Advertentie

Er is GEEN Ground-Zero-Moskee..!!!


De conservatieven in de VS zijn sterk gelinkt aan de polarisatie die in dit werelddeel, méér dan ergens anders in de wereld, zo lijkt het, een essentiële rol speelt. Het dualiseren van partijen, lijkt een kunst op zich. Dáár waar geen verschillen bestaan, worden ze gewoon gecreëerd. Partijen worden weggezet als gevaarlijk, als niet-ons-soort-mensen betiteld.

Een uitermate bizar voorbeeld hiervan is de ophef die is ontstaan over de vermeende bouw van een moskee in New York, en dan specifiek op het terrein waar de voormalige Twin-towers stonden, die op 11 September 2001 met de grond gelijk werden gemaakt. Door moslims. Zo gaat het officiële bericht..

 

Je moet het ze nageven, deze rechtse rakkers in de VS, én hun nieuwsmedia, die als 2 handen op één buik samenwerken om de VS in oorlog te houden, om de strijd te blijven strijden voor de ‘goede zaak’, die zij als vanzelfsprekend behartigen..!

Deze moskee is weer een nieuw verhaal van deze charlatans. Want wat blijkt? Er is helemaal geen plan om een moskee te bouwen op de plek waar de torens stonden… De rechtse media zijn een kei in het scheppen van ‘realiteit’ uit het niets…

Nogmaals: er is helemaal geen sprake geweest, van het bouwen van een moskee op Ground Zero.. Wat er dan wel is..? Er staat een vervallen gebouw op het adres  45 Park Place, dat slechts ‘in de buurt ligt van het oude World Trade Centre..
En het is ook helemaal geen moskee.. Het is ook geen massieve structuur die Ground Zero zal gaan beheersen.. Het is dus een bestaand, KLEIN gebouw, dat al die jaren, vanaf 11 September 2001, leeg staat. En het bestemmingsplan van de gemeente New York voor dit gebouw, is om er een gemeenschapshuis van te maken..

Maar de haat-kwekende nieuwsmedia in de VS hebben deze FEITELIJKE basisinformatie weggelaten, en zo ook de nieuwsmedia hier in Nederland. Want was jij van dit verhaal op de hoogte..??!
Haat kweken tegen groeperingen, het angst-aanjagen van bevolkingsgroepen tegen andere bevolkingsgroepen, is het visitekaartje van de rechtse havikken, die niets anders voor ogen staat, dan oorlog voeren. En in de chaos daarvan, je zakken vullen en je macht versterken..

Keith Olbermann zoals veel Amerikanen hem kennen.. Vol passie, maar ook vol ongeloof over de teloorgang van ’the American Dream’..

Keith Olbermann hebben wij de afgelopen jaren gevolgd als anchorman van het Amerikaanse nieuwskanaal MSNBC. Een uitermate erudiete man, die de afgelopen jaren vooral bekend is geworden om de onnavolgbare wijze waarop hij George W. Bush telkens weer in zijn presidentiële hemd wist te zetten.

In zijn ‘Special Comment’ van deze week, spreekt Keith Olbermann over de ‘bouw van de moskee op Ground Zero’. Over de pertinente leugen die door de rechtse nieuwsmedia wordt doorgepapagaaid.. Je kunt je alleen maar afvragen welke krachten hier achter de schermen bezig zijn geweest om opnieuw een bevolkingsgroep neer te zetten als ‘laag en minderwaardig’.

Ook Geert Wilders zou met zijn blonde manen zijn stem laten horen in New York, publiciteitsgeil zo lijkt het. Want een beetje intellectuele verdieping in dit ‘Ground-Zer0-moskee-verhaal’, had Geert Wilders thuis laten blijven. Het tekent opnieuw de populistische instelling van deze politicus. Wij houden ons hart vast..

We laten hier graag Keith Olbermann zijn speciale commentaar horen over deze ‘enorme moskee’, die zou verrijzen op de plek van het heiligste der heiligen in New York, zo lijkt het.

