Advertentie

Geert Wilders is de Mol…!!


x

September 2010: de PPV gedoogpartij gaat het CDA en VVD mogeljik maken, zonder de PVV te regereen. De achterdocht op het gezicht van Wilders bleek niet snel daarna te worden omgezet in het opblazen van deze politieke constructie..
September 2010: de PPV gaat als ‘gedoogpartij’ het voor CDA en VVD mogelijk maken, te regeren. De achterdocht die hier op het gezicht van Wilders te lezen is, bleek niet snel daarna te worden omgezet in het opblazen van deze politieke constructie.. Tot op de dag van vandaag is Mark Rutte volledig in afkeer van PVV en/of Wilders.

x

Geert Wilders is de Mol..!

2016 © WantToKnow.nl/.be

x

De website Follow-the-Money publiceert op dit moment een achtergrondverhaal over de financiering van politieke partijen, waarbij de actuele publicatie, kamerlid Geert Wilders en ‘zijn’ PVV onder de loep neemt. In 2016 publiceerden we het onderstaande verhaal, waarvan we nu graag een update aanreiken. Over de vermeende verklaring van de relatie die Wilders heeft met Israël en zijn opleiding aldaar. Over zijn achtergrond als joods-loyaal aanhanger van het gedachtengoed van Herzberger.. (zie onderaan in het artikel).  Maar eerst ander achtergrondverhaal over Geert Wilders.

Geert Wilders met zijn tweede echtgenote Krisztina

In 2010 maakten de filmmakers Joost van der Valk en Mags Gavan een documentaire over Geert Wilders.. Want wie is deze vreemde, voor velen controversiële man toch, die man met dat radicaal geblondeerde haar..? De documentaire is gebaseerd op uitspraken van Geert Wilders in 1991… De PVV-leider en ‘aanvoerder’ van extreem-rechts Nederland, was toen 28 jaar en zou toen op een VVD-kerstborrel, (de partij waarvan hij toen nog lid was), na een stevige borrel uit de school hebben geklapt.. Hij zou verteld hebben dat hij is getrouwd met een Israëlische, zelf een Israëlisch paspoort bezit en.. let op, dat hij is getraind in Israël.

Naar eigen zeggen is Geert Wilders zelfs gemarteld als onderdeel van die ‘harde training’, zoals hij het zelf omschreef. Maar getraind voor wat dan..? Hij vertelde ook dat zijn carrière niet door hemzelf, maar door anderen is (en wordt!) uitgestippeld.. Dat verklaarde hij dus tijdens diezelfde kerstborrel. En ook dat zijn scheiding van zijn eerste vrouw en het huidige huwelijk met zijn huidige partner gearrangeerd was zonder zijn tussenkomst… Let wel, dat ‘onze Geert’ toen nog gewoon VVD-kamerlid was..!

“Als je ooit melding maakt
van dit gesprek,
is dat erg gevaarlijk
voor jou en je man”

Feit is dat Geert Wilders de zoon is van een Nederlands-Indische vader en een Joodse moeder. Daarmee is hij sowieso, vanuit Joods-religieus standpunt gezien, zelf ook Joods. Zijn tweede, Hongaars-Joodse vrouw Krisztina werkt, naar het verhaal van Wilders, óók voor de Mossad. En in het dagelijkse leven werkt ze voor Big Pharma-reus, pillenboer Pfizer.

Er is opvallend weinig heldere aandacht in de media, voor de achtergronden van Geert Wilders. Terwijl zijn impact, ook economisch, toch zeer dominant is. Geert Wilders is een bewezen seculiere, vrije zionist en is afkomstig uit het (neo)liberale gedachtegoed. Een geloofsovertuiging is het zionisme niet, het zionisme beschrijft een seculiere extreem harde nationalistische liberale Joodse staatsinrichting, met géén enkele tolerantie voor andersdenkenden. Het is een keiharde politieke richting, waarbij het Jodendom geen enkele voorwaarde is. Hoe vreemd dit ook mag klinken..! De verklaring over Wilders’ uitlatingen in

De jeugd van Geert Wilders in Venlo, als ‘De neger van Venlo’..
Dat Geert Wilders het op school niet makkelijk had, bewijzen vele verhalen uit zijn Limburgse thuisbasis Venlo. Hij zou door mede-scholieren ‘de Neger van Venlo’ zijn genoemd, zo bevestigen deze bronnen uit het verleden van deze geblondeerde Limburger. Deze bijnaam zou voortkomen uit zijn Indische afkomst. Het was al  in de eerste klas van de lagere St. Mattheusschool in Venlo, dat Geertje regelmatig door een groep jongens in een hoek van het schoolplein werd gedreven. Want hij was ‘anders’ en met ‘andere kinderen’ weten jonge pestkoppen op school wel raad.. Oud-klasgenoot Kas Verhoeff weet het nog goed: “Sjefke, een populaire jongen bij ons in de klas, begon Wilders voor ‘neger’ uit te maken en al snel deed iedereen mee. Geert was gewoon het pispaaltje zoals iedere klas wel een pispaaltje heeft.”

Kwint de Roos brief WILDERS

Hoe deze Sjefke erbij kwam om Wilders ‘neger’ te noemen, weet Verhoeff niet meer. Maar Ludde Gubbels, een gepensioneerd leraar van deze school, heeft wel een vermoeden:  “Wij hadden op school, en überhaupt in de stad Venlo, vrijwel geen allochtonen. En daardoor vielen de Indische gelaatstrekken van Geert Wilders extra op. Natuurlijk is iemand van Indische komaf geen neger, maar probeer dat een kind maar eens uit te leggen.” Zonder succes probeerde de school dit pesten te stoppen. “Het was eigenlijk niet te doen”, legt Gubbels uit. “Je kon wel streng optreden op het schoolplein, maar dan kreeg hij het op weg naar huis extra hard voor zijn kiezen.”

Leerplichtambtenaar
Vervolgens volgde Geert Wilders MAVO-onderwijs op het Venlose Sint Thomas College, waar het pesten stevig doorging. Wilders kwam regelmatig bont en blauw thuis en op deze school werd alleen nog maar over hem gesproken als ‘de Neger van Venlo’. Dit leidde tot een zeer hevige pubertijd, waarin Wilders vaak spijbelde om deze pesterijen te ontlopen. Leerplichtambtenaar Trees Hupkens zorgde ervoor dat Wilders toch zijn MAVO-diploma haalde. Hupkens hierover: “Hij luisterde naar niemand meer, niet naar z’n ouders, zijn leraren, en vaak ook niet naar mij. Dag in dag uit praatte ik op hem in dat hij geen neger was, maar hij had zich helemaal afgesloten.”

Het lukte deze leerplichtambtenaar toch om Wilders zelfs zijn havo-diploma te laten halen, maar daarna hield hij het echter voor gezien. Hupkens:

“Ik heb hem nog even gevolgd vanaf de zijlijn, maar hij heeft eigenlijk geen echte opleiding meer afgemaakt. Hij is niet verder gekomen dan een paar juridische vakken en een cursus over sociale verzekeringen. Hij werkte liever op een augurkenfabriek dan dat hij nog een keer de kans liep om gepest te worden. Mijn ogen vielen dan ook uit mijn kop toen ik hem jaren later ineens op tv zag als Tweede Kamerlid.”
 
Diepgewortelde frustratie
Volgens oud-klasgenoot Kas Verhoeff werkt de moeilijke jeugd van Wilders door in zijn politieke gedachtegoed. En volgens Verhoeff diskwalificeert Wilders zich daarmee als politicus.

“Ik heb het idee dat veel van wat hij zegt voortkomt uit een diepgewortelde frustratie. En dan geen frustratie over de wereld om hem heen, maar frustratie over iets dat binnen in hem zit. Zo’n persoonlijke frustratie is natuurlijk geen goede basis voor een politiek partijprogramma. Zijn geblondeerde haar laat zien dat hij nog steeds kampt met de vooroordelen uit zijn schooltijd. Laat hem eerst maar eens met zichzelf in het reine komen voordat hij zich op Nederland stort..!”

Waarom is Geert Wilders niet eerlijk over zijn eigen dubbele paspoorten; het Nederlandse en Israëlische paspoort…?

Maar ondertussen wel Tweede Kamervoorzitter Arib afbranden om haar dubbele Nederlands-Marokaanse nationaliteit..!

geert-wilders potlood neusHet kerstdiner en de schriftelijke verklaring..
Het verhaal van Wilders op het genoemde kerstdiner in 1984 verhaalt ook over zijn verblijf in een kibboets in Israël. Daar zou Geert gerekruteerd zijn door de Israëlische Geheime Dienst, waarschijnlijk via de Amerikaans-Zionistische organisatie AIPAC. Deze club steunt hem nog steeds financieel, ook al probeert Geert Wilders dat met alle macht te verbergen. Naar eigen zeggen zou de 28-jarige Geert Wilders vervolgens een aantal jaren een zware opleiding bij de Mossad hebben gehad en een Israëlisch paspoort gekregen.

Daarmee is het natuurlijk heel bijzonder dat juist deze populistische politicus, van leer trekt tegen de dubbele paspoorten van de nieuwe Tweede Kamervoorzitster Khadija Arib, die de Nederlandse én Marokkaanse nationaliteit heeft.. Waarom begint niet één van de Tweede Kamer-politici over dit dubbele paspoort van Wilders en over ZIJN dubbele nationaliteit..? Enfin, een heel verhaal over de uitlatingen van Wilders komt van de vroegere medewerkster van de VVD-fractie, mevrouw M.B. Kwint-de Roos, dat wordt bevestigd door haar man J. Kwint. Het is Hendrick Smit die in deze YouTube laat zien met hun ondertekende verklaring zien, die indertijd door de BVD in een dode la is gelegd.

En het was KRO Reporter dat in september 2012 aantoonde dat de PVV, de partij van Wilders, gerund wordt als een Maffia-organisatie; als een geheime dienst met zwijgplicht. Over Wilders’ politieke visie wordt veel uit de doeken gedaan, maar over zijn vette schijnheiligheid echter nauwelijks. Zijn journalisten bang om een breekijzer in dit krakkemikkige materie te zetten..? Een voorbeeld dat in deze reportage te zien is, is de Euro-flappentappende Geert Wilders, die zogenaamd anti-Europa is, maar tijdens de laatste Europese verkiezingen, wel zélf probeerde op een dik betaalde zetel in het Europarlement te komen. De PVV stemt op alle mogelijke fronten zowel rechts als asociaal, maar weet in Nederland juist de sociaal zwakkeren aan zich te binnen met vooral haar bekende anti-Arabische propaganda..!

Wie van de reguliere media durft dit verharde ventje, deze seculier-liberale zionistische beroepsacteur te confronteren met deze duistere informatie? Of zien we in 2017 na de verkiezingen een meerderheidskabinet met VVD en PVV verschijnen? Maar laten we er ook even om lachen. (Met dank aan Peterd.H. voor de tip) Een prachtige imitatie van Ronald Goedemondt die ‘Onze Geert’ zo prachtig neer zet.

Is de heftige verklaring van Mw. De Kwint juist..?
Deze Mw. De Kwint is inmiddels overleden, waarmee de controverse over dit ‘kerstverhaal’ blijft hangen. Is het waar..? Je maakt toch niet ‘zomaar’ een schriftelijke verklaring.. Toch? Hier de argumenten die pleiten vóór de authenticiteit van het verhaal en de verklaring van de dronken Wilders. Op 15 mei 2007 schreef Emile Fallaux in Vrij Nederland dat ze een brief hadden ontvangen van een hoge ambtenaar die schreef:

“… de internationale veiligheidsdirectie van Buitenlandse Zaken ‘ongeveer een formatieplaats nodig had voor het beantwoorden van (soms zeer gedetailleerde) vragen van Wilders over met name het Midden-oosten. Hoewel we dat niet echt konden bewijzen was het duidelijk dat hij veel vragen toegespeeld kreeg van de Israëlische ambassade.”

Op 10 april 2007 schreef de Volkskrant:

” … Feit is wel dat Wilders als VVD-Kamerlid lange tijd een medewerker had die rechtstreeks afkomstig was van de Israëlische ambassade. Deze voormalige rechterhand, Elliott Wagschal, wil echter geen vragen beantwoorden over zijn werkzaamheden voor de parlementariër: ‘Ik praat niet over mijn vroegere baas’

In diezelfde weken verscheen in ‘De Telegraaf’ het bericht dat de AIVD Wilders zou hebben geschaduwd, omdat hij wel erg vaak naar de Israëlische Ambassade langs ging. En dat hij daar vaak langs ging, ontkent Wilders niet. Deze quote uit Vrij Nederland:

pvv wilders bord‘Wilders heeft intussen aangegeven dat hij de Israëlische ambassade minstens 1x per maan bezocht. En dat die relatie was ontstaan in de periode dat hij VVD-woordvoerder voor buitenlandse zaken was.’

Elliot Wagschal heeft bevestigd dat hij Tweede Kamer-medewerker was van Wilders, maar doet daar geen inhoudelijke mededelingen over..!

Het totaalbeeld is dus in overeenstemming met het verhaal van de Kwint’s, over Wilders dronkemansverhaal. De Kwints noemen ook de naam van een andere getuige van het gesprek: ene A. Ament. Er zijn slechts twee mensen in Den Haag die zo heten, dus welke journalist belt hier achteraan..? En stel nu eens dat de Kwints dit verhaal zelf bedacht hebben. Wat zou hun motief kunnen zijn? Of als ze voor anderen werken: voor wie zou dat dan zijn? Wie zou een dergelijk opzetje maken..?

De Israëlische agenda van Geert Wilders
Israël zal een belangrijk onderwerp zijn in Fitna II, een volgend knutselwerk van Geert Wilders, die dat verklaarde in een interview met de Israëlische krant Haáretz. In hetzelfde interview laat Wilders ook weten weinig heil te zien in een Palestijnse staat en spreekt hij lovend over de extreem-nationalistische minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman. Kortom, Geert Wilders toont zich keer op keer zeer loyaal aan Israël, en dan vooral aan de meest conservatieve stromingen in dat land.

Ook ontvangt Wilders financiële steun uit Israël en van pro-Israëlische groepen uit de VS. Wilders doet daarmee niets illegaals. Toch is het op zijn minst pikant dat een politicus die zo allergisch is voor de (vermeende) dubbele loyaliteit van islamitische Nederlanders, zelf zo kritiekloos achter het beleid van een ander land aanloopt. Ook mag het opmerkelijk genoemd worden dat de PVV, die een voorstander is van een verbod op buitenlandse financiering of bestuurlijke invloed van moskeeën, zelf niet transparant is over haar buitenlandse geldbronnen.

De koppeling tussen Zionisme en Israël is volop aanwezig. De koppeling Zionisme met het Jodendom nauwelijks meer. Het Zionisme is daarmee één van de meest onderdrukkende valse-vlag-operaties in de wereld.
De koppeling tussen Zionisme en de staat Israël is volop aanwezig. De koppeling Zionisme met het Jodendom niet of nauwelijks! Zoals we hier Joe Biden zien verklaren, bij een staatsbezoek van de Amerikaanse vice-president aan Israël. Het Zionisme is daarmee verworden tot één van de meest onderdrukkende valse-vlag-operaties in de wereld. (klik op foto voor artikel)

Wilders en Israel
Dat Wilders nauwe banden heeft met Israel is al langer bekend. Hij doet daar zelf overigens ook niet erg geheimzinnig over. Hij heeft er twee jaar gewoond en heeft het land naar eigen zeggen de afgelopen 25 jaar minimaal 40 keer bezocht. Hij heeft er een groot politiek netwerk en heeft bijvoorbeeld de voormalige premier Sharon vele malen ontmoet. VVD-Kamerleden die Wilders als fractiegenoot hebben meegemaakt, omschrijven hem als een pleitbezorger voor de Joodse staat. ?

“Geert Wilders heeft een heel groot hart voor Israël én de politieke belangen van dat land”, aldus John Manheim (CIDI) in de Volkskrant. Toen Wilders nog voor de VVD in de Tweede Kamer zat, had hij dus meneer Elliott Wagschal als werknemer in dienst, die rechtstreeks afkomstig was van de Israëlische ambassade en ging hij ooit voor de VVD naar Israël om stemmen te ronselen onder Nederlandse immigranten..!

Wilders verklaarde destijds:”De VVD doet het doorgaans goed onder Nederlanders in het buitenland. In Israël wonen tienduizend Nederlanders, die ik wil laten weten dat de VVD er is voor de joodse kiezer.”

Tijdens de presentatie van zijn film ‘Fitna’ in Jerusalem gaf Wilders blijk van zijn emotionele verbondenheid met Israel. Hij verklaarde: “We all carry Jerusalem in our blood, in our genes. We all live and breathe Jerusalem. We talk Jerusalem, we dream Jerusalem. Simply because, the values of ancient Israel have become the values of the West. We are all Israel, and Israel is in all of us.”

Wilders: “Wij dragen Jeruzalem in ons bloed; in onze genen. We leven en ademen Jeruzalem. We spreken Jeruzalem en we dromen Jeruzalem. Eenvoudig doordat de waarden van het oud-Israël, de waarden van het Westen zijn geworden. Wij zijn allemaal Israël, en Israël leeft in ons allemaal.”

Geert Wilders en zijn afkeer van de Palestijnse zaak..
En zo heeft Wilders weinig geloof in een Palestijnse Staat.Wilders liet deze denigrerende opmerking door Haaretz opschrijven:”My personal belief is that there is a two state solution for the Palestinians. One of those states is called Jordan.” (‘Mijn persoonlijke mening is dat er twee-staten-oplossing is voor de Palestijnen. Een van die staten heet Jordanië’). Hiermee spreekt hij feitelijk zijn voorkeur uit voor de zogenaamde driestatenoplossing, waarin de Palestijnse nationaliteit en identiteit keihard wordt ontkent. Volgens deze visie wordt de Gazastrook geannexeerd door Egypte en (het resterende deel van) de Westelijke Jordaanoever door Jordanië.

Wilders verklaart in hetzelfde interview met Haaretz dat hij ‘geschokt’ is over uitspraken van Obama, die bij een bezoek aan Caïro sprak over een nieuw begin in de relatie met de islamitische wereld. Obama riep Israël op om de bouw van nederzettingen te stoppen en refereerde aan het lijden van het Palestijnse volk. Volgens Wilders gaat Israël, dat tot dusver op de steun van de VS kon rekenen moeilijkere tijden tegemoet…

Avigdor Lieberman met premier Netanyahu. De vraag is wie het meest extreem gewelddadig is...
Avigdor Lieberman met premier Netanyahu. De vraag is wie het meest extreem gewelddadig is…

Daarnaast toont Wilders vooral affiniteit met de ultra-rechtse partijen in Israel die pleiten voor etnische zuivering. Zo is Wilders lyrisch over de ultra-conservatieve minister van Buitenlandse Zaken Avgidor Lieberman. Wilders noemt hem in het interview met Haaretz een intelligent, sterk en slim politicus. Lieberman is voorstander van een groot Israël waarin voor Palestijnen geen plaats is. In 2004 kwam hij met een plan om Israël etnisch te zuiveren, in 2006 betitelde hij de Palestijnse president Mahmoud Abbas als niet van belang. Door de kleine linkse partijen in Israel wordt hij betiteld als een racist en fascist.

Toen Wilders zijn film Fitna in Jerusalem presenteerde, sprak hij daar op uitnodiging van parlementslid Aryeh Eldad, die de laatste verkiezingen de vlag van de Nationale Unie vertegenwoordigde, een partij die vindt dat Israël etnisch gezuiverd moet worden door het vertrek van Arabische Israëli’s, eventueel onder dwang.

Eldad is een revisionistische zionist die een groot voorstander is van de nederzettingenpolitiek en niet in vrede met de Arabieren gelooft. Zelf liet Wilders overigens tijdens een kamerdebat in januari 2008 weten dat de Palestijnen wat hem betreft de Sinaï in konden worden gedreven en in december herhaalde hij: “Knikker de hele bende maar de Sinaï in”.
wilders sinaiPopulisme..
In het PVV-verkiezingspamflet verklaart de PVV in het buitenlands beleid meer aandacht te willen besteden aan mensenrechten. Hartstikke mooi, maar het is natuurlijk volstrekt ongeloofwaardig en je reinste populisme, wanneer de PPV tegelijkertijd Israël zo kritiekloos volgt. En inzake het Midden-Oostenbeleid van Wilders mag de PVV-fractie weinig problemen hebben, want de feodale Wilders is immers heer en meester binnen de PVV, waarvan Wilders… het enige lid is..!

Maar of de achterban van de PVV de pro-Israëlische, ultra-rechtse standpunten van de partij steunt, is nog maar de vraag. En preciés daar zit voor Wilders het probleem. Uit een enquête die in december 2007 werd gehouden, bleek dat het merendeel van de PVV-aanhang weinig op heeft met Israël. 39% van de PVV-stemmers vond toen dat Nederland Israël niet zou moeten steunen wanneer het land zou worden aangevallen. Bij alle andere partijen waren er minder tegenstanders van steun aan Israël.

Barack Obama mocht zijn trouw betonen aan het Zionistische AIPAC-congres, vlak voor zijn uitverkiezing tot US-president..
Barack Obama mocht -zoals alle presidenten voor hem- zijn trouw betonen aan het Zionistische AIPAC-congres, vlak voor zijn uitverkiezing tot US-president in 2008…

Financiële steun, de Amerika-connectie..
Wilders steunt Israël en krijgt op zijn beurt financiële steun vanuit Israël, zo meldde een correspondent van ‘De Groene Amsterdammer’ “In Israël wordt flink voor Geert Wilders gecollecteerd.” Ook vanuit de Verenigde Staten ontvangt Wilders steun van pro-Israëlische en/of anti-islamitische organisaties. In Amerika bestaat zijn aanhang volgen Ronny Naftaniel (CIDI) vooral uit republikeinse, conservatieve joodse kringen waar veel geld zit. Naftaniel:

”Zowel in Amerika als in Israel begeeft Wilders zich in geaccepteerde extreem-rechtse kringen.”

Even googlen leert dat Wilders steun krijgt vanaf veel buitenlandse sites, waaronder Atlas Shrugs, Jihad-watch, Samizdata.net, Yidwithlid, GatesofVienna. En ja, om al die ‘buitenlandse belangstellenden’ te informeren levert de PVV tegenwoordig ook haar nieuwsbrief in het Engels.. De beweging in de VS, die volgers stimuleert om zich in Israël te vestigen of om het te bezoeken, heet AIPAC (American-Israëli Public Affairs Committee) is een zeer zware en uiterst controversiële Zionistische lobby, gezeteld in de VS.

