Advertentie

Vallen Arjen Lubach, RTL én DWDD door de mand..??


 

x

loesje media vervormen nieuws

xx

x

x

Vallen Arjen Lubach, Olaf Koens/RTL en DWDD door de mand..??

2016 © WantToKnow.nl/be

x

gekochte-journalisten-ulfkotte
(klik voor link naar bookshop)

Hoe is het mogelijk; wij konden onze ogen niet geloven toen we het zagen.. Voorgekauwde journalistiek van een niveau zoals je dat alleen in bijvoorbeeld de VS zou verwachten. Een voorbeeld ervan laten we ook onder óns verhaal hieronder zien. Hoe is het mogelijk dat de publieke omroep een volledig voorgekauwd interview met oud-RTL-Rusland-correspondent Olaf Koens op deze wijze in beeld brengt. De man is terug uit Rusland, schrijft daar een boek over en vervolgens komt er een commercial, want zo mag je een voorgekauwde boodschap toch wel noemen, over dit boek bij 2 zogenaamd kritische VPRO- en de VARA-programma’s..

Natuurlijk is dit voorgekookt en met de redacties van de beide programma’s besproken, waarbij de VARA met ‘DeWereldDraaitDoor’ van Mathijs van Nieuwkerk nog wel het voordeel van de twijfel heeft. Zij zonden op 15 september 2015 het eerste interview uit. Maar wel totaal dus ‘gescript’, waarbij zelfs de discussie volledig volgens een spoortreintje liep.. Waar heeft deze Olaf Koens deze commerciële aandacht voor zijn boek bij DWDD dan aan te danken..?? Lijkt ons een logische vraag, toch?

Dat Arjen Lubach volledig de weg kwijt lijkt te zijn, na zijn krankzinnige propaganda voor vaccins en vaccinaties, afgelopen zondag 23 oktober, is ons inmiddels duidelijk. Het beeld van dit interview past daarin ook naadloos. Klakkeloos een programma in elkaar zetten met voorgekauwde commerciële verhalen en/of overheidspropaganda rondom de uiterst discutabele vaccinatie-problematiek. Wij weten niet wat hier speelt, want ook de ‘spontane’ gesprekken, na de inleiding, zijn bijna een 1 op 1 kopie van elkaar..

Dus. Wie het weet mag het zeggen, maar wij dachten je deze info niet te moeten onthouden. Wat is er, kortgezegd, nou zo speciaal aan het boek van Koens..?? Reden voor een groot interview..? Beloning voor verrichtte diensten..?? We zien een groot deel van het ‘interview’ weer bestaan uit het Poetin/Rusland-bashen, wat alle Nederlandse journalisten als kippen zonder kop lijken te doen.. Blindelings orders volgen? Beloning achteraf via 2 in-elkaar-geknutselde boekpromoties.?? Dat de spontane factor van BEIDE interviews twijfelachtig is, lijkt ons duidelijk..

Wij kunnen in ieder geval de overeenkomst met het onlangs in het Nederlands vertaalde boek van dr. Udo Ulfkotte niet missen.. De titel van het boek (hierboven de cover) in het Nederlands: ‘Gekochte journalisten’. Maar wij geven graag onze mening voor een betere verklaring.

X

Wellicht ken je de soortgelijke verhalen van de Amerikaanse televisie, waarbij een complete batterij van zogenaamde journalisten, als kippen-zonder-kop HETZELFDE ei legt, dat ook al door zo’n 20 andere kippen wordt gelegd.. En bedenk hierbij, dat je dus zit te kijken naar concurrerende nieuwszenders, waarbij je in de VS moet denken aan ABC, NBC en FOX. Deze bedrijven zouden geen enkele moeite onbenut moeten laten om hun kijkers EIGEN producten/programma’s te tonen, onderscheidend van de concurrenten. Enfin, kijk zelf:

Mocht je verdere interesse hebben om meer informatie te krijgen over dit voorgekookte ‘nieuws’ en hoe dit in de VS al is uitgegroeid tot de meest sluwe manier van brainwashing, mind control en propaganda, dan kun je dat in deze 45-durende documentaire-film zien. Hierbij zul je -wellicht tot je ontzetting- ook het gebruik van crisis-acteurs in de nieuwspropaganda zich zien ontwikkelen. Geen middel wordt geschuwd om jou maar een valse-waarheid te presenteren als ‘waarheid’.. Geen middel wordt geschuwd, om de waarheid voor je te verbergen..

 

yogananda-skepsis

124 gedachten over “Vallen Arjen Lubach, RTL én DWDD door de mand..??

  1. Zou kunnen dat hij dat aan de kaak wilde stellen. Met DWDD als sukkel, waaraan de piepschuim-Koens dan leuk meedoet, want die heeft dan 2x promo voor z’n boekie..
   Waar staat dat dit satire was? Is dit door Lubach vermeld..? Enz. Nogmaals let op de vraagtekens in de kop van het artikel. Gezien?? <--

  2. Denk inderdaad dat dit zijn bedoeling is geweest, de satirische toon van het persbericht is voor mij voldoende bewijs.

   Verder vind het plaatsen van een hoop vraagtekens om zo de verantwoordelijkheid voor je schrijven af te schuiven je niet sieren.

   #suggestievevraagstelling

  3. Misschien is het satire omdat… eeehm, oja: het is een satirisch programma..
   Natuurlijk ga je niet voordat je een stukje speelt, vermelden dat het satire is. Zo dom schat hij de gemiddelde Nederlander ook niet in, hoor.

 1. Het lijkt erop dat Arjan Lubach eerst vertrouwen heeft proberen te krijgen onder mensen die op zoek zijn naar antwoorden omdat ze niet geloven wat de MSM ze probeert wijs te maken.
  Met de uitzending van afgelopen zondag heeft hij laten zien waar hij voor staat en alle vertrouwen in hem ben ik verloren.
  Wat betreft Poetin en MH 17 eerst werd het verwijt gemaakt dat de Russen niet mee zouden werken (terwijl alles wat zij aandroegen stelselmatig aan de kant werd geschoven) en nu ze een pakket hebben geleverd waar waarschijnlijk ook de radarbeelden bij zitten zou dat (volgens van Bommel) geen toeval zijn dat het een dag voor het debat in de kamer gegeven is.
  Elke waarheidszoeker zou blij zijn met welke gegevens dan ook door wie dan ook gegeven tenzij men ergens bang voor is omdat men dingen te verbergen heeft die nu mogelijk naar buiten kunnen komen.

  1. Mathijs die ook teksten instudeert..? Waar haal je dat vandaan..?
   Met als doel..?? Zichzelf te kakken te zetten met z’n boekbesprekingen..??
   De vraagtekens gemist boven dit artikel?? Die zijn toch hopelijk duidelijk..??

  1. En ondertussen lacht Olaf Koens in zijn knuistje, met z’n Rusland-bashing-boek..? Vreemde satire in onze ogen. Mag dat ook? (Let op het vraagteken!)

 2. Lubach’s verhaal was loepzuiver. Door niet in te enten breng je je medemens in gevaar. Daar is geen woord aan gelogen. De hoeveelheden ‘gif’ in de prikjes evenmin. Het autisme rapport klopte niet. Niks aan gelogen. Dat Lubach andere napraat zit hem waarschijnlijk in het feit dat dig nu eenmaal juiste info is .
  Maar alle conspiracy denkers zullen ook hier wel weer een complot (willen) zien

  1. Door te vaccineren (in’enten’ gebeurt al lang niet meer..!!) ontstaat JUIST GEVAAR VOOR DATGENE WAARVOOR JE VACCINEERT..! Loop dus niet te koop met domheid, maar informeer je terdege. (Zoals je ons adviseert!)

   Gewoon maar eens beginnen te lezen over iets simpels als mazelen..? (vraagteken!) Zoals HIER bij het ‘simpele’ (Mexicaaanse) griepvaccin..? (Waarvan de Raad van Europa al had gezegd, na gedegen onderzoek, dat we zijn besodemieterd door de WHO..!!)
   Wie zijn hier nu de aluhoedjes?? (Vraagtekens!!)

   http://www.wanttoknow.nl/nieuws/berlijn-mazelenepidemie-bij-gevaccineerden/

   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/mazelen-verspreid-door-mazelenvaccinaties/

   En kennelijk nog nooit gehoord van bijwerkingen..? (vraagteken!)
   Bijvoorbeeld bij dit verhaal, waar bijna-zichtbaar de hand van de Big Pharma-cowboys achter zit. Aluhoedjes..?

 3. O man, hoe kan je in hemeltjesnaam de ironie van Lubach missen? Gesprek van Lubach en Koens was idd een één-op-één kopie van het interview in DWDD. En niet voor niets! Het L&Kinterview was dus vooral DWDD-bashen voor hun schaamteloze reclamefilmpje. Hulde ook voor Koens dat hij dat met Lubach heeft willen aankaarten.
  En ten aanzien va de vaccinatie (FAQ-VAC): Lubach draagt feiten aan. Het zou van een goed weerwoord getuigen als jullie daar andere/betere feiten tegenover plaatsen.

  1. Dus als we het goed begrijpen, doet Olaf Koens mee met een promo voor zijn boek, en een promo-voor-zijn-boek-in-de-vorm-van-satire.. Tja, soms helpt zelfs een heldere denkgeest niet..
   Leuke vorm zou ik zeggen, je boek verkopen onder het motto van DWDD-bashen.. Dan is die Koens toch in ieder geval een laffe no-know, om DWDD achteraf een valse, ondankbare schop onder hun hol te geven. Toch?

  2. Arjan draagt feiten aan? Hier word ik woest om! Hij draagt geen feiten aan! Hij lift mee op betere hygiëne in de samenlevingen en verbind dat aan vaccinaties. Denk aan schoner drink water. Vroeger nog geen honderd jaar geleden dronk men regenwater. Denk aan dichte riolering en schone toiletten. Nog geen honderd jaar geleden poepte men in een gat in de grond of in zo n kakhuisje. Betere en schonere bakkerijen…vroeger werd t brood met de blote voeten gekneed totdat de brood machine kwam. Dat was rond de vijftiger jaren. Hygiëne is heel belangrijk voor t terug dringen van ziektes. Zo niet de hoofd factor!

 4. Jammer Het is dat ik nu weg moet…afspraak… Net als jij kon ik het ook niet geloven.. Zijn ze omgekocht??? .. Gebrek aan onderzoek en kennis.. Op zondag met Lubach heb ik veel gereageerd op zijn fb page. tot later..

 5. Toch fijn dat men zomaar weer iets aanneemt. Dit hele interview was zo bedoeld door Lubach. Zie het onderwerp..
  Rusland..het land waar precies dit gebeurt. Alle media zenden daar dezelfde zooi uit. En Lubach wilde aantonen dat de Nederlanders helemaal niet meer opletten bij tv kijken. Het ging dus om 2 dingen..
  De propaganda in Rusland(daarvoor werd dus idd Olaf Koens gebruikt) En de propaganda in de Nederlandse media. En Lubach maakt hier een fantastisch statement ! Als je dit niet wist GuidoJ, doe jij je werk niet goed.
  Nu de reden van dit artikel.. Arjen gaf commentaar op de groep die vaccinaties weigeren voor hun kinderen.
  -beledigende rest-reactie verwijderd-

  1. De vraagtekens boven het artikel gemist..?? <-- Maar kennelijk weer een mooie gelegenheid Silvano, weer eens lekker te schelden en tekeer te gaan? We hebben ze met jouw welnemen weggehaald. Fair van je? (Let op het vraagteken?!)

 6. En anders bekijk je de hele aflevering.. Daarvoor was een rubriek waar hij de hypes in de media en de elkaar napratende journalistiek aan de kaak te stelt en dat allemaal maar ’toeval’ is.

