Advertentie

Vreemde radarbeelden en dito geluiden! (=update ooggetuige!)


Wat gebeuren er bizarre zaken op de Aarde de laatste maanden. Een aantal zeer heftige aardbevingen zijn nog maar het puntje van de ijsberg; want je bent vast nog niet de krankzinnige dierensterfte nog niet vergeten, ongeveer een maand terug. Op 4 mei vorige jaar schreven wij hier op de site een artikel over bizarre zaken die toen  ‘Wordt er op dit moment aan de Aarde gesleuteld?”

Maar het lijkt maar door te gaan voor de goede oplettende, want zoals zo vaak, vind je van deze aparte fenomenen absoluut NIETS terug in de Main Stream Media. Waarom niet? Nou, naar ons idee is dat steeds meer het geval, doordat ze zó zijn gaan geloven in hun eigen, maar vooral dichtgetimmerde wereldbeeld, dat er gewoon geen ruimte is voor opvallend en zeer belangrijke zaken! En natuurlijk zullen er ook media zijn, waar de hoofdredacties zodanig geselecteerd zijn, dat ze over dit soort zaken absoluut niet mogen berichten.

Onze redacteur/vertaler Jan Smith, heeft hieronder een paar fenomenen verzamelt, die de afgelopen weken onder zijn ogen kwamen. Het is werkelijk de moeite waard hier even voor te gaan zitten!

* * * zie voor UPDATE onder het artikel * * *

x

xx

Ongewone beelden op de weerradar en rare geluiden vanuit de Aarde

x

21 maart 2011 © Jan Smith

x

(Dit artikel is tot stand gekomen, o.b.v. informatie van o.a. de website van Susan Joy Rennison.)

x

 

Vorige week dinsdag, 15 maart 2011, verscheen er op de weerradar boven België een uiterst vreemd verschijnsel. Nu is dit niet uniek, omdat soortgelijke beelden in het recente verleden ook al zijn opgedoken op radarbeelden in Australië en Zuid-Amerika.

Maar dit keer is de ronde vorm, waarvan sommige reacties in de blogosfeer denken dat het om Ufo’s gaat, groter dan heel België. Het gaat hier echter niet om onbekende vliegende voorwerpen, maar wel om eigenaardige onverklaarbare radarbeelden. Want iets dat er niet is, maakt geen ‘afdruk’ op de weerradar, zoals deze UFO, of dit ‘voorwerp’ dat doet.

Deze video werd door een medewerker van het KMI te Ukkel vastgelegd en op YouTube geplaatst met de prangende vraag:  “Kan iemand mij alsjeblieft vertellen wat dit is?”

 

Dit soort verschijnselen komt steeds vaker voor en ze hebben volgens sommige berichten te maken met knooppunten verspreid over de planeet waar een hevige energetische reactie optreedt als gevolg van de groeiende bewegingen in het aardoppervlak.

Overal ter wereld zijn dit soort rare verschijnselen waargenomen op officiële radarbeelden van weerstations en legerbases. Deze afbeelding is afkomstig van satellietbeelden boven Australië waarop een kringvormig verschijnsel te zien is dat vele malen groter is dan het beeld boven België.

Hier een soortgelijk verschijnsel boven de het zuidwesten van Australië:

Een vergelijkbaar verschijnsel deed zich op 22 januari 2010 voor boven Melbourne.  Het lijkt nog het meest op een reusachtige cd met een binaire code erop.

Nog geen uur later duikt het beeld weer op, maar nu op beelden van de weerradar aan de andere kant van het Australisch continent:

Ook onverklaarbare geluiden

De laatste tijd duiken er ook steeds meer berichten op over vreemde monotone geluiden die vanuit Aarde opstijgen. Zo stond er laatst dit bericht op het net:

 

Bizarre Onverklaarbare verschijnselen in Florida.
De grond schudde en er was een vreemd geluid te horen

DBKP, 20 maart 2011

De 2 plaatsen -met een tussenpauze van 9 dagen- waar de bizarre geluiden te horen waren; huizen stonden te trillen en de grond schudde..!

x
‘Twee heel vreemde verschijnselen hebben zich in de Amerikaanse staat Florida voorgedaan. Inwoners van Flagler County dat aan de oostkust van Florida ligt melden dat vanaf 9 maart j.l. een eigenaardig hard geluid te horen is, dat niemand kan thuisbrengen. Het lawaai duurt blijft wel tot 20 minuten achtereen te horen.

Negen dagen later, een dag voor de super volle maan van afgelopen zaterdag meldden angstige inwoners van het 350 kilometer verderop gelegen Tallahassee dat ze gemerkt hadden dat de grond schudde en sommige gebouwen bewogen.

Een verslag van één van de vele getuigen:
“Wat is dat voor een geluid?? Eerst dachten we zeker te weten dat het een tornado was, maar het veranderde al die 20 minuten niet van positie.. Het was zooooo hard.. Het zorgde ervoor dat het huis schudde en de grond trilde.. Ik heb het alarmnummer 911 gedraaid en ook zij wisten niet wat het was. Wel werd er gezegd dat er heel veel telefoontje binnengekomen waren met dezelfde omschrijving. Er zouden politie-patrouilles al op weg zijn om het verschijnsel te onderzoeken..

Er was ook een lichtflits die uit dezelfde richting kwam als het geluid, en toen ebde het geluid langzaam weg. Dát was een heel opluchting, zoals u zult begrijpen. Nog steeds dacht ik dat het een tornado geweest had kunnen zijn. We hebben zelfs de kinderen in de badkuip gezet met een matras op hun hoofd voor het geval we door de tornado overvallen zouden worden.
Ik heb ook nog het TV-nieuwsstation gebeld, die me zeiden dat het géén tornado was, maar dat de politie hén had verteld dat het om een vliegtuig ging dat op het vliegveld zijn motoren in ‘achteruit’ had laten draaien. Ik woon ongeveer 6 kilometer van het vliegveld af, woon er al ruim 20 jaar, maar heb nog NOOIT een vliegtuig zijn motoren in ‘achteruit’ horen draaien… Dit was gewoon krankzinnig..!

Toen het geluid weg was, zijn we naar het vliegveld gereden en gestopt bij een benzinepomp in de buurt. De mensen van deze pomp zeiden dat ze helemaal niets gehoord hadden… Dus we concluderen dat het geluid dus helemaal niet van de richting van het vliegveld is gekomen..!

De weerman maakte die avond tijdens zijn weerpraatje een opmerking over alle telefoontje die hij had gekregen over ‘het geluid’. Hij vertelde dat het geen vliegtuig was, geen tornado, maar dat het geluid de DONDER was.. ! Maar als iemand ooit de donder zo heeft gehoord, zoals ik het omschreven heb, laat het me ajb weten. Wat me vooral opviel is dat de verhalen over wat het geluid was, steeds veranderden. Alsof wij allemaal idioten zijn, en niet weten hoe de donder klinkt..!
Hoe dan ook, niemand weet tot nu toe wat het was. Wat natuurlijk bizar was dat het geluid stopte nádat de lichtflits gezien werd. De spaceshuttle Discovery kon het ook niet geweest zijn, want die was al 5 uur daarvóór geland, dus die verklaring gaat ook niet op. Bovendien gaat een spaceshuttle natuurlijk geen 20 minuten op volle toeren nog staan draaien, ná de landing..
Deze video hebben wij gemaakt, hopelijk geeft ie jou een goed beeld, hoe het was. Was het HAARP??”

(aangezien het originele filmpje door de maker is geblokkeerd, is dit filmpje gelinked van een andere site; dus let niet op het introotje..)
x

Idiote verklaring  van officiële kant

De uitleg die de Amerikaanse Nationale Weerdienst: National Weather Service dacht te moeten geven:

“…vreemde geluiden werden gerapporteerd uit de noordelijke kuststrook van Florida langs de Golf van Mexico…

Er komen meldingen binnen vanuit Woodville over vreemde geluiden die sinds vanochtend 6:45  te horen zijn. De Nationale Weerdienst gelooft dat het verschijnsel te maken heeft met onweerinslagen waarvan het geluid weerkaatst wordt door een zeer stabiele laag boven de grond. Dit heet inductie… en kan geluid heel ver dragen. Dit geluid wordt soms abusievelijk toegeschreven aan tornado’s , maar wij kunnen met grote zekerheid verklaren dat er geen tornado’s in de buurt voorkomen en ook niet worden verwacht…”
x

* * *

Vreemde geluiden uit een Tibetaanse grot

Van WeeWarrior

 

De Tibetaanse grot van de spirits is begonnen met zingen. Weewarrior schrijft op zijn website:

“…Ik ontdekt dit juweeltje tijdens mijn speurtocht naar de tegenhanger van de Japanse aardbeving, en die vond ik in de oceaan voor de oostkust van Brazilië. Ik kwam erachter dat de Sandwich Eilanden recent een serie aardbevingen had gehad en dus zocht ik met die zoektermen op het net naar meer informatie. En toen stuitte ik dus op die pareltje, dat op 6 maart jongstleden werd gepost!

Eerst vond ik het wel indrukwekkend dat iemand kennelijk had gewaarschuwd voor een belangrijke beweging van de Aarde zo’n vijf dagen voordat de grote klap op het eiland Honshu plaatsvond, maar ik laat me niet zo gauw imponeren door voorspellingen, omdat ik denk dat het een beetje prijsschieten is – soms is het raak, maar meestal zit men er flink naast.

Maar terwijl ik naar de video luisterde, werd ik me bewust van de achtergrondmuziek en mijn interesse werd daarna helemaal gewekt toen de man op de video vertelde dat het geluid afkomstig was uit een Tibetaanse grot die was begonnen te “zingen”…”

Kijk naar deze video van zijn site en luister naar het geluid; dit begint bij 2:30.
(Klik voor een uitstapje naar YouTube HIER)

Nader onderzoek  bracht aan het licht dat twee Russen de originele geluidsopname hebben mogen maken. Op hun site staat superbe geluidsopname die je kunt downloaden; zo doe je dit:

Ga eerst naar deze Site:

Dan start de countdown en verschijnt er een knoop getiteld: earthcalling.mp3. Klik op de knop download.

Ik kan je verzekeren dat de download volledig veilig is. Dit wordt ook door anderen bevestigd. Sla het bestand op je computer op, zodat je het vaker kunt afluisteren.

Jammer genoeg hebben mijn daarop volgende onderzoekingen nog weinig opgeleverd. Ik kwam een klein beetje info tegen, maar het meest dat op allerlei fora verschijnt, is pure speculatie over de oorzaak van het zingen. Hier is een bewering die ik het vaakst ben tegengekomen:

Er is ergens een grot van de geesten van Tibet. Deze grot is onbekend. Hierin slapen de Tibetaanse heiligen. De oude mannen en monniken zeggen dat Shiva deze mantra begint te zingen om de Goden aan te roepen en hen te verzoeken naar de planeet Aarde terug te keren. Deze mantra kent drie niveaus. Het laatste niveau betekent de komst van een nieuw tijdperk.

