Advertentie

Uitgelekt memo: directieleden angstig voor ‘Occupy’..!


x

Uitgelekt memo: directieleden angstig voor ‘Occupy’..!

© Kevin Zeese, Nation of Change / vertaling © Guido Jonkers/WantToKnow.nl/.be

x

Hieronder tref je een uitgelekt memo aan, dat werd doorgespeeld aan de betogers op Freedom Plaza van ‘Occupy’ in Washington, DC. Het memo is afkomstig van een vrouwelijke topconsultant en laat de angst zien van de ‘executives’ voor de groeiende ‘Occupy’-beweging. Het memorandum van Fay Feeney, lid van de ‘National Association of Corporate Directors’, in Nederland vergelijkbaar met het Nederlands Centrum voor Directeuren, beschrijft hoe bedrijven zichzelf zouden moeten voorbereiden op een ‘gevecht’ met de ‘Occupation’-beweging..!

Het is dé leus van de 'National Association of Corporate Directors'. Gaan ze bij de Occupy-'dreiging' ook weer een 'strategische voordeel halen uit een intelligent genomen risico'..?!

Grote bedrijven zijn er bang voor dat hun leiders persoonlijk verantwoordelijk zullen worden gehouden voor de acties van geconcentreerde bedrijfspolitiek. Ze zijn er –zo blijkt- met namen bang voor dat hun namen en adressen bekend zullen worden bij de betogers en dat hun directiekamers zullen worden bezet. Aanleiding voor dit laatste komt voort waarschijnlijk uit de nieuwe beweging: OccupyTheBoardroom.org.

Feeney stelt in haar memo voor: ‘Directieleden en bedrijfsraden, dienen zich voor te bereiden op een ‘hobbelige rit’ door aankomende betogingen in hun bedrijven.’ Een van de adviezen die Feeney daarbij geeft, is gebruik te maken van social networks (!) om informatie te verzamelen, dusdanig dat ‘voorzitters van bestuursraden en directeuren altijd één stap voor kunnen zijn, in het beschermen van hun directiekamers’..!

En deze topfunctionarissen hebben met recht angst.. Er is een gerechtvaardigde kwaadheid over de onrechtvaardige economische ontwikkelingen. Waar de 400 rijkste Amerikanen de rijkdom hebben van een 154.000.000 burgers uit de arbeidersklasse, betalen zijn ook nog eens een krankzinnige lage belastingafdracht, namelijk 17,4%..! De meeste werkende Amerikanen betalen het dubbele van dit percentage.. Het is met name deze onrechtvaardigheid in de economie en de economische onzekerheid die brandstof levert voor deze ‘Occupy’-bewegingen in de VS. Het zijn de burgers die nu niets anders willen dan rechtvaardigheid waarbij zij, die er met hun persoonlijke en bedrijfsmatige bijeengeschraapte winsten, voor zorgden dat de Amerikaanse economie in elkaar donderde, voor hun daden verantwoordelijk worden gehouden.

Kevin Zeese

* * *

‘Occupy Wall Street’ verhuist naar de directiekamer.

Voorzitter van de Amerikaanse vereniging van directeuren, Fay Feeney. Is haar uitgelekte memo tekenend voor de directie-angst voor 'Occupy'?...?

Ik heb naar de ‘Occupy Wall Street’ gekeken in de zin, wat de consequenties kunnen zijn voor de directiekamers. Dit weekend werd er zelfs een site gelanceerd die ‘Occupy the Boardroom’ is genoemd. Ik stuur u een recent artikel uit ‘Corporate Secretary Magazine’, waarin een leidraad is gepubliceerd, in het kader van dit onderwerp. Ik hou een oogje in het zeil in het kader van de ontwikkelingen rondom deze beweging op www.riskforgood.com/blog.

Hier is informatie die bekend dient te zijn bij bedrijfsraden, directievoorzitters en CEO’s. Nu de betogers van ‘Occupy Wall Street’ (OWS) wereldwijd de straat zijn opgegaan, is een ándere beweging zich stilletjes gaan manifesteren via het internet: OccupyTheBoardroom.org (OTB).

Deze nieuwe beweging kwam afgelopen zaterdag ineens opduiken, met de intenties om een bericht af te leveren, van hen die getroffen zijn door de recessie aan de bestuursvoorzitters van grote financiële instellingen zoals Goldman Sachs, Morgan Stanley en Wells Fargo. Op dit moment worden er al zo’n 200 bestuursvoorzitters op deze website genoemd, waaronder Lloyd Blankfein, bestuursvoorzitter van Goldman Sachs, Vikram Pandit, CEO van Citigroup en Mukesh Ambani lid van de raad van bestuur van de ‘Bank of America’.

Hun website roept: ‘De 1% heeft adressen, de 99% heeft een boodschap’.  Het idee erachter is dat de 1% voor de leden van raden van bestuur staat, terwijl de 99% afkomstig is van hen die van plan zijn hun stem te laten horen. Mensen die op de website komen, krijgen toegang tot een lijst van CEO’s en kunnen hun verhalen daar kwijt over hun bankroet, hun verloren baan en/of hun onrechtvaardige behandeling. Volgens de OTB (dat claimt contactinformatie te bezitten van al onze leden die zijn vermeld), zullen prijzen worden uitgeloofd aan de ‘de beste, de leukste en meest onthullende acties’.

.

“De boosheid, de frustratie en collectieve stem is té groot om te negeren” aldus Fay Feeney, bedrijfsadviseur van grote bestuursraden en aldaar advies geeft hoe directies efficiënter kunnen functioneren.

