Advertentie

Gates’ tetanusvaccinaties mét sterilisatiemiddel.. !!


CNN-oprichter Ted Turner weet het wel: "een reductie van 95% in vergelijking met het huidige niveau, zou ideaal zijn"
CNN-oprichter Ted Turner weet het wel: “Een reductie van 95% in vergelijking met het huidige niveau, zou ideaal zijn”

Je zou het onderstaande bericht af kunnen doen als ’toeval’, of ‘onjuist’. Of je zegt gewoon dat er sprake is van ‘onzorgvuldig handelen’.. Ware het niet dat de voorgeschiedenis van hetgeen Bill & Melinda Gates hebben gepresteerd, helemaal de richting op wijst waar dit artikel de bewijzen voor aandraagt..

De onmetelijke rijkdom van Windows-oprichter Bill Gates is -in goed overleg met ‘mensen die dit soort zaken al jaren doen’– bestemd om van dienst te zijn voor het ‘grotere goed’. Weldoeners werden het, Bill Gates en zijn vrouw, toen ze aankondigden, dat ze zóveel vaccins zouden gaan bestellen EN TOEDIENEN, dat alle restanten van infectieziekten, ‘de wereld uit’ geholpen zouden worden.

Niets meer dan een dekmantel van de werkelijke agenda, zo kan je enige conclusie zijn, wanneer je dit artikel leest..! Want sowieso.. Hoe iemand korte tijd zich als weldoener bezig gaat houden met een specifiek onderwerp als vaccinaties, in de wereldproblematiek, is op zich een studie waard. Kennelijk totaal gebrainwashed door ‘andere rijke vrienden’..?

De aanwijzingen tonen aan, dat de Gates Foundation werd opgericht, nádat Gates had gesproken met een aantal ‘filantropen’, die eenzelfde route volgen en volgden met hun miljarden. Filantropie, met geld, dat ze eerst aan dezelfde bevolking hadden verdiend, die ze nu zeggen te gaan helpen.. ‘Iets teruggeven aan die arme mensen’.. Alleen.. De elite in de wereld is nou niet bepaald van plan de hand überhaupt in eigen boezem te steken, waar het de problemen in de wereld betreft.

prins-phillip-depopulation

Het FABELTJE van overbevolking in de wereld, is met name van hen afkomstig! Ken je de uitspraken van veel van deze elite? Zij zien de wereldbevolking als één grote parasitaire paria, die niets doet dan kinderen maken en de wereld vervuilen.. Kijk eens naar de uitspraak van bijvoorbeeld CNN-oprichter Ted Turner hierboven. Of die van de ‘creep’ Henry Kissinger, meester-massamanipulator-achter de schermen.. (HIER) Kijk eens naar dit artikel hier op de site, waarin enkele tientallen van deze uitspraken zijn verzameld.. (HIER)

Maar het is niet de kwantitatieve wereldbevolking die een dodelijke claim legt op de wereld, maar het gedrag van vooral het welstandige, hebzuchtig deel ervan, dat zich welvaart en welzijn heeft toegeëigend, alsof het de normaalst zaak van de wereld is. (HIER en HIER) Hun industriële eigendom (machines, geld en macht) de wereld laat plunderen, teneinde ongebreidelde consumptie te creëren, de mensheid daarmee in een virtuele loop te houden.

georgia guidestones
De Georgia Guidestones, zoals ze genoemd worden. Een monument met 4 deuren, waarin een onbekende groep de boodschap heeft laten bijtellen, dat de wereldbevolking dient te worden gereduceerd naar 500 miljoen mensen…!

x

x

* * *

x

‘Ik begon te beseffen dat mijn verhaal,

in vergelijking met de werkelijkheid,

zo braaf was als een ansichtkaart.’

Uit ‘The Constant Gardener’ van:
John le Carré

x

x

bill-gates-vaccine-kids

x

x

Tetanusvaccinaties ontdekt in Afrika met..

chemisch sterilisatiemiddel

2016 © Natural news/Mike Adams

2016 © deze vertaling WantToKnow.nl/be – (L.Smit)

x

In Kenia zijn tetanusvaccinaties gegeven aan vrouwen met een chemisch steriliserend middel, aldus de pro-vaccinatie organisatie Kenia Katholieke Artsen Associatie. Maar liefst 2,3 miljoen jonge vrouwen zijn slachtoffer van de door UNICEF en Wereld Gezondheid Organisatie gepropageerde vaccinatie.We hebben 6 vaccinatiemonsters uit heel Kenia naar laboratoria in Zuid-Afrika gestuurd en deze zijn alle 6 positief gebleken met HCG-antigeen”, vertelde Dr. Muhame Ngare van het Mercy Medical Centre in Nairobi aan het Life Site News (HIER). HCG zorgt ervoor, dat het vrouwenlichaam met vaccin-geïnduceerde antistoffen haar eigen foetus vernietigt

Het lijkt allemaal zo goed bedoeld. Maar wat is de kostprijs van het bureaucratiseren van de gezondheidszorg. Machtsmisbruik, fraude? Om er een paar te noemen...
Het lijkt allemaal zo goed bedoeld, een ‘wereldgezondheidsorganisatie’… Maar wat is de kostprijs van het bureaucratiseren van de gezondheidszorg in de wereld. Machtsmisbruik, fraude? Om er een paar te noemen… En wat te denken van INFILTRATIE door organisaties met een verborgen agenda.. Of.. Was dit al de GECAMOUFLEERDE BEDOELING bij de oprichting..?

En het bijzondere is dat het middel ‘HCG’ juist voor sterilisatiedoeleinden is ontwikkeld door.. de Wereld Gezondheid Organisatie. Na injectie in het lichaam van een jonge vrouw wordt een zwangerschap afgebroken. Door de respons van het lichaam op de HCG ontstaat een spontane abortus. De werking blijft na vaccinatie met HCG besmet vaccin tot wel drie jaar in het lichaam actief. Dr. Ngare legt uit: “... deze campagne gaat dus niet over het uitroeien van neonatale tetanus, maar het lijkt een goed gecoördineerde massale bevolking sterilisatieoefening, door middel van een bewezen vruchtbaarheid-regulerende vaccinatie.”

De Keniaanse regering dringt er uiteraard op aan dat het vaccin volkomen veilig is. Dr. Tabu van het ministerie van Volksgezondheid in Kenia vertelt in de media, dat omdat sommige van de jonge vrouwen een baby hebben gekregen de vaccinatie dus geen steriliserend middel kán bevatten. Echter, deze bewering toont alleen aan dat het HCG-middel niet 100% werkt. Het steriliseert het merendeel van de geïnjecteerde vrouwen, maar niet allemaal.

Belangrijker is dat de Keniaanse katholieke kerk een pro-vaccinatie organisatie is. ‘Welke reden hebben de katholieke artsen om te liegen?’, vroeg Dr. Ngare zich af, in het artikel van Life Site News. ‘De katholieke kerk heeft langer gezondheidszorg en vaccinaties geboden in Kenia dan Kenia bestaat als natie.’ Met andere woorden, de groep die de sterilisatieagenda van de tetanusvaccinaties blootlegt, zijn pro-vaccinatie. Ze zijn achter de verschrikkelijke waarheid gekomen: vaccins zijn de perfecte gastheer voor regeringen om op slinkse wijze geheime chemische of virale middelen toe te voegen.

life-site-news-mass-sterilization

De smoking gun: vijf vaccinaties in twee jaar..
Deze zogenaamde tetanusvaccinatie wekte twijfels op door het hoogst ongebruikelijke inenting schema: vijf vaccinaties binnen twee jaar – dat lijkt niet op de gebruikelijke tetanusvaccinaties. Dr Ngare legt uit: “De enige keer dat een tetanusvaccinatie in vijf doses wordt gegeven, is wanneer het als drager wordt gebruikt in een vruchtbaarheid regulerende vaccinatie, met het zwangerschapshormoon Humaan Chorion Gonadotrofine (HCG), dat door de WHO in 1992 is ontwikkeld.” En extra bewijs: deze vaccinatie wordt bovendien alleen gegeven aan vruchtbare vrouwen en NIET aan mannen of vrouwen ná de vruchtbare leeftijd.