Luister naar dit geluid dat door twee Russische mensen mocht worden opgenomen. Zij kregen toestemming een plek bij de grot te bezoeken waar dit geluid het best kon worden opgenomen. Er is absoluut niet geknoeid of gemonteerd met het geluid, behalve dat wat achtergrondgeluiden werden onderdrukt. De Russen bieden echt het oorspronkelijke ruwe geluidsmateriaal, dat goed is om je twintig minuten te verwonderen over wat hier nu aan de hand is.

Het blijven wonderlijke verschijnselen en het lijkt erop dat er niet echt passende verklaringen voor gegeven kunnen worden. Een ding staat echter als een paal boven water: Moeder Aarde komt niet alleen in beweging, ze laat kennelijk ook nog eens flink van zich horen..!

Jan Smith / WantToKnow.nl

x

* * * UPDATE  26 maart * * *
(met dank aan ‘Mirakel’!)
x

Vanochtend kregen we het volgende verhaal gepresenteerd, waarin een bewoonster van Detroit, in de staat Michigan, beweert de bron van het brommende geluid te hebben waargenomen. Dit was afgelopen donderdag de 24ste Maart, en dit is haar indrukwekkende verslag.

Ik heb gezien wat het donderende geluid is..!

posted on 25-3-2011 @ 10:51 AM by Teeky

x

Hello, dit is mijn post en ik hoop dat ik het goed doe.
Ik woon in Detroit en gisteren, rond 2 uur ’s middags,  hoorde ik een vliegtuig over mijn huis komen. In eerste instantie dacht ik er helemaal niet aan, maar 5 minuten later werd het bulderend vliegtuiggeluid vergezeld door een harmonisch laag fluitend geluid. Als jij een Wii-spelcomputer hebt of er weleens mee gespeeld hebt, dan hoor je bij het hoofdmenu een geluid, dat heel erg lijkt op wat ik hoorde. Ik liep naar buiten om te kijken waar het geluid vandaan kwam, maar er was helemaal niets in de lucht te zien! Geen vliegtuig, geen helicopter, niets. Het rommelende geluid leek zich over het land te verspreiden en toen stopte het. Ik zou zeggen dat het totaal 7 tot 10 minuten had geduurd.

Ik ging het huis weer binnen en ging naar de voorste badkamer om mijn make-up in orde te maken. Ik opende het badkamerraam, om de zaken buiten in de gaten te houden. Ik liep nog steeds rond met een vreemd gevoel over wat ik zojuist had meegemaakt/gehoord. Het was nog geen 5 minuten later, toen het geluid wéér begon; ik keek uit het raam.
Ik keek omhoog naar de hemel en zag de blauwe lucht met daarin schapenwolkjes die zich als een mantel ergens omheen leken te buigen. Zoals je ziet in de film ‘Predator’, waarin Predator zichzelf verbergt in een omhulsel, maar je nog steeds zijn silhouette kunt waarnemen. Ik zag ook een soort vleugel van een of ander voertuig. MAAR HET OBJECT WAS MEGAGROOT!! Ik zou zeggen de afmeting van een footballveld (zo’n 110/120 meter vert.).

Ik werd doodsbang en hoorde mezelf zeggen: ‘Oh mijn God’, steeds maar weer. Wanneer je iets ziet in het échte leven, wat je anders alleen in films ziet, is werkelijk traumatiserend. En wat me helemaal van mijn stuk bracht, is dat mensen over de hele wereld dit geluid hebben gehoord.. Ik heb geen video-opnames gemaakt, dus je moet me maar op mijn woord geloven. Ik heb er aan gedacht, maar dacht al snel, dat het object zou verdwijnen, op het moment dat ik een videocamera zou gaan halen.

Ik belde direct mijn broer, omdat ik me het verhaal herinnerde dat hij me een maand daarvoor had verteld, over een UFO die rond zijn huis te zien was geweest, en die poten had, als het figuur uit de ‘Transformers’, Optimus Prime.

Mijn broer woont ook in Michigan en toen ik hem vertelde over het bizarre geluid dat ik had gehoord, dat kennelijk afkomstig was van het ‘object’ dat ik had gezien, hoorde ik hem vol verbazing een kreet slaken: “Dat klinkt zoals het geluid dat ik hoorde toen die UFO vlakbij mijn huis te zien was!”

Ik weet dat wat ik hier voor jullie opschrijf wellicht krankzinnig lijkt te zijn, maar ik wil niets anders dan mijn verhaal met je delen, omdat veel mensen bezig zijn om uit te zoeken, wat het donderende geluid is. Ik heb nog nooit van mijn leven een UFO gezien, en ik hoop, dat dátgene wat ik gezien heb, iets is van de overheid. Want als het dat niét is.. zitten we midden in een scenario waarin de ‘War of the Worlds’ gereed is om zich te openen! x

* * *

167 gedachten over “Vreemde radarbeelden en dito geluiden! (=update ooggetuige!)

 1. Ik heb de 20 minuten al op mijn IPOD en luister er op dit moment naar. Je zou bijna zeggen dat er iemand met een syntezizer heeft lopen rommelen, dat is de skepticus in me.
  Desalniettemin geeft het me een “kosmisch”gevoel wanneer ik er aan denk dat het werkelijk uit de Tibetaanse grot afkomstig zou kunnen zijn. Heel meditatief , mysterieus en apart.
  Wat heel erg jammer dat de video niet meer te zien is. Iemand nog een link ?

 2. Nasa heeft recordings gemaakt van de ruimte en de geluiden die het voortbrengt. Het lijkt precies op het geluid wat uit de grot komt. Music of the spheres laten we maar zeggen.
  Ons universum kon best wel eens uit geluid bestaan, alles heeft een frequentie, alles trilt en zometeen bereiken we de grens van onze realiteit en springen over naar de volgende toon.
  Cymatics geeft al aan dat materie trilt op bepaalde frequenties en dus kan je stellen dat het universum geluid is en geluid heeft onze realiteit gecreeerd.
  Muziek kan ons healen, de zg Solfeggio tonen. Rife’s generator, een toon generator kan kanker genezen zegt men en de laatste berichten die ik gelezen heb maar niet het fijne ervan weet is dat er gezegd wordt dat de olie schade in de Golf met een frequentie van 528 Hz gerepareerd kan worden en wel heel snel.

  Als de Tibetanen zeggen dat het geluid aan het veranderen is dan is dit een teken aan de wand dat de Aarde aan het veranderen is maar nog veel belangrijker, wij zijn dan ook aan het veranderen.

  Alles is muziek, het universum, de sterren, de planeten, een grote symfonie en het muziekstuk gaat veranderen, we zitten in de overgang tussen twee muziekstukken in. We hebben nog zicht op de laatste uitstervende muzieknoten maar nog geen zicht op het volgende muziekstuk wat gaat komen.

  http://www.youtube.com/watch?v=UAPNfKADA7Y

  http://www.youtube.com/watch?v=e3fqE01YYWs

  Op youtube is een hele lading hierover te vinden, zoeken op nasa space recordings.
  Daarbij kan je ook zien hoe ze de golven en deeltjes om ons heen om gezet kunnen worden in geluid.

 3. Wij hebben hier in grave het geluid nu al jaren, en het lijkt net of er honderden luchtballonen ineens allemaal de branders open zetten.
  Dit geluid komt meestal in de middag en vroege avond voor.
  Het komt wel uit de richting van volkel en daar is een militair vliegveld, maar dat wil niet zeggen dat het ook daar vandaan hoeft te komen.
  het kan een gigantisch objekt zijn dat mischien buitenaards is of toch een militair geheim objeckt.
  maar het blijft een heel vreemd geluid dat je met bijna niets kan vergelijken.
  Wel vreemd dat niemand hier iets van merkt.
  Behalve als ik mensen erop wijs.

 4. Verklaringen:
  1. Kortstondige storing doppler radar KMI/KNMI waardoor deze beelden ontstaan. De circel is precies het meetbereik van de radar.
  2. De verklaring van de officiele kant lijkt mij behoorlijk logisch. De lichtflits is gewoon onweer die het resonerende geluid min of meer doorbreekt, waardoor het stopt met resoneren.
  3. Aan het aantal stalactieten te zien is het gewoon de wind die het geluid produceerd.

  1. je bent zo zeker van je zaak dat ik daarom aan je vraag om foto’s te laten zien dat dit al eerder is gebeurd (je 1ste punt).

   vind het dan toch raar dat het ook in australie gebeurd! en ook nog op 2 verschillende plaatsen! ik kan me namelijk niet voorstellen dat dat dan ook fouten zijn en dat in zn korte tijd. vind je het zelf dan niet raar dat dit in 2 verschillende landen gebeurd en dat in (nogmaals) zeer korte tijd?

   daarom vraag ik je beelden of foto’s te laten zien dat dit VAKER in de geschiedenis is voorgekomen anders overtuig je me niet met je verhaal.

   (ik geloof namelijk dat dit met iets HEEL anders te maken heeft)

   🙂 gr

 5. dit hebben we hier in nederland ook gehad +_2 jaar geleden ;ook een zeer laag gebrom geen vliegtuig in de lucht k,woon vlak bij schiphol in een aanvlieg route assendelft castricum heemskerk en ook dit geluid hield zo,n 20 minuten aan en was ook van het ene moment op het andere moment was het verdwenen ;en zelf,s verleden jaar oktober/november zag ik twee grote oranje bollen van een meter in doorsnee naast mekaar vliegen ook weer richting schiphol en hier was geen enkel geluid van te horen als er een vliegtuig aan het landen is hoor je de motoren wel maar bij dit totaal niet .vloog zo,n honderd meter van mij af kwa hoogte als lengte .kon het nog net waarnemen toen ik uit huis kwam wel vreemd dan zo iets .je zou haast zeggen dat het zo,n eivormig iets was alleen de achter kant zag ik niet in het donker s,avonds om een uur of twaalf

 6. Na downloaden toch wel een reclame achter mijn mijn pagina verschenen. Ik merk dit altijd omdat er dan vertraging optreedt en controleer dat dan meteen. En ja hoor, daar was de boosdoener. Ik weet al niet meer van wat want ik flikker zoiets er gelijk af. Was wel in het Nederlands.

  1. Het is bijna verslavend om naar dit geluid te luisteren. Ik zou het geen zingen noemen, eerder een oergeluid.

 7. Het geluid van de grot, maakt me rustig. Het geeft mij een stevig, veilig basis gevoel. Wanneer ik mijn ogen dicht doe en mij concentreer op het geluid, zie ik een beeld van een veilige geborgen plek.

