Advertentie

Vreemde UFO op film én radar..


x

Vreemde UFO boven Nevada, gefilmd én op radar.

WantToKnow.nl – December 2011

x

Deze video werd gemaakt door een amateurfilmer en -astronoom in Nevada, afgelopen vrijdag. Het object in kwestie is een vliegend object, én ongeïdentificeerd, waardoor het feitelijk een UFO is. Het heeft 3 zichtbare delen, twee lichten rechts en een deel links, dat regelmatig van vorm verandert..! Dit grootste deel hangt volkomen stil in de lucht. Volgens de filmer bleef het object een hele tijd in de lucht hangen, en had het kolossale afmetingen, die niet zó goed te ontwaren zijn op de video.
In 1996 is een dergelijke UFO ook al gefilmd, in Israël. Dit object had vergelijkbare kleuren en ook een bizarre onregelmatige vorm. In gebied van zo’n 10 kilometer van de plek waar de UFO hing, bleek het radioverkeer te zijn gehinderd door statische electriciteitsverschijnselen.

Kijk zelf eerst naar de video van deze bizarre UFO.
x

x

Het bizarre van het hele fenomeen is dat deze UFO waarschijnlijk ook te zien is op de radarbeelden van die avond. Én dat deze UFO precies boven het uiterst geheime militaire complex ‘Area 51’ bleek te hangen. Kijk hier naar de radarbeelden met het commentaar van de maakster van deze beelden.

x

15 gedachten over “Vreemde UFO op film én radar..

 1. Zeg ik iets heel geks als ik zeg dat er totaal niets te zien is op de eerste video behalve wat hele vage vlekken?
  Zet het geluid eens uit en kijk eens wat je dan (objectief) kunt onderscheiden.
  M.a.w.
  Wat zie je als ze eens niet zeggen wat je zou moeten zien. Juist….niets!

  Voor de record: Ik ben er 100% zeker van dat er talloze dagelijks hier en overal rond vliegen en heb er zelf ook een aantal mogen zien.
  Ik geloof het eerlijk klinkende stemmetje best maar objectief gezien is dit verhaal natuurlijk zo lek als een mandje.

  1. @ Jasper

   Logisch gezien heb je daar wel weer gelijk in, als er boven en jou en mij huis ter plekke hele lucht bezaaid is met duizenden UFO’s dan is het niet zo interessant als dat je het smeuig kan verkopen als het boven het ‘Witte Huis’ of ‘Area 51’ rond hangt. Als maar op een op een oncontroleerbare locatie hangt waar haast geen van ons nuchtere Hollands er zo maar even kunnen rond kijken dan gaat het er in als een warm broodje bij velen. Elk vlekje op stipje is dan al gelijk enorm verdacht op het beeldscherm en soms kan men er een heel verhaal op af schieten om er iets van realiteit er aan pogen te koppelen. Dat mag de hilariteit niet onderdrukken!

  2. dacht al ben ik nou gek dat ik helemaal niets zie en al helemaal geen xr 36 x. Maar goed ik kijk vanuit een heel andere dimentie naar die dingen.

  3. Die buitenaardsen, ik moet het nog zien. Allemaal shit filmpjes die je moeten laten geloven dat ze er echt zijn. Ik sta compleet open maar nog nooit is er een buitenaards wezen zo stoer geweest om echt contact te maken. Misschien val ik gewoon niet in hun straatje, te weinig licht of zo. Sommigen zien ze continu vliegen, die hebben er soms wel contact mee of worden zelfs ontvoerd. Gebeurt mij nou nooit maar wat niet is kan nog komen vanzelf. Come on, beam me up! I want to know!

  4. Vergeet niet dat de Aarde een gebied is van ‘vrije wil’. Het ingrijpen van buitenaardsen is naar mijn idee duidelijk te zien bij het verhaal van Fullford en Wilcock. Ik geloof (en weet!) dat contact er elke dag is, met veel mensen. Maar als het gaat om je/een kind op te voeden, dan doe je dat zoveel mogelijk toch door het ZELF op eigen benen te leren lopen?
   Lees het verhaal van de Hidden Hand er ook nog maar eens bij; past allemaal prima.

  5. Ik zet altijd het geluid uit als ik voor het eerst een filmpje bekijk. Daarna kijk ik met geluid en dat geluid bepaald mede of ik het filmpje dan nog wel afkijk.
   Je hebt gelijk op dat punt vind ik.
   Sommige filmpjes met dramatische muziek zijn gewoon besmet door propaganda.
   Tatterataa. Dat is niet nodig als de boodschap duidelijk is lijkt mij.

  6. @ Martijn

   Ik heb een interview met de zwitserse Erich von Däniken gezien. Hij is dé man voor jarenlang onderzoek over buitenaardse enz.
   Hij zei dat hij al sinds 1970 onderzoek doet en nog nooit een ufo heeft gezien. Dus rustig aan 🙂
   Er zijn ook uitspraken over ontvoeringen van mensen waar men niet weet zijn ze met een ufo mee naar echte buitenaardse of zijn ze gewoon door militaire meegenomen. Het blijft gissen….

 2. Laten we hopen, en er voor onze gemoedsrust maar van uit gaan, dat er geen ufo’s of buitenaardsen bestaan. Mocht dit wel het geval zijn en zouden we bezoek van hun krijgen, dan vrees ik dat met hun hoog ontwikkelde intelligentie, zij de gehele mensheid uit zullen roeien. Met als reden, op de planeet Aarde is geen beschaving. Daar er op deze planeet 2 soorten levende wezens zijn die in staat zijn hun eigen leefomgeving te vernietigen : De mens en virussen! En deze 2 zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden.

 3. hallo beste mensen. ik kan U zeggen, dat er deels ufo`s zijn van buitenaards afkomst(er zijn 25 rassen hier nu) en deels ufo`s van aards makelij, hoe kan dat dan zou U denken, nou… dat komt omdat zij(militaire tak Nasa) al lang de technologieen hebben, om interstelair te reizen. dus buiten ons zonnestelsel !!!! en die hebben ze in samenwerking met somige buitenaardse rassen, ook deels gestolen van de technologie van de ufo crash van 1947 ross well, die was trouwens niet van buitenaardse afkomst maar aards, want zij kwamen door een poort van uit de toekomst
  wat overigens veel gebeurt, tja… en dan de vraag natuurlijk waarom weten we dat dan niet, om de eenvoudige reden, dat wij dat niet mogen weten van de ELITAIRE macht. want dan zou uit komen dat wij JAREN EN JAREN voor de gek zijn gehouden, en wij al heel lang vrije energie konden hebben, marja….. de olie dollars he.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.