In LifeSiteNews (Lees het volledige rapport HIER):

Wij hebben een VN-rapport uit augustus 1992 van 10 wetenschappers uit Australië, Europa, India en de Verenigde Staten die vergaderden in het hoofdkwartier in Genève over het gebruik van vruchtbaarheid regulerende vaccins. Het ‘anti-humaan choriongonadotrofine vaccin’ is het meest geavanceerde.

Dezelfde sterilisatiecampagne is in 1993 in Mexico en in 1994 in zowel Nicaragua als de Filippijnen uitgevoerd. De poging in de negentiger jaren met HCG besmette vaccinaties in Kenia werd gestopt door de katholieke kerk. Volgens Brian Clowes van ‘Human Life International’ zal de VN, de ‘Verenigde Naties’, de claims van de laboratoria niet weerleggen. De VN ontkent het niet en kán het niet ontkennen en komt wel met het commentaar, dat -volgens de VN- de vaccinaties in het productieproces ‘verontreiningd’ zijn met HCG.. Dat is natuurlijk een absurde bewering en geen redelijk persoon zal dit geloven, omdat HCG nergens in de buurt van een vaccinatie productie-operatie mag zijn, tenzij iemand dit daar met opzet heeft weggezet.

De vaccinaties zijn, volgens de VN, ‘verontreinigd’ met HCG.. Absurd; niemand gelooft dit. Want HCG mág niet in de buurt van vaccinatie productie komen. Tenzij.. Iemand heeft dit dus met opzet gedaan..!

De VN, WHO en UNICEF betrokken bij de ‘vaccinatie-genocide’..
Je zult hierover niets horen bij de mainstream nieuwskanalen in Amerika. De waarheid over vaccinaties wordt gecensureerd, ook de waarheid over de VN die via een vaccinatiecampagne met opzet genocide pleegt. Wat gebeurt in Kenia is een misdrijf tegen de menselijkheid en opzettelijke rassendiscriminatie. Normaal gesproken zou de liberale media in de Verenigde Staten een verhaal over rassendiscriminatie en genocide breed uitmeten, maar omdat deze genocide wordt gepleegd met vaccinaties, zwijgt de hele mainstream media.

In Kenia beweert de regering ook dat de besmetting met het chemische sterilisatiemiddel een ‘ongelukje’ was. Dat excuus kan altijd worden gebruikt wanneer regeringen bewust vaccins besmetten met chemische stoffen die het leven beëindigen, kanker bevorderen of leiden tot een spontane abortus. Medische misdaden tegen zwarte mensen zijn in de liberale media blijkbaar aanvaardbaar zolang vaccinaties worden gebruikt als wapen. Dit verhaal toont duidelijk aan dat ‘vaccinatiegeweld’ zeer reëel is in onze wereld.

henry-kissinger-depopulatie

Vaccins zijn het perfecte wapen voor bevolkingscontrole om verschillende redenen:

1) Niemand weet wat er precies in die vaccinaties zit.

2) Vaccinaties kunnen gemakkelijk worden verrijkt met verborgen chemicaliën.

3) Ze worden toegediend onder het mom van de ‘volksgezondheid’.

4) Regeringen en media werken mee met de genocide, dat vaccinaties als wapens worden gebruikt tegen vrouwen wordt niet erkend.

Alleen in de ‘Derde Wereld’…??
Vaccins kunnen routinematig worden gebruikt om mensen met anticonceptie te bestoken of zelfs met kankervirussen. In feite is dit precies wat er is gebeurd met maar liefst 98 miljoen Amerikanen tijdens de massale polio-inentingen van de jaren 1960 en ’70. De Centers for Disease Control (CDC) in Amerika documenteerde de ’toevallige’ injectie van miljoenen Amerikanen met het kankerverwekkende SV40 simian virus, maar dat werd later snel van hun website gehaald in 2013. Maar via oplettende waarheidsspeurders, is het artikel bewaard gebleven, terwijl er grote moeite wordt gedaan het artikel uit alle ‘cache’s’ van het internet te halen..! Wij plaatsen deze pagina onderaan dit artikel.

Deze pagina zou via de site van het CDC, over de relatie SV40 en poliovaccins, zou (nog) bekeken kunnen worden, maar dus niet meer… Beide dode links.

The original CDC-page, which is no longer active, here: http://www.cdc.gov
You can view the full archived CDC page here: http://webcache.googleusercontent.com

cdc-verwijderde-pagina-polio-kanker-vaccin

x

cdc_polio

 

Vaccins als wapens = Medische misdrijven tegen de menselijkheid
Verzin je zo’n verhaal..? Is dit weer een ‘complot-denkers-verhaaltje’..? Staat Bill Gates met zijn ‘stichting’ zomaar voor het Hoger Gerechtshof in India voor het ILLEGAAL toedienen van een kankervaccin onder arme kinderen..? Eenvoudig te bewijzen toch, deze toevoeging van HCG in vaccins zonder volledige bekendmaking aan de bevolking is een gruwelijke schending van de mensenrechten en de menselijke waardigheid.En als dit goedje (HGC) in de vaccins zit, komt die er niet ingevlogen; met andere woorden: dan is die er opzettelijk ingedaan..!!

Is dit nieuws al doorgedrongen bij de NOS? Bij achtergrond-informatieprogramma’s als ZEMBLA en TEGENLICHT..? Té gruwelijk om te laten zien? Het kan allemaal zijn, maar dit is ESSENTIËLE INFORMATIE, toch? Het zijn echt slechts een paar van de misdaden die op dit moment tegen de mensheid worden gepleegd onder het mom van vaccinaties om de besmettelijke ziekten de wereld uit te krijgen’.. Dit zijn die misdaden in het Keniaanse geval:

Misdaad #1 Geen van deze vrouwen in Kenia werd de waarheid verteld, dat ze werden geïnjecteerd met een chemisch ontwikkeld sterilisatiemiddel om onvruchtbaarheid te veroorzaken.

Misdaad #2 Het is genocide op basis van ras. Het gericht zijn op Keniaanse vrouwen is een bewuste keuze. Dit kan een raciaal gemotiveerd haatmisdrijf worden genoemd dat genocide als gevolg heeft.

Misdaad #3 Het opzettelijk doden van een mens. De spontane abortussen veroorzaakt door deze HCG vaccins resulteren in de beëindiging van een menselijk leven in het lichaam van de moeder. Deze moorden vinden plaats zonder de instemming of toestemming van de moeder, noch is er kans voor de verdediging van het leven van het ongeboren kind.

Misdaad #4 Het is een schending van de Conventie van Genève, de beperkingen voor medische experimenten. Al deze Keniaanse vrouwen worden gebruikt als menselijke proefkonijnen in een geheim en misdadig medisch experiment. Geen van deze vrouwen heeft zich vrijwillig aangemeld voor dit medisch experiment, noch waren ze op de hoogte.

Misdaad #5 Het is een misdrijf tegen vrouwen. Alleen vrouwen werden geselecteerd voor deze gerichte sterilisatie, waaruit blijkt dat dit niet alleen gericht is tegen het Keniaanse ras is, maar ook tegen Keniaanse vrouwen.

bill-gates-rechtbank-india

Alles opgeteld heb je een tot wapen gemaakt vaccin opzettelijk verrijkt met een door de WHO ontwikkeld sterilisatiemiddel, toegediend via vaccinaties, ingezet op een raciaal gemotiveerde genocidale manier, dat vrouwen misbruikt in een illegaal medisch experiment.

Wanneer genocide en moord via vaccinaties worden bewerkstelligd is het blijkbaar geen nieuws..
De mainstream media vindt dit oké. De Wereldgezondheidsorganisatie onderschrijft het. De Verenigde Naties organiseren het. Overheden helpen het bekostigen. Vaccinatie wetenschappers vinden het goed. De media censureert  het verhaal.  Men hoopt dat je geen informatieve sites bezoekt en informatie tot je neemt, waar je de waarheid kunt leren.

bill-gates-vaccine-depopulation-genocide-vaccinationApotheken in je buurt, die reclame maken voor griepprikken en andere vaccinaties, weten meestal niet dat ze deel uitmaken van een tak van de geneeskunde, doordrenkt met genocide en racistische haatmisdrijven. Zij vertellen je niet dat de griepprik nog steeds het giftige kwik bevat, in concentraties van 100 maal het kwikgehalte van vissen in de oceaan. Ze vertellen je hier niets over om dezelfde reden waarom vrouwen in Kenia niets te horen hebben gekregen over wat er echt in de ‘tetanus vaccinatie’ zit (HIER).

