Advertentie

Wat gebeurde er in Bucha…??! KIJK HIER..


x

Wat gebeurde er in Bucha…??! KIJK HIER..

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Dit artikel in het kader van nieuws over.. Nieuws over de situatie in Bucha, Oekraïne, vlak boven Kiev, waar de Russische troepen zich zouden hebben schuldig gemaakt aan genocide, door burgers lukraak te vermoorden.. Een enorme controverse of de Russische troepen dit nu wél of niét gedaan zouden hebben, of zouden KUNNEN hebben en..  Of dit niet een smerig stuk ‘valse-vlag-operatie’ kan zijn. Dat laatste dan in het kader van de nimmer aflatende oorlogspropaganda. Van beide kanten overigens.

Het is aan mensen wereldwijd, om een klein beetje moeite te doen, jezelf te informeren over deze zaken. Niet gezegd, dat je meteen je vinger erachter krijgt, maar het is zoals met álles in de wereld van leugens en waarheid.. De waarheid is naakt en kan alleen worden verborgen door leugens te gebruiken, die de waarheid verbergen.. Alleen de waarheid verdraagt geen opsmuk.. Geen ENKELE..

Maar de smerige manier waarop -ook weer aan beide kanten- gebruik gemaakt kán worden (en wórdt) van de zogenaamde fake/staged-scenario’s, vraagt om onze uiterste aandacht. De Russische politieke- en legerleiding ontkent, dat het Russische leger verantwoordelijk is voor deze slachtingen. Hieronder citeren we graag in dat kader een man, die je waarschijnlijk nog niet veel bent tegengekomen. Ook op Twitter wordt hij niet altijd geciteerd. Het gaat om het Oekraïens parlementslid (!) Ilya Kiva, die vertelt over deze Bucha-slachting.

Maar wellicht eerst naar deze verklaring kijken van de burgemeester van Bucha, die op 30 maart vrolijk meldt dat de Russen zijn vertrokken. Geen woord over de moord op burgers, door de Russische terugtrekkende troepen..!

Zijn het échte mensen of zijn het (voor het grootste deel) mensen, die ‘zijn gaan liggen, om deze situatie te faken’…? Zijn verhaal is duidelijk en gezien de situatie rondom het neerhalen van de MH17, kijken wij niet meer op van de gruwelijke daden van geheime diensten. Voor hen geldt kennelijk ‘hoe meer doden, hoe realistischer de valse-vlag-operatie’..!! Kijk zelf, naar de verklaring van Ilya Kiva, maar ook naar dit filmpje, waarbij je ‘een lijk’ van een burger aan de kant van de weg ziet, die na 10 dgn. daar gelegen te hebben, nog zijn/haar arm beweegt…!

4 gedachten over “Wat gebeurde er in Bucha…??! KIJK HIER..

 1. Volgens mij zijn er overtuigender beelden die laten zien dat Bucha fictie was.

  De omgevallen fietser, zie links hieronder
  Het gezicht van de fietser toont duidelijk een pop. De fietser heeft zijn linker elleboog opgeheven waarbij zijn hand ook in de lucht zweeft. Zijn hand houdt daarbij de houding aan alsof hij nog het stuur vastheeft. Een pop uit een etalage dus.

  https://www.google.com/search?q=bucha+ronaldo+schemidt&client=tablet-android-samsung-ss&prmd=isnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjm6s2sy4T3AhWUOuwKHUN5AUgQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=602&bih=1009&dpr=1.33#imgrc=RGkVb6p21xctZM

  Hier zie je beide foto’s van de fietser, even doorscrollen, oranje handschoentjes. Overduidelijk plastic pop, helaas hier het zwart-gele gezicht, masker, vaag gemaakt:
  https://huxfluxdeluxe.com/2022/04/04/%d0%b1%d1%83%d1%87%d0%b0-%d0%b2%d1%8b-%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%b2%d1%8b-%d1%87%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%b0-%d1%84%d1%81%d0%b1-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%b5%d1%82/

 2. Een andere gedachte. Stel ik ben een Russische soldaat en ik word naar het front gestuurd en wil toch ook leven. De tegenpartij Zelensky, DE EU en de NAVO levert de wapens aan de burgers. Want van in den beginne is gezegd dat ze de burgers gingen bewapenen en zo goed als onervaren het slagveld opsturen. De burger is dus gewapend en loopt op straat schietend rond of verschansen zich in een appartementsgebouw aan de hoofdtoegang van de stad en schieten op de Russen. Wat zou ik doen als Rus nu ik zelfs de man in de straat niet kan vertrouwen? Je schiet op al wat beweegt en de Appartementen waaruit geschoten wordt aan flarden!!!!! Dus vooral de Europeanen, AMERIKANEN en de NAVO zijn schuldig aan de slachting onder de bevolking. Erger nog ze maken het een conflict van lange duur en doen de dodentol enkel oplopen.

