Advertentie

Wilders en Van Straaten, ’n NUANCE-kwestie..!


discenrment charles spurgeon

x

x

Wilders en Van Straaten, ’n kwestie van NUANCE.

2016 © WantToKnow.nl/be

x

De geraffineerde wijze waarop Geert Wilders het etnische vraagstuk aanpakt, zou iedere weldenkende Nederlander te denken moeten geven. De afgelopen eeuwen zijn miljoenen mensen vermoord en vervolgd, omdat ze over 1 kam werden geschoren, gelabeld en als groep weggezet als ‘minderen’, die zouden moeten ‘verdwijnen’… Neem bijvoorbeeld de aanpak van criminele Marokkaanse jongeren, waarvan niemand zal ontkennen dat dit probleem zich manifesteert in onze samenleving. Is dat dan reden om alle Marokkanen te bashen en als groep weg te gaan zetten..?

Het is de geraffineerde Geert Wilders, waarvan wij vinden dat ie een ‘Mol’ is (HIER), die zich telkens op uiterst slinkse manier uitlaat over minderheden die ‘in de weg zouden zitten’… Waarom niet gewoon spreken over ‘criminele Marokkanen’ als je dat bedoelt? Waarom spreken over ‘minder, minder Marokkanen’, terwijl je HEEL GOED weet wat je doet en spreekt over een hele bevolkingsgroep met één bepaald kenmerk. Wilders beseft duivels goed, wat hij doet. De geraffineerde opleiding die hij in Israël kreeg, en waar hij geen uitspraken over doet, net zo min als er veel info over te vinden is, hebben zijn geraffineerdheid geslepen..

Enfin, laten wij deze woorden met deze plaatjes onderstrepen. Waarbij we de vandaag overleden Peter van Straaten graag eren, met een groot compliment voor zijn NUANCE. Een NUANCE waarvan Van Straaten wist, dat ie het verschil uitmaakt, tussen zwart en wit. Eenzelfde NUANCE die Geert Wilders willens en wetens vermijdt om tweespalt te zaaien en populisme tot een afgod te maken. Waarbij hijzelf dan kennelijk de verpersoonlijking wenst te zijn.. Wij vragen ons af of Geert Wilders weet wie ZIJN buurman of -vrouw is..!!

wilders-van-straaten

 

47 gedachten over “Wilders en Van Straaten, ’n NUANCE-kwestie..!

 1. Er is niets genuanseerd aan te bekennen, voor de Joden zijn wij Gojims, en voor de Moslims ongelovige honden !
  Als we ons land met zijn volksaard en waarden terug willen hebben, ik zeg uitdrukkelijk niet behouden, want daar is het al te ver voor.
  En ik kan hier heel goed over oordelen, om dat ik het in mijn lange leven heb zien gebeuren, met lede ogen !
  Ik weet niet of ik wilders de aangewezen persoon vindt, om onze Nederlandse samenleving te verdedigen.
  Op GEEN STIJL is een interessante ontwikkeling aan de gang, een manier van mee regeren !
  Maar dat zooitje potlood venters, en de in ons land vertoefende lieden, die onze wijze van samenleven verafschuwen, ja gewoon er uit trappen, zo als die jonge vrouw die ddor zo’n held van de trap werd getrapt !

  Jenne

 2. En dan nog dit, het maakt alle verschil uit waar je werkt, leeft, en woond, want de bevoorrechte elite, ondervind dagelijks geen kwaad van de sujetten die ons land onveilig maken. En dan die halve balanse slogan’s, zo van : het moet kunnen toch, of : je moet er mee leren leven. Het superlatieve van landverrader is PVDA geworden, die verkopen hun geweten voor een pluche stoeltje, nou binnen kort krijgen ze de afrekening !

  1. Samson schijnt zojuist opgestapt te zijn, 9 dec. 2016
   Nou dat deed ie al maart 2015; http://www.retecool.com/brekend-diederik-samsom-stapt-op1/
   Maar maandag is hij echt weg…
   Alsjeblieft geen Heintje Davids taferelen anders is hij er over een week weer.
   Nu opgevolgd door Asscher kleinzoon van nog zo een lief mannetje dat zijn eigen volk verraadde en uitleverde. Geen excuses zoals bij standing rock, wanneer leren ze eens….