DIT is de ware reden, dat velen zich afzetten tegen de ongebreidelde golf van vaccins, die de wereldbevolking overspoelen en die surfen op de ‘angstgolf van de mensheid’, dat hen wat kan en zal overkomen, wanneer ze zich niet beschermen.. Hun eigen immuunsysteem en zelfgenezende vermogen daarbij van binnen uit ook nog eens onderuit halend..!! En dit gevoel terloops bij hun kinderen óók weer inplanten’.. (HIER)

Vaccins zijn het perfecte wapen tegen vrouwen en kinderen
De waarheid is dat vaccinaties gemakkelijk kunnen worden ingezet als wapen tegen de mensheid, terwijl de smoes wordt gehanteerd dat ze de mensheid helpen. Er is geen betere manier om chemisch-geïnduceerde populatiecontrole voor elkaar te krijgen, terwijl je mensen overtuigd dat de vaccinatie voor hun eigen bestwil is! Dat is precies de reden waarom Bill Gates zei:

‘De wereld van vandaag kent 6,8 miljard mensen

het worden er ongeveer 9 miljard.

Als we echt goed ons werk doen met nieuwe vaccinaties,

gezondheidszorg en reproductieve gezondheidszorg

kunnen we dat aantal

met misschien wel 10 of 15 procent verlagen.’

Even zélf kijken wellicht..?

‘Top tools’ voor de menselijke depopulatie..
Waarom zou Bill Gates vaccinaties noemen die de menselijke bevolking zouden TERUGDRINGEN, als de vaccins niet stiekem een sterilisatiemiddel bevatten? Vergeet niet, Gates is dezelfde man die allerlei sterilisatietechnologieën financierde, waaronder een techniek met geluidsgolven die de scrotum onvruchtbaar maakt. (HIER). Gates maakt dus deel uit van een geheime/onbekende kliek, die gelooft dat agressieve ontvolking dringend noodzakelijk is om de planeet te redden. De groep met veel wetenschappers en virologen is van mening dat de meest effectieve instrumenten zijn:

1) Vaccinaties, heimelijk verrijkt met sterilisatiechemicaliën.

2) Genetisch gemanipuleerde virussen met een hoog sterftecijfer, mogelijk ontworpen voor specifieke rassen en genetische profielen.

Dr. Charles Arntzen, hoofd van het ‘Biodesign Instituut voor Besmettelijke Ziekten en Vaccinology’, maakte pas geleden de grap, over het gebruik van een ontwikkeld virus om een deel van de menselijke bevolking op te ruimen: ‘Dat is het antwoord! Ga naar buiten en gebruik genetische manipulatie om een beter virus te maken (gelach). 25% Van de bevolking wordt verondersteld besmet te worden. (HIER), Zoals Mike Adams al op 22 oktober 2014 (HIER) schreef, geloven veel virologen dat de mens niets meer is dan een ‘parasiet’, consumeerbaar voor virussen, die het antwoord zijn van de planeet op de menselijke overbevolking.

the-hot-zone-cover-richard-prestonHier is een passage uit het boek ‘The Hot Zone’ van Richard Preston, een goede samenvatting van de manier waarop deze wetenschappers denken:

‘De aarde is een immuunrespons aan het ontwikkelen tegen de menselijke soort. De aarde begint te reageren op de menselijke parasiet, de overstromende infectie met mensen, de kankergezwellen in Europa, Japan en de Verenigde Staten, de replicerende primaten [dat wil zeggen mensen] en de verspreidende koloniën zijn bedreigend voor de biosfeer.

Misschien vindt onze biosfeer het idee van 5.000.000.000 mensen helemaal niet zo “leuk”. Ook kan worden gezegd dat de extreme bevolkingsaantallen, die pas in de laatste honderd jaar zo zijn gegroeid, plotseling een grote hoeveelheid vlees heeft geproduceerd. Dat vlees kan zichzelf misschien niet verdedigen tegen levensvormen die het wel willen consumeren ...

Het immuunsysteem van de aarde heeft bij wijze van spreken de aanwezigheid van de menselijke soort herkend en begint op te spelen. De aarde probeert zich ontdoen van de infectie door het menselijk parasiet.’

Buitengewoon in dit alles, vaccins en virussen ontworpen als wapens, is hoe de meest invloedrijke mensen uit de wetenschappelijke gemeenschap de mensheid zien als vijand en via instrumenten van de geneeskunde en de wetenschap wil vernietigen. Het is beangstigend dat de moderne medische wetenschap de middelen heeft om genocidale aanvallen op de mensheid uit te voeren door middel van ’toevallige’ dodelijke virussen of ’toevallige’ besmettingen van vaccins met sterilisatie chemicaliën.

zika rode handBesef dat het (onlangs plotseling gestaakte!!) hele verhaal met het ZIKA-virus in o.a. Florida, ook een dergelijke geval van moedwillige virusterreur was..! (HIER) Dus het sprayen van dit middel in Florida deed PRECIES wat men zei te willen bestrijden!! Het beschadigen van ongeboren baby’s, die door het spraymiddel ‘Naled’ een grotere kans lopen op neurologische afwijkingen en/of groeistoornissen. (Zie je wel, het virus breekt verder door..!)

Het bestaan van moedwillige sterilisatie-chemicaliën in vaccins van de Verenigde Naties..
Het roept de voor de hand liggende vraag op: was de Ebola-uitbraak in West-Afrika ook opzettelijk? En wat zullen wetenschappers, vaccinatie fanaten, gezondheidsautoriteiten en overheden in de komende jaren nog meer in gedachten hebben voor de menselijke ontvolking?  Is er al iets in onze voedselvoorziening dat sterilisatie veroorzaakt? Het antwoord is een volmondig ‘JA’.. En net als de pandemie-virussen, ook genetisch gemanipuleerd.

Vijf sectoren bieden ‘kansen’ voor genocidale wetenschappers om hun doel te bereiken: menselijke sterilisatie en ontvolking. Dit zijn de 5 sectoren waarin de wereldbevolking wordt ge’dumb’ (dom gehouden) en ‘beperkt’ in haar bewustzijnsgroei.. Met andere woorden: een elite is dodelijk benauwd, dat de mensheid ‘wakker wordt’ en wil dit, ten koste van alles (!!), voorkomen..

1) Vaccinaties

2) Virussen

3) Eten

4) Water

5) Chemtrails (chemische stoffen in de atmosfeer)

Menselijke sterilisatie en ontvolking.
Dat is precies de reden waarom iedereen die wil overleven buitengewone maatregelen moet nemen om weg te blijven van institutioneel geproduceerd voedsel, water en medicijnen. Veilig voedsel, water en medicijnen is onafhankelijk geproduceerd en ver buiten de controle van Big Food, Big Ag en Big Pharma.

 • Drink zoveel mogelijk gezond water, waarbij wij in Nederland, in tegenstelling tot de VS, van geluk mogen spreken (met grote dank aan Dr. Hans Moolenburgh!)) dat wij geen gefluorideerd water uit de kraan drinken.
 • Eet zo weinig mogelijk, door fabrieken van grote industriële concerns, geproduceerd voedsel. Biologisch voedsel bijvoorbeeld, is zuiver en bevat stoffen je nergens anders aantreft.
 • Laat je niet door -tot wapens gemaakte- vaccinaties injecteren,  wanneer je niet zeker weet wat je doet..!
 • Neem zo weinig mogelijk dodelijke medicijnen van Big Pharma in. (HIER)
 • Wees slim en skeptisch over de beweerde ‘veiligheid’ van al die dingen die door instellingen en overheden worden aangeboden, maar die verborgen agenda hebben, om een aanzienlijk percentage van de huidige wereldbevolking te willen doden.

