Advertentie

Gepensioneerd VS-generaal klapt uit de school!


x

Gepensioneerd VS-generaal klapt uit de school!

Guido Jonkers © wanttoknow.nl/.be mei 2011

x

Generaal Wesley Clark heeft geen smetteloze reputatie.. Verre van dat zelfs. Hij stond bijvoorbeeld bekend als de ‘Slager van Belgrado’, doordat hij daar willens en wetens burgerdoelen bombardeerde, zoals scholen, ziekenhuizen en andere, niet-militaire doelen. Dat gebeurde toen hij als Amerikaans leger-opperhoofd de NATO aanvoerde tijdens de invallen op de stellingen van Milosevic in de oorlog in het voormalige Joegoslavië.

Gepensioneerd generaal Wesley Clark: uiterst bedenkelijke reputatie.

Hetzelfde grove geweld, wordt via getuigenissen van vele politiemensen en ambtenaren aan deze inmiddels gepensioneerde generaal, toegedicht bij de inval van de ‘Waco-Texas’-ranch. Daar staat Wesley Clark dus tot diep aan zijn middel in de beerput, door feiten die hij en zijn vriendje Bill Clinton altijd zorgvuldig onder het tapijt hebben geveegd.

Generaal Wesley Clark was de legerofficier die namelijk als architect betrokken was bij het hele plan om de federale overheid (FBI) met extreem grof geweld toegang te verschaffen tot de Waco-ranch van de ‘Branch Davidians’ in Texas. Deze aanval eindigde met een heftige inval van trucks die gifgas in de gebouwen spoten. Daarbij trucks met vlammenwerpers die het hele complex in lichtelaaie zette..! Hierbij maar liefst 82 mensen/burgers dodend, waaronder ruim 30 vrouwen, kinderen en peuters.

Grondwettelijk ging Clinton en de overheid hier ver zijn boekje te buiten, want het is wettelijk verboden dat het Amerikaanse leger zich mengt in een binnelands geschil. Ook het geven van advies valt hier al onder, maar de inval ging gepaard met het inzetten van legervoertuigen en pantserwagens. De betrokkenheid van het leger lag er dus duimendik bovenop. Want daar waar iedereen zich verbaasde over het zware materieel dat de FBI dus beschikbaar zou hebben, werd pas later duidelijk dat het leger bij deze gewelddadige actie betrokken was geweest. Onder leiding dus van generaal Wesley Clark..

Deze inmiddels dus gepensioneerde generaal maakt echter ook regelmatig zijn foutjes; tenslotte is hij ook maar een mens, nietwaar? In dit volgende filmpje krijg je hiervan een voorbeeld, want hierin zie je hoe meneer Clark uit de school klapt over de oorlog in Irak en vooral de politieke agenda van de krachten achter de schermen in de VS. Wij komen tot de conclusie dat hij in dit interview een beetje stoer zit te doen, met de vertrouwelijke informatie die hij deelt. Hij zal wellicht de idee hebben dat deze informatie toch al verouderd is; wat zou het dan nog voor kwaad kunnen aanrichten..?

Nou kwaad zal die niet veel aanrichten, maar des te meer duidelijkheid krijg je wel over het Amerikaanse imperialistische beleid, dus dank Mr. Clark voor deze uitspraken.. De oorlogen in Irak en Afghanistan en de plannen om andere landen in het Midden Oosten onderuit te schoffelen, blijken dus al lang te zijn gemaakt. Ze stonden al heel lang op papier en gaan vooral over de strategische controle over olie. De valse berichten waar de hele wereld een oor mee is aangenaaid, waar het de Weapons of Mass Destruction (WMD) betrof en de valse berichten over de betrokkenheid van Afghanistan bij de aanslagen van 9/11..!! Of was het puur toeval, die combinatie van Osama Bin Laden, de 9/11-aanslagen.. Geloof jij het?

Dank voor de duidelijkheid meneer Clark. Of om in uw woorden te spreken: dat is nu eens grof geweldIG, wat u daar voor informatie verschaft..!

Hier is het filmpje met aan elkaar gemonteerde uitspraken die Clark doet, in zijn interview met Amy Goodman van het internetTV-station Democraynow.org, op 2 Maart 2011.

17 gedachten over “Gepensioneerd VS-generaal klapt uit de school!

 1. Dit duidt op een agenda van onzichtbare macht bestaand achter de puppet formele regering in de USofA. Ongeacht welke regering daar zit hun agenda wordt uitgevoerd.

  De macht van het kapitaal, banken, wapen- en farmaceutische industrie, tesamen met de clerus, bepalen wat erop de agenda staat, en wanneer het uitgevoerd dient te worden.
  Fascisme puur natuur m.i.
  Have fun !!

