Advertentie

US$ 100 miljoen, vlak vóór 9/11-aanslagen weggesluisd…!


Eén van de 400 computer harddisks die uit de puinhopen van de WTC-torens werden opgevist. Uiterst waardevolle dat konden van deze disks worden gehaald en tonen een nooit bekend gemaakt beeld van de handel en wandel van de krachten achter de 9/11-schermen..!

Geen lange inleiding, geen vermoeiende betogen.

Gewoon maar weer een filmpje.. Als een soort tegenhanger voor het eergisteren ‘openbaar gemaakte’  onderzoek over het ‘exploderende aluminium’ van de vliegtuigen die de torens waren ingevlogen. Vliegtuigbrandstof (voorlopig de énige hittebron) die slechts maximaal 600 graden Celsius bereikt, zou dus in staat zijn geweest om een temperatuur te bereiken, samen met ‘water dat in de torens aanwezig was’, van maar liefst 1000 graden (het smeltpunt van aluminium)…!

Hoe komt het dan toch, dat we meer waarde hechten aan de uitspraken van de mensen die in dit filmpje heel erudiet, bijna ingetogen hun verhaal doen over het FEITELIJKE bewijs, dat uit computerharddisks die uit de puinhopen van de WTC-torens zijn gevist, blijkt dat zo’n slordige US$ 100 miljoen is weggesluisd. En dat allemaal vlak vóór de totale verwoesting van de kantoorcomplexen van de WTC-torens. Kijk zelf hoe meer dan 400 (!!) harddisks, die uit de puinhopen van de WTC-torens werden gevist, een totaalplaatje vormen van ‘heftige voorkennis bij een a.s. ramp’:

9 gedachten over “US$ 100 miljoen, vlak vóór 9/11-aanslagen weggesluisd…!

 1. 100 miljoen maar? wat dacht je van 20 biljoen waarvoor Donald Rumpsveldt op 10 september 2001 op het matje werd geroepen bij de Senaat en daarna NOOIT meer over is gesproken en heeeel toevallig de accountants in de hernieuwde vleugel van het Pentagon aan het zoeken waren in de bestanden die heeeel toevallig verloren gingen omdat een brande (sorry, verdampende) Boeing 757 naar binnen was gevlogen…

  Laten we vooral ook de tonnen goud niet vergeten die aan China teruggeven moesten worden die onder het WTC lagen opgeslagen en… natuurlijk, verdampt… door die hete aluminium stromen…

  1. Het militaire apparaat kon nog geen 25% (!!) verantwoorden van het Pentagon-budget dat het kreeg. En dat niet 1 jaar, maar jáár na jááár..!
   En zo kwam het op het lieve sommetje van: 2,3 biljoen dollar. Dat zijn 2300 miljarden, wat weer 2.300.000 miljoenen zijn, wat dan gewoon weer US$ 2.300.000.000.000 is. Maar het vreemde is dat Rumsfeld het heeft over een tekort van dit bedrag in EEN JAAR..? Dat lijkt me bizar, want het Defensiebudget was tot vóór de 9/11-aanslagen zo’n 400 miljard US$ per jaar.. Hoe kan dan 2,3 biljoen weg zijn in 1 jaar..?!

   Het blijkt (zie dit filmpje) dat het Pentagon PER MAAND 10 miljoen salarisbrieven uitstuurt.. Hahhaha… Wie kan dit in godsnaam nog overzien.? Andersom gezegd, wie is in staat om MEGA-fraude op dit niveau te constateren, en er de vinger op te leggen, wat er PRECIES gebeurt/gebeurde..?!

   En dan de mega-joke.. Waar denk je dat het Pentagonvliegtuig crasht op 9/11..? NOU? YES, precies in de afdeling ‘accounting’, waar alle onderzoek werd gedaan naar dit mega-tekort. En wanneer dacht je dat Rumsfeld zijn openbaring deed? Precies, op maandag 10 September 2001..!

   Maar kijk je naar de tunnels onder de VS, naar de geheime wapenwedloop, anti-zwaartekrachttechnieken, dan is het al snel duidelijk waar het geld heenging en vooral: WAAROM HET IN HET GEHEIM (UNACCOUNTED!!) MOEST WORDEN WEGGESLUISD!

 2. CORRECTIE: Het smeltpunt van aluminium is 933 graden Kelvin of 660 graden Celsius.
  De temperatuur van branden kerosine is 980 graden CELSIUS.
  Dus kerosinebrand kan wel degelijk aluminium doen smelten.

  De vraag is alleen wat de temperatuur van het aluminium is op het moment dat het verdiepingen lager in contact komt met water. Totaal ongeloofwaardig verhaal.
  Maar zorg aub dat de feiten kloppen. Dit soort info is overal te vinden.

  1. De temperatuur van branden kerosine is 980 graden CELSIUS.
   Onder toevoeging van geinjecteerde zuurstof als versneller misschien maar in de open lucht… Forget it… Proof please…

  2. De eenvoudige feiten van temperaturen:

   1535ºC (2795ºF) – smeltpunt van ijzer
   1510ºC (2750ºF) – smeltpunt van typische constructiestaal
   825ºC (1517ºF) – maximum temperatuur van koolwaterstofbranden branden in de atmosfeer, zonder onder druk zetten of pre-verwarming (voorgemengde brandstof en lucht – blauwe vlam) Diffuse vlammen branden veel koeler.
   Weinig zuurstof diffuse vlammen zijn nog koeler.

   De branden in de torens waren diffuse en ruim onder de 800 º C.
   Hun donkere rook liet zien, weinig zuurstof, met name in de zuidelijke toren.

  3. De maximale EGT (Uitlaatgas temperatuur)van een moderne TurboFan straalmotor ligt rond de 700 graden Celsius en dan hebben we het over een optimaal mengsel kerosine/zuurstof…

   Heb sinds gisteren een alu steelpannetje op het gas staan zonder inhoud en het kreng wil maar niet smelten… HELP !!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.