  ‘Het is zoals het bekende voorbeeld van de chimpansee met de typemachine: als je ‘m er maar lang genoeg achter zet, schrijft hij uiteindelijk het hele oeuvre van Nescio. Niets meer dan een bizar toeval’

  Satire jongens :’)

  1. Kennelijk gemist Amy..? Vandaar -nogmaals gezegd- de vraagtekens boven het artikel. Ondertussen is meneer Olaf Koens een lepe loetje, in de vorm van het even ondankbaar onderuit halen van DWDD.. (Dat is ónze mening, na lang beraad. En ja, die zou ook zomaar heel satirisch-cynisch kunnen zijn..! (Let op het uitroepteken! ;-))

  2. En Olaf Koens gaat ‘vrij-uit’ als ‘Lepe Loetje’, die zoveel mogelijk promo voor zijn boek nastreeft..? Of is DWDD een gewillig slachtoffer-met-instemming..? Kennelijk ook gemist..?? We kúnnen niet alles volgen, dus die instemming van DWDD/Mathijs is er kennelijk..? (vraagteken!) Zoniet, dan is toch die hele Olaf Koens een nagemaakt sujet..?? (2 (!!) vraagtekens!)

  3. Dat is iets dat je alleen maar kunt gissen. Het kan ook een combinatie zijn tussen dat hij hier mee eens is (en dit statement willen maken) én dat de publiciteit voor zn boek mooi meegenomen is 🙂

   En volgens mij (dit vul ik ook maar in hoor) hebben ze het gekopieerd. Olaf en Arjen hebben vaak genoeg gepresenteerd om dit zo na te kunnen doen.

  4. Preciés, over dat gissen gaat dit artikel, dat -dat geven we ruiterlijk toe- daarbij het e.e.a. aan duidelijkheid wellicht te wensen over laat? (vraagteken 😉 ) En Olaf en Arjan zijn jouw helden; dat mag. Ik kan me niet voorstellen, dat Mathijs/DWDD op deze manier -mét instemming- te kakken wordt gezet!! (2 uitroeptekens!)

  5. Ehr.. Mijn helden :’) dat ook weer niet. Wist niet eens wie Olaf was voor dit verhaal. Dat gissen vind ik ook meevallen: niet alles hoeft uitgekauwd te worden. Voor mij gaat het statement, mooi gedaan. Wat boeit het dat er wel of geen toestemming geweest is van Dwdd? Dat is toch niet relevant? Of denk je dat Dwdd met LuckyTV aan iedereen braaf toestemming vraagt?

 7. Hahaha wat een waardeloos artikel. Dat was toch de hele grap van Arjen Lubach dat ze het interview exact overdeden. Werd in de aflevering daarna nog aangehaald ;). Eerst even beter kijken voordat je een artikel schrijft.

  1. Gaan we doen. Beter kijken en nog meer vraagtekens stellen. Want de essentiële vraag is dus nog niet beantwoord..!!? (let op het ene vraagteken..)

 8. @GuidoJ Haha, dus door twee vraagtekens in de titel te zetten heb je jezelf ingedekt? Ga ik voortaan ook doen :). Waarom geef je niet gewoon toe dat je er naast zit? Alle andere artikelen op de site zijn verder natuurlijk wel op de waarheid gebaseerd ;).

  1. Waartoe zouden we ons dienen ‘indekken’…?? Vreemde gedachtegang.. (Typisch iets voor ‘een mannetje met zand; en zo geweldig bijdehand, geweldig bij-de-hand’..) Tja, met zo’n échte trollen-e-mailadres zijn je reacties voorspelbaar en nauwelijks inhoudelijk! (uitroepteken). Kijk gewoon even naar 11.1..??
   Nb. Is je laatste zin trouwens een vraag? Voer gewoon inhoudelijk een discussie en kom tevoorschijn met je échte naam.. Ben je een lafaard?? (2 vraagtekens!)

 9. Wat een tweederangs stukje schoolkrantjournalistiek. Wees in ieder geval zo eerlijk om je miskleun toe te geven, in plaats van te wijzen naar een aantal vraagtekens boven je artikel. Deze verhullen namelijk echt niet dat je er faliekant naast zat. Waar je inhoudelijk met je betoog naartoe wilt, wordt ook niet duidelijk, maar dat komt waarschijnlijk omdat het stukje inhoudelijk ook nergens over gaat.

  1. Onze excuses voor dit in jouw ogen ’tweederangs stukje schoolkrantjournalistiek’..?

  2. Niet waar Guido.
   Ik ben erg blij met het artikel. Ik zag die aflevering ook, was bang dat heel Nederland er weer in zou trappen, maar nu zie ik hier en op sociale media dat veel mensen ook door die propaganda heen kunnen kijken. Dus je maakte me erg blij met je artikel, bedankt.

  1. Hebben we het over dezelfde..?
   Met dank voor de leestekens, in de vorm van de ‘puntjes op de ‘i’ ‘, hebben we het veranderd Annoniem; dank!

 10. Haha wat voor rare reacties van sommige mensen hier. Zijn dat de multiple persoonlijkheden van Arjen Lubach?? 😀
  Een vraagteken is geen uitroepteken, precies.
  Scherp blijven…idd het laatste Lubach feestje, bleek voor de vaccinatie-lobby te zijn. Maar gezien hij hiervoor Schippers en Spijkers duidelijk in moeilijkheden bracht, moet die wellicht nu weer iets ‘goeds’ doen. Wie denkt dat Lubach helemaal onafhankelijk is, weet niet veel over de tv-wereld.
  Satire is alleen leuk als je het eens bent. 😉

 11. Ik geef Guidio J iets meer gelijk. Ten eerste kijk/volg ik Arjan Lubach niet. Tot de vorige keer dat hij werd opgehemeld met zijn uitzending wat uitgebreid in de media werd uitgelicht. Weet even niet meer waarom, ik dacht Schippers haar man. Ik heb toen op youtube een reeks uitzendingen bekeken. Mijn gedachten waren toen hol, gewoon holle uitdragingen, van wat hij enigszins prachtig verwerkt, maar niet meer of minder. Gewoon weer iets verwerken/uitbeelden op t.v.
  Maar niets meer of minder. Hij zegt op zich nog steeds niets. Daar bedoel ik mee dat hij een podium heeft, daar beeld hij uit van wat op dat moment een mooi uitzending oplevert. Om ons te doen veronderstellen dat hij iets aan de kaak stelt.
  Mijn eigen uiteindelijke conclusie: het stelt niets voor, alleen afleiding. I.p.v bij je zelf te blijven, en van uit je zelf voelen en handelen. Geef je eigen handelen weg aan Arjan Lubach tv. Ach ja dat is de tv. Een mooie manier van controle, meerdere mensen vinden het mooi en goed. En dat is voor mijn ook goed, prima. Maar ik denk er persoonlijk anders over.

  1. En daar heb je gelijk in Hypnotiek.

   Ik zag die aflevering toevallig, omdat een maat bij mij langs kwam, die deze aflevering opzette op internet. Uit mezelf ga ik zo iets niet kijken.

   Lubach stelde elders Facebook aan de kaak.
   Ik vond dat interessant, want ik weet voor wie Lubach werkt, dus weet ik nu dat ze Facebook blijkbaar als een bedreiging zien.
   Dat wist dat helemaal niet. Ik meende dat Facebook een CIA product was om de mensheid te bespioneren. Wat ook wel zo is natuurlijk, maar blijkbaar is de gevestigde orde tegelijkertijd bang voor de informatie uitwisseling door mensen op de planeet. Ik bedoel, zonder sociale media, zou Hillery met gemak verkozen worden, maar door internet zou ze wel eens kunnen verliezen. Er lekt nu meer op internet, dan via de sporadische media producties die lekken.

 12. dit is wel heel bizar, het eerste dat in mij opkomt is programmable “Biological-Robotoïd Clones”; de werkelijke stand van de huidige techniek, Adam C. met zijn podcast radio noagenda show heeft hier niet al te lang geleden KHillary op betrapt, exact dezelfde bewoording op de seconde synchroon op 2 verschillende events. When Clones / Synthetics MALFUNCTION!! https://www.youtube.com/watch?v=QaT7ogDkLAo

 13. Als je ,o dicht mogelijk bij de waarheid wilt komen, zul je nooit meer tv moeten kijken, internet afsluiten enz enz, mogelijk dat je dan ziet wat de waarheid is, anders zul je met de leugens vd wereld moeten leren leven en niet zeuren

  1. Ik kijk al 15 jaar geen TV meer, bevalt me prima.
   Internet gebruik ik wel elke dag.
   Vinden van de waarheid over een en ander vergt nu eenmaal veel inspanning en tijd.

   Internet is de grootse Bibliotheek in de geschiedenis.
   En als je de waarheid wil weten over actuele zaken, dan zijn boeken de beste bron, niet de media.
   En de meest interessante boeken, dat zijn gecensureerde boeken, althans pogingen daar toe.

   De waarheid over een en ander kennende zeg ik dan:
   Wat de media vertellen ligt zo ver verwijderd van de realiteit, dat je beter op de hoogte bent als je de media mijdt, want dan wordt je niet telkens op het verkeerde been gezet.

   Moet je zelf beslissen natuurlijk.
   Maar Lubach is agressieve propaganda, elke aflevering.
   Als je dat niet ziet, dan kan je beter niet kijken.

   Voor zover mij bekend, Kwikzilver is een edelmetaal, dus kan geen verbindingen aan gaan. Lubach beweert dat echter. Ook zijn verhaal over autisme is gebaseerd op een lek die door hem weer gedicht wordt. lekken over de werkelijkheid worden door hem belachelijk gemaakt.

   Mensen die de Lubach propaganda geloven, worden ernstige misdadigers en dwaze hypocrieten. Lubach verdient miljoenen voor de Farmaceutische maffia met zo’n programma, dus hij krijgt erg goed betaald over de rug van zijn kijkers.
   Foute boel hoor.

 14. Een aantal dingen:

  1. Dat kopiëren van dat interview was een stunt, om extra aandacht te vestigen op een rubriek in ZML “En dit willen we niet meer horen”. Beweren dat op basis van die twee identieke interviews de journalistiek niet deugt slaat nergens op; het was een uitgedachte grap.
  2. Lijkt me volledig terecht om kritisch te zijn over de vraag of het aanprijzen van dit boek wel een geschikt onderwerp was voor deze stunt (want: erg gemakkelijke promotie voor Koens, terwijl de NPO bij wet niet zomaar producten mag aanprijzen (ligt op de grens van het toelaatbare volgens mediabesluit 2008 artikel 9) en waarom krijgt hij specifiek dit ‘dubbele’ podium?).
  Of dat nu meteen een edgy conspiracy is (ik interpreteer dat op basis van het refereren naar het boek “Gekochte journalisten”, correct me if I’m wrong), lijkt me een wat snelle conclusie, al is tv niet ongevoelig voor belangen van derden. Maar dat is nu eenmaal hoe de wereld werkt, elk vakgebied heeft daarmee te maken.

  3. Waarom worden er onbeargumenteerd beschuldigen gedaan van “overheidspropaganda”, “krankzinnige propaganda voor vaccins” en Arjen Lubach die “volledig de weg kwijt lijkt te zijn”? Ik zou zeggen: wat minder krachttermen en meer argumenten en bewijsstukken zodat we daar een normale discussie over kunnen voeren.

  Kijk, uiteindelijk blijft ZML satire; lachen is belangrijker dan juistheid/objectief nieuws verspreiden. Daarom gaan ze gaan soms kort door de bocht en maken ze hardere statements, waardoor niet iedereen het er altijd mee eens is (ik ook niet).
  Maar deze blog komt op mij over alsof die identieke interviews dé reden zijn waarom de hele journalistiek één grote lobby is; terwijl dat een overduidelijke grap was.. tsja, dan kan ik die andere beschuldigingen ook niet zo serieus nemen..