  1. Kijk naar de waarschuwing van een andere generaal, die president werd. Eisenhower waarschuwt de Amerikaanse democratie voor de gevaren van het opdringende militair-industriële complex..! HIER

  2. Niet alleen Eisenhower heeft daarvoor gewaarschuwd, Werner von Braun also én niet te vergeten, JFK…

 2. Volledig met je eens Guido. Maar ik hoop van ganser harte dat deze PTB (Powers That Be) spoedig PTW (Powers That Were) kunnen worden genoemd.

  Ik ga er vanuit dat dit geen lang leven meer is beschoren. (refererend aan Calleman, Lungold’s Maya uitleg etc.)

  Have fun !!

 3. Onzichtbare macht; Het genootschap “Scull & Bones” De geheime macht van Amerika’s elite.
  Leest u het boek van Andreas von Rétyi ISBN9059115112. fam. Bush, John Kerry, etc. lid van dit genootschap waarvan de leden worden geronseld op de Yale universiteit.

  Lees en huiver bij dit bijzondere boek!

 4. Daarbij trucks met vlammenwerpers die het hele complex in lichtelaaie zette??

  Waar haal jij je feiten vandaan?

  Onderzoek je ook nog wel es wat, of doe je alleen maar blindelings vertalen?

  Het waren tanks en geen trucks die de muren van Waco openbraken, en ten 2e is het nog maar de vraag of ze werkelijk middels een ‘flamethrower’ de boel in lichterlaaie hebben gezet.

  Anyway, whateva dude …

  1. een detail van een detail.. Bent u een van die zure mensen waar je weleens van hoort..? In that case dude: Nice to meet you! Welkom op de site, waar -naar uw believen- ongetwijfeld nog véél meer van dit soort detailfouten staan. Maar mocht het u interesseren: het gaat ons over de grote lijnen, in dit geval over de reikwijdte van de uitspraken van meneer Clark. Dat brengt me bij de vraag: ‘Verder nog iets over de kern van het verhaal op te merken..?’ Whateva idd.

 5. de ware aard van het beestje AMERIKA komt steeds dichterbij telkens is er wel weer een andere EX generaal die zijn (bek).mond opendoet .dit land is er een van het uiterste jij hoeft mij niets te geven want ?? wij stelen het wel en als je niet mee werkt dan hebben we nog wel een paar soldaten te veel die we naar jullie toe sturen mogen jullie er ook eerst je geweer op bot vieren en dan gaan we nog een keertje om de tafel zitten willen jullie dan nog ! niet meer werken dan komen wij met zwaarder materiaal en dan blazen wij dat kikker landje wel van de aardbol .DUS?? WIE IS DE AGRESSOR niet dat afrikaanse land maar de AMERIKAAN met z,n ik will alles en jullie mogen niets .

  1. Het land Amerika kan er niks aan doen volgens mij. Wie trekt er aan de touwtjes, dat zijn de daders. Het is nog steeds niet helemaal duidelijk wie die onverlaten eigenlijk zijn.
   Dat het niet de mensen zijn die benoemd zijn door het volk is voor mij wel duidelijk. Ze denken vaak dat ze wat te vertellen hebben maar waarom gaat het dan net iets anders dan gepland?
   Lees ik vanmorgen op teletekst dat Russische soldaten hondenvoer te eten kregen vanwege bezuinigingen.
   Die worden dus als beesten behandeld. Een mens is maar zoveel waard als zijn gebruikswaarde.
   Het is dus niet alleen Amerika maar volgens mij ook Europa en Rusland, China enz. enz. Er zitten overal ook goede mensen. Nog wel, of eigenlijk , nog lang niet genoeg.
   Het wordt hoog tijd dat we met zijn allen nog langer weigeren mee te werken aan al die onzin.
   Petje af voor ieder mens van welke rang of stand dan ook, dat probeert de waarheid naar buiten te brengen.
   Dat vraagt durf en veel moed en vooral een beetje krankzinnigheid volgens mij.
   Want wees nou eerlijk, wie gooit zichzelf met het volle verstand voor de leeuwen, hopende niet te worden opgevreten?

  2. Mooi gesproken Selene. Het is niet zo ingewikkeld volgens mij. Eerst is de dollar gestolen van de Amerikaanse burgers. Een groep met banken BEZIT, hoe vreemd het ook mogen klinken, de Amerikaanse dollar. (kijk eens hier wat de president van destijds Woodrow Wilson, voor spijt had, toen hij eenmaal de wet getekend had)
   Vervolgens is in het begin van de jaren 1960 een staatsgreep gepleegd, door vooral het vermoordden van John F. Kennedy, de laatste normale president in mijn ogen.
   Kijk je naar bijvoorbeeld de frauduleuze digitale stemcomputers, dan is er in mijn ogen daarna, vanaf zeg maar de jaren 1970, geen normaal gekozen president meer geweest…!!! HIER en HIER Over het vermoorden van je tegenstanders gesproken!

