Advertentie

De Grote Wijsheid..


De speciale editie van het SJE dat binnenkort uitkomt en waarvoor Judith Moore (3e rij, 2e rechts) haar bijdrage schreef. Wij vertaalden alvast haar bijdrage voor jou hieronder.

Dit najaar is Judith Moore weer in Nederland en België voor een aantal workshops en persoonlijke readings.  Hieronder een recente doorgeving van haar over de huidige tijdsbeeld, of moeten we zeggen ’tijdgewricht’..? Want voor velen is de immense ‘scharniering’ in onze dagelijkse essentie te voelen. Gekenmerkt door krachtige energieën die velen tot diep in de vezels raken. Naast Judith Moore zijn er veel meer gevoelige mensen die hetzelfde verhaal doorgeven.

Judith maakte dit artikel voor het Sedona Journal of Emergence, dat jaarlijks een editie uitgeeft, waarin super-sensitieve mensen (paragnosten o.a.) hun ‘visie’ geven op het nieuwe jaar. De grote energieën van een nieuw jaar zijn, zoals dat feitelijk ook in de ‘sterren’ te lezen is via astrologie, te lezen door mensen die deze energieën kunnen vertalen. Natuurlijk bestaat er een ‘vrije wil’ van ieder mens, maar deze is niet ongelimiteerd, zoals we weleens denken.

En al deze energieën hebben natuurlijk hun invloed op het gedrag van alle levende wezens op Aarde. Wat te denken van de gigantische omwentelingen en controverses die we in de VS bijna dagelijks voorbij zien trekken.. Het grote spel is op de wagen en deze fundamentele processen zijn niet te weerstaan; ze dringen dóór alles wat leeft op deze planeet. De mensen en levensvormen die ‘weerstand’ bieden tegen deze ont-wikkelingen, hebben en krijgen het stevig tot zeer zwaar te verduren.

Het is alsof je op een rivier mee wordt genomen en wél in staat bent om links of rechts langs de oever van de rivier te zwemmen, óf in het midden ervan, maar NIET de loop van de rivier bepaalt. Kijk naar de prophecy die de Hopi-Indianen ooit doorgaven en die nu méér en méér realiteit aan het worden is, ook al wordt er dan in symbolische taal gesproken over de veranderingen van dit moment:

 

* * *

 

x
x
De grote wijsheid..

2018 © Judith K. Moore | deze versie WantToKnow.nl/be

Judith Moore

De mensheid heeft de drempel van de Apocoliptische machten overschreden en is overgestoken naar de ‘Power of One’. Een kritische massa mensen heeft hun hartchakra geopend en hun identiteit verschoven van scheiding/dualiteit naar Eenheid. De Aarde heeft de Kwantum Resonantie bereikt, die de vibratie vormt, die resoneert vanuit de lichtlichamen van ontwaakte wezens. Dit is een kracht van menselijk bewustzijn die de aard van de werkelijkheid op de planeet verandert. Deze realiteitsverschuiving heeft plaatsgevonden in de vorm van bewuste wezens die duurzame keuzes maken die co-existentie ondersteunen.

Telkens wanneer een gemeenschap principes kiest die de harmonische eenheid ondersteunen, ontvangt het collectief frequenties die een kracht van verandering teweegbrengen. De diepste niveaus van het onderbewustzijn die angst vasthielden en vervorming, zijn geopend door het licht en door de kracht van energie, die door de Schepping en de lichtlichamen van mensen die niet langer door angst worden geleid.

Ieder individu dat zich bevrijdt van de gebondenheid van angst, heeft een krachtig effect op het verhogen van de vibraties van het collectief. Hun lichtlichamen zijn in staat zich te verbinden met de brontrillingen die door en in het planetaire hologram stromen en de frequenties met de hartresonantie versnellen; dit is quantum-resonantie.

Twee redenen waarom de ‘donkere agenda’ faalt..
Dualiteit handelt uit in chaos de chaotische energievelden die ooit ondoordringbaar waren breken de slapende, stagnerende traumatische energie die zich opstapelde over het tijdperk van duisternis en lijden. Hierdoor werden en worden vibraties van de aarde lager gehouden. Deze verandering is een cataclysme maar niet in de zin van massale aardse veranderingen, het is een energetische cataclysm. Deze duidelijke veranderingen van de aarde worden veroorzaakt door twee factoren.