Deze organisatie doneert en financiert pro-zionistische bewegingen zoals die van Wilders. Ze helpt financieel, spioneert er wereldwijd lustig op los en is in de VS de grootste Joodse lobby-club, voornamelijk gefinancierd door Amerikaans-Joodse grootbankiers, in en rond zakencentrum Wallstreet. Wilders wordt o.m. sterk gefinancierd door AIPAC’s David Horowitz De laatste is een Amerikaans-Joodse schrijver, zionist, conservatief, anti-islamist, anti-socialist, en een policy advocate. Ofwel een agressieve lobby die vecht voor waar-ie-in-gelooft; voor puur eigen gewin… En ook dat lobbykantoor van Horowitz ligt toevallig bij Wallstreet, New York City.

wilders jeugd en nu

x

Buitengewoon onfrisse vermenging van belangen door een volksvertegenwoordiger..!
Een deel van deze giften zijn bedoeld voor zijn juridische verdedigingen in rechtszaken; dit geld komt volgens de Volkskrant binnen op de bankrekening waarop ook de partijdonaties uit Nederland worden gestort. “Dat vind ik buitengewoon onfris”, oordeelt Remco Nehmelman, hoofddocent staats- en bestuursrecht aan de universiteit Utrecht in de Volkskrant. Nehmelman: “In veel landen, zoals Duitsland en Groot-Brittannië, zijn buitenlandse giften verboden. Je wilt uitsluiten dat buitenlandse krachten het binnenlandse beleid beïnvloeden.”
En de Groningse hoogleraar staatsrecht Douwe Jan Elzinga verklaart in de Volkskrant.“Pas als een donateur een tegenprestatie verlangt, is er formeel een probleem, maar in Nederland kunnen we ongeoorloofde afhankelijkheid echter niet vaststellen, omdat we de geldstromen niet kennen.”

Hajo Meyer 713 pix

En zo is er straks zomaar ineens sprake van Zionistisch-buitenlandse inmenging..
Relevant is dan ook de vraag in welke mate conservatieve geldschieters uit de VS en Israël invloed hebben op de standpunten van de PVV. Stel je voor dat Wilders minister wordt in een volgend kabinet. Misschien zelfs premier; dan is het toch van essentieel belang te weten in welke mate zijn beleid vanuit het buitenland wordt beïnvloed. Dat hoeft niet alleen relevant te zijn voor het Midden-Oostenbeleid van de partij, maar ook wanneer het gaat om het beleid ten opzichte van Iran of zelfs wanneer het gaat om de vrijheid van meningsuiting.

herzl zionisme anti semietismeZo hield Wilders, die zich anders graag profileert als strijder voor de vrijheid van meningsuiting, zich opvallend stil toen Mark Rutte suggereerde de ontkenning van de holocaust niet meer strafbaar te stellen. Wanneer Wilders consequent was geweest, had hij Rutte gesteund, maar hij hield zich gedeisd, ongetwijfeld om zijn geldschieters niet voor het hoofd te stuiten…!

Maar ook de opvattingen van de partij over de islam zouden verklaard kunnen worden uit de banden van Wilders met ultra-nationalistische partijen in Israel die een grote aanhang hebben onder de Joodse kolonisten, vaak religieuze zionisten of revisionistische zionisten.

Zo hebben deze partijen in Israël, net als de islamisten van Hamas overigens, er alle belang bij om van het Midden-Oostenconflict een religieus conflict om heilige grond te maken. Intern gebruiken deze partijen het in de strijd met seculiere krachten en in de onderlinge propaganda-oorlog tussen Israël en Palestijnen wordt dankbaar gebruik gemaakt van extremistische uitspraken die aan weerszijden worden gedaan.

Nahum Sokolow zionisme hitlerZionisme als schuilmantel voor Rothschild-overheersers..
Het verhaal van de Khazaren, die de Rothschilds voorbrachten, die op hun beurt voor het Rothschild-Zionisme verantwoordelijk zijn, speelt hier wel degelijk een rol. Kijk naar de heftige uitspraken die Auschwitz-overlevende, wijlen Hajo Meyer deed over Zionisten.. Het is een dekmantel voor overheersing en heeft NIETS, maar dan ook HELEMAAL NIETS met Jodendom te maken, aldus niet alleen Meyer.

Wil je meer lezen over de achtergronden van het Zionisme, dat feitelijk het Jodendom misbruikt voor haar camouflage-activiteiten, evenals de wereldwijde valse-vlag-operaties, om hun agenda te verwezenlijken, dan raden we je aan om deze twee artikelen te lezen.. Het eerste (HIER) vertelt de historie over het ontstaan van het Zionisme in het Oekraïne van zo’n 100/125 jaar jaar geleden. Daar waren de Khazaren/Bolsjewieken verantwoordelijk voor… het overvallen van reizigers en.. het afnemen van hun reispapieren en.. identiteiten.. Zo waren zij in staat, onder het mom van een andere identiteit, berovingen en verwoestingen te plegen, en zelf buiten schot te blijven. Komt het je bekend voor..? Zie je het Zionistische DNA-patroon..?

zionisme stop = vredeToen Tsaar Peter tegen hen probeerde op te treden, was dát meteen het einde van diens macht, omdat de Bosljewieken zich tegen hem keerden en hem ten val brachten. De macht van deze Khazaren breidde zich sinds die tijd alleen maar verder uit en resulteerde in het Rothschild-imperium, dat achtereenvolgens de VS verorverde, via het stelen van de US-dollar en toen de staat Israël liet ontstaan als ‘veilige haven’ voor Zionisten. (het tweede artikel HIER)

Zionisten, die door de wereld veelal als échte Joden worden gezien, maar dit zelden zijn..!! Lees je in over dit enorme onderwerp en kijk eens naar de illustraties die we hier afbeelden..Hoe is het mogelijk dat Joden vragen om aandacht voor dit verhaal, dat voor de onwetende in de wereld zo vreemd over komt.. Zionisme IS toch het streven naar de staat Israël..? Jazeker, maar daarbij is Israël slechts een camouflage, een perfecte schuilplaats voor de wereldheersers-achter-de-schermen. Nogmaals: dit heeft NIETS met het Jodendom te maken!!

Vooral het verhaal van Albert Pike is in dit verband in één woord fascinerend en bizar.. (lees hierover in dit artikel bij onze collega’s HIER) Deze Amerikaanse generaal is één van de oprichters van de Klu Klux Klan, was een van de machtigste leden van de Vrijmetselarij en belangrijk architect van de Nieuwe Wereld Orde. Daarvoor waren in zijn visie drie Wereldoorlogen nodig. Heeft deze illuminati zijn zin gekregen?

Zitten we inmiddels niet in WO III? Pike werkte namelijk tussen 1859 en 1871 aan een geheim programma die zou moeten leiden tot het uitroepen van een absolute wereldorde. Om het volk en hun leiders daartoe te mobiliseren en met de duivelse gevolgen in te laten stemmen diende er volgens deze 33-ste graad Vrijmetselaar eerst wereldwijd een enorme chaos te worden gecreëerd.En laat dát nou preciés het motto zijn van de Vrijmetselaars.. Orde uit Chaos, ‘Ordo ab Chao’..!

De rampspoed zou van bovenaf met opzet zo hopeloos mogelijk gemaakt moeten worden, zo stelde hij, dat iedereen uiteindelijk ten einde raad raakt en hunkert naar een alles oplossende wereldregering. Deze leiders zouden dan de Nieuwe Wereldorde uitroepen, een werelddictatuur met het uiterlijk van een verlossende macht die paradijs op Aarde belooft maar uiteindelijk de mens reduceert tot een zombie die slechts de belangen van de wereldelite dient.

Albert Pike zionisme

Fitna2
Hoe staat Geert Wilders, met zijn grote bewondering voor het Zionisme in dit verhaal…? Waarom draagt hij het niet uit, maar spreekt er wel in het geheim over. In het buitenland bijvoorbeel..

Is het tegen deze achtergrond, dat in de ogen van Wilders, de staat Israël de ‘voorhoede’ van het Westen is en in die hoedanigheid de eerste verdedigingsgordel moet zijn van Europa tegen de oprukkende ‘islamiseringsgolf’…? Kijk naar deze uitspraak van Albert Pike.. Wil Wilders, vanuit deze beweging, in zijn volgende film ‘Fitna 2’ aandacht besteden aan Israel èn de islamisering van Europa. Hoe onschuldig is deze bizar-geblondeerde man eigenlijk..? Is Wilders de mol? In het interview met Haaretz zegt Wilders over zijn plannen voor de nieuwe Fitna:
”The film will demonstrate that the fight against Israel is not territorial, and hence Israel is only the first line of defense for the West. Now it’s Israel but we are next. That’s why beyond solidarity, it is in Europe’s interest to stand by Israel.”

Vert. “De film zal aantonen dat het gevecht tegen Israël niets te maken heeft met de territoriale grond. Israël is de slechts de eerste verdediginglinie van het Westen. Nu is het Israël, maar straks zijn wij aan de beurt. Daarom is het in het belang van Europa, om zich náást Israël op te stellen.”

We moeten Israël dus steunen om de islamisering van Europa te stoppen. Dat is de boodschap van Wilders, geïnspireerd en bekostigd door conservatieve krachten in Israël en de VS. Of de Rothschild Zionisten, zoals David Icke ze consequent noemt.. Verdiep je in dit facet van Wilders’ achtergrond en je zult versteld staan van toch wel enge overeenkomsten, tussen zijn beloftes en loze retoriek en die van de Zionistische-Rothschild-wereldheersers..!

loesje pvv afrikaantjesHet politieke sprookje van Wilders..
En even terug op de grond in eigen land; ondertusssen blijf de PVV, Wilders’ partij, maar aan populariteit winnen. Hoe harder Wilders schreeuwt, des te groter zijn gevolg, zo lijkt het. Bij verkiezingen zou de PVV nu 33 zetels halen, waarbij natuurlijk de vluchtelingencrisis koren op de molen is voor de geblondeerde praatjesmaker van de PVV. Het is de op één na hoogste score ooit. En ja, veel mensen zien Geert Wilders als de redder van Nederland, de man die Nederland gaat behoeden voor uitlevering aan Islam en vluchtelingen.

Maar waar staat Wilders wérkelijk voor..? Op de Facebookpagina van Alternatieve Media Nederland staat een lijst met punten waar de PVV zich werkelijk mee bezig heeft gehouden. En wat blijkt? De PVV komt helemaal niet op voor de gewone man..! Het is vooral en keihard een verdraaiing van de feiten, die het programma van de PVV ‘inhoud’ lijkt te geven. Zo denkt de gemiddelde PVV-stemmer, dat er veel schort aan de ouderenzorg, DOORDAT we nu meer vluchtelingen opvangen! Of… DOORDAT Marokkaanse pensioengerechtigden in hun thuisland van hun pensioen genieten i.p.v. in Nederland…

We raden je aan deze lijst eens goed te bekijken; zeker wanneer je ná dit artikel nog de neiging blijft houden, op de éénmanspartij van Wilders te gaan stemmen.. Deze man is een dictator al binnen zijn partij, getuige de openbaarmakingen van Wilders gedrag en houding door oud-PVV-kamerleden als Brinkman, Bontes en Van Klaveren.

Kortom, kijkend naar het totale plaatje van de wijze waarop Wilders zijn partij, de PVV, leidt, dan komt daar een totalitaire leider tevoorschijn, die geen tegenspraak duldt.. Waarom dat is? Omdat Wilders’ plannen kennelijk zódanig zijn, dat hij ze niet aan veranderingen en inspraak onderhevig wil doen zijn.

Als we kijken naar Wilders’ achtergrond en zijn jeugd, dan begrijpen we waarom dat is. Dát hij dus een verborgen agenda uitvoert, die met zijn verblijf in Israël en het Zionisme te maken heeft, is dan ineens een heel reële optie geworden.. Trek zelf je conclusies en kijk door de fratsen van deze vreemd-geblondeerde man heen..

* * *

 

571 gedachten over “Geert Wilders is de Mol…!!

 1. Wat ons overkomt in Europa met deze beesten in mensen gedaante, niet verteld en weggestopt door de overheden, is vreselijk zonder prétendent in onze historie, maar wat er plaats vind in de oude landen in Klein Azië en noord Africa, is tragish, daar gaat iets verloren, wat te maken heeft met het in ons hart gedragen gevoel, van een oer moeder, de ster van Bethleem, Jezus gekruisigd voor ons, die verloren gaat die mooie gevolueerde balans tussen de religies, van kwaad en goed, zal voor altijd verloren zijn, die twijfel van hoor ik er bij, zal niet meer zijn, volgens mij moeten we reageren voor het te laat is, en dat beetje goede wat nog bestaat gedooft is, en in bloed gesmoord is. Jenne

 2. Madeloes 100 :
  Ik denk niet dat deze piramide zo maar zal instorten :
  http://www.veteranstoday.com/2017/02/28/babylonian-endgame-hell-on-earth/
  Op 11 september 2001 ging het echter inderdaad vlugger!!!
  Jenne 99.13 :
  Wij moeten vernietigd worden in het Westen , zo simpel is dat.
  U kent toch ook “Biederman und die Brandstifter”. Als men deze laatste wetens willens binnen laat en het huis staat in brand .. wie is er dan de echte verantwoordelijke ??
  http://new.euro-med.dk/20151106-unmasked-the-mastermind-and-his-plan-behind-the-mass-invasion-of-europe-in-8-steps.php
  Als we de beruchte protocollen bekijken, dan zitten we momenteel in de eindfase. In alle domeinen liggen de kaarten gunstig voor “the endgame”.
  U verwijst terecht naar de oude culturen in het Midden Oosten die vernietigd werden.. en zonder mirakel zullen we dezelfde weg opgaan.
  Zoals reeds vermeld, is het hierbij steeds van belang een onderscheid te maken tussen de handlangers & uitvoerders en de organisatoren aan de top. (met hun verborgen agenda’s).

 3. Een heel voorspelbaar moment, de Turken zijn de spits van het Moslim geweld, en dit met voorbedachte rade, in Duitsland zo als gewoonlijk wordt het naar beneden toe bijgesteld door de Media, op verzoek van de Merkels, ze zijn goed geintegreerd, ja dat zien en horen we!
  In Nederland wordt het op verzoek van de dirigent Rutte het Media festijn flink opgeklopt, met het oog op de verkiezingen, mooier kan hij het niet krijgen, ja en dat is het dan in het kort.
  De Turken hebben toen der tijd de Armeniërs uitgeroeid, en de van ouds in het land Byzantium wonende Grieken verbannen, en gewoon de helft van het Griekse eiland Cypres ingepikt, ja waar wachten we op, dat hun gezinnen van minimaal 4 tot 8 kinderen groot zijn, en onze Klein kinderen verbannen, want dat is de bedoeling, veroveren !!!
  Jenne

  1. De Turken! Obama die hing elke week aan de telefoon met Erdogan en beloofde hem een nieuw groot Turks rijk als hij de oorlog in Syrie zou ondersteunen. Natuurlijk ook de nodige financiele voordelen (miljoenen en miljarden) voor de familie Erdogan en bondgenoten. Ondertussen bouwden de CIA hun plan uit voor een onafhankelijk Koerdistan als bondgenoot tegen Iran. Het zag er allemaal zo goed uit!

   “No battle plan ever survives contact with the enemy.”

   Wat is er ondetussen gebeurd? Turkije is in het kamp van Rusland/Syrie/Chine/Iran terecht gekomen.

   Wat een amateurs in Den Haag. De grootste sukkels in de Nederlandse geschiedenis zwaaien nu de scepter in Den Haag.

  2. Opvallend is dat zelfs nu Rutte vanmorgen bij WNL te zien was terwijl hij juist nu wel iets belangrijkers aan zij hoofd zou moeten hebben.Waarom gaat hij in een propagandistisch programma zitten terwijl Nederland in de problemen dreigt te komen?Voor zover dat al niet het geval is.
   De enige verklaring die ik daarvoor kan geven is dat het volgens planning verloopt en dat ingrijpen van zijn zijde niet gewenst is terwijl het wel zou moeten. Laat hij liever overleg plegen met Erdogan om tot een oplossing te komen.Naar mijn mening doen de politici niet wat zij wel zouden moeten doen wat te zien is aan hun TV en publieke optredens waarbij sommigen dan ook nog tijd over lijken te hebben voor het schrijven van boeken (die vaak in dergelijke programma,s gepromoot worden) waardoor bij mij de vraag opkomt wanneer ze dan nog tijd aan de echte politieke problemen besteden.Zelfverrijking en eigen belang lijken belangrijker dan landsbelang.

  3. Arnold, weet jij over hoeveel mederwerkers een Minister en ook een Staatssecretairis beschikt, nu het is zelf zo, dat als er geen Minister zouden zijn, alles gewoon door zou gaan, hogere ambtenaren beschikken over vaak meer kennis als hun Minister. Jenne

  4. Jenne.
   Natuurlijk heeft bv Rutte medewerkers en ook Erdogan zal die hebben maar juist omdat Erdogan zelf Nederland allerlei verwijten maakt ben ik van mening dat ook bij ons de premier zelf daarop moet reageren vooral ook omdat het hele kabinet achter de uitvoering van de genomen maatregelen staat wat ze misschien beter niet hadden gedaan maar waar wel de premier verantwoordelijk voor gehouden mag worden.Laat Rutte maar bewijzen wat hij waard is want zelfs als het grootste deel van de kamer tegen iets is doet Rutte toch gewoon wat hij wilt wat je hebt kunnen zien met het Oekraine referendum en het toch willen tekenen ondanks het NEE.

  5. PS
   De EU laat ook weinig van zich horen of zien terwijl de EU toch bedoeld is om een sterk Europa te krijgen zoals ons telkens voorgeschoteld is.

  6. Arnold 103.4 :
   Bij dit alles dient men rekening te houden met tal van aspecten : de verkiezingen in NL en Frankrijk waar een doodgezwegen burgeroorlog aan de gang is, de recente aanslagen in Duitsland met bijlen en messen, de spanningen tussen Duitsland-Oostenrijk-Nederland en Turkije.. de oplopende spanningen in Oekraïne, het kruitvat Syrië met wisselende allianties, de problemen in Turkije zelf met opnieuw een mogelijke coup, de Brexit, de verkiezing van Trump met wisselende en tegenstrijdige signalen.. de problemen in de EUSSR zelf met o.a. de verkiezing van Tusk…de fin. problemen van de EUSSR met de ECB in een bedenkelijke rol… enz…enz… Het is dan ook voor het ogenblik niet duidelijk wat er zich achter de schermen juist afspeelt.. wetende dat geen enkele vlag nog de lading dekt. Alleen de regisseurs aan de top van de piramide zullen klaar zien. Wat de EUSSR betreft die passief blijft.. hiervan ben ik nog niet zo zeker :
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-4287996/Fears-Nato-Brussels-takes-step-EU-army.html
   Crisissen bieden immers opportuniteiten cfr het motto : Ordo ab Chao !!

  7. Sub Rosa 103.6
   Het lijkt er erg op dat ze nu hun plannen zoals ook Jenne in 103 beschrijft gaan doorvoeren met hulp van Turkye.
   Europa moet en zal in chaos terecht komen en los van Rusland komen te staan ondanks de goede betrekkingen die beiden hadden.
   Erdogan gaat zelfs tegen de kieswet van zijn eigen land in waarin opgenomen is dat er in het buitenland geen campagnes mogen worden gehouden ivm verkiezingen.http://www.volkskrant.nl/buitenland/turkse-wet-verbiedt-buitenlandse-verkiezingscampagnes~a4472704/ Het ziet er niet goed uit.

  8. Arnold 103.8 :
   Inderdaad het ziet er niet goed uit !! Er is ook nog het volgende :
   http://www.breitbart.com/london/2017/03/06/european-union-considers-plan-take-french-british-nuclear-weapons-eu-defence/
   Als men de aard en de omvang van al de problemen en incidenten bekijkt dan is toeval volledig uit te sluiten. Rutte zou nooit “cavalier seul” spelen in dit conflict met Turkije zonder akkoord van de top van de piramide. In dit geval zal het eerder een bevel zijn !!
   Zie ook de volgende bron :
   http://www.zerohedge.com/news/2017-03-12/global-leaders-rattle-their-sabers-world-marches-toward-war
   met een citaat :
   “We should hope for peace, but we should also not be blind to the signs of war that are starting to emerge all over the planet. Relatively few people anticipated the outbreak of World War I and World War II in advance, and I have a feeling that the same thing will be true for World War III.”
   Nog een waarschuwing voor Nederland :
   Van de webstek Hartgeld rubriek Europa dd. 12.03.2017 :
   19:10] Leserkommentar-DE zum Kriegszündeln der türkischen Presse: “Holland hat 48000 Soldaten, aber 400000 türkische Bürger”

  9. Mark Rutte heeft opdracht gekregen om de Turken te jennen. Maakt wel mooi duidelijk hoe de “full spectrum dominance strategie” voor bijna 100% de TV boodschappen onder controle heeft. Er geen ander geluid mogelijk. Niemand met een andere visie wordt ook maar de kleinste mogenlijkheid gegeven om zich te uiten. De matrix!!!

 4. Er kwam uit Turkije een bericht, wat te denken geeft, en waar aan hun kant ook over gedacht is, ik persoonlijk vindt dit denken, heel verontrustend, er werd gezegt, dat er 400 000 Turken in Nederland verblijven, en het Nederlandse leger over 40 000 manschappen beschikt.
  Interessant gegeven, telt alleen als de vijand onder je verblijft, Jenne

  1. Jenne.
   Erger wordt het als deze soldaten in het buitenland zijn wanneer ze hier nodig zouden zijn.Daarbij komt dan ook nog de vraag of ze voldoende middelen ter beschikking hebben of dat ze alleen maar pang,pang mogen roepen.

  2. Inderdaad Jenne, zo zie je maar weer dat onze regering het Paard van Troye met open ogen heeft binnengehaald.
   Daarom verricht Geert Wilders toch een heldendaad door met gevaar voor eigen leven en zijn vrijheid al 12 jaren kwijt is, door zich in te zetten voor een Nederland zonder cultuur verminking.
   Hoe men dan ook tegen hem en zijn redenen aankijkt.
   Eigenlijk moest een ieder op hem stemmen om tevens Den Haag te laten weten (als zij het al begrijpen)
   dat het roer geheel om moet.

  3. Wim Warbout 104.2 :
   Geert Wilders is ook maar een pion op het schaakbord in handen van de top van de piramide. Om de toestand in de EUSSR te begrijpen volstaat het, het Coudenhove Kalergi plan en het Oded Yinon plan naast elkaar te leggen. Maak U ook geen illusies over de politie en het leger. Bekijk het boek “Het legerkamp van de Heiligen”(=le Camp des Saints)van Jean Raspail.Hieruit blijkt dat de veiligheidsdiensten uiteindelijk zullen ingezet worden tegen de autochtonen die in het verzet zijn tegen de invasies. Trouwens wie maakt er reeds deel uit van de veiligheidsdiensten en het leger??? Het Paard van Troje en de Geert kan daar intussen over mee praten!! De vergelijking met de jaren 30 van vorige eeuw is treffend. Toen werd er ook een politiek van het “gebroken geweer” gevoerd. In mei 1940 was het resultaat hiervan zichtbaar. Vandaag zit de “vijand” al binnen de muren en binnen het ganse staatssysteem. We staan dus met lege handen, met aan de top van het land, handlangers van de NWO. Met zo een handlangers heeft men zelfs geen vijanden meer nodig.

