Advertentie

VS: ongerust dat Saudi’s uit 911-school klappen..!


x

26 April 2005: George Bush jr loopt hand-in-hand met koning Abdullah van Saoedi Arabië. 18 Van de 19 kapers waren uit het land van Abdullah afkomstig.
26 April 2005: George Bush jr loopt hand-in-hand met koning Abdullah van Saoedi Arabië. 18 Van de 19 kapers waren uit het land van Abdullah afkomstig. Dat zou je niet zeggen als je deze foto ziet..

x

x

Bepaalde kringen in VS bang dat Saudi Arabië VS-medeplichtigen 9/11 onthult..!
X

VS: ongerust dat Saudi’s uit 911-school klappen..!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)
Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)

In de VS grote ongerustheid waar te nemen in die kringen waar men vreest dat de autoriteiten in Saudi Arabië informatie zullen vrijgeven over de medeplichtigen op VS-bodem van de aanslagen van 11 september 2001. Volgens een voormalig huurling van de CIA, Steven Kelley, die ook al stevige uitspraken deed over de rol die de VS speelt bij de opkomst van ISIS, lijkt het erop dat de Saudi’s namen gaan noemen van ‘belangrijke sleutelfiguren’ achter de aanslagen van 11 september 2001. Daarbij zou dan moeten blijken dat de Saudi’s slechts ‘mede-plichtigen’ waren van deze figuren in de VS..

Klinkt allemaal heel cryptisch wellicht voor je, maar het verhaal is simpel. Lees rustig verder zouden we je willen adviseren..! Volgens dezelfde Steven Kelley, die een interview gaf, afgelopen zaterdag 8 oktober, aan Press TV, komt aan het hele verhaal van de openbaarmaking van het ‘geheime deel’ van het officiële 9/11-rapport nog een stevig staartje.. Want het is voor mij duidelijk dat Israël, de Zionistische Mossad, de CIA, de NSA en de voormalige president George Bush-clan-in-charge, deze belangrijke sleutelfiguren waren en zijn..!

Senator Th. Massie zei, na het lezen van de geheime pagina’s:
It challenges you to rethink everything.’

“Saudi Arabia zal zeker haar bronnen aanboren, om aan te tonen, dat zij, indien überhaupt betrokken, slechts een kleine rol speelden in de hele poppenkast, die 9/11 feitelijk is”, aldus Steven Kelley in het programma van PressTv. Kelly zei ook dat het niet lang meer kan duren, voordat er grote waarheden boven water zullen komen, over de rol die de US zélfEN ANDERE PARTIJEN hebben gespeeld voor, tijdens en ná de aanslagen van 11 september.

“Uiteindelijk zal dit volgens mij leiden tot de val van de regering in de VS en de hele niewe wereld orde, de NWO. Deze openbaringen zullen ook de belangen van de VS in het buitenland ernstig schaden, waardoor deze NWO wordt vernietigd en de Rothschild’s (als machthebbers-achter-de-schermen) en hun trawanten eindelijk voor het gerecht zullen dienen te komen. Daarna kunnen we met een schone lei beginnen.”

Obama’s veto ten spijt: de Saudi-connectie werd openbaar gemaakt..!!
Op 23 september jl. gebruikte president Barack Obama vergeefs zijn vetorecht als president om de beslissing van het Congres te dwarsbomen, slachtoffers en nabestaanden van de 9/11-aanslagen de gelegenheid te geven de Saudi’s aan te klagen voor medeplichtigheid bij de aanslagen. Immers waren 18 van de 19 kapers afkomstig uit dit land..! Deze terroristen’ zouden de aanslagen hebben gepleegd, waarvan er 15 zelfs de Saudische nationaliteit hadden. Bij de aanslagen werden direct 2996 mensen gedood en zo’n 6000 gewond, nadat de beide Twin-towers waren ingestort. Ook de doden en gewonden die vielen bij de aanslag op het Pentagon vallen onder deze telling/opsomming. De totale kosten voor de VS-bveolking is becijfers op zo’n US$ 3 miljard.