De ene is weermanipulatie. Deze ‘weeroorlog’ heeft schade aangericht, maar heeft niet het beoogde doel bereikt; namelijk een massale verstoring van de bevolking en destabilisatie van het aardrooster. De bedoeling van de uitvoerende machten was een agenda uit te voeren, waarbij massale paniek zou worden gezaaid, om zo de beheersing/controle over de massa’s te kunnen uitvoeren. Het plan was niet effectief.

De tweede reden voor de aardse veranderingen is het versnellen van de elektromagnetische energieën van de planeet, het verschuiven van de roosters en de krachtige zonnekrachten die de elektromagnetische frequenties van de moleculen van elke fractal van de fysieke werkelijkheid op een elementair niveau beïnvloeden.

Naarmate het oude paradigma instort, wordt de negativiteit van de kunstmatige intelligentie die het programma van de angstmatrix heeft uitgevoerd wanhopiger om beheersingscontrole te krijgen over het menselijk bewustzijn. Deze wanhoop is de voornaamste aanleiding, dat het oude paradigma aan het veranderen is. Het kaartenhuis stort in elkaar.

Menselijk DNA, de sleutel in jezelf..
Er zijn golven van energie die het menselijk DNA activeren vanuit de bron van de Schepping via de kosmische bron. De planeet wordt nu verlicht door de vibraties van Eenheid uit de Broncreatie die het genesis-deeltje in het Planetaire DNA activeert. Dit genesis-deeltje zit vervat in het kristallijne DNA, dat de kracht van de Schepping in manifestatie brengt, die de werkelijkheid verschuift van dualiteit naar Eenheid.

Illusie is de enige kracht die scheiding creëert. Omdat dit een vrije wilszone is, verdrijven de individuen die voor liefde kiezen de illusie van angst en versterken ze het levende hologram van de opkomst van de frequenties van de Nieuwe Aarde en de geboorte van het nieuwe bewustzijn. Er is geen aardse kracht die dit ontwaken nu kan verhinderen, het is absoluut en oneindig.

The power of miracles
De kracht van wonderen is aangetoond in de vele ervaringen van bijna-dood en wonderbaarlijke genezingen. Elk wonder wordt voortgebracht door de Goddelijke Bron die de harten opent van allen die het wonder ontvangen, om geloofswonderen mogelijk te maken. En opnieuw te geloven in een krachtige liefdevolle kracht die nu nog nooit eerder in de geschiedenis van de planeet actief is geweest. De kracht van wonderen is een bio-energetische frequentie die resoneert met de scheppingskrachten die voortkomen uit het Genesisdeeltje en uit de kracht van de schepping die de Oneindige Eenheid is.

Geloof is juist het element dat absoluut essentieel is als je 2019 nadert. Als je je realiseert dat alle obstakels kansen zijn en dat elke situatie een positief doel heeft, ben je niet langer onder de invloed van Kunstmatige Intelligentie. Je kunt niet worden beheerst/gecontroleerd door geestmanipulatie, EMF-programma’s, digitale programma’s, microchips of angstprogramma’s. Misschien voel je de nadelige effecten, maar je staat niet onder controle van het robotprogramma.

Miljoenen mensen ontwikkelen auto-immuunsystemen om de verspreiding van virussen tegen te gaan die de wil en kracht van de massa’s zouden moeten verzwakken. Velen van u hebben ervoor gekozen om gezond te zijn, maar u benadert deze keuze als een keuze die het welzijn ondersteunt, en uw lichaam reageert op jouw bewuste keuze en intentie..!

Het giftige milieu..
De toxiciteit van het milieu heeft een niveau bereikt dat het logischerwijs niet mogelijk is voor een mens om gezond te zijn, maar toch zijn velen van u en anderen genezen. Heb je je je ooit afgevraagd waarom er zoveel mensen zijn die wél gezond zijn? De reden hiervoor is dat mensen een sterker immuunsysteem ontwikkelen. Natuurlijk is duidelijk dat een veelheid van mensen nadelige gevolgen heeft van de chemische en geluidsvervuiling, net als het ecosysteem.

Maar de planetaire hogere trillingen versnellen de genezing. De mensheid zou, logischerwijze, niet overleven, maar de logica zal je niet van dienst zijn wanneer je in deze tijd van overgang leeft. Je wordt bijgestaan door welwillende wezens uit vele andere werelden. Grote aantallen mensen hebben met hen contact al gehad.

Zij werken al samen met geavanceerde off planet intelligence om de energetische balans van de aarde te ondersteunen en nieuwe wetenschappelijke oplossingen aan te dragen voor het herstel van het milieu en de genezing van het ecosysteem. Er zijn wetenschappers die oplossingen ontwikkelen en zich laten leiden door hogere intelligentie; niet allemaal zijn ze zich bewust van de oorsprong van hun ideeën, maar de oplossingen manifesteren zich..!