  1. Mirakel het schijnt van wat ik allemaal heb gelezen dat een planeet standaard hol van binnen is, net als een kerstbal.
   Het schijnt dat er op de Noordpool een opening is, dat verkeers vliegers daar niet over heen mogen vliegen, het publiek mag het niet zien en niet weten.
   Het schijnt dat veel beschavingen standaard binnen in een planeet leven, dat veel planeten aan de buiten kant slecht bewoonbaar zijn, dat het helemaal niet zo normaal is dat wij zo nodig op de buiten kant willen rond huppelen…

  2. Hyper alert, tja ik weet het niet, wat betreft de aarde….lijkt me zo klein binnenin…..aan de onwaarschijnlijke kant zeg maar, denk ik. Ik heb wel eens een hele mooie film gezien een keer over de holle aarde van Jules Verne, vond ik erg mooi. Het grot geluid van Tibet lijkt wel alsof alle chakra’s vibreren ofzo. Heb er echt een heel goed gevoel bij!
   http://www.youtube.com/watch?v=IFUlqr3bK68&feature=fvwrel
   De muziek haalt het nog niet bij de tibet grot.

  3. Jaah door dat Oer geluid voel ik jou nou ook beter Mirakel, altijd al willen weten hoe het voelt om vrouwelijk te zijn, gaat nog veel dieper dan ik dacht, dit zijn vrouwelijke geluiden, dit isz dus waar ik naar op zoek ben…
   Zal hier nog eens vaker naar luisteren!!!

  4. Hyperboreanen zijn Type O Negative Star Seed mensen?
   Nou dat komt dan goed uit, ze hebben dezelfde voornaam als ik.
   Kunnen we een geschikt afspraak momentje uitkiezen dat we even casual op bezoek gaan bij die ondergrondse pool gasten?
   Of staat het conische force field boven de toegang aan zodat we niet zomaar naar binnen kunnen?
   Dawn het is ook jouw familie dusz help effe met de juiste radio signalen, op wat voor frequenties moet je zenden om die Hyperboreanen te kunnen contacten?

   Quote:

   ” Tradition has it that Hyperboreans were in contact with various “alien cultures”. War supposedly broke out between the Hyperboreans and other civilizations (atomic war).
   Descendants of the Thule caste (Celts) emigrated elsewhere to other areas of the planet. They colonized these areas, driven by “memory chromosomes” inherited from their space-travelling ancestors.
   These star seed people are mostly of Celtic origin (Basques, Irish, English, Norsemen, Icelanders, Bretons, Spaniards and Portuguese) which, strangely enough, make up the largest percentage of RH-NEGATIVE blood types. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_basques02.htm

  1. Zouden de Maya’s dit een tijdje geleden ook zo uitgestippeld hebben? Dat ze het aardse grotten geluid misschien vereerden? Dat ze de veranderingen van het geluid in treden zouden kunnen hebben aangegeven? De toonhoogte’s die hoger worden, dus de treden ook? het is maar een hypothese, ik heb ook wel van de Maya kallender gehoord, maar ik vind dit zo synchroon lopen op de een of andere manier………

   http://www.earthwatcher.nl/index.php/wetenschap/3300-oude-mayatempels-waren-enorme-luidsprekers.html

 8. Normaal gesproken, zou ik ook denken dat de cirkel een ufo zou kunnen zijn. Ik hoop ook dat we “gered” worden. Maar ik heb wat ik graag wil aan de kant gezet, en ben verder gaan kijken, en vond de volgende film:

  In Japan zijn dezelfde cirkels gezien, en werk ook “het” geluid waargenomen….Jongens dit zou Haarp kunnen zijn…….

  Kijk maar eens op het 2e filmpje op 11.34 min……

  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread679681/pg1

  1. Maarrr dit kan ook een filmpje zijn van de NWO…….Omdat hij aangeeft dat het Haarp op een dusdanige frequentie zou kunnen gaan zitten, dat de aarde in twee stukken zou kunnen scheuren. Dan komen we weer bij het kaartspel, wat eerder door cosmic gevonden was….De kaart waarbij een installatie staat, die de aarde in twee stukken zou scheuren…..Met een lint, dat op een bepaalt werelddeel gericht was….Die kaart zou volgens mij vermoedelijk op Haarp kunnen slaan….Het kan zijn dat deze jongen naar hun mond zou kunnen praten….Moeilijk, om over te oordelen nu, naar mijn mening…
   Ik zoek het kaartspel nog even op……

  2. Gevonden, kijk kijk maar eens naar de kaart met het lint, en beluister maar eens zijn film, een beetje aan het einde waar hij de uitspraak doet, dat Haarp de aarde in twee stukken zou kunnen splijten.
   Ook benoemt hij eerder in het filmpje de code 33.

  3. @mirakel
   Inderdaad, het zijn geen ufo’s maar het heeft alles met haarp te maken. Kijk eens hier (info van 2010):
   http://www.colinandrews.net/Cloud-Radar-Circle-Australia-2010-0116.html
   Dit was nog voor alle ellende die australie en nieuw zeeland afgelopen jaar hebben meegemaakt. Ben bang dat deze figuren niets goeds voorspellen. btw In australie hebben ze ook zo’n veld met haarp staan.

   Helaas kun je alles pas achteraf aan elkaar knopen.

  4. Dus dat zou kunnen betekenen dat er mogelijk geprobeerd word om mensen bang te maken……….??????

  5. Inderdaad dat is dus al vaker voorgekomen na deze afwijkende radarbeelden;
   Japan
   Australie
   Weet jij iets van Haiti, waren daar ook radar beelden van??

  6. Dat was het eerste wat ik dacht Mirakel….angst.
   Wat kunnen we tegen zo iets groots doen,in mijn optiek bestaat het niet eens.Ik ben geen fatalist en ik zou alles doen wat in mijn macht is,maar het zal dan waarschijnlijk gaan zoals het gaat,toch?

  7. Waar ik zelf steeds aan denk is dat alles komt voort uit de bron. Niets staat buiten de eenheid.
   Alles wat er is mag er zijn en heeft zijn functie binnen de eenheid. Hoe is dit alles te rijmen dat God liefde is.
   De wereld om ons heen laat steeds meer verschijnselen zien die wij met ons denken niet kunnen doorgronden.
   Misschien worden we op deze wijze gedwongen om naar binnen te keren daar is mijn thuis. Door geloof
   vind ik daar de vreugde de verwondering en de liefde. De wereld om ons heen is in handen van krachten die veel angst wil zaaien onder de mensen. Door onvoorwaardelijke liefde en aanvaarden vind ik de stilte in mijn hart, wetende dat alles volmaakt is en verloopt volgens Godsplan. Ik vertrouw daar op het is mijn basis en mijn geboorterecht.

  8. Op de plek waar ik woon, heb ik het geluid meerdere malen gehoord, Ook een keer toen ik buiten was. Je hoort alleen het geluid, maar je ziet inderdaad niets! je hoort het over je heen gaan, en je hoort het geluid naar de verte weer verdwijnen. het klinkt inderdaad als een gasbrander.In de grond voel je door het lage geluid trillingen. Ik zag niets in de lucht, en heb goed om me heen gekeken! In Nederland hebben wij geen vulcanische grond en bergen, dus geen grotten met mooie geluiden. Toen ik dat filmpje zag, op abovesecret dacht ik niet dat dit waar kon zijn, al twijfelde ik wel. Zij kunnen toch niet de hele wereld onder controle houden.
   De cirkel op WTK staat volgens mij pal boven BRUSSEL……..Volgens mij geen NWOer die eraan denkt om daar zijn apparaat op te richten toch?
   Dit artikel vond ik nog op Niburu.nl

   http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=313:mysterieus-bulderend-geluid-blijkt-wereldwijd-fenomeen&catid=34:ufo&Itemid=47

   Janee, wat jij aangeeft, voelt echt enorm krachtig!

   @ Dawn, ik vind het wel bijzonder, dat tijdens de overstromingen in Japan, ook zo’n cirkel te zien is….

  9. ik vind het persoonlijk een slappe standaard NA relie riedel van janee.
   1 Alinea.
   3 keer het volledig communistisch verpeste kamaradski weurd Lfde bleeeeeh.
   3 keer het woord Alles is
   4 keer het volledig verziekte jehovah getuige weurd ‘uit je hart’ bleeeeeh
   3 keer wat vage verwijzingen naar een abstract concept over ‘het ego’
   nog een wat gedoe over Angst dit en dat
   God dit en dat
   nou en dat maal 100 verspreid over het forum, sjaah zo kom je wel bij de club van Metatron
   Maar misschien dat ik vandaag niet goed kan meedenken omdat Haaaaarp hier nu keihard aan staat.
   De reptoid gekloonde presentatoren op Fox televisie kunnen er ook niet goed tegen blijkt wel.
   De gevallen Engelen van Metatron spelen geen Harp maar Haaaaaaarp.

   Die Meteo plaatjes zijn overigens Indrukwekkend, die ring verschijnt heel duidelijk Plotsklaps boven de Benelux!!

  10. @ Mirakel dank je voor je reactie vind het mooi dat je het woord voelen zei. Zo voel ik dit komt van binnenuit.
   🙂

  11. @Mirakel
   Durf het bijna niet te zeggen, doe het toch; dit is namelijk te toevallig!
   Zat een poster van de EU te zoeken. Kom ik hier op uit:
   http://www.stomverbaasd.com/mysterieus-bulderend-geluid-blijkt-wereldwijd-fenomeen/
   Dit bedoel je toch Mirakel?
   Ben zo perplex dat ik het nog niet heb gelezen maar het je meteen wil mededelen. Volgens mij hoort deze link namelijk onder je comment…
   Ik ga het nu meteen lezen! Dus misschien dat dezelfde link hier nog wel ergens staat? Dat wil voor mij zeggen dat deze info niet voor niets opkomt.

   Zelf heb ik ook last gehad van een ‘golf van geluid’. Ongeveer 4 of 5 jaar geleden. Toen was er nog niets over bekend. Was zelfs in die tijd nog in trance en wist noppes. Heeft mij erna wel aan het zoeken gezet. Helaas was ik toen eenzaam met deze ervaring. Dat blijkt nu dan toch anders. Ga ik het weer een keertje aanhalen; let op de wereldbol… prent hem in je hoofd. Er kan een dag komen dat je de landkaart misschien niet meer zo herkend zoals die nu is. Deze ervaring met die geluidsgolf heeft mijn leven voorgoed veranderd.