  2. Odette,
   Ze zijn behoorlijk in paniek, als de PVDA in elkaar klapt, zijn al hun fijne baantjes weg, ben ooit op een gewestelijk bestuur bureau van de PVDA geweest, ik denk dat de oude CCCP ook zo in elkaar stak, als je goed je best doet, en je geweten aan de duivel verkoopt zit er misschien wel een leuk burgemeesters postje in. Zo huilebalkie is weg, een echte slemiel, weetje wat de echte verraders van hun ideologie en zo doende hun ziel waren, Kok en Bos, gewoon schofterig hoe ze kleine mensjes van de PVDA misbruikt hennen.
   Groet Jenne

 3. “Discrimineren” betekent letterlijk “een onderscheid” maken en dat had Wilders natuurlijk moeten doen. Hij had een onderscheid moeten maken tussen criminele Marokkanen (volgens de Nederlandse wetgeving en niet de Sharia) en Marokkanen die zich als keurige burgers gedragen.

  1. Zich keurig gedragende Moslims, zijn net zo fnuikend voor onze samenleving als terroristische Muslims, tijdelijk zijn ze meegaande, hebben ze qua aantal de overhand, veranderen ze in een hand omdraai.

   Jenne

  2. Nederlandse vluchtelingen, hoe durven jullie je met de Nederlandse politiek te bemoeien! Jullie thuisland is Frankrijk, wees daar maar frank en vrij. Jullie hebben je moederland opgegeven; praatjes vullen geen gaatjes of hebben we hier te maken met spionnen betaald door de Raad? Ikzelf heb ook 13 jaar buiten Nederland gewoond en voelde me verbonden met mijn nieuw verblijfsland ; als je in Rome bent, doe dan zoals de Romeinen doen. Ieder geval jullie hebben een verkeerd beeld over jullie medemensen; actie, reactie. Vriendelijkheid uit je hart komt meteen terug, even oefenen misschien. https://www.youtube.com/watch?v=yuNSimwLXaM

  3. Zo Akoeta, jij gaat hier wat wijze levens lessen geven, vaak door een paar stappen terug te doen, over zie je het geheel beter.

   Het in heel Europa het zelfde, de oude blijde generatisch die de oorlog hebben meegemaakt, en daarom de echte blijheid van het je vrijvoelen kende, zijn er practisch niet meer, en die paar die er nog zijn hebben geen levens lessen over hun manier van leven en moraal van node !

   Maak je maar druk om die zombie generatie, die al starend op een schermtje onder de tram of bus lopen, die van s’morgens vroeg tot s’avonds laat een vreselijke brain wash ondergaan.

   Kan zo terug naar Amsterdam, heb nog steeds een Klein plekje waar ik terecht kan, maar na een week, God allemachtig wat ben ik dan blij als ik weer terug ben in mijn Eigen wereldje.

   Eind van het jaar ben ik, zijn wij, zo als gewoonlijk uitgenodigd door mijn vrienden in Sicile, kan ik een ieder aanraden, Palermo warme stad, vol menselijke nuances, dat houdt in vele verfijningen in het onderscheiden van deze bevolking vol facetten behouden uit het verleden.

   Jenne

  4. Akoeta, ik heb nog een nederlands paspoort, ben eigenlijk een wereldburger, maar voel me het meest verbonden met de bevolking van Uranus, die zijn cool, gepassioneerd maar niet zo verstrikt in hun emoties.

   En Guido, toch is er een onderscheid tussen discriminatie en nuance.

