Advertentie

Florida-gouverneur’s banden producent Zika-mug-middel..


 

Rick Scott
Gouverneur Rick Scott van Florida

x

x

Florida-gouverneur’s banden producent Zika-mug-middel..

2016 © WantToKnow.nl/be (Vertaling LSmit)

x

Gouverneur Rick Scott van de Amerikaanse staat Florida, heeft financiële banden met het bedrijf ‘Mosquito Company’, dat de Zika mug aan het bestrijden is. We citeren een krant in Florida: ‘Gouverneur Rick Scott heeft een nooit eerder bekendgemaakt financieel belang in het bedrijf dat het contract heeft gekregen om de zogenaamde Zika-mug in Florida ‘onder controle’ te krijgen. De private investeringsmaatschappij waarvan zijn vrouw, de ‘first lady in Florida Ann Scott, de mede-eigenaresse is. Zij heeft er zelfs een aandeel in van miljoenen dollars’.

Healtnutnews.com schrijft:

Het is echt waar mensen, gouverneur Rick Scott is niet alleen zorgzaam voor het welzijn van de burgers in Florida, maar ook voor de dollars die door zijn vrouw zijn verdiend door het contract met ‘Mosquito Control Services’ LLC van Metairie, LA (MCS). Misschien was dat wel de belangrijkste reden waarom Rick Scott op 23 juni zijn macht gebruikte om de zogenaamde ‘executive order’ te ondertekenen. Uit een noodpotje van de staat werd US$ 26.200.000 aan de bestrijding tegen Zika toegewezen.
De diensten van MCS omvatten onder andere het monitoren van muggen en besproeiing vanuit de lucht. MCS kan misschien nog steeds profiteren van Florida’s noodfonds. We weten het niet zeker, MCS heeft niet gereageerd naar aanleiding van ons verzoek om commentaar.

Maar dit is nog maar het topje van deze walgelijke ijsberg. Uit hetzelfde artikel quoten we:

Het aandeel van gouverneursvrouw Ann Scott in deze MCS loopt via het bedrijf ‘G. Scott Capital Partners’, een beleggingsmaatschappij die een besteedbaar vermogen van maar liefst US$ 291 miljoen aan activa te besteden heeft. Het bedrijf beheert een aantal private equity-fondsen en verschillende ‘familie trustfondsen en familie-entiteiten’, aldus het verslag van de ‘Securities and Exchange Commission’.

Rick Scott gouverneur Florida en vrouwDe FloridaBulldog meldde in 2014 dat Scott Capital, zoals de beleggingsmaatschappij online bekend is geworden, beheerd wordt door drie mannen die ooit werkten voor het bedrijf ‘Richard L. Scott Investments’. Dit bedrijf was een private equity firma, de benaming voor investeerders die buiten de aandelenbeurs om financieel in bedrijven participeren. Gouverneur Scott is er enorm rijk mee geworden, door grote investeringsdeals in de particuliere sector.

De beleggingsportfolio van deze ‘Scott Capital’ staat op hun website. Alle negen beursgenoteerde ondernemingen zijn huidige of vroegere investeringen van de gouverneur en/of mevrouw Scott, met inbegrip van Mosquito Control Services. Heerlijk. Echt fijn, nietwaar? Maar Ann stopt daar niet. Ann Scott is ook in ‘dienst’ gekomen, bij de firma waarvan zij mede-eigenaresse is. Geld wordt weggesluisd naar ‘.. een binnenhuisarchitect en eigenaar van AS Interiors LLC, als een passieve investeerder in G. Scott Capital.’

Gregory Scott bezit 50 -75% van de Holding in Delaware die volgens de SEC 100% van G. Scott kapitaal bezit. De First Lady is eigenaresse van de rest door de Frances Annette Scott Revocable Trust, de eigenaar van Tally 1, een in Delaware gevestigde onderneming die op zijn beurt eigenaar is van 25 tot 50 procent van G. Scott Holdings LLC. Wie snapt dit nog?

Gelukkig voor gouverneur Rick Scott zijn de provinciale en federale wetgeving behoorlijk verschillend, de reden waarom hij zijn eigendomsbelangen in beleggingen van zijn vrouw niet hoeft te onthullen. Hij zal er niet over praten en zijn vrouw ook niet. Het kantoor van de gouverneur heeft geweigerd de zaak uit te leggen en de gouverneur of de first lady beschikbaar te stellen voor een interview. Super toch, Amerikaanse democratie ten top?

Meer uit het genoemde artikel:

De Republikeinse gouverneur, een multimiljonair, heeft zijn persoonlijke investeringen in een ‘naamloos trustfonds’ gezet, dat volgens zijn kantoor wordt geleid door een onafhankelijke financiële professional. Ambtenaren die een dergelijk ’trustfonds’ opzetten krijgen daarvoor immuniteit voor verboden belangenconflicten terug. De wet welke dit mogelijk maakte ondertekende Rick Scott zelf in 2013.

FloridaBulldog.org heeft echter ontdekt, dat de persoon die het toezicht houdt op Scott’s trustfonds een andere voormalige medewerker is van Richard L. Scott Investments. De trust is niet effectief in het geheimhouden van de activa van de gouverneur.

rick-scott-zika-mosquito-company-746x350

Als de gouverneur een ietwat schimmige figuur lijkt, is dat alleen maar omdat je goed kunt lezen.. Maar een zeker patroon van investeren en vervolgens geld naartoe sluizen, is kennelijk zijn werkwijze. Eenzelfde manier van opereren, die Hillary Clinton nu dwars komt te zitten, doordat ze zelfs als minister van Buitenlandse Zaken, ervoor zorgde dat haar ‘Clinton Foundation’ geld ontving, voor haar bezoek als minister aan specifieke buitenlandse gasten/projecten.