Als je slim en vindingrijk bent, kan je de grote menselijke ruiming overleven. Aan de andere kant, mensen die angstig in de rij gaan staan voor hun griepprik zijn misschien te dom en goedgelovig, en zullen niet lang leven in een wereld waarin onder het mom van ‘de wetenschap’, een geheime oorlog tegen het menselijk leven heeft verklaard. Het is de grote truc, keer op keer, van de negatieve krachten op Aarde. Onder het mom van waarheid en ‘goede bedoelingen’, PRECIES de omgekeerde agenda uitvoeren..! Ga in je eigen kracht staan, eis deze in ieder geval terug en begin met jezelf te bekrachtigen, met zuiver voedsel, met bewustmakende en bekrachtigende informatie en zuivere lucht en water.

x

Bronnen voor dit artikel, met dank aan Mike Adams’ ‘Natural News-site’, o.a.:
[1] http://www.lifesitenews.com/news/a-mass-ster…
[2] http://www.naturalnews.com/041345_cdc_polio_…
[3] http://www.naturalnews.com/047358_ebola_outb…
[4] http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_b…
[5] http://www.naturalnews.com/046347_ebola_vacc…

78 gedachten over “Gates’ tetanusvaccinaties mét sterilisatiemiddel.. !!

  1. https://sites.google.com/site/ncfnocancerfoundation/monsanto
   Het zal duidelijk zijn,dat de processen tijdens het “Neurenberg tribunaal” niet veel meer waren dan een parade op een veemarkt.
   Aanrader is ook het boek “De Nazi achtergrond van de EU te Brussel” van Mathias Rath te lezen.
   Methoden van toen zie je nu wederom gebruikt worden alleen in een modernere versie zoals afluisterapparatuur in het menselijk lichaam.

  2. Tip: de namen/boeken van: dr Guylaine Lanctot (accent ontbreekt op toetsenbord), Kris Verburgh, dr Steven Gundry, dr Michael Klaper, allen arts; dr Napoleon Hill, Florence Scovel Shinn.
   En waarom Raoul Wallenberg en zijn beste vriend destijds werden ontvoerd
   mag niet worden vergeten.

 1. Het is walgelijk maar ik denk wel dat we moeten beginnen om in de derde wereld landen (waar wij bijna bij horen ) te beginnen met steriliseren van mannen en vrouwen ! Ze zetten kinderen op de wereld die ze niet kunnen voeden niet levensvatbaar zijn en laten opgroeien laatstaan opvoeding geven ! ( dan komen ze allemaal hierheen en wij vangen ze op !!!!) Dus dat lijkt mij een heel goed idee ! Dus geen spuitjes (tegen ziektes die daar nog niet bestaan achterlijke Bill Gates ) maar de knip erin zodat er geen kinderen geboren meer worden die heel snel doodgaan wat is het nut ???? Ze hebben allemaal honger daar maar ze maken wel kinderen voor wat ?????? Geen voorbehoedsmiddelen niets ! Ik zeg knip erin bij de mannen na 1 kind ! De groeten voor bill gates en voor onze eigen maniak ab oisterhuis die zoooooooooo blij is met elke nieuwe epidemie !! ( geld geld en nog eens geld) Beide viezerikken ! Zo dat heb ik van me afgeschreven en zo denken heeeeeeeel veel mensen ! Fijn weekend nog allemaal xxx

  1. In China deden ze een kind politiek, en dat pakte anders uit dan ze verwachtten. Een beetje meer opleiding, minder oorlog, minder land grabbing door big agro en andere bigs zou imo menselijker zijn.
   Alleen verdienen big schiettuig en consorten daar nauwelijks aan 🙄 Analfabete hongerlijers zijn ‘bruikbaarder’
   Met de groeten aan Soros.

  2. @pietje
   Ik zou maar een beetje oppassen met zo’n grote mond, je zou heel wel tot de volgende groep kunnen horen die verteld wordt dat sterilisatie verplicht word, knip knip de schaar erin…..

  3. Pietje.
   Als zij die geld en macht hebben hun middelen zouden inzetten om mensen van voedsel en middelen te voorzien waardoor zij in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien inplaats van hun geld in oorlogen te steken zou er helemaal geen honger en ellende hoeven te zijn.

  4. Is het niet vreemd dat bv NASA miljoenen of zelfs miljarden Dollars in onderzoek naar leven op de maan of andere planeten stopt en dure technologische ontwikkelingen betaald terwijl ze de allerarmsten gewoon laten verrekken?
   Het militaire gebeuren waar wel geld is voor de ontwikkeling van vernietigingstuig.
   Nederland bv maakt nu spotjes zoals “onze vrijheid begint bij vrijheid van anderen” wat gewoon een smoes is om mensen te werven die deel gaan nemen aan missies in het buitenland ten behoeve van meer rijkdom voor hen die alles al hebben ten koste van de burgers in die landen (denk aan de onterechte inval van Irak,Lybie en Syrie).
   Sadam Hoessein was misschien een dictator maar die hield met harde hand wel strijdende groepen uit elkaar en mensen vluchtten toen niet in grote getalen naar Europa.
   Sommige raketten die dood en verderf zaaien kosten meer dan een miljoen wat door belastinggeld betaald wordt terwijl op TV acties worden gehouden voor bv onderzoek naar medicatie voor ziekten of noodhulp aan landen die getroffen zijn door rampen hoe normaal is dat?
   De EC wil nu 5 miljard extra voor defensie (2 % van het BNP) en direct heeft Nederland samen met Belgie oorlogsschepen besteld terwijl elk debat in de kamer hierover mij is ontgaan terwijl over de aanschaf van de JSF jaren is gesteggeld.
   Het opschrift op de Georgia Guidestones dat 500.000.000 mensen in balance met de natuur zou zijn kan ook omschreven worden als dat 500.000.000 mensen makkelijker onder controle te houden zijn dan 7 miljard mensen (zoals ook in boeken vermeld staat bv De Dertien Satanische bloedlijnen van R.de Ruiter).
   Daarom is er wel geld voor het verspreiden van dood en verderf en niet voor het helpen van mensen.

 2. Walgelijk dat sommigen denken de wereld naar hun hand te kunnen zetten, hoe unhumane om op deze manier te werk te gaan. De wijsheid zit in de mens/ziel zelf en het weten. Als er educatie wordt gegeven zodat men het inziet/weet/bewustzijn dat er niet voldoende voedsel/voorzieningen zijn voor een ‘groot’ gezin in de toekomst en de ‘religie’ hieraan mee werkt zou m.i. een verschil kunnen maken. Het is zo moeilijk om te zien hoe mensen voor de ‘gek’ worden gehouden. Gelukkig worden mensen wakker en boycotten vaccins ook in africaanse landen. Het manupileren van de mensheid waar op deze aarde ook moet stoppen.

  1. Madelous, ze denken het niet alleen, maar het zijn zij die wereld regeren, maar de fout ligt bij ons, als wij de mensheid zeggen, stop, weg hier mee, zou dat gebeuren, maar kijk eens hoe verdeeld we zijn.
   Jenne

  2. @Jenne
   ik denk zelf niet zo in goed of fout. Wij als bevolking hebben ons afhankelijk opgesteld om welke reden dan ook. Gelukkig komt daar stukje bij beetje verandering in en wordt het steeds meer ‘zichtbaar wat er werkelijk gebeurd’, wij worden ‘wijzer’ 😉 mondiger en hopelijk voor velen steeds meer in onze eigen kracht te staan. Willen wij ons niet meer laten vertegenwoordigen door degenen die menen te weten en handelen!(dit n.a.v. van je opmerking 😉 ) hoe zij ons cq henzelf vertegenwoordigen dan zal er zeker een verandering plaats gaan vinden. Helaas speelt ‘het geld’ nog de hoofdrol en hopelijk komt daar zo snel mogelijk verandering in. Dus ik ben het met je eens dat wij de hoofdrolspelers zijn alleen weet nog niet iedereen zijn rol 😉

  3. Maselous,

   Er is ontzaggelijk veel veranderd, vooral de mensen, het lijkt wel of ze een geweten van elastiek hebben, wat ze gisteren hebben gezegt zijn ze morgen vergeten, als je je leiders er niet aan houdt, hun uitspraken waar te maken, en dit ook constant verifieerd, en bij gebreke naar huis stuurd, kom je in een situatie als de onze in de EU, ze doen maar wat, repercusies volgen practisch nooit op hun onzinnge gedoe.

