Advertentie

Heftige zonnevlam bereikte onze Aarde zaterdag..


Het Aards-magnetisch veld krijgt een behoorlijk opdonder van een CME, de Coronal Mass Ejection (zonnevlam).

 x

X-klasse zonnevlam bereikte Aarde

2012 © WantToKnow.nl

x

Een X-1.4 klasse zonnevlam is eergisteren uit de zon losgekomen. De vlam kwam uit het actieve gebied ‘Region 1520’, die naar ons toedraaide op 6 Juli jl. (NASA/SDO/AIA). Het is al de tweede enorme zonnevlam die deze week uit de zon losbrak. Deze zonnevlam kwam donderdagavond jl. om 17:52 los van de zon en werd meteen als X-klasse gecategoriseerd. In deze klasse worden de sterkste zonnevlammen gecategoriseerd.   

Volgens NASA en SPWC (Space Weather Prediction Center), dat werkt onder de U.S. National Oceanic and Atmospheric Administration, was deze X1,4-zonnevlam van vandaag tot zover de sterkste van deze zomer. Hij is nog sterker dan de X1,1-zonnevlam die 6 Juli ontsnapte van de zon. En omdat de zonnevlam richting Aarde ontsnapte, werd verwacht dat een enorme hoeveelheid geladen deeltjes de Aarde zullen bereiken. Het Noorderlicht zal ongetwijfeld fel oplichten, en ook radio- en communicatiesignalen zullen ernstig gestoord kunnen worden.

Vooral de X-klasse-zonnevlammen zijn van een categorie die ernstige impact op het Aardse leven kunnen hebben, en dus ook op ons. Satellieten, luchtvaartcommunicatie en astronauten in het ruimtestation ISS zullen het meest van deze zonnevlam merken. Met name op het gebied van navigatie en communicatie. Op Aarde is aantasting van het electriciteitsnetwerk niet ondenkbeeldig. De zonnevlam van gisteren is de sterkste van de 6 X-klasse-zonnevlammen, die tot nu in het zomerseizoen in 2012 op ons af zijn gekomen. Maar de sterkste zonnevlam was de Maart-2012-vlam, die een intensiteit had van maar liefst X5,4..!

Onze zon is momenteel in het midden van een actieve periode van haar 11-jarige cyclus. De huidige cyclus heet  ‘Solar Cycle 24’ en de verwachting is dat de piek in 2013 zal liggen.

Impact op Aarde en op de mens.
Het blijkt dat deze zonnevlam, de CME (Coronal Massive Ejection) sneller bewoog dan men oorspronkelijk dacht. Analisten aan het ‘Goddard Space Weather Lab’ hadden hun voorspellingen dienovereenkomstig aangepast, waardoor het ’trefpunt’ met onze Aarde komt te liggen op zaterdag 14 Juli om 09:17 UT (5:17 AM EDT). Dit was dus in de vroege ochtend van zaterdag 14 juli jl.
De CME-uitbarstingen zijn een onderdeel van de ‘upshift’ van energieën op Aarde, zoals waarschijnlijk ook door de Maya’s, de zonnekenners bij uitstek, voorspeld. In dat verband passen ze volledig bij, maar vooral IN de, in volle gang zijnde ascentieprocessen..! Zoals je weet kunnen zonnevlamerupties, wanneer zij de Aarde bereiken, ook het menselijke Auraveld sterk beïnvloeden. Emoties kunnen je als een bootje in een heftige storm, door elkaar gooien, waardoor grote onbalans in jezelf kan ontstaan..! Maar je kunt ook maatregelen nemen om dit zo goed mogelijk te voorkomen.

Met name de magnetische karakter van de zonnevlam-golven, kunnen, wanneer ze worden veronachtzaamd, stevige gaten slaan in onze Aura’s, waardoor we in situaties van heftige emotionele bewegingen kunnen komen, woede-uitbarstingen en in een staat van hoge opwinding. Vele mensen voelen deze ‘bewegingen’ al volop.

