Advertentie

CERN en Metatron op één ’tijdslijn’..!


x

‘Tijd en waarschijnlijkheid vormen een prachtige illusionaire paradox.’
x

Metatron via James Tyberonn

2011 © Earth Keeper en Dolphins & Whales publishing (Ned. vert.)

x

“We zeggen jullie dat in de toekomst de mensheid het basissysteem van de mathematica zal veranderen om beter aan te sluiten bij de veranderende tijdscycli. We hebben jullie eerder verteld dat de tijdsequentie aan het versnellen is door een veranderde ratio in de tegenwaartse rotatie van de kern van de Aarde t.o.v. de rotatie van de Aarde zelf. De tijdseenheidscycli volgen sneller op elkaar en zijn niet meer uitgelijnd. Jullie cycli zijn versneld, maar jullie meetmethode is nog niet gewijzigd.

We hebben niet de vraag van het channel (=James Tyberonn GJ) vergeten over de geldigheid van de huidige driedubbele data als rekening wordt gehouden met de versnelling van de tijds cycli en de noodzaak om over te gaan op een basis 12 duo-decimale mathematische meetmethode. Het antwoord is : de meting van de jaarlijkse solaire terugkeer is grotendeels op basis van 12, een twaalf maanden systeem. En de telling van de driedubbele data (bijv. 11 -11 -2011 GJ) is een 12 telling, er zijn er twaalf, vanaf 2001. Dus ja, de driedubbele dataportalen zijn inderdaad steekhoudend.

De snelheid van het licht neemt toe..!
We zullen de waarschuwing meegeven dat het voluit gaan van het 144-raster op 21 december 2012 in feite de ongelijkheid en het verschil van de versnellende tijdscycli en jullie meting ervan zal vergroten. Want niet alleen zal het nieuwe raster na voltooiing de tijdsvolgorde-ratio tussen de draaiing van de kern van de aarde en de buitenste draaiing van de aarde accentueren, het zal ook de planeet in staat stellen om zich te baden in een grotere lichtsnelheid. De lichtsnelheid zal toenemen van de huidige globale snelheid van 186,000 naar 210,000 miles/per seconde. (GJ: = + 13% , dus van 299.800 km naar 338.500 km/sec)

Hoe 3D werd geboren vanuit de kubus van Metatron. (klik voor YouTubelink)

Een deel van deze lichtversnelling zal worden bewerkstelligd door de Atlantische kristallen. Het OM-kristal van Shasta en het Maan-kristal van Titicaca in het bijzonder, zullen de lichtsnelheid beïnvloeden. Beiden zijn in 2009 geactiveerd. Het effect zal zeer productief zijn als al deze kristallen in 2012 geactiveerd en met elkaar verbonden zijn. Het hoogtepunt van deze cyclus zal niet worden bereikt voor jullie jaar 2012, omdat bepaalde kristallen die geactiveerd worden in de twaalfde fase van de 12-12-12 en in het bijzonder het Vuur-kristal van Bimini tot 8 jaar nodig hebben om volledig actief te worden.

Welnu, velen van jullie zullen zich afvragen wat het effect van het OM-kristal, inderdaad van de ascentie zelf, op jullie zal zijn? Hoe zal de verandering van de 3de naar de 5de dimensie mij beïnvloeden? Het effect zal een gevoel van eenheid zijn. Er zal geen tastbaar onderscheid te voelen zijn tussen de planetaire frequenties van de 3de en de 5de dimensies.

Het zal meer een vermenging zijn. Jullie zullen een groter gevoel van welbehagen ervaren, en gevoel van meer gesteund te worden en ook een steun van binnenuit. Door af te stemmen op het OM-kristal, zullen jullie een groter gevoel van balans ervaren; jullie zullen je meer verbonden voelen met aspecten van jullie multi-dimensionaliteit en ook met jullie lichamelijkheid. De geest kan vrijer toegang krijgen tot zijn deelfacetten wanneer de dimensies worden vermengd. Er zal minder twijfel zijn, minder gevoel van verloren en gefragmenteerd te zijn, minder innerlijke vraagstelling over wat goed is en wat niet. De geest zal meer verenigd worden, meer geïntegreerd. Er zal op zich minder polariteit zijn binnen de dualiteit. Het betekent niet dat er geen dualiteit is, geen polariteit.

