Advertentie

Het € 60 miljoen cadeautje voor Edith Schippers..


effect griepprik teletekst

x

Het € 60 miljoen cadeautje voor Edith Schippers..

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Huisarts Hans van der Linde kan weer een beetje lachen, eerst met de financiële steun die hij mocht krijgen voor de kosten van zijn rechtszaak, maar nu vooral toch natuurlijk door de morele steun van de rechterlijke uitspraak..!
Huisarts Hans van der Linde kan weer een beetje lachen, eerst met de financiële steun die hij mocht krijgen voor de kosten van zijn rechtszaak, maar nu vooral toch natuurlijk door de morele steun van de rechterlijke uitspraak..!

De kritische huisarts Hans van der Linde, die door het RIVM juridisch werd achtervolgd om zijn uitlatingen over de jaarlijkse griepprik, spreekt zich in een interview met het Radio 1-programma ‘De Ochtend’ onomwonden uit. Hij geeft heel helder aan waarom hij verwacht dat het advies van de Gezondheidsraad aan de minister zal zijn om te gaan stoppen met het uitdelen van de griepprik.

Volgens dr. Van der Linden is er ruim voldoende (internationaal) bewijs van de ineffectiviteit van de griepprik en in medische kringen is het draagvlak laag.
“En het is natuurlijk té gek voor woorden”, aldus Hans van der Linde, “dat na 30 tot 40 jaar vaccineren er nog steeds GEEN ENKEL fatsoenlijk onderzoek op dit gebied is gedaan!”

En er is ook nog steeds geen medisch bewijs voor de werking van de griepprik.. De vraag is dus waar mevrouw de minister mee bezig is.. Van der Linde geeft in het interview ook aan, dat er wel degelijk bijwerkingen zijn van deze griepprik, maar dat deze simpelweg niet onderzocht zijn. Bijwerkingen die door het RIVM worden ontkend, gebagatelliseerd en zelfs geridiculiseerd. Bijwerkingen die waarschijnlijk ook regelmatig tot ernstige klachten hebben geleid, die niet zijn onderkend..!

De twee interviewers van het NCRV-programma 'De Ochtend', dat op 9 januari 2014 Dr. Hans van der Linden interviewde over de zotheid van de jaarlijkse griepprik.
De twee presentatoren van het NCRV-programma ‘De Ochtend’, dat op 9 januari 2014 de huisarts Dr. Hans van der Linde interviewde over de zotheid van de jaarlijkse griepprik.

Daarnaast is het natuurlijk een bezopen situatie, dat de overheid doorgaat met griepprikken-zonder-bewijs-van-werking, waarmee een budget jaarlijks mee gemoeid is van zo’n € 60.000.000,- Weggegooid geld dus. Hoewel de farmaceutische industrie ongetwijfeld in haar sas zal zijn met dit jaarlijkse douceurtje..!

Geld waarvan ook niet wordt onderzocht of het goed besteed is, middels efficiënt onderzoek naar de werking van het griepvaccin.. Daarnaast worden huisartsen als het ware omgekocht, doordat ze gemiddeld zo’n € 5.000,- tot 6.000,- per jaar verdienen aan het zetten van deze griepprik, wat behoorlijke belangenverstrengeling met zich meebrengt.

We vinden het van belang jou nog dit interview aan te bieden, om een duidelijk beeld te krijgen van deze discussie. Opvallend is overigens dat Van der Linde het even toch niet kon nalaten, een sneer te geven aan de heren griepadviseurs.. Wanneer het gaat over Coutinho en Osterhaus, spreekt hij zich over hen uit in de zin: “Ja, Osterhaus is de bekende viroloog die samen met Coutinho de Mexicaanse griep toen op touw heeft gezet”.. 

Wil je meer lezen over de eerdere uitlatingen van het Geneesmiddelenbulletin, HET gezaghebbende en toonaangevende medisch publiciteitskanaal, over de waardeloze griepprik, dan kijk je HIER op deze site voor veel achtergronden!

Hier het hele interview:

Griepprik Radio 1 v.d. Linde

56 gedachten over “Het € 60 miljoen cadeautje voor Edith Schippers..

 1. Interessant ook om te zien wie er zoal in die commissie zetelt die over een paar maanden advies zal uitbrengen over het wel of niet doorgaan met de griepprik: 14 Nederlandse virologen/hoogleraren, waaronder Ron Fouchier (bekend van het gemanipuleerde vogelgriepvaccin) en Marc Van Ranst uit België (de ‘griepcommissaris’)… Hans vd Linde werd niet uitgenodigd.
  Bron : Graadmeter nr 3, Jaargang 29, september 2013 – Gezondheidsraad

 2. Hoe is het mogelijk dat de griepprik in NL nog steeds gegeven wordt, terwijl het effect ervan niet bewezen is?
  En hoe is het mogelijk dat de effecten van homeopatische en andere natuurlijke geneesmiddelen al lang erkend is, in Oostenrijk ook wetenschappelijk aangetoond is, maar in NL niet meer verkocht mag worden straks, als er niet een Nederlandse wetenschappelijke onderbouwing bij komt?
  Hoe is het mogelijk dat een minister (Schippers) die kennelijk zo zeer voor de belangen van de pharmaceutische industrie optreedt, niet afgezet wordt?????

  1. Lees het artikel over de 180 graden Pieta, dan zal je een boel duidelijk worden. Er zijn veel mensen, die vooral door het wetenschappelijk onderwijs mentaal zijn ‘gekneed’ in de ‘juiste setting’, waar ik dus Edith Schippers ook onder reken, die écht niet beter weten. Ze doen, of beter: ZE LATEN NA, wat hen niet is geleerd..!!

   Kun je nagaan hoe het systeem door en door gebrainwashed is.. Gevoel telt niet, subjectiviteit telt niet. Het dient allemaal harteloos, rationeel, ongevoelig, egoïstisch etc. etc. te worden. Of zoals Edith het kennelijk wil: Het Evidence-beest..

 3. Homeopathie heeft zijn diensten al jaren bewezen.
  De medicijnindustrie veroorzaakt miljoenen zieken en verslaafden, men is niet voor “gezondheid en welzijn” maar voor economisch gewin. Kies voor gezonde voeding = gezonde mensen = gezonde samenleving!!!

 4. Als Minister moet U het belang van het volk behartigen en niet die van de pharmaceutische industrie!!
  We moeten op de “zorg” bezuinigen, dus als eerste de dure, niet werkende “griep-prik” eruit!

  Het is hoogtijd voor ontslag van Schippers!!! Genoeg missers nu!

  M.v.g.
  Lapje.

 5. Daarom en om de banden die schippers heeft met de Vereniging tegen de Kwakzalverij, de tabakslobby en de farmaceuten, mort deze dame verdwijnen! Zet je handtekening onder de petitie!

 6. Osterhaus is de bekende viroloog die samen met Coutinho de Mexicaanse griep toen op touw heeft gezet. Fat was niet oosterhaus en coutinho.

  Dat waren de grote Pharmaceutica en Who waarvoor beide heren werkzaam zijn dagelijks. Pfizer Gsk Merx Novartis e.a. hebben samen met het Who hun omzet willen verhogen.