  4. Wim Warbout,

   het heeft met logisch denken tegen de geindoctrineerde massa te maken, als je niet in de diepte kunt zien blijf je in kleine niet terzake doende affaires hangen, en dat is al jaren aan de gang, heerlijk op het pluche zitten en het land bij stukjes en brokjes weggeven aan de meest biedende, en geloof mij, de Turken zijn gevaarlijker als dat men wil toegeven, een kwaad volkje, die nooit ook maar het kleinste beetje Nedermlands denken zal begrijpen, om dat ze uit een keihard en bloederig nest komen, dat rond bollige Nederlandse gedoe, respecteren zij niet, en maker er alleen maar gebruik van, heb twee jonge Turken in mijn familie, arme vrouwtjes, maar iets bespreken gaat niet, en zonder het te zeggen voel je dat ze je minachten, jammer, om onze kinderen en kleinkinderen voor erger te bewaren, ben ik voor terug keer van alle Turken naar hun veroverde en uitgemoorde Byzantynse Provincie, Jenne

  5. Ja mijn beste Sub Rosa, en wederom zijn het de oude pseudo sociaal democraten, die de arbeiders klasse verkwanselen, voor een paar schouder klopjes, deze mensen maken heel Europa onder valse voorwensels kapot, ze zitten altijd tussen de wal en het schip, ze zitten in hun burgelijke fatsoen gevangen, en doen aan woonkamer revoluties, nee als de tijd het moment dat eist en aangeeft, moet er duidelijk worden gehandel, dat constante in de kont van rtegenstanders kruipen leidt tot niet, ja wat je nu ziet !
   Jenne

 5. zal best wel een goed geschreven stuk zijn toch heb ik ook twijfels bij dit allemaal ik ga op de PVV stemmen om dat ik alles wat hier zit uit het midden oosten zat ben en zo is dan ben ik maar een fassist het intreseerd mij geen ene moer maar dit moeten wij stoppen om nog nederland te blijven anders is gewoon afgelopen met alles.
  Wees slim en sten op de PVV anders graven jullie je eigen graf hier in nederland

  1. Juist Frans, en het graf is al aardig op diepte, om bij graven te blijven, moet ieder jaar meer betalen dat mijn ouders van hun verdiende rust in Nederlanse aarde, ik wil niet zeggen genieten, maar goed, terwijl er hele stukken grond worden aangeboden voor niets en niemen dal, waar Moslims in doeken gewikkeld worden begraven, nou krommer kan het niet, en dit is één van de vele misbruiken toegestaan van uit een heel naïf denken, om waardering te krijgen, no way, meeer meer ze zuigen ons financieel en mentaal leeg, en verstoren onze waarden, Jenne

 6. Wilders haalt het slechtste in de mens naar boven, en dat is een negatieve energie, en lage energie, en vernietigende energie.

  Wilders is niet de oplossing maar een deel van het probleem!

  1. M.C. Geert is wel de enige die de belangen van het merendeel van ons volk
   begrijpt. En de enige die schreeuwende is in de woestijn.
   En ook de enige politicus die nog steeds gelijk heeft gekregen waarvoor hij heeft gewaarschuwd.

   En je zag dat die Turkenmassa j.l. in Rotterdam nogal erg middeleeuws en barbaars handelden. Dus conclusie:
   Als dit de doorsnee Turken zijn, dan zijn zij wel heel erg dom!
   Waarschijnlijk ontstaan door incest en aangeboren narcisme.het verkeerde voorbeeld zie je aan Erdogan.Zijn er in Turkije nog verstandige en rechtvaardige mensen die hem ten val brengen?

  2. mc, jij houdt het meer op types zo als Erdogan, want dar is namelijk het alternatief, we hebben momenteel geen keus, we moeten voor de minst slechte solutie stemmen, nou ik stem niet dus, Jenne

  3. Wilders is een dwaas. Alle politieke carrieres eindigen in tranen. Ik heb genoten van huilende Spekman van de PvdA. Zoveel waanideeen.

   “I believe that all government is evil, and that trying to improve it is largely a waste of time.” – H. L. Mencken

 7. Al jaren klagen een x-aantal mensen van turkse- en marokkaanse afkomst over het feit dat zij op de arbeidsmarkt worden gediscrimineerd en dat de AOW, vanwege geen 50 jaar in NL, niet toereikend is om van de leven. In al die jaren hebben zij zich in NL niet georganiseerd om aan eerdergenoemde problemen iets te doen. Dit staat in schril contrast met een oproep van Erdogan vanuit Turkije om voor een grondwetswijziging te stemmem, opdat Erdogan nog meer macht kan uitoefenen over zijn volk. Wat blijkt? Vooral de jongere Turken gaan massaal de straat op om Erdogan te steunen. Hoe is dit in ons land mogelijk?

  1. Ja Marijke, dat vraag ik mij ook af.
   “Hoe is dit mogelijk in ons land”?

   Allen die hier zeggen dat zij hier niet vinden wat ze zoeken moeten vanuit de overheid de wacht aangezegd worden.
   Gewoon het associatie verdrag ontbinden en het Nederlands paspoort innemen.
   En dan echt opzouten.
   Zij komen hier omdat ze het beter hebben en dan nog ondankbaar op de koop toe. Zij die een Hitlerachtige dictator als Erdogan steunen, als ongewenste vreemdeling uitwijzen.

  2. hmm , er zijn er ook een hele hoop hier geboren, en ook niet alle oorspronkelijke Nederlanders zijn erg blij met dit land , moeten die dan ook weg ?Ik vind dat een beetje simplistische oplossing.

  3. wim warbout 107.1
   Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn om gewoon elke pasgeborene in Nederland met ouders die een andere nationaliteit hebben gewoon zoals dat ook met iedere andere Nederlander gebeurd automatisch de Nederlandse nationaliteit te geven.Tevens zouden die ouders zelf moeten kiezen of zij Nederlander willen worden of niet en willen ze toch hun niet Nederlandse nationaliteit behouden dan zijn ze hier op bezoek en geen inwoner van Nederland waardoor ze ook geen aanspraak op sociale voorzieningen of rechten zoals die in Nederland gelden kunnen ontlenen.
   Natuurlijk mag bv elke Turk Erdogan steunen maar dan wel in Turkije zelf want daar is hij de baas en niet hier.Het is sowieso al raar dat Turken in Nederland kunnen kiezen voor iets wat in een ander land gebeurd.

  4. Marcel,

   Ik ben 4x in Turkije geweest, nou het is zo simpel als wat, heb met de mensen gepraat, ze zijn bang zeggen ze, waarom reageren die Turkeb in Nederland dan niet anders, nou om dat de Turkse terreur zelfs tot in Nederland rijkt, wel eens van Facistische Grijze wolven gehoord, nou de Gestapo en de SS kunnen daar wat van leren, er leven 16 onderdrukte restjes van oude volkeren in Turkijen nou leven ?!, wij Nederlanders blijven maar zoet zappig over dit fenomeen praten, nou het is een hele andere wereld die er aankomt, was Zondag op bezoek bij mijn Syriers, nou die mensen zijn zo blij, ik vraag ze ook niets, heb lekker met ze gegeten, waarom halen we die mensen niet binnen, deze mensen passen bij ons, dat zal de echte spijker harde Islam turk uit donker Anatolië nooit lukken, Jenne

  5. Marcel,
   dat zie ik anders, Nederland is van de Autenthieke Nederlanders, en die mogen ontevreden zijn op wat er gebeurd in HUN land, met HUN rottige politiekers, zo voel ik het, ik ben weggegaan niet uit onvrede maar om te ondernemen, mijn leven een andere inhoud te geven, maar met het idée van dat ik altijd terug zou kunnen gaan naar MIJN vaderland,
   waar ik grote moeite mee heb 17,5 millioen inwoners waarvan 20 buitenlandse knokploeg aanhangers, de goede niet te na gezien zo als altijd, jij bent uiteindelijk ook een imigré, ha ha Mokkumer !

  6. @ Jenne
   Wie of wat is volgens jou dan “de autentieke Nederlander”?

  7. Erdogan die heeft geen enkel benul van wat er allemaal aan de gang is. Simpele ziel. Daar kan toch nietmand zich druk om maken? Die Erdogan was eerst speelbal van de Rothschild-Zionisten. Heeft samen met de Rothschild-Zionisten (EU/NAVO/Bankiers/CIA/Mossad/Mi6/etc) 400.000 mensen in Syrie de dood in gejaagd.

   Erdogan probeerd nu enkel te overleven nu de Rothschild-Zionisten hem willen verwijderen (doden). Hij heeft niet geleverd wat hij zou leveren. Een overwinning in Syrie.

 8. Wat ze ook allemaal doen om Dhr. Wilders in een slecht daglicht te zetten grenst bijna aan het ongelofelijke, wat een haat tirade van de auteur van dit stuk. Het is niet voor niets dat “onze”moderne culturele samenleving snel op de klippen loopt. In Amsterdam en Rotterdam marcheren ze reeds “Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!” nu niet in het Duits maar allahu akbar klinkt uit honderden kelen. De haat cirkel is bijna kompleet, geheel gefaciliteerd door democratisch gekozen volksvertegenwoordigers, die zonder achterom te kijken, vol gas geven naar de islamitische hel en sharia wetgeving.

  1. Peter, er is geen enkele tirade te bekennen wanneer je je gewoon bij de FEITEN houdt, die in dit artikel worden aangedragen. De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet..? De feodale wijze waarop Wilders meent met zijn (beperkte) macht meent te kunnen omgaan, spreekt voor hen die kijken en zien, boekdelen..!!

   – de enige die continue in tirade ontsteekt is Wilders. Waar ie ook aanwezig is..!
   – de enige die dictatoriaal tekeer gaat is Wilders zélf, door feodaal en uiterst ondemocratisch ZIJN partij te lijden, eh leiden.
   – de enige die verdomd inzicht te geven in de financiële handel en wandel van een ‘democratische’ VOLKS(?)partij is Wilders
   – de enige die verdomd te spreken over zijn relatie met Zionistische krachten achter zijn financiering en zijn OPLEIDING, is Wilders. (Zie zijn interviews met Amerikaanse nieuwszenders!)
   etc.
   Je commentaar verraadt een heel andere agenda, dan je meent te verwoorden imo.

  2. Peter Selie 108 :
   Het probleem met Geert Wilders is het bedrog. Hij dient zich aan als de redder in nood, de hoop in bange dagen voor talloze mensen die wanhopig op zoek zijn naar deze redder. Met de andere partijen weet men welk vlees men in de kuip heeft.. bij de Geert echter niet. Zijn belangen liggen bij volksvreemde en vijandige belangen in het buitenland. Zijn rol is beperkt tot het kanaliseren van de stemmen van de wanhopigen om deze vervolgens te “neutraliseren”.(en dit in het belang van de NWO). Dit geldt ook voor de andere zo gezegde (extreem) rechtse partijen in de EUSSR , die sinds de verklaring van Jeruzalem van 2010 hun ziel hebben verkocht aan de duivel en nu moeten zwijgen over de verborgen agenda’s die in volle uitvoering zijn. Een redder in nood, met een verborgen agenda, is nog gevaarlijker, dan de andere partijen die open en bloot de belangen van het volk verraden. Het is dit bedrog dat het probleem en gevaar is, het zal immers onherstelbare wonden maken, bij diegenen die bedrogen werden. Dit laatste is dan ook de bedoeling. In het Romeinse recht werd een “misbruik van vertrouwen” zwaarder gestraft dan een diefstal met geweld. Vertrouwen is immers heilig!!!

  3. Beste Guido.J,

   Wilders is gedacht voor dit moment, hij leidt zijn partij strak, om dat ieder één die zich in de politiek begeeft, op voorhand een opportunist is, en niet altijd eens gezind zijn.
   De Socialistische partij is lang geleden al overgenomen door de Joden, van daar ook zijn verdwijn acte, de mensen hebben dit door zien, en ook de mentaliteit van het zakkenvullen, en zich hier ook nog niet voor schamen, Kok, Bos.
   En wat is inzicht geven in je financiele hoedanigheden, nou daar kan ik je het één en ander van vertellen, zo doorzichtig als glas, en toch waren er millioenen zoek.
   En er wordt maar op los gedemoniseerd, en met feiten die in wezen nooit ergens te boekstaven zijn.
   En soms ja heb je de Wilders filosofie nodig om tot een nieuw geheel te komen via een chaos, want dat we zo niet door kunnen gaan met iets, wat kilometers van het denken en de ideéen van het volk afstaat is lijkt mij duidelijk.
   De Grote verdraaier in opdracht van het Zionisme was Den Uyl, die haalde de Antillen en Suriname in huis, met alle gevolgen van dien, Amsterdam had altijd de mooieste intelligentste burgemeesters, van af toen, nou bekijk het zelf maar.
   Heb jij denk iets beters te lanceren, en wat ook haalbaar is, bij het volk dan, wil ik dit wel graag horen, en dan heb ik het hier niet over de linkse sympahtiën van en naar onze vaders toe, want die tijd en denken bestaat niet meer, loyaal naar elkaar toe is voorbij, Groet
   Jenne

  4. Sub Rosa,

   Zo bij Geert Wilders is het bedrog, bij die andere leugenaars en bedriegende opportunisten niet.
   Bij die andere partijen weet men wat voor vlees men in de kuip heeft, o ja hoe zie jij dit dan, ze huilen constant met wolven in het bos, en verpozen zich aangenaam op het pluche.
   De Partij van Marie le Pen, staat frontaal tegen over de Joden in Frankrijk, die door de geheime dienst van Israel wordt geleidt.
   Zo vertrouwen is heilig, dat is verleden tijd, net als geweten, en schaamte, hoe het is is het, maar de toestroom van de Islam moet tot stand worden gebracht, dit is geen simpele emigratie, maar een heel goed voorbereide genocide van onze Europese waarden en historische gegroeide civilisaties en vrijheid van denken.
   Jenne

  5. Heel eenvoudig.
   Elke politieke partij die de NAVO steunt is onderdeel van de Rothschild-Zionisten. Je kan enkel stemmen op die partij die oproept tot de totale vernietiging van de NAVO, CIA, Mossad, AIVD, etc en de verwijdering van thermonucleaire wapens van Nederlands grondgebied.

   Zo niet? Gecontroleerd, gefinancieerd en geinfiltreerd door de CIA. Zo grappig die Jan Roos met zijn pro-Navo uitingen. Hey CIA agent! Or useful idiot?

  6. Genies of Death 108.5
   Klopt denk ik wel wat je schrijft en daar wil ik aan toevoegen dat kiezen voor de PVV bv hetzelfde is als kiezen voor onderdrukking op een vergelijkbare wijze waar ook de Duitsers van beschuldigd worden zoals zij dat deden in de tweede wereld oorlog.
   PVV,Vlaams belang,Marie Le Pen enz zijn gewoon rechts extreem die als ze eenmaal gekozen zijn met harde hand weerstand de kop zullen indrukken indien nodig ook van de eigen bevolking.

  7. Dat hele politieke spektakel is een klucht. Een toneelstukje voor mensen die de verantwoordelijkheid het liefst afschuiven op een “sterke leider” in welke vorm dan ook. Stem je op wie dan ook , dan geef je je stem weg aan die persoon,die overigens zonder last of ruggespraak en met een eed van trouw aan de onwettige koning,zijn zakken loopt te vullen. Is het niet rechtstreeks en met steekpenningen dan wel nadien door een mooi commisariaat. Stem niet , alleen dan heb je recht van spreken en laat je zien dat het hele systeem kaduuk is failliet en corrupt.

  8. Kijk natuurlijk hebben jullie gelijk, Wilders is een politiek gedrogt, maar er is niets anders voor handen om die andere bedriegers mee om de oren te slaan, nou ja voor mij maakt het niets uit, ik stem al heel lang niet meer zeker 59 jaar al niet meer.
   Wat ik zoek is een sterke eerlijke eenvoudige integre man of vrouw eigenlijk nog liever, vanwege hun denkwijze, maar ik ken er geen, ze zijn er nog wel, maar willen met dit soort niets van doen hebben, misschien is Buma nog het meest geloofwaardige, komt anders over.
   Groet Jenne

  9. Jenne 108.8.
   De enige reden dat landen nog een eigen regering hebben is denk ik om in opdracht van anderen wetten en regels in het betreffende land door/in te voeren die voor hen gunstig zijn.
   Het beleid sinds het ontstaan van de EU is telkens alleen gericht op vooruitgang van multinationals,banken en de rijksten terwijl Jan met de pet alleen maar mocht inleveren en tot op het bot uitgekleed is.
   Dit is ook zo bedoeld want iemand die niets heeft kan zich ook niet verweren omdat dan de middelen gewoon ontbreken.
   Het Lissabon verdrag artikel 225 Regeringen mogen wetsvoorstellen bij het Europees parlement voorleggen die ze vervolgens weer aan de Europese Commissie mag voorleggen die het zonder reden naast zich neer kunnen leggen.(getekend Balkenende).

  10. Arnold,

   Ja het is een klucht, maar toch vroeger kwamen veel knappe en heldere Koppen uit de arbeiders klasse, via de vakbeweging, en dat is lang goed gegaan, maar ze zijn van binnen uit opgegeten door de pseudo good for Nothing Docteranderssen, nu zie je het fenomeen van de emigranten dochters, via de universiteit, via hun doctoraal in de advocatuur, denken ons de les te kunnen lezen. ik zie het somber in, ook de ludieke krachten zo als de Provo’s ontbreken, wat wel eens in de toekomst explosiek kan gaan worden, is de schuldenlast van veel mensen, in een echte diepe crisi die men nog steeds verwacht, nou we zien het wel, Jenne

  11. Odette,

   Ja ik heb deze Mevrouw en moeder al eens gezien en bekeken, denk prima mens, so bi so een moeder is voor mij altijd al een plus, ja deze vrouw sprak mij toen ook aan, voor de rest, ze kan nooit slechter zijn als die twee andere hellevegen, die Hennis en die liegende kakkerlak van gezondheid, wat is jouw opinie van deze dame, het gaat er om of deze mensen een geweten hebben, Jenne

  12. Odette,

   het vorige mailtje is in het universum verdwenen, ja ik heb deze vrouw al eens eerder gezien toen werd ze geintroduseerd, leuke verschijning, moeder altijd een plus punt voor mij , ja en zo als je zegt rein in haar denken, die Minister Hennis of die liegende kakkerlak van gezondheid, no please, nexst ! wat is jouw opinie over deze dame, Jenne

  13. Nou Odette, waarom niet deze 5 vrouwen op de post binnenlandse zaken zetten, het als een vrouwelijke breen trust laten runnen, ik denk dat er dan goed gediscusserd zal worden, maar ook spijlers met Koppen slaan, of draaf ik weer door in mijn illusie wereldje, Jenne

  14. Jenne maar wat Dacht jij van hoog begaafde dandy bend it anyway you want it boekpamfletten schrijvert FVD lijst 16 Thierry for Nexit, met z’n zakenkabinet geanimeerd door vaklieden i.p.v. beroeps zwets politicussen?! https://www.youtube.com/watch?v=S-jS5g807xM ‘The American Breed – Bend Me, Shape Me (1967)’ https://www.youtube.com/watch?v=f3mUO268OkY You’ve got the Powerrrrrrrrr, lights On please, geen fundie violette vlammetjes van sint germanus met hun onderhuidse eindeloze agressie uit je achterste back end systeem, sektarisch gedoe, mocht het voor jou wel werken prima wees er happy mee maar val er een ander niet mee lastig jah toch, weer een isme zal de huidige jezumieten paus blij mee zijn, het nieuwe isme met nog meer onverdraagzaamheid onder het mom van luv pies licht en hartengeratel maar ondertussen niet om te harden de barbed wire overprikkelbare plastic poly esther gebonden uitverkoren popjes van verontwaardiging als je er effe niet in mee mocht gaan het nieuwe adagium opkomende rode leeger commie opstijgende zon tussen de 2 bergen new dawn sjanghai haïtie china clinton connexion http://newdawndistributing.com/wp-content/uploads/2016/02/NewDawn_Logo-Black-Background.jpg ‘Jordan Maxwell – The Dawn Of A New Day’ https://vimeo.com/120315056

  15. Hyper Alert, ja Jongen, maar het was altijd al zo’n bende op de wereld, lees de menselijke historie maar, zo’n bulle bak van een Erdogan, die nog eens even lekker die Dutch bad te schijten zet, terwijl deze op de luchtsteun wachten die nooit kwam, terwijk hun Eigen geschiedenis aan elkaar hangt van moorder en uitroeien, nee daarom vecht ik ook op mijn manier voor ons samen zijn, onze Nederlandse familie, de rest kan me gestolen zijn, van je buren moet je het maar hebben, nee lekker egoïstisch voor ons en onze nazaten zorgen, en die goeie aardige Turkjesnaarhuis, dat zouden ze namelijk met ons ook doen, en wat de politiek betreft ja dat is een heel triest en droevig onderwerp, liegen en bedriegen, en je nooit aan je woord houden, dat is een vaste politieke regel, Jenne

  16. Het is allemaal politiek theater, net als de paradijsvogels in het wild dansen ze hun mooiste dansje en proberen het aantrekkelijkste nest te bouwen om die ene rode punt te zetten… 😉
   Verplaats de vogels eens hier in de politiek en je zal zien dat het hele kabinet langskomt. Veel plezier
   https://youtu.be/E1zmfTr2d4c

 9. Marijke,
  Ik ben volbloed Nederlander, krijg toch maar de helft van de AOW, wat ik logies vindt, om dat ik ook maar de helft van de tijd betaalt heb.
  Dat de Nederlanders wakker worden geloof er niets van, Heb 35 jaar geleden een knoop in mijn zakdoek gelegt, om te gaan stemmen, nou die zakdoek met knoop heb ik nog steeds, het is onderwijl de Gordiaanse knoop geworden, maar ik ben niet Alexander dus blijft hij ziitten, in het kort, er zal naar alle waarschijnlijkheid niet echt wat veranderen, daar zorgen de opinie pijlers wel voor, Jenne

  1. Daar ben ik ook een beetje bang voor Jenne, dat de opinie peiling de boel verkeerd aanstuurt. Wel raar die peiling want je hoort overal: “Ons hebben ze niets gevraagd”.