  12. @mirakel
   Heb nu pas alles gelezen en kijk nu net de link die je zelf had geplaatst. Zie dus dat het dubbel is. Alleen ik zoch daar dus helemaal niet op. Ik zocht op EU poster en dat was de link die ik kreeg. Dubbel duidelijk dat dit iets is. Dit geluidsding geeft mij weer de kriebbels als ik het terug hoor. Kippenvel! Het gaat ook dwars door je heen en is zoooo ontzettend luid. Het komt idd als een golf. Daarom had ik het die naam gegeven, dat was dus een aantal jaar geleden. Bijzonder!

  13. Wat ik raar vond aan dat geluid, was dat ik het iedere keer rond 12.00 uur hoorde. Een ufo houd zich neem ik aan toch niet aan bustijden?
   Ik bedoelde inderdaad dat artikel Dawn…
   ben nu vanwege jouw post even aan het zoeken naar de Haiitie satelliet beelden. kan wel even duren geloof ik, moeilijk te vinden. ik weet nu wel dat het rond 19 januari was.

 9. er staan nog meer radarbeelden met cirkel op de site van meteox op 15-03-2011 om 20:00 uur en 20:15 uur en 20:30 uur en 21:00 uur en 21:30 uur en 21:45 uur en 22:00 uur en 22:15 uur en 22:30 uur en 22:45 uur.
  op 16-03-2011 om 12:15 uur en 12:30 uur en 13:00 uur en 13:15 uur.
  op 18-03-2011 om 09:45 uur.
  http://www.meteox.nl/hist.aspx

  1. Als je de cirkels met elkaar vergelijkt, liggen ze op exact dezelfde plek.

   Ik vergeleek 15-3 13.00u met 16-3 20.00u. Zijn er ook tussenliggende beelden, zodat we kunnen zien hoe lang deze cirkels zichtbaar zijn geweest?

   Het is wel een erg nette cirkel…vraag me af of zoiets door HAARP bewerkstelligd kan worden.

  2. @ Lianne…..Ja dus jij voelde dat ook bij dat filmpje? Super dat jij dit ook zo aangeeft, zo kunnen we dit ook bij elkaar staven….
   Op die film maken ze het zo groot…….hetgeen ze zeggen komt overeen met een NWO kaart, uit het kaartspel. Misschien heeft dit filmpje wat mij betreft zichzelf in de kaart laten zien!

  3. Een Haarp wolk was allang weggewaaid, dit laat zich niet wegwaaien! Wat super dat je dit hebt uitgezocht zeg!

  4. wouw, kwart voor acht was er nog geen rond wolkje aan de lucht, en ineens, floep, een mega cirkel!

  5. HAARP Alaska is niet de enige installatie in de wereld. Er staat er veel rondom de wereld. Er staat er ook een in Australië..!!
   Heb je Google Earth op je computer, ga d’r maar eens voor zitten, inzoomen etc. Hier vind je een artikel m.b.t. de Australische HAARP.
   http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/wordt-er-op-dit-moment-aan-onze-aarde-gesleuteld/

   De HAARP is helemaal passend in het verhaal van James Tyberonn hier op WantToKnow, over Atlantis. Energetisch wapentuig..! http://www.wanttoknow.nl/overige/atlantis-revisited/

  6. Kijk eens naar de begindatum, en vergelijk dat eens met De datum van de ring in Nederland. Allebei de 15e van de maand.

  7. Weet iemand hier iets van die technisch is? Is deze Nederlandse Lofar (Drente) een soort van Haarp?

   Op maandag 14 juni 2010 12:58 schreef ender_xenocide het volgende:
   Heeft nederland nu zijn eigen HAARP in drenthe?

   http://www.telegraaf.nl/b(…)lescoop__.html?p=3,2

   Het principe van de antenne opstelling is volgens mij bijna hetzelfde (maar dan anders) en is LOFAR ontwikkeld om te luisteren.
   Naar Haarp b.v. Ik ga ’s wat lezen. Thx voor de link.
   http://iopscience.iop.org/0741-3335/49/12B/S09

   Bron:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:5zy1hCpFtTgJ:forum.fok.nl/topic/840027/10/25+nederland+haarp&cd=6&hl=nl&ct=clnk&gl=nl&source=www.google.nl

  8. @Dawn, Ik denk dat we niet moeten vergeten, dat de kosmos ook voor veel electromagnetische golven zorgt. We moeten Haarp niet alle eer geven, dat verdient het niet!
   De zon is ook af en toe flink bezig, waar de aarde op kan reageren, omdat de zon ook electromagnetische velden naar de aarde stuurt. Daar heb jij een keer bij Denver Airports ook hele mooie informatie over gevonden, met betrekking over het transformatieproces, toen we opzoek waren naar een startsleutel meen ik mij te herinneren.
   we hebben nu ook nog een supermaan.
   En er is nog een dwergster ergens bezig te dwergen.

   http://www.wetenschap-eindtijd.com/kosmologie_en_astronomie/kosmische_superwave/kosmische_superwave.html

   we weten met elkaar nog niet heel veel van cosmische activiteiten….Wie weet is zo’n cirkel wel een poort, of een ander kosmisch fenomeen…waar we niet bekend mee zijn. Ik denk dat we vooral in deze tijd met al die magnetische straling, zoude moeten proberen om rustig te blijven, en in onze kracht proberen te blijven staan. na een dagje nadenken en hierover praten met mijn omgeving kom ik toch tot deze conclusie voor mezelf. De Seismische activiteiten zijn behoorlijk aan de hoge kant als ik de gegevens mag geloven). Niet alles zou haarp hoeven te zijn, want ook Amerika ligt in the ring of fire. Zij hebben ook met kromme tenen gezeten, de afgelopen periode voor een tsunami dreiging. Wanneer “zij” al onze angstige eer zouden krijgen voor deze o.a. cosmische krachten en fenomenen, dan denk ik dat wij onszelf tekort gaan doen.

  9. Haar scherp Mirakel, precies zoals ik het zie tot nu toe, de kosmische ‘photonen’ stormen zijn dusdanig heftig dat Haaaaaaarp relatief kinder spel is vergeleken daar mee, dat koel blijven dat beschreef ik net op mijn manier, grappig dat ik nu bijna gelijktijdig dat van jou ook zo lees, echt gaaffff, ik voelde me raar vanavond en NU ben ik Ineens weer helder, volgens mij moeten we met z’n allen daar eens op gaan letten, misschien dat de Donkere Krachten proberen ons te zieken of zo, kan ook de stormen in het universum zijn natuurlijk… Het is allebei, en inderdaad laat ‘Loeminadie van Lingo’ niet alle eer opstrijken, dat zijn ze niet waard…

   Quote:

   ” @as-saboer | 05-03-11 | 16:33
   Ja het zijn allemaal fokking Loeminadi, man. Zelfs in Lingo. De hele wereld is tegen jou en het zijn allemaal politieke spelletjes. Lingo, maar dan op het wereldtoneel.
   koerbagh | 05-03-11 | 16:38 | + 1 ”

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/03/libie_de_burgeroorlog_is_begon.html

  10. wat een puinhoop he, tsjongejonge! hyper alert effe na aaneiding van jouw link.

  11. Volgens meester Arend van de ARgusogen club hebben creep Sarkozy en creep Daffie elkaar kort geleden de vrijmetselaars handdruk gegeven, te zien op de uitzending op 9 minuut 50 of zo van De wereld draait door van afgelopen dinsdag, heb zelf nog niet gekeken, kan ik zo wel even doen, had de moed er nog niet voor, Sarkozy vin ik dooooood eng, die kop en die ogen spreken boekdelen voor mij, misschien dat ik nu wel even de moed heb om die uitzending te bekijken Mirakel

  12. @mirakel
   Natuurlijk kan die cirkel best een poort zijn. Echter blijf ik het vreemd vinden.
   Kijk als ik een poort maak naar een ander deel van het universum dan zou ik het op vaste grond maken. Waarom zou ik een opening maken zonder vaste oppervlakte? Dan heb ik ook geen vliegmachine nodig in de vorm van een ufo.

   Tis maar een idee… Verder is het wel erg toevallig allemaal. Kan natuurlijk best maar ik ga voor de optie; gemaakt door mensen. Net zoals de nep oorlog in Libie waarover Hyperalert het net heeft. Zijn ook net een stelletje acteurs; Daffy, Zwaarkotsie en de rest van de club. Allemaal om ons te doen geloven dat ze een hekel aan elkaar hebben. Pffff, die Daffie kan zo uit een of andere filmset stappen. Zou het verschil niet zien. Overigens kunnen ze er allemaal wat van. Of valt alleen mij dat op? Kijk es goed naar bv Berlusconi, dat is toch net zo’n weggelopen acteur uit een slechte maffia film??? Sorry ben niet echt opbouwend bezig vandaag geloof ik.

  13. Sjaah Dawn zijn echte slechte acteurs uit een B film, Berlusconi met z’n opgeplakte schoensmeer haar, en volgens NIgel Farage kan creep EU president Herman VAn Rompuy het ook errug goed vinden met woeste woestijn verkleed terror travestiet Daffie

   Nigel Farage Blasts Eurocouncil President Van Rompuy For Cozying With Gaddafi As Recently As December
   http://www.zerohedge.com/article/nigel-farage-blasts-eurocomission-president-van-rompuy-cozying-gaddafi-recently-december

  14. @Hyperalert
   Indrukwekkend die Nigel. Maar waar heeft hij last van op 1.45??

  15. Wauw Dawn, dus Nigel is ook een Shape Shifter eersteklas, ik ben altijd fan van Nigel geweest en nog maar heb wel altijd iets “Vreemds” aan hem gezien, dat wel, net of hij van een ander ‘ras’ isz, maar dat heb ik met veel van die Britten vooral als ze Lord huppeldepup heten, dat vreemde, misschien dat we het wel zien maar moeten toegeven aan ons zelf dat we het zien, het is een briljante acteur Nigel, past zo in het beste ShakeSpear wereld theater…

   Dusz de meeste “indrukwekkende” performers zijn van het ‘Nigel’ ras?
   Volgens mij heb ik er ook wel wat van, ik gebruik niet vaak webcam maar heb een crappy grofkorrelig goedkoop ding, dusz de perfecte ‘ruis’ die nodig is om het beeld achter het beeld te kunnen zien, volgens mij kan ik er zelf ook wel wat van… weet niet helemaal zeker maar volgens mij wel, heb het wel gezien bij mezelf… Vooral als ik niet “tam” ben zoals nu, dan zie ik verkeerde energie vaak genoeg, nu ben ik wel “tam” door goede invloed misschien wel… de laatste keer was ik ineens “tam”, was een keltisch type met een enorm overwicht, niet door scholing… alleen jammer dat zij 1300 “vrienden” heeft, mijn collega reptoids schorriemorrie hebben haar dusz ook nodig kennelijk, ik was wel door een moordende selectie heen gekomen paar weken terug, misschien dat ik het lef moet hebben toch nog kontakt te onderhouden, bij haar was ik ook ineens “tam”, anders zie ik snel de bad vibez in mijn eigen gezicht, sjonguh word ik bang van mezelf soms wel…

  1. Nee, het klopt niet, want het is zwaar dualistisch volgens mij. Wanneer we niet met zijn allen wensen dat ze komen, laten ze ons lekker nog wat generaties op deze manier doorsudderen, weer bangmakerij. hebben ze ook een reden om aan te geven, dat wij niet goed ons best gedaan hebben. zeer lachwekkend!

