Geert Wilders is de Mol…!!


Wilders jeugdfoto

x

x

Geert Wilders is de Mol..!

2016 © WantToKnow.nl/.be

x

In 2010 maakten de filmmakers Joost van der Valk en Mags Gavan een documentaire over Geert Wilders.. Want wie is deze vreemde, voor velen controversiële man toch, die man met dat radicaal geblondeerde haar..? De documentaire is gebaseerd op uitspraken van Geert Wilders in 1991… De PVV-leider en ‘aanvoerder’ van extreem-rechts Nederland, was toen 28 jaar en zou toen op een VVD-kerstborrel, (de partij waarvan hij toen nog lid was), na een stevige borrel uit de school hebben geklapt.. Hij zou verteld hebben dat hij is getrouwd met een Israëlische, zelf een Israëlisch paspoort bezit en.. let op, dat hij is getraind in Israël.

September 2010: de PPV gedoogpartij gaat het CDA en VVD mogeljik maken, zonder de PVV te regereen. De achterdocht op het gezicht van Wilders bleek niet snel daarna te worden omgezet in het opblazen van deze politieke constructie..
September 2010: de PPV gaat als ‘gedoogpartij’ het voor CDA en VVD mogelijk maken, te regeren. De achterdocht die hier op het gezicht van Wilders te lezen is, bleek niet snel daarna te worden omgezet in het opblazen van deze politieke constructie..

Naar eigen zeggen is Geert Wilders zelfs gemarteld als onderdeel van die ‘harde training’, zoals hij het zelf omschreef. Maar getraind voor wat dan..? Hij vertelde ook dat zijn carrière niet door hemzelf, maar door anderen is (en wordt!) uitgestippeld.. Dat verklaarde hij dus tijdens diezelfde kerstborrel. En ook dat zijn scheiding van zijn eerste vrouw en het huidige huwelijk met zijn huidige partner gearrangeerd was zonder zijn tussenkomst… Let wel, dat ‘onze Geert’ toen nog gewoon VVD-kamerlid was..!

Feit is dat Geert Wilders de zoon is van een Nederlands-Indische vader en een Joodse moeder. Daarmee is hij sowieso, vanuit Joods-religieus standpunt gezien, zelf ook Joods. Zijn tweede, Hongaars-Joodse vrouw Krisztina werkt, naar het verhaal van Wilders, óók voor de Mossad. En in het dagelijkse leven werkt ze voor Big Pharma-reus, pillenboer Pfizer.

Er is opvallend weinig heldere aandacht in de media, voor de achtergronden van Geert Wilders. Terwijl zijn impact, ook economisch, toch zeer dominant is. Geert Wilders is een bewezen seculiere, vrije zionist en is afkomstig uit het (neo)liberale gedachtegoed. Een geloofsovertuiging is het zionisme niet, het zionisme beschrijft een seculiere extreem harde nationalistische liberale Joodse staatsinrichting, met géén enkele tolerantie voor andersdenkenden. Het is een keiharde politieke richting, waarbij het Jodendom geen enkele voorwaarde is. Hoe vreemd dit ook mag klinken..! De verklaring over Wilders’ uitlatingen in

Kwint de Roos brief WILDERS

De jeugd van Geert Wilders in Venlo, als ‘De neger van Venlo’..
Dat Geert Wilders het op school niet makkelijk had, bewijzen vele verhalen uit zijn Limburgse thuisbasis Venlo. Hij zou door mede-scholieren ‘de Neger van Venlo’ zijn genoemd, zo bevestigen deze bronnen uit het verleden van deze geblondeerde Limburger. Deze bijnaam zou voortkomen uit zijn Indische afkomst. Het was al  in de eerste klas van de lagere St. Mattheusschool in Venlo, dat Geertje regelmatig door een groep jongens in een hoek van het schoolplein werd gedreven. Want hij was ‘anders’ en met ‘andere kinderen’ weten jonge pestkoppen op school wel raad.. Oud-klasgenoot Kas Verhoeff weet het nog goed: “Sjefke, een populaire jongen bij ons in de klas, begon Wilders voor ‘neger’ uit te maken en al snel deed iedereen mee. Geert was gewoon het pispaaltje zoals iedere klas wel een pispaaltje heeft.”

geert-wilders potlood neusHoe deze Sjefke erbij kwam om Wilders ‘neger’ te noemen, weet Verhoeff niet meer. Maar Ludde Gubbels, een gepensioneerd leraar van deze school, heeft wel een vermoeden:  “Wij hadden op school, en überhaupt in de stad Venlo, vrijwel geen allochtonen. En daardoor vielen de Indische gelaatstrekken van Geert Wilders extra op. Natuurlijk is iemand van Indische komaf geen neger, maar probeer dat een kind maar eens uit te leggen.” Zonder succes probeerde de school dit pesten te stoppen. “Het was eigenlijk niet te doen”, legt Gubbels uit. “Je kon wel streng optreden op het schoolplein, maar dan kreeg hij het op weg naar huis extra hard voor zijn kiezen.”

Leerplichtambtenaar
Vervolgens volgde Geert Wilders MAVO-onderwijs op het Venlose Sint Thomas College, waar het pesten stevig doorging. Wilders kwam regelmatig bont en blauw thuis en op deze school werd alleen nog maar over hem gesproken als ‘de Neger van Venlo’. Dit leidde tot een zeer hevige pubertijd, waarin Wilders vaak spijbelde om deze pesterijen te ontlopen. Leerplichtambtenaar Trees Hupkens zorgde ervoor dat Wilders toch zijn MAVO-diploma haalde. Hupkens hierover: “Hij luisterde naar niemand meer, niet naar z’n ouders, zijn leraren, en vaak ook niet naar mij. Dag in dag uit praatte ik op hem in dat hij geen neger was, maar hij had zich helemaal afgesloten.”

Het lukte deze leerplichtambtenaar toch om Wilders zelfs zijn havo-diploma te laten halen, maar daarna hield hij het echter voor gezien. Hupkens: “Ik heb hem nog even gevolgd vanaf de zijlijn, maar hij heeft eigenlijk geen echte opleiding meer afgemaakt. Hij is niet verder gekomen dan een paar juridische vakken en een cursus over sociale verzekeringen. Hij werkte liever op een augurkenfabriek dan dat hij nog een keer de kans liep om gepest te worden. Mijn ogen vielen dan ook uit mijn kop toen ik hem jaren later ineens op tv zag als Tweede Kamerlid.”
 
Diepgewortelde frustratie
Volgens oud-klasgenoot Kas Verhoeff werkt de moeilijke jeugd van Wilders door in zijn politieke gedachtegoed. En volgens Verhoeff diskwalificeert Wilders zich daarmee als politicus. “Ik heb het idee dat veel van wat hij zegt voortkomt uit een diepgewortelde frustratie. En dan geen frustratie over de wereld om hem heen, maar frustratie over iets dat binnen in hem zit. Zo’n persoonlijke frustratie is natuurlijk geen goede basis voor een politiek partijprogramma. Zijn geblondeerde haar laat zien dat hij nog steeds kampt met de vooroordelen uit zijn schooltijd. Laat hem eerst maar eens met zichzelf in het reine komen voordat hij zich op Nederland stort..!”

Waarom is Geert Wilders niet eerlijk over zijn eigen dubbele paspoorten; het Nederlandse en Israëlische paspoort…?

Maar ondertussen wel Tweede Kamervoorzitter Arib afbranden om haar dubbele Nederlands-Marokaanse nationaliteit..!

Het kerstdiner en de schriftelijke verklaring..
Het verhaal van Wilders op het genoemde kerstdiner in 1984 verhaalt ook over zijn verblijf in een kibboets in Israël. Daar zou Geert gerekruteerd zijn door de Israëlische Geheime Dienst, waarschijnlijk via de Amerikaans-Zionistische organisatie AIPAC. Deze club steunt hem nog steeds financieel, ook al probeert Geert Wilders dat met alle macht te verbergen. Naar eigen zeggen zou de 28-jarige Geert Wilders vervolgens een aantal jaren een zware opleiding bij de Mossad hebben gehad en een Israëlisch paspoort gekregen.

Daarmee is het natuurlijk heel bijzonder dat juist deze populistische politicus, van leer trekt tegen de dubbele paspoorten van de nieuwe Tweede Kamervoorzitster Khadija Arib, die de Nederlandse én Marokkaanse nationaliteit heeft.. Waarom begint niet één van de Tweede Kamer-politici over dit dubbele paspoort van Wilders en over ZIJN dubbele nationaliteit..? Enfin, een heel verhaal over de uitlatingen van Wilders komt van de vroegere medewerkster van de VVD-fractie, mevrouw M.B. Kwint-de Roos, dat wordt bevestigd door haar man J. Kwint. Het is Hendrick Smit die in deze YouTube laat zien met hun ondertekende verklaring zien, die indertijd door de BVD in een dode la is gelegd.