  6. Een aantal comments over vaccins lezend: prima terecht als je bij een aantal vaccins vraagtekens plaatst. Niet alles is zwart-wit slecht of goed (niks eigenlijk). Maar voor de ‘klassieke’ vaccins tegen de nare ziektes van vroeger (zoals mazelen en polio etc.) zijn de successen die daar geboekt zijn toch moeilijk te ontkennen als je het mij vraagt. En dáár ging het item over, de ‘klassieke’ kinderziektes, niet de mexicaanse griep e.d. Daarnaast ben ik van mening dat de bezwaren die in de uitzending werden benoemd vrij overtuigend zijn weerlegt. Maar ik sta open voor tegenargumenten.

  Wat mij overigens verbaast: deze uitzending met die interviews is VORIG JAAR uitgezonden, maar deze blog brengt het alsof het een super recent nieuwtje is, lekker op tijd met deze “ontdekking”.. Maar goed, beetje flauw om daar echt moeilijk over te doen.

  1. Excuus voor een aantal typfouten, maar ik zie nergens de optie om mijn comment te bewerken?

  2. Dank Lennart voor je afgewogen reactie; wij gaan nu zéker de hand in eigen boezem steken..!

  3. Lubach is geen satire.
   De bedoeling van Lubach is propaganda.

   Elke aflevering die ik zag, zit vol met propaganda leugens. Waarbij mensen die de leugens niet geloven voor gek gezet worden.
   Krachtige propaganda, als mensen daar in trappen, wat blijkbaar zo is.
   Dus bedankt Lennart, dat je laat zien dat er werkelijk dergelijk gemakkelijk te manipuleren lieden bestaan, je bent niet de enige.

  4. @Bob Bouwer, Je schrijft in contradicties;
   quote; ” Ik kijk al 15 jaar geen TV meer, bevalt me prima”
   “Uit mezelf ga ik zo iets niet kijken.”
   “Maar Lubach is agressieve propaganda, elke aflevering….” ????

   Als je geloofwaardig wilt overkomen is het verstandig om eerst aan je eigen geloofwaardigheid te werken om serieus genomen te worden door de lezers en je omgeving, dit terzijde van het artikel.

  5. Lennart.
   Televisie is overheidspropaganda betaald door de belastingbetaler wat neerkomt op betalen om bedrogen te worden en bedrijven gebruiken het als middel om hun producten te slijten.
   Voorbeeld: Spotjes over de belastingdienst bv leuker kunnen ze het niet maken maar wel makkelijker en dat is voor velen niet te begrijpen want de bedoeling van dergelijke spotjes is gewoon 1.Dat men mensen vrijwillig verplicht om digitaal belastingzaken af te handelen met groot voordeel dat de overheid weer op personeel kan bezuinigen door hen die door digitalisering overbodig zijn geworden te ontslaan (waar Wiebes zoals laatst gebleken is veel teveel voor betaald).
   2.Door één druk op de knop weet men alles van iedereen.
   3.Belasting is ooit in het leven geroepen om gezamenlijk de kosten voor sociale voorzieningen te delen/dragen terwijl nu onduidelijk is waar veel van dat geld naartoe gaat omdat door privatisering mensen verplicht worden om bv premie aan een particuliere zorgverzekeraar te betalen terwijl men daar al belasting voor heeft betaald wat de overheid verkwanseld.
   4.Iedereen moest na de crisis van 2008 bezuinigen terwijl de overheden geld over de balk blijven gooien.
   Bezuinigen doe je door uitgaven te minderen en niet door burgers kaal te plukken terwijl men wel 4,5 miljard voor een JSF betaald met het risico dat het nog meer gaat kosten.
   Mijn conclusie is dan ook dat terwijl de overheid beweert dat de economie weer groeit de belastingen naar beneden kunnen waardoor de mensen meer te besteden hebben wat de economie nog meer helpt maar dat zal de overheid niet doen wat veel zegt.
   Reclame op televisie:Mensen betalen voor tv kijken terwijl de grote jongens hun zakken vullen want hoe normaal is het dat de kijker betaald om tv te mogen kijken terwijl bedrijven reclame maken voor hun producten wat het plezier wegneemt van bv een spannende film kijken omdat deze telkens om de haverklap onderbroken wordt omdat de bedrijven reclame moeten maken?
   Als men wat mankeert gaat men naar de dokter en die kan/mag medicatie voorschrijven zoals bv bij problemen met de stoelgang en nu zie je de farma ook al reclame maken voor steeds meer medicijnen zoals Metamucil wat werkzaam is voor de stoelgang waar eindigt dit?
   TV is dus propaganda voor de overheden en tevens dient het de belangen van bedrijven.
   Wat betreft het boek gekochte journalisten daar kan men lezen dat journalisten zelfs motorfietsen met regeringstoestellen laat over brengen wat mogelijk is zolang ze niets negatiefs over bv een minister schrijven en deze toestellen worden niet gecontroleerd.
   Overheden en televisie zijn vier handen op één buik zoals ook Josef Goebbels dat deed in de oorlog maar goed de EU is daar dan ook een lichtend voorbeeld van wanneer men nakijkt wie er mede oprichters waren van dat fascistisch instituut.

  6. Bob Bauer

   Tegen die bewering kan ik onmogelijk ingaan. Hij is van dezelfde orde als zeggen:

   “Je bent dom”
   “Nee dat ben ik niet”
   “Zie je, hij zit nog in de ontkenningsfase, hij weet zelf nog niet eens dat hij zo dom is”.

   Ja, dan is de discussie dus dood; wat de andere ook zegt, je kan altijd roepen dat ‘hij het allemaal niet snapt’, lekker makkelijk.
   Ik kan met dezelfde logica terugroepen dat je incompetent bent en niet in staat bent om zulke observaties over mij te doen. En dat je dus zelf dom bent. Waarop jij weer kunt zeggen dat ik het allemaal niet snap en zo verder.

   We hebben beiden in dit voorbeeld niet het recht om die beweringen te doen, omdat we elkaar niet kennen en geen bewijs leveren. En in zo’n welles nietus discussie komen we niet verder en drijven we af van waar het werkelijk om gaat.

   In tegenstelling tot wat je misschien van mijn ‘simpele ziel’ zou verwachten, sta ik er oprecht voor open om overtuigd te worden van andere meningen, óók als deze controversieel zijn. Máár dan moet daar wel een goed betoog mét overtuigend bewijs tegenover staan (en al helemaal als het loodrecht tegen de conventie ingaat, dan heb je in mijn ogen nog meer te bewijzen). En dat is mijn probleem met jouw bewering: je roept gewoon ‘dat het zo is’ en meer niet. Daar schieten we dus niks mee op.

   Slotnoot: zelfs als je gelijk zou hebben en er propaganda in ZML verwerkt zit. Is dat dan slecht? Wat zijn de schadelijke effecten van die propaganda? En wat is het belang van de overheid bij alle behandelde onderwerpen die juist tegen haar beleid ingaan of falen van de overheid aantonen? Ik denk aan:
   – het bekritiseren van het koningshuis en de financiën daaromheen
   – het TTIP verdrag
   – te kakken zetten van politici
   – falen van ICT bij de overheid
   – problemen bij de nationale Politie (= ambtenaren)
   – handelsmissie naar China vs. mensenrechten
   – grappen maken over de belasting die zichzelf een boete moest aanschrijven
   – etc.

  7. arnold

   Ik vind je verhaal een beetje moeilijk te volgen, je gaat erg van de hak op de tak en raakt veel onderwerpen heel even aan. Mij vallen in ieder geval twee dingen op en daar wil ik even op reageren:

   In mijn ogen haal je de publieke omroepen en de commerciële zenders wat door elkaar. Bij de NPO wordt een film of serie nooit onderbroken. Daardoor kunnen ze minder advertenties tonen (= minder inkomsten). Inkomsten zijn nodig om programma’s te kunnen maken, want dat kost ook een hoop geld. Daarom gaat er ook geld vanuit de overheid naar de NPO, op de voorwaarde dat er een bepaalde mix aan programma’s wordt gemaakt (ze zijn verplicht om bijv. ook documentaires en arthousefilms te tonen, die minder populair zijn; waarborging cultuur, maar lagere kijkcijfers).

   Commerciële zenders zijn veel afhankelijker van de inkomsten door advertenties, en dus moeten ze vaker getoond worden (gevolg: ook tijdens films). En commerciële zenders zijn vaak geneigd om vooral populaire films en series te vertonen, want dat levert makkelijker kijkcijfers. De overheid draagt er dus aan bij dat er niet alleen maar ‘populaire’ dingen op tv te zien zijn, maar ook (tot op zekere hoogte) wat hogere cultuur.

   Wie in die situatie precies ‘de grote jongens’ zijn die ‘hun zakken vullen’ is mij wat onduidelijk. Bedoel je dan de aanbieders van tv? Zij zitten juist tussen de zenders en de consument in en vragen geld zodat zij de kabels kunnen aanleggen en onderhouden etc. zodat je thuis überhaupt een signaal hebt om je tv op aan te kunnen sluiten. En het zijn commerciële bedrijven, dus ja, die willen ook winst maken (kunnen ze doorgroeien etc.). Elk bedrijf bestaat om winst te maken. Hoe dit argument zich dan weer verhoudt tot propaganda is mij onduidelijk.

   Over overheidsfinanciën: het klopt volgens mij dat sommige dingen wat schimmig zijn bij de overheid en dat er bijv. nog altijd discutabele declaraties worden gaan. Niet alles gaat daar even soepel en goed, maar het is niet alsof al onze belastingcenten in ‘de zakken van sommigen’ belanden; we betalen nog steeds voor onze gedeelde belangen en met succes. Ze: zo’n beetje alle infrastructuur, hulpdiensten, ziekenhuizen, afvalverwerking, sociale woningen etc. die allemaal functioneren in dit land. Er gaat ook een hele hoop goed. Maar het is geen perfect systeem en sommige mensen zullen daar vast wel misbruik van maken. (het lijken wel mensen die daar werken; mensen met imperfecties en verleidingen).

  8. Lennart.
   Het klopt dat bij de publieke omroepen films bv niet onderbroken worden voor reclame maar wel wordt reclame uitgezonden tussen twee programma,s in en tegenwoordig worden in bepaalde uitzendingen ook boodschappen uitgezonden zonder dat men daar erg in heeft.
   Hiermee bedoel ik dat bv (vooral bij commerciele zenders) films worden uitgezonden die door veelvuldig bv het woord Terrorisme te gebruiken de mensen in een bepaalde gemoedstoestand proberen te brengen (De bedoeling is naar mijn mening vooral de mensen blijven herinneren aan terrorisme) en tevens laten ze daar dan ook veelvuldig politie zien met van die kogelvrije vesten aan zoals dat ook steeds meer in het echt gebeurd waar we kennelijk gewend aan moeten raken.
   Zo zijn er ook tal van voorbeelden die de Russen als vijand wegzetten en naar mijn mening gebeurd dat bewust zoals ook de journalisten J.Akkermans en David Jan Godfroid altijd anti Russische verslaggeving doen waarbij ze zelfs niet schromen om te liegen en bewijs aan te dragen wat helemaal niet onderzocht is (stukje BUK metaal dat J.Akkermans had gevonden)laat staan dat het dan ook bewijs is.
   Wat ik bedoel is mensen worden op deze wijze ongemerkt een denk richting opgedrongen.
   Met de grote jongens bedoel ik grote bedrijven die reclame maken waardoor ze meer inkomsten krijgen waar ik geen boodschap aan heb en al helemaal niet op zit te wachten.
   Ik wil geinformeerd worden en zo nu en dan een ontspannende film kunnen kijken of een leuke show zonder in mijn vrije tijd met het bedrijfsleven geconfronteerd te worden.
   Daarbij komt ook nog dat men vaak om bepaalde zenders te kunnen ontvangen extra moet betalen en dat doet men niet om reclame te zien.

  9. Ok mazelen is een kinderziekten en daar is nog nooit een kind aan dood gegaan! De bmr prik echter wel! En dat wordt ook nog eens keihard ontkent terwijl er ergens hier in Nederland ouders wonen die hun kind hebben verloren na een vaccinatie. En dit nu nog elke dag voelen! Dit mag helemaal niet gebeuren. Vervolgens is er nog nooit onderzoek gedaan naar vaccinaties…..