  2. Mensen zouden zich haast schuldig gaan voelen wanneer ze niet gaan landen……Alleen maar chaos maken…..

  3. Jah zo proeft / voelt / resoneert die Galactische Federatie Tekst voor mij ook Mirakel, gelukkig dat ik niet de enige ben, oefff, voelde me al weer “de enige” zooo alleen…

   Ik bedoel soms doe ik dat zelf ook, de cognitief mentale bankschroef aan zetten, mensen schuldig laten voelen is een vak, als ik dat doe en het achteraf zie vind ik het eigenlijk verschrikkelijk, is subtiele techniek, vroeger kon je biechten bij de pastoor, nou biecht ik hieroo

   Dawn dat Lofar in Drenthe is dus in het Noorden van Drenthe in Buinen, ik dacht altijd dat het in Dwingeloo wasz, Dwingeloo is alweer dichter in mijn buurt dan Buinen, goh zou best kunnen, ze doen net of het alleen maar voor ontvangst is, maar wat kan ontvangen kan ook prima zenden volgens mij..

   Vandaar dat ik mij vanavond ineens zo onverklaarbaar droevig voelde, is nu alweer beter, ik was me nu heel bewust van m’n diepe tijdelijke dip, net of het in de lucht zit inderdaad, dan zie ik alles behoorlijk zwart ook, nu klaart het weer op, schrijven is mijn eigen Lofar, daar houd ik mijn persoonlijke sterren hemel helder mee…

   Schrijven is voor mij anti Haaarp, ik heb vandaag wel gelezen dat 1 van de waarschijnlijke militaire doelstellingen van Haaaarp is om ons mensen mentaal cognitief van de wijs te brengen, als we nu leren herkennen als dat gaande is, zal dat een heleboel ‘psychoses’ gaan oplossen!!!

  4. Ligt er centraal van die ring dan misschien een haarp, dat ze daar wat straling de lucht ingeschoten hebben? geld dat voor de Australie ring ook?

  5. @Hyperalert
   Dat viel mij dus ook al op. Niet dat ik er veel van begrijp maar dit dan nog wel;

   The Low Frequency Array (LOFAR) is a proposed large radio telescope array that will operate in the 10-240 MHz frequency range. Its 13,000 dipole antennas will be clustered in roughly 100 stations spread over a region 400 km across.
   Various potential sites for LOFAR in the southwestern U.S., western Australia and the Netherlands are currently being evaluated.
   http://hamradio.nikhef.nl/tech/antenne/lofar/lofar.htm

   Maar ik weet het dus niet. Wat wel typisch is dat ik weet dat Australie wel een eigen haarp heeft en dat daar rondjes verschenen op radarbeeld. Vraag mij nu af of deze installatie geluid maakt als die aanstaat?

   Tja soms is het moeilijk het hoofd koel te houden. Ga het ook weer eens proberen geloof ik. Even helemaal geen nieuws meer kijken. Gewoon ff alles uitzetten.

  6. Nou Dawn dan moet daar even een andere Drenthe bewoner iets over gaan zeggen, want toen ik nog bij m’n ouders op de verbouwde burger boerderij woonde op het wijdse platteland hoorde ik wel van alles s’avonds s’nachts, sinds ik hier in “de stad” op een flat bivakkeer blok ik ontzettend veel van mijn omgevingsgeluiden uit, het is zeker niet de gehorigste flat maar weet precies wanneer het kind verwekt is van de dochter van m’n “ex” en zooh, jah “toevallig” verhuisde die precies onder mijn etage, sukkel van een arrogante stupide straat crimineel, moet zij weten, maar goed sindsdien blok ik het liefst zo veel mogelijk omgevings geluiden uit, heb Alex Jones aan staan en No Agenda Adam Curry en Paradise internet radio, en soms de microeffect en americanfreedomradio en zo, blok gewoon heel veel uit in dit beton hok… Het echtpaar hier boven en beneden, zei hollands blond hij met zo’n Yoego bas stem, paar keer per jaar de oostblok familie op bezoek, staat de hele flat op tilt, die brallen dan de hele nacht op het balkon doorrrr en doorrr en doorrr…
   ik wil het niet eens meer weten, bah, als je wilt hoor je elke keutel, dat is niet leuk meer, zelfs niet voor een voyeuristisch type zoals ik… En niemand kent z’n buren meer, behalve een paar oudjes die elkaar elke dag nog over de gang contacten, over een krankzinnigen gesticht gesproken..

 10. @ Mirakel.

  Hoezo geen grotten in Nederland..?
  Wel eens in Limburg geweest..?
  En was het niet dat ook Nederland gewaarschuwd werd voor een mogelijke
  7.0 aardbeving..?
  Die zou dan voornamelijk in Limburg te merken zijn.
  Hmmm… Wie weet wat ons te w8en staat..???

  1. Zou misschien mogelijk kunnen zijn: zie mijn reactie Rob 20.26 uur…..De tijd komt overeen met Australie.

  2. @Lianne
   Is die weer actief dan? Die ring over dat gebied zou het slapende deel weer tot leven kunnen brengen? Zouden wij dan ook te maken krijgen met zoiets wat er gaande was met Japan, Australie? Mirakel zoekt uit of dat met Haiti ook het geval was… die ring. In ieder geval uitkijken voor die vreemde wolken vlak voor het gebeuren. Weet niet meer waar ik dat had gelezen maar de wolken hebben dan een andere vorm.

  3. Lianne en Dawn, ik kan het niet vinden en terughalen. heb ook bij Pakistan gezocht naar een ring, zeer lastig…

  4. We laten ons niet op stang jagen he! “Ze”zijn flink bezig hoor (veel desinformatie), ! Niet bang zijn! Ik sluit me nu even aan bij Janee haar mooie woorden.

  5. @Wattenstaafje, Inderdaad, stond daar het Haarp volgens die gegevens wel te branden….bedankt voor de link! ben jij “toevallig” nog ergens ringen tegengekomen op satelietbeelden, daar zijn we naar opzoek…

 11. lees dit en ineens denk ik wat ik in 2008 augustus heb gehoord ,een enorm geluid boven mijn hoofd ,ben buiten gaan staan zag geen vliegtuig ,een geluid of er zware treinen reden ,het duurde echt lang ,Sprak later mijn vriendin ;woont een paar km verder ;die had ook buiten gestaan wist ook niet wat ze hoorde .
  Het heeft zelfs in de krant gestaan ,,noord holland .
  Het was op 31 Augustus ,en maandag 10 september weer het zelfde geluid .had het in mijn agenda gezet .
  in de oorlog had je ook dat geluid ,van honderde bommen werpers die over gingen
  alls ik er denk heel gek hoor ik het nog ..

 12. @Hannie: klopt, heb het ook gehoord. Kon het ook niet plaatsen. Woon ook in Noord- Holland; Heiloo. Maar ook was het net of de vloer een beetje walste, maar dat kan ook een lichamelijke reactie van mijzelf zijn geweest.

  1. Willie ja wat een geluid he ,,was niet bang maar stom verbaasd ,jepraat er niet gauw over met andere ,,alleen met vriendin ,,hoorde het geluid ook later 10 September ,,ergens vind ik het wel mooi ook ,en denk dan als je een ufo ben ,land dan hier op het landje ,,,zie je het voor je loop je naar zo n figuur toe en zegt gedag ,,weet dat er mensen zijn zeggen die is knetter ,
   Heb hier voor me op klaarlichte dag ineens 4 oranje bollen gezien ,ze danste om elkaar heen en ineens schoten ze west waarts weg ,,had net mijn dochter aan de lijn ,,dus die kon mijn verslag mee horen,
   dag fijne zondag ..Hannie.

 13. @Hannie: wat gek, ik dacht ook: “als jullie het zijn, laat jullie dan eindelijk eens zien”. Tja, oranje bollen heb ik nooit gezien hier, wel een keer een zilverachtig object dat heel lang stil hing, ik reed richting Alkmaar met de fiets. Ik ben afgestapt om te kunnen kijken. Het was zeker geen vliegtuig of een ballon. Opeens maakte het een scherpe bocht en vloog pijlsnel schuins omhoog weg waarna het vrij snel niet meer te zin was. En een keer een dansend voorwerp in de lucht dat na een tijdje ook opeens zeer snel wegschoot.
  Dankjewel voor de “fijne zondag” wens; die heb ik ook gehad. Totaal geen chemtrails in de strak blauwe lucht, wat heel uitzonderlijk is want zodra er een prachtige lucht is, verschijnen ze waarna de lucht helemaal melkwit bedekt wordt.
  Heerlijk met de hond gewandeld bij het Maalwater; de strak blauwe lucht gaf een prachtig strak wateroppervlak te zien met mooie weerspiegeling van alles. Hond heerlijk gezwommen, ik heerlijk gewandeld. Dus een prachtige zondag.
  Groet, Willie

  1. @ WILLIE fijn dat je zo n goede dag had ,,,goed dat jij ook denkt laat je eens zien ,,er zijn vast meer mensen zijn die zo denken ,,maar je praat er niet gauw over he.
   heb altijd honden gehad ,entoen mijn man dood was ,sjouwde ik altijd met de hond door de duinen en strand ,,woonde toen in ymuiden.
   en nu durf ik sinds 2jaar niet alleen uit ,[hond is er niet meer ] jjaren erge pijn gehad ,geen dokter hielp, woon nu in inleun woning met 2 katten ,,en maak er het beste van.
   hoop dat we nog eens wat zien en horen ,,wat een zwaar gebrom was het toch .
   dag veel goeds Hannie.

  1. JaNee

   Ik snap niks van je post. Wat is nu je bedoeling van het plaatsen van die link? Ik mis de context naar het artikel. Wellicht zie ik iets over het hoofd?

 14. FF niet om het een of het ander, maar stel dat er echt vreemde hier dit geluid produceren met ruimte schepen zo groot dat ons verstand voorbij gaat?
  wordt het dan niet tijd om ons druk te maken of ze misschien niet aan het delven zijn na grondstoffen, het zou zomaar een industrieel proces kunnen wezen zo klinkt het ook, verklaard alle heftige beweging ook. Het is zomaar een idee.
  groeten van af hier.

