Advertentie

3 UFO’s in beeld: NASA stopt ‘Atlantis’-TV-uitzending!


Uitsnede uit opname van 9 juli. Kijk naar het object, rechts van de staart van ‘Atlantis’-shuttle. De verklaring van een lens-flare is niet sluitende; de shuttle verandert continue van positie t.o.v. het zonlicht.

Vreemde lichten/voorwerpen, te zien tijdens een live-uitzending van NASA. De laatste Spaceshuttlevlucht, die van ‘Atlantis’ werd in beeld gebracht, toen deze zich in de buurt van het ISS (International Space Station) bevond. Het was de bedoeling om de Spaceshuttle te laten zien, tijdens de voorbereiding van de koppeling met het ISS-ruimtestation.

Maar in plaats daarvan, zagen we de Spaceshuttle manoeuvreren in de ‘live-footage’, terwijl ‘vreemde objecten’, vlakbij de ‘Atlantis’ in beeld kwamen. VOL IN BEELD, kunnen we wel zeggen! Kijk zelf en zie ook hoe de uitzending ruw wordt onderbroken, om vervolgens naar ‘saaie’ plaatjes van ‘Mission Control’ te kijken, het controle-centrum dat de ruimtevlucht van ‘Atlantis’ begeleidt. Alleen al deze actie, om het beeld te onderbreken, werpt natuurlijk al de nodige vragen op. Het beeld wordt vervolgens ook niet meer teruggeschakeld..!

Luister ook hoe er op het laatst een verklaring wordt gegeven, waarom sommige beelden niet helemaal scherp overkomen, hoe het regelmatig voorkomt dat er een soort ruimte-afval in beeld komt, etc. Met andere woorden.. De uitzending is willens en wetens onderbroken, doordat de 3 UFO’s in beeld kwamen..!

Het is de bedoeling dat de ‘Atlantis’-spaceshuttle op 20 juli a.s. weer terugkeert op Aarde. Hier zijn deze beelden van gisteren, 8 juli 2011; we zijn benieuwd wat jij ervan vindt!
X

X

Een andere opname toont weer hetzelfde verhaal: UFO’s in beeld, beeld op zwart (of groen..). Zeg het maar!

x

 

21 gedachten over “3 UFO’s in beeld: NASA stopt ‘Atlantis’-TV-uitzending!

 1. Het is duidelijk, er is iets aan de hand. En eigenlijk weten we dat ook wel diep van binnen. Kijk eens naar de volgende beelden;

  De maan http://www.youtube.com/user/BeePeeOilDisaster#p/u/0/JsfvETZnLBw

  Ufo’s achtervolgen elkaar: http://www.youtube.com/user/BeePeeOilDisaster#p/u/2/2NNT8_QDMwc

  Niburu/Elenin, steeds meer en meer bewijs: http://www.youtube.com/user/BeePeeOilDisaster#p/u/1/BK-qwaX-2Wo & http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3661LUl1Lik

  Voor mij/ons is allang niet de vraag of, maar wanneer? 2012 is in ieder geval begonnen in 2011…

 2. Ik denk dat dit UFO,s zijn, Maar wel manmade m.a.w het zijn GEEN aliens maar gewone mensen die dit soort voertuigen bevliegen.

  Men (WIJ) kunnen al heeel lang ufo,s maken en vliegen!!!

 3. had al wel het gevoel toen ik van de week naar de beelden keek van de start
  heel vreemd eigelijk want je kon niets waarnemen op tv
  en ik wist zeker dat ik er iets over zou vinden bij jullie op de wantToknow
  heerlijk vind ik het om bij jullie rond te kijken want ik vind altijd wel weer iets
  het maakt niet uit waar over en juist in de tijd waarin we nu leven

 4. ik heb steeds iets met mijn gevoel gehad, voor dat de laatste space schutle van start zou gaan. iets dat er zou gaan gebeuren, of het wat met de buitenaardse is of wat anders ik weet het niet, maar wel dat ik het voorgevoel al en aantal weken heb. we zullen zien van wat er gebeurt.