Ze gaat verder met haar memo: “Deze (OTB) website is persoonlijk gericht en laat je inkomsten zien (inclusief je invloed en macht) en het ziet ernaar uit dat banken en financiële instellingen de eerste bedrijven zullen zijn, die ‘aan de beurt’ komen, met bezettingen en met ernstige verstoringen te maken zullen krijgen.”

Naarmate de OWS-protesten aan zullen houden, zichzelf in een metamorphose naar een enorme beweging zullen toewerken, zullen directieleden en bedrijfsraden zichzelf dienen voor te bereiden voor een ‘hobbelige rit’, door deze maatregelen te nemen:

 1. Zorg dat je een ‘crisis-communicationplan’ gereed hebt, teneinde je reputatie en je merk te beschermen.
 2. Zet deze OWS-beweging op je risico-kaart en op de agenda van de directievergaderingen. Kijk naar de bedrijfskansen die deze beweging oplevert en bestudeer de impact op jouw specifieke bedrijfsstrategie, concurrentiesituatie, klantenbestand, je werknemers en op je CEO- en directieleden.
 3. Neem nu actie!! Het is écht niet te vroeg om met tegenacties te komen, omdat er van deze beweging een enorme impact op je bedrijf kan komen.
 4. Luister: door sociale media te raadplegen, kun je specifieke zakelijke inlichtingen vergaren, die op jouw bedrijfssituatie van invloed zijn.

Bedenk dat deze protesten uit kunnen monden in ongecontroleerde acties en dat door het ‘online-realtime’ delen van informatie via Twitter, Facebook en andere sociale network-media, mensen meteen op de hoogte zullen zijn van actuele gebeurtenissen. Professionele leiders, directievoorzitters en CEO’s dienen telkens één stap voor te zijn in het beschermen van hun directiekamers, aldus Feeney.

 

82 gedachten over “Uitgelekt memo: directieleden angstig voor ‘Occupy’..!

 1. Goh, Fay Feenye benoemt op 27 september 2011 en op 20 oktober lekt haar memo uit…
  Even voor de oplettende lezers van de WTK artikelen,
  Hoe, waar en wanneer werden deze 2 data onlangs ook al weer genoemd… hint, hint, hint…

  Something Wonderful Is Coming…

  1. Jajaja… 🙄 Zoek je nog even een leuke gravatar op Simba..? Hoor je er helemaal bij.. Met of zonder rode neus..!

  2. UPDATE!!! én… op 20 Oktober, Ghadaffi opgepakt…
   Zoals ik een paar dagen geleden al aangaf, hou 20 en 21 oktober in de gaten i.v.m. Elenin uitlijning…

   Something Wonderful Is Coming…

  3. Cozmic niet alle leden zijn aktief op dit forum. Velen zijn op andere plaatsen bezig met hun heilzame werk. Slechts weinige zijn genomineerd voor een plaatsje ,daar moet je namelijk wel wat voor doen.

  4. Marcel , ik zag er pas geleden een paar met een blauwe neus 🙂 waren dat undercover agenten van jullie ?

 2. Ik heb wat interviews afgenomen en we hebben 2 dagen gefilmd afgelopen weekend, mogelijk is de Occupy uitzending volgende week al online via Duurzaam24.tv (de eerste 2 uitzendingen, ook die met Johan Oldenkamp, zijn nu te bekijken via Uitzending Gemist op Duurzaam24,tv). Onze ‘slogan’ ” The (r)Evolution WILL Be Televised!” wordt nu wel erg letterlijk 😉

  Ik las net dat het Beursplein al uit de voegen begint te lopen, steeds meer tenten, steeds miner ruimte…Nog geen 500.000 zoals in Athene, maar er is wat in beweging, dat is duidelijk. Dat merkte ik ook tijdens de interviews; de tijd is nu en ditmaal voelt het also de gewenste veranderingen wel een voedingsbodem hebben om echte veranderingen mogelijk te maken.

  1. geweldig de sfeer is goed en ook op het Malieveld in Den Haag.leuke discussies het chatten met A’dam en Den Haag is ook leuk en waardevol

 3. @Guido, Ik had onlangs mijn oude gravatar maar eens opgezocht van een Boeing 757 met 2 rode neuzen maar op de een of andere manier wil die maar niet lukken hier, maareh… Als toeval niet bestaat? is het wel geheel toevallig met die data… Toch?

 4. Beste Allemaal,

  Ik vertrouw die occupy stroming in het geheel niet. Denk nu niet dat ik een dubbele agenda heb of zo, ik voel dat er iets om die beweging stroomt. Het gaat te gemakkelijk!! Het is opvallend dat de eenheid die er nu zgn. is, in de afgelopen jaren op geen enkele wijze te realiseren was. En kijk naar de protesten van de afgelopen eeuwen, veldslagen and the story goes on. Ik ben niet bang, maar om me op deze wijze te laten afslachten, nou nee.
  Neem wwII, miljoenen hebben gestreden, resultaat…..
  Daarvoor Franse Revolutie, je kop ging er af, resultaat……
  Nu ineens de direktie kamers die aan de beurt zijn!!! Mensen over enthousiast krijgen, worden ze onvoorzichtig, en als er genoeg zijn die zich in een grote stad of locatie bevinden, sluit je deze af, en maaien maar.
  Kijk naar de andere methodes als HAARP en mind control d.m.v. hoog frequente golven.