  5. Geachte Heren, natuurlijk we zijn allemaal wereldburgers, maar waar je woont is allesbepalend voor je kijk op de samenleving, het leven.(Japan versus de Amazone) Waar je woont, kan je verandering brengen; klein: je gezin, straat, plaats en groot: land, wereld en heelal. Kijk, al dat gepraat over Amerika is leuk en aardig, maar wij zijn in Nederland en kunnen vanuit hier niet een groot land veranderen, er is genoeg niet aan de haak in ons kikkerlandje. (splinter,balk in oog)
   Jenne, Nederland is niet Amsterdam alleen; ik wordt ook dol daar; vraag iemand de weg en na 10x vragen, spreken ze Nederlands! De Amsterdammers vinden het jofel in hun stad; alles went en het is een beetje de wereld in het klein. Over de mobiele debielen gesproken; ik heb geen draagbare telefoon en één van mijn dochters ook niet. Ik denk dat je teveel de negatieve media gelooft, zo slecht is het echt niet met dit mooie land en de liefdevolle inwoners. Bewijs: http://www.ad.nl/dossier-nieuws/weer-minder-gevangenen-in-nederlandse-bajes~aa92cb09/
   P.S. Warme, vergenoegdzame tijd in Palermo en probeer met je contacten Matteo Messina Denaro even achter slot en grendel te krijgen, dan help je echt om de wereld een betere plaats te maken. https://www.youtube.com/watch?v=rZo0G3_DfdI&list=PLC7EB90BBC905C6FA

  6. Akoeta, bedankt voor de muziek Italiana, ben een nog al Romantique figuur, dat is ook wat ik niet meer vindt in Amsterdam, om dat de medestanders uit de naoorlogse jaren niet meer rond lopen in Mokkum.

   Mijn vrouw gaat niet eens meer graag mee, wat wij hebben gekend is niet meer, nou en, ja juist wij mijn vrouw en ik zullen ook op houden te bestaan,basta !

   De Mafia in Chicile is onderscheidelijk van die van Napoli, Cosa Nostra en Camora de Napoli.
   Cosa Nostra heel heel oud nog uit de Griekse tijd, de mensen die ik ken, zijn verwant aan de Normandische overheersers die met Robert d’ Hautville mee zijn gekomen, hele gecompliseerde historie en daardoor samenleving.

   Groet Jenne

  7. Akoeta 3.6 Je persoonlijke levenservaring en hoe goed je geinformeerd bent is eerder bepalend voor je kijk op de samenleving, niet waar je toevallig woont. Natuurlijk kun je in je eigen omgeving positieve veranderingen teweeg brengen, maar dat sluit niet uit dat je critisch bent tegenover o.a. de USA .

   Het gaat er daarbij niet om om een een groot land zoals America te veranderen, maar om ons in Europa niet te laten domineren door het empire en ons mee te laten sleuren in allerlei oorlogen die op leugens zijn gebaseerd en die slechts hun belangen dienen.

  8. Goede avond/goede morgen lieve mensen; Wat ik probeerde te zeggen is dat als je het niet eens bent met b.v. Holland(e) en er wat tegen wil doen is het waarschijnlijk wat moeilijk omdat men je niet serieus neemt omdat je niet Frans bent en visa/versa. Als je woont in Noord-Korea of in een oerwoud is het lastig om informatie te krijgen. Hier is wat spannende informatie; very Goode!: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1209-endgame-pt-2 Over Palermo: er zijn daar dus 3 maffiabendes, nou gezellig .Tot slot een witte duif voor vrede. https://www.youtube.com/watch?v=zl0KCW-l_rI

  9. Akoeta,

   waar ik me momenteel nog steeds in verdiep en over verwonder, hoe weinig ons denken in zeg 5000 jaar veranderd is, op één van de eerste Akkadische kleitabletten, wordt de vrouw uitgebeeld, met een Klein driehoekje met een streepje in het midden, een gestileerde vagina dus, we zijn nu met 4 mensen 2 weken bezig of wij dit teken kunnen verbeteren, maar nee het is en blijft subliem in al zijn eenvoud, dit is dus het bewijs, dat de mensen uit Akkad net zo dachten als wij, de omstandigheden van tijd en plaats in beschouwing genomen.

   En de Maffioso zijn ook maar mensen, maar leuk is anders, maar het behoord bij de Italiaanse Folklore, heb ze wel eens ontmoet, op grote feesten worden de Capo’s vaak uitgenodigd uit voorzorg denk ik.