   Jenne

 3. Ik las al diverse malen dat de groei van de wereldbevolking, door een zekere kritische grens te overschrijden , een evolutionaire sprong in het menselijk bewustzijn zou kunnen veroorzaken. Dit is een idee dat bij mij persoonlijk wel resoneert , in de lijn en de filosofie van de theorie van de”honderdste aap” . Een bedenking bij dit interessante, doch verontrustende artikel, is dat deze vaccinatie-strategie ook bedoeld zou kunnen om het overschrijden van zo’n kritische grens, en dus een mogelijke bewustzijnssprong, te beletten …

  1. Kwantitatieve of kwalitatieve groei..? Aantal mensen op Aarde of de groei van het bewustzijn van die mensen..?

  2. Wonderlijk genoeg lees ik steeds dat het om de kwantitatieve groei draait .
   Blijkbaar zou dat op een of andere manier een massale groei in bewustzijn mogelijk maken, of toegankelijk. Als er zoiets als “het Veld” bestaat waarin wij allemaal met elkaar verbonden zijn, denk ik dat het mogelijk is dat mensen, ongeacht hun huidig bewustzijnsniveau, plots toegang kunnen krijgen tot hun onbewuste , of een deel ervan . Misschien dient ons junk-dna hiervoor ? En misschien zijn er dan helemaal niet zoveel “bewuste” mensen nodig om een kettingreactie mogelijk te maken ?

 4. Het vervelende is dat in dit geval, het voor mij wel heel speciaal om gevoelens gaat, het gevoel dat de mensen teveel op een kluitje willen zitten, het vernietigen van de natuur, verstedelijking, autowegen etc.

  Echt over gegevens weet ik niks, die enkele tabel met allerlei lijnen en nummers zegt mij niet zo veel, vaak zijn dat dan de pseudo feiten waar ik mee om de oren wordt geslagen, maar ze overtuigen mij toch niet.

  Net zo als dat verhaal dat de hele wereld bevolkind in de US state Texas zou kunnen verblijven ?!

  Ik persoonlijk moet van tijd tot alleen kunnen zijn met de natuur en de elementen, denk eens wat een verschil het uit zou maken als, al die fille zitters met hun telefoontje spelend, al snakkende/vretend
  naar huis rijden, inplaats van dat over hun stuur gebogen tegen de Wind in fietsend naar huis zouden karren, gezonderre mensen, Boudewijn de Groot zijn lied van de eenzame fietser !

  Dat vreselijke gemannipuleer van die mensen die denken om dat ze rijk zijn, en natuurlijk zwaar beinvloed door hun afkomst en handlangers, de mensheid als hun privé proefdiertjes kunnen gebruiken, want op de lange duur weten wij en zij niets over de consequentisch van al dat inenten, in ieder geval is het tegen natuurlijk, de verkeerde manier van het benaderen van het leven.

  Jenne

  1. vladi.
   Sterilisatie en het voorkomen dat bepaalde mensen zich voortplanten was tijdens de tweede wereld oorlog één van de hoofdprioriteiten van de Duitsers volgens de geschiedschrijvers.
   De overwinnaars hebben natuurlijk kunnen bepalen wat wel en niet geschreven mocht worden.
   De vraag is natuurlijk waar de overwinnaars van toen nu voor staan en wat zij vertegenwoordigen en wat dat kost en wie dat betalen?
   Zomaar een paar voorbeelden:
   https://nl.wikipedia.org/wiki/NAVO-hoofdkwartier
   Zoals u kunt lezen ook nogal prijzig maar dan heb je ook wat (of we daar vrolijk van worden is iets anders).
   http://ninefornews.nl/nieuwe-hoofdkwartier-navo-geinspireerd-op-dubbele-bliksemschicht-ss/
   Laat ik deze er dan ook nog maar bij zetten.
   http://www.globalresearch.ca/nazi-symbols-in-the-us-military-accidental-giant-us-navy-swastika-building-was-no-accident/5382069
   Het lijkt mij dus niet zo vreemd of onmogelijk dat er inderdaad sterilisatiemiddel in tetanusvaccinaties kan zitten.

  2. Arnold 10.1
   De eugenetica is afkomstig uit de USA :
   http://listverse.com/2014/02/05/10-things-youve-never-heard-about-american-eugenics/
   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2757926/
   In bepaalde gevallen kan het inderdaad beter zijn dat mensen zich niet voortplanten rekening gehouden met een genetische degeneratie met als gevolg het op de wereld zetten van mentaal en lichamelijk gehandicapten.
   Zie ook het boek :De Mietjesmaatschappij van Marcel Roele met de vaststelling inzake de genetische beschadigingen : “we worden ongezonder, we worden dommer en vooral agressiever”.
   Er is dus een onderscheid te maken tussen de medische aspecten van een sterilisatie en het politieke misbruik ervan.

  3. Sub Rosa.
   Natuurlijk is het altijd al zo geweest dat mensen geboren kunnen worden met gebreken en dat kan niemand voorkomen.
   Wat wel voorkomen kan worden is dat gebreken ontstaan door “vervuiling” door genetisch gemanipuleerd eten,medicatie (wat voornamelijk bestaat uit chemische stoffen),bestrijdingsmiddelen zoals glyfosaat wat nog niet zolang geleden in Duitse bieren is aangetroffen,fijnstof en andere luchtvervuiling enz.
   Zolang dat niet aangepakt wordt zal waarschijnlijk het aantal mensen met een afwijking blijven toenemen.
   Ook hier is er weer een groep die daar geld aan verdient wat zeker meegewogen zou moeten worden eer men beslist of geboortes afgebroken of voorkomen moeten worden.(dit is gewoon mijn mening).

  4. PS.
   Dan is er ook nog de vraag of mensen hierover mogen beslissen en welke mensen dat dan zijn.
   De elite bv zijn vergiftigd door macht en rijkdom dus aan hen zou ik het zeker niet overlaten als mensen het al mogen bepalen.

  5. Arnold 10.3
   De door U gemelde gevaren voor het genetisch materiaal zijn immens. De gevolgen zijn nog niet volledig zichtbaar..Om deze gevaren aan te pakken zullen er bovenmenselijke inspanningen geleverd moeten worden(hoelang gaat dit duren ?). Wil of kan men deze leveren. Intussen is er reeds beschadigd genetisch materiaal dat echter nog niet zichtbaar is.. maar waarvan de gevolgen vroeg of laat zullen opduiken. Gevolgen die voor de maatschappij een zeer zware morele en financiële druk betekenen. Wil of kan men hiervoor betalen ?? Het probleem is hier dus niet “een superras” maar het opvangen van de gevolgen van het beschadigde genetische materiaal. Een bovenmenselijk taak!! Soms is het beter voorkomen dan genezen. Een sterilisatie moet ook toelaten aan deze gehandicapten een “intiem leven” te hebben, zonder risico op problematische voortplanting. Een intiem leven dat het weinige is wat ze nog hebben in hun toch moeilijk bestaan.

  6. Sub Rosa.
   10.5
   Ik ben het met u eens dat gehandicapten ook een “intiem leven” moeten kunnen hebben zonder het risico op een problematische voortplanting te lopen.
   Alleen hoe wordt dat bepaald en door wie?
   De politiek is op dat gebied niet te vertrouwen en zijn alleen op geldelijk gewin uit wat tegenwoordig door wetten nogal makkelijk wordt vastgelegd.(misschien te makkelijk).
   https://www.medischcontact.nl/default-tonen-op/d66-leeftijdsgrens-voltooid-leven-bij-75-.htm
   De politiek zorgt eerst dat er op pensioenen van ouderen bezuinigd wordt waardoor ouderen niet of moeilijk kunnen rondkomen waardoor zij hulp van anderen nodig hebben,vervolgens wordt er bezuinigd op de zorg waardoor deze ouderen op hulp van kinderen of buren aangewezen zijn en alles wordt steeds duurder en voor mensen met een klein budget onbetaalbaar.
   Dat zijn redenen waardoor ouderen op een gegeven moment kunnen besluiten dat zij niet meer verder willen leven omdat hen HET GEVOEL IS GEGEVEN DOOR DE POLITIEK DAT ZIJ EEN LAST VOOR ANDEREN ZIJN GEWORDEN.
   Daarbij heeft de politiek ook nog belang bij de leeftijd bepaling waarop het mogelijk zou moeten worden om het leven van ouderen te beeindigen want eerst laat je hen heel hun werkzame leven voor hun pensioen betalen,vervolgens verhoog je de pensioen leeftijd naar heden 67 jaar wat nog groeiende is naar latere leeftijd en vervolgens bepaal je de leeftijd voor levensbeeindiging op 75 jaar waardoor in dergelijke gevallen maar 8 jaar pensioen uitgekeerd hoeft te worden wat nog minder wordt in de toekomst.
   Wie denkt die voormalige TV presentatrice van D66 dat zij is en horen zulk soort figuren over dergelijke vraagstukken te beslissen?