  10. http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/dan-karaty-ging-door-een-hel
   Het begon allemaal een paar maanden geleden, toen Daniel anders begon te reageren op dingen. Toen hij ook nog een heel hoge koorts kreeg, werd hij in allerijl opgenomen in het ziekenhuis.
   Het ventje bleek een bacterie in zijn bloed te hebben.
   ” Uiteindelijk bleek het om een bacterie in Daniels bloed te gaan, die zich in die periode ook nog eens had vermenigvuldigd. “Het zat door zijn hele lichaam.” Daniel moet drie operaties ondergaan. ”

   http://www.ad.nl/dossier-sterren/zoontje-michael-buble-heeft-leverkanker~a1e1b15c/
   lijdt het ventje aan leverkanker.

   Iedere mens heeft verschillende koorts.
   1) koorts om waterpokken/mazelen-virus opwekken.
   2) koorts tegen infectie

   Wanneer de koorts van waterpokken/mazelen-virus opgewekt en omgezet in antistoffen dan is de koorts in de rest van het leven ongevaarlijk.

   Wanneer de koorts van waterpokken/mazelen-virus onkundig behandelen met verkeerde medicatie. Dan verstoort de virus verbranding niet tot een antistoffen. Maar verandert dit in bacterie in het bloed.

   Dat zie je heel duidelijk bij de zoon van Dan Karaty mede de zoon van John Travolta

   Op dit moment met een goede behandeling kan de bacterie in het bloed spontaan laten genezen.

   Zo niet dan met allerlei verkeerde behandeling o.a. Daniel moet drie operaties ondergaan. Chemokuur of bestraling.

   1 á 2 jaar later was de leverkanker onnodig ontstaan.

   De idee van BMR vaccins is niet verkeer, maar de bedoeling is zeer verkeer.

   De idee van griepprik is niet verkeer, maar de manier van toediening is zeer verkeer.

   Griep is een andere vorm van mazelen van degene geen mazelen gehad of geen goede mazelen gehad.

  11. Degene goede mazelen gehad dan krijgt hij in de rest van zijn leven geen griep, maar verkoudheid die minder kans maken op chronische ziektes en kanker.

   http://www.telegraph.co.uk/motoring/picturegalleries/9464689/Jay-Kay-talks-about-his-car-collection.html

   Gisteren blaast hij zijn concert af wegens ziek in Nederland.
   Verkoudheid of griep?
   Een andere verhaal dan Jennifer.

   http://www.destentor.nl/regio/apeldoorn/bas-van-de-goor-vecht-tegen-kanker-1.6635930
   Wel mazelen gehad of geen mazelen gehad?
   Als hij weet de oorzaak van Lymfeklierenkanker dan moet hij niet vechten tegen zijn lymfeklierenkanker. De kankercellen in de lymfeklieren is heel makkelijk laten verdampen met een natuurkunde methode.
   De vorm en de kleur van dit kankercellen is hetzelfde als de longkanker en slokdarmkankercellen.
   Verkoudheid of griep?

  12. Iemand die griepprik had gehaald en geen griep krijgt is niet verkeer.
   Iemand die BMR-prik had gehaald en geen BMR krijgt is helemaal verkeer.

   Iemand die griepprik had gehaald en griep krijgt is verkeer.
   Iemand die BMR had gehaald en wel BMR krijgt is niet verkeer.

   Snapt iemand dit verschil?

   Als de artsen hebben verstand van griep of verkoudheid. Dan kunnen zij lymfeklierkanker mede nasopharynx carcinoom makkelijk genezen. Want zij horen in dezelfde router, dezelfde vorm en de kleur.

   Er zijn 2 verschillende behandelingen met 5 verschillende factoren en 2 verschillende verschijnselen.
   1) als de vergrote lymfeklieren warm, koorts en het lichaam voelt koud dan is het in beginfase dat heel makkelijk genezen met een natuurkunde methode.

   2) Als door verkeerde medicatie o.a. antibiotica dat de vergrote lymfeklieren warm, koorts en koud bestrijden dat tijdelijk over ging, maar de vergrote lymfeklieren wordt harder en/of uitgezaaid naar de andere lymfeklieren of naar de andere organen. Dan is de natuurkunde methode net niet genoeg voor. Wel moeilijk maar wel kan genezen met een aanpassende methode.

 15. Vreemd om te lezen dat velen die nooit reageren nu ineens wel reageren maar wel zonder dieper op het onderwerp in te gaan.
  Iemand afzeiken is niet moeilijk steekhoudende argumenten geven wel en daar schort het hier bij velen die commentaar geven wel aan.
  Hoe men het ook draait of keert elke vaccinatie heeft invloed op het immuun systeem en al helemaal bij nog niet geborenen of pas geborenen.
  Ook is het typerend om te zien dat men vroeger maar een enkele vaccinatie gaf terwijl het nu een hele waslijst is waar men ook vraagtekens bij kan zetten want wie heeft daar het meeste profijt van het kind of de farmaceut?
  En hoe zit het met de rechtszaken die tegen de farmaceuten zijn aangespannen in verband met autisme opgelopen door vaccinaties?
  Zouden de rechters zomaar straffen uitdelen aan farmaceuten zonder dat bewezen is dat deze vaccinaties schade hebben veroorzaakt?
  En wat te denken over vermoorde artsen die naar buiten dreigden te komen met slecht nieuws wat de Big Farma niet leuk vind?
  Verder laat onze minister Schippers overduidelijk zien welke belangen zij dient door de premies en eigen risico,s te verhogen terwijl de farma pilletjes maakt voor € 1,5 die ze voor bedragen verkopen die bijna onvoorstelbaar zijn waarom doet zij daar niets mee?

  1. http://www.ad.nl/dossier-sterren/zoontje-michael-buble-heeft-leverkanker~a1e1b15c/
   lijdt het ventje aan leverkanker. Hij moet een lange, zware behandeling ondergaan, maar dat moet nu eenmaal gebeuren.”
   De prognose van een tumor in de lever van een kind is doorgaans gunstig. Vaak is de tumor na diagnose te groot om weggehaald te kunnen worden, dus volgt er een chemokuur in een poging de tumor te doen slinken. Daarna kan de tumor meestal verwijderd worden. In het ergste geval moet het patiëntje een levertransplantatie ondergaan, maar kinderen doorstaan zo’n ingreep vaak prima. Wel loopt het kind altijd het risico dat de nieuwe lever wordt afgestoten, dus zit hij of zij voor de rest van het leven aan de medicijnen om afstoting te voorkomen.

   Wat een drama van de huidige geneeskunde. Weer een pechvogel van een gezonde kind verandert in een onnodige “total loss” leven.

   Als de artsen heeft verstand van kinderziektes en koorts dan was dit ellende alles gespaard.

   De goede verbranding van mazelen-virus is antistof.
   De slechte verbranding van mazelen-virus is bacterie.
   Virus = bacterie.

   De noodoplossing om de bacterie in het bloed te bestrijden is het LEVER. Een zuivering proces via het LEVER.

   De huidige “geneeskunde” met chemokuur, bestraling en operatie. I.p.v. het LEVER ondersteuning gaat nog meer de kankercellen afvallen + chemo-stoffen dat het LEVER overbelast daar heel lang blijft hangen in het LEVER. Een onnodige leverkanker ontstaan.

   Om de bacterie in het bloed en leverkanker te genezen moet je de lever ondersteunen en zich laten herstellen.

   De artsen deden fout na fouten. Wat is de behandelingsmethode tegen dit leverkanker?
   De prognose van een tumor in de lever van een kind is doorgaans gunstig. Vaak is de tumor na diagnose te groot om weggehaald te kunnen worden, dus volgt er een chemokuur in een poging de tumor te doen slinken. Daarna kan de tumor meestal verwijderd worden. In het ergste geval moet het patiëntje een levertransplantatie ondergaan, maar kinderen doorstaan zo’n ingreep vaak prima. Wel loopt het kind altijd het risico dat de nieuwe lever wordt afgestoten, dus zit hij of zij voor de rest van het leven aan de medicijnen om afstoting te voorkomen.

   Arme jongen in de hand van de “Onkunde”.

   Leer eerst de oorzaak van Hepatitis B dan is de goede richting voor een betere behandelingen.
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/rivm-graag-de-logica-achter-hepatitis-b-vaccinaties/

 16. Televisie is propaganda van de grote jongens (en meiden natuurlijk) om het grauw te indoctrineren met hún denkbeelden. Als je dus een gewoon mens [van het grauw (dat komt trouwens van de klederen van de gewone mens die geen dure kleurstoffen kon en kan betalen, zodat zijn kleren grauw werden en worden tijdens het wassen, maar dit terzijde)] vraagt om zijn mening omtrent iets, dan krijg je ‘het programma’ te horen.
  Ik begrijp dat dit onbegrijpelijk en vergezocht klinkt in de oren van de wat meer ‘opgeleide’ mens, maar toch is dit waar, ook al begrijp jij dat niet. Snap je? Je bent er gewoon niet genoeg ingewijd in, je bent nog een beetje te onwetend, of je bent gewoon slecht, dat kan ook, en dat is best wel triest.
  Je laat je leven verloren gaan in je onwetendheid. Want de truc is; hoe hoger je opgeleid denkt te zijn, des te onwetender je in feite bent.
  Daarom zei Jezus ook; ‘Wees als kinderen’ (Engelen zo zuiver.)

  Dus, ik vind de tv niks. En radio ook niks, en de krant… pfff…
  Rot op met je nietszeggende onwetende domme egoïstische gemene troep!!!

  1. @antisoof
   geen tv, radio en krant….maar wel internet en sociaal-beerput-media?
   Hoe principieel ben je dan?

  2. Natuurlijk is ontspanning en plezier belangrijk en moeten we vooral ook blijven doen.
   Een oud collega van mij heeft wel eens gezegd dat velen programma,s leuk vinden als er humor in zit of waar men niet bij moet nadenken.
   Ook vertelde hij dat dit het grote gevaar is van tv kijken omdat het de aandacht afleid van belangrijke zaken waardoor de meesten ver buiten de realiteit leven en geen oog meer hebben voor belangrijke zaken die wel van invloed op hun leven zijn.
   Overheden en televisie makers weten dat ook en maken daar gretig gebruik van.

  3. Henk, het gaat om de eigen keuze…op tv krijg je letterlijk en figuurlijk iets voorgeschoteld…wie geen zin heeft in deze prak gaat zelf iets ‘koken’.
   Ook de invloed op het bioritme van tv-kijkers; je gaat plassen wanneer je moet en stelt het niet uit tot een pauzeblok, of sterker nog je houdt het op omdat er om 20.00 uur het journaal komt. 🙂
   Ze hebben onderzoek gedaan in New York en er bleek dat het waterverbruik door het spoelen van wc’s in de pauzes van tv programma’s duidelijk steeg. 😉

  4. Henk,
   ‘geen tv, radio en krant….maar wel internet en sociaal-beerput-media?
   Hoe principieel ben je dan?’ vraag je.

   Waarom vraag je in hemelsnaam hoe principieel ik zou moeten zijn?
   Als de media nu redelijk wat propaganda blijken te spuien dan ben ik daar toch niet verantwoordelijk voor?

   Je bedoelt natuurlijk dat ik hier wél lees en met jou -bijvoorbeeld- communiceer? En dat ga JIJ dan afmeten aan wat ik zeg?

   Je gaat me de maat nemen?
   Het moet niet gekker worden. Wees blij dat ik mijn mening geef.
   En als je bedoelt dat Guido ook tot de media behoort? Kan me niks schelen. Hier staan af en toe héel interessante stukken. En die lees ik en soms geef ik ook nog commentaar en soms communiceer ik. Dat kan namelijk hier wél in tegenstelling tot de radio, televisie, krant, school enzovoorts. En ik hoe erg van communiceren.
   Zo goed?

