Advertentie

UFO’s rond Fukushima: indrukwekkend!


Het is uiterst bijzonder dat bij de enorme kernramp in Fukushima, die het gevolg is van de krachtige aardbeving in het Noord-Oosten van Japan, regelmatig UFO’s worden waargenomen. De onderstaande film, die werd geschoten op zaterdag 26 Maart jl., is daar een spectaculair voorbeeld van!

Ook dit beeld bevestigt naar onze mening opnieuw dat de catastrofale gevolgen van deze ramp worden gemonitored door UFO’s. Zonder over welles/nietes te twisten en kijkend met een open mind, zul je het met ons eens zijn, dat hier toch minimaal van een uiterst spectaculaire (en hoopvol?) spektakel sprake is. Waarom tonen deze UFO’s zich zó openbaar? Is het om ons te laten zien dat we er niet alleen voor staan? Kijk zelf!

x
De UFO’s verschijnen zelfs op filmbeelden van journaals, zoals we ook zagen bij beelden van vlak ná de ramp. (kijk HIER op WantToKnow). Deze filmbeelden zijn van de Duitse Tageschau en tonen (rond 1:02) de UFO, die boven de kerncentrale zweeft. Of is dit een zwevende ‘drone’? Een observatie-ballon.
Wat is hier aan de hand vragen wij ons af; is de ramp té groot voor de mensheid om te controleren? Zijn het daadwerkelijk ‘buitenaardsen’ die ons ’te hulp schieten’? Oordeel zelf:

Nog maar een dan? Deze footage toont het beeld op de achtergrond bij een officiële nieuwsreportage over de ramp, op de dag dat deze plaatsvond. Kijk  eens naar deze analyse!
X

11 gedachten over “UFO’s rond Fukushima: indrukwekkend!

 1. Deze beelden laten heel goed zien dat buitenaardsen ons wel degelijk in de gaten houden. Vooral als het om kerncentrales/ kernwapens gaat, omdat de straling doordringt tot diep in de ruimte.

 2. Ik kan niet zo veel met die beelden moet ik eerlijk zeggen, ze zijn me te vaag. Vooral het eerste filmpje. Je kan nergens zien dat deze beelden in Japan zijn geschoten. Volgens mij ben ik deze beelden al eens ergens eerder tegengekomen, maar toen was het weer ergens anders gelokaliseerd. Ik weet het ook niet meer precies hoor, hang me er niet aan op. Maar ik vind de beelden tot nog toe niet overtuigend. Wat ik meer mee heb (hoewel ik ook daar het eerste filmpje niet overtuigend vind) is het volgende artikel:

  http://www.bovendien.com/actualiteit/japan-bedreigd-met-aardbeving-resultaat-bekend

  De toekomst zal ons leren van wie, wat en hoe. Wat er wel of niet allemaal van waar is. Ik blijf vooralsnog van mening dat we de oplossing van dit probleem niet van buitenaf hoeven te verwachten. We weten dat we deze ellende zelf hebben veroorzaakt. We zullen er dus zelf onze lessen uit moeten trekken.

  1. Weke lessen moet we dan leren? Foute manier van energieopwekking, foute constructie, foute locatie, foute mensen aan het roer, foute mensen die de foute mensen controleren…(en de goede mensen (mond)dood maken) ga zo maar door! De allergrootste fout die de moderne mens heeft gemaakt is dat ze het gezond verstand is verloren. Dat ze de macht uit handen hebben gegeven aan machtswellustelingen. Dat ze dit niet eens door hebben. Dit is nog maar slechts één les die we voor onze kiezen krijgen. Het lesboek heeft meerdere pagina’s, is vrij dik.

  2. Wattenstaafje, het belangrijkste is, dat er iets fundamenteels scheef zit in ons systeem. Dat er óf is ingebracht, óf dat er door evolutie al zat. Ik geloof echter het eerste, met de nadruk op manipulatieve krachten. Waardoor is een intelligent wezen als de mens, niet in staat zijn oerangst van overleven te overwinnen, en zich te realiseren dat er genoeg is voor iedereen. Hebzucht is de spiegeling van (overlevings)angst!
   Kijk hier op de site eens naar het verhaal over de Atlas(profilax). Een dusdanige manipulatie in het menselijk lichaam, die op een essentieel onderdeel van het menselijk lichaam zit; verborgen voor wie zoekt.. Onze atlas, oftewel C1. Heel simpel gedraaid..
   http://www.wanttoknow.nl/overige/hoe-draag-jouw-atlas-jouw-wereld/

   Daarnaast raad ik je aan het verhaal van Amit Goswami te lezen. Staat nog op de homepage. http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/who-the-bleep-is-amit-goswami/

   Vergeet daarbij niet dat onze wereld, zoals in veel verhaal wordt benoemd, een planeet is van ‘Vrije Wil’. De bewoners hebben het ‘idee’ dat zij volledig in staat zijn hun koers uit te rollen, en dat voor een (groot) deel ook kunnen doen. Neem daarbij de manipulatieve krachten en je hebt alle ingrediënten voor een heerlijke zooi-soep, zoals op veel plaatsen op Aarde duidelijk te ‘proeven’ is..