  7. De tegenwoordige ouwe hap, zijn een stuk lethargiser als de voorafgaande generatisch, die hadden de oorlog nog meegemaakt en waren wat moeilijker te dirigeren.
   Het enorme schofterige gedoe waar het politieke smorrimorri zich mee bezig houdt, het afknijpen van de armen zieken en zwakken, om de Brusselse politieke protestuees en bureaucratie maar te spekken, om hun nestje op tebouwen voor hun politieke after live.
   Ouderen moeten lastige zeurderige klootzakken worden, daar kun je goed chantage mee plegen op de overgeid en samenleving, je netjes armoedig als een geslagen hond met de staart tussen je benen te laten schofferen door die daar maar zin in heeft, no way, zo lang je nog niet dood bent, en een greintje leven in je donder, bijt van je af !
   Ik propageer dit hier ook als ik als te hulp wordt geroepen, door in het nauw gedreven oude en soms jonge mensen, maak ik gebruik van alles goed of slecht, als het moet chantage, ook oude mensen hebben rechten.
   Jenne

 5. 95 % reductie van de elite gaat zeker gebeuren misschien wel 100%.
  Jezus heeft gezegd “Mij komen de wrake toe”.
  Dat is een rechtvaardige tijd als dat gaat gebeuren,ik kan niet wachten.
  Bird.

 6. http:/www.volkskrant.nl/sport/rivm-voetballen-op-kunstgras-niet-gevaarlijk-a4437337/
  Opvallend is dat OOK HIER DE UITKOMST VAV HET RIVM ONDERZOEK GEEN UITSLUITSEL GEEFT OVER GEVOLGEN OP DE LANGERE TERMIJN EN DAT ZE WEL ZEGGEN DAT HET VEILIG IS OM OP DEZE VELDEN TE VOETBALLEN.
  Wanneer er onduidelijkheid is zou een advies door een instantie die beweert te waken over een ieder zijn gezondheid en veiligheid voor de zekerheid MOETEN ADVISEREN NIET OP DIE VELDEN TE SPELEN TOTDAT ELK RISICO UITGESLOTEN IS.
  http://nos.nl/artikel/2149190-ook-na-onderzoek-geen-duidelijkheid-over-risico-s-kunstgrasvelden.html
  Dit ging over kunstgrasvelden met rubbergranulaatkorrels erop,maar als deze gezondheidsorganisatie zo met uw gezondheid/veiligheid omgaat vraag u dan eens af hoeveel waarde u nog aan deze instantie kan en mag toebedelen OOK OP HUN ADVIEZEN MET BETREKKING OP VACCINATIES.

  1. Natuurlijk heb ik het bericht van het RIVM gelezen anders had ik het moeilijk kunnen plaatsen.
   In het NOS artikel zegt het RIVM zelf ook dat ze geen uitsluitsel kunnen geven over de veiligheid (onder kopje veiligheid).
   Wanneer je dan toch zegt dat het veilig is dan ben je verkeerd bezig en speel je met de gezondheid van mensen.
   Wat betreft het RIVM rapport vraag je eens af hoeveel mensen dat gelezen hebben want de meeste mensen krijgen hun informatie via mainstreammedia waar dat rapport ook niet getoond wordt en dus gaan zij gewoon net als de meeste mensen af op hetgeen de mainstreammedia verteld en schrijft.
   Wat betreft de vergelijking tussen rubbergranulaat en vaccinaties dat is geen vergelijking maar iets wat ik me afvraag want als je zo ongefundeerd een advies geeft zou dat dan alleen voor rubbergranulaatkorrels gelden of misschien ook voor andere dingen die zij moeten onderzoeken om tot een advies te komen?

  2. MSM heeft het rapport prima verwoord en RIVM is vrij stellig over de veiligheid: “geen gezondheidsrisico is voor levenslang sporten op deze velden”. En elders: “Hierdoor is het schadelijke effect op de gezondheid praktisch verwaarloosbaar.”

   En ook: “In het algemeen is er sinds eind jaren tachtig van de vorige eeuw een lichte stijging te zien in het aantal mensen tussen 10 en 29 jaar dat leukemie krijgt. Deze ontwikkeling is niet veranderd sinds de kunstgrasvelden in 2001 in Nederland in gebruik zijn genomen.” En ook: “Onderzoek in Amerika laat ook geen verhoging zien in het aantal nieuwe gevallen van lymfeklierkanker in gebieden waar relatief veel kunstgrasvelden liggen die zijn ingestrooid met rubbergranulaat.”

   Ik zou zeggen dat het advies prima gefundeerd is, zeker gegeven de geringe tijdspanne die het RIVM kreeg om met een advies te komen. Er is geen enkele reden voor paniek. En voldoende tijd om het onderzoek te vervolmaken en de alternatieven in de tussentijd te onderzoeken, want dat moet ook gebeuren.

  3. http://nos.nl/artikel/2149190-ook-na-onderzoek-geen-duidelijkheid-over-risico-s-kunstgrasvelden.html
   Lees wat onder veiligheid beschreven staat en je schrijven dat jij zou zeggen dat het advies prima gefundeerd is heeft totaal geen waarde meer.
   Dit staat er: Het RIVM zegt zelf ook dat het geen uitsluitsel kan geven over de veiligheid van het sporten op velden met rubbergranulaatkorrels.Blootstelling aan kankerverwekkende stoffen leidt vaak pas tientallen jaren later tot kanker.
   Vreemd is ook dat jij wel geloofd dat het RIVM het juiste advies geeft terwijl het RIVM en wetenschappers geen overeenstemming kunnen bereiken wat aangeeft dat jij het waarschijnlijk beter denkt te weten dan echte wetenschappers.

  4. PS.
   Het gaat er ook niet om of onderzoeken hebben bewezen dat het schadelijk is maar dat het ADVIES GEVENDE RIVM BEWIJST DAT HET NIET SCHADELIJK IS VOOR ZE ZEGGEN DAT HET VEILIG IS.

  5. @Arnold 12.5,
   Let op, je verwijst naar een link van maandag, toen het rapport dus nog niet openbaar was. Je zegt: “Lees wat onder veiligheid beschreven staat”. Ok, en klik jij nu eens op de link onder “RIVM zegt”. Lees die pagina eens. Deze dus: http://www.rivm.nl/Onderwerpen/R/Rubbergranulaat/Onderzoek_naar_rubbergranulaat_op_sportvelden. Hoe verhoudt zich dat tot: “Het RIVM zelf zegt ook dat het geen uitsluitsel kan geven over de veiligheid van het sporten op velden met rubbergranulaatkorrels. Blootstelling aan kankerverwekkende stoffen leidt vaak pas tientallen jaren later tot kanker.” ??? Ik lees toch iets heel anders op de RIVM link. Jij niet?

   De NOS was blijkbaar een beetje te voorbarig op maandag, toen het rapport dus nog niet openbaar was. Ik zou zeggen, lees eerst het rapport eens. Dat heb je duidelijk niet gedaan. Misschien toch wel verstandig uit te gaan van de meest recente informatie.

  6. MP
   12.7
   Bij punt 4 in het RIVM rapport staat ook nog dat het schadelijk is voor organismen in de bodem en oppervlaktewater.
   Bij punt 5 in het RIVM rapport staat “als de normen voor consumentenproducten voor rubbergranulaatkorrels zouden gelden dan zou een groot deel van de monsters net niet voldoen aan de eisen”.
   Zoals ik al schreef het RIVM moet aantonen dat het veilig is en dat kunnen ze dus niet alleen dat het aan de EU normen zou voldoen maar niet aan consumentennormen en daarbij komt dat het voor de bodem en het oppervlaktewater ook schadelijk is.
   Conclusie zolang niet duidelijk is welke normen aangehouden mogen worden om het veilig te verklaren en als daarbij dan ook nog schade aan organismen en oppervlaktewater ontstaat kun je rubbergranulaatkorrels zeker niet als veilig adviseren.
   En geen aanwijzingen dat het kanker veroorzaakt is iets anders dan bewijzen dat het geen kanker veroorzaakt op de langere termijn en ook dat kunnen ze niet.