  Dat is ze gelukt. Griepvirussen worden in een willekeurig Labo gekweekt en losgelaten onder de bevolking.
  Kijk eens naar de stammen H1N1, H1N5, enz enz.Allen gewoon uit het pertrieschaaltje afkomstig en vaak vanuit een vliegtuig verneveld.De USA is daar goed in.

  Zo kweekt je omzet en er zij altijd troillen op nujij indienst van Osterhaus en Coutihno om de vermoedens te beteugelen.

  Nujjij doet daar ook aan mee door reageerders met informatie omtrent de griepvaccins hun account te blokkeren.

  Dan zien er nu alleen nog rvim en pharmaceutica trollen over…Knap werk toch. Dat kan jij ook… een kind kan die was doen.

  Iedereen met informatie en bewijzen waaruit blijkt dat de griepvaccins alleen voor de omzet van pharmaceutica en rvim wordt geblokked.
  Besef wel dat er veel geld mee wordt verdiend via zwitserland en kaaiman eilanden routes. Osterhaus en Couthino zijn multimiljonair geworden zo.

  Dat de trol op nujij ook een grijpstuiver krijgt toegeworpen voor zijn ‘..kortdaad reageren en z.g. wetenschappelijk onderbouwd ..’ is logisch.

  Ik heb de z.g. bewijzen ontmanteld en twee dagen later was mijn nujij account geblocked. Een kind kan de grote bedrijven- Rvim was doen.
  Dus wat er plaats gevonden. Even een telefoon vanuit rvim en labo. naar nujij en klaar.

  Anderszijds als de nederlander zo dom is om zich vol te laten jassen met die rommel dan is zijn onwetendheid en onnozelheid zijn einde vaak zijn dood.
  Dit komt van twee kanten slechts 500.000 nederlanders wten de achtergronden van griepvaccins hoe waarom en welke stoffen ze bevatten en hoe ze werden en worden gekweekt bijv. in de nieren (..vaak rottende.. )van de groene aap.
  Google heeft alle documentatie daaromtrent verwijderd sinds enkele dit hadden aangegeven op een forum. Google = Nsa = multinationals oftwewel het grootkapitaal.

  De reden dat niet meer nederlanders eens over een griepvaccin willen nadenken heeft andere redenen.
  Rvim – Pharmaceutica zijn als Google en Banken.
  Er is geen verschil in hun werkwijze- doel -doelstellingen en gebruikte methodieken.
  Wat Rvim en pharmaceutica doen op het gebeid van je gezondheid doen Banken op hun gebied financieel.
  Bestudeer beiden in hun werkwijze methodieken en weet dat pharmaceutica en rvim ‘ gered ‘ zullen worden.
  Eu = Rvim Pharmaceutica Banken en multinationals.Deze is voor Hen en door Hen opgericht. Ze kunnen ‘juichen’ zie nu op nujij alleen trollen.

  En dacht je dat iemand dat tegen kon houden

 7. Ik vind dr. van der Linden een moedige man en heb hem samen met vele anderen financieel gesteund in zijn juridisch verweer tegen het RIVM. Al wat jaren terug heb ik een mail gestuurd naar de gezondheidsraad waarin ik meldt dat het ronduit misdadig is om baby’s van 2 maanden oud al in te spuiten met zwaar vergiftigde (o.a kwik, aluminium enz.) vaccins. Geen antwoord gekregen. Maar toch ga ik door met (nette)mail te sturen, ook naar de politiek over deze materie en andere zaken; bv. over democratie die alleen op papier bestaat. ik doe dit omdat ik denk, ‘ook al is er maar één persoon die het leest, er een zaadje is geplant dat kan uitgroeien tot bewustwording van de persoon en/of de organisatie.’

  Bovendien is dit een manier om een tegengeluid te laten horen op de vele post van allerlei lobby’s, met name van de multinationals.

 8. En: weet dat al die H en N stammen gewoon via de genetische gemanipulatie worden gemaakt.

  Waar vindt genetische manipulatie plaats? In een weiland of maisveld of aan de waterkant. Puur Labo werk.
  (Plaats dit eens op nujij)

  Als de rvim en hunne grijpstuivers n.m. laten weten aan janpubliek dat het hoofdbestanddeel van de griepvaccins Gen Tech geproduceerd wordt beseffen velen pas dat die prik zo uit de lab komt.

 9. Lachen mag:
  Was bij de bejaarden en elke avond is er een grote groep van 45 man gezellig bijeen.
  Ik vroeg hen hoeveel er een griepprik hadden gekregen.
  Gekregen ja de ‘ zuster’ komt bij de bejaarde in de kamer en jast deze erin. Elk jaar weer.
  Meeste zijn gezond en hebben nooit longontsteking of dergelijks gehad.
  Enig medische grond voor een griepprik is afwezig.

  Ik stelde voor …en dit jaar zat er oude jenever in de prik hebben jullie daar iets van gemerkt…? Lachen mag en kan …
  ‘ Nou dan ga ik morgen voor een tweede ‘ etc etc…

  In de prik van 2012 zat ook wat heroine…..werd even stil…
  In de prik van 2011 zat wat rattenkruid…doch ook veel advocaat..
  Ja …dat gaf te denken.

  Wie weet wat welke stoffen erin een griepprik zitten.? Niemand thuis..
  Waarom neem je dan een prik..?
  Omdat de doktor zegt dat het goed is… of het is toch gratis …en ik betaal al zoveel of dan krijg ik misschien geen griep ect etc…

  Dus als een Bank zegt dat je geld en spaargeld daar heel veilig staan geloof je hen.
  Volgend jaar zit er misschien alleen maar heroine in….wat dan.
  Dan neem je hem omdat de zuster het zegt.

  Ik was bij de huisarts en daar werd de prik ook uitgedeeld en een jonge gast van 20 jaar kwam deze halen.
  Van elke prik krijgt de huisarts 8/9 euro dus die wil wel.

  Aan die gast van 20 gelijkende vraag waarom neem je hem nu…? Gelijke antwoorden als bij de oudjes.,
  20 of 80 geen verschil in bewustzijn. Pharmaceutica met who rvim e.a. grijpstuivers scheppen het geld op met containers vol.

  Je ziet ook hier bij de 20 jarigen dat domheid beter onwetendheid loont.
  Niet-wetend houden daar wordt heel veel geld tijd en aandacht aan besteedt in je Eu.
  Beter dit systeem draait op domhouden-onwetendheid- apathie-versuffing – media manipulatie.

  Zo moeilijk is het niet een eu-bank-rvim in stand te houden.
  Je hoeft alleen media-misleiding en domhouden uit te zetten.

  Weet dat er in Brussel een afdeling is waar 750 man werken aan en met deze methodieken.Een heel departement 750 man voor en met alleen dit doel.

  Ze weten hoe die Eu / banken redden /multinationals only te doen slagen.

 10. Ik vroeg hen of zij wel van H1N5 hadden gehoord

  Wie…HaEen eNvijf…
  Wel een leuk gezin ….meldde er ene.
  Hoezo dat dan..?

  ….Harry was de eerste enNick de vijfde en laatste denk ik….