  1. Er is ook een film gemaakt van een meisje, met een visioen. Daarbij wordt de energie ook enorm naar de landing van die space shuttle gefocust……..Ben ik met je eens!
   Alle heiligen worden weer benoemd natuuuurlijk. Zo duidelijk!
   Bestaat Nibiru wel?

   http://www.youtube.com/watch?v=byZqYXD4nQk

   Er zijn nog andere…..maar die kan ik niet vinden.

  2. O ja, en tijdens de lancering gaven ze aan, dat de shuttle daarna wel in het museum kan….

 5. Hebgelijk getwitterd dat er 4 ufo’s te zien waren en dat idd mission control het overnam,

  Mijn zoon en ik zaten te kijken en we waren helemaal hieper de pieper dat ze er waren maar gelijk ruw weggedrukt, 1 keer herhaald en ook op de journaals geen bericht erover en via twitter geen reacties gekregen, ik dacht al worden wij nu gek…
  Blij dat het jullie ook opgevallen is.
  groetjes Klaske

 6. 1e video doet het niet, er staat:
  embedding this video is disabled by its owner.

  en is die “owner” toevallig NASA, of is dat you-tube.
  wel vreemd.

  Dick.

 7. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De opvallende ufo-modellen boven het Antwerpse en omgeving laten zich kennen door
  champignonvorm met korte stengel, zijn zeer kleine moederschepen.

 8. weet je nou wat ik zo jammer weer vind… dat er geen overduidelijk ruimte schip in beeld komt,dat zou pas een sensatie zijn van de eerste orde, wat zijn weerga niet zou kennen. alleen wat witte stippen. dat is wel jammer.

 9. Dan moet je deze zaak eens bekijken Arnoud!
  http://www.youtube.com/watch?v=AqX42xoToF8 Een van de best gedocumenteerde zaken m.b.t. UFO-sightings.
  Mb
  Dit zijn inderdaad duidelijke opnames als ze echt zijn.
  De snelheden die die dingen kunnen halen klopt eigenlijk niet met de vorm.
  Ik denk als wij zo een vorm in de lucht zouden sturen zouden we problemen met de luchtweerstand hebben met de versnelling zouden we zo wie zo al problemen hebben.
  Het lijkt er op dat ze zich voortbewegen binnen een wormhole of iets dergelijks.
  Ik ben maar een leek dus hecht niet te veel waarde aan mijn conclusie.

  1. dank je Berma. maar die heb ik al gezien. ik bedoelde dat er is een duidelijk ruimte schip bij de space schutle voor bij zou moeten vliegen. dat zou pas sensatie zijn. en niet van die onduidelijke witte kleine stipjes.

  2. Arnoud,
   Als er regelmatig duidelijke beelden van ufo’s te zien waren hadden we helemaal geen discussie.
   Ik reageerde eigenlijk op de link van Guido, deze beelden waren wel duidelijk.
   Om het nog duidelijker te maken heb ik er de link ook even bij gezet.

 10. Een recente info :
  https://www.zerohedge.com/news/2019-05-27/navy-pilots-describe-stunning-ufo-sightings-hypersonic-speeds-no-exhaust-plume
  met citaat :
  “After upgrading the radar systems on F/A-18 fighter jets, several Navy pilots operating from the aircraft carrier Theodore Roosevelt began to see unidentified flying objects that appeared to defy the laws of physics.
  Between 2014 and 2015, the strange objects – one of them spinning like a top as it traveled against the wind, appeared almost daily in the skies above the East Coast. The crafts had “no visible engine or infrared exhaust plumes,” and “could reach 30,000 feet and hypersonic speeds” according to the New York Times. ………………
  The sightings were reported to the recently acknowledged “Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP)” which analyzed the radar data, video footage and accounts from senior officers aboard the Roosevelt at the time. ….”(=einde citaat).
  Het feit dat er een AATIP programma bestaat imo veelzeggend. Ik had van deze dienst nog nooit gehoord of gelezen. Zo een dienst wordt bovendien niet opgericht om”grappen” te onderzoeken. Ik ben benieuwd wat er nog gaat opduiken…!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.