En het was KRO Reporter dat in september 2012 aantoonde dat de PVV, de partij van Wilders, gerund wordt als een Maffia-organisatie; als een geheime dienst met zwijgplicht. Over Wilders’ politieke visie wordt veel uit de doeken gedaan, maar over zijn vette schijnheiligheid echter nauwelijks. Zijn journalisten bang om een breekijzer in dit krakkemikkige materie te zetten..? Een voorbeeld dat in deze reportage te zien is, is de Euro-flappentappende Geert Wilders, die zogenaamd anti-Europa is, maar tijdens de laatste Europese verkiezingen, wel zélf probeerde op een dik betaalde zetel in het Europarlement te komen. De PVV stemt op alle mogelijke fronten zowel rechts als asociaal, maar weet in Nederland juist de sociaal zwakkeren aan zich te binnen met vooral haar bekende anti-Arabische propaganda..!

Wie van de reguliere media durft dit verharde ventje, deze seculier-liberale zionistische beroepsacteur te confronteren met deze duistere informatie? Of zien we in 2017 na de verkiezingen een meerderheidskabinet met VVD en PVV verschijnen? Maar laten we er ook even om lachen. (Met dank aan Peterd.H. voor de tip) Een prachtige imitatie van Ronald Goedemondt die ‘Onze Geert’ zo prachtig neer zet.

Is de heftige verklaring van Mw. De Kwint juist..?
Deze Mw. De Kwint is inmiddels overleden, waarmee de controverse over dit ‘kerstverhaal’ blijft hangen. Is het waar..? Je maakt toch niet ‘zomaar’ een schriftelijke verklaring.. Toch? Hier de argumenten die pleiten vóór de authenticiteit van het verhaal en de verklaring van de dronken Wilders. Op 15 mei 2007 schreef Emile Fallaux in Vrij Nederland dat ze een brief hadden ontvangen van een hoge ambtenaar die schreef: “… de internationale veiligheidsdirectie van Buitenlandse Zaken ‘ongeveer een formatieplaats nodig had voor het beantwoorden van (soms zeer gedetailleerde) vragen van Wilders over met name het Midden-oosten. Hoewel we dat niet echt konden bewijzen was het duidelijk dat hij veel vragen toegespeeld kreeg van de Israëlische ambassade.”

Op 10 april 2007 schreef de Volkskrant: ” … Feit is wel dat Wilders als VVD-Kamerlid lange tijd een medewerker had die rechtstreeks afkomstig was van de Israëlische ambassade. Deze voormalige rechterhand, Elliott Wagschal, wil echter geen vragen beantwoorden over zijn werkzaamheden voor de parlementariër: ‘Ik praat niet over mijn vroegere baas’
pvv wilders bordIn diezelfde weken verscheen in ‘De Telegraaf’ het bericht dat de AIVD Wilders zou hebben geschaduwd, omdat hij wel erg vaak naar de Israëlische Ambassade langs ging. En dat hij daar vaak langs ging, ontkent Wilders niet.

Vrij Nederland: ‘Wilders heeft intussen aangegeven dat hij de Israëlische ambassade minstens 1x per maan bezocht. En dat die relatie was ontstaan in de periode dat hij VVD-woordvoerder voor buitenlandse zaken was.’ Elliot Wagschal heeft bevestigd dat hij Tweede Kamer-medewerker was van Wilders, maar doet daar geen inhoudelijke mededelingen over..!

Het totaalbeeld is dus in overeenstemming met het verhaal van de Kwint’s, over Wilders dronkemansverhaal. De Kwints noemen ook de naam van een andere getuige van het gesprek: ene A. Ament. Er zijn slechts twee mensen in Den Haag die zo heten, dus welke journalist belt hier achteraan..? En stel nu eens dat de Kwints dit verhaal zelf bedacht hebben. Wat zou hun motief kunnen zijn? Of als ze voor anderen werken: voor wie zou dat dan zijn? Wie zou een dergelijk opzetje maken..?

De Israëlische agenda van Geert Wilders
Israël zal een belangrijk onderwerp zijn in Fitna II, een volgend knutselwerk van Geert Wilders, die dat verklaarde in een interview met de Israëlische krant Haáretz. In hetzelfde interview laat Wilders ook weten weinig heil te zien in een Palestijnse staat en spreekt hij lovend over de extreem-nationalistische minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman. Kortom, Geert Wilders toont zich keer op keer zeer loyaal aan Israël, en dan vooral aan de meest conservatieve stromingen in dat land.

Ook ontvangt Wilders financiële steun uit Israël en van pro-Israëlische groepen uit de VS. Wilders doet daarmee niets illegaals. Toch is het op zijn minst pikant dat een politicus die zo allergisch is voor de (vermeende) dubbele loyaliteit van islamitische Nederlanders, zelf zo kritiekloos achter het beleid van een ander land aanloopt. Ook mag het opmerkelijk genoemd worden dat de PVV, die een voorstander is van een verbod op buitenlandse financiering of bestuurlijke invloed van moskeeën, zelf niet transparant is over haar buitenlandse geldbronnen.

De koppeling tussen Zionisme en Israël is volop aanwezig. De koppeling Zionisme met het Jodendom nauwelijks meer. Het Zionisme is daarmee één van de meest onderdrukkende valse-vlag-operaties in de wereld.
De koppeling tussen Zionisme en de staat Israël is volop aanwezig. De koppeling Zionisme met het Jodendom niet of nauwelijks! Zoals we hier Joe Biden zien verklaren, bij een staatsbezoek van de Amerikaanse vice-president aan Israël. Het Zionisme is daarmee verworden tot één van de meest onderdrukkende valse-vlag-operaties in de wereld. (klik op foto voor artikel)

Wilders en Israel
Dat Wilders nauwe banden heeft met Israel is al langer bekend. Hij doet daar zelf overigens ook niet erg geheimzinnig over. Hij heeft er twee jaar gewoond en heeft het land naar eigen zeggen de afgelopen 25 jaar minimaal 40 keer bezocht. Hij heeft er een groot politiek netwerk en heeft bijvoorbeeld de voormalige premier Sharon vele malen ontmoet. VVD-Kamerleden die Wilders als fractiegenoot hebben meegemaakt, omschrijven hem als een pleitbezorger voor de Joodse staat. ?

“Geert Wilders heeft een heel groot hart voor Israël én de politieke belangen van dat land”, aldus John Manheim (CIDI) in de Volkskrant. Toen Wilders nog voor de VVD in de Tweede Kamer zat, had hij dus meneer Elliott Wagschal als werknemer in dienst, die rechtstreeks afkomstig was van de Israëlische ambassade en ging hij ooit voor de VVD naar Israël om stemmen te ronselen onder Nederlandse immigranten..!

Wilders verklaarde destijds:”De VVD doet het doorgaans goed onder Nederlanders in het buitenland. In Israël wonen tienduizend Nederlanders, die ik wil laten weten dat de VVD er is voor de joodse kiezer.”

Tijdens de presentatie van zijn film ‘Fitna’ in Jerusalem gaf Wilders blijk van zijn emotionele verbondenheid met Israel. Hij verklaarde: “We all carry Jerusalem in our blood, in our genes. We all live and breathe Jerusalem. We talk Jerusalem, we dream Jerusalem. Simply because, the values of ancient Israel have become the values of the West. We are all Israel, and Israel is in all of us.”

Wilders: “Wij dragen Jeruzalem in ons bloed; in onze genen. We leven en ademen Jeruzalem. We spreken Jeruzalem en we dromen Jeruzalem. Eenvoudig doordat de waarden van het oud-Israël, de waarden van het Westen zijn geworden. Wij zijn allemaal Israël, en Israël leeft in ons allemaal.”

Geert Wilders en zijn afkeer van de Palestijnse zaak..
En zo heeft Wilders weinig geloof in een Palestijnse Staat.Wilders liet deze denigrerende opmerking door Haaretz opschrijven:”My personal belief is that there is a two state solution for the Palestinians. One of those states is called Jordan.” (‘Mijn persoonlijke mening is dat er twee-staten-oplossing is voor de Palestijnen. Een van die staten heet Jordanië’). Hiermee spreekt hij feitelijk zijn voorkeur uit voor de zogenaamde driestatenoplossing, waarin de Palestijnse nationaliteit en identiteit keihard wordt ontkent. Volgens deze visie wordt de Gazastrook geannexeerd door Egypte en (het resterende deel van) de Westelijke Jordaanoever door Jordanië.

