Advertentie

Het ontwaken van Christus in Ons…


x
Is het ‘vreemd’ als mensen een superkrachtige ervaring hebben, die volledig onverwacht vaak komt en het leven van deze mensen vaak volledig op de kop zet? Een diep-religieuze ervaring, niet perse passend binnen een kerk-gedachte
of een geloof. Een directe verbinding, die gemaakt wordt tussen het hart en een ‘ander hart’. Geláden met Liefde en vooral rust.. Stilte.. De intelligentie van de Schepping wordt beschreven, zélfs door wetenschappers.

De wetenschappers die zich volledig konden en kunnen overgeven aan dátgene wat zijn voor ogen krijgen, bij al hun onderzoeken, zijn vaak positief verbijsterd over de -laten we zeggen- ‘samenhang der dingen’. De scheppingskracht achter ons bestaan, de onvoorwaardelijke oordeelloosheid van Alles-dat-Is, behelst een Liefdesbron, waarmee we allemaal onverbrekelijk verbonden zijn. Of je het nu wilt of niet, je bént een stuk van die Schepping.

De gedachte van afgescheidenheid, de eenzaamheid die je meent waar te nemen, zijn vals. Je bent EEN-SAMEN.. Je bent AL-EEN…! Woorden die het eigenlijk al zeggen, maar door de jaren heen, zijn verworden tot woorden/situaties die we als negatief zouden moeten vermijden. Kijk naar de quote van Einstein hierboven. Je voelt afgescheidenheid, maar dat is VALS.. JE KUNT NIET EENS AFGESCHEIDEN ZIJN..!

Is het niet zo, dat STILTE zijn kracht toont, zónder woorden. Dat in deze Stilte duizend keer méér ‘gezegd’ wordt, dan je kunt benoemen met de mond..? In die Stilte toont zich het wonder, zo is vaak door ervaringen verteld. Het wonder van de getoonde ONAFGESCHEIDENHEID.. Andersom gezegd: met de verbondenheid van ALLES-DAT-IS.. Ervaringen van mensen, zoals Maggie Tahalele, die haar eigen pad loopt en dát doet, waarvan ze voelt dat ze het moet

x

x

x

Het ontwaken van Christus in Ons

2018 © Maggie Tahalele

x

Het is 1994, Egmond aan Zee. Terug in mijn hotelkamer zittend op bed werd ik overspoeld door een al en al tranen. Dan voel ik een lichte aanraking aan mijn schouders, als vanzelf lig ik languit op het bed. Ik doe mijn ogen open en zie een groot Lichtgestalte voor me aan het voeteneind, de kamer gehuld in zacht gouden gloed in diepe stilte. De gedachte die in mij opkomt is dat het door de tranen komt dat ik dit zie. Ik wrijf de tranen uit mijn ogen en houd mijn ogen iets langer dicht. Ik open mijn ogen en daar staat het nog, een groot wezen van Licht, de kamer in serene stilte.

Maggie Tahalele

In het volgende moment met mijn ogen gesloten word ik mij bewust van de druk fluitende vogels buiten en de zon die de kamer binnen schijnt. Voorzichtig doe ik mijn ogen open met de gedachte, dat er is iets gebeurd, maar wát, weet ik niet meer. Ik draai mijn hoofd opzij om naar de tijd te kijken, het is bijna half zeven.

De volgende beweging die ik voel is dat ik naar buiten wil en bij de zee wil zijn. Eenmaal op het strand wandel ik heen en weer langs de waterkant. De zon in volle verschijning en de meeuwen vliegend door de lucht hoor ik de woorden: ‘Het is tijd je eigen pad te vervolgen’. Een aantal keren komen deze woorden door. Plots word ik mij bewust van de omgeving en word ik herinnerd dat ik hier voor een training ben. Wat is de tijd? Ik loop snel terug naar het hotel. Gelukkig, heb ik ruim de tijd om te ontbijten en mij klaar te maken voor de volgende training.

Christ energy (© 2005Jhadten Jewall)

In het jaar 2000 tijdens mijn georganiseerde Orakelbeurs, had een van de medewerkers tijdens een gesprek, mij het woord ‘Christusbewustzijn’ horen uitspreken. Zij nodigde mij uit om Hans Stolp, pastor en auteur, tijdens een symposium te ontmoeten. In dat jaar kwam Hans met zijn nieuwe boek uit met de titel ‘De Christus in Ons’.

Voor de ontmoeting had ik Hans al gecontracteerd om een lezing bij mij te houden. Daarna heb ik vele lezingen van Hans gevolgd in Esoterisch Bijbellezen en veel van zijn themadagen. Telkens als ik doorgevingen ontving uit de geestelijke wereld via beelden, woorden en symbolen, waar ik niets van begreep, kreeg ik altijd een licht schouderklopje met de woorden: ’Vraag het aan Hans’! En zo waar, zo helderhorend en helderziend, puur vanuit zijn hart, kon hij mij uitleg geven die hij van de geestelijke wereld voor mij doorkreeg.

Christus-mandala

’Vraag het aan Hans’!
Een andere moment lig ik op de bank en plots staat Christus naast mij. Dan was ik in Hem; direct daarna was ik weer op de bank. Het eerste wat in mij opkwam was, ik kan beter maar gaan slapen. Ik was dan ook direct in slaap. In het volgende moment hoor ik de vogels luid fluiten, de zon scheen volop de slaapkamer binnen. Opnieuw staat Christus naast mijn bed. In het volgende moment was ik weer in Hem maar nu langer in Zijn lichaam ofwel in zijn energieveld en kijk ik door zijn ogen naar de buitenwereld.

