Advertentie

Maleisië: JIT, 9/11, Bush, Oekraïne en MH17…


x

“Een mens die zijn eigen denkwerk niet doet,
is een slaaf.
Maar vooral een verrader naar zichzelf toe.
En naar zijn medemens

x
Robert G. Ingersoll

(Amerikaans jurist, politicus en burgeroorlogsveteraan )
(1833-1899)

xx

x

x

Maleisië: JIT, 9/11, Bush, Oekraïne en MH17…

x
2018 © WantToKnow.nl/be

x

Wij geloven dat Maleisië simpelweg het slimste jongetje van de klas is. Door vooral zichzelf te zijn en.. te blijven! Nu weer, in het kader van MH17, het JIT-onderzoeksteam en de politieke kant van de verschrikkelijke ramp, die ons trof toen in juli 2014 de Boeing 777 van Maleisia Airlines werd neergehaald in de regio Donbass in oost-Oekraïne. Direct ná deze ramp kwamen de zogenaamde bewijzen vrij, die allen maar één kant op wezen. Alle vingers richting Rusland als dader. Zonder dat ook maar één onderzoek was verricht, was het de dag erná al duidelijk. Niet een vraagteken achter de zin, maar gewoon beweren: Putin did it..! Kijk naar de Telegraafcover van de dag ná de ramp. Vreemd of zelfs verdacht? Wie had toen, net als bij de ramp op 11 september 2001, de moed en rust om vérder te kijken dan zijn krant en het ‘officiële nieuws’ ons vertelden..? Was het niet al te opvallend, al die bewijzen die richting Rusland wezen..?

Het konvooi met de BUK-raket bleek toen al over de HELE ROUTE gefilmd.. Vreemd toch, vanuit een flatgebouw bijvoorbeeld, vanachter de vitrage.. EN..!! Meteen waren deze opnames op YouTube terecht gekomen… Door wie? Kunnen we dat voorleggen aan het JIT..? Nee, Rusland had, heeft en zal het altijd wel gedaan hebben. Gedaan moéten hebben kennelijk, want als je als JIT, Joint Investigation Team, een amateurkliek als Bellingcat gaat citeren, dan ben je toch wel érg ver gezonken. (Zie daarover o.a. onze artikelen hierover HIER en HIER) Inmiddels merken we, dat ook bij de groep nabestaanden helaas steeds meer mensen ‘overtuigd’ raken van de ‘bewijsvoering’ van het JIT.

Maar ziet niemand van hen dan de MEGA-TWIJFEL, die overal vanaf straalt. Is het gewoon ‘fijn’ en ‘een goed gevoel’, om nu een dader aan te kunnen wijzen..? We verwijzen je, zo je het artikel nog niet gelezen hebt, naar de publicatie ervan HIER, van enkele weken terug. Van vlak na die JIT-presentatie. Naar de uitzending van PAUW, waarin EINDELIJK nu eens werd gesproken over het MOTIEF.. Want bij elke misdaad, die opzettelijk is gepleegd, hoort toch een motief..??!

Dat motief is links- of rechtsom, gewoon NIET aanwezig voor Rusland, tenzij.. Tenzij het een verschrikkelijk ongeluk/vergissing was. Maar naar alle waarschijnlijkheid zou Rusland dit dan -vroeger of later- toegegeven hebben; ook al is het officieel niet in oost-Oekraïne aanwezig. Want wij zien wat een ophef er is gekomen, nu Rusland nog niets heeft gezegd in het kader van dader/motief etc. Geen ‘ongeluk’ dus. Dus die conclusie heeft Rusland ook getrokken: niets zeggen bij een ongeluk, heeft alleen maar negatieve gevolgen.

Dan blijft natuurlijk over, dat er sprake zou zijn van de opzettelijke uitvoering van dit neerschieten van MHH17.. Maar zou dat geen regelrechte onzin zijn, vanuit de kant van Rusland bekeken? Waarom zouden ze een burgervliegtuig uit de lucht halen en waarom zo opzichtig..???! Want Rusland was immers net zo lekker bezig ook, om Europese leiders in te palmen met een charme-offensief en daarbij grote deals af te sluiten in bijvoorbeeld de olie- en gashandel.

Wie dan wel..? Oekraïne natuurlijk..!!
Wat was dan hún motief zul je vragen; het motief van Oekraïne? Nou eigenlijk heel simpel. Nu bekend is geworden, wat eigenlijk iedereen al tijd wel wist, dat de VS áchter de revolutie zat, die officieel door het Oekraiense volk zou zijn uitgevoerd op het Maidanplein in Kiev op 21 november 2013  Opgestookt door krachten-achter-de-schermen, in de figuur vooral van ene mevrouw Viktoria Nuland, onderminister van Buitenlandse Zaken van de VS, ontstond een opstand tegen de zittende, DEMOCRATISCH GEKOZEN, president Viktor Janoekovytsj.