  Want een ander feit is dat er dit weekend weer eens een G-20 top is!!! Ook RTLX wordt steeds cynischer, beetje opruien misschien? Ook onze schoonheid Angela Merkel heeft gezegd dat van de top niet veel mag worden verwacht!! Ook onze prins op het witte paard Sarkozy moest donderdag 19 okt, hasl over kop naar Frankfurt om te overleggen!! Feiten die wijzen op een crash, ja die heeft al lang plaatsgevonden, maar kan nu niet meer worden verborgen. Kortom het wordt spannend.
  Maar ik blijf nu even streng en hameren, laten we zeker de feiten uit het verleden niet vergeten.

  De nazi’s hebben destijds de strijd verloren door de ondergrondse. Niet door het openlijke.
  Eenheid geeft de kans om het van binnenuit uithollen. Dan heb je ze te pakken. Helaas is het mij niet gelukt om dit op te zetten. Een voorbeeld, ga ik kleine groepjes overal naar toe, banken, politie, gemeentes en zeg hen simpel “dachten jullie tegen de Gal. Federatie op te kunnen”?
  Voor de twijfelaars over de Gal. Federatie, zie dan eens hoe de duisteren zijn uitgehold.

  Feiten: die kraan die bij die kerk in Washington omvalt.
  Een grote leger oefening in ons land, gaan ze een kanaal over en vaart er een boot tegen de pontons aan, dom foutje, jajaja. Satellieten komen ineens naar beneden!! Ze proberen in het Midden Oosten de WWIII te laten beginnen, nog steeds niet gelukt! Space Shuttles staan aan de grond, geen vervanging. De stilte in de MSM, wat wordt daar nog gezegd!! Het weer in de VS, is leven daar nog mogelijk, Texas en zo?
  Veel kerncentrales worden zomaar ineens uitgezet!
  Nu lijkt me dus die occupy beweging aantoonbaar een mogelijke valstrik.

  Een andere optie is om op internet letterlijk alles te publiceren, als namen-adressen, van bestuurders, regeringen, alle ambtenaren, enz. Dan kunnen we er heen gaan, you tubes er van maken enz.
  Vragen aan ze stellen.

  Dit weer het internet op. En dan groeit er een openheid waar ze niet van terug hebben. Laatste voordeel hiervan is dat je hele grote kans hebt dat de woonlokatie gaat meedoen. Daar zit de kracht. Want het verzet vanuit de regeringen en defensie kan niet overal zijn. Dat was de kracht van de ondergrondse tijdens WWII.
  Een simpele andere truck is om internet bankieren ervoor in te zetten.
  -Neem al je automatische incasso’s terug.
  -Betaal alles handmatig te laat, met als excuus “dat komt door de computer”.
  -Haal zoveel mogelijk cash uit de muur.
  -STuur de bank mails, iedere dag weer met vragen over de oplossingen van de crisis.

  Ik doe dit al en het werkt, heb van niemand uit deze hoek nog last. Een protest actie is oriëntatie, ze weten en zien waar ze moeten zijn. Vanuit het onzichtbare is des-oriëntatie, ze weten niet waar we zijn en vooral wat ze kunnen verwachten. Dat is hun zwakte en onze kracht.

  1. @panoramix, Ze hebben hevig hun best gedaan om de OWS beweging te kapen maar gaat niet lukken, Zo als ze in het Bankster Piramidespelletje steeds zeggen, To Big To Fail…

  2. …..Weer een NWO grap, maar volgens mij valt daar het verhaaltje van de Galactische federatie ook onder! Je stemt al het ware voor een nwo wanneer je daaraan meedoet! Niet mijn ding! Letterlijk als een schaap in hun vangnetten lopen, en je laten mishandelen door politie…..no way! Er moeten gewoon andere wegen mogelijk zijn! Dit geeft mij trouwens ook te denken over een paar andere site’s die hiervoor propaganda voeren (occupy)!
   Wanneer je ergens tegen stemt……stem je onbewust ergens vóór, omdat je het energie geeft!

  3. Haah gelukkig had jij dat ook meteen Mirakel, toen ik Galactische Federatie las dacht ik meteen hhmmmmhh wie zijn dat eigenlijk werkelijk, laten ze zich eerst even komen voorstellen, wat is hun Agenda, Jaah ik kan moeilijk loslaten nog steeds, mooie uitleg op dat vrolijk gekleurde plaatje van jou, hoe je dat kan begrijpen, soms moet het gewoon, loslaten, soms gebeurt het gewoon, als het moet dan is het nog net niet af, dan ben je nog niet klaar met elkaar, als het op een natuurlijk manier zo loopt dan doet het minder pijn, dan is het meer als groei scheuten..

  4. @Hyperalert, jij leest zeker ook altijd de Galactische Federatie channeling van de Orion 4D matrix commander SaLuSa… en wie weet, komen zij toch wel de NWO brengen in Love & Peace… Ze schijnen al klaar te staan (hangen) naast de ISS…

  5. Beste Allemaal,
   Ik leg even uit wat ik onder de Gal. Federatie versta. Ja er is meer. Laten we het daar over eens zijn zonder elkaar in de haren te vliegen.

   Ik versta daar zeker geen Salusa, Shelden Niddle of andere zandmannetjes onder. Er zijn terdege raden in hogere dimensies. Ook ik weet daar het fijne niet van. Maar een feit is zeker, ze zijn er.
   Wat zij allemaal doen, nou voorkomen dat de planeet wordt opgeblazen.
   Wat ik al eerder schreef kan ik dus ook uitbreiden met, wie heeft al die ondergrondse
   bunkers van de nwo opgeblazen?

