Advertentie

UFO bij de zon vangt zonnevlam op..?


x

UFO’s bij de zon vangen zonnevlammen op..?

2012 ©WantToKnow.nl

x

Lieten we in ons nieuwsbericht van 17 Mei al zien dat NASA en ESA  druk bezig zijn, elke informatie rondom UFO-anomalieën rond de zon te verzwijgen, het lijkt echter een aanhoudende stroom van berichten die dit fenomeen verslaan. En allemaal op basis van officiële beelden van satellieten, speciaal gericht op de zon. Zoals bij het genoemde artikelen, de SOHO, de Solar and Heliospheric Observatory, en zoals hieronder via een andere observatiepunt. (HIER artikel)

Een nieuwe video verscheen op YouTube van de onvolprezen speurneus ‘Dutchsinse’. Een man die met onafgebroken passie de officiële satellietbeelden van onze kosmos afspeurt. Vooral de zon heeft daarbij zijn voorkeur, omdat gebleken is dat de officiële instanties NIETS kwijt willen over uiterst vreemde objecten die bij de zon te zien zijn. Het is terecht om daarbij over UFO’s te spreken, omdat ze duidelijk de kenmerken van ‘objecten’ vertonen, die vaak ook nog eens een ‘intelligente wijze van verplaatsen’ vertonen..!

In de video hieronder is een UFO te zien, op de officiële beelden dus, die een zonnevlam lijkt op te vangen en te ‘keren’; terug te sturen naar de zon. Aan de andere kant dient natuurlijk geen enkele ‘natuurlijke’ verklaring te worden uitgesloten. Kan het zijn dat het bijvoorbeeld een gat is in de toplaag van de zon, waarbij de betreffende zonnevlam magnetisch achterwaarts, terug naar de zon wordt getrokken.. Daarbij een sferische illusie tonend in dit proces. Het hele proces is in ieder geval de moeite waard om te bekijken, zodat je je eigen conclusies kunt trekken.

Maar de sferische illusie, die we ook een UFO kunnen noemen, lijkt wel degelijk een interactie aan te gaan met de zonnevlam..! Het lijkt alsof de UFO zich als een schotel ‘om’ de zonnevlam buigt. En de grote vraag daarbij is natuurlijk wel object ONVERLICHT zou blijven, donker dus, bij het naderen van een stevige zonnevlam.. Maar laten we het eens zijn, dat we niet zómaar aan kunnen nemen dat hier van een natuurlijk tafereel sprake is, omdat er genoeg anomalieën te zien zijn, die grote vraagtekens zetten bij een ‘natuurlijk tafereel’.. Als het object iets ‘fysieks’ blijkt te zijn, wat uiteraard ook nog iets natuurlijks kan blijken te zijn, iets als een planetoïde of een donkere zon, dat zou dat ook een van de grootste ontdekkingen zijn van de eeuw..!!

Alle officiële beelden komen van de site van het SDO, het Solar Dynamics Observatory, waarbij high-resolution beelden zijn gebruikt. Dutchsinse gebruikt met permissie de beelden van degene die dit anomalie had ontdekt. Deze plaatsen we graag onder de video van Dutchsinse. Dat is deze:

x

x

Dit is de korte video van de ontdekker van dit fenomeen, ‘Sunsflare’..

x

 

 

23 gedachten over “UFO bij de zon vangt zonnevlam op..?

 1. Die ET’s zijn ook niet achterlijk. Ze zijn namelijk op ‘doorreis’ en voor ‘niets’ gaat de zon op. Even ‘bijtanken’ en dan weer verder. De nada, voor noppes, niks, en wij die wel ‘achterlijk’ zijn staan in de rij bij een pompstation even voltanken tegen bits and bytes(ons monopoliegeld)! Wat een wereld van verschil!

  1. En gratis tanken natuurlijk, want zover reikt de invloed van Shell niet. Nog niet..?

 2. Het zou heel goed kunnen wezen dat die ET’s er zelfs voor zorgen dat we wat minder last hebben van die zonnevlammen en dan ook de zonneenergie kunnen gebruiken.

 3. Wetenschapper David Sereda leverde tijdens een uitzending van Coast to Coast AM bewijs voor het feit dat ons zonnestelsel een nieuw veld van kosmische energie is binnengetreden.

  1. Een mooi linkje erbij is altijd prettig Panama.. Heb ff gegoocheld en kwam op deze link. (lekker snor trouwens! Of is dat de schoonmaker?)

 4. “…omdat gebleken is dat de officiële instanties NIETS kwijt willen over uiterst vreemde objecten die bij de zon te zien zijn….”

  En daarom zetten ze het gewoon op internet! Tuurlijk.

  1. Zat mijn wereld maar zo lekker simple in elkaar… Dus daar gaan we dan:

   1. Ze kunnen een service, die openbaar is en 24 uur per dag, volledig geautomatiseerd in beeld is (internet) niet (deels of volledig) blokkeren.
   2. Ze weten niet wanneer en ‘wat’ er zal verschijnen op de beelden..!

   Eerder al lang bewezen dat ACHTERAF alsnog geprobeerd wordt om archief-foto’s/beelden te verduisteren, manipuleren.!!!
   http://www.wanttoknow.nl/overige/221-nasa-bewerkt-fotos-van-ufo-bij-de-zon/ De filmpjes van de UFO’s zijn van YouTube gehaald.. Ze zijn ‘private’.. Aan me nooit niet..! Maar de onderste foto’s laten het verschil zien.. Eén foto die in het archief zit en de andere, zoals die eerder op de site verscheen van NASA, zónder dat men ff in de gaten had, dát er een mega-UFO te zien was..
   WAAROM DEZE FOTO’s VERWISSELEN, dear John?