   Zojuist het debat tussen Wilders en Rutte bekeken. Zoals gewoonlijk ging Rutte verdedigen, jokken en beledigen. En Wilders kwam toch weer met feiten, waarheid, respect en rechtvaardigheid.
   Maar ja die heeft nog geen debat verloren en is niet voor niets de winnaar van het debat 2017 geworden. Objectief gezien ontweek Rutte de slagvaardigheid van Wilders en had eigenlijk geen zinnige antwoorden.

   Ik ben benieuwd wat de uitslag gaat worden na 15 maart. En als de P.V.V. wint, en de V.V.D mag misschien mee regeren dan zou het laf en dom zijn als zij weigeren plus verwerpen zij het democratisch gedrag. In elk geval wensen we natuurlijk dat Rutte nooit meer terugkeert in de politiek. Hij heeft al genoeg ellende en afbraak bezorgd. Hij is zelfs nog een graat erger dan zijn voorganger Balkenende.

  2. Jenne,
   De afgelopen 50 jaar, AOW in 1976 door Willem Drees ingevoerd, heeft iedere Nederlander de volledige AOW ontvangen, ondanks dat nu pas de 50 jaar (2% per jaar = 100% AOW) is voltooid. Zo logisch is het dus niet dat je maar de helft van de AOW ontvangt. Het lijkt mij heel vervelend als je geen of niet voldoende pensioen hebt opgebouwd. Zoals je waarschijnlijk weet is aanvulling tot AOW grens mogelijk.

  3. IK lach mij suf om deze verkiezingen. Stemmen op mensen zonder macht! Het heeft toch allemaal helemaal geen enkele zin! In Frankrijk heeft de CIA 7 politieke partijen geinfiltreerd. Zou het hier anders zijn ? Nee dus!

   “Democracy is the art and science of running the circus from the monkey cage.” – H. L. Mencken

  4. https://youtu.be/xat1GVnl8-k

   “Democracy is the art and science of running the circus from the monkey cage.” – H. L. Mencken

   De politici kunnen enkel schade aanrichten. Als ze niks zouden doen dan zou het vast en zeker een stuk beter gaan. De monkey cage niet openzetten!

  5. Marijke,
   hoe bedoel je aanvulling, nog nooit van gehoord, heb altijd begrepen dat je voor je zelf moest zorgen, zonder de staat, groet Jenne

  6. Jenne,
   Niet 1976 maar al in 1947 is de basis van de AOW door Willem Drees gelegd. In 1957 werd de ‘Noodvoorziening voor ouden van dagen’ omgevormd tot AOW en een verplichte verzekering voor iedereen.

 10. Marcel 107,6

  Minstens Nederlandse cq Friese voorouders, respect voor de Nederlandse waarden, en Volksgeschiedenis, ja en dan liefde voor het land, en zijn Autenthieke inwoners, op zijn minst ! Jenne

  1. Jenne friesland ging verder tot aan denemarken en tot in bretagne , dus …. En ik heb franse voorouders , hoeveel generaties gaan we terug?

  2. Jenne wat ik probeer aan te geven is dit. Het is moeilijk een allesomvattende regel te geven voor wie hier mag zijn. Ik kwam eens op de dappermarkt in amsterdam bij een bedrijfje dat matrassen verkocht op zoek naar een babymatrasje . Zit daar een buitenlandsaandoende vrouw met hoofddoek….Ik dacht al ojee ( dikke vooroordeel van mij)dat word met handen en voeten of ze moet eerst even der man halen . Daar ging ik hard op mijn bek , ze sprak mij aan in onvervalst jordanees, wat fijn het was dat ik een baby in huis zou krijge omdat die zo lekker ruiken en weet ik veel . Moet zo’n vrouw als ze ontevreden is over nederland dan maar weer weg?Ik zou niet degene wezen willen om dat te beslissen, en geen regel zou me kunnen dwingen ook . Rules are for fools , and wise people to play with!
   Ik geloof ook niet in landen, als ik vlieg zie ik geen grenzen.
   https://www.youtube.com/watch?v=4xjPODksI08

  3. Nou Marcel, jij weet heel goed hoe ik het bedoel, ik ben geen onmens en gun een ieder het beste, maar vindt het onjuist, wat vaak zelf heb geconstateerd de gemaakte misbruik door mensen, van ons bijzondere toch !! sociale systeem, er moeten grenzen of geen grenzen, regels zijn voor de gene zonder het minste benul van zelf dicipline, voor mij op mijn leeftijd is bijvoorbeeld Amsterdam niet meer leefbaar, je moet als een hond met de staart tussen je benen langs de straten gaan, nou zo oud als ik ben zal altijd de zwakste helpen, en dat is nu gevaarlijk hier trouwens ook, nou ja ’t is jammer van onze toch ludieke wereld, of niet dan, ja mijn voorouders kwamen van het overspoelde eiland Strand voor de Deense kust, en jouw vourouders waren waarschijnlijk Hugenoten, heb ik er ook een paar van, en zijn we geen aardige jongens ! Jenne

  4. Jenne
   Ondanks alle gekissebis ken je best een paar pretstaven op een terras soldaat maken met ons , wil ik toch denken .

  5. Marcel,

   zal moeilijk worden, ons wilde leven van onze jeugd en de energie die we in al onze projecten gestopt hebben, we hebben het ook altijd een beetje gezocht het vechten tegen het leven, en het esteblisment, en veel te veel risico in alles, en nu ja mijn vrouw heeft het moeilijk, en daar door verlies ik ook mijn levens moed, moet veel stukken van mijn leven stop zetten, want ik wil bij haar zijn, om haar te steunen,
   dus dat terras idée zal wel in een andere dimensie moeten plaats vinden, jammer groet Jenne
   PS ik kan soms heel triest worden, als ik aan mijn Amsterdamse tijd, wij noemen het, het Ramses tijperk, terug denk, die rust, die veiligheid, en vooral menselijke warmte die nu zo moeilijk te vinden is, nou OK dan maar weer.

  6. Jenne , wees een steun en toeverlaat voor jouw Carla…. en wat betreft dat biertje op het terras …. je ken nooit weten ouwe provo!

 11. De reactie van Arnold 107.3 spreekt mij het meest aan, hoewel die van Wim Warbout 107.1 volgens mij in principe op het zelfde neerkomt.
  Hoe en door welke politicus/partij kan dit worden bereikt?

  1. Marijke 111.
   Morgen (woensdag) gaan velen weer naar de stembus omdat ze denken iets in de pap te brokkelen te hebben terwijl dat niet waar is want de weg die bewandeld MOET worden is allang uitgestippeld door hen die naar een NWO toewerken.De zionisten en hun marionetten willen chaos en dan nemen zij de boel over.
   Dat hele gedoe met Nederland en de Turken is zo gepland en Erdogan hoeft echt niet veel te doen om Europa in vuur en vlam te zetten want velen weten dat de EU tot stand is gekomen met behulp van en door oud gedienden van Nazi Duitsland en wanneer dat algemeen bekend wordt gemaakt krijgen de meesten een enorme dreun omdat ze te goed gelovig waren en als Erdogan dan ook nog de poorten open zet voor vluchtelingen naar hier is het al redelijk compleet wat betreft chaos.
   De EU verbrokkeld dus daar mogen we niet veel van verwachten,een fatsoenlijk leger heeft bijna geen land binnen de EU en een groot deel is elders dus wie zou ons dan moeten beschermen?De politie?
   Zelfs de uitkomst van de verkiezingen PVV,VVD met D66 en eventueel een klein partijtje om aan 75 zetels te komen heb ik ook al eerder beschreven en het ziet er toch naar uit dat het redelijk gaat kloppen want volgens meerdere peilingen hebben PVV en VVD samen ongeveer 48 zetels en D66 18 = 66 zetels en doe daar de volgens de peilingen 11 zetels van de PVDA bij en je hebt 77 zetels en dat is genoeg.Rutte heeft in een programma al gezegd dat hij zich niet zo druk maakt wat betreft de vluchtelingen omdat hij denkt dat het hek van bv Hongarije ze wel tegen zal houden terwijl Hongarije het ook niet eens is met wat de EU doet en dat heeft de Hongaarse premier ook gezegd.Zo zie ik het maar ik kan er volledig naast zitten natuurlijk de tijd zal het leren.

  2. Arnold 111.1

   Dank voor je uitleg. Je beschrijft wat ik ook denk en voel. Mijn hele leven heb ik op een linkse partij gestemd, voelde ik mij op de basis(toen lagere)school een Nederlander, Europeaan en Wereldburger. Op het moment dat Den Uyl, de goede man, in 1975 de gezinsherenigingswet invoerde zagen weinigen hierin een probleem; een multiculturele samenleving moest en moet nu nog kunnen. Achteraf gezien zijn er fouten gemaakt, zoals het niet verplichten tot het leren van de Nederlandse taal, onze normen en waarden niet onder hun aandacht te brengen, omstreeks 1985 vele werknemers massaal af te keuren en in de WAO onder te brengen op het moment dat het de werkgevers niet meer uitkwam. De kinderen van deze werknemers zagen hun vader thuis zitten, naar de moskee gaan en het theehuis dagelijks bezoeken. De gevolgen hiervan zijn ons bekend. Het pappen en nathouden beleid kwam in actie o.a. door een GGZ medewerker met cliënt mee op vakantie naar Marokko te laten gaan, voor het geval er iets mis kon gaan. Aan integratie, emancipatie of participatie werd weinig tot niets gedaan. Totdat Pim Fortuyn opstond, Salman Rusdie een boek schreef, Theo van Gogh met Hirshi Ali een documentaire maakte. Zowel Pim als Theo zijn vermoord en zowel Salman als Hirshi en ook Ebru worden op eigen grond door de islamieten vervolgd. Geert Wilders wordt al vele jaren bewaakt en zal zijn hele verdere leven niet zonder bewaking kunnen. De dodenlijst is lang. HOE DURFT MEN MENSEN OP ANDERMANS GRONDGEBIED TE VERVOLGEN? Geert heeft al die jaren zijn nek uitgestoken en betaalt op divers gebied een zeer hoge prijs (denk aan zowel binnenlandse- als buitenlandse politiek en niet te vergeten zijn privé leven). Of men nu wel of niet op hem stemt het is zeer en zeer onrechtvaardig deze man te verguizen. Geert heeft het voortouw genomen en nu pas nemen diverse politieke partijen sommige standpunten van hem over in de hoop op het premierschap. Het Osmaanse rijk heeft al drie keer voor de poorten van Wenen gestaan om Europa te veroveren c.q. te islamiseren, dus de lange arm vanuit Turkije in de vorm van dictator Erdogan is natuurlijk geen verrassing. De heer Kuzu van Denk (doet deze naam geen eer aan) zou beter de stekker uit zijn eigen partij kunnen trekken i.p.v. artsen van een te snelle levensbeëindiging beschuldigen. Kuzu is een gevaar voor onze democratie om de eenvoudige reden dat hij mensen tegen elkaar uitspeelt en duidelijk verdere islamisering van het Westen propageert. Wetswijziging dringend noodzakelijk, zodat iemand d.m.v. afsplitsing niet een eigen politieke partij kan oprichten; ieder ander heeft daarvoor 40.000 handtekeningen nodig. Hebben wij met Denk het paard van Troje binnengehaald? IS KUZU DE MOL?
   Ik ben nog steeds een zwevende stemmer met een lichte voorkeur voor een linkse partij en hoop met heel mijn hart dat er geen NWO uitbreekt.

  3. Marijke 111.3
   Naar mijn mening heeft stemmen geen enkele zin maar als je dan toch wilt stemmen is de keuze voor een linkse partij misschien nog de beste optie (zolang het niet GroenLinks of D66 is) om te voorkomen dat Rutte nog meer handtekeningen gaat zetten onder verdragen die tegen ons werken in Brussel.(partij voor de dieren misschien?).
   De Turken hebben de boel nog verder op scherp gezet.
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/03/schandalig-journalist-turkse-npo-nederland-liet-srebrenica-bewust-gebeuren-om-europa-van-moslims-te-zuiveren/ Tja als je als Turk niet verteld dat je samen met de VS een Turks-Amerikaans dealtje hebt gesloten om Europa in twee te delen met de bedoeling om het westen van Europa te islamitiseren en een wig tussen de russen en west Europa te drijven waarbij dan ook nog het priveleger van de Bilderbergers ingezet is en nog steeds wordt en dat Turkse officieren ten tijde van Srebrenica betrokken waren bij het trainen van terroristische groepen zelfs dan heb je als Turk nog geen recht om verwijten aan het adres van Nederland te maken die onterecht zijn maar kun je beter de hand in eigen boezem steken.(zie verwijzing uit 111.2).

  4. Arnold 111.3

   Arnold, al het persoonlijke is politiek en alle politiek is persoonlijk. Niet stemmen is dus een verloren stem. Jammer, want je stemadviezen qua partijen zijn goed.
   Vanavond of vannacht weten wij door wie en welke partijen NL de aankomende vier jaren zal worden geregeerd.

  5. Marijke 111.5
   Natuurlijk heb je gelijk dat niet stemmen een verloren stem is maar waar je ook gelijk in hebt is dat het ook persoonlijk is.
   Ten eerste ben ik ervan overtuigd dat onze regering alleen nog maar gebruikt wordt om wet en regelgeving in Nederland aan te passen in het belang van Brussel.Gevolg is steeds minder rechten en meer plichten en natuurlijk controle door camera toezicht en digitale controle terwijl we ook financieel uitgekleed worden waarvan veel ook weer naar Brussel gaat via bv naheffingen van honderden miljoenen omdat het zogenaamd beter met de economie gaat terwijl hier kinderen zonder ontbijt naar school gaan en mensen naar de voedselbank moeten en soms na drie jaar ook daar niet meer terecht kunnen.De rechtspraak is corrupt en de top van justitie helemaal en dan denk ik aan bv voormalig officier van justitie Fred Teeven,Demmink,hoge lieden van politie die dure feestjes gaven en geld verkeerd besteedden om maar wat te noemen.
   Wanneer ze mijn stem toch gebruiken ook al ben ik niet wezen stemmen is dat zonder mijn toestemming maar mijn geweten blijft zuiver.
   Die debatten op tv waren theater want over echte problemen werd niet gesproken,waarom stelde men geen vragen over corruptie bij politieke partijen of overheidsinstellingen en wat ze daar aan willen doen?
   Hoe democratisch is het als op voorhand al partijen uitgesloten worden zoals de PVV?(of je nu voor of tegen die partij bent maakt niet uit).Hoe nu verder met Turkije en wat als Erdogan de poorten open zet voor vluchtelingen? (Rutte heeft wel gezegd dat er ondertussen een soort back up zou zijn dus daar maakt hij zich geen zorgen om maar is dat terecht?).De NAVO,gebleken is dat de inval in Irak onterecht was en Blair heeft daarvoor excuses aangeboden maar wordt niet bestraft wat vind de politiek daarvan en waarom worden de toenmalige ministers en verantwoordelijken uit Nederland niet ter verantwoording geroepen?Bestaat de kans op herhaling? daarom stem ik niet.

  6. De rol van de MSM en Rutte zelf:Vooral na het gebeuren van afgelopen weekend lieten ze telkens Rutte als een premier zien die zijn rug recht hield en hij werd als een echte leider weggezet die zich niet door Erdogan liet intimideren.Vervolgens is naar mijn mening de “doodsteek” voor Wilders geweest toen Rutte zei dat hij niet nooit niet met de PVV zou gaan regeren juist of toevallig op het moment dat hij door de MSM als man met ruggengraat werd opgehemeld.
   Toen wisten de mensen die op Wilders zouden willen stemmen dat het geen zin meer had om op hem te stemmen.
   Democratie is dan ook in Nederland ver te zoeken want niet de kiezer bepaald maar politieke partijen die andere partijen uitsluiten en zo wordt de kiezer bedrogen.

  7. Arnold 111.6 en 111.7

   Arnold, je analyse klopt als een bus. Het kost mij moeite om zo’n deprimerend wereldbeeld te accepteren; het is echter wel de realiteit. Nu de definitieve uitslag afwachten.

  8. Overal waar de televisie veel tijd en energie in steekt is ONBELANGRIJK. Hoe meer uitzendtijd er aan iets besteed wordt hoe onbelangrijker het is (brood en spelen).

   “If a politician found he had cannibals among his constituents, he would promise them missionaries for dinner.”

   – H. L. Mencken

   90% van de wetgeving in Nederland komt uit Brussel (EU). Die 150 parlementsleden zitten er dus voor 10% van de regelgeving. Dan zijn alle belangrijke partijen voor 100% geinfiltreerd door de CIA. Waar gaat het over? Nergens. In Frankrijk waren 7 belangrijkste partijen geinfiltreerd door de CIA in 2012.

   https://tinyurl.com/yyneypqa

   “Democracy is only a dream: it should be put in the same category as Arcadia, Santa Claus, and Heaven.”

   – H. L. Mencken

   Ik heb mij kostelijk vermaakt. Veel gelachen! Vooral om de mensen om mij heen die geloven in het sprookje.

   “A national political campaign is better than the best circus ever heard of, with a mass baptism and a couple of hangings thrown in.”

   – H. L. Mencken

   “I confess I enjoy democracy immensely. It is incomparably idiotic, and hence incomparably amusing.”

   – H. L. Mencken

   Mijn vriendin geloofd ook in democratie. Ze durft mij niet te vertellen op wie zij gestemd heeft. Een hele inteligente vrouw maar ook Jesse Klaver die al 3 maanden geleden geselecteerd is als de nieuwe Nederlandse premier (sinds Rutte alle geloofwaardigheid kwijt is momenteel, en dat is het allerbelangrijkste voor een sprookje!) op de Bilderberg converentie.

   https://youtu.be/rVXekzwkz10

  9. die zwarte doos zal en moet natuurlijk in de auto, Klaver zal dat wel even regelen voor de bulderberg, 27 jaar geleden net an tegen gehouden maar de armlastige malle eppie duimel game simulatie drone jeugd van tegenwoordig zal het worst wezen blijkt, gemeutel over ‘normen en waarden’ alsof het weer balkenende tijd is van 20 jaar terug, en vroeger was het creepy MaaiWeggen die het rekening rijden probeerde te pushen in opdracht van de meesters achter de schermen, blij dat ik gisteren op de valreep toch nog even snel gestemd heb op de FVD van Thierry, met 2 zetels mag tie in de kamer plaats gaan nemen. ‘Rekening-rijden zinkt weg in organisatorisch drijfzand’ https://tinyurl.com/y2hvwv4f de verzekeringen alvast blij nu want ze kunnen via het groene smart zwarte klaver kastje per kilometer gaan bepalen of je wel ‘goed’ genoeg stuurt anders verhoging van de premie. de co2 propaganda heeft blijkbaar z’n werk gedaan op de scholen. en Jenne verdomme je staat onlangs net zelf te verkondigen dat je zelf al 46 jaar niet gestemd hebt en nu ga je iemand anders onderwijzerig de maat nemen of tie wel of niet gaat stemmen, kom op zeg!

  10. Hypr Alert,

   heb al langer als 50 ig jaar niet gestemd, door omstandigheden, en ook onwil.
   Nederland is van een land met een bewuste arbeiders klasse, verworden tot een opportunistisch ontevreden onder de schulden wegkijkende samenleving.
   Het spel gespeeld door de pseudo liberalen knechtjes van de elite, stakingbrekende zich zelf verkopende aan de hoogste bieder, gelukt, de enigste overgebleven partij die ooit het juk van het super kapitalisme heeft weten aftegooien, de PvdA de partij van onze vaders, is in verkeerd vaarwater gekomen en gestrand, of ze nog vlot getrokken kan worden betwijfel ik.
   Zou zeggen bereid je voor op wat er op ons afkomt in de echte wereld, waar stemmen op die of die niets uit zal maken, wacht maar af.
   Verder heb ik altijd mijn verantwoording genomen voor mijn daden en denken, en wat een ander denkt of doet, nou dat is een gegeven, vriendelijke groet Jenne

  11. Hyper Alert, het volgende de normen en waarden van één volk, is een door lange evolutie een gevoelsmatig iets, wat wel of niet kan, wat wel of niet mag ook, we hebben als volk een erfenis gekregen van onze voorouders die we behoren te koesteren, wat dus niet gebeurd, dagelijks te zien en ervaren, dus denk hier niet te ligt over, verder heeft ieder e Nederlander zijn persoonlijke leefrechten, mag zich zelf zijn, als hij daar voor de volle verantwoording neemd, en ook de gevolgen.
   Verder zouden de Nederlanders in het algemeen er goed aan doen dit stukje historie vererft wat er nog is met hand en tand te verdedigen,
   van een knalhard zeevarend volk zijn we verworden tot een lading pieppopetjes, nou groet Jenne

  12. Je kletst Arnold, het wel of niet kiezen heeft niets en alles te maken met Democratie.
   Wilders is de altijd verliezende partij voor velen, terwijl hij nu toch 20 zetels heeft en is geklommen, de VVD heeft verloren, de nieuwe vangnetjes partijen varen daar wel bij, heb dit al uitgelegt, Rutte/VVD moet aan de macht blijven, van wege de financiele infrastructuur in Nederland als Geld was, en belasting paradijs, het echte gekonkel kan beginnen, en ja dat hoort ook bij een democratie,
   en weet je de vacanties zijn al besproken, het is een vreselijke egoïstisch gebeuren, dit denken gaat niet verder als onze lands grenzen, dat er overal mensen verhongeren en worden afgeslacht ach dat is maar bijzaak, voor de genen die dit soms een gewetens vraag was/is zijn weggevaagt, ja dat is de réaliteit, Jenne

  13. Jenne 111.13.

   21 september 2016 om 18:05

   Vanmiddag een stuk gekeken van de beschouwingen en waar ik al voor waarschuwde dat het volgende kabinet naar mijn mening gaat bestaan uit PVV,VVD eventueel ivm een tekort aan zetels aangevuld met D66 lijkt steeds meer waarheid te worden.
   Halbe Zijlstra wilde niet zeggen dat hij niet met de PVV wil regeren en noemde zelfs D66 en ik dacht Christen Unie als eventuele partners.
   Wie logisch nadenkt kan het nu al zien want dat de PVV veel kiezers trekt lijkt mij duidelijk en ook de VVD is volgens peilingen in opmars en dat weten ze in Den Haag ook.
   Stemmen op PVV en VVD is wat zij voorzien en wat in hun straatje past want het VVD beleid kan dan gewoon worden door gedrukt en Wilders heeft vanmiddag al laten zien drastische maatregelen niet te schuwen (als voorbeeld nam hij iemand van buitenlandse afkomst die op een politie auto stond te dansen) waarvan hij vond dat deze persoon zijn Nederlandse ID moest inleveren en zelfs indien hij dat had ook zijn andere nationaliteit.
   Wilders zal iedere Nederlander (hieronder versta ik iedereen met een Nederlands paspoort dus ook mensen van buitenlandse komaf die hierover beschikken)strenge en onderdrukkende maatregelen door de strot duwen en was/is dat juist niet de bedoeling?
   Het lijkt dan wel of hij de problemen aanpakt maar de echte reden is dat iedereen rechten zal inleveren en moet doen wat de staat wil zie alle wetswijzigingen in veel EU landen.
   Jenne als ik klets is het vreemd dat dit schrijven een half jaar terug toch de feiten van nu lijken weer te geven het grote verschil is dat de VVD nu de PVV zegt uit te sluiten en je kunt er donder op zeggen dat wanneer de tweede grootste partij uitgesloten wordt dat tot protest zal leiden en daarom lijkt het mij hier niet uitgesloten dat Rutte dan toch door de knieen gaat en dan heb je VVD,PVV en uiteraard D 66 met nog een klein partijtje om aan die 75 zetels te komen en Buma heeft al laten weten niet met VVD te willen regeren en ik denk dat hij wel woord zal houden.Feit is dan wel dat we zelf om de PVV hebben gevraagd wat inhoud dat we dan niet mogen mopperen wanneer ons strenge maatregelen worden opgelegd en ik denk dat dit gewoon zo uitgedokterd is of zie je de VVD al met GroenLinks regeren,denk je dat die op hetzelfde als wat nu met de PVDA gebeurd is zitten te wachten?