De zielen die contracten hadden om de cycli van dualiteit voort te zetten, zullen niet terugkeren om opnieuw geboren te worden en dezelfde cyclus te ondergaan. Er wordt een nieuwe generatie van lichte zielen geboren; sommigen zijn in de veertig, anderen zijn kinderen en anderen moeten nog geboren worden. Deze zielen hebben een overeenkomst om verandering te brengen, proactief te zijn, de intelligentie van de geest van het universum aan te boren en de kracht van liefde in de manifestatie te brengen. Zij zullen de wereld veranderen, de ontwakers hebben de energetische ruimte gemaakt voor de verandering.

Het jaar 2019, tot slot..
2019 Is een jaar met wonderen, tijdversnelling en kwantum energetica. Jij bent het 5e element. 2019 Wordt een jaar van intense chaos en opstand van de massa’s om op te roepen tot gerechtigheid, vrijheid en het milieu. De kracht van het volk zal verandering blijven brengen en de oude agenda op de proef stellen.

NU IS DE TIJD VAN ALLE TIJDEN, DE GESCHIEDENIS ZAL NIET DOORGAAN MET HET HERHALEN VAN CYCLI VAN VERWAARLOZING EN MISBRUIK. Het Christusbewustzijn ontwaakt, en zoals Meester Jezus zei: “Wat ik heb gedaan zal je alleen maar groter doen”, en “Als je het geloof van een mosterdzaadje hebt, zul je bergen verzetten. “ Dit zijn woorden om naar te leven terwijl je je voorbereidt op de kracht van 2019.

* * *

2 gedachten over “De Grote Wijsheid..

 1. Dank je Guido! Dat is het gevoel dat ik al jaren heb. Velen werken ons als gezin tegen maar wij zijn recht door zee en zéér strijdbaar omdat wij dat pad het pad gekozen hebben naar de nieuwe aarde.
  Vele nieuwe technieken die al lang ontwikkeld zijn en niet gebruikt mochten worden door de donkere machten, zullen openbaar gemaakt worden en stellen mensen in staat om gezond te blijven. Ik kan het niet laten om te zeggen dat mensen absoluut geen Wi-Fi moeten gebruiken. Het schaadt de mensheid. Eet alleen maar voedsel dat van biologische oorsprong is.

  Als het mogelijk is gebruik geen allopathische middelen maar probeer om diep in jezelf te kijken wat de oorsprong van je verschijnselen zijn en anticipeer daar op zodat je middelen vindt om jezelf beter te maken.

  Vele vruchten, noten en groenten bevatten heilzame componenten die je snel weer beter maken.
  Ik gebruik Carbon 60 al geruime tijd. Als een virus je te pakken heeft ben je het veel sneller weer kwijt.

  https://carbon60plus.com/history-of-carbon-60/

  C60: Currently the Best Known Life Extender on the Planet
  http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/c60-best-known-life-extender/

  https://www.youtube.com/watch?v=BfinoNbS4Co

  1. dank Nannie voor je reactie. Ik merk steeds meer dat de manipulatieve krachten op onze Aarde, geen enkele scheppingskracht-uit-Liefde kunnen manifesteren. Enerzijds..
   Anderzijds gebruiken ‘ze’ onze scheppingskracht-uit-liefde om ons ZELF een rad voor ogen te draaien. Observatie vervolgens om die ’toverkracht’ te bestuderen etc. Helaas, er valt niets te stelen.. !

   De enorme scheppingskracht staat hier op de site met een paar mooie artikelen, in relatie tot het voorbeeld ‘vaccins en vaccinaties’.. Kijk eens hier:
   https://www.wanttoknow.nl/overige/kies-liefde-en-een-wonderlijk-verhaal-over-vaccineren/

   En daarna naar dit indrukwekkende verhaal van Marianne Lucardie, die al zoveel kindjes heeft ontstoord. Het ONTKRACHTEN van het zelfvertrouwen van het kind in de kracht van diens immuunsysteem. Zo zie je wat scheppingskracht behelst.. In het eerste voorbeeld vanuit de positieve benadering en het voorbeeld hieronder vanuit het ontkrachtende (negatieve) perspectief.

   De invloed van ALLEEN AL onze gedachtenkracht, realiseert wonderen!
   https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/de-invloed-van-vaccinaties-op-kinderen-van-deze-nieuwe-tijd/

   Of zoals de Boedha het hierboven ook zegt. ‘Our life is the creation of our mind’..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.