Wilders verklaart in hetzelfde interview met Haaretz dat hij ‘geschokt’ is over uitspraken van Obama, die bij een bezoek aan Caïro sprak over een nieuw begin in de relatie met de islamitische wereld. Obama riep Israël op om de bouw van nederzettingen te stoppen en refereerde aan het lijden van het Palestijnse volk. Volgens Wilders gaat Israël, dat tot dusver op de steun van de VS kon rekenen moeilijkere tijden tegemoet…

Avigdor Lieberman met premier Netanyahu. De vraag is wie het meest extreem gewelddadig is...
Avigdor Lieberman met premier Netanyahu. De vraag is wie het meest extreem gewelddadig is…

Daarnaast toont Wilders vooral affiniteit met de ultra-rechtse partijen in Israel die pleiten voor etnische zuivering. Zo is Wilders lyrisch over de ultra-conservatieve minister van Buitenlandse Zaken Avgidor Lieberman. Wilders noemt hem in het interview met Haaretz een intelligent, sterk en slim politicus. Lieberman is voorstander van een groot Israël waarin voor Palestijnen geen plaats is. In 2004 kwam hij met een plan om Israël etnisch te zuiveren, in 2006 betitelde hij de Palestijnse president Mahmoud Abbas als niet van belang. Door de kleine linkse partijen in Israel wordt hij betiteld als een racist en fascist.

Toen Wilders zijn film Fitna in Jerusalem presenteerde, sprak hij daar op uitnodiging van parlementslid Aryeh Eldad, die de laatste verkiezingen de vlag van de Nationale Unie vertegenwoordigde, een partij die vindt dat Israël etnisch gezuiverd moet worden door het vertrek van Arabische Israëli’s, eventueel onder dwang. Eldad is een revisionistische zionist die een groot voorstander is van de nederzettingenpolitiek en niet in vrede met de Arabieren gelooft. Zelf liet Wilders overigens tijdens een kamerdebat in januari 2008 weten dat de Palestijnen wat hem betreft de Sinaï in konden worden gedreven en in december herhaalde hij: “Knikker de hele bende maar de Sinaï in”.
wilders sinaiPopulisme..
In het PVV-verkiezingspamflet verklaart de PVV in het buitenlands beleid meer aandacht te willen besteden aan mensenrechten. Hartstikke mooi, maar het is natuurlijk volstrekt ongeloofwaardig en je reinste populisme, wanneer de PPV tegelijkertijd Israël zo kritiekloos volgt. En inzake het Midden-Oostenbeleid van Wilders mag de PVV-fractie weinig problemen hebben, want de feodale Wilders is immers heer en meester binnen de PVV, waarvan Wilders… het enige lid is..!

Maar of de achterban van de PVV de pro-Israëlische, ultra-rechtse standpunten van de partij steunt, is nog maar de vraag. En preciés daar zit voor Wilders het probleem. Uit een enquête die in december 2007 werd gehouden, bleek dat het merendeel van de PVV-aanhang weinig op heeft met Israël. 39% van de PVV-stemmers vond toen dat Nederland Israël niet zou moeten steunen wanneer het land zou worden aangevallen. Bij alle andere partijen waren er minder tegenstanders van steun aan Israël.

Financiële steun

Barack Obama mocht zijn trouw betonen aan het Zionistische AIPAC-congres, vlak voor zijn uitverkiezing tot US-president..
Barack Obama mocht -zoals alle presidenten voor hem- zijn trouw betonen aan het Zionistische AIPAC-congres, vlak voor zijn uitverkiezing tot US-president in 2008…

Wilders steunt Israël en krijgt op zijn beurt financiële steun vanuit Israël, zo meldde een correspondent van ‘De Groene Amsterdammer’ “In Israël wordt flink voor Geert Wilders gecollecteerd.” Ook vanuit de Verenigde Staten ontvangt Wilders steun van pro-Israëlische en/of anti-islamitische organisaties. In Amerika bestaat zijn aanhang volgen Ronny Naftaniel (CIDI) vooral uit republikeinse, conservatieve joodse kringen waar veel geld zit. Naftaniel: ”Zowel in Amerika als in Israel begeeft Wilders zich in geaccepteerde extreem-rechtse kringen.” Even googlen leert dat Wilders steun krijgt vanaf veel buitenlandse sites, waaronder Atlas Shrugs, Jihad-watch, Samizdata.net, Yidwithlid, GatesofVienna. En ja, om al die ‘buitenlandse belangstellenden’ te informeren levert de PVV tegenwoordig ook haar nieuwsbrief in het Engels..

De beweging in de VS, die volgers stimuleert om zich in Israël te vestigen of om het te bezoeken, heet AIPAC (American-Israëli Public Affairs Committee) is een zeer zware en uiterst controversiële Zionistische lobby, gezeteld in de VS. Deze organisatie doneert en financiert pro-zionistische bewegingen zoals die van Wilders. Ze helpt financieel, spioneert er wereldwijd lustig op los en is in de VS de grootste Joodse lobby-club, voornamelijk gefinancierd door Amerikaans-Joodse grootbankiers, in en rond zakencentrum Wallstreet.

Wilders wordt o.m. sterk gefinancierd door AIPAC’s David Horowitz De laatste is een Amerikaans-Joodse schrijver, zionist, conservatief, anti-islamist, anti-socialist, en een policy advocate. Ofwel een agressieve lobby die vecht voor waar-ie-in-gelooft; voor puur eigen gewin… En ook dat lobbykantoor van Horowitz ligt toevallig bij Wallstreet, New York City.

 

wilders jeugd en nu

x

Buitengewoon onfrisse vermenging van belangen door een volksvertegenwoordiger..!
Een deel van deze giften zijn bedoeld voor zijn juridische verdedigingen in rechtszaken; dit geld komt volgens de Volkskrant binnen op de bankrekening waarop ook de partijdonaties uit Nederland worden gestort. “Dat vind ik buitengewoon onfris”, oordeelt Remco Nehmelman, hoofddocent staats- en bestuursrecht aan de universiteit Utrecht in de Volkskrant. Nehmelman: “In veel landen, zoals Duitsland en Groot-Brittannië, zijn buitenlandse giften verboden. Je wilt uitsluiten dat buitenlandse krachten het binnenlandse beleid beïnvloeden.”
En de Groningse hoogleraar staatsrecht Douwe Jan Elzinga verklaart in de Volkskrant.“Pas als een donateur een tegenprestatie verlangt, is er formeel een probleem, maar in Nederland kunnen we ongeoorloofde afhankelijkheid echter niet vaststellen, omdat we de geldstromen niet kennen.”

Hajo Meyer 713 pix

En zo is er straks zomaar ineens sprake van Zionistisch-buitenlandse inmenging..
Relevant is dan ook de vraag in welke mate conservatieve geldschieters uit de VS en Israël invloed hebben op de standpunten van de PVV. Stel je voor dat Wilders minister wordt in een volgend kabinet. Misschien zelfs premier; dan is het toch van essentieel belang te weten in welke mate zijn beleid vanuit het buitenland wordt beïnvloed. Dat hoeft niet alleen relevant te zijn voor het Midden-Oostenbeleid van de partij, maar ook wanneer het gaat om het beleid ten opzichte van Iran of zelfs wanneer het gaat om de vrijheid van meningsuiting.

herzl zionisme anti semietismeZo hield Wilders, die zich anders graag profileert als strijder voor de vrijheid van meningsuiting, zich opvallend stil toen Mark Rutte suggereerde de ontkenning van de holocaust niet meer strafbaar te stellen. Wanneer Wilders consequent was geweest, had hij Rutte gesteund, maar hij hield zich gedeisd, ongetwijfeld om zijn geldschieters niet voor het hoofd te stuiten…! Maar ook de opvattingen van de partij over de islam zouden verklaard kunnen worden uit de banden van Wilders met ultra-nationalistische partijen in Israel die een grote aanhang hebben onder de Joodse kolonisten, vaak religieuze zionisten of revisionistische zionisten.

Zo hebben deze partijen in Israël, net als de islamisten van Hamas overigens, er alle belang bij om van het Midden-Oostenconflict een religieus conflict om heilige grond te maken. Intern gebruiken deze partijen het in de strijd met seculiere krachten en in de onderlinge propaganda-oorlog tussen Israël en Palestijnen wordt dankbaar gebruik gemaakt van extremistische uitspraken die aan weerszijden worden gedaan.

Nahum Sokolow zionisme hitlerZionisme als schuilmantel voor Rothschild-overheersers..
Het verhaal van de Khazaren, die de Rothschilds voorbrachten, die op hun beurt voor het Rothschild-Zionisme verantwoordelijk zijn, speelt hier wel degelijk een rol. Kijk naar de heftige uitspraken die Auschwitz-overlevende, wijlen Hajo Meyer deed over Zionisten.. Het is een dekmantel voor overheersing en heeft NIETS, maar dan ook HELEMAAL NIETS met Jodendom te maken, aldus niet alleen Meyer.