   Het stond op HLN.BE dat er bij het witte huis mogelijk een nieuwe bunker wordt gebouwd! Zo maar? dit zijn wat feiten. ik wil alleen maar aangeven dat de Gal. Federatie bezig is. Gelukkig zie ik nog nergens een doorbraak van de NWO.

   Ik sta dus wel met beide benen op de grond. De echte berichten van boven raken je onderbuik. De nep berichten niet.

  6. Er staat weer eens een reactie van mij in de wacht omdat ik iets wilde zeggen over wat ik had gezien op het dak van die grote grijze n** schotel waarvan Mirakel kort geleden het beeld materiaal had gevonden..

   Het filter slaat weer eens door, als de dood dat ik niet in het midden van het politieke spectrum zit of zo, nou ik zit in geen 1 politiek spectrum, want wat mij betreft is politiek iets overbodigs, menselijk denken is al politiek genoeg van aard, daar hoeven we geen politieke partijen voor op te richten, ieder individu is van zichzelf al een wandelende politieke partij.

   Oh ja ik wilde ook nog iets zeggen over *alu*a en over acdc, maar even geduld, ik sta in de wacht

  7. Jaah *imba die grote lompe grijze nuffige culinaire ufo Hoofd *chotel waar Mirakel de opnames van gevonden had, groooohoooter dan de groothoek lens van de Na****i camera aan boord van de I-*** Iphone camera, het viel mij op dat er op het dak van dat ding de vormen van een Dui** *ruis te zien waren, echt weer zo’n i** Na*a Na*** bak dacht ik meteen..

   I *alusa *alute you, even een deuntje van vroeger om zo over premature *chrijnende dreigende loslaat pijntjes heen te schreeuwen, jah ik was een schreeuw baby zei m’n moeder altijd, nog steeds wel;

   AC/DC – For Those About To Rock (We **alute You)
   http://www.youtube.com/watch?v=shcI6vE-PlE

  8. @Panoramix, Ik sluit ook niets uit hoor want voor mij is buitenaards contact geen geloven meer maar weten, oftewel, je kunt idd dan ook niet uitsluiten dat er iets als een Galactische Federatie bestaat en lijkt me zelfs méér dan aannemelijk, een soort UN van de Cosmos maar dan wél met goede en eerlijke intensies.

   Dat SaLuSa gechannel op Niburu, geloof ik ook niet zo in maar hé, het enige dat zeker is… is dat niéts zeker is…

  9. Het gebruik van de term Galactische federatie kan verwarring creëren , Sheldon Niplle zijn vriendjes of weer een andere ? Komen ze in vliegend jampotjes of zijn ze al lang hier ?
   Wat nu als er al lang een plan is om de Aarde te helen van de optater die ze aan het eind van de Atlantistijd kreeg , de scheuringen in dimensies en het noodzakelijk terugvallen in een lagere frequentie . Dat er tijdens / vanwege / na de dimensiescheuringen nog een extra partij in het spel kwam die het verzwakte veld in beslag nam met het opzetten van een wereldreligie en een globale machtstruktuur , dat heeft het helingsplan enigszins gecompliceerd . Deze machtstruktuur moet eerst geëlimineerd worden voor er daadwerkelijk vrede op aarde kan komen en de boel naar een hogere frequentie getild kan worden .
   Als er inderdaad wat hulp van buitenaf bij komt kijken , dan zal dat wel nodig zijn , echter dient de regie bij de aardbewoners en hun ‘ouden’ te blijven .
   De Occupy beweging lijkt mij een opstap om de oude vastgeroeste fundering van de elite alvast even goed los te schudden . Iedere klap is er één !

  10. Precies Panoramix & Eye, halve openheid helpt ons verder het moeras van de infiltrerende controllers in.

   Volgens Alex Jones is Occupy een premature georganiseerde forcerende schaduw soros staats overname van de kritische bereidheid van de mensen om de straat op te gaan om zo voortijdig de opkomende beweging weer in het gecontroleerde Politieke Links Rechts Spectrum te manoeuvreren.

  11. En weer staat mijn reactie in de wacht…

   Eerst de eerste zin maar eens van mezelf quoten:

   ” Precies Panoramix & Eye, halve openheid helpt ons verder het moeras van de infiltrerende controllers in. “

  12. Misschien dat de eerste 3 woorden al niet mogen, moet niet gekker worden…

   ” Volgens Alex Jone*

  13. Mogelijk hebben ze in bijna elk land daarom ook een knopje in hun bureau lade liggen om het internet uit te kunnen schakelen…..Openheid zou hun angst zijn.

  14. i* Occupy een premature georgani*eerde forcerende *chaduw *oro* *taat* overname van de kriti*che bereidheid van de men*en om de *traat op te gaan

  15. puntje puntje puntje — om zo voortijdig de opkomende beweging weer in het gecontroleerde Politieke Link* Recht* *pectrum te manoeuvreren. “

  16. Dat wat ik niet mag zeggen over wat Alex Jones vindt van de Occypy beweging, tot nu toe, in iets andere woorden; inspelen op de opkomende bereidheid van de mensen om de straat op te gaan, het forceren van een opkomende beweging om er zo weer vroegtijdig controle over te kunnen krijgen..