  14. Arnold,

   als je even kijkt de PS + GL + PvdA = 38 zetels, maar om dat hun tegenstanders er in zijn geslaagd ze te verdelen, hebben ze absoluut geen macht, dus, gaat het spel van de macht gewoon door, krijgt zijn nieuwe instructies, spelen hun theater, en alles blijft zo als het was, dat wil zeggen kilometers van het menselijke sociale denken af, maar hopelijk slaan ze de handen inelkaar, maar ja dat pluche hè, Jenne

  15. PS.
   Jenne of die demonstratie in Rotterdam nu wel of niet door gaat is niet eens het belangrijkste want:
   1.Wordt het verboden dan heb je ellende omdat het niet democratisch is.
   2.Gaat het wel door dan gaat het uit de klauwen lopen en heb je ook ellende.
   Resultaat is als je op dat moment de PVV uitsluit terwijl het de tweede grootste partij is dan leid dat tot problemen vandaar dat ik van mening ben dat Rutte door de knieen zal gaan.

  16. @111.1 Ha Arnold, ik dacht, zal even teruglezen of iemand het doorhad dat Ruttedam/Turkije een vette valse vlagvertoning was. De buit is binnen. De niet-zo-goed-geïnformeerden zagen in Rutte een standvastige vader van de Nederlandse normen(haha) die niet met zich laat sollen, de meer negatieve stemmer kon dan de Wildeman kiezen. Mission accomplished. https://www.youtube.com/watch?v=xzCEdSKMkdU

  17. Akoeta 111.17.
   De Bilderbergconferenties spelen een primaire rol (is alleen maar mijn mening).
   Wijlen Prins Bernhard was één van de oprichters en wie was hij?
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Bernhard_van_Lippe_Biesterfeld
   IG Farben was een synthetische fabriek bij Auswitsch die gebruik maakte van dwangarbeiders en bestond uit meerdere bedrijven die nu nog bestaan zoals onder andere BASF,Bayer wat multinationals zijn en waar ook mensen als Helmut Kohl en Angela Merkel hebben gewerkt.
   Prins Bernhard ging als stagiaire bij een franse dochter onderneming werken van IG Farben op 1 september 1935.
   Kijk 1+1= 2 Multinationals betalen bijna geen belasting wat logisch is als landsbestuurders en CEO,s nauwe banden met elkaar hebben en dan ook nog het beleid bepalen.(daarom moeten middenstanders kapot want dan hou je alleen de groten over die dan de dienst uitmaken).
   Ook heeft ons koningshuis natuurlijk aandelen bij bv Shell.
   https://tinyurl.com/y3dpwteg in deze verwijzing zomaar een paar (lands)bestuurders die eerdere Bilderbergconferenties hebben bezocht:
   Koningin Beatrix,Jan Peter Balkenende (ondertekenaar Lissabonakkoord ondanks Nederlands NEE),Ad Melkert,Jaap de Hoop Scheffer (NAVO),Wim Kok,Klaas de Vries,,Hans Wijers,Jozias va Aartsen (is/was Burgemeester van Den Haag na zijn eerdere politieke functie),Neelie Kroes (EU) eerder werkzaam in politiek Nederland,Maxime Verhagen,Frans Timmermans (EU na functie in politiek Nederland)en in 2012 heeft Mark Rutte de Bilderberg conferentie bezocht en nu wordt hij tegen alle verwachtingen in waarschijnlijk weer de premier van Nederland met hulp van zijn maatje Alexander Pechtold die ook de Bilderbergers heeft bezocht.
   Dan de Bilderbergconferentie vorig jaar (2016).
   https://tinyurl.com/zj3muk3 Hier kun je lezen dat Joseph Luns tot 2 maal toe in de jaren 50 heeft geprobeerd de conferentie te bezoeken zonder uitnodiging en onaangekondigd maar dat hij op last van Bernhard en een Rockefeller telg verzocht werd het pand te verlaten.
   Maar ook Aboutaleb burgemeester van Rotterdam heeft in 2016 deze club bezocht samen met Sharon Dijksma en Kajsa Ollongren (Deputy mayor of Amsterdam Bert Koenders heeft deze club ook al bezocht en is nu minister van buitenlandse zaken daarom ben ik dus van mening dat het niet toevallig kan zijn dat Turken juist na het bezoek van Aboutaleb in toevallig Rotterdam de boel op stelten zetten en dat eerder een Salafistenschool in Rotterdam niet verboden kon worden omdat het volgens Lodewijk Asscher tegen geloofsvrijheid in zou gaan.

  18. Interessant is ook het bezoek van Diederik Samsom in 2014 aan deze Bilderbergclub en dan kan de PVDA wel een onderdeurtje laten opstappen en uitzoeken hoe het komt dat de PVDA zoveel zetels heeft verloren maar als de gewone burger dat al door heeft dan moeten ze bij de PVDA wel enorm dom zijn om niet in de gaten te hebben dat de PVDA alleen maar VVD politiek heeft bedreven wat veel kapot heeft gemaakt en waarvan ze konden weten dat het de PVDA veel zetels zou kosten.Waarschijnlijk zal Diederik niet veel keus hebben gehad omdat hij opdracht van elders kreeg.Vanuit dit standpunt kun je ook vraagtekens bij de val van de ABN/Amro zetten wat de belasting betaler miljarden heeft gekost om deze overeind te houden zie welke personen van de Nederlandse bank de conferentie hebben bezocht en was het niet zo dat Zalm de EURO invoerde en nadien de baas van ABN/AMRO werd met een salaris ver boven de Balkenende norm van om en nabij de 7 ton per jaar + .

  19. Ha, die Arnold, de criminele schoft, looser Lubbers die begonnen is met van Nederland een Loosersland te maken staat niet in het rijtje!! De privatisering van de post, de trein, de telefoon enz, enz, wat van ons allemaal was, is door hem en zijn bazen doorgesluisd naar de 1%. De “socialist” Kok, kookte het heksenmengsel verder. De gezondheidsdienst is in handen van winstmakers; vroeger werkte je om je medemens tot dienst te zijn, nu werk je om de rijken rijker te maken. De regering heeft niks meer om over te regeren; alleen ja en amen zeggen tegen de bezitters. Nou ja, mensen krijgen het door en de grootste rijkdom van een land zijn de inwoners. Leve de mens. https://www.youtube.com/watch?v=1qaHyvyr43c

  20. Akoeta 111.21
   Deze verwijzing is behoorlijk veel leeswerk maar veel komt aan bod zoals :De Bilderbergclub en hun betrokkenheid bij veel criminele praktijken,chemtrails (wat vaak ontkend wordt dat die bestaan terwijl het in Duitsland publiekelijk is toegegeven)en ook in andere landen,D 66 is bezig met de zelfdodingswet voor ouderen en mogelijk zelfs voor niet ouderen en hier kun je lezen dat er al een pil is naar de uitvinder vernoemd.Teveel om op te noemen lees aub zelf maar. https://sites.google.com/site/ncfaktueel/alarm-u-wordt-vergiftigd-1 En wat betreft Lubbers heeft die de Brienenoordbrug niet door zijn familiebedrijf laten bouwen?

  21. Hoi Arnold, ik dacht misschien ben je een jong broekie, die wat gelezen heeft, maar Lubbers niet kent. Hoelang ben je al bezig met deze materie, als ik vragen mag? Nou, ik heb wat geleerd van van Rooijs-leeswerk: De 6 politieke moorden die de NAZI’s pleegde (2 niet gelukt) en zo dachten geen oorlog nodig te hebben, koning Albert I van België: wel gelukt. Met die link wil je zeggen, dat Nederland eigenlijk Duitsland is. O.k. maar waar het mij omgaat, is dat alles zo maar verkocht wordt en daarna draait het veelal om geld en niet om mensen. Vergeet de Jezu’s niet, Lubbers zat op een Jezuiëtenschool, met mijn vader toevallig. Het maakt ook niet uit, BB’s,Nazi’s,Zion’s,Jezu’s enz., één pot nat; ze tappen allemaal uit hetzelfde, negatieve vaatje en denken dat ze beter zijn. Hoe kunnen ze slapen? Ja, ik heb ook zo’n vermoeden dat Nederland, het as v/h kwaad is! Dus, als wij het zijn begonnen, moeten we het ook weer oplossen! Iemand ideeën? Pers bij BBBijeenkomsten om te beginnen. https://www.youtube.com/watch?v=RkZC7sqImaM

  22. akoeta 111.23
   Akoeta ik ben geen broekie meer en de reden dat ik veel reacties geef is omdat ik me zorgen maak over wat er wereldwijd gebeurd wat iedereen aangaat.Nog steeds geloven velen wat hen dagelijks door het NOS/RTL nieuws wordt voorgeschoteld en weten niet dat hen veel voorgelogen wordt.Daarom vind ik reageren op deze site belangrijk om te laten zien dat er een andere werkelijkheid bestaat waar door ze hopelijk “wakker” worden en gaan inzien dat er iets moet veranderen.
   Niemand heeft de wijsheid in pacht en ook ik maak wel eens een fout en zal dat toegeven wanneer het mij duidelijk wordt.
   Ik schrijf niet dat Nederland eigenlijk Duitsland is.
   Wel bestaan er veel connecties tussen Duitsland en Nederland en ook het verleden heeft zijn sporen nagelaten.Informatie haal ik overal vandaan zoals TV,internet,boeken,ontwikkelingen volgen en vooral ook door rond te kijken en met mensen te praten.
   Het gaat jou erom dat je vind/ziet dat veel verkocht wordt en dat geld het belangrijkste lijkt te zijn.Mijn mening is dat geld/macht het belangrijkste is voor een bepaalde groep en dat landen bewust ontdaan worden van hun rijkdommen en inkomstenbronnen zoals bedrijven.Nederland heeft al zijn grote bedrijven grotendeels verkocht en momenteel zijn er veel fusies wat meestal gepaard gaat met ontslag voor mensen op de werkvloer.
   Unilever op dit moment staat ook in de etalage omdat aandeelhouders (53%) dat willen voor hun eigen profijt ten koste van anderen.
   Thyssen-Krupp en vroegere hoogovens hetzelfde en vele anderen hebben dat ook gedaan.
   Naar mijn mening worden nu veel bedrijven in handen van grote multinationals gegeven die vaak tijdens de tweede wereldoorlog Hitler in het zadel hebben gehouden/geholpen.Resultaat landen hebben geen inkomsten meer uit deze bedrijven maar de elite wel.
   Landen moeten (zoals ik het zie) afhankelijk worden van de elite en daarom worden bedrijven verkocht aan telkens dezelfde grote groep multinationals.Daarom krijgen zij ook belasting voordeel via Nederland (brievenbusfirma,s) waardoor zij geen of maar 2% belasting betalen terwijl kleinere bedrijven gebukt gaan onder zware belastingen en lasten waardoor velen failliet gaan waardoor wederom alleen de groten zullen overblijven.
   Griekenland is het mooiste voorbeeld door de EU samen met de ECB en het IMF werd dat land de afgrond ingeduwd alle staatsbedrijven moesten zij verplicht verkopen en ondanks dat schuld nooit door nog meer leningen te verstrekken kan worden opgelost werden er toch leningen verstrekt waarvan ze wisten dat de Grieken verder in de problemen kwamen en dat was ook de bedoeling want dan kunnen ze beslag leggen op alles van waarde waardoor de Grieken geen middelen meer over houden om voor zichzelf te zorgen en ook hebben zij geen middelen meer om weerstand te bieden en dat is het grote doel.

  23. Bovenste,beste Arnold, een nieuwe lente, een nieuw geluid! We leven in interessante tijden, de wereld gaat naar een hogere vibratie, het is niet te stoppen, alleen te vertragen, o.a. door fracking en negatief denken. Het geld wordt afgeschaft en iedereen kan iedereen helpen hoe ze willen met een goed hart. Over de Brienenoordbrug gesproken; ja, Lubbers had een vinger in de pap, maar na 7 jaar waren er al scheurtjes in het metaal. Ik zou zeggen; iedereen die in de negatieve draaikolk zat: Begin opnieuw, vergeef jezelf en anderen en help zoveel je kunt om deze nieuwe werkelijkheid, werkelijkheid te maken, Halleluja! Het is een heldere dag, de bloemetjes bloeien, de vogeltjes zingen om ons blij te maken; kom mee naar buiten allemaal, dan zoeken we de levensstraal. De beste wensen, mensen en hier is ook een goed mens: https://www.youtube.com/watch?v=aji0fHM3jIc p.s. gisteren op 101-jarige leeftijd, is David Rockefeller overleden (leed is over).

  1. Akoeta 111.23 :
   Wat Albert I in België betreft gaat het om een “familiezaak” en als er toch een buitenlandse invloed zou zijn, dan dient U deze te vinden in Parijs.
   Wat W O II betreft zijn er enkele recente publicaties op de website van Henry Makow die afwijken van de “officiële versies” :
   https://www.henrymakow.com/hitler_and_bormann_were_traito.html
   https://www.henrymakow.com/nazi_masons.html
   De voormelde aspecten worden dan ook doodgezwegen. WO II was dan ook een bloedige komedie die geregisseerd werd door de top van de piramide!!(met behulp van handlangers in alle betrokken landen).
   Voor een goed begrip dient men ook het Stalin – Churchill pakt te bekijken :
   http://revblog.codoh.com/2009/12/finland-in-the-eye-of-the-storm/
   Zie ook de Rakowski papers(Red Symphony).

  2. Precies army mensen als “useful idiots” andere arme en misleide mensen laten vermoorden. You can not fool all the people all the time. Hun opbrengst zal zijn de complete en volledige thermonucleaire vernietiging van Londen en Parijs. Hopenlijk ook Israel. Alhoewel het mij niet gelukt is om de Arabieren daarvan te overtuigen.

   Volwassen mensen met intelligentie, macht en geld die zulke dingen doen, weg ermee! Allemaal! Het is enkel een kwestie van afwachten nu. Wraak en gerechtigheid zijn onderweg en niet meer te stoppen.

   https://youtu.be/iz6a4WkKJn0

   Hiroshima, Nagasaki, Londen, Parijs, Israel, ?

 12. De enorme opmars van de anti Europese populistische partijen, baart veel Eurofiele politici grote kopzorgen.
  Nederland wordt in het conflict met Turkije, door politici uit landen waar verkiezingen komen, Duitsland en Frankrijk, direct ondersteund. Merkel noemt in haar steunbetuiging Nederland, maar ook expliciet de naam Mark Rutte.
  Frankrijk maakt een andere keuze en laat de Turkse Minister wel een toespraak houden. Toch krijgen we ook van hen directe ondersteuning.

  Rutte hield gisteren op de Universiteit een internationale persconferentie. Hier kon hij zich profileren als een sterke en kordate leider.
  Niet vies van populistische prietpraat, manoevreerde hij zich in de positie, van de man en het land waar het populisme verslagen zou worden.
  Niet gek dat Wilders een uitnodiging naast zich neerlegde.
  Hij kon alleen maar verliezen.
  Maar de “gamechanger” in deze verkiezingen was al veel eerder begonnen. Net toen Wilders op stoom kwam met zijn verkiezingskaravaan, werd er een lek in zijn beveiliging ontdekt.
  Waardoor zijn publieke optredens direct werden geminimaliseerd.

  Zelf heb ik het gevoel, dat dit incident met Turkije weleens aangegrepen kan zijn, om als breekijzer in de verkiezingen te dienen.

  1. Vfor Vendetta,

   alles in politiek wordt direct aangegrepen om munt uit te slaan, Rutte moet blijven, om de grote geldmachine via adres boxen te laten bestaan, van de in Nederland nog aanwezige industrien of handels huizen, zijn er in wezen niet meer echt veel in Nederlandse handen, dus moet er een goed geindoctrineerde puppit aan het pseudo stuur blijven staan.
   En bij kleine verschuivingtjes gaat er niets veranderen, het Europese volk staat iets anders voor ogen, het idée Europa had best kunnen werken, maar met de Franse bureaucratie als bestuurder, en met die hoop volgevreten shit daar in Brussel die heerlijk aan het pot verteren zijn, nee dat was niet de bedoeling, ik wacht mijn hele leven al op politieke wonderen, die maar niet schijnen te komen, nou jammer dan, Jenne

  2. VforVendetta 113.
   Dit met de Turken is op zich natuurlijk lachwekkend maar omdat het grote gevolgen kan hebben is het dat niet.
   Wat ikzelf jammer vind is dat de meeste mensen de protocollen van Sion niet kennen. zo staat bij protocol 5 (despotisme & moderne vooruitgang) het volgende:Om zich van de openbare mening meester te maken,moet men deze door alles geheel en al in de war te brengen,terwijl men van alle kanten op de meest verschillende manieren onderlinge tegenstrijdige beschouwingen tot uitdrukking brengt,totdat men geen weg meer weet uit de doolhof enz.
   Daarom ben ik van mening dat alles gewoon met voorbedachte rade gebeurd en wat ik hier naar voren haal komt aardig overeen met wat nu gebeurd want velen twijfelen nu, mijn mening is als je daar doorheen kijkt door je gewoon op hun doelen te focussen je op z,n minst iets van transparantie kunt ontwarren.

  3. https://tinyurl.com/k3s97pj Vreemd van Erdogan om deze oproep te doen want vorige week bleek in Rotterdam dat veel Turken het hier niet naar hun zin hebben en afgelopen vrijdag wilden ze in eerste instantie weer demonstreren,begrijpt Erdogan dan niet dat kinderen van deze mensen het hier misschien ook niet naar hun zin zouden hebben?Waarom zegt hij niet gewoon elke Turk die het in Nederland niet naar de zin heeft kan terugkomen naar Turkije dat is voor iedereen beter.Groot voordeel voor Erdogan zou ook zijn dat hij voor steun bij eventuele toekomstige referenda geen ministers meer naar Nederland zou hoeven te sturen wat herhaling zou voorkomen.

  4. Arnold 113.3 :
   Erdogan werkt hier mee aan de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan.Hij doet dit op bevel van de top van piramide en in samenwerking met de handlangers van de NWO in alle landen van de EUSSR. Tijdens de verkiezingen diende de rel met Turkije o.a. als bliksemafleider voor het gevaar van de EUSSR project.. het geknoei met de MH 17 en het Oekraïne referendum. Een discrete bonus van deze rel was dan ook een versnelde uitvoering van dit Coudenhove Kalergi plan. Geert Wilders weet dit allemaal ook zeer goed… maar zwijgt. Erdogan speelt zijn rol dan ook subliem…cfr de regels van Sun Tzu!!! (en cfr de strategie bepaald in de Protocollen, waarvan het belang nog steeds schromelijk wordt onderschat). Arnold, toeval bestaat hier niet…op dit niveau gebeurt alles volgens het “NWO draaiboek – en het “problem – reaction – solution principe”. Men dient zelfs geen “inside kennis” te hebben om dit inderdaad te doorzien.

  5. Sub Rosa, zeker op dit niveau bestaat er geen toeval, het draaiboek,
   een ieder zuigt aan de pijp kaneel en krijgt zijn deel.
   Dit houd natuurlijk ook in dat door discussie of stemmen en of referendum niets te veranderen valt.
   Dus zijn hier hele andere maatregelen noodzakelijk, beetje a la Genies of Death !

  6. Marcel,

   Ja zou goed kunnen, als je alles steeds maar gevoelsmatig blijft bekijken en afwegen, word je en door je zelf, je Eigen zelf en de tegenstander die met jouw gevoelens niets heeft, in de luren gelegt.
   Dat ver van ons bed denken gaat ons, zo lang we er nog zijn dan, heel duur kosten.
   Van middag ontvangen wij weer twee families uit Syrië, ben benieuwd,
   dan zie je even hoe het zou moeten zijn tussen de volkeren, ja en als het dan moet, ga ik radicaliseren, met mijn voorgevoel, mensenkennis, en intuïtie dat dan weer wel.
   Jij weet net zo goed als ik, dat je als oud Amsterdamer, heel moeilijk dat in de mensen een welbehagen denken weg kan gooien.
   Maar er wordt met onze menselijke, naïve gevoelens constant een heel vies spelletje gespeeld, en daar probeer ik verandering in te brengen.
   De groep waar ik dacht bij te horen zien dit anders, nou a ju paraplu dan, ga mijn weg, en maak het beste van mijn stukje leven, groet Jenne fijne Zondag, Jenne

 13. We worden weer kostelijk vermaakt met “TurKey van Brood en Spelen”

  Terwijl de martel en moordpartijen onder auspiciën van Bilderbergers & CO met Parlementaire instemming onverminderd doorgang vinden.

  Zie en beluister het schokkende relaas van een Amerikaans echtpaar die Arabische Lente slachtpartijen in Libië op instigatie Hillary Clinton / McCain / Obama / NATO op miraculeuze wijze ternauwernood hebben overleeft.

  Overleefd: met dank aan de echte helden het prachtige Libische volk, Tribal leaders Khadaffi en de als altijd bad gay geportretteerde Russen welke rol vroeger slechts was voorbehouden aan het uit schot de Indianen
  https://www.youtube.com/watch?v=jBV-GDfm6Ks
  Debriefing aan Trump absolute must voor ieder één die nog twijfelt welke Bilderberglakei we morgen weer als morele façade in het Parlementaire zadel helpen.