Poroshenko met zijn Amerikaanse broeders, die de ‘revolutie tegen de dictatuur’ weer volop hadden gesteund. Rechts in beeld, Victoria Nuland, de architect van de machtsovername in Oekraïne.


Het e.e.a. zou allemaal het gevolg zijn van diens weigering het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne te ondertekenen.Deze Janoekovytsj verdween/diende te verdwijnen en de door de VS aangewezen nieuwe president Poroshenko volgde hem op. Tot op de dag van vandaag, zit deze Poroshenko als de VS-marionet in zijn zetel.
Maar gelukkig zijn er genoeg mensen die kijken en ZIEN en luisteren en HOREN. De VS zwaait de scepter in Oekraïne..!!

Maar inmiddels is de valse-vlag-operatie die de ‘Oekraiense revolutie’ heet, volledig ontmaskerd. De Georgische scherpschutter-huurlingen, hebben hun mond open gedaan. Op 20 februari 2014 schoten de tot nu onbekende scherpschutters op het Maidanplein in Kiev 49 betogers en 4 politieagenten dood. Amerikaanse en EU-functionarissen waren er als de kippen bij, om direct de beschuldigende vinger naar de regering Janoekovytsj te wijzen. Maar inmiddels heeft een journalist van het Russische persbureau Sputnik gesproken met de scherpschutters, allen afkomstig uit Georgië. En wat blijkt?

De Oekraiense revolutie was valse-vlag-operatie; weer een Amerikaans/CIA-plan!
Volgens deze mannen hadden ze orders om zowel politieagenten als betogers te beschieten. En op deze manier de menigte op te ruien en een politieke crisis uit te lokken. Generaal Tristan Tsitelasjvili gaf leiding aan deze Georgische elite-eenheid en hij was de eerste die heeft verteld, dat ‘bepaalde Georgische scherpschutters betrokken waren bij het incident’. Hij verklaart: “Sommigen schutters zijn nog steeds in Oekraïne, anderen zijn teruggekeerd naar Georgië. Want ze zijn nog steeds bang dat ze uit de weg zullen worden geruimd als ongewilde getuigen. Ook al zijn ze dan ingehuurd door dezelfde personen waar ze nu bang voor zijn!”

Maidan-plein in Kiev, rechts ná de bloedige opstand, ingefluisterd door Westerse krachten. We schrijven 20 februari 2014

Een paar dagen voor het incident werd er in het Hotel Ukraina in Kiev, een vergadering belegd. Topgeheim beraad. Aanwezig waren de rechtse Oekraïense oppositieaanvoerder, de beruchte politicus/zakenman Sergei Pasjinski, de veiligheidschef Andrej Paroebij en voormalig Amerikaanse soldaat Christopher Brian. Bijzonder is te melden dat veiligheidschef Paroebij later de leiding kreeg over het onderzoek naar het Maidanplein-bloedbad, dat -hoe verrassend- geen resultaten opleverde. Volgens Koba Nergadze, één van de scherpschutters, werd hen na deze vergadering verteld, dat ze ‘spoedig een opdracht zouden krijgen’. Nergadze werd verteld, dat het geld voor deze ‘zakenreis’ zou worden betaald op het moment dat zijn ‘opdracht’ was volbracht. De voormalige officier van het Georgische leger heeft dat geld echter nooit gekregen.

Op de avond van 19 februari keerden zakenman/politicus Pasjinski met een aantal onbekende figuren terug naar het hotel, met grote tassen. Uit deze tassen kwamen kalasjnikov-machinegeweren, een SVD (scherpschuttergeweer) en een in het buitenland gemaakte karabijn tevoorschijn. “Pasjinski zei dat de wapens zouden worden gebruikt ter zelfverdediging, maar toen ik vroeg tegen wie we onszelf dan zouden moeten verdedigen, antwoordde hij niet en verliet de kamer” aldus Nergadze.

Hijzelf had te horen gekregen, dat hij een ‘speciale taak’ had en dat het ‘noodzakelijk was om chaos te veroorzaken’ op het Maidanplein door wapens tegen betogers EN agenten te gebruiken. Hij is nu bang dat zijn voormalige ‘collega’s’ wraak op hem zullen nemen. Ze zijn daarnaast ook nog eens getuigen, die de zaak internationaal kunnen verlinken.