 3. De eerste berichten waren naar mijn mening dat terugtrekkende Russen bij hun “aftocht” mensen zouden hebben gedood.Rond 30 maart zijn ze meen ik vertrokken en het bericht is voor 5 april door de MSM verspreidt.Dit maak ik op uit de datum van dit artikel namelijk 5 april 2022 dus moet het voor die datum bekend gemaakt zijn.Het vreemde is dat eerst alleen gesproken werd over slachtingen onder de burgerbevolking en later pas werd verteld dat mensen al 10 dagen of langer (volgens sommige media 3 weken) op straat zouden hebben gelegen.Nou ben ik geen rekenwonder maar van 30 maart tot 5 april is 7 dagen.Wanneer dan beweert wordt dat mensen al 10 dagen (of langer) op straat zouden liggen kunnen terugtrekkende Russen het niet gedaan hebben op het moment van weggaan.Dan zou men nog kunnen beweren dat Russen deze mensen dagen voor ze weggingen hebben gedood maar dan klopt het MSM verhaal ook niet meer.En wanneer bekend is dat lichamen al 10 dagen of langer op straat liggen waarom hebben ze deze lichamen dan niet begraven of geborgen?Er gebeuren vreemde zaken zoals een propaganda oorlog waarbij het meestal al voor de westerse MSM vast staat dat al het slechte door Russen gebeurd en dat Oekraïne alles goed doet en het slachtoffer is.De bevolking van Oekraïne is het slachtoffer maar door sancties ook de Russische bevolking en ook wij zelf zullen het gaan merken vooral wanneer de gaskraan dicht gedraaid gaat worden en de kosten die het bewapenen van Oekraïne met zich mee zal brengen stijgen ook maar en zullen betaald moeten worden.Het Oekraïne verdrag,MH17 en nu dan deze oorlog en eerder natuurlijk de “vergiftigingen” van mensen telkens zijn het de Russen maar opvallend is toch vaak dat de MSM dat beweerd zonder dat ze bewijs hebben of leveren.Rutte sprak over een procedure die jaren gaat duren voor het lidmaatschap van Oekraïne in de EU en von der Leyen sprak afgelopen week al over eerder weken toen ze Zelensky de papieren overhandigde.Hoe het allemaal precies zit weet ik niet maar wel dat hier vreemde en vieze spellen worden gespeeld.De berichtgeving van de MSM is voorspelbaar in veel gevallen en eenzijdig waarbij wat de Russen ook zeggen of doen niet meer uit maakt omdat zij nu eenmaal de slechten zijn.Vreemd is ook dat Rijke Russen (oligarchen) die via de Zuidas bv financiële voordelen behalen of door medewerking van de belastingdienst door Hoekstra de mogelijkheid geboden hebben gekregen hun jachten nog te verplaatsen en eigendom op andere wijze konden weg werken.Hoekstra kwam daar laatst in de kamer door in de problemen maar zo gaat het toch ook met andere rijken die gespaard worden door overheden en diensten terwijl jan met de pet telkens de sigaar is en totaal uit gekleed wordt.Het is één en al vuiligheid.

  1. Nog niet zolang geleden hebben we 75 jaar bevrijding gevierd en ook willen we nooit meer oorlog wordt door velen uitgesproken maar is dat ook mogelijk?
   Wanneer men zaken op een rijtje zet lijkt het erop dat er niets is geleerd uit het verleden en dat we mogelijk opnieuw richting een dictatuur of oorlog gaan.
   Ook vraag ik me af of we als EU/NAVO wel onze steun aan de juiste instanties geven of dat we juist steun aan bv lieden geven die het Nazi gedachtengoed aanhangen.
   Waarom vraagt niemand in de tweede kamer hier naar vooral wanneer bekend is dat bv het Azov bataljon extreem rechts is?
   https://nos.nl/liveblog/2424705-azov-bataljon-russen-zetten-gifgas-in-eerste-buitenlander-vervolgd-voor-nepnieuws
   Gisteren schreef ik al over vergiftigingen en vandaag komt dan juist van dat Azov bataljon het (onbevestigde bericht) wat nog niet door onafhankelijke mensen is gecontroleerd dat de Russen met een drone een giftig iets boven Marioepol zouden hebben verspreidt.
   De minister van buitenlandse zaken van het VK heeft al gezegd een onderzoek te gaan doen.(Zij hebben ervaring met gifgas of gifstoffen en de Russen natuurlijk) en het valt nog mee dat Bellingcat nog niet genoemd is.
   Wanneer we weten dat er extreem rechtse lieden in het Oekraïnse leger vechten geven we dan wel wapentuig aan de juiste mensen? Waarom hoort men daar niemand over? Kunnen extreem rechtse lieden ook gebruik maken van door het westen geleverde wapens/middelen? Zou deze beschuldiging vals kunnen zijn en bedoeld om de Russen in een kwaad daglicht te zetten? De doden op straat waar ook de Russen schuldig aan zouden zijn is dat de waarheid of diende dat ook het doel om de Russen zwart te maken?
   Ik ben geen aanhanger of wat dan ook van de Russen maar eerlijk duurt het langst en mijn mening is dat de westerse belastingbetalers het recht moeten hebben op de waarheid zodat we weten wat er met ons belastinggeld gedaan wordt en wat ermee gesteund wordt.
   Duitsland gaat 100 miljard meer besteden aan defensie en wil ook nog meer en zwaardere wapens naar Oekraïne sturen,is dat verstandig?
   Bij WNL zat een defensie deskundige die al heeft gezegd dat Oekraïne het niet zal winnen van de Russen en als men dat weet blijft alleen meer doden en langer oorlog over lijkt mij.
   Waar blijven de kamer vragen aan bv Ollongren,Hoekstra en Rutte of aan leden binnen de EU/Navo? We weten ook uit verslagen van overlevenden van de holocaust of de kampen dat het toch vaak Oekraïners en litouwers waren die in de kampen de ergste oorlogsmisdaden begaan hebben onder leiding van de SS. Enige vragen stellen lijkt mij dan ook wel nodig en terecht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.