   Mensen, burgers het idee geven dat ze hun president kunnen kiezen, ondertussen aan de touwtjes trekken van de stemcomputers..!!
   HIER een verhaal erover. Er staan er zóveel op het net. Zie voor wie wil kijken. Luister voor wie wil horen. En kies voor jezelf, voor wie onafhankelijk wil blijven..!!

   Kijk eens naar deze YouTube..!! HIER

  3. Ik ging vroeger altijd stemmen omdat ik dacht dat dat belangrijk was. Nu denk ik er wel heel anders over.
   Er zijn wel mensen die het willen veranderen maar het is moeilijk te zien wie uit eigenbelang en wie uit belang voor het volk handelt. En daar zit um nu net de kneep.
   Ik ben tegen geweld in welke vorm dan ook. Ook verbaal dus. Je hoort mensen schelden op mensen die fouten maken. Dat zijn dus ook gewoon mensen, daarom maken ze fouten. Ik hoor nog steeds over meevreters praten alsof het wolven zijn die vrijwillig al hun geld afgeven om op een wankel bootje te stappen en bij aankomst onze bezittingen in te pikken. Ik vraag me iedere keer af of mensen zich wel eens afvragen wat het moet betekenen om je geboortegrond gedwongen door honger en oorlog te moeten verlaten Of dat je kinderen en/of kleinkinderen wegstuurt naar een ander land en er nooit meer iets van hoort. Ik sterf al een beetje vanbinnen als ik dit hoor. Men claimt dat de wereld moet veranderen. Maar woorden die een ander mens afbreken zijn net zo gewelddadig als een oorlogswapen. Men moet niet tolerant zijn maar liefdevol naar ieder ander mens. Ik kan dat ook niet altijd. Toegegeven. Maar dat is de enige weg naar totale vrede.

  4. Selene, blijven stemmen… Met elke Euro stem je, met elke reactie, met elke stap in de wereld en met elk vriendelijk woord, met elke vriendelijk lach, stem je..! Zorg ervoor dat je zelf niet de agressor steunt of wordt, want ‘niets doen’ is geen optie.

  1. Prachtig, dat de jongeren opstaan. Ik vindt al een hele tijd dat de jongeren zich moeten laten horen. De jongeren van tegenwoordig weten zelf heel goed wat ze willen en wat ze nodig hebben om aan een toekomst te kunnen bouwen. Geef ze de ruimte en luister naar ze. Weg met die ouwe knarren die alleen aan eigen reputatie en banktekeningen denken. Alleen wijze ouderen zijn nog welkom om de jongeren te steunen.
   Mijn hart is bij al die jongeren die verandering eisen en niet langer afwachten maar zich verenigen en hun stem massaal laten klinken. Ik ben trots op al die jonge mensen die samenwerken en krachten bundelen. Daar kunnen we nog heel veel van leren lijkt mij.

  2. Dat er ‘niet veel in de jeugd zit’ , een oeroude kreet van vooral ouderen, is redicaal misplaatst!
   Van mij mogen alle pleinen in Europa volzitten met protesterende jongeren: zij zijn immers de toekomst!
   Het is een regelrechte schande dat, vooral vastgeroeste politici, zich veel toe-eigenen: macht en geld en daarmee de bevolking manipuleren.
   Het systeem kapitalisme is een ‘kanker’ in de samenleving: nooit genoeg.
   Terwijl iedereen recht heeft op menselijkheid is een inkomen, minstens voor de basisbehoeften een recht voor iedereen.
   Er is nog veel werk aan de winkel, maar er is HOOP: als jongeren de moed hebben op te staan is dat een teken aan de wand voor iedereen!Mijn steun krijgen ze alvast!
   Mieke Houthaeve Sarahbeweging: promotor van Welzijn. http://www.sarahbeweging.be

 6. `hij wil zeker zijn geweten [[als hij die al heeft ]] schoonwassen ,,
  gewoon niet luisteren en dood zwijgen die killer,
  wat een misbaksel .en zo zijn er zoveel denk ik ..en ze wassen hun handen in onschuld ,
  We weten toch allang dat we bedrogen ,

 7. Laat je nooit door een Amerikaan/Zionist bevrijden want je bent eeuwig de Sjaak. Je spaargeld/pensioen ben je kwijt, je moet hun vergiftigde vreten eten en als je er ziek van wordt, mag je voor veel geld hun waardeloze medicijnen verorberen, zodat je net niet dood gaat, want anders verdienen ze niets meer aan je. Frappant dat die Duitse schilder ze allang door had. Lees zijn boek. Griezelig actueel, vandaar dat DE schurken het verboden willen houden. Lichtpuntje: het door hen gedomineerde internet En alles wat erbij hoort is hun Paard van Troje geworden. Dat ik dat op mijn 69e nog mag meemaken, maakt mijn leven een stuk interessanter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.