  17. ik wilde graag het woord prematuur gebruiken als aanduiding van de kunstmatige instigatie interventies achter de schermen om de mensen de straat op te krijgen…

   Maar misschien mag het woord prematuur helemaal niet gebruik worden…

  18. En dat de *chaduw van Georgie *oro* er weer achter schijnt te zitten
   Misschien mag ik de achternaam van George helemaal niet noemen van het filter?
   Zal George daar zelf achter zitten, lijkt bijna geen toeval, zit gelikt in elkaar dat vrije woord in Nederland.

  19. Het woord Kritische Bereidheid is ook al een probleem, het kritieke punt dat binnenkort bereikt zal worden, dat mensen massaal bereid zijn om de straat op te gaan

   Nog voordat de mensen in beweging komen zullen de *chaduw krachten al de boel forceren…

   Maar dat mag ik allemaal niet zeggen van het filter

  20. Wat jammer, dat onvertrouwen en die twijfel, als het niet bij jullie waarheid past laat het dan voor wat het is. Schenk er geen aandacht aan , zo zonde. Concentreer je op de dingen die wel bij jullie waarheid past. Dat brengt jullie en de mensheid verder.
   Kennen jullie het boek van Caroline Cory, 2012: een poort in de tijd.?
   Het Goddelijk plan onthuld, en onze rol daarin? Daarin wordt duidelijk beschreven hoe van de kant van de “andere wereld” wordt meegewerkt en wat onze rol daarin is.
   Niet gekoppeld aan wat dan ook maar zoals het is, wat er Nu speelt in deze tijd en waarom. Het Christusbewustzijn, dat: waarom het draait, op weg naar de Bron waar we allen naar op weg zijn, elk op z’n eigen manier. Want dat is zo belangrijk. Onze eigenheid, onze Authenciteit. Niet laten leiden door andermans leugens. Sluit je aan op je eigen innerlijk Weten, maak contact met je ziel. Wij zijn allemaal evenveel waard. Iedereen heeft z’n inbreng. Wees eerlijk, stel je open en durf kwetsbaar te zijn. Probeer niet te oordelen en te veroordelen. Heb Zelfvertrouwen, het allerbelangrijkste. Jouw Zelf weet het. Aanvaarden wat je niet kan veranderen, maar veranderen wat je kan veranderen, echter wel een ieder in z’n waarde latend en met respect.
   Inzicht in een andermans weg heb je n.l. niet, Jij kan alleen de jouwe bewandelen en daarbij het goede voorbeeld geven. En dat moet komen vanuit je hart, dus met Liefde. Met Liefde naar alles wat leeft. Het allereerst naar jezelf. Voor jezelf ben je het allerbelangrijkste onderdeel. Zorgen dat dat onderdeel goed functioneert, dan zal je zien dat de “rest” functioneert zoals jij graag wilt. “ik schrijf “andere wereld” tussen haakjes, maar er is geen andere wereld. Er is alleen eenheid maar wel in verscheidenheid en dat hebben we te respecteren.
   Hartegroet Alice

  21. O ja, ik sluit natuurlijk niet uit, dat er meerdere krachten aan het werk zouden kunnen zijn om de nwo natte dromers dwars te zitten, het zou idd maar net kunnen zijn hoe wij dit opvatten! Bepaalde namen (salusa), maken een dergelijke soort georganiseerde bezigheid misschien wel zwart.
   Maar ik ben het met panoramix wel degelijk eens dat er een opsomming te geven is van veel mooie ontwikkelingen op onze hand! Panoramix,

   De spionage vliegtuigen die een steeds terugkomend virus bevatte,
   Een telefoonnetwerk uitgeschakeld (Blackberry)….satelieten?.
   http://www.nu.nl/internet/2646015/blackberry-mogelijk-aangeklaagd-storing.html
   Er komt veel bedrog boven water.
   Een onderbouwing van de bunker van het witte huis (van panoramix)
   http://www.hln.be/hln/nl/2002/Dossier-Obama/article/detail/1335801/2011/10/18/Bouwt-Obama-een-nieuwe-bunker-onder-het-Witte-Huis.dhtml
   Dan nog overal zeer plaatselijke buien waarbij illu monumenten verzakken en kapot gaan.
   illu monumenten in Amerika kapot door aardbevingen.
   Talloze overstromingen, nu zelfs in Rome (waarom)…..
   enz enz enz!

   Bij een bepaald rijtje aan salusa’s en nog een paar denk ik meer aan scientologie church achtige sekte’s die schreeuwen om macht!
   http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1336282/2011/10/19/Struisvogel-ongewenst-intiem-met-neushoorn.dhtml
   (artikel van de struisvogel laat nu een beetje zien hoe de illu’s zich vast zullen voelen, ze steken liever kun kop in het zand eeh….)

   Wanneer wij geen belasting betalen, en dit kunnen stoppen, kunnen ze helemaal niets meer, dan kan Griekenland van ons geld geen tanks meer kopen (jaaaaja gratis).
   De uithol visie van Panoramix, vind ik een zeer goed idee! maar dan moet je zo iets ook met elkaar doen, en niet allemaal individueel….kan natuurlijk ook via internet.

  22. @ Hyper

   Doe jij nu ook al aan velletjes WC papier vol schrijven??!
   Er zit nog genoeg op de WTK rol…

   Ach tis eens wat anders dan anders, maar het went al.

  23. we zullen moeten zorgen dat we niet onze kracht weer uit handen geen aan iemand anders die weer met een oplossing bedenkt op nog grote schaal, wat SaLuSa onder andere doet.