16 gedachten over “Er is GEEN Ground-Zero-Moskee..!!!

 1. Ha Grappig, gisteren een reactie bij NRC gepost.

  http://weblogs.nrc.nl/knapen/2010/08/18/ground-zero-%E2%80%93-ook-nog-geen-mening%E2%80%A6/

  Wie volgt?

  Ik vind het vooral interessant dat mensen op de rechterflank ook weer de financieerders zijn van dit project en andere mensen op diezelfde flank moord en brand schreeuwen over de ongepastheid.

  Ben benieuwd wanneer de connecties zoals die bij zaplog zijn genoemd (http://zaplog.nl/zaplog/article/amsterdam_wilders_mossad_en_9_11) tussen Wilders en de Mossad opduiken in de
  MSM. Dit moet natuurlijk allemaal nog uitgezocht worden, maar de connectie tussen Mossad en 9/11 was al gelegd
  (http://zaplog.nl/zaplog/article/het_amerikaanse_leger_weet_dat_mossad_aanslagen_11_september_pleegde)

  Dan volgt natuurlijk al snel de vraag of Wilders daar niet erg ongepast staat te speechen op 9/11.

 2. Vooralsnog een uitstekende reactie van de burgermeester van New York waarin de man zegt niemand uit te sluiten voor wat dit betreft. Moslim, Christen, Boeddhist, Whatever. U googelt maar even. Dat Islamitisch Center gaat er gewoon komen. Op meer dan 200 meter van de “plek”. En waarom niet?
  Omdat er een gedeelte van het gebouw is ingericht als moskee (gebedsruimte?)

  Alleen een idioot gaat pleiten voor een verbod op dit islamitisch centrum. De vrijheid van expressie geldt immers voor een ieder.

  He is always the severest censor of the merit of others who has the least worth of his own

  Of niet Guido?

  1. Compleet de kwintessens van dit artikel gemist, kennelijk? Het gaat om de mensen die het wél willen tegenhouden, hoe ze smerige leugens verspreiden en de right-wing-media voor hun karretje spannen. Hoe het nieuws hierover dus niet deugd.

  2. Cryptocheilus,jij weet als geen ander hoe propaganda werkt,je doet er zelf namelijk aan. Waarom laat je geen andere meningen toe op je eigen log? Een weerwoord op datgene wat jouw wereldbeeld bedreigt heb je helaas niet,daarom grijp je naar deze drastische methoden. Heb je het gevoel dat dat in onze media anders werkt? Wees eens eerlijk ten opzichte van jezelf en anderen probeer eens 1 keer over die donkere schaduw van je te stappen en in te zien dat ook jij bezig bent egoistisch de rozijnen overal uit te pikken op kosten van anderen.

  3. Helemaal correct Haddock. Crypto ziet graag de doorn in het oog van de ander, daarbij de balk in eigen ogen niet alleen negerend, maar ook en vooral deze als steunbalk gebruikend. Ook ik heb dit op zijn site meegemaakt. Noemde 1x in relatie tot zijn artikel een verwijzing naar WantToKnow en werd zowat voor rotte vis uitgemaakt..
   Hier doet meneer Cryptocheildus niets anders.

  4. En daarnaast probeert Cryptocheilus, door een stricte eenzijdige methode van hanteren, wetenschap te misbruiken voor het verdedigen van bepaalde machtsposities in onze maatschappij.Natuurlijk zijn deze machtsposities nauw verbonden met de wetenschapsmethodisten achter de vereniging tegen de kwakzalverij,een heel makaber en vreemd opererend belangenclubje.

 3. Het volgende wat u gaat lezen zijn de letteren en uitspraken van een Bodhisattva.

  Tegen de lezer of lezers zeg ik namaste,

  Gaat dit nog ergens over? Betalen mensen hiervoor belasting?

  Net zoals in the film “Wild At Heart” van meesterfilmer David Lynch. Waarin Lula de autoradio tuned en alleen maar bullshit krijgt te horen.