  5. Mooi MC,

   heel duidelijk, maar als je gaat koken heb je wel gasten nodig, om je goede kook kunst te prijzen, ten minste ik wel ben heel toegankelijk voor schouder klopjes, en meer !

   Jenne

 17. This is why people get upset when you challenge what they hold most closely. COGNITIVE DISSONANCE…
  Mental conflict that occurs when beliefs or assumptions are contradicted by new information. The concept was introduced by the psychologist Leon Festinger 1919-89.
  IN THE LATE 1950S HE AND LATER RESEARCHERS SHOWED THAT WHEN CONFRONTED WITH CHALLENGING NEW INFORMATION MOST PEOPLE SEEK TO PRESERVE THEIR CURRENT UNDERSTANDING OF THE WORLD BY REJECTING, EXPLAINING AWAY OR AVOIDING THE NEW INFORMATION OR BY CONVINCING THEMSELVES THAT NO CONFLICT REALLY EXISTS. COGNITIVE DISSONANCE IS NONETHELESS CONSIDERED AN EXPLANATION FOR ATTITUDE CHANGE.

 18. Wat moet je nou als mensheid met zoveel corrupte mensen? 62.000 mensen in de VS ontvangen een dreigbrief van de FBI en maar 1 ervan gaat ermee naar een rechter.

  Stel je voor dat ik dictator was in Nederland. Ha ha ha!!! Allemaal naar de galg. Wat is dit voor een corrupte wereld waarin ik enkel de galg en thermonucleaire vernietiging als oplossingen zie!!!

  Wat een puinhoop.

  1. Genies of Death,

   Ik zie je voor mijn ogen psychologies exploderen, het is waar het klopt van geen kanten, en we krijgen wat we verdienen, de mensen staan er bij en kijken er naar, nooit anders mee gemaakt, toen de Provo’s in Mokkum de kastanjes uit het vuur haalden stond het klootjes volk toe te kijken, terwijl wat er plaats vond hun 100% aanging, het is nu niet anders, de bewusten onder ons lijden, en de rest vreet zuipt en fucked er op los, na hen de zondvloed, maar ze kennen het verhaal niet goed genoeg !

   Jenne

  2. Ik lach mij helemaal suf!!!

   In plaats van tot inkeer te komen stomen ze lekker af op Rusland.
   Dit gaat helemaal fout aflopen. Prachtig toch!

 19. Laat ze over de bijbel praten !!! kunnen we lachen !!! Ik ben ervan overtuigd dat het lijden van deze tijd in geen verhouding staat tot de luister die ons in de toekomst zal worden geopenbaard. — Romeinen 8:18 (Nieuwe Bijbelvertaling)

 20. Ik vond het programma van Arjen Lubach over vaccins juist erg goed Mochten jullie tegen vaccins zijn graag de links naar onderzoeken (die ook zijn geplubiceerd in de bekende uitgaven) ben benieuwd!

  1. Ga je even hieronder kijken bij 5.1 dan? Laat je nog even weten hoe dat binnen gekomen is..?? (2 vraagtekens)

  2. Graag de links dan van jouw kant van wetenschappelijke publicaties, waaruit zou blijken dat vaccins/vaccinaties betrouwbaar, werkzaam en onschadelijk zijn..!!

  3. Marie antoinette,

   Niet alles is te kennen door iedereen, Marie. Er zijn zóveel zaken die er te weten zijn. Daarom ga ik zelf vaak af op de kennis en wijsheid van anderen. Als mijn fiets stuk is ga ik naar de fietsenmaker, als ik wat over mijn gezondheid wil weten dan ga ik naar de dokter.

   Echter, zelfs de fietsenmakers en de dokters zijn geen alles-weters. Sommige dingen die mee spelen die weten ze soms zelf ook niet altijd.
   Voorbeeldje: Veel dokters hebben denk ik niet zo heel erg veel verstand van eten. Dat eten maken laten ze liever weer aan koks en diëtisten over. Maar, eten is héél belangrijk voor de gezondheid, naar het schijnt.

   Zo zijn er ook mensen die verstand hebben van statistiek, maar dat zijn er maar heel weinig, en van medische statistiek zijn er nog minder, denk ik. En dan wordt het soms lastig om te zien of iets nu wél of niet goed zit in een onderzoek, zelfs voor een geleerd dokter, lijkt mij.

   Daarom vind ik het wel goed om naar anderen te luisteren (zoals naar dokter Molenaar) die soms hele andere conclusies trekken uit wat ze waarnemen. En als ik zelf dingen niet weet, dan ga ik er maar van uit dat de natuur het wel regelt. Iets komt vanzelf en soms of vaak gaat het vanzelf weer weg.

   En weet je… Soms zijn ziektes helemaal niet zo slecht als soms lijkt. Bij kindertjes lijkt het mij wel dat ziektes leiden tot ontwikkeling. En weet je… Misschien bestaan er wel geen ziektes, maar enkel het gezond houden van het lichaam. Ach, ik weet nog zo weinig eigenlijk.

   Maar goed. Ik snap dat het héél gevoelig ligt allemaal. Daarom vind ik wel dat zo een VPRO op moet passen met wat ze beweren.

  4. *Ik bedoelde
   dokter Hans Moolenburgh ipv molenaar
   in mijn vorig commentaar.

  5. Ach Marie, begin eens met de bijsluiters! Zitten in ieder doosje, maar niemand krijgt deze simpelweg uitgereikt. Ga met een recept naar de apotheek en je wordt wettelijk verplicht overladen met bijsluiter, nog meer informatie en ook nog mondelinge toelichting!! Mag je zelfs voor betalen!

   Als men echt het beste met mens (en dier) voorhad, dan waren vaccins vers (dus zonder overbodige conserveermiddelen) en zou een dosis afhankelijk zijn van lichaamsgewicht en -lengte. Vaccineren is geen maatwerk, maar lopende band werk! Nergens wordt gewogen, en ook wordt niemand vooraf gecontroleerd op allergieën van een van de ingredienten.

   Dan weten we sinds enige tijd via het nieuws dat volop gewag maakte dat formaldehyde in bontkragen bewezen kankerverwekkend is, maar denk verder…. in vaccins ineens onschuldig?!

   Waarom krijgt niemand die bijsluiter?????
   Waarom wordt causale informatie (notabene aan de patient gericht) achtergehouden?

   Onderzoeken omvatten alleen een hoofdvraag en soms aanhangende subvragen…. en als de nevenzijde hiervan wordt uitgesloten (omdat wetgeving/richtlijnen/normering schijnbaar ontbreekt, omdat lobbypraktijken dat voorkomen), omdat de uitkomst negatief kan uitpakken…. Tja, welk bedrijf zou graag met een eigen product in opspraak komen? Bedrijven bestaan, omdat zij omzet willen draaien met winst als doel. Er zijn inmiddels allang genoeg schandalen bekend: Chroom6, DDT, DES, Softenon etc.etc….

   De pharmatische industrie is hier zeker geen uitzondering in. Daarom word er vast ook zo geheimzinnig over bijsluiters gedaan…

 21. Wat we weten komt nu sterk naar voren. De media is niet onafhankelijk en komt op voor de macht en het grote geld. Het is de bedoeling om de bevolking in slaap te houden en sprookje voor houden. Het is vooral niet de bedoeling dat we weten hoe het zit. Dit land is corrupt en alles wat de staat doet staat in het teken van. Je kan het niet willen zien, maar het is er toch. Tot dat je er zelf mee wordt mee geconfronteerd. Het wordt tijd dat we vragen gaan stellen en ons niet langer voor de gek laten houden.

 22. Is het satire omdat Lubach een satirisch programma heeft?
  Ik zie de grap/satire/spot niet.
  Het lijkt er voor mij eerder op dat ze o.a. bij tv-presentatoren een stekker in hun achterste monteren, vervolgens in het stopcontact steken en daarna op de aan-knop drukken et voilà ze gooien er precies dezelfde tekst uit, maakt niet uit welk programma.
  Bij de serieuze interviewer komt het eruit als een serieus interview bij de cabaretier moet het eruit komen als een grap. Volgens mij is dat mislukt bij Lubach.

  Hoofdzaak lijkt het eindeloos onder de aandacht brengen van een bepaald onderwerp, in dit geval een boek. Hoofdingrediënt van programmeren is volgens mij herhaling en herhalingen zijn ook nog slaapverwekkend. Televisie houdt de massa in slaap.

  1. Voor mij is het allemaal prima; waar ik me mee bezig hou, is de vreemde link met DWDD en Lubach.
   1. DWDD geeft toch geen toestemming om je zo in de zeik te laten zetten, inzake boekpromoties..?
   2. Waarom doet die Olaf Koens dan mee met Lubach..? Ondankbaarheid naar DWDD en schop in het kruis ná..? Toch?
   3. Slotsom: Die Olaf Koens heeft nu dus 2x promo van zijn boek.. Waarom bij Lubach.. Of ziet Lubach dat zelf niet..? Alles over voor ‘satire’…? Waarmee hij door Koens ook nog eens wordt genaaid..?

   Lubach haalt zelf dit artikel op wanttoknow aan op z’n FB-pagina en heeft niet meer te melden dan ‘OMG!!!’… ?? (2 vraagtekens!) Kortom, geen touw aan vast te knopen.. Vraagtekens te over 😉

  2. Mathijs van Nieuwkerk loopt groot gevaar. Hij is zich niet meer bewust van de propaganda die hij verspreid en de gevoelens in de samenleving. Ik zou niet in zijn schoenen willen staan. Hij een holy grail bacon geworden.

  3. net voor het eerst de 2 originele boek review ‘interview’ registraties bekeken; er van uitgaande dat ik het wel zou moeten kunnen duiden de atmosfeer; nu komt het; ik kan deze ‘robot-doublering’ voor geen meter duiden, scary sjjitt in ieder geval, voor mij dan! verkeerd gebruik van een fotografisch (tekst) geheugen is kennelijk niet alleen noodzakelijk voor het cum laude afronden van zogenaamde “premium” universiteiten… en wat dit met ‘satire’ en of ‘humor’ te maken heeft is mij compleet duister in ieder geval. https://nl.wikipedia.org/wiki/Satire

   De Wereld Draait Door 15 sep 2015 : De Wereld Draait Door http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/495658800/0 vanaf minuutje 20:35

   Zondag met Lubach 27 sep 2015 : aflevering 2 http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/496706100/0 vanaf minuutje 24:00

   Identiek interview met Olaf Koens, in DWDD en ZML https://www.youtube.com/watch?v=I-Y_Rfad3X4

  4. “Lubach haalt zelf dit artikel op wanttoknow aan op z’n FB-pagina en heeft niet meer te melden dan ‘OMG!!!’… ??”

   Ik dacht ook: OMG!!! toen ik in dit item het eerste filmpje met het interview van Lubach zag.
   Je verwacht elk moment de clou maar ze blijven gewoon 2 acteurs die een geschreven tekst opdreunen. Ik moet wel zeggen dat zowel de schrijver als Lubach vrij natuurlijk en ogenschijnlijk zonder moeite de tekst opzeggen alsof het een normaal interview is.
   Volgens mij hebben ze hier heel lang op geoefend of was het misschien vooraf opgenomen?

  5. Ik weet waarom zowel Lubach als DWDD hetzelfde wordt verteld, nl mm zoon van acht tien bekijkt beide programma s. En voila ze hebben de toekomstige ouder te pakken!