  7. En dat is dus precies wat het RIVM adviseert:

   “Het RIVM adviseert om de norm voor rubbergranulaat bij te stellen naar een norm die dichter in de buurt ligt van de norm voor consumentenproducten.”

  8. 12.9 MP
   Leuk geprobeerd maar een verzoek om de norm bij te stellen heeft totaal niets met hun uitspraak DAT HET VEILIG IS te maken (zie rapport RIVM en lees en begrijp wat ik eerder geschreven heb).
   Om verdere discussie te voorkomen zou je het bewijs dat het veilig is hier kunnen laten zien aan iedereen en kan je dat niet dan ben je uit je nek aan het kletsen.

  9. http://nos.nl/artikel/2149190-ook-na-onderzoek-geen-duidelijkheid-over-risico-s-kunstgrasvelden.html
   MP als je kunt lezen en vooral begrijpen dan staat in deze verwijzing OOK NA ONDERZOEK GEEN DUIDELIJKHEID OVER RISICO,S KUNSTGRASVELDEN (met andere worden ze weten niet of het veilig is en dan kan het RIVM niet zeggen dat het veilig is punt uit.
   Ook die smoes dat dit een dag eerder was dan het rapport openbaar gemaakt werd is daarmee tot onzin gedegradeerd.

  10. @Arnold,
   Rustig aan, het is geen wedstrijd. Laten we proberen het naar de praktijk te vertalen.

   Waar is het bewijs dat de korrels WEL schadelijk zijn? Dat is de vraag waar het echt om draait. Want voor die vraag worden sportclubs gesteld. Die moeten immers beslissen of ze de velden gaan vervangen, of niet. Daar hangt een kostenplaatje aan vast, dus ze moeten wel met goede argumenten komen om de velden te vervangen.

   De meeste sportclubs kunnen het financieel maar net rondbreien. Met het RIVM rapport in de hand, wat is je advies aan die clubs?

  11. MP.
   12.12
   Waar is het bewijs dat de korrels WEL schadelijk zijn? Dat is de vraag waar het echt om draait.(Dat is wat MP schrijft).
   Met alle respect dat is de omgedraaide wereld want als eerst aangetoond moet worden dat de korrels wel schadelijk zijn dan ben je namelijk te laat.
   Het RIVM heeft de taak toe te zien op onze gezondheid en veiligheid en dienen alleen een bewezen advies uit te brengen.
   In het geval van de rubbergranulaatkorrels zegt het RIVM dat het veilig is om erop te spelen/voetballen terwijl ze NIET KUNNEN OF HEBBEN BEWEZEN DAT HET VEILIG IS waarbij ook nog zaken ernstig in twijfel worden getrokken zoals welke norm ze moeten aanhouden.
   Niet voor niets kunnen WETENSCHAPPERS en HET RIVM niet tot een eenduidig antwoord komen.
   Jij hebt het over geld en dat is onzin je MAG DE GEZONDHEID NIET IN GEVAAR BRENGEN OMDAT HET GELD KAN KOSTEN en daarbij brengt het ook nog organismen in de grond en oppervlaktewater schade toe.
   HET RIVM MOET EERLIJK ZIJN EN ADVISEREN DAT HET NIET VEILIG IS OM ALLE RISICO UIT TE SLUITEN OOK ALS HET GELD KOST.
   WAAR IS HET BEWIJS DAT HET VEILIG IS waar ik jou om vroeg?

  12. Arnold, je bent te dogmatisch. Probeer ens pragmatisch te denken. Vrijwel niets in het leven is 100% bewijsbaar. Er zijn altijd onzekerheden. Alles in het leven is het afwegen van risico’s. Dat weet je toch wel hoop ik?

   Als je bedoelt, het bewijs dat het 100% veilig is, dat is er niet, en die zal er ook nooit komen. Idemdito voor echt gras, zand, etc. Iedere meting aan de werkelijkheid bevat namelijk per definitie een meetfout. Wetenschap draait om het kwantificeren van die onzekerheden. Dat weet je toch wel? En als die onzekerheid onder een gegeven drempel komt kan het als veilig worden aangemerkt. En dat is wat het RIVM heeft aangetoond. Toch?

   En nu mag je mijn vraag beantwoorden. De meeste sportclubs kunnen het financieel maar net rondbreien. Met het RIVM rapport in de hand, wat is je advies aan die clubs? De velden vervangen of niet?

  13. Ik heb het niet over veiligheid in % en dat zou lulkoek zijn.
   Hier gaat het erom of het kanker kan veroorzaken of niet en het is/ kan dus niet bewezen worden dat het veilig is.
   Iemand die aan die verschrikkelijke ziekte dood gaat heeft ook niets aan procenten toch?
   Het zekere voor het onzekere vervangen die velden.
   Verder ga ik op die flauwekul van jou niet meer reageren want jij bent niet mans genoeg om gewoon je ongelijk toe te geven.

  14. Waar is het bewijs dat echt gras veilig is, Arnold?

   Het is wel duidelijk. Sportclubs hoeven van jou geen zinnig advies te verwachten, maar slechts een belerend vingertje. Roepen vanaf de zijlijn zonder enige verantwoordelijkheid te hoeven nemen is wel erg makkelijk, niet? Probeer eens uit die comfortzone te komen.

   Je hebt duidelijk geen kaas gegeten van besturen en beslissingen nemen. Op basis van het RIVM rapport zijn de opties voor sportclubs als volgt:
   (1) als je voor de keuze staat een nieuw grasveld aan te leggen, dan wacht je daar nog even mee, totdat de onzekerheden verder zijn verkleind na vervolgonderzoek en totdat er duidelijkheid is over de alternatieven. Want die is er ook niet.
   (2) als je een bestaand veld met rubber korrels hebt hoeft die niet op staande voet vervangen te worden. Als de velden aan vervanging toe zijn moet de club tegen die tijd bezien wat de opties zijn, met inachtmeting van de kennis op het gebied van veiligheid op dat moment en de kosten.

   Welkom in de echte wereld.

  15. Er zijn mensen die kunstgras met granulaatkorrels erop waarvan niet bewezen is en kan worden dat het veilig is in verband met het risico op kanker toch dat spul willen laten liggen omdat het nu te duur zou zijn om op te ruimen voor de voetbalclubs.
   Daarbij vraagt hij ook nog of bewezen kan worden dat ECHT GRAS WEL veilig is.
   Nou heb je ook kunstfruit en echt fruit en nou vrees ik dat deze persoon liever kunstfruit eet dan echt fruit omdat niet bewezen is dat echt fruit gezonder is.

  16. Arnold, 12.18 haha die is leuk en scherp!
   Ik was lorre kwijt toen die begon te vragen of echt gras wel gezond is OMG. Nu is die blijkbaar scheikundige en bioloog, een beroepsmatige trol lijkt me beter…oeps nu krijg ik wellicht zijn cheerleader op mijn nek 🙂 🙂 😉

 7. Hoe kun je nu zoals je het beschrijft citeer ; “jezelf te bekrachtigen, met zuiver voedsel, met bewustmakende en bekrachtigende informatie en zuivere lucht en water.” Als er chemtrails in de lucht hun tank legen, de aarde bevuilt is , enz, enz, Je dient je lichaam en geest zo te trainen dat het er tegen kan, zodat het zo min mogelijk schade maakt. Je leeft nu eenmaal in d eze wereld vol met dualiteit, waar de grote hoge machten aan het roer staan. Realiteit van het zien is belangrijk en daar een happy life in vinden.

 8. Er zijn ook mensen die een wedstrijd maken van een discussie op een blog en op de man gaan spelen, terwijl het idee van een blog ook kan zijn om op basis van argumenten gedachten uit te wisselen, die de geinteresseerde lezer kan helpen in het vormen van zijn/haar mening.