Wil je meer lezen over de achtergronden van het Zionisme, dat feitelijk het Jodendom misbruikt voor haar camouflage-activiteiten, evenals de wereldwijde valse-vlag-operaties, om hun agenda te verwezenlijken, dan raden we je aan om deze twee artikelen te lezen.. Het eerste (HIER) vertelt de historie over het ontstaan van het Zionisme in het Oekraïne van zo’n 100/125 jaar jaar geleden. Daar waren de Khazaren/Bolsjewieken verantwoordelijk voor… het overvallen van reizigers en.. het afnemen van hun reispapieren en.. identiteiten.. Zo waren zij in staat, onder het mom van een andere identiteit, berovingen en verwoestingen te plegen, en zelf buiten schot te blijven. Komt het je bekend voor..? Zie je het Zionistische DNA-patroon..?

zionisme stop = vredeToen Tsaar Peter tegen hen probeerde op te treden, was dát meteen het einde van diens macht, omdat de Bosljewieken zich tegen hem keerden en hem ten val brachten. De macht van deze Khazaren breidde zich sinds die tijd alleen maar verder uit en resulteerde in het Rothschild-imperium, dat achtereenvolgens de VS verorverde, via het stelen van de US-dollar en toen de staat Israël liet ontstaan als ‘veilige haven’ voor Zionisten. (het tweede artikel HIER)

Zionisten, die door de wereld veelal als échte Joden worden gezien, maar dit zelden zijn..!! Lees je in over dit enorme onderwerp en kijk eens naar de illustraties die we hier afbeelden..Hoe is het mogelijk dat Joden vragen om aandacht voor dit verhaal, dat voor de onwetende in de wereld zo vreemd over komt.. Zionisme IS toch het streven naar de staat Israël..? Jazeker, maar daarbij is Israël slechts een camouflage, een perfecte schuilplaats voor de wereldheersers-achter-de-schermen. Nogmaals: dit heeft NIETS met het Jodendom te maken!!

Ordo ab ChaoVooral het verhaal van Albert Pike is in dit verband in één woord fascinerend en bizar.. (lees hierover in dit artikel bij onze collega’s HIER) Deze Amerikaanse generaal is één van de oprichters van de Klu Klux Klan, was een van de machtigste leden van de Vrijmetselarij en belangrijk architect van de Nieuwe Wereld Orde. Daarvoor waren in zijn visie drie Wereldoorlogen nodig. Heeft deze illuminati zijn zin gekregen?

Zitten we inmiddels niet in WO III? Pike werkte namelijk tussen 1859 en 1871 aan een geheim programma die zou moeten leiden tot het uitroepen van een absolute wereldorde. Om het volk en hun leiders daartoe te mobiliseren en met de duivelse gevolgen in te laten stemmen diende er volgens deze 33-ste graad Vrijmetselaar eerst wereldwijd een enorme chaos te worden gecreëerd.En laat dát nou preciés het motto zijn van de Vrijmetselaars.. Orde uit Chaos, ‘Ordo ab Chao’..!

De rampspoed zou van bovenaf met opzet zo hopeloos mogelijk gemaakt moeten worden, zo stelde hij, dat iedereen uiteindelijk ten einde raad raakt en hunkert naar een alles oplossende wereldregering. Deze leiders zouden dan de Nieuwe Wereldorde uitroepen, een werelddictatuur met het uiterlijk van een verlossende macht die paradijs op Aarde belooft maar uiteindelijk de mens reduceert tot een zombie die slechts de belangen van de wereldelite dient.

Albert Pike zionisme

Fitna2
Hoe staat Geert Wilders, met zijn grote bewondering voor het Zionisme in dit verhaal…? Waarom draagt hij het niet uit, maar spreekt er wel in het geheim over. In het buitenland bijvoorbeel..

Is het tegen deze achtergrond, dat in de ogen van Wilders, de staat Israël de ‘voorhoede’ van het Westen is en in die hoedanigheid de eerste verdedigingsgordel moet zijn van Europa tegen de oprukkende ‘islamiseringsgolf’…? Kijk naar deze uitspraak van Albert Pike.. Wil Wilders, vanuit deze beweging, in zijn volgende film ‘Fitna 2’ aandacht besteden aan Israel èn de islamisering van Europa. Hoe onschuldig is deze bizar-geblondeerde man eigenlijk..? Is Wilders de mol? In het interview met Haaretz zegt Wilders over zijn plannen voor de nieuwe Fitna:
”The film will demonstrate that the fight against Israel is not territorial, and hence Israel is only the first line of defense for the West. Now it’s Israel but we are next. That’s why beyond solidarity, it is in Europe’s interest to stand by Israel.”

Vert. “De film zal aantonen dat het gevecht tegen Israël niets te maken heeft met de territoriale grond. Israël is de slechts de eerste verdediginglinie van het Westen. Nu is het Israël, maar straks zijn wij aan de beurt. Daarom is het in het belang van Europa, om zich náást Israël op te stellen.”

We moeten Israël dus steunen om de islamisering van Europa te stoppen. Dat is de boodschap van Wilders, geïnspireerd en bekostigd door conservatieve krachten in Israël en de VS. Of de Rothschild Zionisten, zoals David Icke ze consequent noemt.. Verdiep je in dit facet van Wilders’ achtergrond en je zult versteld staan van toch wel enge overeenkomsten, tussen zijn beloftes en loze retoriek en die van de Zionistische-Rothschild-wereldheersers..!

loesje pvv afrikaantjesHet politieke sprookje van Wilders..
En even terug op de grond in eigen land; ondertusssen blijf de PVV, Wilders’ partij, maar aan populariteit winnen. Hoe harder Wilders schreeuwt, des te groter zijn gevolg, zo lijkt het. Bij verkiezingen zou de PVV nu 33 zetels halen, waarbij natuurlijk de vluchtelingencrisis koren op de molen is voor de geblondeerde praatjesmaker van de PVV. Het is de op één na hoogste score ooit. En ja, veel mensen zien Geert Wilders als de redder van Nederland, de man die Nederland gaat behoeden voor uitlevering aan Islam en vluchtelingen.

Maar waar staat Wilders wérkelijk voor..? Op de Facebookpagina van Alternatieve Media Nederland staat een lijst met punten waar de PVV zich werkelijk mee bezig heeft gehouden. En wat blijkt? De PVV komt helemaal niet op voor de gewone man..! Het is vooral en keihard een verdraaiing van de feiten, die het programma van de PVV ‘inhoud’ lijkt te geven. Zo denkt de gemiddelde PVV-stemmer, dat er veel schort aan de ouderenzorg, DOORDAT we nu meer vluchtelingen opvangen! Of… DOORDAT Marokkaanse pensioengerechtigden in hun thuisland van hun pensioen genieten i.p.v. in Nederland…

We raden je aan deze lijst eens goed te bekijken; zeker wanneer je ná dit artikel nog de neiging blijft houden, op de éénmanspartij van Wilders te gaan stemmen.. Deze man is een dictator al binnen zijn partij, getuige de openbaarmakingen van Wilders gedrag en houding door oud-PVV-kamerleden als Brinkman, Bontes en Van Klaveren.

Kortom, kijkend naar het totale plaatje van de wijze waarop Wilders zijn partij, de PVV, leidt, dan komt daar een totalitaire leider tevoorschijn, die geen tegenspraak duldt.. Waarom dat is? Omdat Wilders’ plannen kennelijk zódanig zijn, dat hij ze niet aan veranderingen en inspraak onderhevig wil doen zijn.

Als we kijken naar Wilders’ achtergrond en zijn jeugd, dan begrijpen we waarom dat is. Dát hij dus een verborgen agenda uitvoert, die met zijn verblijf in Israël en het Zionisme te maken heeft, is dan ineens een heel reële optie geworden.. Trek zelf je conclusies en kijk door de fratsen van deze vreemd-geblondeerde man heen..

 

 

Advertentie

569 thoughts on “Geert Wilders is de Mol…!!

 1. Wilders wil de AIVD de mogelijkheid geven om mensen die nog niets hebben misdaan maar wel bekend staan bij de AIVD als mogelijk gevaar voor de samenleving op te sluiten.(in de oorlog deed de Gestapo dat ook want hoeveel mensen zijn verraden en daardoor opgepakt?).
  Een rechter mag niet inhoudelijk op de zaak ingaan en mag alleen controleren of de juiste procedure is gevolgd.(Waarom mag die rechter niet controleren of het recht z,n beloop heeft?).
  Dit lijkt mij een methode om mensen die het niet eens zijn met de gezagdragers uit te schakelen dus dat kan dan iedereen overkomen ook u.http://nos.nl/artikel/2180195-wilders-potentiele-terrorist-meteen-vastzetten.html

 2. Wilders is voor 100% “controlled opposition”. Hij stemt toch 90% in met CDA/VVD beleid dus hij doet precies wat hij moet doen. Controlled opposition zijn zodat er nooit meer een Pim Fortuyn kan opstaan in Nederland die onafhankelijk de oppositie leidt.

 3. Kokkopelli Rutte blijft zijn bezwerende danspasjes uitvoeren wat een schelm die man, de moordenaar van Pim Fortuyn en ook Theo van Gogh, deze geboren wietsen makende leugenaar, blijkt toch aantrekkings kracht te hebben voor de domme tranquilizer consomerende Nederlanders.
  Die dame blijft in de politieke piespot roeren om de grootste drollen bij elkaar te krijgen.