 15. Ik zit net te kijken naar de documentaire Don’t talk about the weather, welke ik op mijn computer heb staan. In hoofdstuk 3, rond minuut 32, zie je radarbeelden van verschillende station, waarop, je raad het al, ook van die grote witte cirkels opduiken en weer verdwijnen, net zoals de cirkels uit bovenstaand artikel. Deze documentaire echter is al van 2008. Het fenomeen doet zich dus al een tijdje voor.

  1. Waar doken die cirkels op Sakshin, en kun je er gebeurtenissen vlak daarna in dat gebied aan koppelen? Ik vind het reuze interessant om te zien of waar deze fenomenen zich voordoen en of dan daarna daar ook rare dingen gebeurd zijn. Dit zou, indien dit zo is een patroon blootleggen en zelfs mensen (wijselijk) kunnen doen besluiten om te evacueren voordat de hel losbreekt in die gebieden daar waar ook weer cirkels worden waargenomen. Wanneer duidelijk verband kan worden aangetoond, hoe gek ben je dan om er nog te blijven…?

  1. Hoogezand Sappemeer ligt toch bij Slochteren…….(ligt er bijna tegenaan)? Er word daar veel gas gewonnen in de omgeving toch? Slochteren ligt wel iets ten Noorden van Hoogezand Sappemeer, maar is lopend te doen volgens mij…..

 16. Ik merk dat mensen nog steeds HAARP erbij halen en gokken/twisten… echter mijn gevoel verteld mij dat de “WAARHEID” geen van dit alles is, maar iets waar we absoluut geen weet van hebben.

  Ik weet wel dat geen mens hier iets aan kan doen, dit is puur kosmisch. Terwijl mensen het steeds over HAARP hebben, geloof ik dat het echter nog eerder SCALAR technologie is.

  Ik bedoel alleen maar, met twisten veranderen we “niets”. De lineaire tijd nadert dat de kosmos ons compleet transformeerd, en DÁT is hetgeen wat ik zo liefdevol vind, alles komt goed, door te twijfelen zit je al “fout”. Altijd weten dat altijd alles al goed is and we are THERE already 🙂

  1. Saturday, March 26, 2011
   Tim Alexander : Japan Earthquake probably created with HAARP like scalar technology

   Tim Alexander on the Dr. Deagle show gives his analysis on the Radioactive fallout in Japan the danger that the governments are not telling us about in order not to create panic, the plutonium is the most toxic substance in existence , one atom of plutonium is capable of killing one person , the Japanese reactors use plutonium as their main fuel , this stuff is extremely deadly a real nightmare and do not expect corrupt politicians to tell you the truth or to save you…the earthquake in Japan was probably man created with HAARP or scalar warfare says Tim Alexander

   http://geraldcelentechannel.blogspot.com/2011/03/tim-alexander-japan-earthquake-probably.html

  1. Volgens mij hoor je de snelweg in space nog…….nee hoor grapje…
   Bijzonder!

 17. Oke, tja net zoals wout het schrijft “met twisten komen we er niet”.
  Niemand weet exact wat het is. Opeens wordt overal HAARP erbij gehaald.
  Ook Japan is door HAARP veroorzaakt. Als dat zo is, dan heeft de illuminati zichzelf er
  toch ook mee!

  Scalair daar denk ik eerder aan.
  Het hele universum t/m de kosmos aan toe is aan het veranderen.
  Ook de stand van de planeten, en wat doet dit via de magnetische krachten met de planeet Aarde!

  Geen idee, maar wel dat het een grote invloed heeft.
  Dus ik beweer niet dat HAARP op geen enkele wijze invloed heeft gehad, mocht de illu
  zichzelf willen beschermen, dan denk ik eerder dat zij HAARP proberen in te zetten om de scalaire of kosmische krachten tegen te houden.

  Want ook onze zon is heel druk bezig met X-Class flares.
  Wat doet dat met aardbevingen?

  Ook zit de planeet Aarde in de fotonen gordel, weer iets wat een oorzaak kan zijn.

  En wat gebeurt er nog meer dat wij nog niet kunnen begrijpen vanuit de kosmos.
  Valt het jullie op dat zelfs het daglicht helderder wordt!
  Contrast van het licht wordt ook anders, en toch geen extra vermoeidheid aan de ogen

  Dus ik denk “we laten het gewoon over ons heen komen”.
  Het komt wel goed.

  Waar ik wel moeite mee heb zijn de arme mensen in Japan.
  Het zal je maar gebeuren, hoewel wij ook wel onze portie gaan krijgen aan straling.
  Maar bang ben ik er niet voor. Maar waarom????

  Mij is het volgende vertelt.

  Al in de jaren ’90 is de krediet crisis daar begonnen en ze zijn er niet meer uitgekomen.
  Het was de bedoeling om te beginnen met het afsluiten van de 3e dimensie.
  En om te beginnen met het openen van nieuwe kennis/inzichten enz.
  De transformatie dus, land van de rijzende zon!!

  Waarom nu die kernramp? Wel men heeft vanuit de kosmos aangeboden om te helpen met hun technologieën om de vervuiling (welke dan ook) op te ruimen, dus ook kernafval, chemische/biologische afval enz.

  Men heeft dat geweigerd, toen heeft de kosmos met een harde tik het zelf gedaan.
  De aarde zal hierdoor nog heel veel jaren nodig hebben om te herstellen.

  Het spel is volledig gewijzigd, het is voorbij.
  Bereid je voor op vertrek.

  Want niet veel tijd is er nog om zo verder te gaan.

  Bron: aarts engel Metatron

  We zien dat als we alles op een rijtje zetten, deze dimensie niet meer kan functioneren.

  Ik kan het mis hebben, maar dat we nu nog hier zijn, is mij een raadsel.

  Tip: observeer de mensen eens, dan zie je de volgende dimensie wel of niet.

  Oke, ik hoop dat dit een beetje helderheid geeft.
  Nogmaals ook ik heb de wijsheid niet helemaal, helaas, maar weet wel, blijf bij jezelf.

  Dat is de simpele truck, als je dat doet, ben je klaar.

  1. @anthon Kot
   Nee, weinigen weten of het Haarp wel of niet is. Daarom is observatie zo belangrijk. Waaraan herken je haarpbevingen? Hoe werkt het en wat kan het doen? Ondertussen is mij weinig vreemd. Te bedenken dat het mogelijk is gehele hemelen van chemtrailrommel te voorzien verwacht ik van alles. Vergeet niet dat wat wij te zien krijgen op technisch gebied allang vele malen verder is. Project Blue Beam is er een van die de moeite waard is te onderzoeken. Verder staan de haarp installaties ondertussen zo’n beetje overal te draaien.

   Als je je een beetje verdiept in de ‘vijand’ dan zie je al snel dat ze heel wat van plan zijn. Een van de bijzonderste plannen is het uitroeien van het overschot van mensen. De Giorgia Guide stone’s getuigd van deze sinistere bedoelingen. Ook het prachtige Denver airport staat vol van hun plannen. Ik wil je niet van je wolk halen maar besef dat het hier op aarde nogal anders kan zijn dan dat wij geleerd zijn te denken. Veel dingen werken letterlijk andersom.

   Angst is absoluut niet goed maar wel een mate van argwaan tegenover instituuten, overheden, laten we zeggen iedereen met een bepaalde agenda.

   Waarom we aan het speculeren zijn over haarp is omdat het allemaal wel erg toevallig is….
   de ringwolken in Australie
   de afwijkende wolken boven Japan
   de waarschuwing dat Nederland getroffen gaat worden
   de ringwolken boven luxemburg
   de illuminati kaarten uit 1995 (waarin Tokyo op dezelfde datum een combined disaster zou krijgen),
   de herhalende 11e datum en noem maar op.

   Wat mij betreft een paar keer teveel toeval 😉

  2. Anton ,
   “bron aardsengel Metatron ”
   gaat er dan geen belletje rinkelen ?
   Als ik me niet vergis valt die onder de gevallen Engelen en is hij in de Lucferische Allister Crowly kaarten een van de top Boys . En wie channeld hem sowiso ?
   gewoon ff een paar vraagjes

  3. Met chirurgische precisie weet Dawn zin en onzin weer te scheiden en de dots weer te connecten. Dawn die ons bij de les brengt of houdt.

   De Georgia Guide stone’s, Project Blue Beam, Haarp, Denver Airport, Chemtrails, 9-11, Patriot Act, Fema kampen, Never seen before aantallen aardbevingen en Tsunami’s, de Illuminatie kaarten, Bilderberg BP oil Spill, Chemtrails, vogels die onverklaarbaar massaal uit de lucht vallen, vissterfte wereldwijd, walvissen die aanspoelen, meldingen van geluid vanuit diep uit de aarde gehoord in grotten in Tibet, meldingen van onverklaarbaar geluid in de lucht waarbij je niks ziet alleen maar het geluid hoort, TV presentatoren die plots idioot praten en na onderzoek niets blijken te mankeren, shapeshifters, de Amerikaanse vlag met omgekeerde sterren (punt naar beneden) Obama geen birthcertificate, Obama die bij zijn inauguratie de eed niet correct uit zijn bek kon krijgen, later in het geniep zonder bijzijn van pers dit opnieuw dan wel goed zou hebben gedaan, WHO die pandemiecriteria aanpast zodat iedereen gevaccineerd dient te worden, HPV-vaccinaties, Codex Allimentarius, E-nummers, Monsanto…………ssshhhhhhhh…….hoe lang wil je het rijtje hebben? Maar nee hoor, er is niks aan de hand, maar imo heeft wel degelijk de NWO de hand er in.

  4. NIet iedereen is door de sluiers heengegaan Wattenstaafie , blij dat jij en vele anderen dat wel hebben gedaan , voel ik me niet zo ellendig alleen .
   Het zal op he eind allemaal wel weer een illusie zijn , maar dessalniettemin als je er middenin zit lijkt het toch verrotte echt .
   En waar je je bewust van bent en wat je je aantrekt zijn dingen waar je iets mee moet .

  5. Slik, zie weer een opmerkelijke tijdlijn. Vandaag zit mijn dag weer vol 11en.
   Wattenstaafie krijg jij daar tegenwoordig ook al last van? Want wat een mooie timing!

   Hoop echt dat wij er helemaal naast zitten. Maar de lijst kunnen we verder en verder verlengen en het klopt niet. Dat mensen nog steeds niet zien hoe scheef het staat is mij een raadsel. Dan moet je toch wel erg onder de fluoride zitten.