  1. JoAnn&James Moriarty: zout van de aarde. (iedereen genoeg goed zeezout met mineralen tot zich nemen) De wastobbe moet schoon wassen; Washington. Wat kunnen we leren van Libië(vrijheid)? Één goed land waar je woont is geen garantie voor een mooie toekomst; alle mensen in de wereld kunnen samenwerken naar een gelukkig leven voor iedereen. Zie het voor je, dat is het begin!!!

 14. Vandaag gelezen:

  German Chancellor Angela Merkel and Dutch Prime Minister Mark Rutte secretly agreed to accept hundreds of thousands of refugees from Turkey each year as part of an EU-Turkey deal but did not inform other EU leaders, a book by a German journalist says.

  https://www.rt.com/news/380581-merkel-turkey-refugee-deal/

  In particular, they gave consent to the idea of Europe taking between 150,000 and 250,000 Syrian refugees from Turkey each year even after the massive inflow of asylum seekers and migrants to Europe would have subsided and the principle, under which the EU should accept one Syrian refugee for each asylum seeker returned from Greece to Turkey, would not work anymore.

  Over achterkamertjes politiek gesproken!

 15. Het politieke systeem is een GEVANGENIS voor zij dit gaan stemmen. Als je stemt en jouw partij wint en ze doen toch lekker waar ze zin in hebben dan ben jij daar verantwoordelijk voor.

  Als je gaat stemmen en jouw partij verliest dan zie je dat ook als jouw Nederlaag en accepter je dat er besluiten worden genomen waar jouw partij het niet eens mee is.

  Dus enige manier om NIETS en dan ook maar NIETS van de onzin te hoeven accepteren van die CLOWNS in Den Haag is NIET stemmen want dan heb je GEEN enkele verantwoordelijkheid voor wat dan maar ook.

  1. Wim Kan zei het al;
   Democratie is de wil van het volk. Elke ochtend lees ik verbaasd in de krant wat ik nou weer wil.

  2. Een heerlijk leven zonder verantwoordelijkheid en volledige anarchie, Ja dat is de toekomst van de mensheid.

  3. Een ieder die denkt dat volledige anarchie een wereld zonder verantwoordelijkheden is , heeft het gruwelijk mis. Het is een wereld met volledige verantwoordelijkheid van/voor jezelf en je mede mens. Je geeft je verantwoordelijkheden alleen niet meer uit handen,geen leider meer bij wie je de verantwoordelijkheid kan neerleggen, en waar je je vervolgens achter verschuilen kunt.

  4. Als je stemt dan neem je deel aan het spelletje. Dus dan wordt het veel moeilijker om je te distantieren geestelijk van alle oorlogen en misdaden die in jouw naam gepleegd worden. The system is rigged! Ze hebben alle rechters omgekocht, justitie is volledig corrupt aan de top en de politici voeren enkel het beleid uit van de multinationals, de bankiers en hun geheime clubjes.

   Niet meedoen. Het spelletje is VALS. Er wordt vals gespeelt. Dus vernietigen! Eerst vernietigen. Iets nieuws verzinnen is helemaal niet nodig. Gewoon vernietigen.

  5. Zolang de politiek niet doet wat zij tijdens campagnes beloven is elke stem op welke partij dan ook zinloos.Wederom staan we op het punt om een regering te krijgen welke bestaat uit coalitiepartijen wat inhoud dat er van beloftes weinig nagekomen zal worden omdat dan een marktwerking ontstaat wat te vergelijken is met ruilhandel.
   Gevolg is dat in campagnes mooie beloften zijn gedaan terwijl de betreffende partijen geen garantie kunnen geven dat zij het ook na kunnen komen omdat ze simpelweg niet weten wat ze moeten inleveren om iets voor elkaar te krijgen.Zo heeft de PVDA zijn complete achterban volledig in de kou laten staan onder Rutte en ook Rutte zelf heeft € 1000,- voor iedereen beloofd,geen geld meer naar de Grieken enz waar ook niets van is terecht gekomen en dan kunnen sommigen wel zeggen dat ze toch trots zijn omdat ze IETS voor elkaar hebben gekregen maar zo kun je een land niet regeren zoals je ook een schip niet kunt laten varen wanneer je wel een schip hebt laten bouwen maar vergeet om hem waterdicht te maken.
   Er kan maar één kapitein op een schip zijn en dat geldt zeker ook voor het land regeren.Daarbij komt dan ook nog dat een coalitie vaak uit 3 of 4 partijen bestaat en dan kun je net zo goed stemmen overslaan en in overleg met alle partijen een beleid voeren wat gewoon vanwege de verschillende standpunten onmogelijk is en alleen tot wrevel en wanbestuur leiden zal.Conclusie een ieder die nu gaat stemmen weet 1. niet waarvoor hij/zij stemt 2. houdt het verrotte systeem in stand 3.Houd niet alleen zichzelf maar iedereen voor de gek en vervolgens gaan de meesten straks weer mopperen omdat de politiek niet doet wat zij willen terwijl ze daar zelf voor hebben gekozen.

  6. PS.
   zoals charles claessens in 115 schrijft komt bij voorgaande ook nog gelieg en bedrog door de MSM en de politiek zelf en ook weet niemand wat in de achterkamertjes bekokstoofd wordt en waar voor getekend wordt.STEM NIET AL IS HET ALLEEN MAAR OM TE LATEN ZIEN DAT HET ZO NIET VERDER KAN EN DAT ER OOK EEN WET OPENBAAR BESTUUR IS DIE ZIJ DIENEN NA TE KOMEN.

  7. Als de politici doodsbang zijn voor het volk dan gaat het fantastisch. Als het volk bank is voor de politici (elite) dan gaat slecht.

   Ik denk er 20 jaar over na om boeken te schrijven die mensen met terminale ziektes motiveren om waar dan ook de elite om zeep te helpen. Zijn 50.000 mensen per jaar die te horen krijgen dat ze nog 3 maanden te leven hebben. Als ze nou allemaal iemand afknallen van de elite. Schrijf boeken of stukjes die dat bewerkstelligen.

   Sith Lord ideeen.

  8. Genies of Death,

   de mensen wachten op het Armageddon gebeuren als beschreven in de Bijbel, nou dat is opnieuw ontstaan bij de Créatie van de Islam, Gods gezel, en zo lang is het ook al aan de gang, ik ben geen dweper, maar zie wel en heb dit ook persoonlijk ontmoet, de echte dodelijke Islam, dood en vernieteging voor alles wat anders is, en dit vernietegen, heeft nog nooit stil gestaan, denk er maar over na, zo is het, ach voor de rest, of je nu door de kat of de honfd gebeten wordt, om het even, Jenne

  9. mob o crazy, de wil van de grootste gemeenste knokploeg, daarom noemen communistische landen zichzelf graag zo “the democratic republic of china” https://tinyurl.com/yyhbbb3e dit maakt mij o.a. aan het twijfelen voor morgen inmiddels nu dusz, toch maar niet op de FVD gaan stemmen misschien, om die reden bijvoorbeeld, ’the game changer’ zou nu het ottomaanse rijk zijn, daar wil ik mij niet in mengen, in de rij voor het stemvee bureau lokaal, en wat Thierry voor mijn persoonlijke situatie doet weet ik in het geheel niet eigenlijk, Hiddema weet het goed te verwoorden bij Mens op visite, dat wel, en de grote leider van de FVD heeft op voorhand al gezegd dat ie welzeker samen wil werken met de WildemanPartij die ik niet vertrouw, brrrrr krijg je dat weer, rechtsmatig is de 1 pitter wildeman beweging geen partij, in die zin zijn deze verkiezingen bij voorbaat rechtsongeldig lijkt mij, niet stemmen betekent in ieder geval dat ik niet akkoord ga met het systeem, Jan Roos schijnt in de EU te willen blijven, valt me vies tegen van hem, is al een reden om daarom niet op VNL te gaan stemmen, hoor nu dat Roos helaas ook de flinke jongen gaat uithangen tegen een denkbeeldige Ottomaan die niet eens bestaat, te groot te divers. Maar goed ineens is verRuttieboy nu de grote jongen omdat ie zei ‘dit kan zo niet langer…’, ik geloof er geen barst van, ik blijf thuis, P.F. is de eerste en de enige laatste waar ik ooit vol overtuiging op gestemd heb en wuh weten hoe dat is afgelopen met een sniper op het dak en een milieu patsy met privileges. ik ben het in deze met je eens Odette.. http://concert.arte.tv/de/agnes-obel-im-pariser-college-des-bernardins – ‘stretch your eyes’ ik heb geen zin om in de rij te gaan staan bij een stel rtl bankstel desillusionisten die denken dat het goed is om op denk of op wild of op groen of op die beperkte brabantse oogjes met duidelijk hardrock hersenbeschadiging van de geroemde sp op de wc te gaan stemmen.
   Jordan Maxwell – The Dawn Of A New Day https://vimeo.com/120315056 Is het eigenlijk mogelijk om op Eva te stemmen? of anders Marianne maar die houdt alleen van dieren, das zo jammer.. http://www.bosbouwbeleggingen.nl/bosbouwbeleggingen.nl/pics/Marianne%20Thieme.jpg

  10. Genies of Death 116.7.
   Nergens voor nodig om mensen af te schieten.Als de rechtspraak op deze wereld zou doen wat ze moeten doen zou al veel dood en verderf voorkomen kunnen worden.Die paar % elite (bankiers,multinationals enz) hebben ontzettend veel geld wat ze nu gebruiken om slechte dingen te doen die hen meer macht geven en dat zou moeten veranderen.
   Miljoenen mensen op deze planeet dreigen door honger en dorst om te komen terwijl de elite champagne zuipen en zich vol vreten en dat noem ik gewoon moord.Waarom noem ik dat moord? omdat zij uit eigen belang het nalaten om mensen te helpen terwijl ze het wel kunnen.
   Zij zijn rijk omdat ze het milieu aan tasten door bossen te kappen,troep de atmosfeer in te blazen enz om puur financieele reden terwijl ze de gevolgen daarvan door anderen laten dragen.
   Indien er nog recht is dan zijn ze op z,n minst nalatig en medeplichtig aan moord en vaak ook nog met subsidie en gunstige belastingmaatregelen wat vaak via Nederland mogelijk is gemaakt en elke stem vandaag houd dat in stand.Trump roept de Navo moet 2% BNP aan defensie (lees oorlogstuig) besteden en Belgie en Nederland staan voorop wat MILJARDEN kost maar ze helpen ook arme landen zeggen ze en dat klopt ze geven een paar MILJOEN en dat bewijst dat ze liever meewerken aan dood en verderf dan aan mensen helpen van uw en mijn belastinggeld wat op deze manier bij de elite terecht komt.

  11. HyperAlert 116.9
   VerRuttyboy (Mark Rutte) zou nu de grote jongen zijn omdat hij riep “dit kan zo niet langer” schrijf je en verhip wat zien we na jaren van bedrog en liegen (Oke daar heeft hij sorry voor gezegd) krijgt hij waarschijnlijk een herkansing.Ook heeft verRuttyboy gezegd dat de middenklasse nu aan de beurd is om mee te mogen profiteren van de “betere economie” en daar gaat hij wederom in de fout want hij weet ook dat veel middenstanders failliet zijn gegaan dankzij zijn beleid van afgelopen jaren dus wie kunnen er dan nog van profiteren?Dit is gewoon het paard achter de wagen spannen want de enige die hij wat gunt zijn de grote multinationals en banken.
   Elke middenstander die VVD stemt tekent voor zijn/haar eigen ondergang want de groten moeten alle macht krijgen en verRuttyboy gaat ondertussen op de oude voet verder.

  12. Arnold

   Je somt zelf alle redenen op om ze juist wel af te knallen! Ik ga daar geen propaganda voor doen want is te veel werk en een grote bom op Londen heeft een beter resultaat. Daar heb ik al 3 jaar aan gewerkt dus het is nu een kwestie van afwachten.

  13. Genies of Death.
   Eerst bewijzen dat zij foute dingen doen en dan de rest van hun leven in een steengroeve laten werken onder zware bewaking lijkt mij een beter alternatief.Met het geld dat dan vrij komt zou de armoede over de hele wereld opgelost kunnen worden.Zeg maar een soort vrijwilligerswerk zodat ze ook hun steentje bijdragen.

  14. Arnold

   Ik deed ooit propaganda tegen die bankiers. Toen last en zag ik berichten dat er over de hele wereld 1 per week afgeknalt werd. Toen ging ik rekenen. Dat is dus 52 per jaar. Een grote bom op Londen en je hebt er in 1 klap 10.000. Ze hebben zelf 300 jaar arme mensen andere arme mensen laten vermoorden vanwegen hun ambitie en hebzucht. Geen enkele medelijden heb ik met ze. 0.0

  15. Genies of Death 116.15.
   Medelijden heb ik ook niet met hen die een NWO nastreven en niets om mensenlevens geven.Zoals jij het zou willen aanpakken vind ik te ver gaan want hoeveel onschuldige mensen zouden met een bom op bv Londen omkomen? Moest het al ooit zover komen dat bankiers berecht zouden worden dan denk ik dat een straf zoals ik in 116.13 beschreef een betere optie is omdat ze dan vanuit hun luxe/comfort leven ineens in een situatie terecht komen waarin ze zelf de rest van hun leven kunnen ervaren wat leed is waar ze zelf voor wat betreft andere mensen voorstander van zijn.Niemand heeft het recht iemand anders te doden en deze optie zou anderen waarschuwen omdat het eventuele vooruitzicht op een dergelijke straf hen niet aantrekkelijk zal lijken.

  16. “Great victories demand high casualties.”

   – Georgy Zhukov

   100 miljoen tot 1 miljard mensen is het zeker waard.

 16. Voor mijn gevoel ziet het er niet zo erg fijn uit, de toekomst van Europa dan, Facisten in de Oekraïne, Een Moslim leger in Kosovo, en de USA basis Ramstein wordt vergroot, de Zweden en Noren nodigen de Turken uit om te komen preken, waar hebben wij het dan nog over !

  de Apocalypse komt er aan, hij is al heel lang aan de gang, voor sommige mensen, we zitten er midden in, maar kijken weg, nou het zij zo, in Indonesia het oude Oost Indië, zijn zeker 1200 000 mensen vermoord, door de USA met Indoneschise hulp natuurlijk, dat zijn er aanzienlijk meer als door de Turken omgebrachte Armeniërs, groeten Jenne

  1. En alles heeft een prijs, je betaald voor alles in je leven, ook voor niet stemmen, wegkijken, de Athéist spelen alles, het lot weet ook jou altijd te vinden, Jenne

 17. Geen enkele politiek of politicus die mijn stem zal krijgen of verdient (pvdd uitgesloten) steeds maar weer worden wij gehypnotiseerd en voor de gek gehouden en realiseren de werkelijke chaos om ons heen niet. Ik ben het zo zat dat ik hoop dat de aarde vergaat en iedereen inslikt. Erdogan of Wilders voor mij zijn ze allemaal hetzelfde. Ik heb maar een enkel paspoort en dat is de Turkse, mijn stem zou ”ja” geweest zijn enkel omdat ik rechten wil voor iederee ongeacht hun religieuze achtergrond maar besef eigenlijk dat dit niet verstandig zou kunnen zijn, iedereen heeft een dubbele agenda. Ik pas.

 18. Ik herhaal nog maar weer eens een waarschijnlijk al grijs geciteerde uitspraak: “Als verkiezingen werkelijk een wezenlijke verandering teweeg zouden kunnen brengen, dan waren ze al lang verboden!”

 19. Ik heb de vele reacties gevolgd , en ik heb toch enkele bemerkingen over verschillende standpunten :
  1. Er is het adagium : “afwezigen hebben ongelijk”,
  2. Door niet te stemmen, is men akkoord met het huidige gevoerde beleid en met de partijen die dit beleid voeren,
  3. Als men dan een keuze moet maken komt het er enerzijds op aan de minst kwade te kiezen en anderzijds deze die de aan de macht zijnde partijen het meeste schrik aanjaagt. In dit geval kan dit zeker geen linkse partij zijn, gezien deze allemaal zonder uitzondering betrokken zijn bij de invasies, van waar ook. De enige partij die dan in aanmerking komt is de PVV van Geert Wilders, ook al sluit men hier een pakt met de duivel. Anderzijds is men zeker dat de PVV nooit in de regering zal komen.. zodat de keuze voor de Geert beperkt blijft tot een duidelijk signaal.
  4.Het debat tussen Rutte en Wilders is het toppunt van bedrog, beiden kunnen immers elkaar ontmaskeren en afmaken, maar doen het niet. Beiden kennen immers ook elkaars verborgen agenda!!!
  5. De rel met Turkije heeft Rutte de rol bezorgd van “redder in nood”.
  Waartoe een paar hondenbeten al niet goed voor zijn. Op geen enkel ogenblik heeft Rutte het echter aangedurfd om in de geschiedenis te delven naar het Osmaanse en Turkse verleden. Waar bleef o.a. de genocide op de Armeniërs?? Nu bleef het beperkt tot vage commentaren !! Het NWO project mocht immers niet in gevaar gebracht worden met bijtende analyses.
  6. De belangrijkste vaststelling die men dient te trekken is de macht van de Turkse 5 de colonne en dito Paard van Troje…!! Zie ook in Duitsland – Oostenrijk en België. Tot tweemaal toe heeft men ze kunnen tegenhouden in Wenen, maar nu zitten ze al binnen de muren. Binnen de Arabische en islam wereld, staan de Turken aan de top van de piramide..en ze kijken ten andere neer met een grote minachting op diegenen die onder hun staan. Wij zijn hier dan ook getuige geweest n.a.v. dit conflict , van de enorme slagkracht van deze 5de colonne. Hierbij worden de autochtonen van de respectievelijke EUSSR landen gedegradeerd tot “lammetjes” klaar om afgeslacht te worden.
  Dit alles kan alleen maar zeer slecht eindigen.

  1. Ik reageer slechts op één punt .
   Door niet te stemmen zend je een signaal dat dit systeem niet door jou ondersteund word.
   Stem je wel ( eigen keuze) maak je er jezelf onderdeel van de wettiging van welk te voeren beleid dan ook , geen piepen achteraf, je hebt je stem weggegeven!!
   Stem je niet neem je het heft in eigen handen en neem je je verantwoordelijkheid.
   Stem je wel, geef je de verantwoordelijkheid voor jezelf aan een ander, die zonder last of ruggespraak zijn ding doet, wel met een eed van trouw aan een onwettig staatshoofd.

  2. Mooie en duidelijk commentaar Sub Rosa, zo denk ik er ook over.

   Marcel, je zet dit niet stemmen neer als een daad, wat het niet is, je maakt je zelf alleen maar onzichbaar, en ook zonder jouw stem, gaat het gewoon door, en zal je duidelijk onder de overheids beslissingen blijven vallen.

  3. Sub Rosa
   punt 2 Door niet te stemmen,is men akkoord met het huidige gevoerde beleid en met de partijen die dit beleid voeren.Als dat zo zou zijn dan had ik reden gehad om op één van die partijen te stemmen en had ik dat ook gedaan dus dat klopt niet.Verder ben ik het wel met u eens.Nu is het wachten tot er bloed gaat vloeien ik hoop van niet maar verwacht het wel zo is al bekend dat vrijdag weer demonstraties gaan plaats vinden in Rotterdam (dat heeft Aboutaleb al medegedeeld).

  4. Jenne
   Het gaat over verantwoordelijkheid hebben/nemen, ik ben op geen enkele manier verantwoordelijk te houden voor het toekomstig te voeren beleid. Diegene die hebben gestemd hebben wel hun verantwoordelijkheid gegeven aan de toekomstige beleidsmakers!

  5. Marcel 120.1 :
   Door niet te stemmen blijven de klassieke partijen aan de macht. Het belangrijkste is niet hoe U dit “niet stemmen” interpreteert, maar wel hoe zij dit interpreteren, en dat is heel eenvoudig : de thuisblijvers zijn akkoord. Het is trouwens hun “natte droom” dat alle gevaarlijke kiezers zouden thuisblijven en alleen hun getrouwen stemmen. Zij zijn alleen onder de indruk van wat er in het stemhokje gebeurt.. (afgezien van de kiesfraude)en dus niet van diegenen die van thuis uit een “signaal” geven, maar mee ze ten andere eens goed lachen. Op basis van de eerste exit-polls lachen de “klassieke partijen” zich in middels al krom!! Spijtig… de “overwinning”(sic) van Rutte zal immers duur betaald worden. (ook door de niet stemmers).

  6. Sub rosa 120.4 How els can i explain. Het is werkelijk eenvoudig , als ik niet deel wil hebben aan een systeem doe ik niet mee , of dat systeem mij wel dan niet meetelt doet niet ter zake.Net als met militaire dienstplicht, ik ben weigeraar S5 met aantekening geestelijk verzet tegen de krijgsmacht!! Ik heb principes en dat kan je van GEEN ENKELE Politicus zeggen! Hoe kan ik dan op een stemmen?

  7. Sub rosa
   En natuurlijk een ieder die dit leest ….. Hoe kan enig wet die is bekrachtigt door een “staatshoofd ” vanaf Wilhelmina, wettelijk zijn ? Gezien haar “vader” syffiles had en niet in staat was tot het verwekken van nageslacht? Of na het uitwijken van Haar tijdens de 2de wereld oorlog en het besturen van het land vanuit ballingschap( tegen de grondwet beide)Er is nooit een volksgericht geweest dat haar koningschap heeft hersteld! Staatsrechtelijk is Nederland nog steeds een provincie van nazi Duitsland !! Doe eens je huiswerk!

  8. Wat ik wel vindt dat Nederland wel altijd duidelijk blijk geeft in zijn verdeeeldheid, politieke verdeeldheid, toch over een democratisch hart te beschikken, daar zijn er maar weinigen van op de wereld, vergeleken met die klote Erdogan, zitten wij wel op de top van de wereld, ja goed gevoel over, groet Jenne

  9. Marcel 120.7 :
   U heeft principes.. U stemt niet… U heeft Uw militaire dienst geweigerd.. . U doet niet mee aan het systeem… allemaal prachtig. Wat gaat U dan doen als er morgen een bende met “kromzwaarden” voor de deur staat?? Hun zeggen :”Jongens ik heb er niets mee te zien….ik sta buiten het systeem!!!” Of eisen van diegenen die wel in het systeem gebleven zijn : “Haal mij hier uit de shit….”. Dit alles kan vlugger gebeuren dan U denkt. Kijk rond U.. in Frankrijk.. Duitsland.. Ik verwijs ook naar punt 6 van mijn reactie Sub Rosa 120. Marcel, het gaat hier fundamenteel niet over stemmen of niet, maar over het overleven of de ondergang van onze westerse maatschappij en beschaving, waar tegen door de NWO op alle mogelijke manieren wordt oorlog gevoerd. Bij een dergelijke strijd op leven of dood, is het alle “hens aan dek…” en “nood breekt wet….”. Het staatkundig statuut van Nederland is mij bekend.. maar in de actuele toestand doet dit niets ter zake. Als het huis in brand staat, wordt er geblust…en red men de bewoners. Men neemt dan zijn verantwoordelijkheid. We zijn dit moreel verplicht t.o.v. het nageslacht.