  Ze gilt: “O, fuck! en springt uit de auto.
  “I have never heard so much bullshit in my life! Sailor, you better get on that radio!”

  Ze wil wat horen wat haar plezier en geluk in het leven kan brengen. Sailor springt voor de radio en tuned. En alsof het de wil van de goden was komt er een megastrak hardrocknummer op de radio. Waarop Sailor en Lula compleet uit hun dak gaan.

  Briljante scene uit een brilante film. Briljant voorbeeld voor deze achterlijke situatie.

  Want maakt al deze mumbojumbo ons gelukkig? Een moskee bouwen?
  Euh, even gelukkig. Net als het luisteren naar een rock nummer je even gelukkig maakt. Maar een rocknummer is niet deze mambojumbo. Wat zich ook nog eens aan het andere eind van de f….king….wereld af speelt. (Nee, niet het rocknummer, you dummies!)

  That’s a long way from Kansas, Dorothy.
  David Lynch maakte gebruik van de Wizard of Oz voor zijn film.

  Wat ik wil zeggen is dat je het geluk thuis kunt vinden. Niet in een Mozart-kapseltje Geertje het Stoofpeertje Wilders. Die bereid is als een Don Quichotte een wereldse kruistocht tegen de Islam te voeren. En anderen zich zorgen laten om een Moskee ergens op een plek waar alweer jaren geleden een stel mafkezen zichzelf en anderen hebben opgeofferd. Voor een doel waar geen touw aan vast te knopen valt.

  En ja, ja, ja, terrorisme en politiek effecteerd ons allemaal. Blablablaba.
  Wij zijn degenen die deze wereld creeren uit karmische handelingen. We kunnen het veranderen wanneer we zelf willen.

  Better to spread the Dharma all over the world then all the other samsaric misguidings. It is the cycle of uncontrolled rebirth.

  So to make my point. Be happy like Lula en Sailor.

  En als je permanent gelukkig wil zijn dan laat je het allemaal los. Ook het rocknummertje door alle foute radionieuwsuitzendingenheen.

  En zoek je het in het spirituele geluk. En wordt als je de lachende Buddha. Zodat je kan lachen om Geertje het Stoofpeertje Wilders en Americaanse moskeebouwers. En ook het tijdelijk geluk gevend rocknummertje.

  Euh, eigenliks lach je dan om elk levend wezen dat in de misleiding zit om niet de lachende Boeddha te kunnen worden.
  Mededogen hebben en er om kunnen lachen. Omdat dat het werkeljke geluk is.

  Neem geen moeite een discussie uit te dagen. Want ik reageer niet terug. Dat leidt tot welles- nietes spelletjes waarin men elkaar verliest. En er niets geleerd wordt om spirituele bevrijding verlichting te bereiken.
  Volgens de Djarma is het allemaal fout. Maar met de Dharma kun je wel het volgende bereiken:

  W….w…..w……uhahahahahahahahah!

  Deze uitspraken en geschriften besluit ik te eindigen.

  Have fun to you all.

  Ohm shanti.

 4. Laat Wilders maar geloven dat een paar grotbewoners al deze ellende kunnen veroorzaken tegen het super machtige Amerika.
  Of doet Wilders het uit eigen belang er gaan tenslotte veel makke schapen over de dam.

 5. OH Jéé mediaterrorisme ?

  madbello p=10300#comment-78347

  (@Jolie September 13th, 2010 at 10:19 Het is u Niét Toé Gestaan de Zaken om te draaien , u begint uw eigen zaakjes maar ,uw comments Hiér Zijn de Hoofdzaak en Ik Zie Dat ze er Nog Staan!)

  Ik Voeg Aan Mijn Klachten Toe Dat de Door Mij Aangegeven bezoeker jolie met haar acties Actief heeft bewerkstelligd Dat Mijn Waarschuwingen Aan de Bevolking ,Informatie en Getuigenissen verwijderd Zijn…Waar Door Het Gevaar Dat Aangegeven Misdrijven Misbruiken drogeringen en Andere aanverwante Misdrijven Blijven Bestaan En Ook Niét verminderen of Aan Gepakt Zullen Worden Bestaat!