In dat kader is het duidelijk dat enkele collgea-sluipschutters gezegd hebben, bereid te zijn om te getuigen in een Oekraïense rechtbank. Tot zover het inkijkje in de zogenaamde ‘revolutie van het volk’ in Oekraïne. Een door de Verenigde Staten geënsceneerde en door EU-NAVO gesteunde ‘omwenteling’, die precies past in het plaatje dat we de afgelopen 50 jaar zo vaak hebben gezien.

De VS die snel, na een infiltratie in de oppositie van een regering haar ‘militaire adviseurs’ levert. Lees CIA-agenten, die de weg verder voorbereiden voor totale omverwerping van de (veelal) democratisch gekozen zittende regering. Als je het nog niet gelooft, kijk, luister, ZIE EN HOOR, deze speech van de genoemde Viktoria Nuland, nota bene gesponsord door CHEVRON-oil, op 13 december 2013, een half jaar vóór het neerhalen van de MH17.

Haar berichtgeving en insinuaties zijn overduidelijk: de revolutie is feitelijk in kannen en kruiken en staat volledig in de steigers.. Heren industriëlen, even geduld nog aub. U bent zo aan de beurt. Wij hebben als VS-regering, zo vertelt ze doodleuk, meer dan US$ 5 MILJARD geïnvesteerd in deze aanstaande revolutie. En ja, dan, na 2 maanden, eind februari 2014, was die revolutie een feit..

Het resultaat? De VS stond aan de grens van Rusland. Via de marionet Poroshenko kan de VS doen en laten wat het wil. En dan, met de NATO in haar rug, is Rusland in het vizier. Kortom: deze industriëlen blij, de krachten-achter-de-VS-schermen blij.. ‘En nu dóórpakken’, werd er ongetwijfeld gezegd. Vladimir Poetin moet met zijn Rusland in een kwaad daglicht worden gezet..? Op 17 juli 2014 wordt de MH17 van Malaisian Airlines uit de lucht geschoten. Het zal weer een tijdje duren voordat Willem Alexander van Oranje weer een Heineken-biertje drinkt met Vladimir Poetin…!!

De volgende stap, als onderbouwing van een wérkelijk motief: van Oekraïne naar Maleisië..!
Laten we duidelijk zijn over de beschuldigingen aan het adres van Rusland: wij weten het natuurlijk ook allemaal niet precies, maar er is NOGMAALS, reden te over, tot ernstige twijfel. Zéker nu ook Maleisië zich geschaard heeft bij de partijen die officieel twijfelen aan de beschuldigende vinger van het JIT richting Rusland.. Voor ons is, net als bij vele, vele anderen, de onderste steen heel ver weg.. Zeker nu een JIT-partij -en dat IS Maleisië- openbaar haar twijfels uitspreekt over de vermeende dader Rusland.

De Maleisische krant ‘New Straits Times’ durft één maand ná de ramp, gewoon keihard de vraag te stellen, die we hier in Nederland niet eens op het nieuws mogen horen en zien..!


En met Maleisië is het heel bijzonder.
.
Kijk eens naar dit krantenartikel uit de New Straits Times uit Maleisië, van één maand ná de ramp. Wist jij dat er grote controverse was, toen het JIT werd gevormd.. Wist je dat Oekraïne (lees de VS) dwars lag en Maleisië NIET in het JIT wilde hebben. Kijk naar de zeer uitgebreide verslaggeving, die we HIER op de site hebben gedaan over deze schandalige poging, het land met het grootste verlies bij deze ramp, BUITEN TE SLUITEN..!! En weet je -hoe ironisch- wie zijn uiterste best heeft gedaan om Maleisië er éérst uit te houden en later de show stal, door Maleisië juist weer IN het JIT op te nemen? Juist, Mark-onderstesteen-Rutte..!

Wij hebben het Telegraafje, die wéten dat de separatisten de moordenaars zijn, al na 1 dag. Malaysia stelt via deze krant vragen.. En aangezien de separatisten geen beschikking hebben over jachtvliegtuigen, wijst dit bericht DIRECT naar Kiev als mogelijke schuldige..?!

