Advertentie

Video: tsunami klapt op kerncentrale..!


Een nieuwe video is vrijgegeven door de Tokyo Electric Power Company, waarin te zien is, hoe op 11 maart jl. de tsunami, die het gevolg was van de 8,9 aardbeving, de ‘Fukushima Daiichi’-kerncentrale trof. Een gebeurtenis die leidde tot de nog steeds niet onder controle gebrachte kernreactorcrisis.

Volgens CNN heeft de eigenaar van de kerncentrale aan reporters verteld, dat de 15 meter hoge golf heel simpel over de ‘slechts’ 5 meter hoge, kunstmatige zeedijk sloeg.

De video is gemaakt door een medewerker van de kerncentrale, nadat het personeel de evacuatie-order had gekregen, om zich op ongeveer 1 km van de centrale te gaan verschuilen.

Japanse regerings-ambtenaren hebben afgelopen zaterdag nieuwe preventie-maatregelen afgekondigd voor mogelijk soortgelijke crises als de afgelopen catastrofe bij Fukushima.

10 gedachten over “Video: tsunami klapt op kerncentrale..!

  1. Jan Peter Balkenende schijnt ook een schim te zijn van wat ie ooit was.. Gaat het verder wel met je Hyper..? Kom eens langs voor een wandstrandeling.. hahaha..

  2. Tja weet je Joris, feitelijk kijk ik nergens van op.
   Grote syndicaten wéten, althans de intelligente, dat ze elkaar niet moeten uitmoorden, want dat slaat op henzelf terug. Maar dit soort ‘waarschuwingen’, als ik de strekking van het verhaal goed begrijp, is natuurlijk niet ‘elkaar vernietigen’, het past -zeker wat Japan betreft- in het plaatje van ‘even laten zien waar we toe in staat zijn’..!

   Dit verhaal zal ongetwijfeld vervolgd worden, want het stond op verschillende, voor mij kwalitatieve sites, dus de ware die-hards op het gebied van speuren, zullen dit verhaal niet loslaten.

 1. Te verschrikkelijk voor woorden. Ik heb het artikel gelijk naar SP gestuurd, dan weet in ieder geval een partij in de regering hiervan. Echt verschrikkelijk, hoe sinister,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.