   Nou in Nederland worden er ook genoeg mensen omgebracht, tuig vind je overal, niet echt leuk allemaal.

   Groet en welterusten Jenne

  10. Ha Jenne, er is ook een pic togram voor mannetje en tegenwoordig heeft het zij-symbool een rokje aan. Troost je, in een volgend leven ben je misschien wel een vrouw! Over misdaad gesproken; twee vrouwen hebben toch maar het lef gehad om hun broer-crimineel uit te schakelen (ook met hulp van Peter R. de Vries) en zo Amsterdam veiliger te maken. Hier is een liedje wat Astrid tegen haar broer had kunnen zeggen: https://www.youtube.com/watch?v=lMqfWoFjgto. Wel verdrietig allemaal,wat we kunnen doen is warmte sturen; b.v. zie Amsterdam als een mooie schitterende diamant met heel veel licht en warme kleuren die schijnt over Amsterdam, over Nederland en dan over de hele wereld. De hel was gemaakt om koude mensen weer warm(bloedig) te maken, maar het werd omgekeerd (inverted).
   Wij moeten bij het onderwerp blijven: namen; Peter van Straaten liep de Amsterdamse straten en sketch crawlde, Wilders is wild, schreeuwt in het wilde weg of zo het lijkt; waarom niet over Turken gescandeerd? Hoeft niet, want Turkije is al in de zak van Israël. Au revoir

  11. Akoeta,
   wij zoeken de oorsprong van bepaalde onderwerpen, hoe en op wat voor manier is het eerse kleitabletje met een teken er op ontstaan, misschien een pottenbakker die even werd weggeroepen, en toen ter herinerring even een kattebelletje krabbelde, want zo is het ontstaan, niet om te schrijven, maar meer om het niet te vergeten. Ja Amsterdam, heel Europa heeft een metamorfose ondergaan, op sommige plaatsen meer als op andere plekken. Het demoniseren van mensen, systemen en landen is van alle tijden, kortzichtig, gezien onze ervaringen beschreven in onze history.
   Kan je aanraden, The History Of The Decline And Fall Of The Romen Empire, by Gibbon. niets is nieuw in onze geschiedenis, het treurige is dat wij niet schijnen te kunnen leren van onze fouten, of misschien willen leren. O yes Crasy Diamont, Amsterdam voor mij is te vinden, in Ramses Shafy het is stil in Amsterdam, de mensen liggen te slapen, toen kon je nog s’nachts langs de grachten dwalen, weet je wel, van toen waren we nog gelukkig !
   Groet Jenne

  12. het streepje in de schattige statige scherpe driehoekspunt naar beneden is een vrouwtje in 2 statische helften opgesplitst pijnlijk overlappend uitdragend op het scherpst van de snede met het zilte zilveren scheermes op tafel, beetje bot net buiten de pot bungelend uitpuilend zwaaiend van links naar rechts van balorigheid om de hoek geeuwend terloops steelse blikken werpend onbeantwoord onverantwoord zal het wel een zich vergrijpend in opperste staat van verdeling spichtig schichtig speels politiek incorrect ongeëmancipeerd mannetje zijn.

  13. Lieve kindertjes, kom uit jullie voorgeprogrammeerde levensfilosofieën, anders kan je niet groeien! Lang geleden hebben ze ons bewustzijn gesplitst en daardoor is er dualiteit ontstaan; Aurora vertelt het op 555: https://www.youtube.com/watch?v=-hFZOtaQ8HE&list=UUcfXFZOH4_ekFlavUeq8hEQ&index=3 Weldadige, leerzame serie samen met Mikal en Miles.
   Waar het fout is gegaan is de ver”Heer”lijking van het mannelijk principe o.a. macht, trots en sex. Hier een passend liedje: https://www.youtube.com/watch?v=OA8N0xy3hjE Net boek,Judas, uit en daar is het erg duidelijk; als mannen en vrouwen samenwerkten zouden er geen doden zijn gevallen. Tot slot (laatste reactie) een Disneyliedje: https://www.youtube.com/watch?v=9ogQ0uge06o

 4. De veroordeling van Wilders, is een hele kwalijke zaak, in een land waar alles kan en mag, de hoogste rechter is een bewezen pedofille, maar kan ongestraft rond lopen, en vele vele andere vergrijpen tegen onze samenleving, waar niets aangedaan wordt.