  Waarom niet eens de intelligentie laten preveleren, en alle partijen in het Kabinet, dan heb je een burger inwoners regering, een een uniek politiek Spectrum aan het bewind, zonder echte uitgesloten opponenten.
  Jenne

  1. Jenne.
   Alleen al het feit dat partijen elkaar uitsluiten bewijst dat kiezen geen zin heeft en daar heeft Rutte vorige week misbruik van gemaakt door te zeggen dat de VVD nooit,niet met de PVV zal gaan regeren waardoor mogelijk veel PVV stemmers hebben afgehaakt omdat de PVV dan toch niets kan bereiken.
   Vandaag na al het voorgaande had een Turk in zijn etalage posters van Erdogan geplakt en dat gebeurd niet zomaar is mijn mening omdat het gewoon provocatie is met de bedoeling dat mensen Rutte gaan dwingen (door protest) om toch met de PVV te regeren en dan kan Rutte zeggen dat hij het niet wilde maar dat de mensen hem gedwongen hebben en laat dat nu toevallig in het straatje passen want vandaag stond ook op NOS teletekst dat Rutte zeker de CDA (waarvan hij weet dat die niet willen)en D 66 erbij wil hebben en die staan natuurlijk te springen om mee te doen.
   Eigenlijk heb je gelijk dat ze alle partijen erbij moeten betrekken en elk voorstel door stemmen in de kamer voor elkaar moeten zien te krijgen en niet door nu een formatie samen te stellen waarvan ze weten dat ze dan een meerderheid in de kamer hebben zodat het VVD beleid gewoon verder gaat.Als ze nu uit alle partijen een selectie gaan maken en gaan samenstellen wat heeft stemmen dan nog voor nut want dan is het de VVD die bepaald.

  2. Iedereen die heeft gestemd is verantwoordelijk voor welke regering we nu ook zullen krijgen . En daarvoor geld ,volgens mij, een volk van schapen verdient het een regering van wolven te krijgen. Zij die deze ‘mensen’ op hun plek hebben gezet mogen dan ook niet klagen .

  3. http://www.headlines.nl/15940266/Wilders-PVV-buiten-formatie-houden-is-ondemocratisch/ Wilders gaat de boel aanzwengelen om Rutte te helpen want hoe dan ook het moet VVD en PVV met D 66 worden en nog een partijtje om aan 75 zetels te komen.Nu in deze verwijzing wordt door Rutte niet meer nooit,niet,nooit geroepen maar van wil de PVV uitsluiten en dat is het begin van door zijn knieen gaan.Een echte leider toont nu een rechte rug en laat zich door niets van zijn eerdere belofte afhouden wat er ook gebeurd.
   http://nieuws.nl/algemeen/20170320/d66-wil-kabinet-met-vvd-cda-en-groenlinks Het CDA wil niet met de VVD en GroenLinks niet met de PVV wat allang bekend is en wederom heeft Pechtold weer een inhoudsloze reactie gegeven omdat hij weet dat wat hij hier voorstelt niet gebeuren gaat.Maar goed afgelopen regeerperiode heeft hij vaak ook eerst stampij gemaakt zodat het ook leek op daadkracht waarna hij toch meestal instemde met waar hij zogenaamd tegen was.

  4. Zolang er maar een Nederlandse regering en Nederlands volk is waar niemand voor wil sterven in een loopgraaf. Dus lekker veel immigranten erbij! Hoe meer verdeeldheid hoe beter. Hoe moeilijker het wordt voor de Rothschild-Zionisten om een leger te recruiteren in Nederland.

  5. Niet voor niets zijn landen (Frankrijk en Nederland) bezig met dienstplicht want dan hoef je ze alleen maar op te roepen en willen ze niet dan worden ze wel opgehaald.
   Zojuist in het 20.00 uur journaal hoorde ik dat het CDA ook niet met GroenLinks zal regeren omdat hun standpunten te ver uit elkaar liggen en beiden wensen ook niet met de PVV te regeren dus de keuze wordt steeds verder beperkt.Misschien moet er eerst nog iets gebeuren om een reden aan Rutte te geven om toch met de PVV samen te gaan?Onderlinge strijd tussen aanhangers en geen aanhangers van Erdogan misschien want tot op heden liet men uit angst geen tegenstanders in beeld aan het woord en vanavond gebeurde dat wel.
   Buma en Klaver hebben ook de bilderberggroep niet bezocht en Pechtold en Rutte wel en waar Wilders voor staat wordt in het artikel hierboven beschreven we zullen zien.

  6. Wil jij sterven voor die Marokaan naast je in de loopgraaf of die Turk of die Surinamer? Wil die Marokaan voor jou sterven wetende via zijn mobieltje dat hij de oorlog ingestuurd wordt door de Rothschild-Zionisten?

   Ik kan niet alles zeggen wat ik weer. Ik wens de Rothschild-Zionisten veel success toe met het bouwen van hun legers!

  7. Ze zullen zeker wat legers om de been kunnen brengen. En ik zal hun vijanden precies uit leggen hoe ze volledig vernietigd dienen te worden. Ik ga mij helemaal suf lachen om die dienstplicht of NAVO huurlingen. Afslachten! Zoals de Russian/Syriers/Iraniers nu al een tijdje doen met die “special forces”. Er zijn geen reserves voor de Rothschild-Zionisten. Hun legers zijn nu al goed in mootjes gehakt in Iraq, Afghanistan en Syrie.

  8. Genius of Death :
   Interessante reacties, maar waar gaat ons dat naartoe leiden ?? Een kalifaat met de autochtonen(diegenen die men niet heeft uitgeroeid) in de rol van dhimmi ?? Of een USSR dictatuur met de “gulag….”? Of een jungle met een absolute vrijheid , zonder regels, maar waar de wet van het geweld heerst en het recht van sterkste?? In zo een systeem komt het er op aan de sterkste te zijn en te blijven, want “the winner takes it all….”. Dus wat moet er dan gebeuren ? Stemmen voor de vijanden van het systeem?? Of niet stemmen en een blanco cheque geven aan de systeempartijen?? (=dit is immers de natte droom van de systeempartijen, een verkiezing zonder kiezers!!). Heel wat kosten bespaard, en de niet stemmers behouden hun “maagdelijkheid”. We kunnen natuurlijk hopen op de redder, de messias… maar deze wordt echter voorafgegaan door het Armageddon !! Het valt dan nog af te wachten welke messias het zal zijn.Er blijken er immers verschillenden onder weg te zijn!!
   Mirakels horen thuis in het domein van de kwakzalverij.. en brengen dan ook geen oplossing. We kunnen natuurlijk ook aan struispolitiek doen.. en de kop in het zand steken…veel zal dit echter ook niet helpen!!
   Een ultieme oplossing is dan “euthanasie”… om verlost te worden van al de hopeloze ellende. De top van de piramide zal dit zeker waarderen gezien hun depopulatie agenda.
   Intussen is één zaak wel zeker = de paarden van Troje(er zijn er immers meerderen) zitten binnen de muren.. wij staan met lege handen.. klaar om afgeslacht te worden. In dit stadium zie ik alleen maar “Der Untergang”!!

  9. Gebruik dit stukje geschiedenis en er is GEEN enkele Nederlander die voor het koningshuis of de regering gaat vechten.

   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2017/03/09/grebbeberg-1940/

   Op pinkstermorgen 12 Mei 1940 bij Rhenen,waar honderden militairen huilend, schreeuwend, apathisch uit de loopgraven vluchtten, en later door de marechaussee district Arnhem onder bevel van kapitein Gelderman,werden neergeknald. Zo’n 300 lichamen lagen daar de volgende morgen.Gelderman werd later onderscheiden met de hoogste onderscheiding, de Militaire Willems-Orde.

   In die 5 meidagen in 1940 zijn dus ongeveer 2300 soldaten gesneuveld en raakten meer dan 7000 gewond als gevolg van een geslaagde militaire marsorder: de aftocht van een deserterende elitaire kliek lafaards afdekken. De 300 doden door eigen vuur bij Rhenen maken dus ca. 13% (!) uit van het totaal. Maar deze kapitein Gelderman zou het zo weer doen. Hij komt ter sprake in het programma “Ten Strijde” over Nederland, krijgsgeweld, trots en heldenmoed – een onmogelijke combinatie, overigens. Trots en heldenmoed zijn elementen van het dodelijk misplaatste “Oranje Boven” gevoel.