obama-saudi-911Volgens Kelly is de officiële verklaring van de aanslagen ‘natuurlijk ook een lachertje’.. “Er is veel meer bewijs dat het instorten van de torens het resultaat is van gecontroleerde instorting (‘controled demolition’) dan dat er überhaupt van een terroristische daad sprake was.” Het veto dat Barack Obama had uitgesproken over de beslissing van het Amerikaanse Congres, werd door de Senatoren van Capitol Hill verworpen, met een overweldigende meerderheid van 97 tegen 1..!! Ook dat is natuurlijk een krachtig signaal aan de politiek in de VS.. De nieuwe wet, de ‘Justice Against Sponsors of Terrorism Act (JASTA), werd dus alsnog aangemone, waarna de Amerikaanse volksvertegenwoordigers ook nog eens met overweldigende meerderheid (348 tegen 77) vóór deze wet stemden…

Waar rook is, is vuur.. En niet zo'n beetje ook..! 2000-200:1 De Saudische ambassadeur in de VS prins Bandar blijkt een bedrag van US$ 130.000 naar één van de kapers overgemaakt te hebben..
Waar rook is, is vuur.. En niet zo’n beetje ook..!
2000-200:1 De Saudische ambassadeur in de VS prins Bandar blijkt een bedrag van US$ 130.000 naar één van de kapers overgemaakt te hebben..

Hierdoor is de weg vrijgekomen voor rechtszaken, waarbij de Saudi’s voor Amerikaanse rechtbanken, of zelfs het Internationale Hof van Justitie in Den Haag kunnen en zúllen worden gedaagd, voor hun rol in deze aanslagen.. Want er zijn sterke aanwijzingen in het officiële 9/11-onderzoek naar voren gekomen -een onderzoek dat zeker niet als érg grondig te boek staat- waaruit blijkt dat de 15 terroristen, die Saudische staatsburgers zijn, hulp hebben gekregen van Saudische vertegenwoordigers in de VS (HIER en HIER). Deze hooggeplaatste Saudi’s, zouden op hun beurt weer gesteund zijn (of zelfs gevraagd zijn voor medewerking) door Amerikaanse ‘overheidsfunctionarissen’, die dus door hun voorkennis van de aanval, ook strafbaar zullen zijn..!

De eerste rechtszaken al van start..
Een weduwe, wiens man was gedood bij de 9/11-aanvallen, heeft als een van de eerste Amerikanen, gebruik gemaakt van de nieuwe mogelijkheden, die de nieuwe wet Amerikaanse staatsburgers biedt. Zij wil schadevergoeding van de Arabieren, voor het leven van haar man. Stephanie Ross DeSimone is deze vrouw, die op vrijdag 30 september een aanklacht heeft ingediend bij het gerechtshof in Washington.

Haar aanklacht bevat de beschuldiging aan de Saudi’s, dat deze materiële steun hebben gegeven aan de leden van Al Qaida en hun voormalige leider Osama bin Laden. Beide organisaties zijn door de Amerikaanse overheid immers aangewezen als de masterminds achter de aanslagen van 11 september 2001.. Mevrouw DeSimone was in verwachting toen ze haar man verloor, marine-commandant Patrick Dunn, die stierf bij de Pentagon-aanval op die dag.

Hoe klef was de samenzwering van de Saudi's met de Bush-clan..??
Hoe klef was de samenzwering van de Saudi’s met de Bush-clan..??

Ze vertegenwoordigt in deze rechtszaak dus ook haar inmiddels 15-jarige dochter. ‘Doodslag’ en ‘het opzettelijk toebrengen van lichamelijk letsel’ zijn de 2 voornaamste aanklachten die DeSimone in haar procedure naar voren zal brengen. Het is vooralsnog onbekend wat voor een bedrag voor schadevergoeding ze heeft geëist..