   SaLuSa zegt wel een aantal feiten wat gebeurdt op de wereld, zoals de demostraties in Londen en de Illiatie bestaat en dat incarnatie bestaat.

   wat ik ook weet is dat we eerst in 4D moeten komen voor dat we naar 5D moeten gaan. als SaLuSa 4D metix is, is dat mischien onze nieuwe staion in het krachtbewustzijn. het 3D station was/is de Illimatie.
   we bevinden nog steeds in de 3D wereld, omdat we nog steeds zien dat het gaat om de betogers tegen de bankiers.

   eerst even aan zien wat er op 11-11-11 gaat gebeuren, want daar vertelt SaLuSa dat daar iets gaat gebeuren, maar blijf je wereld onderzoeken. SaLuSa help om in het krachtbewustzijn te komen: wie is SaLuSa? wat is zijn doel? hoe ziet het er uit? waarom is het er nou en niet toen?

   blijf luisteren naar je gevoel en zoek verbanden tussen verschillende onderwerpen die in de nieuwe en oude media te vinden zijn. de nieuwe media kan ook leugens bevatten en de oude media kan ook waarheden vertellen.

  24. @ Thomas
   Wat betekent Illiatie en Illimatie ?
   Ik heb geen idee waar je het over hebt .

  25. Haah haah die Paul, net wc papier inderdaad, het gaat maar door, en ik wilde zo graag zo kort en bondig zijn vandaag, beetje goede indruk op Eye maken, en ik maar jouw de schuld geven dat je teveel wc papier achter elkaar gebruikt, doe ik het nou ook, is niet netjes… Heb jij dat niet Marcel dat je precies wil weten welk woord nou weer niet goed isz in ons wetenschappelijke socialistische Dystopische Utopia in aanbouw?

   Alice ik geloof heus wel dat we worden geholpen door goeie ufo’s, die zijn er ook heus, en goeie bondgenoten, die zijn er ook, en goede geesten, die zijn er ook, nou word ik net Guido, waarom altijd Of / Of, waarom niet En / En,

   gewoon dat we even opletten wat waar en wie en hoe, met z’n Allen zoals Mirakel zegt, effe opletten, net een fietsen diefje gezien bij mijn flat, loopt 1 van m’n buur meisjes van de tigste etage langs dat knulletje met zo’n grote capuchon en ze ziet het niet, ik zeg hij loop met een dames fiets van iemand anders, oh ja zegt ze, ik zeg ja jij denkt zo niet dusz zie je het ook niet…

   ‘goh nou laatst hadden ze hier een fiets van een vriend van haar gestolen’, ik zeg jah hier worden continu fietsen gestolen, ‘dusz je krijgt er oog voor de laatste tijd zegt ze’, ik zeg ja zo kan je het zeggen..

   Dusz Cozmic die Rie Roma (omgekeerde van Amor) Liegende Rie Liegies zijn door de gescheurde dimensies in de brievenbus van onze 3d wereld gepropt na de val van Atlantis? Klinkt heel aannemelijk, wie is wie en wat is wat en wanneer en waar en waarom en hoe en alle details, dusz hebben we toch alle camera’s van de Nwo nodig? Dat je continu 24 uur in beeld bent bij alles wat je doet en niet doet? Ideaal voor Exhibitionisten (zal wel weer een verboden woord zijn)

   Er was net ook een poster die vond dat we niet moesten geloven in buitenaardsen maar in Jezus, zegt iemand anders, V voor vrijheid geloof ik, wel gek dat je loopt te mekkeren over duivelse flauwekul over buitenaardsen en zelf een buitenaards iemand als Verlosser promoot…

  26. Het is loempia “Loemienadie” ‘modder f met scheve benen zit er waarschijnlijk ook bij’
   Aah gut arme Lucie in de Sky, zou ze verplicht naar die club gestuurd zijn door haar pa en moe?
   Kan ze ook niks aan doen toch?

   Illuminati signs bij Lingo
   http://www.youtube.com/watch?v=LkZr1avaetY

  27. Altijd een feestje met jou Hyper, je bent altijd al iemand geweest met het gevoel in schrijven en het hebben van een rooie neus nominatie, zal er verder geen diepgang er in kweken anders krijg ik weer boze fan-mail toegestopt van hokjes propper 1ste klas die probeert me gevangen te nemen.

   Ja ik heb dat de laatste tijd ook steeds meer en meer, eerst had ik het wel voor met al die verassende verhalen maar steeds meer als ik tussen de regels doorlees veranderd er van alles tot dat je door al die velletjes wc-papier de wtk vloer niet meer ziet glanzen. Ook de jongens en meisjes achter de schermen hebben soort gelijke problematiek doordat ze continue op het verkeerde been worden gezet door fanatiekelingen die van alles bestelen en elkaar aardig de schuld geven. Voor sommige loopt er al een bedrag op voor zo’n aardige 280.000 euro die al in de zak van iemand anders verdwenen is.

   Er oplos fantaseren mag vandaag de dag nog, maar eerbiedig en een beetje geestige humor creeren geeft al aanstoot tussen al die ellende die overal in de wereld te bespeuren valt, is er nog wat leuks in de pen, in iedergeval jou welgetelde stukjes tekst horen er nog steeds bij hahahaha.

   Ook een openbaring 1ste klas.