Wat op dit moment daarbij ook nog eens een grote rol speelt, is de kracht van het retrograde lopen van Mercurius, zodat de wervelende energieën van de CME’s verder worden versterkt..!!

Een CME (Coronal Mass Ejection), linksboven op het zonne-oppervlak, oftwel een zonne-uitbarsting. (Juni 2004).

Het is vanuit dat perspectief wel heel interessant dat deze twee fenomenen exact samenvallen..! Deze energieën kunnen fantastisch zijn, maar het is als een dubbelsnijdend zwaard. Met goed doordacht gebruik is er niet veel aan de hand, maar wanneer we deze krachten niet respecteren, kunnen onze emoties als in een snelkookpan tekeer gaan.. Vooral op het gebied van onderlinge communicatie kan dit zijn repercussies geven.

Het is belangrijk om goed bij jezelf te blijven, eventueel te mediteren, en vooral lichamelijk is het verstandig om mineraalbaden en/of sauna’s te nemen. Je kunt ook door het dragen van beschermende stenen of edelmetalen, een groot deel van deze energieën langs en in je lichaam kanaliseren. En dan zijn er dus ook manieren om bewust deze energieën ten voordele te gebruiken. Met name het feit dat Mercurius retrograde loopt is een unieke kans om hoger-dimensionele toegang te hebben.. Daarvoor is echter wel ‘stabiliteit’ noodzakelijk. Bovendien kan de massale ionische-deeltjes toevloed ervoor zorgen dat we met onze ’theta’-hersengolven, gedachten sneller in realiteit kunnen manifesteren. En natuurlijk is dit het dubbelzijdige zwaard.. Alles gaat daarbij om welke gedachten je toelaat en wenst te manifesteren in deze unieke intensiteit.

Bij het binnengaan van deze periode van het ‘Solar maximum’ in 2012, wat zich versterkt in 2013, is het belangrijk om stabiliteit te handhaven en te beseffen dat de resonante energiepatronen, week na week zich zullen versterken. De intensiteit zal niet minder worden, maar we zullen ons allemaal beter ‘aan de omstandigheden’ aanpassen. We zullen sterker worden en de ware scheppers kunnen worden van onze realiteiten, vanuit hogere dimensies. Dat is waarom we hier onder andere zijn! Maar onderhoud je aura, en vooral je emotionele veld want onderhoud van je aura is de hoeksteen in deze tijden.

* * *

31 gedachten over “Heftige zonnevlam bereikte onze Aarde zaterdag..

 1. Leuk, je hoort er niks over on in de mainstream en ook alle elektrische apparatuur werkt gewoon prima.
  Zal de aarde wel weer op een haartje na gemist hebben :\

 2. Nounou, een beetje minder mag ook wel, beetje wishfull thinking als je het mij vraagt. Weliswaar een grote uitbarsting maar nog steeds slechts een X1. Slechts weinig impact hoor, laat je niet gek maken. Een beetje inzage in de classificatie van ‘zonnevlammen’ en cme’s laat zien dat dit nog lang niet extreem te noemen is, laat staan dat de impact groot is voor onze aarde. En poollicht in Nederland is slechts zelden te zien geweest na een uitbarsting van deze categorie. Het is nu 4 uur later dan de verwachte ‘impact’ maar nog geen verstoring van magnetisch veld waargenomen.

  1. Neu, gewoon een saaie regenachtige zaterdagmiddag, slaapverwekkend gewoon.

   Misschien wel interessant om je korte golf ontvanger eens te voorschijn te toveren, maar zoals wat jij zegt: een X1,4 stelt niks voor, te licht om ernstige verstoringen te veroorzaken. En al helemaal te licht om enig invloed op de mens te hebben, ja doomdenkerij.

 3. Ik ben bang dat wat ik denk dat het weleens realiteit kan gaan worden, namelijk de weg van het langste leed.

  Ofwel geen grote rampen, maar langzaamaan worden de denkbeeldige toevoerkranen afgesloten en wordt er steeds meer van ons afgenomen.

  Zelf ben ik zonder werk komen te zitten en de toekomst ziet er wat dat betreft pikzwart uit, totaal geen mogelijkheden, moeite met soliciteren en een hoop gezeik van het UWV=geen uitkering.
  Ik zie mezelf al als zwerver eindigen slapend onder een brug en etend uit de vuilnisbak.

  Ik hoop dan ook stiekem dat er in London op 27 augustus dan ook een leuk kernbommetje afgaat, want als er niks gebeurt wordt het eerder geschetste scenario realiteit. Liever ga ik dan ook met een klap dood dan door langzaam leed, want daar heb ik al genoeg van gehad.

  Ik heb heel sterk het gevoel dat mijn tijd er simpelweg op zit, ik ook niks meer op deze planeet te zoeken heb en dat het ook niet lang meer kan gaan duren.
  Ik heb gefaald als mens en zal het nooit meer terug kunnen draaien.

  1. Diep van binnen zou ik niks anders willen dan een gewoon goed leven.
   Maar tot nu toe zit er niks echt mee.

   Een andere zeer diepe gedachte is dat we op een tijdruimte-breuk afstevenen, hierover heb ik op een andere site een uitgebreid 2 delig artikel over geschreven. In dat artikel heb ik ook beschreven dat het niet mogelijk is om het bestaande economische systeem te handhaven als de toestand van de tijdruimte in oneindig is overgegaan.
   Feit dat ik ook nieteens meer normaal een digitaal uurwerk kan zien zonder dubbele getallen en andere fratsen maakt het mij onmogelijk om nog voor een werkgever te werken.

   Het is dus niet zo dat ik persé dood wil, maar ik zie amper tot geen mogelijkheden momenteel om mijn hoofd boven water te houden.
   Dan liever in een klap dan zeer langzaam de pijp uit gaan.

  2. @ CB interactive,

   Als ik jouw reacties zo lees, zijn dat heftige emoties en lijkt het wel, alsof de zonnevlam toch wat met je doet!
   Ik zal niet ontkennen dat je het zwaar hebt, maar join the club!, zou ik zo zeggen! Je kan er wel uit willen stappen, maar dan krijg je alle shit gewoon in een volgend leven weer voor je kiezen! Dit is iets, waar je doorheen moet! Je kan twee dingen doen, jezelf wentelen in je eigen ellende, of jezelf een schop onder je kont geven en er iets van zien te maken! Ieder huisje heeft zijn kruisje, en ik spreek uit ervaring, bedenk wel, ga je in dit leven door deze shit heen, kom je er sterker uit!
   Hoe zwart het nu voor je lijkt, achter de wolken schijnt de zon, zegt zij, die een nu met een hernia, luchtweginfectie, gebroken hart, vertrapte ziel,dochter met longontsteking, kater die uitgedroogt is, en zelf ook te weinig werk heeft om van te leven!
   Aan jou de keuze, succes met je keuze!

  3. @ cb
   Je moet maar zo denken als wat je denk werkelijkheid gaat worden met het scheuren van de ruimtetijd en het niet in stand kunnen houden van het economisch systeem , jij ze allemaal al een stapje voor bent door nu al jouw economisch systeem los te laten. Tijd voor verandering jahoe!

  4. Iig een geruststelling: Ik ben te trots om zelfmoord te plegen.

   Gistermiddag voelde ik me behoorlijk down, maar zo rond een uur of 18:30 sloeg mijn stemming om en voelde mij opgewekt en vrolijk.

   Nu voel ik me neutraal, niet down ofzo.

   Te bedenken dat ik lichamelijk kern gezond ben en dat in deze moeizame tijd, sinds ik niet meer werk lijk ik langzamerhand wel van mijn lichamelijke kwaaltjes te genezen. Een zegen dus.

   Feit is dat er ook iets van gedachtenkracht bestaat en nu wordt het interessant misschien:
   Al jaren krijg ik het begrip tijd-ruimtebreuk maar niet uit mijn hoofd, ervaar ik al jaren een compressie van de tijdsbeleving waardoor alles steeds sneller lijkt te gaan(en dat is dus een eigenschap van het groeien van het bewustzijn, hoe ruimer het bewustzijn, hoe sneller gegevens verwerkt worden en hoe sneller wij tijd beleven) en beleef ik aan de lijven scheuren in de tijdruimte waardoor ik niet meer normaal met de tijd die de klok aangeeft kan omgaan terwijl mijn biologische klok daar dus schijt aan heeft(en dat is maar goed ook).
   Ook had ik ooit gezegd en ook die gedachten zitten in mijn brein gebrandmerkt dat het huidige economische geen schijn van kans heeft als de tijdruimte over gaat naar oneindig en er dus sprake is van een tijd-ruimte breuk.

   Dit zit in mijn gedachte gebrand en wat in mijn gedachte gebrand zit, zit er niet voor niks en zal zich dan ook in de realiteit gaan manifesteren, want dat is mijn ervaring met een dergelijk type gedachte.

   Al jaren en al voor het verschijnen van de welbekende doomverhaaltjes omtrent de Olympische Spelen in London zit in mijn gedachten al het beeld van een enorme ramp rondom dat evenement.

   Echter overheersen de gedachten van een tijd-ruimtebreuk.

   Mijn hoop is dan ook gevestigd op een dimensieshift.
   Er overheerst bovendien een hele vreemde gedachte en dat is dat voor er een ramp zich afspeelt er iets totaal onverwachts gebeurt.

   Ook valt mij het mysterieuze gedrag van de zon heel erg op, er is iets raars met die ster aan de hand. Buiten dat als er iets echt interessants op de zon te zien is ze de camera’s uitzetten en de vreemde grote driehoeksvormen en de scheuren in de tijdruimte wat ook weleens verband met elkaar zouden kunnen hebben. Vergeet niet de chemtrails.

   Ik heb ook gemerkt dat die chemtrails leuk geprobeerd zijn, maar niet het doel bereiken waarvoor ingezet of op mij geen invloed hebben, hoe kan anders mijn stemming zo ineens omslaan?

   Afscheid nemen en afstand doen doet heel veel pijn en toch zal het zo geschieden en op het moment dat alles van mij is afgenomen ben ik pas klaar om de grote sprong naar 5d te maken, iets wat vanzelf gebeurt vanuit het onderbewustzijn.

   Het gevoel van leegte en inspiratieloosheid, futloosheid wat optreedt bij zaken als soliciteren, alsof het allemaal verloren energie is.
   Maar op een een of andere manier heb ik hier geen last van bij het schrijven van dit stuk.

   Politiek toch ook, allemaal korte termijn politiek en geen kabinet houdt stand….Ej, zou dit ook niet een aanwijzing kunnen zijn omtrent een grootse gebeurtenis zoals je het fenomeen tijd-ruimtebreuk mag noemen.

   Letterlijk is het alsof al het oude niet meer lijkt te werken, werkelijk op alle fronten, alle niveaus kom je dit fenomeen tegen.

   Dit zei ik vroeger al en ziet het nu letterlijk met mijn eigen ogen zich manifesteren.

   En het feit dat ik vaak geijk heb baart mij af en toe weleens zorgen enerzijds, maar anderzijds had en heb ik stiekem te wens om met deze eigenschappen mijn medemens te helpen op basis van de nieuwe economie waarin de mens centraal staat en niet het geld.
   Ik de praktijk weet ik niet hoe ik me daarin verder moet ontwikkelen en beschouw het dus als een droomberoep. Maar wie weet ooit.

  5. CB.. Ik geloof dat hier meer mensen je begrijpen, dan je erg in hebt..!! Welcome!! Dat voor alles..!

  6. Ik heb het wel over een tijdruimtebreuk enzo.
   Maar mijn theorie is te vinden op grenswetenschap en dan als zoekstring ‘2012, het einde van het tijdsbesef’ ingeven en dan de bovenste 2 artikelen die in de lijst verschijnen. Dat heb ik geschreven.
   Zeer aan te raden leesvoer.

  7. oeps, ik drukte hem al weg.

   Waarbij opgemerkt dat het higgs deeltje in te passen is in de noemer ‘donkere energie en materie’ in deel 2 van mijn artikel.

 4. @CB-Interactive,

  Ik schrik van je deprimerende bericht en ik hoop dat je je niet te lang laat leiden door die begrijpeklijke, maar negatieve gevoelens.
  Uit ervaring weet ik dat het verliezen van “vaste waardes” uiteindelijk de beste manier zijn om stappen voorwaarts te maken.
  Ik zou je willen adviseren om je leven en jezelf en je bijbehorende kwaliteiten eens van een afstandje te bekijken. De uitdaging is om jezelf ergens in te passen waar je nooit eerder aan hebt gedacht of waarvan je altijd dacht dat het niet mogelijk is.
  Toen ik van vanalles en nog wat onterecht werd beschuldigd en daardoor mijn ontslag kreeg ben ik een half jaar overspannen geweest, aan het einde van die periode zag meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Ik ben gaan studeren en een eigen bedrijf begonnen.

  Dit is nu dik 10 jaar geleden en ik ben mijn oude chef nog dagelijks dankbaar dat hij mij toen die ongelofelijke naaistreek heeft geleverd, dat was namelijk het begin van een heerlijk vrij leventje, werk wat als hobby voelt en een lekker inkomen i.p.v. een fulltime kantoorbaan voor een veel te laag salaris.
  Ik heb gewoon medelijden met mijn oude collega’s die nooit zijn ontslagen.

  Je moet een beetje vertrouwen hebben in jezelf en je moet de natuur in, lekker vaak.
  Niks werkt zo goed om de zaken op een rijtje te krijgen als een lange wandeling in het bos. Liefst met hond, zonder kan ook, maar zonder gesprekspartner. Je praat net zolang tegen jezelf tot het helder wordt in je hoofd en je kunt nu niet bedenken wat je straks voor ideeën hebt.

  Mijnheer of mevrouw CB-Interactive, proficiat met uw ontslag.
  Proficiat met uw vrijheid en onbegrensde mogelijkheden die nu nog lijken op een gitzwarte toekomst.

  Ik wens u het allerbeste toe!

  1. Wat ik het meest trieste vind van deze situatie is dat ik dit meer dan 10 jaar geleden allemaal al zag gebeuren.

   Diep van binnen weet ik dat er in deze tijd een einde komt aan al het oude, om plaats te maken voor al het nieuwe.

   Er komt in de zeer nabijheid een moment dat ik door alle financiële middelen heen ben en dus mijn rekeningen niet meer kan betalen.
   Nog voordat er allerlei aanmaningen op de deurmat vallen doe ik de sleutel van mijn huis in een envelop met een briefje erbij(met daarin: veel plezier met de executie verkoop :-)), trek de deur achter mij dicht, deponeer die envelop in de brievenbus van de bank en vervolgens vlucht ik het 3d Nederland uit om er nooit meer terug te keren, een nieuw avontuur in 5d dus.

   Dat is het moment dat ik alleen nog maar mijn lichaam bezit en verder geen balast meer bij me draagt. Ik begrijp nu ook wel waarom ik van de 130kg naar de 70kg ben gegaan, allemaal te veel bagage wat er af moest om een dergelijke verandering te kunnen ondergaan.
   Het zijn dan de ideale omstandigheden om de grote sprong naar een andere realiteits dimensie te maken, een compleet andere wereld.

   Ik durf gerust te beweren dat ik als 5d wezen me onmogelijk in een 3d wereld goed kan manifesteren, volstrekt onmogelijk.
   De situatie waarin ik nu verkeer is in theorie volstrekt onmogelijk en dat is raar, toch is het praktijk.
   Werkelijk alleen maar met 5d gedachten kracht is het mogelijk om verder te gaan, er is geen enkele 3d oplossing die zal werken.