  10. @Sub rosa
   Ik moet dus handelen uit angst en daarom een systeem dat juist die reden tot angst heeft verzorgt en dat zal blijven doen steunen ? Byzonder, maar ik dacht het niet. En dan daarbij laat maar komen die kromzwaarden, het is een kwestie van hoe te sterven niet of dat ooit gebeurt. Ik sta voor wie en wat ik ben en neem daarvan de conse quenties, dat wie dan ook daar moeite mee heeft deert mij niet in het minst.Uiteindelijk moet ik met mijzelf leven , en dat zou ik niet kunnen als ik me moest conformeren aan een corrupt en verrot systeem omdat angstige mensen zeggen dat juist dat ons zal redden.

  11. Marcel 120.11

   Jouw standpunt kan ik helemaal begrijpen. Zelf ben ik afgekeurd voor het leger en niet op S5. Ik zou anders ook geweigerd hebben. Toen de dienstplicht er nog was, werd aan dienstweigeraars een gelijksoortige hypothetische vraag gesteld als die Sub Rosa aan jou stelde. Alleen waren het toen niet de kromzwaarden, maar de commies. Dat soort hypothetische vragen zijn er vooral op gericht om je een schuldcomplex aan te praten. Jij gaat op een krachtige manier daar niet op in.

   Ook ik stem uit principe niet. De laatste keer dat ik stemde was in 2008. Ik maakte toen zelf deel uit van een nieuwe politieke partij (MENS), die ook deelnam aan de landelijke verkiezingen. Ik stond op de negende plaats op de kieslijst en heb symbolisch en principieel op mijzelf gestemd.

  12. Arend bedankt , idd dit soort vragen zijn alleen maar te pareren door ze te classifiseren voor wat ze zijn. Net als toen ik helemaal overtuigt passifist was ( tot ik finaal in elkaar geslagen ben door een groep van zo’n 20 fransen in Calais.) De vraag wat doe je als je vrouw of kinderen aangevallen worden? bla bla bla ….. Ik ben daar wel een beetje klaar mee . Ik laat me geen pad opduwen dat ik niet bewust zelf gekozen heb.

  13. Je zou het ook zo kunnen zeggen:

   “Most people, in fact, will not take the trouble in finding out the truth, but are much more inclined to accept the first story they hear.”

   – Thucydides, History of the Peloponnesian War

   Of in andere woorden => het de Rothschild-Zionisten weer gelukt de mensen voor de gek te houden. Niet door te bedriegen in het spel. Wat ze ook doen. Maar door de mensen in het sprookje te doen geloven dat er een systeem is dat hun belangen verdedigd tegen de corrupte zelfbenoemde elite (rovers).

   Politici hebben geen macht. Stemmen op mensen zonder macht kan nooit iets veranderen of verbeteren. Politici zijn soap sterren geworden. Anders hoeven ze er ook niet netjes uit te zien en zouden ze in jute zakken (vodden) kunnen lopen. Zoland de politici er netjes moeten uit zien en welbespraakt moeten over komen is er weinig hoop.

  14. Genies of Death, absoluut, wat de mensen betreft, die zijn allang blij als ze ergens in kunnen geloven, wat het nemen van tranquilizers verminderd, waar of niet waar, maakt niet uit.
   Maar de wereld waar in wij menen te leven is niet de echte wereld, de mensheid wordt gehouden in een onmenselijke grote niet dieren tuin, maar mensen tuin, de enkelen die nog buiten het hek verblijven als Putin en anderen moeten voor hun leven vrezen, want hun macht is onbeperkt en medogenloos, Jenne

  15. Het leukste zijn nog de politici die denken dat ze macht hebben! Ik lach mij suf om zoveel ijdelheid.

 20. Mooie nieuwe start voor groen links, maar toch 9 zetels voor de allochtonen via de verslagen PVDA, verschrikkelijk om te zien die met zich zelf ingenomen pseudo socialisten, om zo deze partij van onze vaders kapot te maken, trieste boel, waar wij onze sociale wetgeving aan te danken hebben, waar inderdaad de nieuwkomers vaak meer van profiteren als autenthieke inwoners, en dan ook duidelijk op deze partij hebben gestemd, ons landje wordt met de dag gecompliseerder,
  van opbouw, op zich niet zo’n probleem als die vreselijke oppresieve religies maar niet aanwezig waren, althans dat denk ik, Jenne

  1. We hebben de sociale wetgeving te danken aan de dreiging van het communisme. Niet aan deze partijen.

  2. Jenne.

   Groen Flinks is ook niet wat het pretendeert te zijn. Voor mij heeft die partij begin jaren ’90 al afgedaan, toen o.l.v. Paul Rosenmöller deze ooit pacifistische partij haar instemming betuigde met schandalige NAVO-inval in Joegoslavië. Wat er nog aan oud-PSP’ers aanwezig was in Groen Flinks is toen ook opgestapt.

  3. Arend, ken jij iemand of iets in de politiek, wat is als wat het pretendeerd te zijn, en om het eenvoudiger te maken ken jij iemand een persoon die werkelijk is als wat hij voor geeft te zijn, ik denk een handje vol, net als ik.
   Waar denk je dat dat hele oude gezegde van de Grieken van daan komt, paarlen voor de Zwijnen gooien.
   Ik heb in mijn jeugd gezien hoe mensen pretendeerder een politiek sociaal geweten te hebben, alle regels met voeten treden, wethouders die alles belogen, en voor hun dure auto’s een woningwetwoning naast hun boerderij lieten zetten, zo zonder blikken blozen, en ja zij zeiden socialist te zijn, hun vrouwen via de gewestelijke politieke bureau’s tot burgemeester lieten benoemen, en dat is door zien heeft lang geduurd maar de aanhangers hebben zich ten lange leste afgekeerd, en ze zijn veel te lang loyaal geweest aan deze klootzakken, zo als Kok,en Bos en vele anderen, viese hypokriete volksverlakkers, Jenne

  4. Jenne.

   Ik ga er vanuit dat vele politici in het begin van hun loopbaan wel authentiek, idealistisch en te goeder trouw zijn geweest. Maar wanneer men eenmaal in de slangenkuil van de gevestigde macht terechtkomt, wordt men door het gif ervan volledig veranderd.

  5. Genies of Death, ben het vaak met je eens, maar die ouwe echte socialist mensen vriend en integre burger, met natuurlijk ook zijn fouten, niemand is foutloos ook Vadertje Drees niet, maar hij heeft de oude mensen in Nederland de om hun nek hangende steen van hun oude dag door te komen verwijderd, en dat is een Nobel prijs waard, en onder welke druk het is gebeurd is mij om het even, het was een bevrijding van de ouderen, vooral arme en afhankelijken, waar ze hun hele leven mee zijn gechanteerd en misbruikt, werd te niet gedaan, bravo Drees ! Jenne

  6. Aren 121.4

   Dat is één visie, en andere is dat er wel overwogen gekozen wordt, na het zien en doen, van hoe eenvoudig mensen te mannipuleren zijn, vooral de wat naîve en eenvoudige opgeleiden onder ons, heb het gezien en meegemaakt en dan later pochte men er over op gesloten na de afgesloten studeertijd gegeven feestjes, er werd ook gekozen voor het onderwijs op die manier, univesitair opgeleide vrienden van mij kozen onderwijzer te zijn, op een hogere of middelbare school, mag van mij,
   maar ze deden het niet van wege het educeren, maar van wege de vele faciliteiten, veel vacantie, vroeg thuis, redelijk salaris, beetje aanzien op het platte land, en eenvoudig om eens ziek te worden bij het geen zin hebben, zie daar weer een stukje van mijn belevenissen, Jenne

  7. Arend, door helderzienden wordt het Tweede Kamergebouw en met name de Trèvezaal, waar de regering vergadert, gezien als een letterlijke slangekuil, waar reptilians nesten. (Even kort door de bocht gezegd)

 21. Jenne, je moet nog iets verder terug graven om te zien wie de Authentieke Europeanen waren. Die zien er toch anders uit dan ze jou en anderen hebben wijsgemaakt.

  1. Sun je hebt gelijk, maar in dit soort evaluatisch, moet je ergens een grens trekken wil je je standpunt geven, ik ken jouw denken, daar is niets verkeerd mee, hij is iets anders als het mijne, nou en, de tijd zal het wijzen, groet Jenne

  2. Jenne, ik heb niet de evolutie theorie in mijn achterhoofd. Mijn beredenering heeft te maken met infiltratie, bedrog, genocide, oorlogen, geschiedsvervalsing, kunstvernieling, boekverbrandingen, en het afvoeren van oorlogsslachtoffers naar America wat zich heeft afgespeeld in Europa. Jij hebt waarschijnlijk geen flauw idee waar ik het over heb, maar weet dat het een beeld is die bij steeds meer gaat landen als bewezen feiten. Een beeld dat velen zullen schuwen en wat velen beerputten zal openen en waardoor je kijk op authentieke Europeanen nooit meer hetzelfde zal zijn.

  3. Jenne, om te weten wie de eerste inwoners van Europa waren moet je de samenvattingen en conclusies van het werk van MacRitchie lezen. Hij heeft van 1884 t/m 1924 publicaties gedaan.
   David MacRitchie (1851-1925) was een Schotse folklorist en antiquair.
   Zijn werken worden bevestigd door recente genetische studies.

  4. Sun,

   ik heb 4 jaar bijgezeten cq deelgenomen, op de universiteit van Toulouse, volkenkundige archeologie, volkenkunde verplaatsen, onder druk of vrijwillig, volkenkundige overheersing, en volkenkundige artisinale bewijzen.
   Zo je weet de overwinnaar schrijft de geschiedenis, althans zijn geschiedenis.
   Het gaat in wezen om de weinige feiten voor handen, vooral de archeologische feiten.
   Over volkenkunde het totaal pakket heb ik alle belangrijke uitgaves van Oxford university, en de Sorbonne, plus nog enkele uitgaves specifique over bepaalde Europese volkeren, dus mijn wapenrusting is wel in orde.
   Over de Turkse volkeren, deze volkeren kennen niet een echte civilisation, alles wat ze hebben en over heersen is gestolen van andere volkeren met een volkomen anders menselijk denken.
   Meer hoef je niet te weten, conclusie bloedvergieters, waar ze altijd een excuse voor weten te vinden.
   Hun beroemde Janittsaren corpsen, bestond voor 100% gestolen kinderen, jongens van overwonnen volkeren, die dan zo werden opgevoed, en geindoctrineerd, dat ze hun Eigen broers en zusters afslachten, onder het wel ziende oog van de Turkse Pacha’s.
   Groet Jenne

  5. Sun, 122.2 ik ga niet verder in discussie met je, de haat als ondertoon, wat alles wat Europa behelst, staat mijn niet aan , als je je geen Europeaan kunt voelen vanwege je afkomst, jammer, maar je hoeft je gast gever niet in de grond te trappen toch.
   En wat mijzelf betreft, kan tegen een stootje, still standing, and going, en ik heb genoeg over mee heen gekregen, onterecht wel is waar, maar goed we gaan gewoon door, Jenne

  6. Bedankt Guido,

   Beste Jenne, haat is aan mij niet besteed. Enkel het onthullen van leugens en kennisdeling.
   De geschiedenis zoals wij die op school leren, is slechts de geschiedenis verteld door de “winnaar” de veroveraars.
   Het is niet het echte verhaal. Alles t/m de 30 jarige oorlog tot 1648 is een grote leugen en verbergt de identiteit van de Originele Europeanen t/m de tijd van Columbus.

  7. IK ben hier in gesprek met Sun, daar heb ik jou niet bij nodig, met je niet ter zake doende gif pen, Jenne

  8. De “winnaars” die onze geschiedenisboeken konden vormen waren mensen zoals de Belgische Koning Leopold II. Die heeft in Congo meer dan 10 miljoen Afrikanen vermoord en van nog miljoenen andere ledematen geamputeerd. Dat is de vorm van de Belgische bonbons, de ribbels van de afgehakte vuisten en de chocolade handen. Als dat in de boeken stond, had ik nooit Belgische bonbons gegeten. Maar we kennen allen de gezegde van leugen en waarheid….
   https://issuu.com/delombaerde/docs/antwerpchocolateweek2013 eet smakelijk….

 22. De waarheid is, dat wat ik heb gezien gebeuren in het Klein binnen niet al te lange tijd gaat gebeuren in het groot, heb de paniek gezien bij de AUTOLOZEZONDAG, geen brandstof meer, heb de paniek gezien bij het INZAKKEN van de HUIZENMARKT, speculerende kleine geestjes zaten plotsklaps met twee huizen op gescheept, de vele mensen in Nederland die zich rijk rekenen, en denken bij de gearriveerde groep van welzijn te behoren, maar hun winst marge is een illusie, in wezen staan ze op omvallen, een Klein duwtje is voldoende, maar goed ik kom natuurlijk over als een pessimist, maar toch wat ik hier beschrijf, is de harde réaliteit, en staat te gebeuren, Jenne

 23. Ik vind het jammer dat dit artikel zo rond de verkiezingen op deze manier gepubliceerd is Wanttoknow. Niet om Geert Wilders goed te praten, maar dit artikel schept het beeld dat alle andere partijen ‘heilig’ zijn. Waarvan ik denk dat dat niet zo is. Ook linkse partijen hebben in mijn ogen een dubbele agenda etc. Ik vind dit net zulke stemmingsmakerij als wat de reguliere media brengt en mijn mening over deze website krijgt hierbij toch een deuk. Jullie brengen nu net zo goed eenzijdig nieuws.

  1. Uit welke alinea of zinsnede leidt je specifiek af dat wij andere partijen ‘heilig’ zouden vinden. Als ik over jou praat en niet over je vriending, wil toch niks zeggen over mijn houding t.o.v. je vriendin..?? We horen graag van je..

   Het artikel gaat over de geheime agenda van SPECIFIEK Geert Wilders. En die Zionistische agenda loopt over de hele wereld in allerlei verstikkende spinnedraden. Lees hier eens op de site bijvoorbeeld over een oud-minister van Frankrijk, die het erover heeft dat de Mossad volledig de Franse geheime dienst in haar macht heeft… Enz.

  2. Nou Guido.J

   mag ik, Sharina, als je een opinie stuk schrijft kun je dit nooit doen van uit een 100% reine objectiviteit, dan zouden we allemaal naar onbeschreven vellen papier, lege schermen zitten te kijken.
   Volgens mij is dit stuk geschreven en op deze WTK site gezet in 2016, als een opening, en uitnodiging van het geven van onze opinie en gedachten over Wilders, ja nou het zijn allemaal geen Engelen, en ze
   hebben allemaal een drijfveer om politiek te betrachten, en macht te ceéeren, groet Jenne

 24. Tijdns unch pauze een lanrek gehad met een vriend in Gent, die over heel veel inlichtingen beschikt.
  De Turken in Europa zijn practisch allemaal lid van een Khazaren Mafia syndicate.
  Historisch proces called Mustafa Camel Attajews, zeker 60% doen aan Satanisme, Wahabisme, Cabalisten, en de Quran Muftisten in costuum niet herkenbaar.
  Achter dit alles Hellavive, Turkije was de uitvoerder voor het Gladiolen misinformatie programme, dus ze weten hoe het moet.
  Er bestaat een informatie dat ze een soort Europese burgeroorlog willen oproepen, om zodioende in te kunnen grijpen met geweld, zij hebben het grootste leger van Europa.
  Het is ee, mengsel van daadwerkelijke informatie, en een hypothese.
  Jenne

  1. “mengsel van daadwerkelijke informatie, en een hypothese
   Dat is vaak zo met nepnieuws. Een snufje echt erbij en iedereen denkt dat de rest dan ook wel echt moet zijn.
   ‘Christenen’ zijn opgevoed met het de leefregel dat je altijd eerlijk moet zijn. Die oprechte christenmoppies denken dat deze leefregel op alle menswezens van toepassing is.
   Kijk hoe Zweden stuk gaat aan hun eigen lokale normen en waarden.

  2. Koekje,

   ik geef het voor wat het waard is, deze man heeft familie connexies bij de…… in Brussel is een goede betrouwbare vriend van mij, ik dacht het kan nooit kwaad te weten, maar daar stopt het, de muur van cynisme wordt hoger en hoger, en op eens word je bedolven onder je eigen cynisme, kan heel pijnlijk zijn, Jenne

  3. Klopt helemaal jenne, maar jij weet zelf ook dat te goedgelovig net zo goed destructief kan zijn.
   Ik meen te begrijpen dat je even iets wilde droppen, zonder daar verantwoording voor te dragen?

  4. Nou Koekje,

   als ik zou denken dat dit niet waar zou zijn had ik het hier niet neergeschreven.
   Uit Nederland, weet ik dat de Turken over diverse Mafia structuren beschikken, de Nederlandse middenstand, en vooral het mondaine uitgaansleven, is kompleet in hun handen, prostetutie ook zij hebbe de hele Europese vrouwenhandel in handen, en grote stukken van de drugsdeal wereld, ze ruimen op en herplaatsen, deze mensen zijn als Cats Under the pidgeons, gaan over lijken, zeker van ongelovigen.
   Jenne

  5. Jenne 125 :
   Er is inderdaad een gedeelte dat juist is :
   1. De Turkse mafia is in gans de EUSSR actief, waar er Turken leven. Deze mafia is op etnische basis georganiseerd en dan ook moeilijk te infiltreren. (een baas boss wordt een “baba” genoemd). Deze mafia schrikt dan ook voor niets terug.
   2.Er zijn dan ook de crypto-joden, Dönmez genaamd.
   https://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6nmeh
   3. De Turkse regering zelf, die betrokken is in de drughandel. De drugs worden o.a. met Nato vliegtuigen van uit Afghanistan via Turkije en België naar G.B. en de USA gevlogen. Zie in dit verband de verklaringen van Sibel Emonds.
   4. De Turkse betrokkenheid via de MIT bij het terrorisme: https://tinyurl.com/y6sbd9bm

   Zie ook de laatste berichten vanuit Turkije waarin gedreigd wordt met een godsdienstoorlog in Europa.
   Jenne, je contactpersoon zit dan ook op het juiste spoor…alleen over de details kan er discussie zijn.

  6. Nederland en de Nederlanders verdienen alle elende die mogelijk is met hun Turkse Nederlanders en Turkije. Zoveel hypcrise ten aanzien van Turkije!

   Turkije zo snel mogelijk bij de EU. Hoe meer zwakke en corrupte landen er bij de EU komen hoe eerder het uit elkaar spat.

  7. Sub Rosa,

   Heb het wel meer verteld, er leven naast, nou liever onder de Turken, 16 residuen van verslagen en overwonnen volkjes, nog uit de tijd van het Byzantynserijk, met nog stiekum bewaarde stukjes civilisatie en taal, maar deze mense mogen niet emigreren, en leven nu nog onder een terreur als geslagen honden.
   Maar om dat het oude verbondende van Duitsland zijn, bestaat er nog steeds ergens een band, ook met de Kroaten.
   Ik ben er 4x geweest, maar ik kan er niet tegen, die geslagen mensen met hun neergeslagen ogen, nee het is een vreselijk land,
   En ze brutaliseren echt ieder één, praat eens met de Grieken nou goed!
   Atta Turk is in het zadel geholpen door de Jonge Joden uit Griekenland
   net als de Khazaren eijn de Turken van de Turcomannen familie bewoners van de Caucasus.
   Als je weet wat Khazaren in hun tijd deden nou zoek maar op, er werden zeker 1 millioen mensen geroofd uit Rusland, om als slaaf te worden verkocht, de grootste slave trade ooit was die van geroofde Europeanen.
   Nou ja de historie herhaald zich, ze zijn weer in onze landen, en misdragen zich, ik zou zeggen naar huis toe, we ruilen ze met vluchtelingen, het liefst geen Moslims, goed idée.
   Niemand kent de historie van Rusland en ook Byzantyem is niet gekend,
   wat wij daar verloren hebben, kun je niet geloven, en dit bewerktstelligt door het Vatikaan, who knows, misschien willen ze ons zo terug in de kerken jagen, het is hier voorjaar de kersen bomen hebben hun eerste knoppen, mooi om te zien, zo’n oude zwarte boom wwar plotsklap kleine groene levens tekentjes aan ontspruiten, heerlijk.

   Jenne

  8. Jenne ben jij niet een AIVD psyops?

   De EU, de NAVO, etc hebben Turkije en de Turken gebruikt om 400.000 mensen te vermoorden in Syrie en Libie. Turkije met Erdogan als leider heeft enkel niet de overwinning geleverd in Syria. Als de Rothschild-Zionisten ergens een hekel aan hebben is het miljarden verliezen. De Erdogan die moet er nu aan. Net zoals Saddam Hussein en zijn zonen. Als jij nu beweerd dat de Turken bij de Khazaren horen dan is dat gewoon laster ten aanzien van de Turken. En zeker niet het werkelijke verhaal over wat er de afgelopen 6 jaar gebeurd is in Syrie, Libie, Egypte, etc. De zogenaamde Mi6/CIA/Mossad Arabische lente.

  9. Genies of Death,

   neem de moeite en bestuur je volkenkunde, dat zal je leren wie bij wie hoort, geschiedkundig gezien, de inborst van volkeren veranderen niet snel, ze kunnen soms door denken, filosofisch denken dan of religeus denken, worden bijgestuurd, waar door ze zo snel zijn gegroeid, men neemd aan dat deze ruitervolkeren, veel terrein en vrouwen en meisjes veroverden, en hun stempel DNA hier op drukten door de mannen en jongens om te brengen, maar het pottenbakken bleef het zelfde dus de vrouwen werden gespaard, dit is hun tactiek, nu nog, maar goed een ieder heeft zijn Eigen idée en dat mag nog steeds, vandaar Groet Jenne

  10. Genis of Death,

   ik weet niet wat aivd betekend, dus, en ik hoef het ook niet te weten, want uit jouw schrijven aangenomen, zal dit niet echt verrijkend zijn.
   Vind je schrijven een beetje kantje boord, je schrijft en schreeuwd dingen, die je niet kent, nog de reikwijte hier van of kunt overzien.
   Jenne

  11. Jenne 125 :
   Tik op Google :”MIT – CIA – Mossad – Gladio ” en je zal tientallen bronnen vinden, weliswaar in het Turks, een taal die ik niet begrijp.
   Er is ook de aanwezigheid van de Mossad op Turkse luchthavens: https://tinyurl.com/yy226a4b
   Er is ook de nauwe samenwerking tussen Erdogan en ISIS: https://tinyurl.com/y5ne95zq

   Er is de olie van ISIS die via Turkije werd verkocht: https://tinyurl.com/y8a5w8l3
   Achter de schermen lopen de wegen van Ankara naar Tel Aviv : https://tinyurl.com/y49xncum
   met citaat: “Last year, Scott Richard, a Washington-based intelligence analyst, told Press TV that inspite of Erdogan anti-Israel rhetoric, Ankara is controlled by Israel and the pro-Israel Jewish lobby.”
   Als men dit laatste goed leest, dan weet men ook wie er achter het Turkije incident in NL schuil gaat… en dan is de rol van de Geert nog perfider dan tot nu toe gekend. De opgevoerde komedie n.a.v. de verkiezingen wordt dan ook per uur hallucinanter !!