  10. @ Sub Rosa
   Ik krijg de indruk dat de propaganda van de overheid je danig parten speelt. Let wel ik zeg dat niet zo om je af te zeiken,maar zonder je weg te zetten als dom , er bestaan nog zoveel andere systemen tot besturen en niet alleen die , die je voorgehouden worden. Zo is anarchie helemaal niet het recht van de sterkste, het is het recht over jezelf in samenspraak met anderen,een heel ander beeld dus als word geschetst door de overheid.
   Ik ken een verhaal over een koning over een negervolk in de bush. Elke twee jaar werd geevalueerd of hij nog wel fit was om koning te zijn en twee maanden per jaar deed hij het werk van de laagste in de sociale rangorde. Bij navraag was dat omdat hij wilde weten wat er speelde onder zijn onderdanen, als ie dat gevoel met zijn mensen kwijt zou raken was ie gauw koning af.
   Het verhaal illustreert een bevlogen en dienstbaar leider, niet een op zelfverrijking en overheersing gerichte despoot.
   Ik zal niet zeggen dat deze voorbeelden de juiste vorm geven voor onze situatie , maar laten we vaststellen dat het systeem zoals we dat nu kennen niet meer werkt zo het dat al ooit gedaan heeft. We zijn dus toe aan verandering, laten we daar onze gedachten op richten, en tot een nieuwe vorm komen.
   Daarvoor moeten we wel het schaarste denken dat ons is opgedrongen loslaten en het overdreven consumentisme de rug toe keren. Gebruiksgoederen moeten niet zo gemaakt worden dat ze maar een bepaalde tijd meegaan , ze kunnen auto’s maken die je leven lang meegaan, dat vermindert de misbruik van grondstoffen en menskracht ( die slechts als winstmarge word gezien)en geeft een mogelijkheid dichter bij de natuur te leven .

 4. Nog even het kop in het zand steken fenomeen aanduiden.
  De Moslimd hebben zowel in Amsterdam als Rotterdam vaste voet in de Nederlandse politiek gekregen.
  Door handig gebruik te maken van de domme ganzen partij de PvdA, hebben ze nu in sommige delen van Amsterdam en Rotterdam, meer stemmen als de PvdA, en de helft van het aantal stemmen van Wilders.
  Dit is het begin van het einde, het breekijzer is voorhanden !

  Het vreemde is dat niemand hier bij stilstaat, of hebben ze het expres per ongeluk over het hoofd gezien, wat een ongelukkige stommelingen.

  1. Jenne.
   https://www.youtube.com/watch?v=fD0sVsJjDdA&feature=youtu.be in deze verwijzing kun je zien dat mensen door bv de NOS niet goed voorgelicht worden. De NOS en de “Turkenrellen”; Bart Schut en Hans mol.Bij de NOS weten ze wel wat er gaande is maar zoals in het boek “ander nieuws” van J.Monshouwer beschreven is vertellen zij heel andere dingen of zwijgen ze zelfs zoals ook Udo Ulfkotte dat beschreef in “gekochte journalisten” over de Duitse journalistiek.

  2. Die Rothschild-Zionisten hebben toch een plan om een oorlog tussen christenen en moslims te veroorzaken. Dat is toch het “master plan” zodat ze daarna hun NWO (New World Order) kunnen vestigen.

   Zo jammer dat Silvana Simons bij DENK is weggegaan. Dan hadden ze nu 5 zetels gehad. Die 2 Turken hadden haar koste was kost bij DENK moeten houden.

   De PvdA heeft gewoon een nieuwe achterban geimporteerd de afgelopen 50 jaar. Begon met Jan Pronk en de Surinamers. Ik woon nu 25 jaar in de Bijlmer. Wat een elende heb ik gehad met die mensen.

 5. Ik krijg steeds meer het gevoel dat wat de Turken betreft te lang de andere kant hebben uitgekeken.
  Het wordt steeds duidelijker, dat het spel hier in Europa gespeeld wordt door de Turken en de broeders de Khazaren.
  Europa zit vol met niet echt Turken die van Europa houden, is gebleken, in Kosovo zijn zij de Turken bezig een groot leger te creéeren, een Moslim leger, in Macedonië hebben ze het voor het zeggen, en bedreigen Griekenland hier mee, ze leveren wapens en goede bedoelingen aan de Oekraïne, ze zijn betrokken bij alle oorlogen die bezig zijn in noord Africa, en Klein Azië, zij vormen een echte, de echte bedreiging voor Europa, kijk hoe ver ze gaan met de USA Gen. Flynn, ze corromperen alles en ieder één met het geld van de gestolen Syrise Olie.
  Ben benieuw wanneer de Europeanen eieren voor hun geld kiezen, en zich herenigen met Rusland, er is geen andere oplossing of uitkomst mogelijk, dat verdeelde Europa hollen ze uit en breken ze af, dat is onze toekomst zonder Rusland, Jenne

 6. Tijdns unch pauze een lanrek gehad met een vriend in Gent, die over heel veel inlichtingen beschikt.
  De Turken in Europa zijn practisch allemaal lid van een Khazaren Mafia syndicate.
  Historisch proces called Mustafa Camel Attajews, zeker 60% doen aan Satanisme, Wahabisme, Cabalisten, en de Quran Muftisten in costuum niet herkenbaar.
  Achter dit alles Hellavive, Turkije was de uitvoerder voor het Gladiolen misinformatie programme, dus ze weten hoe het moet.
  Er bestaat een informatie dat ze een soort Europese burgeroorlog willen oproepen, om zodioende in te kunnen grijpen met geweld, zij hebben het grootste leger van Europa.
  Het is ee, mengsel van daadwerkelijke informatie, en een hypothese.
  Jenne

  1. “mengsel van daadwerkelijke informatie, en een hypothese
   Dat is vaak zo met nepnieuws. Een snufje echt erbij en iedereen denkt dat de rest dan ook wel echt moet zijn.
   ‘Christenen’ zijn opgevoed met het de leefregel dat je altijd eerlijk moet zijn. Die oprechte christenmoppies denken dat deze leefregel op alle menswezens van toepassing is.
   Kijk hoe Zweden stuk gaat aan hun eigen lokale normen en waarden.

  2. Koekje,

   ik geef het voor wat het waard is, deze man heeft familie connexies bij de…… in Brussel is een goede betrouwbare vriend van mij, ik dacht het kan nooit kwaad te weten, maar daar stopt het, de muur van cynisme wordt hoger en hoger, en op eens word je bedolven onder je eigen cynisme, kan heel pijnlijk zijn, Jenne

  3. Klopt helemaal jenne, maar jij weet zelf ook dat te goedgelovig net zo goed destructief kan zijn.
   Ik meen te begrijpen dat je even iets wilde droppen, zonder daar verantwoording voor te dragen?

  4. Nou Koekje,

   als ik zou denken dat dit niet waar zou zijn had ik het hier niet neergeschreven.
   Uit Nederland, weet ik dat de Turken over diverse Mafia structuren beschikken, de Nederlandse middenstand, en vooral het mondaine uitgaansleven, is kompleet in hun handen, prostetutie ook zij hebbe de hele Europese vrouwenhandel in handen, en grote stukken van de drugsdeal wereld, ze ruimen op en herplaatsen, deze mensen zijn als Cats Under the pidgeons, gaan over lijken, zeker van ongelovigen.
   Jenne

  5. Jenne 125 :
   Er is inderdaad een gedeelte dat juist is :
   1. De Turkse mafia is in gans de EUSSR actief, waar er Turken leven. Deze mafia is op etnische basis georganiseerd en dan ook moeilijk te infiltreren. (een baas boss wordt een “baba” genoemd). Deze mafia schrikt dan ook voor niets terug.
   2.Er zijn dan ook de crypto-joden, Dönmez genaamd.
   https://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6nmeh
   3. De Turkse regering zelf, die betrokken is in de drughandel. De drugs worden o.a. met Nato vliegtuigen van uit Afghanistan via Turkije en België naar G.B. en de USA gevlogen. Zie in dit verband de verklaringen van Sibel Emonds.
   4. De Turkse betrokkenheid via de MIT bij het terrorisme :
   http://www.hln.be/hln/nl/36484/Aanslagen-Brussel/article/detail/2658062/2016/03/25/Turkije-exporteert-met-opzet-terroristen-naar-Europa.dhtml
   Zie ook de laatste berichten vanuit Turkije waarin gedreigd wordt met een godsdienstoorlog in Europa.
   Jenne, je contactpersoon zit dan ook op het juiste spoor…alleen over de details kan er discussie zijn.

  6. Nederland en de Nederlanders verdienen alle elende die mogelijk is met hun Turkse Nederlanders en Turkije. Zoveel hypcrise ten aanzien van Turkije!

   Turkije zo snel mogelijk bij de EU. Hoe meer zwakke en corrupte landen er bij de EU komen hoe eerder het uit elkaar spat.

  7. Sub Rosa,

   Heb het wel meer verteld, er leven naast, nou liever onder de Turken, 16 residuen van verslagen en overwonnen volkjes, nog uit de tijd van het Byzantynserijk, met nog stiekum bewaarde stukjes civilisatie en taal, maar deze mense mogen niet emigreren, en leven nu nog onder een terreur als geslagen honden.
   Maar om dat het oude verbondende van Duitsland zijn, bestaat er nog steeds ergens een band, ook met de Kroaten.
   Ik ben er 4x geweest, maar ik kan er niet tegen, die geslagen mensen met hun neergeslagen ogen, nee het is een vreselijk land,
   En ze brutaliseren echt ieder één, praat eens met de Grieken nou goed!
   Atta Turk is in het zadel geholpen door de Jonge Joden uit Griekenland
   net als de Khazaren eijn de Turken van de Turcomannen familie bewoners van de Caucasus.
   Als je weet wat Khazaren in hun tijd deden nou zoek maar op, er werden zeker 1 millioen mensen geroofd uit Rusland, om als slaaf te worden verkocht, de grootste slave trade ooit was die van geroofde Europeanen.
   Nou ja de historie herhaald zich, ze zijn weer in onze landen, en misdragen zich, ik zou zeggen naar huis toe, we ruilen ze met vluchtelingen, het liefst geen Moslims, goed idée.
   Niemand kent de historie van Rusland en ook Byzantyem is niet gekend,
   wat wij daar verloren hebben, kun je niet geloven, en dit bewerktstelligt door het Vatikaan, who knows, misschien willen ze ons zo terug in de kerken jagen, het is hier voorjaar de kersen bomen hebben hun eerste knoppen, mooi om te zien, zo’n oude zwarte boom wwar plotsklap kleine groene levens tekentjes aan ontspruiten, heerlijk.