 

Maleisië blijkt, heel diplomatiek gezegd, toch ‘een stuk nuchterder’ te kijken naar de JIT-onderzoeksresultaten. Het door Nederland geleide onderzoeksteam heeft nogal wat steken laten vallen, aldus de Maleise regering. Tijd voor onze mainstream media om Maleisië in diskrediet te brengen? In ieder geval lijkt Maleisië zich niet aan te sluiten bij de pogingen van Nederland en Australië, om Rusland verantwoordelijk te houden voor het neerhalen van vlucht MH17. Anthony Loke, Maleisisch Transport Minister stelt hierover keihard: ‘dat er geen doorslaggevend bewijs is dat Rusland verantwoordelijk is’.

“Het is te voorbarig om al naar Rusland te wijzen”, zei Loke in een interview voor een Maleisische zender. Direct daarop reageerde Julie Bishop, de Australische minister van Buitenlandse Zaken, met de stelling, ‘dat de enige logische conclusie toch is dat Rusland een directe rol heeft gespeeld bij het neerhalen’.

Ook VVD-minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) reageerde ‘verrast’ en probeert de uitspraken van Loke nogal denigrerend te bagatelliseren.. “We hebben nauw contact met Maleisië en zij kennen de bewijsvoering. De nieuwe ministers’ woorden, vond ik wat verrassend, maar ik realiseer me ook dat het een zeer recent aangetreden minister is. Dus ik ga er ook geen zware conclusies aan verbinden”.

Maar de uitspraken van Maleisië zijn niet voor rekening van een ‘beginner’, zoals Blok zo lullig mogelijk tracht te communiceren. Maleisië heeft een reputatie om geen enkel blad voor de mond te nemen en de heel duidelijke houding niet mee te willen spelen met alle internationale politieke spelletjes van met name de Verenigde Staten. Sterker nog: het doet wat het kan om alle uitwassen van het Amerikaans imperialisme en de daarmee samenhangende oorlogsmisdaden aan de kaak te stellen.

Kijk eens naar deze berichtgeving over de verdwenen vlucht van Maleisian Airlines MH370. Een regelrecht beschuldiging van een oud-premier Mahathir Mohamad, aan het adres van de Amerikaanse veiligheidsdienst, de CIA..!

Dat je je als land niet populair maakt bij de VS, het land, dat feitelijk de scepter zwaait in Oekraïne, is duidelijk.. Een bericht uit mai 2014, kort nadat de MH370 was verdwenen.. Niet bepaald ‘diplomatieke taal’.. Wel taal die aan duidelijkheid weinig te wensen over laat..!

 Zoals je weet, werkt Maleisië in het JIT, samen met Nederland, Australië, België én Oekraïne. Volgens het JIT is de conclusie gerechtvaardigd, dat de BUK-raket, waarmee de MH17 zou zijn neergehaald, afkomstig was van de 53e Luchtafweerbrigade van het Russische leger. Nederland en Australië besloten vervolgens Rusland aansprakelijk te stellen, maar.. De andere 3 landen sloten zich daar niet direct bij aan. Volgens Stef Blok komt dit ‘omdat die landen wat meer tijd nodig hebben’. Maar IS DIE GEZAMENLIJKE CONCLUSIE WEL EEN GEZAMENLIJKE CONCLUSIE..???

Maleisië en het 9/11-proces.. VS-kopstukken veroordeeld..
Wist jij dat er in Maleisië een proces heeft plaats gevonden, waarbij George Bush jr. en Tony Blair, oud-premier van het UK, en hun/zijn trawanten bij verstek zijn veroordeeld voor oorlogsmisdaden, door een tribunaal van ECHTE RECHTERS? Deze KLWCT-zittingen vonden plaats in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië en eindigde in de veroordeling van Bush en Blair voor hun verantwoordelijkheid in de oorlogsmisdaden die het gevolg waren van de aanslagen van 11 september 2001.. Vanzelfsprekend was de VS niet ter plaatse in Kuala Lumpur en keurde het deze hele rechtsgang áf, onder het motto dat deze ‘rechtbank’ geen jurisdictie heeft over Amerikaanse staatsburgers. Laat staan over ex-presidenten als Bush jr. Maar het kwaad was kennelijk geschied en het toch al povere imago van Bush jr. was wéér een stevige deuk rijker.

Enkele rechters uit het oorlogstribunaal dat in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië, oud-premier Tony Blair, ex-president George Bush jr. EN vooraanstaande leden van zijn regering, VEROORDEELDE voor oorlogsmisdaden in Irak en Guantanamo Bay.