  Dan een volksleider, die genoeg is genoeg zegt over een groep zich constant misdragende Marokanen, wat in wezen een terreur is in onze sameleving, wordt veroordeelt als een gewone crimineel, is een klap in het gezicht van al de aanhangers van deze volksleider Wilders,
  en wekt wrevel en onbegrip.

  Jenne

 5. Als Geert Wilders “Biedermann und die Brandstifter” had gelezen , dan had hij moeten weten dat hij niet de “ingevoerden”, maar wel de “invoerders” had moeten aanpakken. Hij had dit nog kunnen rechttrekken tijdens zijn proces, maar ook daar heeft hij gezwegen (of moeten zwijgen). Voor het overige verwijs ik naar mijn reactie op “Geert Wilders is de mol”.
  Afgezien daarvan, is zijn veroordeling een waarschuwing aan het adres van al diegenen die het in hun hoofd zouden halen, de waarheid te verkondigen over de samenzwering tegen onze westerse maatschappij.
  Jenne,
  Een citaat ter illustratie van Uw vaststellingen in punt 4 :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert”
  Alexander Solschenizyn”

  1. Sub Rosa,

   Let op, Trump is nog lang geen president, ze hebben het gevonden, Rusland/Putin heeft de USA-CIA-Israel verkiezingen gemannipuleerd, niet waar natuurlijk maar het excuse is daar, nu gaan ze het theater stuk opvoeren, en misschien WWIII beginnen, voor dat Obama hun knecht er niet meer is, want Trump heeft duidelijk, te duidelijk laten weten dat hij ze buiten spel gaat zetten, het kan natuurlijk ook heel goed op het ingrijpen van het leger uitlopen, de fema kampen en de speciale leger éénheden staan al lang klaar.

   Groet Jenne

 6. Ik heb jaren in de oude wijken gewerkt voor mijn bedrijf ben bij veel gezinnen binnen geweest maar hun cultuur houd wel vooruitgang tegen van ons en tegen om dat ze zich gewoon niet aanpassen in nederland.
  Als we er niks tegen in brengen dan sluipt het nog meer verder hun cultuur en verdwijnt echt de Nederlandse cultuur en zegt er maar een en dat is wilders. De rest kijkt alles weg VVD PVDA D66 Groenlinks CDA enz
  Als we het willen veranderen dan moeten we het wel gaan doen in 2017.
  En de gene die zegt ik ga niet stemmen dat zijn dan landverraders in mijn ogen wel klagen maar niet de moeite nemen om het rode potlood te hanteren. Ik kots op dat soort mensen die zich een Nederlander noemen ja ook de jongere zijn zo die alleen maar oog hebben voor hun mobieltje.

  1. Jij durft ,Frans ! Mensen die niet in de regering geloven wegzetten als landverraders !
   De mensen die onze regering vormen , leiden ons land naar de regels van Brussel en Amerika.Wie er ook plaatsneemt in het pluche , niemand heeft het belang van het Nederlandse volk voor ogen. Er wordt weer van alles beloofd met de verkiezingen in aantocht.En weer zal er niets van die beloften terecht komen . Wie zijn hier de landverraders ??
   Ik ga nooit meer stemmen omdat ik niet in dit systeem geloof, ooit wel maar nu niet meer.Ik geloof in ons land maar niet in de leiders .

   Ik wens jou wijsheid toe !