  Verder klappen over of de tussenliggend 3….. dan wel meiden waren of…
  Nou zei er een: als de andere drie meisjes waren dan was de eerst volgende Ineke en dan kwam José…..

  Ze speelt wat veel scrabble….doch dan is K of L of M over….

  HaaEeneNvijf…wie zou dat nu toch niet kunnen zijn ….zeker toch niet van Opsporing verzocht …. Nee van Opgelicht…
  Ja Opgelicht dat moest het zijn …(en daar kan ik me bij aansluiten).

  Volgend jaar kom ik met een zuster en geeft jullie drie keuzes;
  …ene spuit met jonge jenever of ene spuit met advocaat of ene spuit met honing en citroen tegen de griep….
  Kan ik ze alvast alle drie aanvragen… vroeg er ene.

 11. Wat is het verschil tussen de 20- jarige en deze 70-80-90-jarigen ?
  Hij wist ook niets van H1N5.

  Hij neemt de prik elk jaar voor komende zeg 55-60 jaar.
  Elk jaar zeg 50 euro. Dat is 3000 euro. Er zijn in hun Eu ongeveer 3 miljoen 20- jarigen.
  Omzet en winst: 3 miljard alleen in deze leeftijd -de 20 jarige in hun Eu. Er leven 505 miljoen inwoners in hun Eu.
  Veel van de winst verdwijnt bovendien belastingvrij naar de kaaiman eilanden.

  Er leven meer als 3 miljoen 20 jarigen. Vreemd dat dit ik zo bereken.?
  Nee dit is hoe een multinational dit berekent en Brussel dus Rutte en Samson.

  Je bent omzet. En alleen omzet. Als een bedrijf als GSk of Pfizer Merx Bayern geen winst maakt met/over gezonde mensen dan maken Zij hen ziek of spuiten ze vol. Dan worden ze zeker ziek.Dat kan jaren duren doch er komt altijd resultaat. Er loopt maar een dun draadje tussen eichmann en bayern/monsanto pharmaceuten rvim. Beiden experimenteren erop los. Aan ‘gewone’ hebben ze niets.
  Een gezonde eu-er brengt voor de pharmaceuten veel te weinig op dus die moet iets krijgen of iets aangepraat worden in de media of who rvim.
  Code rood er komt een pandemie.
  En wie is door een rechter veroordeeld terwijl ze uiterst strafbaar zijn.
  Veel ouderen zijn aan allerlei medicijnen om ze.. rustig te houden.. apatisch.. gedwee..versuft ect ect. Griepprik elk jaar.

  Er wordt heel goed aan verdiend doch deze jonge gast loopt er met open ogen in.
  Hij maakt op zijn 20-ste al de keuze om alleen omzet te zijn.

  1. Paul, ik deel je analyse. Gelukkig zijn niet alle ouderen onwetend. Ik ben 71 en snap het heel goed. en verspreidt mijn kennis onder mijn leeftijdgenoten. Ik heb er heel wat kunnen overtuigen. Ik vertel ze dat ze gratis het kankerverwekkende formaldehyde krijgen ingespoten en dat het middel dus erger dan de kwaal is. Datzelfde heb ik ook gemaild naar het RIVM; geen antwoord.

  1. Zie nu dat dit een wel heel oud bericht betreft (al uit 2011 nota bene), maar nu pas op youtube in de kijker geplaatst.

 12. Jopiek… klasse
  Hopelijk heb je iets aan mijn verhaal.

  Er is een grote overeenkomst tussen de BMH prikken voor jongere meiden en de griepprik voor de ouderen…..2,6 miljoen 65-plussers.
  2-2,6 miljoen prikken a 50 euro per jaar…is dat omzet.De ouderen zijn de starters geweest d.w.z hebben als starters moeten fungeren.

  Omdat de griepprik zo soepel verliep in en bij 65-plussers kwam eu en rvim op t idee om dit op gelijke wijze in de klas op school te gaan doen voor de z.g. baarmoederhalskanker die ze gaan krijgen..

  Die ze kunnen gaan krijgen.. zoals wij een ongeluk kunnen krijgen als we op de fiets boodschappen gaan doen bijv of er een steentje tegen de voorruit kan komen als je rijdt.

  Nu twee spuiten eerder 3 HPV-vaccins allen in de klas en injassen maar. Weinigen weigeren… niemand weigert ze.

  Breng ze in een groep -zet ze bijeen in een klas of ruimte- zodat ze niet durven weigeren – vallen anders buiten de kudde/ de groep en voelen zich buitengesloten. Dat is voor de vrouw minder acceptabel en een vaak kwelling.Dat is een onbewust mechanisme en is vaak voor een vrouw kwellend.

  Van dit onbewust psychische element wordt dus grootschalig misbruik gemaakt.
  Over de omzet welke met de HPV vaccinaties wordt behaald is van gelijkend niveau als de griepprik.

  Een meisje kan Bmhkanker krijgen een jongen later prostaatkanker dus….hoe lang en over hoeveel tijd komt deze prik..?

  Die Eu is een feest voor multinationals en het grootkapitaal ze dansen op tafel. Je zal en wordt immer meer in cijfers- omzet- winst/ verlies afgerekend en beoordeeld. Daarom is gezondzijn uit de tijd.
  Daar wordt niets aan verdiend.Ook al in leeftijd moet er vroeger omzet aan je worden behaald . 12 -14 jaar kassa.
  Het wachten is op een nieuw vaccin tegen….welke in groepsverband wordt ingespoten zodat niemand deze weigert. Omzet gegarandeerd.

  Vaccinaties zijn een perfect entree en opstapje naar veel medicijn gebruik en vaak levenslang. Ook de factor tijd is goed over nagedacht.
  Bestudeer wat de gevolgen van vaccineren \ zijn m.b.t. facto pillen-om en afzet. Zou het daar mede om gaan..? 100%.
  Als je mensen op 12 jaar al ‘bouwrijp’ maakt voor hun pillen dan.
  Spijtig doch is de realiteit. En het gaat naar 9 jaar of..

  Kanker laat zich door geen enkel vaccin tegenhouden want de oorzaak ligt op veel meer gebieden als een virus. Ook hier zijn vele bewijzen van. Die mogen door rvim-who-pfizer-gsk-Novartis beslist niet worden vermeld.
  Hun stelling: je hebt later kans op Bmhk veroorzaakt door wel 100 virussen doch we geven je vaccins met de twee meest voorkomenden…
  Je weet dat als een vrouw BMHK krijgt ondanks de 3 spuiten de oorzaak een van de 98 andere HPV virussen was.
  De HPV vaccins voorkomen kanker niet dat is aantoonbaar doch deze informatie wordt angstvallig en zorgvuldig voor jan/truus-publiek weggehouden.
  Houdt ze dom-niet wetend dan verdien je veel en meer geld eraan en mee.
  De positieve lange termijn effecten van HPV-vaccinaties bestaan niet.
  Ook bewezen-aangetoonde feiten.
  Levenswijze- voeding gen tech – fluoride RoundUp veel teveel eiwit innames -niet meer als 100 gram per dag- suiker en suikers -slechte vetten- geen of weinig bewegen. Een huisarts krijgt in zijn opleiding 4 uur voedingsles. 4.
  Mensen kunnen zich niet eens voorstellen dat ze alleen omzet-potentieel zijn voor een bank pharmaceut multinational dus Eu-Brussel. Begrijpelijk.

 13. De kans op baarmoederhalskanker is aanzienlijk groter door toediening van het HPV-vaccin; dat staat in de rapporten van de FDA en Merck: voor Gardasil is het 44.6% voor Cervarix is het 32.5% meer kans op bmk als het meisje/de vrouw op dat moment een hpv-infectie heeft. Ruim 80% van de mensen krijgen eens in hun leven een hpv-infectie: ruim 90% van deze infectie,s worden door het lichaam zelf opgelost.
  Er is geen enkel bewijs, zelfs niet iets wat erop lijkt, dat het HPV-vaccin kanker voorkomt.
  Gezien het adjuvant ASO-4 in Cervarix zal onvruchtbaarheid hoogtij vieren over een paar jaar.
  http://www.theoneclickgroup.co.uk/news.php?id=2926#newspost

 14. Annelies:De TOEVOEGING van aso-4.Waarom zit deze stof er uberhaupt in..? Gaat het uberhaupt wel om een vaccinatie terwijl ze zelf weten rvim&pharmaceuten dat de prik geen enkel bewijsbaar effect heeft.

  Waarom stoop je deze stof erin. Gelijkende bij de Griepprik. Welke zijn de TOEVOEGINGEN en waarom zitten die erin. Ook toevoegingen in de griepvaccins komen en zijn Gen Tech doch ze veranderen ze elk jaar zodat velen de draad kwijt raken.

  HPV en Griepprik hebben duidelijke overeenkomsten.
  Men volgt een gelijke route. De omzet en winst komt op een.

  De effecten en gevolgen na inspuiten die gaan nooit meer weg en draagt de ontvangster levenslang met zich mee.
  De effecten de schade toegebracht is de BRON, een bron van verdere inkomsten tot in triljarden hoogte.
  Het betekent afzet van hun pillen levenslang,werk rvim en osterhausen
  Dat daar onvruchtbaar worden een rol kan spelen logisch, hoewel veel onvruchtbaar-zijn door verkeerde voeding -levenswijze ect ect ontstaat. Te dik.. teveel eiwitten per dag.. teveel….ect.
  Als ik hier zie dat jonge meiden van 13-14 en> jaar s morgens om 11 uur aan de patat staan dan heb ik mijn twijfels.

  Er zijn 2,6 miljoen ouderen welke een griepprik krijgen.
  Er is geen verweer of protest want de mensen weten niet eens wat erin zit.
  Zie mijn HaaEeneNvijf verhaal. Komt zo uit opsporing verzocht. Ze hebben geen idee.
  Aan deze niet-wetendheid onwetendheid wordt alles gedaan om ze in stand te houden. 2,6 miljoen man geeft een goede omzet voor rvim en pharmaceuten.

  De toename van inname van pillen door griepvaccins is lastig aan te tonen doch is. Tegen de griep neem een prik, tegen een andere kwaal of leventijdsongemak neem pil of pillen. Kan je niet slapen neem een pil ect ect. Speelt je maag op neem hun pil.

  Zo sus je ze weg…in apathie – gedwee -suf -onmondig en komt de griepzuster dan jassen maar.

  Overeenkomsten tussen vaccins op jonge leeftijd nu 12 en 13jaar straks 9jaar en op latere leeftijd onze 2,6 miljoen ouderen is VERVOLG-omzet d.w.z. meer Pillen en nog eens pillen – behandelingen ‘werk’ rvim en anderen.
  Beiden leeftijdscategorien zijn gemakkelijk durven niet te REAGEREN omdat ze zich anders buiten de groep gesloten voelen en andere onbewuste mechanisme.
  Ik vertel dat de ouderen zij geluk hebben op dit terrein want als je als jonge meid op je 12de al bouwrijp wordt gemaakt voor een levenlang pillen en vaak erger de gevolgen van bijv. HPV vaccins is vaak verwoestend dan haal hun leeftijd nooit. Ze durven de kinderen op school ook geen informatie te geven omtrent de resultaten en gevolgen -effecten hpv prikken.

  Indien je niet zelf onderzoekt ‘onderzoeken’ Zij je wel. Niet alleen op financieel gebied.

  1. De toekomstige manier om HPV te ontdekken gaat met screening d.w.z. door preventief bloedonderzoek. Het is een veel betere manier dan het zgn. uitstrijkje omdat van te voren kan worden vastgesteld of iemand drager is van dit virus. Het zou in mijn ogen heel eerlijk zijn als dan mannen én vrouwen zouden worden getest omdat beiden drager kunnen zijn. Deze methode gaat in 2016 van start in Nederland (veel te laat voor de gardasil slachtoffers) met goedkeuring door, zucht…, Schippers.

 15. Het gaat dieper en verder:
  Overeenkomst misbruik:- het bij de groep horen – zodat je niet buiten-uitgesloten voelt.
  En het treffende is dat die eu van dit onbewust mechanisme het wel of niet bij de Groep horen de nederlander zo op elke partij doet stemmen welke ze aansturen.

  Er is een groep welke bij Brussel wil horen ze roepen het het wij-ge voel op. Beter spreken dit onbewust aan.
  Hun vaccinatie activiteiten werken en gaan hoofdzakelijk via het onbewuste ( van een groep jonge meiden ouderen …)

  Mensen durven niet meer uit een eu te stappen- een vaccin te weigeren – vanuit dit gelijkende mechanisme. Ze horen niet meer bij de groep-kudde.

  Dit betekent: -uit hun eu stappen een vaccin weigeren -is gelijkende. Roept dus gelijkende gevoelens van binnen op..(onbewuste vage niet benoembare gedachten en gevoelens)

  In Brussel wordt hard gewerkt om de nederlander vooral zich als een buitengeslotene en niet-geaccepteerde te laten voelen indien hij niet op een pro-Eu partij stemt.
  Zo plaats je dus een anti-eu partij leider ook in de media.
  M.a.w als je op hem stemt…. val je overal buiten…
  Vallen …je onbewuste geeft je het gevoel te vallen.. diep weg te zinken… verloren te zijn..
  Zonder hun Eu ben je ‘ verloren’.. ‘Val je diep in een bodemloze put’ ( economische financieel ect).
  Zo doe je dat nee DIT.

  Interessant om verkiezingen eens op dit thema te doorgronden en te schrikken hoe werkzaam deze is. 100% succes.

  Daar dit informatie is welke onbewust in ons ligt opgeslagen heeft niet alleen een eu- mensen hiervoor in dienst doch het komt de rijkste 1% op aarde.
  Het is het grootkapitaal Banken en multinationals welke hier vol op inspelen en het waait zo over naar de politici.
  Rutte heeft hierin scholing gehad in de VS van de beste op dat gebied en won de verkiezingen met gemak.
  Zo komt je Eu-ropa tot stand en Zij-Grootkapitaal – pharmaceut rvim banken – lachen en dansen op tafel want het geld is niet meer op te scheppen.

  Alleen dankzij werking en inzet inzichten deze Kudde-bij een Groep-horen gevoelens en belevingen – al klinkt kudde wat dierlijk hard en vrouwonvriendelijk -dat vaccins en daarmee de rest een geweldig succes zijn.
  Eenvoudig als je weet doch inzicht-inzien redt.

 16. Waarom wordt er dan geen actie onder nomen door de andere politieke partijen zeker omdat het allemaal stromannen/ vrouwen zijn van de Pillen industrie. Terwijl ze weten dat er enorm mee gesjoemeld word met zogenaamde werkingen van de medicijnen die waarschijnlijk zouden kunnen werk !!

  Er is maar een ding wat telt momenteel in de zo genaamde gezondheids zorg teld en dat is geld verdienen aan ziekte lijdende mensen.
  Dit word simpel gedaan door alleen maar symptomen te bestrijden van een ziekte.
  Daar is goud geld aan te verdienen!
  Met de nodige bij werkingen van de zo genaamde medicijnen, waar ze ook wel weer een middeltje met nog meer bijwerkingen voor hebben !Dus dan is het cirkeltje rond en zo blijven we geloven dat ze het beste met ons voor hebben TOCH Dus 2 keer kassa of mischien wel10 keer.
  Stel dat je de ziekte zou behandelen en je wordt beter?
  Wat zou dat kosten misschien maar 1x kassa en daarna niks meer!
  Maar daar gaat het helemaal niet om ,anders zouden ze dat wel doen toch onze dokters en specialisten?
  Maar nee voor de meeste geld zoveel mogelijk verdienen en mensen onnodig laten lijden uit naam van medische wetenschap.
  Dat kan geen toeval zijn,toch!
  Er zijn op de wereld maar 3 mensen waar de dokters wat aan hebben 1 de zieke mens DAAR VERDIENEN GOUD GELDAAN. De andere 2 niet waarvan 1 de DODEN mens.
  EN DE GEZONDEN MENS WANT DAAR VALT HELEMAAL NIKS VOOR ZE AANTE VERDIENEN.
  Maar daar heeft de overheid zijn antwoord alverplichte op VACCINATIE’S en mocht dat niet werken dan nog voor veel mensen de onbekende CHEMTRIALS die werken altijd want zonder ZUURSTOF uit de lucht kunnen we niet,toch!
  In de volks mond meer bekende genoemde CONDENS strepen!!!!!
  Dit wou ik even KWIJT met de hoop dat de gezonde lezer met een beetje gezond verstaand wil door geven,aan de twijvellaars!!!

 17. Het het wordt nog veel sluwer gespeeld als je zou vermoeden.

  Als een pharmaceut een middel Griepvaccin-HPV vaccin erdoor wil krijgen hoe doen ze dit:
  Ze sturen bijv Rvim in nederland of ermee verbonden labo welke het vaccin onderzoekt naar inhoudelijke stoffen en toevoegingen een doos met keurige en schone vaccins. Bijv. Zonder Fluoride.

  Ze weten vantevoren dat dit vaccin goedgekeurd zal worden en rvim het volmondig als veilig zal afstempelen.

  Maar de toevoegingen Fluoride komt het echter wel in de 2,5 miljoen ouderen terecht en bij de 12-jarige jonge meiden om hen z.g. tegen BHK te beschermen.
  Waarom voegen ze Fluoride toe…? (Dat zijn amerikaanse en nazi praktijken).

  En hiermee hebben ze nog een grotere vis. De vaccins zijn niet tegen din de 1ste plaats tegen of voor Griep of BHK. Ze zijn primair bedoeld voor vervolg-omzet.

  Als je op 12 jaar begint met vaccins dan komen de pillen ‘vanzelf’ d.w.z er is onderzoek genoeg hoeveel jaar na een bepaald vaccin er pillen over de toonbank gaan. Van 2 -22 10 jaar is een goed gemiddelde.
  Afhankelijk van de ouders- gewicht- levenswijze-voeding- alcohol- als varierende factor.

  Doch Pillen Komen…gegarandeerd.

  Dat zie ik bij de ouderen direct terug.. ze gaan langzaam maar zeker allemaal aan een of andere pil. En niet alleen uit gemakzucht.
  De toevoegingen hebben een mentaal effect -maak hen gedwee- apatische- suf- doch wekken primair ook ontstekingen op in het lichaam.
  Bij de een de knie,de ander de rug, de darmen, pezen, spieren ,ieder heeft een eigen zwakte meegekregen.

  De media doen er alles aan om dit buiten het bewustzijn te houden.Niet wetend.En Brussel die zijn zich heel goed bewust hoe dit gebeurt.

 18. Wat we bereiken door te schrijven is dat bijv. de toevoegingen de griepvaccins zijn verandert.

  De rotzooi en gif welke ze erin hebben gestopt -tijdens de pandemie en afgelopen jaren – is zo ziekte opwekend -levenslang- dat gaat je verbeelding te boven.
  M.a.w dat geloof je niet d.w.z jan en truus.

  Die vaccins zijn zeker 10 jaar in die samenstelling bij mensen ingespoten.Onderschat de pharmaceutica dus niet. Ze hebben eichmann-grundlichkeit en capaciteit.
  Met de winsten dansen ze op tafel en belastingvrij.

  Allen dit gegeven zou een stoplicht moeten zijn voor bijv. een huisarts of rvim.
  Als een vaccin wordt gekweekt in de nieren van de groene apen -hiervoor uit afrika gehaald- weet je t direct.Over de rest maar te zwijgen.

  Als er een vaccin is welke ontstekingen opwekt was -en is in mindere mate – het griepvaccin.
  En waarom ontstekingen opwekken?

  Als je weet dat elke kanker alleen kan ontstaan in een milieu waar ontstekingen zijn en heersen dan weet je.
  Ook BHK ontstaat als eerste door ontstekingen daar.
  Nu kom je bij het hoofddoel en hoofdinkomsten van de huidige pharmaceutica Kanker.

  Aan kanker wordt zoveel verdiend dat gaat over 1 triljard per jaar netto ook weer grotendeels belastingvrij afgevoerd via of naar de kaaiman- eilanden.

  Boven dien wordt tegen kanker geven gestimuleerd als geen ander.
  Al onze loterijen geven eraan.

  Vele ouderen worden mijn of meer geleid om hun vermogen (deels) af te staan voor een goed doel.
  Goed Doel: Kanker no 1.

  Waarom stimuleren de eu overheid media geld tegen kanker zo intensief.

  Dit geld komt hoofdzakelijk bij de labo’s van de grote 8 Pharmaceutica terecht voor z.g. kankeronderzoek- research -het ontwikkelen van een nieuw medicijn- of ander media-tv praatje.

  Liggen ze dubbel of triple van t lachen.De zo geven bedragen overstijgen de 1 triljard per JAAr met gemak.

  Zal je dus meer media aandacht voor z.g. kankeronderzoek- ontwikkelen van nieuwe pillen tegen- ect zien. (Daar kan je wel een miljoen of 20 om te verwedden).

  Nederlanders laten hun testament aanpassen om te geven tegen kanker..
  De multinational lig t dubbel van t lachen en verdrinkt in het geld.

  Hoe schep een media- o.a. telegraaf berichtgeving – waarin je min of meer een goed mens bent als je aan.. geeft.
  Geef mensen het idee dat ze iets goeds doen speel daar op in en klaar.
  Sentimenten spelen zeker op latere leeftijd een grote rol.

  Is dit ‘joodse wijsheid’ reken maar G.Sachs JP Morgan ECB Frankfurt Monsanto Bayern Merk etc.

  Maar wat voor mens persoon ben je om dit te weten en er Bewust zo ge-misbruik van te maken.
  Wat ik hier schrijf weten zij ook en werken er vanuit dagdagelijks.
  Helaas is die eu-ropa van en door dit soort -even oneerbiedig gesteld- opgericht en krijgen we Deze volle laag over ons heen.

 19. Als afsluiting de wetenschap dat de vaccins voor je koningshuis een andere samenstelling hebben als die voor janpubliek.

  O.a Squalene is daar uit weggelaten.Het zijn schone vaccins.
  Ze weten wat ze geven en aan wie.

 20. Kanker wordt niet veroorzaakt door een virus.

  Dat is een simpele redenering en ze is door farmaceutica in het leven geroepen voor afzet.
  En wordt zo op een universiteit als de waarheid neergezet. De boeken waarin dit staat zijn vaak door farmaceutica gedrukt en gaan aan de opleiding geschonken.

  Als je jong bent geloof je dit. Zo wordt dit een habit een gewoonte iedereen denkt zo…. dus is het zo.

  Kanker wordt MEDE veroorzaakt door of beter m.b.v. een virus.

  De realiteit met kanker is anders en veel uitgebreider.
  Als er in een milieu zeg de baarmoeder of het bloed ontstekingen zijn vaak laag- gradig en voor langere periode dan is dat de kweekvijver de omgeving welke als eerste komt.

  Je kan zelfs zien dat die omgeving die kweekvijver het virus aantrekt of naar zich toe trekt.
  Of naar binnen haalt. Het kanker virus komt daar waar ‘ het feestje’ is om t zomaar te zeggen en hangt daar de beest uit’ ……!.

  En dit naar zich toe trekken naar binnen halen kan dus vanuit en elke mogelijke situatie: kan een partner zijn , voeding, teveel suikers enz..
  Denk eens na over dit gegeven het naar zich toe trekken of uitnodigen of naar binnen halen.
  Je kan zeggen het komt van twee kanten…

  Een mooi voorbeeld hiervan is het gegeven dat een kanker persoon haast geen fruit eet in zijn dagelijks leven.
  Het zijn de – een appel in twee weken – mensen.
  Fruit komt er niet in, ze eten t niet. En als dit zeg 20 jaar doorzet dan kweek je ermee een omgeving- de kweekvijver voor kanker- doch kan ook andere klachten die eraan vooraf gaan.

  Indien je mensen ontmoet in je omgeving die geen fruit eten trek dan maar aan de bel.Die gaan meestal als eerste.

  Simpel eigenlijk simplistisch.Doch dit simplisme dient de farmaceut en pillendraaier als beste en geeft verreweg de meest afzet.
  Dus alles…. nee alles wordt gedaan om dit simplisme in stand te houden en op een unif aan de leerling voor te houden.
  SIMPLISME
  1) Te sterk vereenvoudigde voorstellingswijze 2) Te vereenvoudigde voorstelling

  Begrijp hoe gemakkelijk de farmaceut en rvim who ect .het heeft.
  Als ze deze simplistische kinderlijke voorstelling van kanker e.a maar in de media in stand houden lopen ze binnen.
  Let maar eens op hoeveel tijd – energie – boeken – cursussen – lezingen Zij hieraan besteden.

  Hier ligt hun eigenlijk werk zoals ze dit zelf zeggen.

 21. Lees:John Virapen – Side Effects: Death – Confessions of a Pharma Insider

  Biography: Dr. John Virapen worked more than 35 years in the pharmaceutical industry. In Sweden he was general manager of Eli Lilly & Company and was involved in the market launch of several drugs.

  “Side Effects: Death” is the true story of corruption, bribery and fraud written by Dr. John Virapen, who has been called THE Big Pharma Insider. During his 35 years in the pharmaceutical industry internationally.

  Hoor en lees van binnenuit en weet zodat je adeqwaat kan reageren.
  Je reactie… bepaalt veel zo niet alles.

 22. Gezien het al aardig op weg is om een boek te worden…:

  Hoe heb ik zaken m.b.t. vaccins en kanker ontdekt.

  Mijn vader kreeg kanker en we stonden versteld . Hij was redelijk in alles behalve zijn drukmakerij is me opgevallen in de jonge jaren.
  Hij kon zich opwinden om.. en at weinig fruit.

  Het integreerde mij waarom krijgt hij kanker en eraan sterft.
  Na een zoektocht van vele jaren en veel onderzoek o.a. zijn bloed bleek dat het SV40 kankervirus de hoofd-veroorzaker was.

  Dus hoe kwam hij aan dit kankervirus.?

  Na lange speurtocht bleek dat hij dit met zijn Poliovaccinatie had binnengekregen.
  Zijn poliovaccin was besmet met SV40 kankervirus dit wordt met het zaad mee doorgegeven aan kinderen dus ik draag t ook.

  In de jaren 40-50-60 zijn zo ongeveer 1 miljoen poliovaccins besmet met SV40 in Nederland ingespoten.
  In heel europa zijn het iets meer.

  Hoe ontdek of je ermee bent besmet. Het-je zaad laten onderzoeken.
  In Italie is jaren 2000 een groep mannen onderzocht op het SV40 kanker virus vanuit de Poliovaccins meegekregen.

  Ongeveer 23% van de italiaanse mannnen droeg het bij zich. In Nederland schat ik gelijkend percentage.

  De vervuilde Polio vaccins zijn in de VS door o.a Merck met 100 miljoen stuks losgelaten in de amerikaan.
  Ook weer een op de 4-5 dus.

  Na hoeveel generaties dit SV 40 kankervirus uit het zaad – dus de kinderen krijgen en dragen dit mee- verdwijnt is mij niet bekend.
  Misschien nooit misschien ooit.
  Hoe en wanneer het kanker veroorzaakt i.p.v dormant-slapend te blijven is bepalend. Een SV40 kankervirus is noch geen Kanker.

  Er blijven vragen; de kans is heel groot dat de grote Farmaceuten dit bewust hebben toegevoegd doch ik kan dit niet bewijzen. Kanker levert een vermogen op en dit wordt elk jaar meer.

  Nu draag ik het sv 40 kankervirus mee doch krijg misschien geen kanker als ik de omstandigheden -zie eerder- in acht neem.

  Kanker ontstaat haast alleen als het milieu -zeker de ontstekingen- ergens voor langere tijd aanwezig zijn en heersen.Met slechte tot lege voeding suikers plakbrood cola,gen tech en nieuwe-recente vaccins met teooegingen -zoals op Earth Matter – vermeld.

  Dat is feest, een partie en ze komt er de beest uithangen zo letterlijk is het haast.
  Goed voorbeeld: mijn oudste broer geloofde zo in mijn inzichten. Hij overleed vorig jaar aan ruggemergkanker. Dat is twee.

  Vanuit een simpel Poliovaccin. Besef en begrijp hoeveel dit opbrengt en waarom het wordt gedaan.
  Velen welke niet weten of lezen – enig inzicht in zijn gezien als zij al ook dit SV40 kankervirus in zich meedragen.

  Stuur door maak attent. Plaats een link elders.
  De kwaliteit van ons leven in Hun Eu waar Banken en Multinationals alles bepalen zal er niet stijgen.

  Dat wat stijgt is Hun kwantiteit aan omzet.Beiden zijn in veel aspecten n.m. rechtevenredig met elkaar.

  1. Heftig Paul, sterkte! Ik schreef vandaag elders hier een reactie over de gevolgen van de vaccins. Het is een ware survival of the fittest.
   Voor degene die het niet willen weten, degene die het niet kunnen weten (o.a. kinderen) en degene die het weten en bewust leven.

  2. Uitstekend. Vele willen het niet weten dus die maken minder kans.
   Niet-willen weten is een onbewuste keuze slechts gedeeltelijk een bewuste keuze.
   Correctie: mijn oudste broer geloofde – niet – zo in mijn inzichten/speurwerk.
   Hij heeft het virus en de info eromtrent nooit serieus genomen.
   Deze of zijn reactie – reageren op bepaalde zijn gezondheid en zijn vroeg einde.
   Wij eten zo vaak als mogelijk o.a. vers gerstgrassap.
   Dat is ook een manier van reageren. Wel geheel anders. Als ik zijn leeftijd (68)voorbij ben, weet ik en pluk de vruchten van- met manden vol-.
   Het gaat hier niet om mij doch om de keuze – hoe je reageert- welke je maakt. Hoe je reageert zegt alles over soevereiniteit (en die moet weg van brussel.. zo logisch)

   Wat je waarneemt is dat een organisaties als eu rvim een farmaceut Goede Doelen je voorkomt te reageren.( met bijv. voeding e.a..).
   Je kan niet reageren als je niet weet of wenst te weten.
   Hoe meer nederlanders het niet zo ‘geloven’ hoe meer kanker en geld zij opscheppen.

   Niet-wetend onwetend houden van de eu-er is in volle gang.In Brussel = van banken en multinationals= hangt de -houdt ze onwetend (dom in hun ogen)- vlag vol te wapperen.

   Er zitten nogal wat haken en ogen aan een vaccin of t nu een griep polio mazelen bof of andere is.
   Elk vaccin is ….drager van…en omdat ze direct ingespoten altijd resultaat.

   Dat de haken en ogen niet mogen worden gezien ontdekt en beschreven wijst ook al op de vaccins als binnenbrengers van ziekte klachten enz..

   Ze gaan over lijken…of beter ze kijken niet op een lijk.
   Als iemand deze realiteit ziet of onder ogen wil zien zijn er oplossingen en mogelijkheden bij 1000-den.

 23. Hier ben je bij t hart van farmaceuten… ‘ t heilige hart’…?

  If anything, that part of the interview casts Hilleman in a slightly more favorable light — he discovered the contamination and angrily confronted the vaccine’s lead researcher — but those facts, at least, are beyond question: from 1955 to 1963, about 100 millions Americans, and even more people abroad, received SV40-contaminated polio vaccine.
  En..meer.
  http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2013/12/merck-admits-injecting-cancer-viruses-sv40-and-others-in-millions-of-people-world-wide-2458024.html

  Nu denken velen dat afgelopen en voorbij is en dat Merck de enige is of zou zijn….ja geloof dat vooral.

  ‘Geloof’ dat is welke ze vragen.
  Ik kan je niet zeggen hoeveel moeite vrienden en ik heb gehad om ons zaad te laten onderzoeken op aanwezigheid SV40 kankervirus.
  Uiteindelijk lukt dat vaak in buitenland.

  Ze zijn angstig voor kennis inzicht en WTK. Dat onthult hun agenda en hun als persoon, die zijn niet ‘fris’.

  Goede reactie Monika.
  Ze lopen ongeveer een op vijf.
  Ongeveer 20-25 % van de europeaan en amerikaan hebben ze t ingejast.

  En omdat geen algemene kennis is welke op nujij of andere site mag worden geplaatst gaan ze gewoon verder en welk vaccins ze nemen zal hen een zorg zijn d.w.z.

  En ze wisselen : dit jaar neem jij de griepvaccins, ander jaar neem ik de Bmhk vaccins, dan bedrijf 3 de mazelenvaccins enz enz….

  Rouleer van a: bedrijf en b: vaccins zodat je minder kans hebt dat de achterliggende methodiek tevoorschijn komt.

 24. Een op de vijf regel m.b.t. poliovaccin SV40 kankervirus besmetting percentage Nederland Italië USA e.a. landen.

  Er er zijn weinige Nederlanders welke weten dat ze ook het SV40 virus bij zich dragen.
  Hoe snel gaat deze: heb twee kinderen beiden dragen het mee deze krijgen weer twee kinderen. Dat is al 7 personen uit een loot.

  Een vriend heeft me uitgelegd dat – een op de vijf- ongeveer 20-23 % besmette poliovaccins in Nederland Italië , USA gewoon rekenwerk is van multinationals.
  Ik geloofde dit eerst niet, nu weet ik voldoende.

  Ze kunnen de – een op vijf methodiek -ook gemakkelijk op en met andere vaccins toepassen.

  Kanker brengt hen niet alleen en nettowinst van 300 miljard per jaar.
  Netto niet bruto. Doch het bedrag welke via Goede Doelen binnenkomt overstijgt de 1 biljard per jaar met gemak.

  Een Farmaceut hoeft weinig te doen te verklaren aan hoe zij dit besteden om giften aan hun vanuit Goede Doelen geschonken.
  Besef dat waar en naar wie het goede doelen kanker bestrijdingsgeld niet zichtbaar is voor een fonds of gever of bij de burger.

  Dat vraag je niet en wordt als onbeleefd weggewerkt.
  In een gesprek met een medewerkerfarmaceut en het binnen komen van zoveel goede doelen kanker geld werd mij medegedeeld dat de gever dit doet voor zichzelf.
  Interessant….Hoe en wat bedoelt U….?:
  Hij houdt er een goed gevoel aan over… voelt – beleeft zichzelf als nuttig voor de wereld….

  Zo wordt dat opgelost.

  Ook in RoundUp -waar een vriend dezer nogal mee bezig is – bevinden zich drie zeer kankeropwekkende stoffen o.a Poea. Dieren hebben na 3 maanden allen kanker na inname Poea. Allen. Geen een blijft zonder of overleeft.

  Dit toont dat Kanker hun hoofdmoot is en het is bijna wel zeker dat dit komt door de giften van Goede Doelen wereldwijd. Voor deze giften hoeven ze niets te doen. Free Luch tot in de macht ….? Loterijen in Nederland –testamenten- giften – enz enz.

  Z.g. voor het ontwikkelen van.. research en draaien van nieuw soort pillen.
  In de VS verkopen ze nieuwe kanker pillen voor 7000 $ per pakje.

  Het promoten in de media en rtlz nu e.a omtrent het geven aan goede doelen- dus kanker op een – is en zal alleen maar verder groeien.

  Kanker vanuit de Poliovaccins – Kanker vanuit de RoundUp nu dagelijks om je heen en meer.
  Er komen immer meer borstkankers voor hoofdzakelijk vanuit o.a. de giffen in RoundUp zo op je bord door de groenten en granen ermee gekweekt.

  Zie en begrijp de dimensie- omvang- impact.

 25. Klopt.. als een zwerende vinger

  Wat komt naar voren: de 10 grote farmceutica ontvangen per jaar 1 biljard aan gratis geld gegeven voor kankerbestrijding vanuit Goede Doelen giften testamenten donaties enz.

  Ruwweg komt zo 100 miljard per jaar hun richting waar ze Niets voor hoeven te doen. Niets.

  Misschien schrik je van deze hoogte aan bedragen doch het is.
  Alle aandacht voor kanker en mensen welke Kanker krijgen vanuit vele hoeken – vaccins – RoundUp – vet&suiker (lege voeding)ect ect.

  Kanker gaat een gouden toekomst tegemoet, is al hun goud doch het bedrag wordt immer hoger.

  Kanker levert de 10 grootste farmaceutica 200miljard netto winst op jaar
  20 miljard per bedrijf.

  Goede doelen testamenten giften brengt hen 5x zo hoog een bedrag binnen.
  Helaas stijgt dit jaarlijks en is de route van Goede doelen e.a. zwaar afgeschermd.

  1. Op hoeveel vingers zweer je dat paul?
   Ik doe het zelf op 4.7 vinger’s.

 26. Klopt als een zwerende vinger..

  Neem een Goed Doel op in uw testament .
  Voor een betere wereld na uw dood.

  Folders zo te vinden in vele tehuizen en seniorencomplex.

  De (-hun-) notaris verzorgt gratis de omzetting van het testament.
  De kinderen weten vaak van niets of als het al is geschiedt.

  Wie organiseert dit zo grootschalig in Nederland?
  Zwaar afgeschermd doch zijn het farmaceuten welke het mede- organiseren en op touw hebben gezet. Vanuit de VS.

  Besef hoe ver ze gaan. Er is heel goed over nagedacht voorbereid en in praktijk werkzaam gemaakt. Dis is georganiseerde nette- toegestane door Brussel/denhaag – criminaliteit van het hoogste niveau. En Niemand reageert.

 27. ABN AMRO Bank:
  ‘Neem een Goed Doel op in uw testament .
  Voor een betere wereld na uw dood’.

  ABN Amro bank heeft de leiding van enkele Goede Doelen organisaties overgenomen sinds deze zijn ontmaskerd als bigpharma trollen.

  ABN verzorgt nu de omzetting van een testament en natuurlijk alle notariskosten door AbnNotaris gedekt.

  Zie er een in en bestudeer de bedragen.
  Dat Farmaceutica nu een Bank in de armen nemen om hun geld gratis binnen te rijven is hun volgende stap.

  Alsook bekende nederlanders welke al gevraagd zijn om de onze ouderen ’te komen helpen’ om testament in te zetten voor een betere wereld na hun dood.

  Er wordt dus nu bewust misbruik gemaakt van een levensfase waarin ouderen sentimenteler en gevoeliger zijn voor.
  Vergelijkbaar met de niet-weten omtrent wat er in een vaccin of pil aanwezig is aan werkzame bestanddelen of hulpmiddelen en welke toevoegingen.

  Onwetendheid wordt groot schalig uitgebuit doch deze is niet genoeg voor hun geldhonger. Inspelen op emotionele overgevoelige conditie van een mens is in.

 28. Dat gaat maar jaarlijks door die griepprikken uitdelen, dat tientallen miljoenen kost en weggegooid geld is.

  Zelfs ben ik 76 jaar en ik heb nog nooit een griepprik genomen ondanks de jaarlijkse oproep van m’n huisarts. Je weerstand moet in actie komen en dan heb je dit niet nodig! Tenslotte weet men ook niet precies welke griep er gaat circuleren.

 29. Ik ben 80 jaar en heb 1 keer de griepspuit gekregen, heb nooit griep en ik heb wel de tijd om uit té zieken. Ik heb altijd getwijfeld over het nut.

 30. Drie jaar de griep prik gehaald, maar steeds erg ziek geweest. verklaring van de heren doctoren, ALS JE AL EEN bacterie van de griep heb krijg je de griep twee tot drie maal erger dan normaal. DUS GESTOPT MET HALEN en nooit meer ziek geweest. DUS onderzoek is nuttig en dat verplichten afschaffen…

 31. LS…

  Heel simpel ! De New World Order wil je liever dood hebben ! Maar eerst nog even gezonde mensen ziek maken,betalen en als je ziek en arm bent laten sterven. De Rothschilds en consorten en hun lakeien de AB & Ron lachen zich de l#l uit de broek !

 32. Er zijn in Amerika gespecialiseerde Medici , die zich kritisch uitlaten over de Bijwerkingen van Vaccinaties, als Dr. Sherry Tenpenny In haar Colleges gebaseerd op de officiele CDC cijfers , Zie Vaccine devellopers : Heroes or Villains? Zie ook De Andrew Wakefield, The Legacy of Vaccine Injury. Of De colleges van de wetenschapper chiropracter, Publicist Dr, John Bergman, wiens Colleges ook op You tube te volgen zijn. O.a. Medical Care is The Leading Cause of Death In The Nation. Bevestigt Door Dr Peter Glidden, Dr Mercola en meer. Is Het bij u bekend. dat er vorig jaar een twaalftal holistische artsen , door FBI agenten zijn geliquideerd, omdat ze allen bezig waren met medisch wetenschappelijke onderzoeken m.b.t. GcMAF een lichaamsseigen eiwit, dat een zeer belangrijke functie heeft in ons immmunsysteem en daarbij macrofagen activeert tot het opruimen van kankercellen en virussen . Er waren veel wetenschapper mee bezig in colleges in mijn documentaire veel zeer ernstige levensbedreigende ziekten te genezen. kankercellen en ook virussen produceren een enzym, Nagalase, dat verhindert dat de macrofagen geactiveert kunnen worden. In de Lever wordt een proteine GcProteine aangemaakt dat door B en T cellen, die er beide een glucose molecuul afhalen wordt omgezet in dit GcMAF= Macrofaag Activating Factor. Door de Nagalase. worden er drie glucose moleculen van de Gc Proteine afgehaald. De wetenschappers als Dr.Jeff Bradstreet, hadden ontdekt, dat de farmaceuten Nagalase had verwerkt in vaccins, die het lichaamseigen immuunsysteem niet laat functioneren. Misdadig!

 33. Wat een opluchting, dat er mensen zijn zoals Bert Albronda. Hij heeft zich duidelijk verdiept in de materie. Zover zelfs, dat hij ongetwijfeld ook van de enorme fraude van het CDC en DUS ook bet RIVM, op de hoogte is. Onze overheden zitten er ook,tot aan hun nek toe, in.Ik heb, na 7 jaar onderzoek nog steeds geen spoortje bewijs dat het HPV-baarmoederhals-kanker voorkomt. Wel bewijs dat dit vaccin o.a.baarmoederhals-kanker veroorzaakt.
  Bovenstaand artikel is dan wel uit 2014 maar nog net zo relevant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.