  Dát Betékent Dát zij actief bijdraagt én heeft bijgedragen , Alsmede Dat Ik haar Daar Ook Van Verdenk en Reeds Mede Deelde…Aan Kinder Misbruik Én Vérkrachtingen…en Tevens bendelidmaatschap,verspreiding Van en medewerking Aan Kinder porno ,drogeringen en prostituties..Alsmede Dé Dáár aan Verbonden Misdaden Als Bij Voorbeeld drugshandel sabotages en manipulatie..

  Dóór haar dreigen Mét oneigenlijk gebruik of Misbruik van Dáár Niet Toé Dienende Wetgevingen Én Zéker dé Zin Der Wetgeving Niét Zijn ,is zij medewerkend ,meinedig en Crimineel actief Aan Alle Gestelde , Inclusiéf Hét Al Mijn Leven Lang verhinderen Dat Ik Kan Getuigen , Aangeven Of Bescherming Tégen De Misdrijven Kon verkrijgen…..Dát Ging Zelfs tot Hér Verkrachten martelen en met de Dood bedreigen Dóór joden Óp politieburos en rechtbanken Aan Toé…Dát ging Zélfs Tót Hersenoperaties Aan Tóé in 1968 Al!

  Onder commando Van de joodse politicus dries van agt,wim kok ,ruud lubbers,max moscowicz,frits bolkestein,doktor goldberg en hun clans ,en de verhagenclans (o.m. schooljuf annie verhagen Van de Savornin Lohmanschool en J.F.Kennedyschool te Haarlem\Schalkwijk en de Desbetreffende schooldirecteur Der Neide Scholen , de heer polak Gestorven Aan Een kogelwond Bij een aanslag Op Joop den Uyl in Den Haag 1968 ) , de polakclans…Van de joodse mafiabende
  Waar Toe Ook Onder Meer alexander pechthold,maxim verhagen,rutte,ernst hirsch ballin,j.p.h.donner,ivo opstelten,uri rozenthal,frits bolkestein(Mogelijk Mijn vader Door Verkrachting Van Mijn Moeder),cohen en collaborateurs marcouch en aboutaleb Behoren!

  Wees gewaarschuwd…ELKE “Niet joodse” Politicus en Niet Onder hun controle Zijnde Partij En Groepering Loopt Extreem Risico Op Aanslagen….IN ÈLK LAND!

  U Mág Bevroeden Dát Mét Zúlke kalibers in Staat ,Wetgevingen,Politiek , Instanties , Diensten,én Regering Een Aangifte Óm Misdaden en Schanddaden Van joden Extréém Weinig Kans Van Slagen Maakt , hún nágeslacht en Door hén Op Cruciale Posities geplantte bende en familieleden Hééft Het ér Niét Béter Óp gemaakt!

  Hier wérkt mevrouw jolie actief Aan méé!

  mevrouw jolie sluit Mijn Enige en Laatste Mogelijkheid áf Getuigenis en Waarschuwing te Doen Aan De Bevolkingen!

  Wat Het Internet Betreft helpt mevrouw jolie ZÓ actief Kinder Misbruik en Kinder porno verspreiden c.q. vóór komt Daar mee Bestrijding!

  Een Wél Zéér Wéérzinwekkende bedrijvigheid !
  Dát IS Mijn Persoonlijke Mening Dán!

  Máár Gelukkig Mág Dat Van De Wetgevingen Ook Niet!
  Het verspreiden , enablen,mogelijk maken en mogelijk houden Van de verspreiding Van Kinder porno Én bevordering , medewerking ,faciliteren Van Misbruik en aanverwante en Meerdere Misdrijven , Op Het Internet , Ook Door Bestrijding Onmogelijk te maken !