 23. Natuurlijk zijn al deze programa’s bedoeld als tijdverdrijf voor de sorry domme massa, ze hebben hoegenaamd niets met de werkelijkheid de réaliteit dus te maken. De DWDD hangt aan elkaar als een vuilnis hoop, alles is een beetje vies, en kleverig, en stinkt ! De mensen worden constant voorgelogen, en gebrain fu..ed, waar door ze toch min of meer beinvloed worden, en op het verkeerde been gaan staan.
  Jenne

 24. Meneer Lubach valt me inmiddels zwaar tegen. Zijn tirade tegen mensen die hun kinderen niet laten inenten is ronduit stuitend. Een gezond lichaam heeft een immuunsysteem, waardoor het zichzelf kan beschermen. Iedere vaccinatie is een aanval op het immuunsysteem, afgezien nog van de kwalijke adjuventen. Vaccinatie leidt niet tot immuniteit. Als het lichaam zelf een ziekte oplost, ontstaat wel immuniteit. Al zou vaccinatie dus werken, dan nog is het tijdelijk. Het stimuleren, verbeteren van ons immuunsysteem is vele malen effectiever. En laten alternatieve therapieën daar nu ook van uitgaan. Maar ja dat vindt Big Pharma niet leuk. Dus is vooral dankzij IG Farben, bekend van Zyclon B, de Codex Alimentarius van kracht. Ook in Nederland, die op alle mogelijke manieren alternatieve therapieën tegen te houden. En mevrouw Schippers werkt daar met volle overgave aan mee.
  Eeuwenoude therapieën, zoals de Chinese geneeskunde, maar ook homeopathie hebben hun nut allang bewezen. Alleen natuurproducten zijn niet te patenteren en daar houdt Big Pharma niet van. Dus vandaar ook de fusie tussen twee criminele organisaties, te weten IG Farben en Monsanto. Nu nog is CBD-olie goedkoop en blijkt, itt chemotherapie, effectief te zijn bij de bestrijding van kanker. Zodra dat genetisch is gemanipuleerd, core business van beide chemiereuzen, zal het erkend worden als geneesmiddel en kan er weer grof geld mee verdiend worden.

  1. Hoeder.
   Volledig met je eens en dat niet alleen want omdat je schrijft over IG Farben lijkt het erop dat de tijd van toen weer volledig en onomkeerbaar terug komt.
   Ceta of TTIP betekend niets anders dan dat multinationals en banken alles kunnen doen wat zij willen en wanneer een land daar iets tegen wil doen dan krijgen zij boetes opgelegd door deze bedrijven die een land te gronde zullen richten.
   Geen enkele Europese minister heeft zich bekommerd om de rechtspraak welke door onpartijdige rechters uitgevoerd dient te worden zonder dat zij banden met bedrijven of wat dan ook hebben.
   Op zich is het al vreemd dat particuliere bedrijven boetes aan overheden kunnen opleggen terwijl overheden juist zouden moeten controleren of bedrijven zich wel aan de wet zouden houden.
   In de voormalige DDR was het de Stasie en tijdens de tweede wereld oorlog de Gestapo die mensen onderdrukten en alles van iedereen wist.
   Vandaag zag ik dat Plasterk ervoor is dat geheime diensten meer mogen aftappen (uiteraard onder de valse noemer om terrorisme te bestrijden)maar dit zijn wel de hoekstenen van dictatuur dus er staat ons nog wat te wachten.
   En nu bekend is dat de geheime diensten meer mogen aftappen lijkt het mij sterk dat “terroristen” via telefonie of internet contact zullen hebben waardoor ze zich zouden kunnen verraden wat dan overblijft is gegevens van onschuldige mensen en daar is alles om te doen want zo kunnen ze hen die het niet eens zijn met het beleid van de gevestigde orde opsporen en vervolgen.
   De EU is ontstaan met hulp van oud NAZI,S en de methoden van toen worden nu weer ingezet.

  2. Alle dingen zijn de basis van het leven. Planten, dieren en mensen zijn een spiegel van de aarde waarop wij leven. Een van deze dingen die ons leven beïnvloedt is de voeding die wij tot ons nemen. Dit geldt voor zowel planten, dieren en mensen. Zoals het hele universum het energetisch proces leidt, zo heeft de mens via de natuur die aangestuurd wordt door stofwisseling te maken met veranderingen. Stofwisseling is het energetisch proces van de planten, dieren en mensen ! Jong en ouder worden is daarvan een natuurlijk verschijnsel. Dit gebeurd ook door sterren die geboren worden en weer sterven omdat de energie teneinde raakt. Hetgeen dus vergelijkbaar is met het menselijk gedrag ! De energie die ons ingegeven stofwisseling in stand houdt is de zon !

  3. Als er iets kwalijk is, is het wel het schromelijk gebrek aan kennis van zaken dat ‘hoeder’ hier in al z’n arrogantie ten toon spreidt. Heeft over ‘het immuunsysteem’ kennelijk alleen de achterkant van een pak havermout of ‘de kleine aarde’ gelezen.

  4. En behalve beledigen kun je ongetwijfeld ook inhoudelijk iets vertellen over de domheid van ‘Hoeder’..? Of is je hautaine houding van dermate proporties, dat jij vindt dat dit niet (meer) hoeft.. Ongemotiveerde kwalificaties zijn gewoon genoeg? Op basis van je roem en faam wellicht? (1 vraagteken)

  5. Beste Hoeder.
   Als mazelen en andere virusziektes prima zelf door het eigen lichaam bestreden kunnen worden waarom zijn die ziektes dan al niet verdwenen. Als je iets niet snapt ook niet reageren svp

  6. “Als mazelen en andere virusziektes prima zelf door het eigen lichaam bestreden kunnen worden waarom zijn die ziektes dan al niet verdwenen.”

   Behoeder, omdat elk lichaam zélf weer die [be]strijd[ings]kracht dient te ontwikkelen.
   Mijns inziens zou het [daarom] juist vreemd zijn wanneer die ziektes verdwenen zouden zijn.

   Zorg beter voor een gezond [gezond gevoed] lichaam; en vooral voor zo weinig mogelijk stress! Want met name stress doet het immuunsysteem verzwakken.

  7. Opmerkelijk dat sommige mensen zo heftig reageren en meteen met verwijten en zo gaan komen. De teruggang van infectieziekten is niet zozeer toe te schrijven aan vaccinatie, danwel aan verbeterde hygiene. Laat bovendien onverlet dat vaccinatie niet immuniseert, doch slechts tijdelijk, mogelijk helpt. Bekijk de sites eens van Ned. Ver. Kritisch Prikken, Desire Rover, Vaccin Vrij, Verontruste moeders en ook deze site.
   Alle alternatieve geneeswijzen gaan uit van ons immuunsysteem, dat ons gezond moet en kan houden. Homeopathie, Chinese geneeskunde, tal van kruiden hebben allang hun nut bewezen. Maar natuurproducten zijn niet te patenteren en daarom houdt Big Pharma er niet van. Met o.m. slinkse ingrepen wordt geprobeerd dat te voorkomen. De Codex Alimentarius is wel het beste bewijs ervan. En wie zat er achter deze Codex? IG Farben.
   Het is diep triest dat iemand als mevrouw Schippers zich ontpopt als een eenzijdige aanhanger van Big Pharma en de alternatieve geneeskunde op alle mogelijke manieren tegenwerkt door bv 21% BTW te heffen en het zoveel mogelijk uit de ziektekostenverzekering te houden.

 25. Lubach, de irritante trendy, quasi hippe kneuter met stropdas is er de oorzaak van dat ik mijn 35 jaar bestaand lidmaatschap van de VPRO heb opgezegd.
  Hij had het kennelijk op zijn propagandalijstje staan om homeopathie belachelijk te maken. Dat klopt dan weer ten aanzien van de vaccinatie flauwekul zoals ik lees want ik kan die kop niet meer uitstaan.
  Dus óók de VPRO heeft tenslotte de status verloren van luis in de pels van de reetlikkers en VS napraters.
  Met een diepe zucht van opluchting weet ik nu dat de tv voorgoed de deur uitkan!

 26. Wow,ik dacht dat ik een van de weinigen was,die de farce van Lubach doorzag. Dit artikel is voor mij een opsteker. Ik verheugde mij die avond op een dieptegesprek bij zomergasten,en heb halverwege gedesillusioneert en woedend de tv uitgezet. Wat een polariserende spreekpop die Lubach.
  De nieuwsgeving van radio en televisie zijn een vergiftigd medium,waarvan de overgrote meerderheid klakkeloos alles voor waar aanneemt. De druk op ons de “complotters” zal al meer toe nemen,en de strafmaatregelen voor andere waarheden aanhouden ook. “De verwarde man wet” van Schippers zal weer zorgen voor volle gevangenissen,maar mij maken ze niet bang. De beerput gaat open,en wel helemaal!

 27. Eind vorige jaar heb ik de radio omroep Brabant een waarschuwing voor antibiotica tegen Griep gehoord. Dit jaar weer herhaaldelijk.

  Ik neem aan dit oproep van de overheid mede RIVM. Een goede oproep.
  Want Griep is geen ontsteking. Antibiotica is bedoeld voor ontsteking maar niet voor griep. Hoe meer je geeft hoe erger het wordt.

  Arjen Lubach is een goede commentator maar maar beetje verstand van kinderziektes evenals de grote RIVM.

  Kinderziektes kan je niet uitroeien. Vooral de Mazelen.
  De virus van Mazelen verbergt zich in de beenmerg. Je kan alleen Mazelen uitroeien door hele beenmerg uithalen. Maar moet wel rekening houden met een grote volg.

  Als Arjen Lubach nog geen Mazelen gehad dat hij denkt door zijn vaccins dat zijn Mazelen had uitgeroeid.
  Ik zorg hem binnen een korte termijn zijn Mazelen opwekken. Tijdens de Mazelen-uitbraak kan ik tegelijk tijd een demonstratie geven hoe hij een Polio kan oplopen met een medische onkunde.

  Wie kan opwekken, heeft altijd gelijk.

  Autisme is niet aangeboren. Je hebt kans op autisme vanaf het moment de 1e klassieke vaccinaties. Vooral de de verstoring van de koorts-proces zowel bij waterpokken en mazelen proces.

  De mazelen-virus kan alleen opgewekt door hoge koorts. De waterpokken-virus alleen met lichte koorts.
  Mazelen is niet uitgeroeid door BMR-vaccins. Door ouders en huisarts. Alleen maar tijdelijk ondergedrukt met gevaarlijke volg.

  Iedere huis heeft een kruis. Iedere huis heeft een paracetamol die koorts kan verlagen.

  1. Wat bedoel je hiermee, natuur?? “Ik zorg hem binnen een korte termijn zijn Mazelen opwekken” en hoe denk je dat te doen?
   Je hebt mijn aandacht…

  2. Degene geen mazelen gehad is niet moeilijk om de virus op te wekken met koorts.
   Je kan ook via de koorts van verkoudheid of griep opwekken.

  3. http://www.lindanieuws.nl/nieuws/interview/daisy-30-probeert-na-beenamputatie-het-beste-uit-het-leven-te-halen/
   Twee jaar geleden werd er een knobbeltje op mijn scheenbeen ontdekt. Omdat ik veel sportte, dachten dokters dat het een sportblessure was.” Maar het ging niet over. “Bij een behandeling voor een gescheurde kruisband vertrouwde de orthopeed het niet en verwees me door naar een ziekenhuis.” Daar werd een tumor van twintig centimeter in het been van Daisy gevonden.

   NOG GROTERE TUMOR
   De tumor werd operatief verwijderd, maar ook daarmee was Daisy nog niet van de ellende verlost. Binnen drie weken ontdekte ze alweer knobbeltjes op haar been. Toen ze na drie maanden een tweede operatie onderging, werd een tumor van 30 centimeter verwijderd. Toen ook nog bleek dat de tumor was uitgezaaid naar haar lymfeklieren, stond Daisy voor een moeilijke keuze: een verder behandelingstraject ingaan, of het been laten amputeren.

   Een andere verhaal als Rick die diagnose botkanker met klassieke behandelingen 2 maanden later overleden
   http://www.ed.nl/sport/in-memoriam-tennistalent-rick-bogers-1.2109125

   Het gaat allemaal om verkoudheid/griep die een grote volg van onderdrukking kinderziektes.

   De knobbeltje op haar scheenbeen was de koorts-lies proces van mazelen/bof. Op dit moment is de knobbeltje heel makkelijk laten spontaan genezen door koorts resetten.