 3. @Wattenstaafje,

  Ik deel jouw visie volledig! Ik kan niet inzien wat deze wezens van licht voor een toegevoegde waarde hebben om zich te laten zien bij zo’n catastrofe! En enkel dat… Als de ufo’s zich hadden willen bewijzen was er wel een verbazingwekkende reddingsactie geweest waardoor er niet zoveel slachtoffers zouden vallen?? hadden ze direct op de meest positieve manier van zich laten horen…Nu heeft niemand wat aan deze beelden, het zijn er een van de zovele…

  En ja er is fundamenteel heel veel mis in de wereldse maatschappij. En het ergste is dat diegene die de structuren bepalen nimmer uit een collectief oogpunt beslissen of denken, enkel voor de eigen belangen en elitaire belangen, die zijzelf overigens ook niet begrijpen ( mijn inziens ).

  Wat wel leuk is om te ervaren is dat de hoge academisie tegenwoordig vraagstukken en problematiek bespreken met denkers, de filosofen onder ons, de vrije geesten. Dit komt langzaam aan steeds vaker voor in de politieke kringen en grote vraagstukken. denktanks bestaan niet alleen maar uit mensen met een iq van 150+ en een eq van 30.

  Dit is al een mega stap op de weg naar handelen uit en voor collectief gedachtengoed! Maar ook dit zal eerst verder moeten doorsijpelen in de hogere kringen van de maatschappenlijke beslissers en belanghebbende, om zo het gewicht te vergroten en het huidige gedachtegoed te wijzigen van nemend naar gevend.

  Maar met alle doofpotten die steeds makkelijker worden opengetrokken, de waarheden die sneller het licht bereiken dan de regerende leugens, de ontstane ruimtes in vrij gedachtegoed ipv bekrompenheid en gestuurde gedachtenstroom. dit soort grootse wijzigingen kunnen pas de waarde bewijzen als het collectief is begrepen.

  Behoud het gezonde verstand en vooral uw gevoel bij dit soort kwesties, we zullen meer dan ooit in een massa van tegenstrijdigheden terechtkomen ( zitten er al middenin ).

  Ik vind het ufo fenomeen maar een poehaa omdat het niet tastbaar is voor mij en tegelijk zo aannemelijk omdat er een overweldigend archief aan bewijzen is ( weer die tegenstrijdigheid…) dat het ook interessant maakt om er onderzoek naar te doen. Maar zolang er niet openlijk over kan worden gepraat op politiek en het voor het overgrote deel nog een een taboe is krijgt het ook de ruimte niet om er begrip over te verkijgen!

  Enfin, neem alle stof tot u en behoud het goede opdat het kan dienen voor een next generation….

  mvgr Léon

  1. Dank voor de tip; ik zal er een artikel van maken; indrukwekkende beelden hoor!!

 4. Ik weet nog niet of deze beelden echt zijn of niet,maar ik geloof zeker dat het hier kan gaan om Echte, door intelligentie bestuurde buitenaardse/onderaardse/onderzeese machines.
  Sinds de grote oorlogen, en zeker Sinds Hiroshima Nagasaki,en de atoomproeven in de jaren 50, is er kennelijk veel meer interesse voor ons doen en laten misschien is dit wel uit bezorgdheid. in de tweede wereldoorlog en daarna werd er onder piloten al vaak gesproken
  over zogenaamde ‘Foofighters’
  Het lijkt me niet vreemd dat de interesse is getriggerd door ons misbruik van de atoomkracht. of het bij de Ufo’s in Japan gaat om hulp troepen, of ramptoeristen durf ik niet te zeggen.

 5. In Tsjernobyl is destijds ook een ufo gesignaleerd die een tijdje boven de verwoeste reactor hing en deze met een lichtstraal “bewerkte” toen de stralingswaarden een ongekende hoogte bereikten. Dit is door vele getuigen uit het dorp waargenomen.Nadien bleek bij metingen dat op onverklaarbare wijze de straling drastisch gedaald was.Zoals bekend zijn verschillende lanceringsbases van zowel de russen als de amerikanen bij wijze van demonstratie in het verleden door ufo’s geneutraliseerd.Dit gebeurd omdat buitenaardsen niet toestaan dat er ooit nog een atoombom wordt gebruikt,aangezien dit zoals chris terecht opmerkt verregaande consequenties heeft voor andere beschavingen in ons heelal.Ik ben ervan overtuigd dat”zij”ons hier wederom beschermen tegen een wereldwijde nucleaire catastrophe.Lees hieromtrent bv. de channelings van Salusa op niburu.nl,als je er tenminste voor open staat.

  1. Dat klopt helemaal van die UFO’s. Bij Malva Meditatie zijn we te weten gekomen dat de bewoners van Pluto radioactiviteit als lekkernij beschouwen en ze er als de kippen bij waren bij Tsjernobyl. Ze hebben het voor ongeveer 2/3 te weten reduceren. Zo dienen ze een tweeledig doel, ze bevrijden het aardvolk zoveel mogelijk van radioactiviteit en ze hebben een lekker hapje. Het klopt ook dat er in de kosmos nauwlettend op wordt toegezien dat die achterlijke aardlingen hun planeet niet zullen opblazen, want dan heb je het gedonder in de glazen, dan krijg je een kettingreactie die dit zonnestelsel naar de bliksem jaagt en ook in andere zonnestelsel te merken zal zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.