Links- of rechtsom is dit vonnis, gezien de serieuze wijze waarop het tot stand kwam en deze rechtszaak plaats vond, een internationaal statement. Zowel Blair als Bush jr. zijn sinds die tijd niet écht geziene personen meer. En juist deze daad van de Maleise regering, die deze rechtsgang goedkeurde en zelfs bekrachtigde, zal kwaad bloed hebben gezet bij de Amerikaanse ‘Deep State’, die achter het hele kwaadaardige plan zit van zowél 9/11 en de oorlogen in Irak en Afghanistan EN naar onze mening, de aanslag op MH17. (Zie onze motivatie hierboven rondom de motief-overwegingen)

De motivatie rondom het feit dat de marionetten-regering van Poroshenko in eerste instantie alles in het werk zette, om Maleisië uit het JIT te houden, krijgt nu zichtbaar fundament. Maleisië blijkt keer op keer (ook als moslimland), haar eigen koers te willen varen en volledig lak te hebben aan wat westerse regeringen voor politieke plannetjes bedenken. Wat er komen gaat, vanuit de posities die nu zijn ingenomen, door met name Nederland en Australië, lijkt een volledige dwaling, zo deze gang van zaken niet bewust zou zijn gepland.

Met name de rol van Maleisië gaat een essentiële breekijzerfunctie worden. Want de regering van Maleisië, zo blijkt keer op keer, trekt haar eigen plan. Een plan dat veel meer gericht is op de essentie van het zoeken naar de waarheid, dan het meedoen aan het geo-politieke machtsspel van met name de VS. Ondanks de tegenwerking van de regering van Oekraïne (lees de VS).

Ondanks het veto-recht wat ook Oekraïne heeft op het openbaar maken van feiten en/of conclusies. Kijk naar de berichtgeving hieronder van RTL-teletekst, inzake de rol die Oekraïne speelde bij het tegenwerken van deelname van Maleisië aan het JIT..

Wij steunen de nabestaanden van de slachtoffers van deze ramp, omdat ze volledig ongewild, pionnen lijken en blijken te zijn geworden in een politiek steekspel. Rusland is aansprakelijk gesteld voor het neerhalen van de MH-17, zonder dat er grondig bewijs wordt aangereikt aan Rusland. Bizar toch, als je een land ergens van beschuldigd en je houdt je bewijs achter..?? Waar de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov wel weer netjes om heeft gevraagd, maar wat zijn Nederlandse collega Stef Blok niet geeft..! Integendeel.. Blok vindt dat Rusland niet meewerkt.. Tja..

Over politieke spelletjes gesproken, over de ruggen van slachtoffers en nabestaanden..!! Maar nogmaals: alleen al het feit, dat de mogelijke dader, Oekraïne, zitting heeft in het JIT-onderzoeksteam en daarmee toegang heeft tot alle informatie EN een vetorecht heeft ten aanzien van publicaties, zegt genoeg over het politieke verhaal achter deze hele MH17 zaak. De onpartijdigheid van het JIT-team is daarmee ver te zoeken.. En zo simpel is dit feit.

* * *

 

 

2 gedachten over “Maleisië: JIT, 9/11, Bush, Oekraïne en MH17…

  1. Er zijn 2-twee dingen die mij bij zijn gebleven, de ooggetuigen die jachtvliegtuigen bij het passagiers vliegtuig hebben waar genomen, en ooggetuigen die cadavers met een sterke formaline lucht hebben waargenomen, tussen de wrakstukken gelegen, het is een goed in elkaar gezet scénario, zou een Agatha Christy verhaal kunnen zijn, verder zal het niet meer meemaken, maar er zijn heel wat criminele politisie te berechten ! groet Jenne

  2. Zoals uit de tekst van WTK blijkt zijn er zoveel gebeurtenissen en dito false flags met elkaar verbonden, waarbij alle betrokkenen moet zwijgen en afgedreigd worden…zodat de waarheid over de MH17 dan ook niet het licht zal zien., ook al hebben we vermoedens. Een belangrijk element imo blijft het feit dat 20 min na het neerstorten van de MH 17 de Israëlische aanval op Gaza begon. Zowel bij 11.9 als de machtsgreep in Kiev lopen de sporen naar Tel Aviv… via de vazallen in Washington, Londen, Parijs, Berlijn, Den Haag, Brussel …. De oorzaak ligt dan uiteindelijk in Syrië en de Russische steun aan Assad. Via de staatsgreep in Kiev, was het dan de bedoeling een front te openen in de voortuin van Putin. Deze laatste moet echter ook zwijgen door de Smolensk vliegtuigramp. Uiteindelijk zwijgt dan iedereen.
    Jenne :
    Ik heb ook gelezen van de “formaline lucht”. Ik durf echter niets uitsluiten. Van belang hierbij is dan de rol van de beveiligingsfirma ICTS op Schiphol!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.