  2. Wat valt er eigenlijk te kiezen?
   Geen één gekozene doet wat hij/zij gezegd/beloofd heeft tijdens campagnes om zieltjes te winnen.
   Verder zijn er nu lachwekkend veel lieden die een eigen partijtje beginnen die totaal niets kunnen bereiken.
   De PVDA heeft haar achterban en kiezers in de kou gezet en heeft zichzelf daardoor gediskwalificeerd (zie de peilingen).
   Zij die nog steeds in het systeem geloven zullen gaan stemmen op de VVD en PVV met als reserve D66 want Pechtold heeft al laten weten dat hij aanblijft als hij mee mag regeren en anders stapt hij op.
   Gevolg Rutte gaat gewoon op dezelfde voet verder en Wilders zal niet schromen om strenge maatregelen voor te stellen die ons allen zullen raken ten koste van onze vrijheden.
   Is dit toeval of niet?
   Gezien de achtergrond van de EU en de opkomst van extreem rechts in Europa lijkt het erop dat dit de bedoeling was.
   Voor de goede orde dit is mijn mening en niet meer dan dat.

  3. http://www.omroepbrabant.nl/?news/2588521053/Twijfel+binnen+SP+over+Roemer+als+lijsttrekker+Hij+kan+geen+fractie+leiden.aspx
   Juist nu kort voor de verkiezingen ontstaat er wrevel binnen de SP.
   CDA wil niet met Wilders Regeren heeft Buma duidelijk gezegd.
   PVDA heeft het verknoeid.
   Blijven PVV en VVD over met hielenlikker D 66.
   Veel middenstanders zien de VVD nog steeds als de partij die hun belangen dient vooral omdat de laatste jaren de ontslagregeling versoepeld is waarbij het mogelijk werd om goedkopere krachten op tijdelijke basis voor zich te laten werken waardoor ze hun zakken konden vullen.
   Hebzucht maakt hen blind voor wat de VVD echt doet want nu zijn al enige tijd de middenstanders aan de beurt omdat alleen de groten moeten overblijven (zie aantal bedrijven die failliet zijn gegaan of zoals nu bij veel agrariërs het geval is op het randje van de afgrond staan en wat te denken van ZZP ers?).
   Eerst heeft de VVD gegeven en nu nemen zij.
   Voormalige werkgever van Rutte was Unilever (multinational),één van de voormalige directeuren van de FNV was Fentener van Vlissingen die veel bedrijven heeft(ca rond 1960 topman vakbond) dat bij elkaar optellende en gezien de handelwijze van Rutte en de voordelen voor multinationals (bievenbus firma,s die belastingvoordeel voor de grote bedrijven mogelijk maken)kan men gerust zijn dat hier sprake is van een ongelijke behandeling.
   Veel bedrijven roepen nu dat ze geen vakmensen kunnen krijgen terwijl ze die er zelf eerder uitgegooid hebben om goedkopere krachten in dienst te nemen (verblind door hebzucht) maar wel met minder vakmanschap en kennis als gevolg en nu gaan ze zielig lopen doen.(VNO/NCW heeft dit aangemoedigd en moedigt dit nog steeds aan met als touwtrekker de heer de Boer).
   Stemmen op de VVD heeft alleen nut en voordeel als u een multinational bent.
   Daarom ben ik van mening dat de keuze beperkt is en allang vaststaat wie gaan regeren.

 7. Voor deze “Nuance” hebben we ook een vrije & onafhankelijke en integere pers nodig. Dit laatste is echter een utopie geworden. Een analyse :
  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-09/mainstream-media-asking-government-bailout-censorship
  met uittreksel :
  This isn’t just about protecting the status quo narrative for the sake of maintaining a transparently false manufactured reality. It’s equally about preserving the status, wealth, reputation and careers of individuals whose failures should have landed them on the street, unemployed for their almost incomprehensible and well documented incompetence. …..
  ” The current controversy is different. Many people in Washington are irate over Wikileaks — not because the email were untrue but because they proved what many had long suspected . . . that Washington is a highly corrupt place full of truly despicable people. For people who make their living on controlling media and information, it was akin to the barbarians breaching the walls of Rome. So the answer is to call for government regulation to combat what will be declared “fake” news or propaganda. It is only the latest effort to convince people to surrender their rights and actually embrace censorship.
  – From Jonathan Turley’s: Washington Post Issues Correction To “Fake News” Story
  Gezien wat voorafgaat , dienen we ons dan ook geen illusies meer te maken over “Nuance….” en ligt de weg open voor censuur en dan ook bedrog.

  1. Een vrije onafhankelijke en integere pers is inderdaad een utopie geworden.

   In 1983 was 90% van de U.S.Media in handen van 50 Compagnies. Nu is 90% in handen van nog slechts 6 media giganten:

   – News Corp (news corporation)
   – Disney
   – Viacom
   – Time Warner
   – CBS
   – Comcast

   Voor een groot deel staan deze media giganten onder invloed van de Zionisten, die niet geinteresseerd zijn in waarheidsgetrouwe berichtgeving maar in indirecte propaganda voor hun eigen geheime agenda’s.

 8. Wilders is de kat die bijt.

  Helaas is de kat op het spek gebonden door hele anderen, namelijk de elite en de politiek correcten. En gaan dan gillen als de kat gaat bijten. Dubbel fout van de elite en de correcten.

  Dat had je al jaren kunnen zien aankomen, en men had die hordes dus nooit moeten binnenlaten. Daar hoef je geen helderziende voor te zijn. Er wordt ook niets gedaan aan de criminele marokkanen, wat de spek alleen maar dikker maakt. En ja, voor mensen als Hafid Bouazza kan dat erge gevolgen hebben wanneer er geen onderscheid gemaakt gaat worden tussen ‘de goede’ of ‘de slechte’ ‘marokkanen’. Overal heeft die groep overigens wel degelijk een probleem. En dat is niet oplosbaar. Dat hebben ze namelijk in Spanje gedurende eeuwen geprobeerd, en dat is niet gelukt.

  Daarom gaat de kat natuurlijk bijten. Maar de evildoers zijn degenen die de omstandigheden hebben gecreeerd.

  1. Cozmic,

   heb je lang moeten zoeken een équivalent/synonieme te vinden, profisiat, Jenne

  2. Nou nee, vroeg me gewoon af of katten eigenlijk wel spek eten. Lijkt me een beetje onnatuurlijk voor zo’n klein beestje om zich te vergrijpen aan zo’n grote omnivoor.
   Oink

 9. Er zit een hoop angst bij mensen en daar speelt Wilders perfect op in. De elite bagatelliseert die angst teveel en mensen worden als dom weggezet, als ze op Wilders stemmen. Dat maakt mensen kwaad iedereen wil in zijn waarde gelaten worden en niet als dom worden weggezet. Dit wordt echt onderschat door de elite en uiteindelijk zullen ze dus op de blaren zitten. Ook ik vind het geen goede ontwikkeling maar als er niet geluisterd word naar die angsten ga je dit dus krijgen. Dus begrijpen doe ik het wel.

  1. Miranda,
   verdiep je eens in de stille armoede beleden, in heel Europa, de pseudo socialisten, die gemene zaken maken met het rechtse pseudo liberalisme. Het naar de pijpen dansen van de USA-CIA-ZIONISTISCHE kwaad, Nederland komt er nog financieel goed af, vanwege zijn super corrupte kapitalistische werkwijze. Om dit te veranderen is een lange periode nodig, en Wilders is daar denk ik niet de juiste persoon voor, het idée van Geen Stijl spreekt mij wel aan, vaktechnische minister die de wensen van de inwoners van Nederland uitvoeren, op een verantwoorde wijze, om ons als lemmingen in de afgrond te storten is onwijs !

   Jenne

  2. Jenne, ik beweer helemaal niet dat Wilders ergens geschikt voor is, jij leest dingen in mijn verhaal die er niet staan. Ik bedoel dat Wilder op de angsten van mensen inspeelt en dat die angsten zeer onderschat worden door de elite. Ze hebben het gevoel dat er over hun gevoelens heen gewalst wordt en dan worden ze vaak ook nog voor dom uitgemaakt omdat ze op Wilders stemmen. Dan ga je dit krijgen. Begrijp je het misschien nu…(^^,)

  3. Miranda,

   even goed lezen graag, ik beweer over jouw helemaal niets, ik zou niet durfen, ken je daar niet goed genoeg voor.