  4. Iedereen kan het. Fluit van een cent met een beleid van de RIVM.
   Neem een voorbeeld van Rick en Daisy.

   Ricky had de gratis Mexicaanse griepprik eind 2009 gehaald in de gymzaal van zijn middelbare school.
   Rick is een sporter. Tennis talent met competitie. Clubkampioen 2009.
   Direct na het prik ging hij “gewoon” tennissen.
   Sport doet de bloeddruk omhoog. Sport, Wind en vochtigheid zijn de factoren om de virus wakker te schudden. De vaccins zijn koel bewaard. Iedereen krijgt een reactie wanneer een “ongewenste koelstof”in je warme lichaam bespuit. Dit roept de witte bloedcellen op om de infectie te bestrijden met een normale bloeddruk.
   Het is niet verstand sporten direct na het prik, vooral hardtraining. Daarom verandert de normale bloeddruk in hoge temperatuur tot koorts.

   De proces van koorts evenals de mazelen proces is via pijnappelklier van het hoofd naar de tenen door melatonine.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Melatonine
   centraal zenuwstelsel
   maag-darmstelsel
   cellen van het afweersysteem
   hart- en vaatstelsel

   Alles via de hormoonklieren o.a. de LIES naar de benen.

   Wat voor type is Daisy?

  5. Sorry maar het ontgaat mij compleet. Over wie spreek je nu, jezelf, en wat doe je dan, of het RIVM? En iedereen kan het? Ik kan redelijk puzzelen maar dit is een labyrint. Iemand??

  6. Wat voor type is Daisy?
   Een sporter.

   Als je haar in het algemeen kijkt dan zie je haar had de na-effect van de klassieke vaccinaties.

   De ellende had wel gespaard als zij mazelen al gehad of een goede waterpokken gehad.

   De na-effecten zijn:
   1) Hormoon verstoring
   Dit zie je sinds de introductie klassieke vaccinaties begin jaar 50. Toename van Gays en Lesbies
   Je hebt 2 mogelijkheid van hormoon verandering.
   a) verstoring de BMR-proces
   b) verstoring de koorts-proces

   2) de kwetsbare fundering van alle organen.

   De filmpje van haar zie je duidelijk welke ziekte en welke router had zij gekregen. Dezelfde router van Johan Cruijff.
   De router van van het NIER.
   http://www.hvandervet.nl/pag107.html

   Met een verkeerde behandeling verplaatst de router van het NIER naar de LEVER. http://www.hvandervet.nl/pag111.html

   De goede behandeling van longkanker is hetzelfde als voor de tumor in de scheenbeen van Daisy.
   Met een goede behandeling was Johan Cruijff binnen 2 maanden genezen. Met een verkeerde behandeling dan verleed hij binnen 1 jaar.

   Het geldt ook voor Daisy. Met een goede behandeling had zij haar been gespaard en de tumor in haar scheenbeen spontaan genezen.

   Alles gaat het om de koorts niet onderdrukken mede de proces van WBMR. Maar ondersteunen.

   @ Odette en Cozmic,
   Hoe ontstond de tumor in haar scheenbeen?
   Hoe ontstond de tumor in de longen van Johan Cruijff?

  7. @Odette,
   De mazelen-virus kan alleen opgewekt door hoge koorts. De waterpokken-virus alleen met lichte koorts.
   Mazelen is niet uitgeroeid door BMR-vaccins. Door ouders en huisarts. Alleen maar tijdelijk ondergedrukt met gevaarlijke volg.

   Iedere huis heeft een kruis. Iedere huis heeft een paracetamol die koorts kan verlagen.

   Iedereen kan mazelen opwekken. Als je de bovenstaande aanwijzing begrijpt dan kan je mazelen ook opwekken.

   Deze aanwijzing is nog niet compleet. Want vaccinaties kan je ook de mazelen opwekken. Zelfs veilig op een goede manier.
   Vaccins is niet verkeer. Integendeel als je dit goed gebruikt en verstand van heeft dan is grotendeel probleem opgelost rondom de chronische ziektes en kanker.

   Als je de verhalen van Rick, Daisy, Freek, Laura, Noah, Jett en Johan Cruiff begrijpt dan kom je automatisch in de 2e half waarheid van vaccinaties en kinderziektes.

   Mazelen-virus = Stamcellen
   Snapt u hier?

   Op de router van de NIER waar longkanker en Tumor in de scheenbeen ontstaan. Er is ook 1 kanker kan ontstaan daar vind je het geval bij Laura.
   http://www.ad.nl/binnenland/doodzieke-laura-ziet-af-van-behandeling-maar-omarmt-de-tijd~af2ffe9d/
   Laura was 15 toen bij haar een tumor ter grootte van een mannenvuist werd geconstateerd die richting haar luchtpijp groeide. Ze was 16 toen ze na een zware operatie en chemokuren weer voorzichtig aan een toekomst kon denken. En 19 toen ze hoorde dat er uitzaaiingen in haar longen zitten en dat die toekomst kort zou zijn. Na de ontreddering kwam het besef dat kort ook krachtig moest worden. Ze begon te schrijven.

   Iedereen krijgt de klassieke behandeling na het diagnose kanker. Mag niets uit wat voor kanker het is. Chemokuur, bestraling en operatie doen alleen de symptoom bestrijding, niet de oorzaak. Daarom was Laura 3 jaar later een uitzaaiingen in de longen ontdekt.

   De oorzaak een tumor ter grootte van een mannenvuist werd geconstateerd die richting haar luchtpijp groeide, is ook de oorzaak de uitzaaiingen in de longen. De tumor ter grootte van een mannenvuist werd geconstateerd die richting haar luchtpijp groeide kan je met een goede behandeling ook binnen 2 maand laten verdwijnen waar later heel veel ellende had gespaard.

  8. Als de artsen beetje verstand van genees kunde dan was Johan Crijff en Rick Bogers onnodig dood geweest, de been van Daisy hoeft niet amputeren.
   Thé Lau, Wubbo Ockels en Steven Jobs waren ook de pechvogel van de huidige genees kunde.

   http://www.ad.nl/show/zieke-the-lau-alsof-er-een-bijl-in-mijn-nek-werd-gezet~a63ea661/
   Bij Thé Lau werd vorig jaar zomer keelkanker vastgesteld. Hij onderging chemokuren en kreeg 35 bestralingen. Met een positief resultaat. ‘De kanker was weg. Maar kennelijk zijn er wat kwaadaardige celletjes richting mijn long ontsnapt. Die hebben zich ontwikkeld tot een tumor ter grootte van een knikker. Dat ding weghalen kan niet, omdat het kennelijk op een verkeerde plek zit. Nee, longkanker is het formeel niet. Wel, hoe vreemd het ook klinkt, keelkanker in mijn long.’
   Thé Lau (61), zanger van de Nederlandse rockband The Scene, heeft door een onbehandelbare tumor in zijn linkerlong nog hooguit 9 maanden te leven.

   Dezelfde oorzaak als Johan Crijff en Laura in dezelfde router.
   Bij Laura: Laura was 15 toen bij haar een tumor ter grootte van een mannenvuist werd geconstateerd die richting haar luchtpijp groeide.
   Daarna uitzaaiingen in de longen

   Bij Thé: Bij Thé Lau werd vorig jaar zomer keelkanker vastgesteld.
   Daarna uitzaaiingen in de long.

   Het is geen toeval dat de LINKER been van Daisy tumor ontdekt en de LINKER long van Thé tumor ontdekt.
   Welke orgaan vind je aan de LINKER kant die deze linker plek bepaald?

  9. @Odette,

   Hier vind je de kern van de vaccinaties en BMR.
   Als RIVM dit kern snapt dan is de chronische ziektes en kanker minimaal 80% minder.

   https://www.facebook.com/pauwonline/videos/10154208521708037/
   Dido Geluk Na mijn vaccinaties als kind heb ik nog de mazelen en de bof gehad. Dankzij die vaccinaties was ik in beide gevallen na een weekje weer op de been en ben ik nu een gezonde man van 45.
   Vind ik leuk · Beantwoorden ·

  10. Een pro-vaccinaties Dido Geluk bevestigt de feiten.
   Hij was als kind de BMR inentingen gehad. Later toch de mazelen en bof gehad.

   De RIVM geeft aan de kinderziektes BMR waren uitgeroeid door vaccinaties.
   Uitgeroeid??
   Dus de stelling is onjuist. Volgens Didi geluk

   De anti-vaccinaties clubs beweert de vaccins is gif en verstoort de immuniteiten. Er zijn bijna 90% van de bevolking zijn ingeënt. Hoeveel is 90%?. Zijn er 90% van de bevolking autisten en slechte immuniteiten worden?
   Dus de stelling is onjuist. Volgens Didi Geluk. Dankzij die vaccinaties was hij in beide gevallen na een weekje weer op de been en ben ik nu een gezonde man van 45.

   Vaccinaties is niet verkeer. Maar de bedoeling is helemaal verkeer.
   De echte bedoeling is een betere weerstand door vaccinaties dat de kinderziektes goed in gang laten komen.

   Want de koorts-proces van BMR is heel heftig. Namelijk met hoge koorts en 3 dagen MOET in bed liggen of binnen het huis blijven.

   Waterpokken is bedoeld voor het kind binnen de 1e jaar.
   Mazelen is bedoeld voor het kind tussen de 2e en 7e jaar goed laten komen.
   Alles is voor programmeren tijdens de zwangerschap op het belang van het kind.

  11. Waarom is Waterpokken beter tussen de 6e maand en 12e maand goed in gang laten komen?
   De 1e zes maanden is voor gen en cellen ontwikkeling. Wanneer dit rijp is dan kan de waterpokken via een lichte koorts om de pokken-virus verbranden tot een antistof en een betere weerstand om de volgende belangrijke Mazelen met hoge koorts laten op gang komen.

   In de 1e jaar is alleen maar een voordeel voor het kind dat waterpokken krijgt dat hij altijd in bed liggen, geen sport, geen hobby en schoolactiviteiten.

   Degene die waterpokken pas na de 2e jaar krijgt, heeft kans op complicatie tot dodelijke afloop.
   http://www.telegraaf.nl/gezondheid/22422435/__Waterpokken_niet_zo_onschuldig__.html
   Een gezond zevenjarig meisje is enkele uren na openbaring van de waterpokken overleden.

   Waterpokken en mazelen zijn NIET besmettelijk. Het lijkt als andere natuur verschijnselen o.a. melktanden, baard, schaamharen en menstruatie.

   Een uitgebreide uitleg had ik al verteld onder dit: http://www.wanttoknow.nl/overige/en-roel-coutinho-die-liegt-gewoon-verder/

  12. Ik lees hier toch de grootst mogelijke onzin, voornamelijk geschreven door “Natuur” Zoals, “Roken veroorzaakt geen longkanker”. Totale onzin. Roken, en dan met name de stoffen nicotine, benzeen en nog een aantal stoffen veroorzaken longkanker, borstkanker en hartaanvallen. Dit is niet een aanname, maar hiervoor bestaat keihard wetenschappelijk bewijs! En dan is er nog zo’n opmerking, “antibiotica doet niets voor griep, het wordt er zelfs erger door”. Het is juist dat antibiotica niets doet bij griep. Antibiotica is alleen werkzaam bij een bacteriële infectie. Griep is een virus en daarvoor bestaat nog geen afdoende medicijn. Echter, er is geen enkele arts, ik herhaal GEEN ENKELE ARTS, die antibiotica voorschrijft bij een griep. Ik weet niet wie dit figuur “Natuur”is maar het is duidelijk iemand die niet gehinderd wordt door ook maar enige kennis zijn of haar achterlijke en onzinnige maar ook gevaarlijke ideeën de wereld in gooit. Dus, aan een ieder die dit leest, ga jezelf eens goed informeren. Lees wetenschappelijke artikelen, lees boeken en vorm je eigen mening en kakel niet domweg de mening van een ander na.