   Jenne

  8. Jenne ben jij niet een AIVD psyops?

   De EU, de NAVO, etc hebben Turkije en de Turken gebruikt om 400.000 mensen te vermoorden in Syrie en Libie. Turkije met Erdogan als leider heeft enkel niet de overwinning geleverd in Syria. Als de Rothschild-Zionisten ergens een hekel aan hebben is het miljarden verliezen. De Erdogan die moet er nu aan. Net zoals Saddam Hussein en zijn zonen. Als jij nu beweerd dat de Turken bij de Khazaren horen dan is dat gewoon laster ten aanzien van de Turken. En zeker niet het werkelijke verhaal over wat er de afgelopen 6 jaar gebeurd is in Syrie, Libie, Egypte, etc. De zogenaamde Mi6/CIA/Mossad Arabische lente.

  9. Genies of Death,

   neem de moeite en bestuur je volkenkunde, dat zal je leren wie bij wie hoort, geschiedkundig gezien, de inborst van volkeren veranderen niet snel, ze kunnen soms door denken, filosofisch denken dan of religeus denken, worden bijgestuurd, waar door ze zo snel zijn gegroeid, men neemd aan dat deze ruitervolkeren, veel terrein en vrouwen en meisjes veroverden, en hun stempel DNA hier op drukten door de mannen en jongens om te brengen, maar het pottenbakken bleef het zelfde dus de vrouwen werden gespaard, dit is hun tactiek, nu nog, maar goed een ieder heeft zijn Eigen idée en dat mag nog steeds, vandaar Groet Jenne

  10. Genis of Death,

   ik weet niet wat aivd betekend, dus, en ik hoef het ook niet te weten, want uit jouw schrijven aangenomen, zal dit niet echt verrijkend zijn.
   Vind je schrijven een beetje kantje boord, je schrijft en schreeuwd dingen, die je niet kent, nog de reikwijte hier van of kunt overzien.
   Jenne

  11. Jenne 125 :
   Tik op Google :”MIT – CIA – Mossad – Gladio ” en je zal tientallen bronnen vinden, weliswaar in het Turks, een taal die ik niet begrijp.
   Er is ook de aanwezigheid van de Mossad op Turkse luchthavens :
   http://www.veteranstoday.com/2016/05/17/mossad-officers-tense-presence-in-turkish-airports/
   Er is ook de nauwe samenwerking tussen Erdogan en ISIS :
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/isis-we-hadden-het-niet-zonder-erdogan-kunnen-doen/
   Er is de olie van ISIS die via Turkije werd verkocht :
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-4006568/WikiLeaks-reveals-57-000-emails-son-law-President-Erdogan-proving-connection-ISIS-operation-smuggling-oil-Turkey.html
   Achter de schermen lopen de wegen van Ankara naar Tel Aviv :
   https://rehmat1.com/2013/10/10/erdogan-keep-turkey-israel-collaboration-in-secret/
   met citaat :
   “Last year, Scott Richard, a Washington-based intelligence analyst, told Press TV that inspite of Erdogan anti-Israel rhetoric, Ankara is controlled by Israel and the pro-Israel Jewish lobby.”
   Als men dit laatste goed leest, dan weet men ook wie er achter het Turkije incident in NL schuil gaat… en dan is de rol van de Geert nog perfider dan tot nu toe gekend. De opgevoerde komedie n.a.v. de verkiezingen wordt dan ook per uur hallucinanter !!

  12. Jenne 125 :
   Nog een bron die aansluit bij wat U informant verklaarde :
   http://blogit.mvlehti.net/eurostokolhoosi/2016/07/17/turkish-crypto-jew-president-erdogan-destroying-europe/
   Dit is o.a. gebaseerd op een boek van een Turks schrijver die hiervoor veroordeeld werd en nadien vermoord :
   Een citaat :
   “Author Ergun Poyraz, a Turkish wrote a bestselling book, The Children of Moses which is why he was 08/05/2013 sentenced to 29 years in prison for espionage against the Turkish government and he was later murdered 22 April, 2016. Ergun Poyraz reveals in his book The Children of Moses, that the current Turkish President Recep Tayyip Erdogan is a crypto jew.
   – Poyraz tells how President Erdogan came to power in Turkey with the help of Zionists which are behind the so-called JİTEM Turkey, a Secret Turkish intelligence service. JİTEM are believed to be behind many bombings, terrorism and other illegal practices. It is also understood to have close links with Ergenek, which is part of the US CIA Operation Gladio.” De volledige tekst is echter van belang!!
   Intussen blijft de agitatie vanuit Turkije voortduren. De verkiezingen zijn nu wel voorbij, het EUSSR project lijkt gered, maar de “geest” of beter gezegd de “Turkse duivel” zal moeilijker terug in de fles te krijgen zijn. De duivel heeft immers geproefd en vooral genoten van de enorme macht, en nog meer van de lafheid van de handlangers van de NWO!!

  13. De Syriers hebben nog een appetlje te schillen met de Turken. De vraag is enkel, voor of nadat ze Londen vernietigen met thermonulceaire wapens?

  14. Sub Rosa,

   het is allemaal ongelovelijk gecompliseerd, de reden van al dit, ligt in het verre verleden begraven, mensen vergeten niet wat ze is aangedaan ook in het verre verleden niet, en als zo iets verschrikkelijks opstaat zo als de Mongolen, of Turcomannen, ja dan gaat dit heel lang duren, en door de Islam is er door verschillende leiders nog een schepje boven opgekomen, er zit niets vredeliefends bij deze groep, Islam nog Joodse Khazaren, luister maar naar Lenard Cohen, do you want it any darker, of in het Araméens de taal van Jezus, elôi elôi , lema sabachthani , God waarom heb jij mij verlaten,
   want de wereld is aan de heidenen over geleverd, en zo lang wij ons niet verenigen onder één banier, gaat dit door tot dat wij niet meer bestaan, Groet Jenne

 7. Ik vind het jammer dat dit artikel zo rond de verkiezingen op deze manier gepubliceerd is Wanttoknow. Niet om Geert Wilders goed te praten, maar dit artikel schept het beeld dat alle andere partijen ‘heilig’ zijn. Waarvan ik denk dat dat niet zo is. Ook linkse partijen hebben in mijn ogen een dubbele agenda etc. Ik vind dit net zulke stemmingsmakerij als wat de reguliere media brengt en mijn mening over deze website krijgt hierbij toch een deuk. Jullie brengen nu net zo goed eenzijdig nieuws.

  1. Uit welke alinea of zinsnede leidt je specifiek af dat wij andere partijen ‘heilig’ zouden vinden. Als ik over jou praat en niet over je vriending, wil toch niks zeggen over mijn houding t.o.v. je vriendin..?? We horen graag van je..

   Het artikel gaat over de geheime agenda van SPECIFIEK Geert Wilders. En die Zionistische agenda loopt over de hele wereld in allerlei verstikkende spinnedraden. Lees hier eens op de site bijvoorbeeld over een oud-minister van Frankrijk, die het erover heeft dat de Mossad volledig de Franse geheime dienst in haar macht heeft… Enz.

  2. Nou Guido.J

   mag ik, Sharina, als je een opinie stuk schrijft kun je dit nooit doen van uit een 100% reine objectiviteit, dan zouden we allemaal naar onbeschreven vellen papier, lege schermen zitten te kijken.
   Volgens mij is dit stuk geschreven en op deze WTK site gezet in 2016, als een opening, en uitnodiging van het geven van onze opinie en gedachten over Wilders, ja nou het zijn allemaal geen Engelen, en ze
   hebben allemaal een drijfveer om politiek te betrachten, en macht te ceéeren, groet Jenne

 8. De waarheid is, dat wat ik heb gezien gebeuren in het Klein binnen niet al te lange tijd gaat gebeuren in het groot, heb de paniek gezien bij de AUTOLOZEZONDAG, geen brandstof meer, heb de paniek gezien bij het INZAKKEN van de HUIZENMARKT, speculerende kleine geestjes zaten plotsklaps met twee huizen op gescheept, de vele mensen in Nederland die zich rijk rekenen, en denken bij de gearriveerde groep van welzijn te behoren, maar hun winst marge is een illusie, in wezen staan ze op omvallen, een Klein duwtje is voldoende, maar goed ik kom natuurlijk over als een pessimist, maar toch wat ik hier beschrijf, is de harde réaliteit, en staat te gebeuren, Jenne

 9. Jenne, je moet nog iets verder terug graven om te zien wie de Authentieke Europeanen waren. Die zien er toch anders uit dan ze jou en anderen hebben wijsgemaakt.