   Jenne

 10. Wat is nu de bedoeling van dit soort schrijven, het zoetsappige constante demoniseren van een persoon, die niet de créateur van de problemen is, maar ze wel aangeeft !
  Onderwijl de psychopaten in onze samenleving de hand boven het hoofd houden, de goede niet te na gesproken zo als altijd natuurlijk, en kijkend naar de Kerkdienst in hun verwoeste Kathedraal in Alepo zijn er nog sterke mensen die het kwaad tegemoed treden, en verslaan.
  Waar hard aan gewerkt wordt is de middenstand om zeep te helpen, de levens aders van onze samenleving, de groot winkel concerns bloeien, zijn open op eerdaags heilige dagen, het volk tot een consumenten slavernij te brengen, de binnensteden zijn op sterven na dood, enorme problemen scheppend voor de mensen die hier generaties lang hun energie in hebben gestoken, zij worden door de media als kleine diefjes weggezet, ons samen zijn de kerken dus leeg, onze kleine winkels dicht, geen baar geld meer alles digitaal, en bewaakt door robots dat is wat er aan komt, en Wilders heeft met deze problemen niets uitstaande, objectiviteit is een groot goed !

  Groet Jenne

  1. Wilders heeft ook geen oplossingen voor de grote vraagstukken. Hij is alleen tegen de islam en pro-israel en hij is een één man partij. Ik vind hem een asociale aandachttrekker.

  2. Ja juist, dat probeerde ik nu juist aan te geven, objectiviteit is een groot goed, de gekochte media na praten, maakt een papegaai van je.
   De kerken zijn leeg om dat de mensen 100% zijn gebrain fucked, en nu denken vrij te zijn, en de ongefundeerde athéist uit te hangen, en o ze zijn zo vooruit strevend, en maar tranquilizers vreten om hun ziel te verdoven.
   En iedervolk heeft het recht op een Eigen land, waar men gelukkig met zijn familie kan leven, en waarom de Joden dan niet, de Islam heeft ons Europa en ook daar buiten veel leed gebracht, om dat religiën vaak worden gebruikt door de intelligentia om het volk te misleiden.
   Wilders heeft inderdaad waarschijnlijk ook de middelen niet, om de hele situatie snel te veranderen, maar hij schudt wel de mensen wakker, dat doen die andere handlangers van het kwaad zeker niet, pappen en nat houden is hun devies.
   Jenne

 11. En dan dat constante naaien van de men in the street, het valt wel mee, je moet er mee leren leven, niemand weet de echte cijfers van de begane misdaden, moorden roven verkrachten, ongehoord iedere dag worden er mensen vermoord, iedere dag die God geeft, roven arme oude en zwakken moeten het ontgelden, jonge kinderen en vrouwen iedere dag,
  moet je daar dan niet bang van worden, oude alleen wonende oude dames zijn een gewild onderwerp, voor die zieke geesten, en dan wat ze onze samenleving aan doen, wat niet zichtbaar is, het dagelijkse nephotisme, een paralel samenleving crèeren, corrut tot op de boon, geen centje respect voor onze waarden, of oude vandagen.
  Ook hier natuurlijk er zijn ook goede lieden onder deze individuen, het is het uitzoeken waard vind ik.
  Maar de genen die willens en wetens alles onder het vloerkleed vegen, moeten zich wel bedenken, dat ze zo de vijand van ons volk in de kaart spelen.
  Jenne

  1. Jenne, ‘de goeden’ onder hen zouden eens flink hun stem moeten laten horen dat iedereen het hoort, dan pas wordt het aannemelijk en van harte welkom…

  2. Odette

   ja juist, komt misschien nog, in wezen doen zij dit wel in de Kathedraal in Alepo.
   Groet Jenne

 12. Wilders is de “satelliet” van de VVD. Gelanceerd om de PVV stermers te oogsten. Zoals ze ny bij de PVDA Monasch hebben gelanceerd. Pvda, Cda, Vvd, allemaal onder contole van Rothschild.

  Politici zijn soap sterren. Hebben geen macht. Ook Wilders niet. Stemmen op mensen zonder macht, hoe kan dat ooit iets veranderen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.