  6. En dan het UFO fenomeen, de geometrisch perfecte graancirkels, welke afgedaan worden als man-made. Omdat men denkt te kunnen bewijzen dat ook mensen in staat zijn om deze cirkeltjes te maken worden deze complexe geometrische boodschappen afgedaan als man-made en dus als hoax. Echter men vergeet dat de complexiteit van de authentieke (dus niet man-made cirkels) nooit door mensen zouden kunnen zijn gemaakt en zeker niet binnen het tijdsbestek waarbinnen ze zijn gemaakt. De complexe geometrie welke de graancirkels kenmerkt lays far beyond the knowledge, understanding and capabilities van de veronderstelde menselijke bedriegers. Dat 90% niet kan zien en niet kan luisteren ja, juist aan hen zijn de boodschappen in de graanvelden gericht.

  7. @cozmic

   De sluier, de sluier….Ik ben helemaal niet blij met door de sluier heen kunnen kijken… Het stemt me alleen maar verdrietig te zien dat er sluiers bestaan en dat velen niet eens weet hebben van het bestaan van sluiers. Dus ook niet weten waarover je het hebt wanneer je deze benoemd.

  8. Weet dat elke nieuwe sluier een nieuwe illusie is. Hoeveel sluiers wil je openen tot je erachter komt dat je er niet verder mee komt. Goed om verder te gaan dan wat je ziet maar blijf alert en verdwaal niet in onnozelheden, nieuwe illusies. Het denken kan veel, het voelen nog veel meer. Voel de werkelijkheid en de onwerkelijkheid, dan komt het wel goed. Vertrouw in eerste plaats jezelf, jij kan alle dimensies en alle sluiers aan omdat deze in jou opkomen. You’re the Boss!

  9. @Dawn

   Ik wilde reageren op die 11en, maar het pakt anders uit.
   Fluoride en stompzinnige programma’s op TV. MSN, Twitter en Facebook en dan dat eindeloos zinloze SMS-en doet de jeugd afdwalen van de realiteit. Zo al doende zijn ze zich niet meer bewust van wat er zich in de werkelijkheid afspeelt en voelen er ook geen enkele affiniteit meer mee. Alles wat ze tot zich nemen en uitzenden is een digitaal uitwisselen. Elkaar maar bezighouden om maar weg te blijven van die moeilijk te begrijpen wereld denk ik dan vaak. Gewoon niet kunnen dealen ermee en heil zoeken in een alternatieve ‘veiligere’setting. Makkelijke prooi dus voor NWO.

  10. Alles wordt zo gemaakt dat de jeugd voornamelijk het opneemt als zoete koek. Ze worden ook nog eens doodgegooid met beelden die angswekkend zijn, onderdrukkend zijn. Ja, dan moet je van goede huize komen om dit alles te doorzien en je ervan af te houden.
   Pijn is fijn, dat is het motto van vandaag. Ze zijn gek! De hele maatschappij is opgebouwd nu op gektes en consumptie sektes. Nou, ik wel vanaf de zijlijn mee, van mij krijgen ze niks, ook geen aandacht/energie. Tijd om iets nieuws te beginnen, nieuwe jaren 60, provo’s en hippie’s, the times they’re a changin’.

   Eve of destruction:
   http://www.youtube.com/watch?v=eCrnpJTJiuU&feature=fvst

  11. Op een of andere manier heb ik er wel vertrouwen in zoiets van komt wel goed.
   Ook al lees ik de meest doldwaze dingen die alle begrip te boven gaan.

  12. Ja heb ik ook wel Wattenstaafie maar toch in al die opwinding voel ik ook een rust.

  13. @JaNee

   Rust voelen bij…. rust kunnen voelen bij het zien van zaken van waarvan je hebt gezegd dat je hebt gezien dat deze niet kloppen. Is dit passiviteit of capitulatie? Komt op hetzelfde neer zoals ik het zie. Wanneer je gevaar ziet probeer je mensen hiervoor toch te behoeden? Heb jij dit dan niet JaNee? Wanneer iemand niet oplet, op de tramrails staat en de tram komt gevaarlijk dichtbij dan waarschuw je die persoon toch? Desnoods in laatste instantie, trek je indien mogelijk deze persoon weg…voordat.. Dan ga je toch niet staan zeggen van ik doe maar niks want ik heb vertrouwen in een goede afloop…?

  14. @ Wattenstaafie

   Laat ik het zo zeggen ik roei met de riemen die ik heb . Euhm zoals jij het nu stelt probeer jij mij iets in de schoenen te schuiven opzouten vind ik.

  15. @Dawn

   Ik ben je vraag over die 11en niet verloren hoor Dawn. Weet vanuit eigen ervaring over dit fenomeen ook wel het een en ander. Nu past het bij me om het er niet hier over te hebben. Wellicht kom ik er nog wel eens op terug wanneer het beter voelt voor mij om er hier over te praten. (zoveel oren hier) Ik hoop dat je me mijn weigering om over bepaalde specifieke momenten met betrekking tot de 11 te verhalen op dit moment begrijpt. Ik vind het ook helemaal niet de plek hier om mijn ervaringen met 11en zomaar hier neer te schrijven. Maar wel dank! Dat jij er ook iets mee hebt vind ik niet zo bijzonder hoor…ik herken immers de 11jes wel.

  16. Ik ben nu toch wel erg benieuwd Wattenstaafie, hoeveel mensen jij ondertussen al voor de tram hebt weggesleept. Volgens mij gooien ze zich er maar al te graag voor en zijn wij niet echt bij machten om ze tegen te houden. Tot dusver heeft nog nooit iemand naar mij geluisterd, geeft mij weer een goede reden om niet altijd naar anderen te luisteren. Ik pak op wat ik interessant vindt, ervaar het, doorleef het desnoods en laat het weer los. Loslaten, open zijn, daar zit een kracht die alles aan kan. Zelfs al die duistere zaakjes die er zich afspelen en al die duistere gedachten van idioten kunnen hier niet tegenop. Blijf je malen in deze informatie, deze gedachten, dan zit je vastgeketend, dan geef je je om het zomaar te noemen, aan de Duivel.

  17. Klopt Wattenstaafie,
   Maar wanneer je gaat zeggen ;Heb jij dit dan niet JaNee? Wanneer iemand niet oplet, op de tramrails staat en de tram komt gevaarlijk dichtbij dan waarschuw je die persoon toch? Desnoods in laatste instantie, trek je indien mogelijk deze persoon weg…voordat.. Dan ga je toch niet staan zeggen van ik doe maar niks want ik heb vertrouwen in een goede afloop…?
   Voelt dat voor mij als zuigen natuurlijk trek ik diegene weg voor de rails snap je EN ANDERS OPZOUTEN 🙂

  18. @JaNee

   Het was slechts een metafoor JaNee. Een metafoor om duidelijk te krijgen of je door niet-handelen vertrouwen blijft houden in dat de dingen nu eenmaal gaan zoals ze gaan.
   Maw laat maar gaan al die doldwaze dingen, ik heb er toch geen invloed op. Wat je aangeeft is dat je in de door mij geschetste situatie ook zou handelen. Dit stemt mij hoopvol.

  19. @JaNee

   Dank je wel JaNee.

   Waar ligt nu de tomahawk?
   ligt die tomahawk nu bij jou of bij mij? Ik zie ‘m hier nergens liggen. Is deze ons ontfutseld door een derde die ons elkaar tegenover elkaar uitspeelt en vinden we deze door ons kwijtgeraakte botte bijl straks allebei in onze nekken terug? Wat denk jij? Zie je wel, we zijn niet gek. We zijn niet langer op zoek naar die bijl we hebben elkaar al kunnen vinden, maar die bijl hé? Degene die bijl in handen heeft is niet van zins deze te begraven. Hij gebruikt deze bijl nog steeds om ons elkaar te splijten. Nou ja, ik had andere woorden in gedachten maar het leek beter deze hier niet te plaatsen..

  20. De strijdbijl dient begraven te zijn en de vredespijp moet voluit roken .
   Ik betrap mezelf er ook weleens op dat ik in een verkeerde frame of mind een goed bedoelde boodschap verkeeerd opvat .
   Bij deze sorry voor allen , later zie ik het en maak mijn excuses .
   terug naar mijn nest…

  21. En toch he? ….. ik hoor om mij heen steeds meer mensen hun bedenkingen hebben bij het voedsel dat we voorgeschoteld krijgen. Ook bedenkingen hebben over hoe het financiële systeem in elkaar zit (lees: verrot). En sinds kort hebben zo hier en daar een aantal mensen die ik ken door, dat de media niet alles vertelt, terwijl hen dat vroeger niet zo interesseerde ….. er is wel iets gaande wat bewustwording betreft. Alleen het zou wat mij betreft wat sneller mogen allemaal.

  22. @Nachtuil

   Ik begrijp precies wat je zegt, er is iets gaande. Ja, inderdaad bewustwording sijpelt langzaam door. Steeds meer mensen krijgen door dat er een spel met ons wordt gespeeld. Maar ja bewustzijn…wat is dat ‘bewustzijn’? Is bewustzijn hetzelfde als bewust ZIJN? Een tipje van de sluier opgelicht…even een doorkijkje door de nevelen heen, ja mooi! Maar ondertussen zitten wij mensen zó verstrikt in de machinerie, zó klem tussen de tandwielen van onze maatschappij Ja, de maatschappij die we zélf hebben gecreëerd (beter gezegd hebben toegelaten dat het zo ver kon komen) We zitten nu zó klem in deze maatschappij, dezelfde maatschappij waarin we ooit hebben geloofd maar die we helemaal niet meer willen.
   We zitten nu zó ingesloten binnen het gespeelde spel, dat het wel erg veel moed vereist om alles wat je Zijn bepaald, af te durven leggen. Bewustzijn van je zijn is nog geen bewust ZIJN. Bewustzijn van je ZIJN – als je dat bewustzijn hebt – dan zie je onmiddellijk dat het niet ‘die ander’ is die je verstrikt heeft. We hebben het collectief laten gebeuren. Feitelijk zijn we zelf de ‘hoofdschuldigen’. Hoofdschuldigen omdat we dachten bewustzijn van onszelf te hebben. Helaas hadden we geen bewustzijn van het grotere spel wat met ons gespeeld wordt. Nu er bewustzijn van dit spel doorsijpelt baat het niet om de vinger te wijzen. We hebben het zelf laten gebeuren.

 18. Wie ufo boeken leest die in de jaren 60-70 geschreven zijn weet dat dit soort vreemde zaken toen ook al gebeurden en beschreven werden. Met name ook die vreemde geluiden. Bij vreemde dingen op de radar is een technische storing het eerste waar aan gedacht moet worden.