  28. Jah Parijs gaat zelfs Scheepjes geven aan Griekenland Mirakel, van zo’n slordige 300 miljoen per stuk.
   Onzichtbare scheepjes zeggen ze, Stealthy en dusz UnHealthy.
   Zeer stiekume scheepjes, en weer komt het paard van Troje uit Griekenland.
   Ze zijn er wel maar je ziet ze niet, en je hoeft ze ook niet te betalen, dat doen wij de belasting betalers wel, moeten we weer een bank uit de schulden halen, het bedrag dat aan de Dexia bank is gegeven schijnt meer te zijn dan het Bruto Nationaal Product per jaar van Roemenië, en dat is dan nog maar 1 bankje, is al het halve land failliet…

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/10/pssst_onzichtbare_boot_kopen.html

   http://articles.businessinsider.com/2011-10-10/markets/30262272_1_exposure-deutsche-bank-commerzbank

  29. Niet koningshuizen maar 147 bedrijven maken wereldwijd de dienst uit.

   http://4.bp.blogspot.com/-v_BQWYNCF2o/Tp_8a4dXG2I/AAAAAAAARY8/zB1Wi_cccbw/s1600/superbedrijf.jpg

   “Het klinkt als een samenzweringstheorie, of anders de verkiezingsleus van extreem links. Een klein groepje bedrijven is zo machtig dat ze samen aan de touwtjes trekken in de wereldeconomie. Maar de bewering komt van een keurige wiskundige studiegroep van en federaal onderzoeksinstituut in Zürich, Zwitserland.

   De onderzoekers bekeken 43.060 internationale bedrijven en kwamen tot de ontdekking dat 1318 daarvan de kern vormen van wat we ‘de wereldeconomie’ noemen.

   Een visuele weergave van de studie. De gele bolletjes zijn internationale bedrijven, de oranje bolletjes de 147 bedrijven die samen de wereldeconomie beheersen.
   Daar weer 147 van hebben zo veel macht en zijn via aandelenbezit onderling zo met elkaar verknoopt, dat ze eigenlijk één economisch organisme vormen.

   Dit superorganisme van hoofdzakelijk banken verdient een gigantische hoop geld en heeft meer economische macht dan veel landen. Ze handelen zeer intensief onder elkaar en zijn daardoor sterk van onderling afhankelijk. Dat maakt ze machtig, maar ook kwetsbaar.

   Als één van deze bedrijven in de problemen komt, kan dat de anderen namelijk ook ziek maken. Dat gebeurde in 2009, toen Lehmann Brothers – één van de 147 – failliet ging en over de hele wereld banken moesten worden gesteund met overheidsgeld. Daaronder de enige twee Nederlandse leden van dit superbedrijf, ING en Aegon.

   Er valt wel wat aan te merken op de studie. Het voorbeeld van Lehmann toont aan dat de macht van deze groep maar relatief is. Ook gaan de onderzoekers er van uit dat een bedrijf dat een deel van een ander bedrijf bezit daar ook gelijk controle uitoefent. De economische praktijk is vaak weerbarstiger.

   Maar het in kaart brengen van het superbedrijf toont wel aan wat veel mensen instinctief al aanvoelen, dat geld een grote aantrekkingskracht heeft op ander geld. Zoiets heet in wetenschappelijke termen een zelf-organiserend vermogen en hiermee is aangetoond dat het ook in de economie werkt. Wie rijk is, koopt middelen om nog rijker te worden. Mensen doen dat ook met beleggingen. De meest interessante vraag beantwoorden de Zwitsers echter niet: oefent het superbedrijf politieke macht uit?

   Het onderzoek staat sinds deze week in het vaktijdschrift PlosOne.”

  30. @ Paul, Er gaat ten ronde, dat er juist een enorme kloof zou zitten tussen de politiek en het bedrijfsleven.
   http://www.vacature.com/blog/actua-ex-politici-witte-raven-voor-je-bedrijf

   dat de politiek te weinig van het bedrijfsleven zou weten…..

   Maar dan denk ik dat de aansturing meer vanuit investeringen van de banken zou kunnen zijn mogelijk (degenen die boven de banken staan)…. Barclay, zou een Amerikaanse bank zijn, die ook veel investeringen zou doen in derde wereld landen Dan heb je het wel over een vorm van afhankelijkheid, die eigenlijk vanuit de politiek van dat eigen land zou behoren te komen….maar vaak stoppen ze dat geld weer in wapens enzo. In Nederland zou er ook maar 1 bank zijn die niet in wapens zou infesteren, maar ik geloof op dit gebied niets! Wanneer iemand schulden heeft, is hij of zij afhankelijk van de bank, en niet van de politiek.

   Welcome to Barclays, a world leader in financial services.

   With over 300 years of history and expertise in banking, Barclays operates in over 50 countries and moves, lends, invests and protects money for customers and clients worldwide. Our services include retail banking, credit cards, corporate and investment banking and wealth management with an extensive international presence in Europe, the Americas, Africa and Asia.

   We have been in Pakistan for three years now and our global strength and your confidence in us has taken us to new heights. Today we offer an array of banking products and services to our branch banking customers and corporate clients with a passion that is distinctly ‘Barclays’.

   http://www.barclays.pk/

  31. In dit geval dus niet Mirakel, politiek is een doorgeef luik naar het bedrijfsleven en daar in dat laatste geval maakt men en denkt men puur aan winstbelangen voor hun eigen draag kracht kapitaal. Zie onlangs het nieuws over Supermarkten die ondanks de forse grondstoffen verhogingen duidelijk meer winst boekten in hun kapitaal belang.
   Gouden hand drukjes voor genomineerden die zowel politieke als bedrijfslevenachtige truuks vertonen van zakkenvullerij vervult toch wel het imperium van meer money in tha pocket.
   Fris is het zaakje dus niet het stinkt dat er veel meer gaande is dan wij alleen nog beseffen, in iedergeval we moeten er allemaal voor opdraaien of we willen of niet, lets continue the truth behind it!