   Fijn bezig John54, óf/óf..? Of bestaat én/én ook nog..?! Informeer je en laat je pas laatdunkend uit, als je alles een beetje op een rijtje hebt… Naar mijn bescheiden mening.

   Maar wat eigenlijk helemaal suf is, dat je helemaal niet reageert op wat je ziet.. Zie je nu wél of niét een UFO-bij-de-zon..? Cognitieve dissonantie gevonden in een bijzaak-die-hoofdzaak-kan-zin-als-je-er-maar-in-gelooft..?!

  2. Hé Gorilla in the Mist. Where do you got this information? Out of the Blue? The Newspaper? Defenitely the Internet I believe, isn’t it? Disappointed now, lucky then next time! Bye Bigfoot John54.

  3. “WAAROM DEZE FOTO’s VERWISSELEN, dear John?”

   …dus daar gaan we dan:
   Omdat dit een standaard procedure is voor alle Stereo beelden. De rechtstreeks doorgezonden beelden zijn sterk gecomprimeerd en van mindere kwaliteit. Zie bv de blokstructuur in deze beelden. Deze tijdelijke “beacon” beelden worden na 2-3 dagen vervangen door de meer gedetailleerde beelden. Nasa legt het hier uit:

   http://stereo.gsfc.nasa.gov/artifacts/artifacts_beacon.shtml

   Overigens worden de originele Beacon beelden gewoon bewaard en zijn openbaar. http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/data/beacon/behind/
   Zo simpel is het.

  4. Zie je wel dat je wat gefundeerderderder reacties kunt geven! En zo simpel is het idd.

  5. Oh joh, ik dacht dat je naar huis was…! Laat dan, als je er toch nog bent, even de originele beelden zien van ‘Beacon’, van die foto van de UFO’s. De essentie van het verhaal, wat je weer even mist, dat juist de originele foto is verwijderd.. Doe je dat met zg. ‘pixel’-foto’s..? Dan ga je een beetje lopen foto-shoppen en plaatst dan een fake-foto.
   Een foto waarop je later het verschil niet meer ziet of iets idd een ‘pixel’-verstoring was, of tóch iets bijzonders..!
   Lekker bezig John-blue-monkey.
   En over het verhaal van hierboven uit het artikel nog maar te zwijgen natuurlijk.. 🙄

  6. De originele foto is dus helemaal niet verwijderd en door iedereen te controleren. Hierbij nogmaals de link: http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/data/beacon/behind/, ook voor andere “vreemde” waarnemingen die ineens door NASA zouden zijn “verwijderd”.

   Het reproduceren van de originele beacon beelden op deze website zou totaal zinloos zijn want:
   1 ze staan al op deze website.
   2 ze zouden exact hetzelfde zijn.
   3 ze zouden niks bewijzen, want ze zijn wellicht gemanipuleerd.
   4 het is op deze zweefsite niet mogelijk om plaatjes toe te voegen aan een post.
   Misschien heb je dat allemaal even gemist.

  7. Laten we even aannemen dat het hier inderdaad om een ruimteschip bij de zon gaat:

   Dit schip bevindt zich dan in de corona van de zon, waar de temperatuur omtrent 1 tot 2 miljoen(!) graden bedraagt. Bij zulke temperaturen vervallen chemische verbindingen, moleculen en alle atomen tot een plasma van geioniseerde atoomkernen en electronen. Een ruimteschip kan daar gewoon niet bestaan, laat staan enige vorm van leven. En dan hebben we het nog geneens over de zeer dodelijke radiostralingen zoals Rontgen, UV en zulks.

   Dit ruimteschip zou op die afstand ook ruim twee keer zo groot zijn als onze aarde, met een lengte van omtrent 25.000 kilometer. Objecten groter dan pakweg 1000 kilometer in de vrije ruimte, storten in elkaar tot een bolvorm vanwege hun eigen zwaartekracht. Ook daarom kan dit gewoon geen ruimteschip zijn.

   Een ruimteschip zo dicht bij de zon is volkomen onmogelijk.

  8. ok, een mega spaceship bij de zon. Hebben jullie al bedacht om dan meteen ook de andere satbeelden te controleren? Zoals Stereo ahead en anderen? Blijkbaar niet, want daarvan vind ik nul niks terug op jullie “know” website Goed bezig.

   Maar het kan natuurlijk ook een ruimteschip zijn dat helemaal niet vlak bij de zon zweeft, maar veel dichter bij de Stereo satelliet. He, daar hadden we ook al niet aan gedacht.

  9. Altijd fijn als je in de buurt bent John.. Lekker zeker van je zaak. Wat kan en wat niet kan dus.. Fijn te horen joh.. Waar heb je op de Universummiteit gezeten? Venus? Op die heuvel aldaar?

 5. Het lijkt wel één of ander ‘krachtveld’. Ik ben geen wetenschapper dus het kan wat mij betreft natuurlijk óf ontworpen zijn. Ik vindt het vooral interessant dat bij de reacties verschillende standpunten te lezen zijn. Wel erg jammer dat jullie hierbij elkaar in de haren vliegen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.