  1. @wattenstaafje, daar zit ik ook behoorlijk mee. Bewust gaan zien wat er speelt is niet genoeg. Hoe komen we uit dat rad van slavernij? Je zegt dat we het collectief hebben laten gebeuren. Feitelijk zijn we zelf de ‘hoofdschuldigen’. Tja….. ik weet het niet hoor, we zijn in deze maatschappij geboren en de manier waarop we nu onderdrukt worden speelt al van veel en veel eerder. Als we zelf hoofschuldigen zouden zijn, zouden we terug moeten gaan van de oorsprong van onze ziel om te kijken welke fout we hebben gemaakt.

   Ik dacht laatst nog: wij gebruiken dieren in stallen, voor vlees en melk. Die dieren kunnen ons zien, maar zijn zich niet echt bewust van wat we precies doen. Ze lijden, maar ze weten niet dat ze door ons mensen misbruikt worden. Wat nu als wij zelf ook misbruikt worden? We worden gewoon gefokt voor een ander doel. In ons hok is een broedlamp neergezet, de zon. We krijgen water en eten en een eigen maatschappij omdat we ons anders vervelend. ….. hoe hoofdschuldig zijn we dan?

 19. De prinses van Japan over de Illuminatie, Rothschilds, Rockefellers en de hidden government
  http://www.youtube.com/watch?v=bb0hA1A5N8A

  Hier wordt in het Japans parlement het officiële 9-11 verhaal voor het oog van de wereld totaal ontkracht door parlementslid Fujita Yukihisa
  Over het pentagon http://www.youtube.com/watch?v=5Z53RzmxBso&feature=related
  Over het WTC http://www.youtube.com/watch?v=8NaiKWALe-w&feature=related

  3x raden welk land er bovenaan de hitlist van de illuminatie stond (c.q. staat als ze nu nog niet inbinden)

  Natuurlijk was dit HAARP

  1. @ Hashahsin
   Excactly , de Aziaten kwamen erachter dat ze buiten de NWO geplaatst waren vanwege hun andere genetische achtergrond . Sars en nog wat andere expirimenten tastten alleen het spleetoog-gen aan ( ff bot gezegd ) en een enorme NWO resistance stak de kop op om het NWO plan te dwarsbomen , oa geleid door de Yakooza en Chinese maffia .
   De Aziaten kunnen America in een dag de nek omdraaien als ze willen .
   Het antwoord kwam een paar jaar terug met een vantevoren gemelde aardbeving in west Japan . Later nog ff een in China .
   Er is een docu op youtube met al deze info , misschien dat ik em terug kan vinden .

 20. HAARP kan nooit tegen de kosmos op. Te weinig energie, ook al hebben zij giga watten.
  Maar de kosmos heeft oneindige energie!!
  En wat heeft nu dat eindeloze gedoe over 9/11 hiermee van doen?
  Ik ga zeker niet twisten, maar 9/11 weet je toch al direct als je alleen de eerste
  berichten hierover hoort. Heb je geen internet voor nodig.
  Want 1 vliegtuig wil ik nog geloven, 2 wordt minder. Maar 4 nee dan is er iets anders aan de hand. Verdorie met die satelieten kunnen ze jouw schoenveters zien, maar een
  paar terroristjes ontmaskeren, nee dat kunnen we niet, lache.

 21. Ik heb een aantal filmpjes beluisterd over het vreemde en tegelijkertijd fascinerende geluid dat wordt waargenomen.
  Het viel mij gelijk op dat er een soort ritme inzit.
  Mijn eerste associatie was dat er een enorm ruimteschip kracht aan het genereren is.
  Toen ik mij beter concentreerde en mijn intuïtie gebruikte had ik het idee dat er wordt gecommuniceerd.
  Dit deed me eerst denken aan het aftellen tot een lancering.
  Totdat ik de volgende cijfercombinaties hoorde: 10-5-4-000-000.
  Heb toen het jaar 1054 gegoogled.
  Tot mijn grote verbazing was de uitkomst dat er in dat jaar een supernova heeft plaatsgevonden.
  Ongeveer 23 dagen lang was er overdag een “heldere ster” te aanschouwen.
  Heb mij hier toen nog wat verder in verdiept.
  Nu blijkt dat er theorieën bestaan, dat parallel aan deze gebeurtenis er een planeet zo dicht in de buurt van de aarde was, dat er sprake moet zijn geweest van een soort pole-shift.
  Met alle rampzalige gevolgen.
  De mensheid zal blijven bestaan, maar zonder de huidige technische kennis.

  Lees voor verdere informatie even het volgende artikel.

  The Chinese “Guest Star” of 1054 AD and Earth Catastrophism
  http://www.darkstar1.co.uk/williambourne.html

  Als je kijkt naar de diverse gebeurtenissen van de laatste tijd lijkt mij dit zeer goed mogelijk.
  De veranderingen in ons melkwegstelsel, verschijnselen in de lucht, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en massale diersterfte(vogels, vissen en bijen).
  Daarnaast heeft de wetenschap gewaarschuwd dat er volgend jaar al een tweede zon zichtbaar zou kunnen zijn(planet x of nibiru).
  Ook is er toegegeven dat de laag die de aarde beschermt tegen schadelijke kosmische gamma straling aan het verminderen is.
  Zou deze planeet de terugkomst kunnen betekenen van onze Creators, zoals beschreven door diverse oude culturen?
  Is een mogelijke poleshift de uiteindelijke Purifacation day?
  Eén ding is duidelijk Moeder Aarde is in Beweging!
  En nu wij nog!

 22. Hmm,vorige week (de 21e)kwam ik uit de nachtdienst thuis rond 6.45 regio Dordrecht en toen ik uitstapte vond ik het buiten behoorlijk lawaaierig.
  Keek omhoog, maar was een redelijk heldere lucht en zag niets bijzonders.
  Geluid leek ergens richting Rotterdam vandaan te komen, maar aangezien op de route ook het rangeer terrein van Zwijndrecht ligt en ook de A16, was ik verbaasd maar dacht er verder niet echt over na.
  Wat ik nu dus wel heel frappant vind is dat het geluid uit dat filmpje, bijna exact het zelfde geluid was als wat ik hoorde, alleen dan iets zachter, verder weg.

  1. Oja, ik bedoel het geluid van het filmpje wat opgenomen was in Florida en toen mijn vrouw 1 1/2 uur later de kids naar school bracht, was het niet meer te horen.

 23. Dank je Mirakel, dat filmpje zegt genoeg.
  Het is de truck om in je balans te blijven, als is dat soms lastig.
  We laten ons niet gek maken of ophitsen.

  Laten we elkaar steunen, daar komen we verder mee!

 24. Het geluid van de Tibetaanse grot is, zo kan ik met de hand op het hart melden, een opname van de NASA die, toen de Voyager langs een aantal planeten van ons zonnestelsel passeerde , de electromagnetische straling van die objecten opnam en vervolgens naar ons geluidsniveau bracht.
  Dit is buitengewoon genoeg (zo melodieus en gelaagd!). Er zijn geen Tibetaanse heiligen voor nodig (al zijn die dikwijls ook buitengewoon!) om het geluid te waarderen.
  Ik heb een aantal cd’s ervan, al een jaar of 20. Wat er hierboven wordt beweerd over de oorsprong van het geluid is dus onzin.

  1. Op volgende site http://weewarrior.wordpress.com kan je achtereenvolgens de Tibetaanse grot; de geluidomzetting van de Schumannresonantie en de omzetting in geluidsgolven van Saturnus en Jupiter bij de passage van de Voyager beluisteren. Het geluid van de ringen van Jupiter komt het meest overeen met dat van de Tibetaanse grot, zij het ‘armer’ en eentoniger. De grot geeft meer klankdiepte en resonantie. Waarom zou het niet zo kunnen zijn dat door hun hoogte en ‘constructie’ de Tibetaanse grot(ten) bepaalde cosmische golven opvangen en geluidsmatig weergeven?
   Het wordt stilaan tijd dat wij het onwaarschijnlijke als hoogstwaarschijnlijk gaan beschouwen…

 25. Een persverklaring uit 2007 van de United Nations waarin HAARP ter sprake komt.
  http://www.un.org/News/Press/docs/2007/gacol3160.doc.htm

  ALEDIA CENTENO RODRIGUEZ, Frente Patriotico Arecibeño, said her organization had spoken last year on the United States strategy to authorize a nuclear weapons production facility in Puerto Rico, in violation of the Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons. She explained that Arecibo was home to the Arecibo National Astronomy and Ionospheric Centre (NAIC), which was used as an “ionospheric heater” [an array of antennae which are used for heating the uppermost part of the atmosphere]. Arecibo was also mentioned as a test-site for the High Frequency Active Auroral Research Programme (HAARP), in a patent filed by an individual in the United States, to conducted experiments related to ionospheric manipulation. HAARP could function as an anti-missile and anti-aircraft defence system, permit interception and disruption of communications, weather and submarine and subterranean communications, among other things. The HAARP patent papers also stated that the invention could “simulate and perform the same function as performed by the detonation of a heavy type nuclear device”.

  She said Arecibo was also mentioned in connection with the Puerto Rico Karst Conservation Act, which included authorization for the deployment of a nuclear weapons production facility. Aerial photos taken in the region showed antenna-like devices directed towards the ground, present since the mid-1990s. The citizens of Arecibo had not been made aware of the consequences or possible effects of those atmospheric experiments. Statements found in the literature regarding those experiments admit to the use of laser rays aimed at the atmosphere and there have been witnesses to the use of such rays for decades. There was a high rate of cancer cases of unknown origin in that region.

 26. Wat die grote ring is weet ik niet, maar op die datum in de middag wel een licht vlekje
  in de wat donkere lucht richting de grote ring gezien.
  het vlekje bewoog wat in het rond en even later snel naar beneden.
  UFo ?

  1. http://sp00kje.nl/?p=5553

   Contact
   Nieuwsbrief

   Waarom hangt er een donut boven België op weerkaart?

   Wat doet deze donutachtige wolk boven ons land? Ze verschijnt sporadisch op een weerkaart en zou veroorzaakt worden door bizarre weeromstandigheden die de radar verstoren.

   De ringen verschijnen als sneeuw in de atmosfeer smelt en het radarsignaal terugkaatst. We zien deze ‘donut’ maar een fractie van een seconde, omdat weerradars slechts zeven seconden per uur een signaal uitzenden.

   De heldere binnenkant van deze cirkel is afhankelijk van de hoek van de radar. Voor we denken dat België ook hier een uitzondering zou vormen, de ringen werden ook al op andere weerkaarten vastgesteld.

   Bron deMorgen.be

  2. De donut was geen fractie van een seconde zichtbaar, maar enkele uren…?
   Tja veel vraagtekens bij deze verklaring……

 27. Gisteren 14-1-2015.
  Om 06.00 uur.
  Waargenomen op buienradar zo’n zelfde ring die bleek rond te draaien op vaste plek om Utrecht terwijl het buienfront er onderdoor razendsnel zich verplaatste richting West/Zuidwest.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.