Voor Barack Obama is dit een heel grote nederlaag, zo aan het einde van zijn ambtstermijn. Het is ook het eerste veto van zijn hand, dat door het Congres wordt verworpn. Hij spreekt van ‘een gevaarlijk precedent’, nu deze wet is aangenomen. Deze nieuwe ‘JASTA’-wetgeving zorgt ervoor, dat geen  enkel land in de VS nog zich kan beroepen op ‘juridische immuniteit’ tegen rechtszaken in de VS. In zijn commentaar liet Obama ook nog zijn ‘ernstige zorgen’ doorklinken over de gevolgen ‘voor sommigen van onze beste bondgenoten’ van deze wet…

Ook de EU had Obama opgeroepen om deze wet door een veto te blokkeren, omdat deze wet een ‘stevige last zou leggen op de bilaterale relaties tussen beide landen’. Onnodig te vertellen dat de regering van Saudi Arabië álles in het werk gesteld heeft, haar aandeel te leveren, dit wetsvoorstel van tafel te krijgen. Het zou zelfs economische maatregelen gaan treffen, wanneer de VS deze wet zou aannemen, door bijvoorbeeld US$ 750 miljard aan Amerikaanse schuld-obligaties te gaan verkopen.. Ze deden een dringend beroep, officieel vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken, om deze wetgeving niet van kracht te laten worden, om ‘serieuze, onbedoelde consequenties’ te vermijden..! De goede lezer begrijpt dat de woorden van een kat in het nauw komen..!

* * *

911-fox-news-israeli-connections1
Waarom is al het materiaal rondom de betrokkenheid van Israël bij de 911-aanslagen geclassificeerd als ’top secret’..?? Het lijkt nu de volgende stap te worden, de rol van de MOSSAD te onthullen, áchter de aanslagen van 9/11..!!

12 gedachten over “VS: ongerust dat Saudi’s uit 911-school klappen..!

 1. Lavrov zei dat er veel pussies bij de Amerikaanse campagne betrokken zijn, bij beide partijen.
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/26802142/___Pussies_in_Amerikaanse_campagne___.html
  Dit moet je echt even zien.

  Russen: ‘Oorlog bij winst Clinton’ http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/26803966/__Russen___Oorlog_bij_winst_Clinton___.html

  BonerGate: Will the Oboner insert itself into the campaign or will media reaction be flaccid? http://www.youtube.com/watch?v=0agBtEEYTaY

  Must Watch!! Hillary Clinton tried to ban this video http://www.youtube.com/watch?v=0agBtEEYTaY

  1. Zie liever mevr. Trump dat de lesbo Clinton. Heel veel venijn in dat soort types. Zie je ook in de NL politiek en dan vooral de dames die rond de machtscentra werken.

 2. Uit mijn onderzoek voor mijn boek MIndcontrol wat op deze site terug te vinden is onder het kopje gezondheid en dan mindcontrol, is mij een ding duidelijk geworden en dat is de biseksuele voorkeur van George W bush wat in mijn boek terug te vinden is,
  Een foto van een “verliefde sheik” past daar wel bij . kijk naar die ogen.!!!
  zie foto in dit artikel bij de huidige homo president en de rest is ook de moeite waard
  https://www.thesun.co.uk/news/1968311/america-plotting-to-allow-9000-isis-fighters-to-escape-terror-capital-mosul-so-they-can-attack-russian-troops-moscow-outrageously-claims/

 3. Ooit volgden twee Saudische prinsen een FBI cursus in Florida. Na aankomst werd onmiddellijk van kleding gewisseld. Armanipakken ipv etc. Auto’s gehuurd, de neus vol en op weg naar de callgirls en dat gedurende de hele cursus. Zo werd dat bij ratten. 80 jaar geleden met een stokje de schapen voortdrijven en nu teveel geld, gaat altijd mis. De Saudie’s zijn de meester-knechten van de Zionisten. Ook DE profeet dreef handel met de Joden en had meerdere bloedige meningsverschillen met hen. Arabieren/Joden blijven bedoeïen. Met de schaapjes je gras kaal vreten en dan weer naar andere plekken. Gras is nu vervangen door olievelden. De van Syrië gestolen Golanhoogten barsten van de olie. Herzl betoogde eens dat hij het anti-semitische zou aanwakkeren; aardig gelukt.

