Advertentie

Vaticaan zet ‘kardinaal klokkenluider’ uit functie..!?


Donald Trump heeft tijdens zijn bezoek aan het Vaticaan (24 mei 2017), paus Franciscus even duidelijk gemaakt, hoe de hazen lopen in de wereld.. Het kwam als een stevige boodschap voor de paus, zo te zien!

*

DE JACHT OP AARTSBISSCHOP CARLO MARIA VIGANO

Vaticaan zet ‘kardinaal klokkenluider’
uit functie..!?

2024 © WantToKnow.nl/be
x

In een decreet van 11 juni 2024 heeft het Vaticaanse Dicasterium voor de Geloofsleer (DDF) de Italiaanse aartsbisschop Carlo Maria Viganò – die van 2011-2016 apostolisch nuntius in de Verenigde Staten was- bevolen, om zich op donderdag 20 juni om 15.30 uur in de kantoren van het DDF te melden om zich te verantwoorden voor beschuldigingen van schisma.
In de tekst staat dat hij formeel werd gedagvaard “zodat hij kennis kan nemen van de beschuldigingen en bewijzen met betrekking tot het misdrijf van schisma waarvan hij is beschuldigd.”  Maar volgens Vaticaanse bronnen is Bisschop Vigano niet komen opdagen op de zitting van 20 juni 2024
*
De beschuldigingen zijn volgens het decreet gebaseerd op openbare verklaringen waaruit blijkt dat de elementen die nodig zijn om de gemeenschap met de katholieke kerk te behouden, worden ontkend: ontkenning van de legitimiteit van paus Franciscus, verbreking van de gemeenschap met hem en verwerping van het Tweede Vaticaans Concilie.” Een vervolging bij Decreet en een formele dagvaarding… dat hebben we zelfs bij de vele pedofilieschandalen in de katholieke kerk nooit gezien.
Klik op de afbeelding voor het artikel op deze site, waarin de brief uit 2020, van Vigano aan president Donald Trump is geplaatst (+vertaling)

Viganò zou zich volgens de dagvaarding van het Vaticaan, zich ‘mogelijk schuldig hebben gemaakt aan openbare verklaringen die resulteren in een ontkenning van de elementen die nodig zijn om de gemeenschap met de katholieke Kerk te behouden: ontkenning van de legitimiteit van paus Franciscus, verbreking van de gemeenschap met hem en verwerping van het Tweede Vaticaans Concilie’.

Zo schreef Viganò in 2020:

“Het valt niet te ontkennen dat er vanaf Vaticanum II een parallelle kerk is gebouwd, die boven de ware Kerk van Christus is geplaatst en er lijnrecht tegenover staat.”

Gelegenheid zich te verdedigen
Het persbureau van het Vaticaan reageerde niet onmiddellijk op verzoeken tot commentaar op deze kwestie. Het officiële mediakanaal Vatican News publiceerde echter een artikel over de post van de aartsbisschop, waarin de Vaticaanse staatssecretaris kardinaal Pietro Parolin wordt geciteerd, die zegt dat aartsbisschop Viganò “bepaalde houdingen en gebaren heeft ontwikkeld waarop hij moet reageren” en dat hij de gelegenheid zal krijgen om zichzelf te verdedigen.

Maar zoals gezegd, is Vigano volgens Vaticaanse bronnen niet komen opdagen op de zitting van 20 juni 2024. In een reactie op de beschuldiging van schisma, heeft Viganò op X gezegd dat hij de beschuldigingen tegen hem als een eer beschouwt”. Het decreet werd door Viganò zelf naar Italiaanse journalisten gestuurd en ook op ‘X’ gepubliceerd.

Het hoeft geen betoog dat de huidige beschuldigingen een voorwendsel zijn en de werkelijke reden van zijn vervolging – die zonder twijfel zal leiden tot zijn excommunicatie – schuilen in het feit dat hij zich de afgelopen jaren openlijk uitgesproken tegen een resem misdrijven en wanpraktijken, waarbij hij zonder aanzien des persoons namen en rugnummers noemde.

Het als zijn taak beschouwend, de wereldbevolking wakker te schudden, sprak deze Aartsbisschop Carlo Maria Viganò zich onder meer uit tegen de volgende zaken/ontwikkelingen:
  • Covid en vaccin bedrog en het werkelijke doel : genocide van het volk en de inrichting van een totalitaire staat
  • Corruptie en pedofilie in de kerk
  • Wereld Economisch Forum
  • de Nieuwe Wereldorde plannen
  • de ‘Build Back Better’-hoax en de Great Reset
  • de genocide in Palestina
  • Jeffrey Epstein een zijn chantage-operatie op zijn eiland (de zg. ‘Honeytrap’), om bewijsmateriaal te verzamelen van bekende mensen die gruwelijke rituele misdaden tegen kinderen begingen, terwijl Epstein voor de Israëlische Mossad werkte.

Maar je hoeft geen slimste jongetje (M/V) van de klas te zijn, om te zien, dat het Vaticaan hier een kapitale fout begaat. Door deze heksenjacht op Vigano vestigen ze alleen maar nog meer de aandacht op zichzelf. Zeker nu, in een tijd van bizar pauselijk handelen en commentaar op wereldzaken, zal Bisschop Vigano zeker niet zwijgen! Ongeacht wat er gebeurt. Integendeel, hij zal vaker en heftiger de mond roeren.

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.