  Ik Doe EEN HERHAALD EN VERZWAARD verzoek Aan de Webmaster Om de Reacties en verwijzingen van jolie té wissen Vanwege Reeds vermeldde en Bijgekomen Bezwaren en Klachten!
  Mijn Informatie Terug Zetten Zou U Ook Wél Zieren en Het Geluk Van Menig Kind En gezin Wél Eens Kunnen Helpen Bevorderen ?

  IK VERZOEK WEBMASTER Bij Deze Aangifte Bij De Officier van Justitie te Doen Tégen mevrouw jolie vanwege haar bedrijvigheid en Mijn Verdenkingen Tegen haar , U Reeds in Een Der Door U Verwijderde Reacties Mijnerzijds bekend , Én in Deze Klacht Bij gevoegde!

  Voor de Veiligheidsdiensten !

  Dáár Ik haar Tevens Verdenk Van actief lidmaatschap van een bende en met Die opdracht of instelling het Internet bezoekt ALs activist c.q Terrorist , Mogelijk in Dienst en opdracht van een buitenlandse mogendheid, Blijkbaar op jacht Naar Getuigenissenen en Informatie Van Bewoners en Burgers Dat joden Betreft en Dezen Op Elk Mogelijk Oneigenlijke Wijze de Mond snoert , Én Dé Vrijheid van Mening En Vrije Informatie Uitwisseling , Het Recht op Getuigenis En Publicatie , Aangeven , Aangifte en Misdrijven , Getuigenis Doen……Meen Ik Dat jolie Een Groot Gevaar Vormt Voor Het Land , Landen , De Burgers en inwoners, De Staat ,Regering En Democratie……Neem Ik Aan Dat Zij Ook Voor de veiliheidsdiensten Een Zeer Informerende Verdachte Kan Zijn !

  Zéker in het Licht Van de opdracht tot Terrorisme in de Wereld media en internet tégen dé Volken en Landen , Dat de israelische staatsman avigdor lieberman Vorig Jáár 2009 Aan de joodse Wereldgemeenschap deed , En Dit Jaar hérnieuwde Met geldondersteunigen!

  Toen Ik Vorig Jaar Juli 2009 Mijn Getuigenissen begon te Pulbliceren Leerde Ik Al Heel Snel dé joodse censuur Terreur Kennen , Zo Wel in de Diensten Der Landen , Als Ook Op Internet Zelf…Binnen vijf Minuten Had Ik Meerdere joodse activisten Die reageerden Om te saboteren , te pogen Mijn Imago bij de Webmasters te Schaden , Ze té dwingen Om de Informatie te verwijderen OP Basis Van Een of Ander woordje in de Informatie, Mij te bannen en te blokken…Bedriegen , belasteren , intimideren,En Al Meer Dan Elf Moordpogingen Door joden Die De ip en Overheidsdatbanken Misbruikten Om Mijn Gegevens en Adres te bemachtigen!

  Ook Op tv is de een buitenlandse mogendheid dienende invloed Extréém aanwezig en vergiftigd Ons Alsmede Dat het Ons Bevriende Rassen en Landen doet haten en Vrezen!

  Wéér Een Voorbeeldje!
  wanttoknow. overige/er-is-geen-ground-zero-moskee/

 6. Park51 – zoals het islamitische complex werd gedoopt – heeft een gebedsruimte van 1000 tot 2000 personen. Jij mag die ‘gebedsruimte’ noemen zoals je wilt, maar ik zeg daar moskee tegen.

  Het klopt dat Park51 niet exact op Ground Zero ligt, maar er twee huizenblokken vanaf ligt of ongeveer 200 meter meer naar het noorden van Ground Zero. Die 200 meter is het equivalent van de afstand van de Antwerpse kathedraal tot aan den Boerentoren (de Vogeltjesmarkt ligt op ruim een kilometer van de kathedraal). Ik kan geen 200 meter ver plassen, maar ’t scheelt toch niet veel.

  Maar ik denk dat u ons een beetje voor de gek probeert te houden. Is het niet?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.