Check hier details over de strapatsen van de gouverneur van Florida, waaruit blijkt dat deze vent een heel gladde, glibberige aal is:

 • Net voordat Scott aantrad in 2011 als gouverneur, droeg hij miljoenen dollars aan activa over aan zijn vrouw, met inbegrip van een investering van $ 62 miljoen in de walk-in-kliniek-keten ‘Solantic’. Ann Scott verkocht Solantic naar verluidt nog hetzelfde jaar. Dit veroorzaakte een opschudding over belangenverstrengeling, in Florida geldt de volgende ethische wet “het is in het algemeen verboden voor ambtenaren om een belang te hebben in bedrijven die zaken doen met de staat of zijn onderworpen aan overheidsregulering.’
 • In 2013 bleek Scott een geheim gehouden eigendomsbelang te hebben in het bedrijf ‘Spectra Energy’, toen Florida’s Public Service Commission (vijf leden door … Scott benoemd) unaniem instemden met de bouw van de US$ 3 miljard (!!)  kostende aardgaspijpleiding Sabal Trail (een joint venture van Spectra Energy en NextEra Energy).
 • Gouverneur Rick Scott heeft ook een aandeel van $ 712.000 in het bedrijf ‘Energy Transfer’ en de daaraan gelieerde dochterondernemingen. ‘Energy Transfer’ is voor 50% eigenaar van de ‘Florida Gas Transmission’-pijpleiding, die bijna 65% van het aardgas in Florida levert.
 • In 2012 bezat Scott een aandeel ter waarde van $ 210.000 in het private equity-bedrijf dat eigendom is van 21stCentury Oncology. Dat jaar heeft de geheel Republikeinse raad van bestuur Broward Health bekroond met een ongekend 25-jaar durend contract voor bestralingen tegen kanker. (Waarbij de gouverneur terloops ook de bestuursleden van deze ‘Broward Health’ benoemde).

Kijk naar onderstaande video en zie hoe er operaties plaatsvinden.. Hoe deze gouverneur zijn spraying goed praat en mooie PR-praatjes ophangt over de aanpak.

 

 

 

 

7 gedachten over “Florida-gouverneur’s banden producent Zika-mug-middel..

 1. Het begint er aardig op te lijken dat Foundations DE DEKMANTEL voor duistere praktijken zijn.
  De Bill en Melinda Gates Foundation heeft misschien ook wel deze Scott geld toegeschoven onder de noemer gezondheidsproject of zoiets.(ze hebben toch ook al vaccinaties bekostigd waarbij misschien ook niet altijd duidelijk is wat mensen toegediend krijgen).
  Nu de nadruk op onderzoek naar de Clinton Foundation ligt en als dat echt onafhankelijk zou gebeuren dan is het heel goed mogelijk dat zeer hoge lieden in het nauw komen.
  Steeds meer krijg ik het idee dat lieden die gewerkt hebben voor multinationals en/of andere grote bedrijven en die nu bv minister zijn of premier officieel wel weg zijn bij zo,n bedrijf maar misschien achter de schermen toch de opdracht hebben alles in het belang van die bedrijven te doen.
  Infiltreren is ook zoiets als complottheorie het bestaat maar hoe toon je iets dergelijks aan?

 2. ‘De private investeringsmaatschappij waarvan zijn vrouw, de ‘first lady in Florida Ann Scott, de mede-eigenaresse is.’

  ‘…ook voor de dollars die door zijn vrouw zijn verdiend door het contract met ‘Mosquito Control Services’….’
  ‘Het aandeel van gouverneursvrouw Ann Scott..’
  ‘Alle negen beursgenoteerde ondernemingen zijn huidige of vroegere investeringen van de gouverneur en/of mevrouw Scott..’

  ‘..de reden waarom hij zijn eigendomsbelangen in beleggingen van zijn vrouw niet hoeft te onthullen..’ ‘Hij zal er niet over praten en zijn vrouw ook niet.’
  ‘..droeg hij miljoenen dollars aan activa over aan zijn vrouw..’

  Dat van die financiële banden verbaast me niet maar: zijn VROUW?! Ben ik dan de enige die ziet dat gouverneur Rick Scott een homofiel is? Of moet dat nog geheim blijven?

  1. Amerikanen kennende zal hij nog liever de geheime financiële banden bekennen en eventuele belastingontduiking of vreemdgaan (met andere vrouwen) en oplichting etc. maar niet dat hij homoseksueel is.
   Dat komt pas naar buiten als hij niet doet wat zijn baas zegt.

 3. Geen verrassing . Maar ook hier in dit land gebruikelijk : man van min. Schippers banden met de gezondheid zorg en farma , voormalige leiders ; Bolkenstein banden met farma denk aan brief naar toen min , beste Els , Lubbers banden met Schell , en Kok, over Toestemming wolmanzouten en arceen bij geïmpregneerd tuinhout ( nog steeds ) van afval van schell en metaalindustrie , Kok ook banden met banken maffia, burgemeester van Almere Annemarie Jorritsma haar man indirecte belangen met aannemers bedrijf , Schippers nog betrokken bij tabaksindustrie en dubieuze rol enz ,enz.

  1. Zo was er ook een algemeen directeur bij de FNV (vakcentrale) genaamd Drs.Willem Adriaan Christiaan van Fentener van Vlissingen.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Van_Vlissingen
   Tja vind u het gek dat veel leden weglopen bij deze vakcentrale en het mes snijd aan twee kanten want ondernemers hebben het liefst geen bonden/vakcentrales dus hoe minder leden hoe beter maar wat heeft de werkman aan zo,n vakbond?
   Zelfs rechters verbieden stakingen kijk naar de KLM waar het personeel niet mag staken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.