  1. Ik zou even het woord ‘joden’ vervangen door khazaarse zionisten. Er is een wezenlijk verschil tussen de normale joodse burgers en de khazaarse zionisten!

  2. Nachtuil 5.2 :
   De Joodse wereld is eerder een bos waardoor men de bomen niet meer ziet :Een Joodse bron :
   http://henrymakow.com/2016/10/Satanist-Jews-are-Edomites%20.html
   met uittreksel :
   “Satanist Jews (Illuminati) are Edomites
   October 19, 2016
   wolf_in_sheeps_clothing.jpg
   (left, the wolf in sheep’s clothing is on the Coat of Arms of the Fabian Society)
   “I know the blasphemy of them which say they are Judahites, and are not, but are the synagogue of Satan.” (Revelation 2:9)
   The Satanist conspiracy that has subverted mankind may be over 2000 years old.
   130 years before Christ was born, there was a final battle with the Edomites who lived in the neighbouring land (Edom/Idumea) to Judea. The Judahites won, but their chiefs had become so estranged from God’s law that they stupidly forced the Edomites to convert to the Judean religion at sword point, circumcisions and all. Thus began a pattern of false identity that has seen their successors, the Sabbatean-Frankists-Illuminati infiltrate and subvert all nations and all organizations.
   Sid Green, a Jewish contributor, traces the Illuminati conspiracy to its possible beginnings in the descendants of Esau, the Edomites. “.
   by Sid Green (henrymakow.com)
   Men dient al een gedegen kenner te zijn om hier nog klaar in te zien.
   Voor een goed begrip dient men de volledige tekst te lezen.
   Tal van vlaggen dekken dan ook de lading niet. Dit laat dan ook toe de bevolkingen te misleiden.. met alle gevolgen van dien

 4. – Als er geen vliegtuig in het Pentagon is gevlogen (klein rond gat in de muur)
  – Als er geen vliegtuig is neergestort in het veld bij Pennsylvania (amper vliegtuigresten gevonden alleen een rokende kuil in de grond)
  Dan is het geen gekke gedachte dat er helemaal geen vliegtuigen zijn gebruikt. En in dat geval is het dus een volledige ‘inside job’ geweest, en heeft Saudi Arabië er geen bal mee te maken.
  Als je iemand voor 911 had gevraagd of een vliegtuig zo naar binnen zou kunnen vliegen (zoals de beelden suggereren) in één van de twintowers dan had hij dat niet geloofd.
  Waarom niet?
  Omdat een vliegtuig van dun aluminium en plastic is gebouwd en de torens van beton en dik staal. Iedere oorwurm weet dat je met een appel geen gat in een houten deur kunt gooien, maximaal een klein deukje.

  1. Het heeft allemaal met SNELHEID te maken. Snelheid en masa. Hoe het voorwerp eruitziet zegt helemaal niks. Na 9-11 zijn er verschillende PSYOPS campagnes opgezet. Doel is de waarheid negeren en foute theorien vespreiden. Wat ben jij nu aan het doen?

   https://youtu.be/jpWrsEpWgrc

   Al zou er elke dag een 9-11 zijn in de Verenigde Staten dan nog zou ik geen medelijden hebben met dit moordenaars volk van Amerikanen. Als je 222 jaar in oorlog bent van de 235 jaar dat je als VS bestaad dan be je gewoon “garbage” als volk.

   https://youtu.be/GeZ3nCXyb_Q

   Amerikanen zijn een gewillig egoistisch, gewillig dom, gewillig hebzuchtig volk dat altijd weer bereid is om oorlogen georganiseerd door de elite voor hebzucht en ambitie uit te vechten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.