Ik ben in de ruimte waar ik mijn programma’s en activiteiten had gehouden. Ik zie door zijn ogen enkele mensen aan een tafel zitten. Waar ik mij van bewust werd was de onvoorwaardelijke stilte en neutraliteit in Hem in zijn sfeer. In dit schouwen was geen oordeel, geen gedachte, geen gevoel, niets alleen Stilte. In het volgende moment was ik weer in mezelf op bed in mijn eigen ruimte. Wat heeft dit te betekenen? Ik had er geen verklaring voor.

Een aantal dagen later zou ik naar een lezing van Hans gaan en opnieuw werd ik toegesproken met een zachte aanraking op mijn schouder, vraag het aan Hans. Ja, natuurlijk?!… Na de begroeting met Hans vertelde ik mijn beleving en vroeg naar de betekenis. Hans kijkt mij diep in de ogen en zegt: “Aaah, ik zie het!” Hans vervolgt met de vraag: ’Ken je de woorden: Ik in Jou, Jij in Mij?” “Nee”, zei ik. “Hier gaat het om”, vervolgt hij. “Dit ben jij, dit is je inwijding, je bent een geroepene om je bewust te worden van de Christus in jou. Je wordt geleid, neem je tijd hiervoor. Het is geen makkelijke pad dat je bewandelt. Weet dat je altijd samen bent.”

Kreeg een kus op mijn voorhoofd met een groet, geniet vooral op je pad terwijl hij wegliep en ik het nakijken had met vraagtekens. Tijdens mijn verschillende persoonlijke ontmoetingen met dolfijnen en walvissen in de oceaan herken ik dezelfde sferen van stilte en neutraliteit, de Christussfeer. Geen gedachte, geen lichaam, geen ademhaling, niets – door mijn ogen volgde ik de dolfijnen of walvissen in het moment, niet wetende waar en wat ik ben. Dolfijnen en Walvissen zijn dragers van dit bewustzijn in frequentie en coderingen waar ik mee samenwerk voor het collectief bewustzijn.

Christusbewustzijn gaat voor mij om de onvoorwaardelijke stilte en neutraliteit die Liefde is en huist binnenin ieder mens. Het is het Nulpunt, in het oog van de beweging. Door vele levens heen hebben wij als mens vele mooie en nare ervaringen opgedaan. Wij zijn als wezens uit de Bron afgedaald om ervaringen op te doen en te spelen in het grote Evolutie spel. Tijdens onze afdaling door verschillende kosmische en astrale lagen hebben zich met ons ongewenste situaties voorgedaan waardoor wij van onze verbinding met de Bron zijn afgedwaald en deze vooral vergeten zijn.

In deze huidige tijd op aarde worden via voortdurende binnenkomende kosmische stralingen van frequenties en coderingen het ontwaken van bewustzijn op vele niveaus geactiveerd die ons helpen herinneren wie wij in essentie zijn. We zijn op weg terug naar huis in de Bron binnen onszelf. Het Christusbewustzijn gaat niet om de figuur Jezus, het gaat om de Christus energie die Jezus ons was voorgegaan en voor ons heeft achtergelaten, teneinde hetzelfde pad te volgen terug in de Bron binnenin jezelf.

Het is de weg, de taak en opdracht van iedere ziel om de Hemel op Aarde te brengen. Wij zijn hier op aarde die omhuld is in duisternis en in de sluier van vergetelheid om ons Licht die goddelijke Liefde is, op aarde te verankeren. Een ieder komt op de drempel van keuzes te staan de reis naar binnen te gaan en de grote schoonmaak in lichaam, geest en ziel aan te gaan. Je bent het Licht en de Liefde vanuit de Bron waar de duisternis naar verlangt. Het licht kan niet zonder donker, het donker kan niet zonder licht. Yin en Yang zijn in Eenheid geschapen.

Wanneer wij beseffen en in staat zijn toe te laten dat de buitenwereld in al zijn facetten en grillen, weerspiegelingen zijn van onze innerlijke wereld, die zijn ontstaan vanaf voor het begin van het leven op aarde tot op heden, dienen wij de weg naar binnen op alle niveaus en lagen uit te zuiveren naar neutraliteit, terug in de Stilte in de verticale verbinding, zo boven zo beneden en is de Drie-Eenheid Vader, Moeder, Kind in Essentie hersteld. Geweld en macht die vanuit angsten en tekorten zijn gecreëerd hebben geen bestaan. En zijn Vrede en Liefde, het Paradijs, terug op Aarde..

Kerstmis in de christelijke beleving zijn dagen van Licht waar het gaat over de geboorte van Jezus Christus. Hij was ons voorgegaan om de essentie, het Bronbewustzijn, hier op aarde achter te laten opdat wij die weg zullen volgen. Moge Christus in ieder mens ontwaken en iedere dag kerstdag zijn die het Licht en Vrede doet toenemen als boventonen in het collectieve veld van bewustzijn op planeet Aarde.

Mata Tahana ~ Christallin
Maggi Tahalele
www.christallin.nl

2 gedachten over “Het ontwaken van Christus in Ons…

  1. Het nieuwe geloof (bijgeloof), is de Iphone, de stille geestelijke masturbatie heeft zijn intrede gedaan, verslavender als harddrugs, de mooie bijbelse verhalen zijn volkomen achterhaalt door de menselijke geschiedenis, met zijn buitensporige wreedheden, vol prachtige beeldspraken die constant worden te niet gedaan door het grote menselijke onverstand, blijft er van de paradijselijke créatie niet veel over, als parlevinkende éénling kun je geloven, in wat je wenst, wat je denken aandraagt, en wat je ziel uit dit grauwe brouwsel het dagelijkse leven, weet te brouwen, doe je best geloof in het goede en draag het uit, en geen Iphone, deze onzichtbare verbinding met je ziel cq amen, werkt vernietigent op je zijn, groet Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.