  13. Ja natuur je hebt gelijk artsen schrijven wel antibiotica voor bij longontsteking. Ik heb t ervaren en was heel lang bezig hiervan te herstellen. Maar kanker is mijns inziens een Candida infectie en kan genezen worden door suikervrij en gezond te eten. Koorts moet je nooit onderdrukken klopt natuur. Met homeophatie begeleiden wel.en Dat kinderziektes belangrijker zijn ze door te maken dan je denkt.

 28. http://nieuws.nl/algemeen/20140323/voormalig-astronaut-wubbo-ockels-wil-niet-dood-enkiest-voor-alternatieve-routes/
  Zo is Ockels in het programma TROS TV Show te zien met dochter Gean in Polen bij ‘Iceman’ Wim Hof waar hij ijsbaden neemt en met ontbloot bovenlijf een berg beklimt waar het 15 graden onder nul is. “Als dit nodig is om mijn kanker weg te krijgen, doe ik het graag”, zegt Ockels.

  De astronaut, die op 18 mei dit jaar overleed aan een agressieve vorm van nierkanker.

  Helaas had hij de verkeerde richting gekozen. Een tegenoverstelde therapie: Kou-therapie.

  Nierkanker zit op de router van longkanker en tumor in de scheenbeen.
  Een orgaan die bepaalt de tumor aan de LINKERKANT of beide kant is het HART.

  1. Roken is niet de oorzaak van Longkanker.
   Tabak fabriek en cafés zijn de slachtoffers van de onjuiste maatregelen van de KWF acties.

   Hoe ontstaan de Kankercellen in de longen?
   Bij Johan Cruijff vind je de oorzaak. Maar niet door roken. Hij had al lang gestopt met roken na een HART operatie.

   8 jaar geleden had ik de hersenentumor patiënt Nico Faaij op kanker startpagina verteld over wat voor tumor hij had. Helaas gelooft hij niet met een slechte afloop.
   Degene dit onderstaande verhaal begrijpt dan kan hij de type en de oorzaak van Longkanker en hersenentumor gevonden.,
   http://www.medischforum.nl/onderwerp/8333/60
   angelique ooms
   BerichtGeplaatst: 21-11-2016 0:01
   reuscel tumor

   De alvleesklierkanker van Steven Jobs ligt ook op dit NIER-router. Waarom verloopt de alvleesklierkanker patiënten bijna altijd tot een dodelijke afloop?
   Het antwoord is heel eenvoudig: verkeerde behandeling evenals de Leukemie.

  2. https://www.nrc.nl/nieuws/2015/12/16/farmareus-legt-miljarden-neer-voor-biobedrijf-uit-1567446-a558298

   Acetra werkt alleen toeval en individueel. Op lange termijn is dit weer een waardeloos investering.

   Wetenschappers en Leukemie-onderzoekers die geen verstand van MAZELEN kunnen zij nooit Leukemie 100% genezen.

   Zij laten de misleiden statistiek cijfers zien dat de laatste jaren minder mensen overleden aan Leukemie door de vooruitgang van genees kunde.
   In werkelijkheid overleden nog steeds veel aantal kinderen met veel leed.

   http://www.libelle.nl/mensen/actueel/nieuws/bade-overleden-leukemie
   oproep om een stamceldonor te vinden

   http://www.libelle.nl/mensen/actueel/nieuws/zara-zoekt-donor
   oproep om een stamceldonor te vinden

   http://www.almeredezeweek.nl/widgets/2164-nieuws/nieuws/1346866-shaynee-beense-overleden-aan-leukemie
   Shaynee Beense, de dochter van de Almeerse zanger Ramon en zijn vrouw Ziona Beense, is afgelopen zaterdag 16 juli op 19-jarige leeftijd overleden. In 2012 was er bij haar acute lymfatische leukemie geconstateerd en na meerdere chemokuren kwam de ziekte in mei dit jaar voor de derde keer terug. Komende zaterdag wordt ze in Almere gecremeerd.

   Als de oorzaak niet bestrijdt dan komt het altijd terug. Evenals de de reuscel tumor van Angelique en de tumor in de scheenbeen van Daisy.

   Een drama van de Leukemie-wetenschappers/onderzoekers.
   Leukemie is de verstoring van Mazelen-proces.
   Mazelen-virus = Stamcellen.

   Het leukste van de wetenschappers/onderzoekers is dat de laatste redmiddel van hun uitvinding is de stamcel tegen leukemie.
   Een stamceltransplantatie.

   Met onwetendheid gebruiken zij de Mazelen-virus als laatste redmiddel.

   Helaas fout op fouten.
   Ten eerst: De stamcel in de beenmerg moet je absoluut afblijven met prikken.
   Ten 2e is de stamcel(mazelen-virus) niet transplanteren. Maar VERBRANDEN.

  3. https://www.uza.be/behandeling/chemotherapie
   Wat is een nierspoeling?
   Medicijnen worden door de lever of via de nieren verwerkt en uitgescheiden. Bij sommige geneesmiddelen is het belangrijk dat de nieren vóór en na de chemobehandeling goed worden ‘gespoeld’ om beschadiging te voorkomen. Een nierspoeling gebeurt met vocht via een infuus. Dit duurt langer dan het toedienen van de eigenlijke chemomedicatie.

   http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/86591-nierdialyse-wat-is-nierdialyse.html
   Dialyseren is meer dan drie keer per week naar het ziekenhuis gaan

   Je bent dood verklaard door artsen wanneer je HART niet meer kloppen. Maar je hebt ook uitzondering dat mensen leeft na het tijdelijke hartstilstand.
   Of iemand bewaakt na het coma?

   Waarom?
   De antwoord is de NIER.

   Het lijkt als een auto of brommer pech heeft die niet kan starten. Door duwen gaat het weer starten.

   Hart lijkt als de motor.
   Nier lijkt als een accu.

   Motor draait niet betekent niet de auto helemaal kapot(dood).
   De accu leeg of kapot betekent de motor niet kan functioneren.

   Wanneer het HART tijdelijk stil. Maar de NIER leeft nog dan is kans op een herleven.

   Hart en Nier heeft een bijzondere samenhang voor ziektes en kinderziektes.

   De omschrijving in de site van Nierspoeling/nierdialyse is niet helemaal juist.
   Nierspoeling is niet spoeling in de nier. Maar spoeling in het HART.
   Niet de bloed in het HART spoelen. Maar de vocht in het bloed spoelen.

   Een gouden tip: nierspoeling kan je maar tijdelijk doen, niet langdurig. Langdurig nierspoeling is een gevaar voor het HART.

  4. In de aderwand hoort een natuurlijke vloeistof (vocht) die zorgt voor een probleemloze bloedsomloop.
   In het Hart hoort geen vocht in de hartkamers voor een goede bloedsomloop.

   Wanneer de ongewenste vocht in de hartkamers stroomt en blijf hangen dat die opgezwollen wordt in de aorta klep dan ontstaan een lekkende hartklep.

   Het lijkt als een bak met deksel die op maat is gemaakt. Wanneer de bak of de deksel uit vormen dan past het niet meer, een lekkende bak ontstaan.
   Een andere mogelijkheid is dat je met de hand op de bak druk dan past het ook niet meer. De ‘Druk”.

   De oplossing is niet de nieuwe hartklep operatie. De oplossing is het “vocht’ of de “druk”.

  5. Wat is de maatregelen van de wetenschappers/artsen bij onderzoek dat hoge bloeddruk, hoge suikergehalte of hoge cholesterol contacteert?

   Medicijnen voorschrift om dit te verlagen zonder de oorzaak te vinden.

   Griep of verkoudheid.
   Dit heeft direct met de bloeddruk mee te maken. De tijdelijke hoge bloeddruk.
   Water kan niet verbranden. Benzine of olie wel.
   Water in het lichaam kan niet verbranden. Bloed wel. In het bloed zit suikergehalte die kan verbranden. Maar hoe?
   Via de functie van het HART. Dit voert de bloeddruk om hoog om te verbranden.

   Als dit hoge bloeddruk niet in staat om de probleem op te lossen. Dan heeft het lichaam de KOORTS nodig ondersteunen. De hoge koorts.

   In het proces van hoge koorts moet je 2 á 3 dagen helemaal rust/slaap nodig om de lever functie ondersteunen de afvalstoffen/infectie/virussen te bestrijden.

   Iedere kind heeft 2 standaard koorts. Een lichte koorts om waterpokken virus te verbranden en een hoge koorts om mazelen/bof/rode hond- virus te verbranden. Daarna de normale koorts treedt geen gevaar voor de rest van zijn leven.

   Degene geen mazelen/bof/rode hond gehad binnen de 7e jaar. Of wel binnen 7 jaar gehad maar niet goed uitgekomen dan is bij iedere koorts chaotische ongeval ontstaan dat zomaar een normale ongevaarlijke koorts verandert in zeer gevaarlijke kinderziektes-koorts.

   Dit zie je iedere dag in je omgeving in hele wereld.

   Dit is een goede voorbeeld:
   https://www.facebook.com/ten.vo.7902/videos/pcb.136047936874439/136033893542510/?type=3&theater
   This Vietnam boy suffered brain damage due to high fever 4 years ago! He can not walk and talk.
   E at 5 years old this baby in a high fever. When taken to the hospital who suffered from cerebral palsy e. During the 4 years my parents have much money to spend how much the hospital for treatment, but still do not see results.

   Een hoge koorts dan is zomaar een hersenschade opgelopen dat het wand en mond hele dag , ook tijdens het slaap het gezicht abnormaal samentrekt.

   Hij is wel genezen, maar niet door de wetenschappers/artsen.
   Maar hoe?

  6. http://forum.allesoverkanker.be/index.php/topic,5238.0.html
   Reactie #3 Gepost op: november 20, 2016, 13:39:58 pm »
   Ik heb ook longkanker, en mis het ook om met lotgenoten te kunnen praten.
   Ik heb nooit gerookt, en dan ben je nog meer een uitzondering als je dan longkanker krijgt.

   Quote van Ilse: Ik heb nooit gerookt

   Maar wetenschappers zeggen dat longkanker door roken.

   Wetenschappers hebben altijd gelijk. Zij hebben certificaten en zeggenschap. Daarom laten wij allemaal aan hem over. Dat is hun taak om longkanker te genezen.

   Maar hoe lang moeten zij (longkanker patiënten) wachten voor de oplossing.
   Helaas voor Johan Cruijff is al te laat.

   De andere kankerpatiënten op dit site vechten voor hun laatste leven. Hoe lang moeten zij wachten?
   http://forum.allesoverkanker.be/

  7. https://www.facebook.com/ten.vo.7902/videos/136034026875830/
   Deze Vietnamese jongen was binnen 3 maanden genezen door 1 product die wordt in US gemaakt.
   3 dozen kost maar € 225,00 en hij was binnen 3 maanden helemaal genezen. Het is geen wonder, maar met een wetenschappelijke verklaring.
   Ik had dit wetenschappelijke verklaring verteld aan Diana van Beek, wiens de senior manager van dit product verkoopt. Meteen nodigt zij me invoegen bij haar team. Na het proeven met dit product besluit ik toevoegen bij haar team. Want dit product is zeer waardevol voor de neutraliseren en opwekken van kinderziektes idd de bijwerking.
   Gisteren had ik een Diabetes I patiënte bij onze groep wiens 33 jaar oud haar oorzaak verteld. Zij had me gelijk gegeven over haar klachten.

   https://www.facebook.com/ten.vo.7902/videos/pcb.136047936874439/136033893542510/?type=3&theater
   Als je geen verstand van kinderziektes en hoge koorts dan kan je dit eenvoudige aandoening niet genezen.
   De verschijnselen na het hoge koorts had de mazelen-proces opgewekt, maar mislukt in de darmstelsel. In de dikkedarmstelsel.
   http://www.hvandervet.nl/pag101.html

   Dit product had zijn dikkedarmstelsel in balans gebracht en het lever ontgift.

   Deze jongen had wel geluk gehad.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.