Diegenen die zeggen dat ascentie oorlogen zal doen ophouden, honger zal beëindigen, vechten en hebzucht zal uitbannen, nee, dat is niet het geval. Maar geliefden, al deze zaken zullen in zichtbare mate verminderen; de uitzwaai van de slinger van de dualiteits-extremen zal korter zijn. Deze beweging tussen extremen zal enigszins instabiel zijn. Keuzes zullen meer helder zijn en trajecten korter. De weg naar onberispelijkheid voor een ieder van jullie die ervoor kiezen om actief en hartstochtelijk de eigen ascentie te zoeken door zich af te stemmen op het OM, zal helderder voor jullie zijn dan tot nu toe. In zekere zin komt een nieuw paradigma, een nieuw systeem van Weten voor jullie beschikbaar en het zal zich aanbieden aan al degenen die er naar op zoek zijn.

Het Nederlandse boek 'Metatron Spreekt'. (klik voor artikel)

Het effect zal dan zijn dat jullie gemakkelijker volledig in het NU zullen kunnen zijn. En altijd is het NU, de eeuwige beweging van het NU, het draaipunt van kracht. Het kan vanuit een driedimensionaal perspectief bezien paradoxaal lijken dat door het samenvloeien van de vele facetten van het multidimensionale aspect men zich een grotere focus binnen de dualiteit kan verschaffen. Maar het is zo. Het is zo, omdat het de heelheid van de multi-dimensionaliteit is die de essentiële aard van het ware zelf voortbrengt.

En binnen deze heelheid ligt onze ware causale aard en daarbinnen is de Universele waarheid helderder aanwezig. Binnen het Nu van multidimensionale tijd en geometrisch bewustzijn ben je creatiever. Meer zelfbekrachtigd en minder beïnvloed, want in dat geometrische veld wordt je niet zo geraakt door minder gunstige zaken als problemen of stress. Want jullie bevinden je in het veld van oplossingen, van resolutie. En zitten achter het controlepaneel van jullie eigen ervaringen.

Jullie zijn dichterbij dan jullie werkelijk denken. En als jullie doorgaan naar een hogere dimensie dan begrijpen jullie dat een fysiek bestaan op de Aarde slechts een hartenklop is in tijd van de hogere werelden.

Jullie zon en sommige sterren zijn inderdaad witte gaten, die via zonnewinden jullie zonnestelsel voorzien van geladen energie afkomstig van atoomfusie. De meeste van jullie wetenschappers concluderen echter dat witte gaten buiten de wetten van de thermodynamica vallen en ze spreken de mathematica tegen die de basis is van de fysica. En zo voelen ze zich ‘veilig’ achter het schild van dergelijke beperkte conventionele gedachten. In de laatste decennia echter hebben we vele ‘perfecte’ mathematische theorieën zien verkruimelen tot astrofysisch stof . Want zie hier, het raadsel bestaat eruit dat de mathematica nooit zal werken in de astrofysica totdat men verandert van een 10 basis naar een 12 basis. Alles op zijn tijd.

Het was inderdaad nog niet zo lang geleden dat nul door jullie mathematici zelfs beschouwd werd als een geldig getal..!

Jullie Einstein theoretiseerde over het bestaan van zwarte gaten , maar dat werd beschouwd als een fantasierijke eenhoorn. Geliefden, deze eenhoorns bestaan! Zou het niet zo kunnen zijn dat wanneer een zwart gat als een ingeklapte ster wordt gezien, dat dan de Zon of een Supernova een wit gat zou kunnen zijn..? Jullie zon komt veel dichter bij een wit gat dan jullie academici nu denken. En toch is het eenvoudiger voor hen om de ‘thermodynamische onmogelijke’ materie-energie portalen die jullie wormgaten noemen te verteren. Zwarte en witte gaten zijn bij wijze van spreken verbonden door een wormgat-achtige buis, een gespiraliseerde tunnel die hen door diverse parallelle dimensies verbindt.