  1. Sun je hebt gelijk, maar in dit soort evaluatisch, moet je ergens een grens trekken wil je je standpunt geven, ik ken jouw denken, daar is niets verkeerd mee, hij is iets anders als het mijne, nou en, de tijd zal het wijzen, groet Jenne

  2. Jenne, ik heb niet de evolutie theorie in mijn achterhoofd. Mijn beredenering heeft te maken met infiltratie, bedrog, genocide, oorlogen, geschiedsvervalsing, kunstvernieling, boekverbrandingen, en het afvoeren van oorlogsslachtoffers naar America wat zich heeft afgespeeld in Europa. Jij hebt waarschijnlijk geen flauw idee waar ik het over heb, maar weet dat het een beeld is die bij steeds meer gaat landen als bewezen feiten. Een beeld dat velen zullen schuwen en wat velen beerputten zal openen en waardoor je kijk op authentieke Europeanen nooit meer hetzelfde zal zijn.

  3. Jenne, om te weten wie de eerste inwoners van Europa waren moet je de samenvattingen en conclusies van het werk van MacRitchie lezen. Hij heeft van 1884 t/m 1924 publicaties gedaan.
   David MacRitchie (1851-1925) was een Schotse folklorist en antiquair.
   Zijn werken worden bevestigd door recente genetische studies.

  4. Sun,

   ik heb 4 jaar bijgezeten cq deelgenomen, op de universiteit van Toulouse, volkenkundige archeologie, volkenkunde verplaatsen, onder druk of vrijwillig, volkenkundige overheersing, en volkenkundige artisinale bewijzen.
   Zo je weet de overwinnaar schrijft de geschiedenis, althans zijn geschiedenis.
   Het gaat in wezen om de weinige feiten voor handen, vooral de archeologische feiten.
   Over volkenkunde het totaal pakket heb ik alle belangrijke uitgaves van Oxford university, en de Sorbonne, plus nog enkele uitgaves specifique over bepaalde Europese volkeren, dus mijn wapenrusting is wel in orde.
   Over de Turkse volkeren, deze volkeren kennen niet een echte civilisation, alles wat ze hebben en over heersen is gestolen van andere volkeren met een volkomen anders menselijk denken.
   Meer hoef je niet te weten, conclusie bloedvergieters, waar ze altijd een excuse voor weten te vinden.
   Hun beroemde Janittsaren corpsen, bestond voor 100% gestolen kinderen, jongens van overwonnen volkeren, die dan zo werden opgevoed, en geindoctrineerd, dat ze hun Eigen broers en zusters afslachten, onder het wel ziende oog van de Turkse Pacha’s.
   Groet Jenne

  5. Sun, 122.2 ik ga niet verder in discussie met je, de haat als ondertoon, wat alles wat Europa behelst, staat mijn niet aan , als je je geen Europeaan kunt voelen vanwege je afkomst, jammer, maar je hoeft je gast gever niet in de grond te trappen toch.
   En wat mijzelf betreft, kan tegen een stootje, still standing, and going, en ik heb genoeg over mee heen gekregen, onterecht wel is waar, maar goed we gaan gewoon door, Jenne

  6. Bedankt Guido,

   Beste Jenne, haat is aan mij niet besteed. Enkel het onthullen van leugens en kennisdeling.
   De geschiedenis zoals wij die op school leren, is slechts de geschiedenis verteld door de “winnaar” de veroveraars.
   Het is niet het echte verhaal. Alles t/m de 30 jarige oorlog tot 1648 is een grote leugen en verbergt de identiteit van de Originele Europeanen t/m de tijd van Columbus.

  7. IK ben hier in gesprek met Sun, daar heb ik jou niet bij nodig, met je niet ter zake doende gif pen, Jenne

  8. De “winnaars” die onze geschiedenisboeken konden vormen waren mensen zoals de Belgische Koning Leopold II. Die heeft in Congo meer dan 10 miljoen Afrikanen vermoord en van nog miljoenen andere ledematen geamputeerd. Dat is de vorm van de Belgische bonbons, de ribbels van de afgehakte vuisten en de chocolade handen. Als dat in de boeken stond, had ik nooit Belgische bonbons gegeten. Maar we kennen allen de gezegde van leugen en waarheid….
   https://issuu.com/delombaerde/docs/antwerpchocolateweek2013 eet smakelijk….

 10. Mooie nieuwe start voor groen links, maar toch 9 zetels voor de allochtonen via de verslagen PVDA, verschrikkelijk om te zien die met zich zelf ingenomen pseudo socialisten, om zo deze partij van onze vaders kapot te maken, trieste boel, waar wij onze sociale wetgeving aan te danken hebben, waar inderdaad de nieuwkomers vaak meer van profiteren als autenthieke inwoners, en dan ook duidelijk op deze partij hebben gestemd, ons landje wordt met de dag gecompliseerder,
  van opbouw, op zich niet zo’n probleem als die vreselijke oppresieve religies maar niet aanwezig waren, althans dat denk ik, Jenne

  1. We hebben de sociale wetgeving te danken aan de dreiging van het communisme. Niet aan deze partijen.

  2. Jenne.

   Groen Flinks is ook niet wat het pretendeert te zijn. Voor mij heeft die partij begin jaren ’90 al afgedaan, toen o.l.v. Paul Rosenmöller deze ooit pacifistische partij haar instemming betuigde met schandalige NAVO-inval in Joegoslavië. Wat er nog aan oud-PSP’ers aanwezig was in Groen Flinks is toen ook opgestapt.

  3. Arend, ken jij iemand of iets in de politiek, wat is als wat het pretendeerd te zijn, en om het eenvoudiger te maken ken jij iemand een persoon die werkelijk is als wat hij voor geeft te zijn, ik denk een handje vol, net als ik.
   Waar denk je dat dat hele oude gezegde van de Grieken van daan komt, paarlen voor de Zwijnen gooien.
   Ik heb in mijn jeugd gezien hoe mensen pretendeerder een politiek sociaal geweten te hebben, alle regels met voeten treden, wethouders die alles belogen, en voor hun dure auto’s een woningwetwoning naast hun boerderij lieten zetten, zo zonder blikken blozen, en ja zij zeiden socialist te zijn, hun vrouwen via de gewestelijke politieke bureau’s tot burgemeester lieten benoemen, en dat is door zien heeft lang geduurd maar de aanhangers hebben zich ten lange leste afgekeerd, en ze zijn veel te lang loyaal geweest aan deze klootzakken, zo als Kok,en Bos en vele anderen, viese hypokriete volksverlakkers, Jenne

  4. Jenne.

   Ik ga er vanuit dat vele politici in het begin van hun loopbaan wel authentiek, idealistisch en te goeder trouw zijn geweest. Maar wanneer men eenmaal in de slangenkuil van de gevestigde macht terechtkomt, wordt men door het gif ervan volledig veranderd.

  5. Genies of Death, ben het vaak met je eens, maar die ouwe echte socialist mensen vriend en integre burger, met natuurlijk ook zijn fouten, niemand is foutloos ook Vadertje Drees niet, maar hij heeft de oude mensen in Nederland de om hun nek hangende steen van hun oude dag door te komen verwijderd, en dat is een Nobel prijs waard, en onder welke druk het is gebeurd is mij om het even, het was een bevrijding van de ouderen, vooral arme en afhankelijken, waar ze hun hele leven mee zijn gechanteerd en misbruikt, werd te niet gedaan, bravo Drees ! Jenne

  6. Aren 121.4

   Dat is één visie, en andere is dat er wel overwogen gekozen wordt, na het zien en doen, van hoe eenvoudig mensen te mannipuleren zijn, vooral de wat naîve en eenvoudige opgeleiden onder ons, heb het gezien en meegemaakt en dan later pochte men er over op gesloten na de afgesloten studeertijd gegeven feestjes, er werd ook gekozen voor het onderwijs op die manier, univesitair opgeleide vrienden van mij kozen onderwijzer te zijn, op een hogere of middelbare school, mag van mij,
   maar ze deden het niet van wege het educeren, maar van wege de vele faciliteiten, veel vacantie, vroeg thuis, redelijk salaris, beetje aanzien op het platte land, en eenvoudig om eens ziek te worden bij het geen zin hebben, zie daar weer een stukje van mijn belevenissen, Jenne

  7. Arend, door helderzienden wordt het Tweede Kamergebouw en met name de Trèvezaal, waar de regering vergadert, gezien als een letterlijke slangekuil, waar reptilians nesten. (Even kort door de bocht gezegd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *