Advertentie

UFO-filmende boer raakt bewusteloos..!


Het verslag van de dokter die de boer observeerde.

Het is zondag 19 Juni jl. In Bishnupur, Manipur, India vindt een verbazingwekkend incident plaats. Een visser raakt meer dan 18 uur lang buiten bewustzijn, nadat hij geraakt was door een -naar zijn zeggen- ‘schokgolf’, die uitgezonden werd door een UFO die hij per ongeluk aan het filmen was. De man probeerde de filmfunctie uit op zijn nieuwe telefoon, als hij ineens de UFO in beeld krijgt, die boven zijn visboerderij op het platteland zweeft.

Dit is de verbazingwekkende filmpje dat uit zijn telefooncamera komt. Na zo’n 19 seconden komt de UFO in beeld en even later wordt de 32 jarige  Kumam Koiremba duizelig, de camera gaat naar beneden, maar hij filmt door; even later verliest hij het bewustzijn. Naar zijn zeggen voelde hij een soort ‘electrische spanning door zijn zenuwen gaan’ toen hij het draaiende object in beeld kreeg.
Volgens zijn familie bleef hij ruim 18 uur half-bewusteloos. Een dokter die was opgeroepen, kwam de man onderzoeken en constateerde een ‘verlies van bewustzijn, met tekenen van zwakte en een non-response op lichamelijke prikkels’. Na een paar uur observatie kwam de visser weer volledig bij bewustzijn, maar bleef hij ‘zwak en uitgeput’.

x

Hier zie je de boer zelf, die zijn nieuwe mobiele telefoon laat zien, met het filmpje dat je hierboven ziet.

x

16 gedachten over “UFO-filmende boer raakt bewusteloos..!

 1. uit artikel: Dit is de verbazingwekkende filmpje dat uit zijn telefooncamera komt. Na zo’n 19 seconden wordt de 32 jarige Kumam Koiremba duizelig en verliest het bewustzijn.

  heb het filmpje gekeken maar hij filmt gewoon door hoor na 19 sec?

  1. Toen hij erachter kwam dat hij zijn dobber niet loskreeg en het bovendien nog zijn enige dobber was , heeft hij het op een zuipen gezet en werd 18 uur later wakker , niet meer wetend wat er gebeurt was .

 2. Sorry hoor, maar het lijkt er meer op dat hij tijdens het vissen zijn lijn ergens vast in de struiken heeft gegooid en vervolgens zijn eigen dobber aan het filmen is…:-)
  Kijk maar goed naar het filmpje…op de momenten dat het echt even scherp is zie je duidelijk dat deze “UFO” de vorm van een dobber heeft hahahahaha!

 3. Tjee, Guido… Veel van wat ik op deze site lees is heel interessant en de meeste onderwerpen boeien me zeer. Ik ben dan ook een vaste bezoeker.
  Maar om nu zoiets als dit hier te plaatsen doet absoluut geen recht aan deze website. In tegendeel! (Zie verder de reactie van ‘Vandaahl’…)

  1. Vergeet je niet iets, ‘Rijst’..

   Maar om nu zoiets als dit hier te plaatsen doet absoluut geen recht aan deze website.

   Want..?
   Of is het ‘gewoon’ je mening..?

  2. Ben het wel met je eens Rijst. Ieder kind ziet dat dit gewoon een dobber is. Er komen steeds belachelijkere UFO meldingen hier langs!

  3. Het is gewoon mijn mening, beste Guido. En opbouwende kritiek.

   Laat ik duidelijker zijn door te stellen dat ik sowieso geen filmpjes of foto’s meer nodig heb om te geloven in de echtheid van tenminste een deel van de UFO meldingen. En dus dat voor tenminste een deel om echt buitenaards bezoek gaat. Die overtuiging is er al lang. Ik kan overigens de spectici de presentaties van Coen Vermeeren (docent TU Delft) aanbevelen. Hier is er een; http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/SilverlightPlayer/Default.aspx?peid=f20e673d0cdf422bae92a6913ee867d6

   Dus niet ‘zomaar’ een mening. Maar opbouwende kritiek omdat ik het jammer vindt dat er op deze mooie site soms een bericht komt te staan die de gemiddelde kwaliteit, naar mijn mening, naar beneden brengt. Dit is zo’n bericht. Het brengt nieuwe bezoekers volgens mij in verwarring wat de geloofwaardigheid van de algehele inhoud van de site betreft. En dat doet jouw goede werk geen recht!

   Mijn bijkomende nederige mening; dit artikel is gelukkig een incident. 😉
   Keep up the good work!

   Groet,

   Rens
   (Rijst)

 4. Zoals de waard is vertrouwd ie zijn gasten,gek toch dat iedereen met een speciaal verhaal maar meteen voor leugenaar of fantast word uitgemaakt,of zal het jaloezie zijn?wie het weet mag het zeggen!

  1. Ontkenning, boosheid, verdriet en acceptatie, dat zijn de vier fasen van het acceptatieproces. Er komt nog veel boosheid los bij mensen, als ze uiteindelijk zullen zien dat ze een rad voor ogen is gedraaid.
   Maar het is misschien wel net als bij de ‘kinderspelletjes’, met vallen en opstaan wordt je wijzer, een groot mens..

 5. Als ik mijn gezond verstand gebruik zie ik dat de goede man de zon op het filmpje heeft gezet. Gelet op de stand van de zon en de zonnestralen die in het begin ziet is dit met enige objectiviteit waar te nemen.

  Neem vooral even de tijd en google hoe een camera (lees ccd chip) reageert op direct zonlicht in de lens.

  Ik geloof wel degelijk dat er bezoeken zijn van buitenaardse beschavingen, maar niet in het eerste beste filmpje dat er op lijkt. Zoals dit filmpje.

  Het waarom deze man half-bewusteloos was kan ik niet verklaren, daarvoor is mijn medische kennis ontoereikend.

  Er is wel degelijk filmisch bewijsmateriaal, maar dat is zeer sporadisch. Een hele mooie vind ik persoonlijk van de bewaker in Turkije.

  Dit is mijn persoonlijke mening en wat andere mensen denken moeten ze zelf weten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.