  12. Jenne 125 :
   Nog een bron die aansluit bij wat U informant verklaarde: https://tinyurl.com/ybk7yw9n
   Dit is o.a. gebaseerd op een boek van een Turks schrijver die hiervoor veroordeeld werd en nadien vermoord :
   Een citaat :
   “Author Ergun Poyraz, a Turkish wrote a bestselling book, The Children of Moses which is why he was 08/05/2013 sentenced to 29 years in prison for espionage against the Turkish government and he was later murdered 22 April, 2016. Ergun Poyraz reveals in his book The Children of Moses, that the current Turkish President Recep Tayyip Erdogan is a crypto jew.
   – Poyraz tells how President Erdogan came to power in Turkey with the help of Zionists which are behind the so-called JİTEM Turkey, a Secret Turkish intelligence service. JİTEM are believed to be behind many bombings, terrorism and other illegal practices. It is also understood to have close links with Ergenek, which is part of the US CIA Operation Gladio.” De volledige tekst is echter van belang!!
   Intussen blijft de agitatie vanuit Turkije voortduren. De verkiezingen zijn nu wel voorbij, het EUSSR project lijkt gered, maar de “geest” of beter gezegd de “Turkse duivel” zal moeilijker terug in de fles te krijgen zijn. De duivel heeft immers geproefd en vooral genoten van de enorme macht, en nog meer van de lafheid van de handlangers van de NWO!!

  13. De Syriers hebben nog een appetlje te schillen met de Turken. De vraag is enkel, voor of nadat ze Londen vernietigen met thermonulceaire wapens?

  14. Sub Rosa,

   het is allemaal ongelovelijk gecompliseerd, de reden van al dit, ligt in het verre verleden begraven, mensen vergeten niet wat ze is aangedaan ook in het verre verleden niet, en als zo iets verschrikkelijks opstaat zo als de Mongolen, of Turcomannen, ja dan gaat dit heel lang duren, en door de Islam is er door verschillende leiders nog een schepje boven opgekomen, er zit niets vredeliefends bij deze groep, Islam nog Joodse Khazaren, luister maar naar Lenard Cohen, do you want it any darker, of in het Araméens de taal van Jezus, elôi elôi , lema sabachthani , God waarom heb jij mij verlaten,
   want de wereld is aan de heidenen over geleverd, en zo lang wij ons niet verenigen onder één banier, gaat dit door tot dat wij niet meer bestaan, Groet Jenne

 25. Ik krijg steeds meer het gevoel dat wat de Turken betreft te lang de andere kant hebben uitgekeken.
  Het wordt steeds duidelijker, dat het spel hier in Europa gespeeld wordt door de Turken en de broeders de Khazaren.
  Europa zit vol met niet echt Turken die van Europa houden, is gebleken, in Kosovo zijn zij de Turken bezig een groot leger te creéeren, een Moslim leger, in Macedonië hebben ze het voor het zeggen, en bedreigen Griekenland hier mee, ze leveren wapens en goede bedoelingen aan de Oekraïne, ze zijn betrokken bij alle oorlogen die bezig zijn in noord Africa, en Klein Azië, zij vormen een echte, de echte bedreiging voor Europa, kijk hoe ver ze gaan met de USA Gen. Flynn, ze corromperen alles en ieder één met het geld van de gestolen Syrise Olie.
  Ben benieuw wanneer de Europeanen eieren voor hun geld kiezen, en zich herenigen met Rusland, er is geen andere oplossing of uitkomst mogelijk, dat verdeelde Europa hollen ze uit en breken ze af, dat is onze toekomst zonder Rusland, Jenne

 26. Nog even het kop in het zand steken fenomeen aanduiden.
  De Moslimd hebben zowel in Amsterdam als Rotterdam vaste voet in de Nederlandse politiek gekregen.
  Door handig gebruik te maken van de domme ganzen partij de PvdA, hebben ze nu in sommige delen van Amsterdam en Rotterdam, meer stemmen als de PvdA, en de helft van het aantal stemmen van Wilders.
  Dit is het begin van het einde, het breekijzer is voorhanden !

  Het vreemde is dat niemand hier bij stilstaat, of hebben ze het expres per ongeluk over het hoofd gezien, wat een ongelukkige stommelingen.

  1. Jenne.
   https://www.youtube.com/watch?v=fD0sVsJjDdA&feature=youtu.be in deze verwijzing kun je zien dat mensen door bv de NOS niet goed voorgelicht worden. De NOS en de “Turkenrellen”; Bart Schut en Hans mol.Bij de NOS weten ze wel wat er gaande is maar zoals in het boek “ander nieuws” van J.Monshouwer beschreven is vertellen zij heel andere dingen of zwijgen ze zelfs zoals ook Udo Ulfkotte dat beschreef in “gekochte journalisten” over de Duitse journalistiek.

  2. Die Rothschild-Zionisten hebben toch een plan om een oorlog tussen christenen en moslims te veroorzaken. Dat is toch het “master plan” zodat ze daarna hun NWO (New World Order) kunnen vestigen.

   Zo jammer dat Silvana Simons bij DENK is weggegaan. Dan hadden ze nu 5 zetels gehad. Die 2 Turken hadden haar koste was kost bij DENK moeten houden.

   De PvdA heeft gewoon een nieuwe achterban geimporteerd de afgelopen 50 jaar. Begon met Jan Pronk en de Surinamers. Ik woon nu 25 jaar in de Bijlmer. Wat een elende heb ik gehad met die mensen.

 27. Kokkopelli Rutte blijft zijn bezwerende danspasjes uitvoeren wat een schelm die man, de moordenaar van Pim Fortuyn en ook Theo van Gogh, deze geboren wietsen makende leugenaar, blijkt toch aantrekkings kracht te hebben voor de domme tranquilizer consomerende Nederlanders.
  Die dame blijft in de politieke piespot roeren om de grootste drollen bij elkaar te krijgen.

  Waarom niet eens de intelligentie laten preveleren, en alle partijen in het Kabinet, dan heb je een burger inwoners regering, een een uniek politiek Spectrum aan het bewind, zonder echte uitgesloten opponenten.
  Jenne

  1. Jenne.
   Alleen al het feit dat partijen elkaar uitsluiten bewijst dat kiezen geen zin heeft en daar heeft Rutte vorige week misbruik van gemaakt door te zeggen dat de VVD nooit,niet met de PVV zal gaan regeren waardoor mogelijk veel PVV stemmers hebben afgehaakt omdat de PVV dan toch niets kan bereiken.
   Vandaag na al het voorgaande had een Turk in zijn etalage posters van Erdogan geplakt en dat gebeurd niet zomaar is mijn mening omdat het gewoon provocatie is met de bedoeling dat mensen Rutte gaan dwingen (door protest) om toch met de PVV te regeren en dan kan Rutte zeggen dat hij het niet wilde maar dat de mensen hem gedwongen hebben en laat dat nu toevallig in het straatje passen want vandaag stond ook op NOS teletekst dat Rutte zeker de CDA (waarvan hij weet dat die niet willen)en D 66 erbij wil hebben en die staan natuurlijk te springen om mee te doen.
   Eigenlijk heb je gelijk dat ze alle partijen erbij moeten betrekken en elk voorstel door stemmen in de kamer voor elkaar moeten zien te krijgen en niet door nu een formatie samen te stellen waarvan ze weten dat ze dan een meerderheid in de kamer hebben zodat het VVD beleid gewoon verder gaat.Als ze nu uit alle partijen een selectie gaan maken en gaan samenstellen wat heeft stemmen dan nog voor nut want dan is het de VVD die bepaald.

  2. Iedereen die heeft gestemd is verantwoordelijk voor welke regering we nu ook zullen krijgen . En daarvoor geld ,volgens mij, een volk van schapen verdient het een regering van wolven te krijgen. Zij die deze ‘mensen’ op hun plek hebben gezet mogen dan ook niet klagen .

  3. http://www.headlines.nl/15940266/Wilders-PVV-buiten-formatie-houden-is-ondemocratisch/ Wilders gaat de boel aanzwengelen om Rutte te helpen want hoe dan ook het moet VVD en PVV met D 66 worden en nog een partijtje om aan 75 zetels te komen.Nu in deze verwijzing wordt door Rutte niet meer nooit,niet,nooit geroepen maar van wil de PVV uitsluiten en dat is het begin van door zijn knieen gaan.Een echte leider toont nu een rechte rug en laat zich door niets van zijn eerdere belofte afhouden wat er ook gebeurd.
   http://nieuws.nl/algemeen/20170320/d66-wil-kabinet-met-vvd-cda-en-groenlinks Het CDA wil niet met de VVD en GroenLinks niet met de PVV wat allang bekend is en wederom heeft Pechtold weer een inhoudsloze reactie gegeven omdat hij weet dat wat hij hier voorstelt niet gebeuren gaat.Maar goed afgelopen regeerperiode heeft hij vaak ook eerst stampij gemaakt zodat het ook leek op daadkracht waarna hij toch meestal instemde met waar hij zogenaamd tegen was.

  4. Zolang er maar een Nederlandse regering en Nederlands volk is waar niemand voor wil sterven in een loopgraaf. Dus lekker veel immigranten erbij! Hoe meer verdeeldheid hoe beter. Hoe moeilijker het wordt voor de Rothschild-Zionisten om een leger te recruiteren in Nederland.

  5. Niet voor niets zijn landen (Frankrijk en Nederland) bezig met dienstplicht want dan hoef je ze alleen maar op te roepen en willen ze niet dan worden ze wel opgehaald.
   Zojuist in het 20.00 uur journaal hoorde ik dat het CDA ook niet met GroenLinks zal regeren omdat hun standpunten te ver uit elkaar liggen en beiden wensen ook niet met de PVV te regeren dus de keuze wordt steeds verder beperkt.Misschien moet er eerst nog iets gebeuren om een reden aan Rutte te geven om toch met de PVV samen te gaan?Onderlinge strijd tussen aanhangers en geen aanhangers van Erdogan misschien want tot op heden liet men uit angst geen tegenstanders in beeld aan het woord en vanavond gebeurde dat wel.
   Buma en Klaver hebben ook de bilderberggroep niet bezocht en Pechtold en Rutte wel en waar Wilders voor staat wordt in het artikel hierboven beschreven we zullen zien.

  6. Wil jij sterven voor die Marokaan naast je in de loopgraaf of die Turk of die Surinamer? Wil die Marokaan voor jou sterven wetende via zijn mobieltje dat hij de oorlog ingestuurd wordt door de Rothschild-Zionisten?

   Ik kan niet alles zeggen wat ik weer. Ik wens de Rothschild-Zionisten veel success toe met het bouwen van hun legers!

  7. Ze zullen zeker wat legers om de been kunnen brengen. En ik zal hun vijanden precies uit leggen hoe ze volledig vernietigd dienen te worden. Ik ga mij helemaal suf lachen om die dienstplicht of NAVO huurlingen. Afslachten! Zoals de Russian/Syriers/Iraniers nu al een tijdje doen met die “special forces”. Er zijn geen reserves voor de Rothschild-Zionisten. Hun legers zijn nu al goed in mootjes gehakt in Iraq, Afghanistan en Syrie.

  8. Genius of Death :
   Interessante reacties, maar waar gaat ons dat naartoe leiden ?? Een kalifaat met de autochtonen(diegenen die men niet heeft uitgeroeid) in de rol van dhimmi ?? Of een USSR dictatuur met de “gulag….”? Of een jungle met een absolute vrijheid , zonder regels, maar waar de wet van het geweld heerst en het recht van sterkste?? In zo een systeem komt het er op aan de sterkste te zijn en te blijven, want “the winner takes it all….”. Dus wat moet er dan gebeuren ? Stemmen voor de vijanden van het systeem?? Of niet stemmen en een blanco cheque geven aan de systeempartijen?? (=dit is immers de natte droom van de systeempartijen, een verkiezing zonder kiezers!!). Heel wat kosten bespaard, en de niet stemmers behouden hun “maagdelijkheid”. We kunnen natuurlijk hopen op de redder, de messias… maar deze wordt echter voorafgegaan door het Armageddon !! Het valt dan nog af te wachten welke messias het zal zijn.Er blijken er immers verschillenden onder weg te zijn!!
   Mirakels horen thuis in het domein van de kwakzalverij.. en brengen dan ook geen oplossing. We kunnen natuurlijk ook aan struispolitiek doen.. en de kop in het zand steken…veel zal dit echter ook niet helpen!!
   Een ultieme oplossing is dan “euthanasie”… om verlost te worden van al de hopeloze ellende. De top van de piramide zal dit zeker waarderen gezien hun depopulatie agenda.
   Intussen is één zaak wel zeker = de paarden van Troje(er zijn er immers meerderen) zitten binnen de muren.. wij staan met lege handen.. klaar om afgeslacht te worden. In dit stadium zie ik alleen maar “Der Untergang”!!

  9. Gebruik dit stukje geschiedenis en er is GEEN enkele Nederlander die voor het koningshuis of de regering gaat vechten.

   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2017/03/09/grebbeberg-1940/

   Op pinkstermorgen 12 Mei 1940 bij Rhenen,waar honderden militairen huilend, schreeuwend, apathisch uit de loopgraven vluchtten, en later door de marechaussee district Arnhem onder bevel van kapitein Gelderman,werden neergeknald. Zo’n 300 lichamen lagen daar de volgende morgen.Gelderman werd later onderscheiden met de hoogste onderscheiding, de Militaire Willems-Orde.

   In die 5 meidagen in 1940 zijn dus ongeveer 2300 soldaten gesneuveld en raakten meer dan 7000 gewond als gevolg van een geslaagde militaire marsorder: de aftocht van een deserterende elitaire kliek lafaards afdekken. De 300 doden door eigen vuur bij Rhenen maken dus ca. 13% (!) uit van het totaal. Maar deze kapitein Gelderman zou het zo weer doen. Hij komt ter sprake in het programma “Ten Strijde” over Nederland, krijgsgeweld, trots en heldenmoed – een onmogelijke combinatie, overigens. Trots en heldenmoed zijn elementen van het dodelijk misplaatste “Oranje Boven” gevoel.

  10. @ Sub Rosa
   Ik krijg de indruk dat de propaganda van de overheid je danig parten speelt. Let wel ik zeg dat niet zo om je af te zeiken,maar zonder je weg te zetten als dom , er bestaan nog zoveel andere systemen tot besturen en niet alleen die , die je voorgehouden worden. Zo is anarchie helemaal niet het recht van de sterkste, het is het recht over jezelf in samenspraak met anderen,een heel ander beeld dus als word geschetst door de overheid.
   Ik ken een verhaal over een koning over een negervolk in de bush. Elke twee jaar werd geevalueerd of hij nog wel fit was om koning te zijn en twee maanden per jaar deed hij het werk van de laagste in de sociale rangorde. Bij navraag was dat omdat hij wilde weten wat er speelde onder zijn onderdanen, als ie dat gevoel met zijn mensen kwijt zou raken was ie gauw koning af.
   Het verhaal illustreert een bevlogen en dienstbaar leider, niet een op zelfverrijking en overheersing gerichte despoot.
   Ik zal niet zeggen dat deze voorbeelden de juiste vorm geven voor onze situatie , maar laten we vaststellen dat het systeem zoals we dat nu kennen niet meer werkt zo het dat al ooit gedaan heeft. We zijn dus toe aan verandering, laten we daar onze gedachten op richten, en tot een nieuwe vorm komen.
   Daarvoor moeten we wel het schaarste denken dat ons is opgedrongen loslaten en het overdreven consumentisme de rug toe keren. Gebruiksgoederen moeten niet zo gemaakt worden dat ze maar een bepaalde tijd meegaan , ze kunnen auto’s maken die je leven lang meegaan, dat vermindert de misbruik van grondstoffen en menskracht ( die slechts als winstmarge word gezien)en geeft een mogelijkheid dichter bij de natuur te leven .

 28. Wilders is voor 100% “controlled opposition”. Hij stemt toch 90% in met CDA/VVD beleid dus hij doet precies wat hij moet doen. Controlled opposition zijn zodat er nooit meer een Pim Fortuyn kan opstaan in Nederland die onafhankelijk de oppositie leidt.

 29. Wilders wil de AIVD de mogelijkheid geven om mensen die nog niets hebben misdaan maar wel bekend staan bij de AIVD als mogelijk gevaar voor de samenleving op te sluiten.(in de oorlog deed de Gestapo dat ook want hoeveel mensen zijn verraden en daardoor opgepakt?).
  Een rechter mag niet inhoudelijk op de zaak ingaan en mag alleen controleren of de juiste procedure is gevolgd.(Waarom mag die rechter niet controleren of het recht z,n beloop heeft?).
  Dit lijkt mij een methode om mensen die het niet eens zijn met de gezagdragers uit te schakelen dus dat kan dan iedereen overkomen ook u.http://nos.nl/artikel/2180195-wilders-potentiele-terrorist-meteen-vastzetten.html

 30. Ik ga op zoveel stupidity geen eens antwoord geven…De islam is meer dan een religie. Het is ook een staat,een totalitaire politieke ideologie, die er naar streeft om alle regeringsystemen omver te werpen en wereldwijd een theocratische dictatuur te vestigen(„De heerschappij is alleen voor Allah”/Koran-12:40).Daartoe zijn twee middelen: het bekeringswerk en Jihad(betekent oorlog tegen niet-moslims:„Vechten is U geboden”/Koran- 2:216…„Grijpt hen en doodt hen waar je hen ook vindt”/Koran -4:89… „Bestrijdt de afgodendienaren allen tezamen”/Koran- 9:36)…Jihad zorgde dat de islam in de eerste honderd jaar van zijn bestaan een gebied veroverde van Marokko tot Pakistan…Jihad kent vele facetten, waarbij “jihad door het zwaard” er slechts één is.En ‘al–Hijra’(migratie of kolonisatie/de vestiging van de islamitische heerschappij) is ook een…Na de bloeitijden met Mohammed, de kaliefen en ten tijde van het Turks Ottomaanse rijk is de islam ingeslapen. Nu zie je dat deze verschrikkelijke ideologie weer tot leven komt en begint aan een nieuwe periode van expansie.Na twee mislukte veroveringspogingen is de ‘religie van vrede’ deels veranderd van tactiek en wordt Europa door middel van massa immigratie van binnenuit belegerd.En zodra moslims de bevolking van een land voldoende in aantal vervangen hebben, zullen de niet-moslims hun natie, hun cultuur, erfgoed, hun beschaving, hun wetten, hun grond, en hun fundamentele rechten van de mens voor altijd verliezen.Er zijn meer dan genoeg voorbeelden uit de geschiedenis.De Hindoe beschaving van vandaag is de helft van wat het vroeger was. Het Zoroastrische Perzië, het boeddhistische Afghanistan, het hindoeïstische Pakistan, het christelijke Egypte, allen lieten uitgebreide tolerantie voor de islam zien. Allen zijn veranderd in Islamitische landen. Hun pre-islamitisch verleden is totaal weggevaagd.Ditzelfde parasitaire proces heeft zijn plek gevonden vandaag in Europa…

  De islamisering van West-Europa is in volle gang.In grote steden als Marseille, Lyon, Parijs, Lille, Brussel, Antwerpen, Londen, Rotterdam, Amsterdam, Bremen,Hamburg,enz…. zijn al wijken, waar de sharia, het islamitische recht, wordt gehanteerd en waar de westerse overheid niet meer durft in te grijpen.De Koran verbiedt vriendschap met ongelovigen/niet-moslims:„O gij gelovigen! Neemt joden noch christenen als vrienden.”(Koran-5:51)…„Gelovigen! Maakt u geen vrienden behalve in uw eigen gemeenschap.”(Koran-3:118)…„Ongelovigen/niet-moslims zijn de vijanden van moslims.”(Koran 4:101.) …„Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen!” (Koran 60.4)…De islamitische ideologie is een ideologie van oorlog en haat. Ze roept de mensen op tot geweld. Ze roept de mensen ertoe op terroristen te zijn. De Koran laat daarover geen twijfel bestaan…(„De heerschappij is alleen voor Allah.”/Koran:12:40)…„Ongelovigen/niet-moslims zijn de vijanden van moslims.” (Koran 4:101.) …. „Ongelovigen/niet-moslims zijn onbetrouwbaar, huichelaars, onrein, onwetend, hoogmoedig, kwaaddoeners, zondaars, verleiders en willen ze de gelovige van het rechte pad afleiden. Het zijn de slechtsten der schepselen” (Koran- 98:6)…„Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen!” (Koran 60.4)…„Bestrijd hen tot er geen Kerk meer is en de religie alleen nog die van Allah alleen zal zijn!” (Koran 2.193)…„Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” (Koran- 8:12)… “Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.” (Koran 8:13)… „Doodt de afgodendienaren/niet-moslims waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag”(Koran- 9:5)…„Dood hen die niet in Allah en het hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en zijn Boodschapper verboden hebben verklaard” (Koran 9:29)…„Allah is de vijand van iedereen die niet-moslim is.”(Koran2:98)… „Een Kafir (niet-moslim) mag onthoofd worden” (Koran 47:4)… „Een Kafir mag geterroriseerd worden” (Koran: 8:12)… „Wie vrienden wordt met ongelovigen/niet-moslims is Allah ongehoorzaam” (Koran 5:81.)… „Vermijd vriendschap met joden of christenen. Doet u dit toch, dan zal Allah u beschouwen als een van hen” (Koran 5:51)….„De islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld” (Koran 4:76, 60:4)…„Strijdt tegen hen. Allah zal hen door uw handen straffen en hen vernederen.”(Koran-9:14)…enz,enz…VERSCHRIKKELIJK!…

  Alle radicalen, alle terroristen op dit moment die aanslagen plegen, beroepen zich op de Koran en de inhoud van deze boek,die geldig is voor eeuwig en kan het niet worden veranderd(„Allah zal de strijders boven stilzittenden doen uitblinken door een grote beloning”/Koran -4, vers 95)…Miljoenen niet-moslims zijn door de eeuwen heen vermoord, vervolgd, of op de vlucht geslagen voor de islam….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.