Zwarte en witte gaten zijn ‘de tweekoppige slang’; de één bestaat niet zonder de ander. Witte gaten zijn de contra-draaibeweging aan de achterkant van zwarte gaten en vice versa. Zwarte gaten zijn het vacuüm. Witte gaten braken door middel van massieve nucleaire fusie hernieuwde hoeveelheden energieën uit in de kosmos. Beiden zijn multidimensionaal. Ook in andere universa zijn er zwarte gaten die energie opnemen en aan de andere kant ervan is er een wit gat dat energie naar jullie universum afvuurt. Want licht en materie in de andere universa komt namelijk het zwarte gat binnen en wordt door de witte opening uitgestoten in jullie supernova’s, sterren en zonnen.

Zien jullie hier niet de logica van in? Ieder systeem, van fysieke organismen tot aan melkwegstelsels en universa, heeft zijn instroom en uitstroom van energie-eenheden. Er zijn organismen en systemen in jullie fysieke lichaam die energie opnemen en afgeven. Jullie planeet heeft opname- en afgifteplekken in vortex- en portaalsystemen. Dit komt overal voor zowel op macro- als op microniveau. Zelfs de cellen van het lichaam bevatten bij wijze van spreken ‘zwarte en witte-gaten-energiesystemen.

Ruimte als gestolde hologrammen
Ruimte en materie worden gezien als gestolde gedachten en tijd als een continuering van steeds hetzelfde, schijnbaar vloeiend, schijnbaar lineair maar in feite geen van beiden. Stel je tijd voor als een film die bestaat uit een veelvoud van stille beelden die zich bewegen door een focale licht lens. Ieder beeld is op zich maar het proces van schijnbare lineaire opvolging staat een unieke focus toe die een opmerkelijk begrip van de ‘beeld voor beeld’ voortgang mogelijk maakt. De waarnemer heeft ten alle tijde het vermogen om elk deel van de film te monteren, snel vooruit of achteruit te spoelen, het te veranderen, opnieuw beleven of weg te gooien.

Evenzo bevinden bewustzijnseenheden, pulsatie’s van bewustzijn zich in werkelijkheid buiten de tijd, zij zijn de waarnemer. Ze nemen geen ruimte of tijd in. Zij zijn werkelijk niet van deze dimensionale wereld, noch onderhevig aan de beperkingen van de 3- dimensionale realiteits lens en ze zijn niet accuraat omschreven in jullie huidige relativiteitstheoriën en het ruimte-tijds continuum. Bewustzijns- en aandachtsbewustzijns-eenheden kunnen vooruit en achteruit bewegen in tijdslijn-overtonen en doen dat op snelheden die veel groter zijn dan lichtsnelheden.”
x

* * *

4 gedachten over “CERN en Metatron op één ’tijdslijn’..!

 1. De licht snelheid zal toenemen van de huidige globale snelheid van 186,000 naar 210,000 meter per seconde.

  Daar zal een vertaalfoutje staan. Want afgelopen weekeinde moest ik het gaspedaal tot 300.000 KM/s intrappen voor ik door de lichtbarrière kon gaan….

  Groet,

  Dzyan

  1. Heel goed Dzyan, het gaat om Engelse miles, dus de omrekening heb ik bovenin het artikel even gecorrigeerd; het stond er idd in km/sec. DANK!

 2. Dit is reeds bekend, lees: “The most essential requirement is, however, that irrespective of frequency the wave or wave-train should continue for a certain interval of time, which I have estimated to be not less then one-twelfth or probably 0.08484 of a second and which is taken in passing to and returning from the region diametrically opposite the pole over the earth’s surface with a mean velocity of about four hundred and seventy-one thousand two hundred and forty kilometers per second.”

  (ART OF TRANSMITTING ELECTRICAL ENERGY THROUGH THE NATURAL MEDIUMS, Nikola Tesla, USA Patent No. 787,412. Application May 16, 1900, patented April 18, 1905.)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.