 5. Over een weekje wordt het weer weer stukken beter. 🙂 De zon laat zich dan wat vaker zien en de temperatuur gaat wat omhoog. Voor mij is de zon geen bedreiging maar een “juweel” waar we beter zo veel mogelijk van genieten.
  De warmte tot in ons hart voelen maakt ons een stuk gelukkiger.
  Alles om ons heen is veranderlijk. Wij zelf zijn daar sterren in. Dat maakt het leven wat men “een rijke ervaring” noemt.
  Ik ben blij dat ik er ben en laat me niet gekker maken dan ik ben.
  Een tevreden mens ziet altijd de voordelen een ontevreden mens ziet altijd enkel maar nadelen. Ach, arme lui. Kijk naar de zon en waardeer.

 6. Nou het maakt mij wel verdrietig als ik lees hoe CB interactief zich op dit moment voelt, ik herken het wel,mijn zoon balanceert op dit moment ook op het randje van financieel afgrond, een vriend van hem slaapt al onder de bruggen, is helemaal de weg kwijt en ik vind het vreselijk!kijk het zijn geen kinderen meer,ze zeggen het leven is een feest, je moet zelf de slingers ophangen, op de een of andere manier zijn er zoveel hoge obstakels
  gekomen die niet te overbruggen lijken, er is een gezegde`kom je in diep water,leer dan duiken`maar eerst moet je zorgen dat je uit de grauwe mist komt, misschien troost het te bedenken dat er nu veel mensen zijn in soortgelijke situatie`s zowel in Nederland als daar buiten, ik hoop dat er heel snel goede dingen op je pad komen, dat wenst ik je van harte toe. Wat betreft de zonne activiteit, ja, ik heb daar zeker last van, huilerig en geprikkeld, gisteren was het erger dan vandaag,een goede wandeling in de de grienden heeft mij goed gedaan,ook al regende het.

  1. @ lida
   Veel zielen gebruiken deze tijd ( deze incarnatie) om alle laatste restjes karma op te schonen, dat leid vaak tot problemen in dit leven. Op zich even vervelend maar wel een keuze van de ziel,en uiteindelijk brengt het je naar een groei( gesteld dat je de lessen eruit weet te halen )
   En denk nou niet , Jij hebt makkelijk praten , ben al jaren werkloos zit op of net onder de armoedegrens , alleen met een dochter. Toch ben ik de koning te rijk, en geniet me te pletter. Kan steeds meer materialisme loslaten en op een hoger nivo functioneren( en misschien juist wel daardoor). Ook gaat dit niet eeuwig door , we zitten op het kantelpunt dus nog even schouders eronder en doorbijten.

  1. Wat te denken van “De pik van Bram Peper”, ook wel de Erasmusbrug in Rotterdam genaamd, die komt al een week niet meer omhoog 😀

   Het complete besturingssysteem moet vervangen gaan worden.

   Ik zeg je dat deze storing veroorzaakt is door dat plasmawolkje 😉

  2. Kan het ook zo zijn dat mijn computer reageert op die zonnevlammen? Ik krijg namelijk youtubes wel “aan de praat” maar na een minuut of minuut of twee stopt de video en dat bij allemaal! Wat er aan de hand is weet ik niet en ik ben te onwetend om dit op te lossen. Wie kan mij zeggen wat er evt. aan de hand is? Ik heb een Mac. BVD!

  3. Willie heb ik ook de laatste dagen op you tube zal wel weer overgaan.

  4. @JaNee 14.14: Nou JaNee, dat geeft dan weer hoop. Ik dacht dat er weer iets mis was met de comp.; telkens na een ong. een halve minuut, hele minuut, heel ergerlijk en ik kan dan ook niets interessants, de linken die worden opgegeven hier, bekijken. Muziek daarentegen gaat soms goed. Rara. Dankjewel hoor.

 7. Ik ben fysiek gaan reageren op de straling van de GSM masten waar we te dicht onder woonden. Door alle masten, smartphones, DECT telefoons, WiFi en tablets kan ik nergens meer naar toe zonder flinke fysieke klachten te krijgen. Of mensen moeten rekening met mij houden. Ik ben elktrohypersenstieve gemaakt.De mensenhand heeft deze natuurlijke straling zelf gemaakt. De zonneuitbarstingen zijn altijd al geweest maar niet in combinatie met de wereldwijde kunstmatige straling. Ja, de zonneuitbarstingen voel ik wel net als wanneer het onweert. Maar het fysiek reageren op de kunstmatige straling is gewoon erg pijnlijk. Biologisch en neurologisch tast het mijn lijf aan. Voor mij mag alle draadloze communicatie voorgoed uitvallen door een flinke zonnevlam.

 8. Voor wie hier wat aan heeft, dit fragment uit Ron Heads ‘gesprek’ met zijn Michaelenergie :
  “Reik naar de energieën die jullie nu omgeven met de bedoeling om je frequentie te verhogen in de hoogste mate die mogelijk is. Dat is in feite de bedoeling die zit achter wat jullie is geschonken. Ieder partikeltje, atoom en molecule in je gehele lichaam, wereld en zonnestelsel wordt in deze tijd opgeladen. Jullie zullen beginnen te ontdekken dat niets hetzelfde is, zelfs al lijkt dit een tijdje zo te zijn. Jullie percepties creëren uiteindelijk jullie werkelijkheid.
  Laat los wat je vasthoudt en dat je niet met jou de toekomst in wilt meenemen. Dank het voor zijn bijdrage aan wat je ervan geleerd hebt en zend het op zijn eigen weg. Verwelkom het nieuwe verhaal van je nieuwe leven. Verandering, als je er over denkt, heeft energie nodig. Energie is nu voor jullie beschikbaar zoals het nooit eerder is geweest. Adem het in, verwelkom die, drijf erop, zwem erin, dans er mee, en houd de houding van dankbaarheid vast voor wat die jullie brengt.”

 9. Hmmmm, de reacties hier hebben mij iig wat inspiratie gegeven.
  Daarvoor dank ik dan ook mezelf 😉 (immers, zou ik het niet geschreven hebben, zouden er ook nooit reacties kunnen komen.)

  Tijd om maar eens in de pen te klimmen dus.

  De behoefde om te schrijven wordt met de dag groter desondanks ik het slechts als een droom beroep beschouw, want ik heb total geen verdere achtergronden, papieren in die richting, ik ben technisch opgeleid(maar heb diep in mijn hard daar eigenlijk geen zin meer in). Maar zou ik anderzijds niet gewoon een klein beetje schijt moeten hebben aan die eisen en dus gewoon doen waar ik zelf zin in heb? Ik heb toch de intenties niet om met mijn schrijfsels rijk te worden, maar ik heb de intenties om mijn mede-lotgenoten en mijn mede-wakkere mens te bereiken en zo een dialoog op gang te brengen.

  Ik heb ontdekt en met name op deze site dat ik wel degelijk goed begrepen wordt wat in mijn ogen weer wat perspectieven bied.

  Ook heb ik heel veel vragen waarvan ik diep in mijn hart het antwoord allang weet, maar waar ik op het internet nog geen antwoord op heb gevonden of vind ik het antwoord dan is dat meestal dan ook een bevestiging van hetgeen wat ik al lang wist. Een van die vragen is bijvoorbeeld: ‘Hoe kom ik aan die kennis?’ ‘Waarom is er zo veel junk DNA?’ ‘Waarom er maar zo’n relatief klein gedeelte van mijn hersenen gebruikt terwijl ik tegen de meest onmogelijke problemen aan loop.’
  Diep in mijn hart weet ik ook de antwoorden op die vragen.

  Wellicht een idee om er over te schrijven, niet geschoten is immers altijd mis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.