  1. Ik heb als flightsimulator piloot van de InterGalactische Federatie nimmer wat te vrezen Paul…

  2. Je kan nog altijd lid worden van de R.N.F. Simba, normaal is er altijd een training voor nodig, (grondoefeningen) maar die heb je laatst al doorstaan blijkbaar.
   Nu op voor de R.N.C. (Rooie Neus Controle), andere kleuren zijn gediskwalificeerd bij deze! De R.N.F. wil echter gekwalificeerde lui aan boord hebben en dara moet je toch wat voor doen om er bij te mogen horen…

   Thunderbirds are GO erh R.N.F. are Go!

 5. @ cozmic In tegenstelling tot veel mensen hier doen wij niet aan fake gravatars en kinderachtige nicks. Nee wij staan met onze echte gezichten en namen hier op het forum. Je zou daaruit kunnen concluderen dat wij de openheid ( in tegenstelling tot vele anderen) niet schuwen.

  1. Dat noemen ze voor vlag en vaandel staan, Hollandse Volle Glorie! Guido begon er ooit mee en dat geldt ook voor al die andere toesprekers, ook allemaal met hun eigen koppie in beeld. Dusz niks mee te verliezen, eens een bekende WTKBNér dan eentje incognito…

   Maar tja je moet wel durven…

  2. Hollandsche Volle Glorie, rode neuzen en bruinhemden, Neuhhh… doe ik niet aan mee…

  3. @ simba ga je ons nou vergelijken met de ndsap? beetje simpel ,maar ik vergeet ook steeds hoeveel die piloten naar de jajem grijpen zowel tijdens als na de uitoefening van hun beroep.Beetje te diep in het glaasje gekeken lijkt het.

  4. @ guido je vind wel dat het kan zeker
   . Om de R.N.F. te vergelijken met de volgelingen van mussert? raar,ik vind het een weinig ongepast maarja ,wie ben ik en wie is simba? Zal maar zo denken onwetendheid zondigd niet ,zet zichzelf alleen wel verschrikkelijk in zijn hempie.

  5. Zeg mensen, het kan ook anders hoor. Tjongejongejonge!
   Bewustzijnsstaat is levensstaat en je kan niet anders handelen, en spreken naar gelang je bewustzijnsstaat je toestaat.

  1. @ mirakel

   We zijn helaas geen familie daarvan, maar om hun kunnen we ook wel aards lachen…

  2. @ simba voor jou is dat voldoende voor de R.N.F. dien je werkelijk wat te kunnen. En dan kom je er niet met een afkortsel van S(l)I(j)MBA(l) en een zwart vlak als gravatar.
   @guido je nominatie om lid te worden is ingetrokken vanwege medeplichtigheid aan het te grabbel gooien van de goed naam van de R.N.F. (in jip en janneke taal je mag geen lid meer worden)

  3. Jongens blijf nou ajb een beetje on-topic. Als ik alleen al die rollators voor de deur van dit draadje zie…?!

  4. Ah , ik snap em al , R.N.F. staat voor Rollator Needy Fraternity . Nog een bepaalde ‘gangcolor’ ter herkenning van de broeders ofzo ?

  5. He cozmic je hebt tenminste humor en weet dat op een creatieve manier tot uiting te brengen. waarvoor hulde,echter blijf nou on topic ajb (vrij naar guido) we zoeken nog een wat sportiever model, met spoilers enzo Brede magnesiumvelgjes the works……

  6. @Paul, zo’n soort rollator krijg ik aankomende week binnen…
   Wie wil hem kopen. Nieuw €170,= bij ons, €50,= kom maar, kom maar.

  7. Haha, nee, zo gek is het ook weer niet maar het is wel een vet cool ding voor een oudje, of een jongere die niet meer zo stevig op z’n pootjes staat. We mogen niet polariseren, haha, wat een wereld niet!

 6. Het ESM-verdrag

  In Duitsland is veel ophef ontstaan over het ESM verdrag, dat op 11 juli 2011 door 17 ministers van financiën van de Europese lidstaten, die de euro als valuta hebben, werd ondertekend. Het verdrag volgt op een resolutie, aangenomen door het Europees Parlement op 25 maart 2011. De parlementen van de Euro lidstaten moeten het verdrag nog ratificeren. Dit houdt in, dat onder andere de Tweede Kamer in Nederland haar goedkeuring nog moet geven aan het verdrag.

  http://petities.nl/petitie/het-esm-verdrag#signature_form

  Dat in het ESM-verdrag, waarvoor een ontwerp resolutie werd aangenomen door het Europees Parlement op 25 maart 2011 en dat op 11 juli 2011 werd ondertekend door de ministers van de 17 euro landen een aantal elementen zitten, die ons grote zorgen baren met betrekking tot de soevereiniteit van Nederland en het ondemocratisch gehalte van de organisatie die het ESM-verdrag met ingang van 2013 gaat uitvoeren. Wij refereren hierbij aan de informatie die wordt gegeven op de Youtube video over het ESM-verdrag, waarvan de URL is:

  http://www.youtube.com/watch?v=1GaH2MqXfxM

  1. Ja, gaat weer lekker. Ik ken dat filmpje. We hebben niets te zeggen tegen die lui.

  2. Petitie ook ondertekent, zie mezelf alleen nog niet.

   Bedankt voor deze link, @IEDEREEN, ff kijken hoor want dit is BELANGRIJK!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.