  Er zijn ook mensen die slecht lezen en niet mee kunnen denken in de gedachtegang van een ander en zich daarmee heel dogmatisch opstellen.

  Er zijn zelfs mensen bij wie deze beide eigenschappen in een persoon samenkomen.

  Maar dat geeft allemaal niets. De goede verstaander is zelf prima in staat de relevante informatie te filteren.

  1. Bedoel je arnold, eh lorre, Master of …. oei, hoe sneaky. Niet op de man spelen. pardon?
   Ik persoonlijk vind dat arnold een paar hele zinnige dingen heeft gezegd.

   Zo, weer een pindaatje binnen 😉

  2. Beetje weeïg pindaatje. Wie de schoen past trekke hem aan.
   En MP staat voor Malle Pietje, ik dacht dat dat inmiddels toch wel duidelijk zou zijn.

 9. En voor de broodnodige nuance jegens de big pharma/WHO/wetenschap paranoia: “Vaccin tegen ebolavirus nu echt gevonden. …… Farmaceut Merck gaat de inenting, die onder leiding van de wereldgezondheidsorganisatie werd ontwikkeld door een internationaal conglomeraat van universiteiten verder ‘apotheekklaar’ maken”. (Volkskrant, zaterdag 24 december 2016).
  Zie ook bijvoorbeeld https://www.nrc.nl/nieuws/2016/11/28/granulaat-onderzoek-naar-rubber-in-kunstgras-leidt-tot-tegengestelde-conclusies-5553229-a1533944 en vele andere links over dit succes.

  Dat dan ook wel weer.

  1. Tja, die vaccins tegen baarmoederhalskanker waren ook al zo’n succes.
   Blij dat ik niet in ebolalanden woon.
   En als het net zo gaat als met polio, waarvan de fabrieksvariant nu verreweg in de meerderheid is…..

   Pindaatje voor lorre 🙂

  2. Ik weet ook uit betrouwbare bron dat jij geen Malle Pietje bent maar lorre himself.
   Waar haal je je fearmongering het goedkoopst: Vraag ’t aan lorre.

   Pindaatje twee, het gaat snel 😛

  3. MP, omdat je een manipulatief karakter hebt. Je moet ophouden steeds zo te doen alsof men hier de wetenschap afkeurt.
   Men keurt hooguit jouw rare reactie af, en terecht!!
   Er zijn echte wetenschappers en nep-wetenschappers (met titel wel maar zonder bezieling en bewustzijn) en jij hoort bij de laatste groep.
   Pak nog een pindaatje en sodemieter op zou ik zeggen. 🙂

  4. Ja koekje, dat alles is heel triest, die meelevendheid kan ik wEL opbrengen. Zowel voor slachtoffers van het HPV vaccin als voor ebola patiënten. Enige meelevendheid is jou volkomen vreemd. Maar als je de plussen en minnen optelt, wat is dan de uitkomst van de som?

   mc, ik manipuleer nergens, geef alleen tegengas tegen ongenuanceerde berichtgeving. Maar daar hebben sommigen hier nogal moeite mee. Het gaat de lezer niet om jou en mij. Het zou van volwassenheid getuigen als je argumenten inbrengt in plaats van op de man te spelen. Daar wordt de lezer niet wijzer van, toch?

  5. MP, 16.7
   De lezer wordt er iig niet wijzer van om steeds dezelfde ‘Grundlagendiskussion’ te houden. Het gaat volgens mij al lang niet meer om de argumenten maar om het bewustzijn over bepaalde onderwerpen. Het is een beetje, alsof een geofysicus een regenworm wil uitleggen waarom het regent. De regenworm zal je niet begrijpen, maar als je alles leert om de regenworm beter te begrijpen (bewust worden van het leven van een regenworm), dan heeft die wellicht wel iets aan jouw opgedane kennis…

  6. MP

   Ik geef de dames volkomen gelijk, je ontwikkeld je zelf steeds meer tot een mispunt, ongecontroleerde zelf dicipline, en tekort aan die beroemde grijze cellen , niks wetenschappelijks te bekennen, jammer het zou zo mooi kunnen zijn !
   Jenne

  7. De Ebola entstof is een gekaapte Russische vinding, dat Russische lab. is nu naarstig bezig de entstof af te ronden, om gratis beschikbaar, te stellen, aan de arme Afrikaanse, althans tegen kostprijs.
   Jenne

  8. Leuke metafoor, mc. En nu maar eens zien of je die kunt vertalen naar deze discussie. Laat ook maar. Er zal wel weer een muf pindaatje komen.

   En Jenne, je kunt mijn berichten gewoon negeren. Er zijn heel veel andere bezoekers, schijnt. Wellicht zijn die wel geinteresseerd. Ik heb nog maar weinig klachten mogen ontvangen. Het zou toch raar zijn als een hele kleine meerderheid iets gaat bepalen voor de meerderheid. Zo werkt dat alleen in een dictatuur …..

  9. En de laatste regel moet zijn:

   Het zou toch raar zijn als een hele kleine minderheid iets gaat bepalen voor de meerderheid. Zo werkt dat alleen in een dictatuur …..

   Maar de goede verstander had dat al begrepen, uiteraard.

 10. Het is onwijs, om de baby met het badwater weg te gooien, lezend over het verleden waar hele landstreken werden ontvolkt door een besmettelijke ziekte, het immuniseren is wel degelijk iets wat werkt, als je denkt aan de pest of Spaanse griep, is de keus niet moeilijk.
  Maar het moet in handen komen van intègre overheden, streng gecontroleerde labaratoria’s, zonder winst oogmerk, zieken zorg moet voor één ieder toegankelijk zijn, tegen kostprijs, behoort bij de basis van ons mensenrecht !
  Jenne

 11. Een voorbeeld hoe ziek ze bezig zijn met onze gezondheid !

  Op VT to day ; Big Bucks Big Pharma, by Jones E. Alexis, ze kopen alles en ieder één om, en ze verkopen de ziekte en zijn medicyn !

 12. Naast de 5 genoemde sectoren, heb je nog de dumb-down sectoren;

  6) (be)Straling (Wifi, G 1t/m5, Umts, Magnetron, etc. de asbest van 2030)
  7) Verslaving (aan bv alcohol en andere drugs, Gamen, Holland’s staats Casino, tv, internet, eten, kopen, medicijnen, etc.)

  The war against drugs, zit hetzelfde in elkaar als the war against terror of zijn onderdeel van elkaar. Je blijft werk houden, het houdt niet op niet vanzelf. Handig om met een oculus rift alvast het schuldgevoel uit de frontaal-kwab van het aanstaande kanonnenvlees weg te stralen. Vooral als je eigen overheid er al sinds jaar en dag inzit; https://youtu.be/a7GfmkDVnxc of hier wat oude kiekjes van de koninklijke-coke-fabriek; https://www.flickr.com/photos/iisg/sets/72157622794618004/show/?rb=1.

  In de meeste tandpasta zit nog steeds fluoride, de tandartsen hebben het er niet minder druk door en kopen nog steeds hun nieuwe Porsche. De fluoride heeft een parodontitis-pandemie-hype niet kunnen voorkomen (ben er helaas ook ingetrapt).

  Ik vond het verhaal van Dr. Rath over; Der Rat der Gotter (ze waren niet echt bescheiden) nogal toepasselijk in deze; https://youtu.be/bQPHEh0SsoA (korte versie). Over hoe het clubje van IG-Farben (Bayer, Basf en Hoegst) ziektes als kanker als een groeimodel (met alle bijwerkingen en extra medicatie met bijwerkingen) zagen/zien en al voor WO2 was begonnen de plannen voor het huidige vierde reich klaar hadden liggen. Hier nog de lange versie; https://youtu.be/sH7qllKL7mc.

  8)A-social- en andere main-stream media zoals Faecesbook en de staats-omroep voor het verspreiden van nep-nieuws en massa-hysterie, om de poppenCast gaande te houden.
  9)…

 13. Wat hangt ons boven het hoofd of wil hij liever niet in zijn homeland zijn i.v.m. arrestaties pizzagate

  BRUSSEL – De Belgische koning Filip en zijn vrouw Mathilde krijgen volgende week bezoek van een van de rijkste mensen op aarde. Miljardair Bill Gates schuift donderdag 16 februari aan, maakte het Belgische hof bekend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.