Advertentie

Robert vd Broeke wordt/is erin geluisd..!


x
x
Robbert van den Broeke tijdens een van zijn presentaties.
Robbert van den Broeke tijdens een van zijn presentaties.

x

Robert van den Broeke wordt/is erin geluisd..!
x

2016 WantToKnow.nl/.be
x
Paragnost Robbert van den Broeke wordt erin geluisd; dat is de stellige overtuiging van zijn advocaat Simeon Burmeister. Van den Broeke zat vorige week 6 dagen in een Amsterdamse politiecel op verdenking van ernstige doodsbedreigingen. Tegen het medium uit Bosschenhoofd zijn inmiddels 5 aangiftes ingediend. Maar aangezien de meeste aangiftes afkomstig zijn van inwoners uit de hoofdstad, is de zaak in behandeling bij de Amsterdamse politie en justitie. Maar er is veel mis met de officiële versie van deze ‘bedreigingen’. Het ziet ernaar uit dat Robert er gewoon wordt/is ingeluisd.
Advocaat Simeon Burmeister
Advocaat Simeon Burmeister

Het gaat volgens OM-woordvoerder Franklin Wattimena om bedreigingen via social media en niet om mondelinge uitingen. Maar wat Wattimena vergeet te vermelden, is dat, terwijl Van den Broeke in detentie zat, die ernstige bedreigingen zijn doorgegaan. Advocaat Burmeister: “Dat kan mijn cliënt dus niet hebben gedaan want hij had zes dagen lang geen beschikking over een telefoon of een computer. Zijn spullen zijn gehackt. Dat is heel erg vervelend voor de slachtoffers van de bedreigingen, maar ook voor Van den Broeke zelf.”

Robert van den Broeke had al eerder aangegeven dat er uit zijn naam via mail en Facebook berichten worden verstuurd. “Hij heeft hiervan ook aangifte gedaan. De laatste keer was afgelopen december op het politiebureau in Etten-Leur.” Een woordvoerster van de politie West-Brabant wil dit niet bevestigen. Het OM gaat onderzoeken of er voldoende bewijs is om Van den Broeke te vervolgen.

Robert vd Broeke en zjin vriend Roy Boschman
Robert van den Broeke en zijn vriend Roy Boschman

Zijn goede vriend Roy Boschman weet het ‘een miljoen procent zeker’ dat Van den Broeke niet in staat is teksten als ‘ik snij je keel door’ in te tikken. “Zo’n lieve jongen, dat is onmogelijk. Robbert verspreidt liefde, geen haatmails. Dagenlang is hij verhoord in Amsterdam, hij is helemaal uitgeput. Maar hij is onschuldig en wat ons betreft kunnen we dat bewijzen ook. Die haatmails zijn ook verstuurd op het moment dat hij een lezing gaf waar ik bij was. En ook tijdens zijn gevangenschap, dat kan hij dan toch niet zijn? Ik hoop dat Justitie uitvindt wie er wel achter zit want het wordt steeds heftiger.”

Bewijs voor zijn onschuld
Karin Swiers is één van de goede mensen, die Robbert helpen. En ook Karin ontving 8 januari een bedreiging via Skype van Robbert. Daarin stond.’IK HOOP DAT JE MET JE HOOFD ONDER DE BAND VAN EEN VRACHTWAGEN KOMT KUTWIJF. DE SATAN WINT VAN DE LIEFDE.’ En dit bericht kwam dus binnen, terwijl Robbert in de gevangenis zat, de politie zijn laptop had en niemand dit wist; zeker de hacker niet.Is het dan niet verstandiger, dat de politie probeert deze hacker te pakken te krijgen..?

Natuurlijk ligt dit verhaal bij de advocaat, maar het is van onze kant belangrijk dat wij dit ook openbaar maken. Want dit soort overduidelijke bewijzen, worden nergens vermeld. Robbert zal nu via zijn vrienden hulp moeten krijgen. Van de week was het paragnoste Liesbeth van Dijk die het in shownieuws voor Robbert opnam. En om te voorkomen dat er nieuwe dreigingen worden verspreid, maakt Van den Broeke geen gebruik meer van social media. “Daarom is zijn site uit de lucht gehaald. Voorlopig is hij niet in staat om lezingen te geven, hij heeft rust nodig”, aldus zijn vriend Roy Boschman.

79 gedachten over “Robert vd Broeke wordt/is erin geluisd..!

 1. Alles is bizar. Mijn leven is bizar, op het internet kom ik alleen maar bizarre dingen tegen. In mijn persoonlijk leven kom ik bizarre dingen tegen. Ik snap niks meer van het leven. Alles wat ik tegen kom is bizar, en het houd van geen op houden. Net als ik dacht dat het niet gekker kon, word het nog gekker.

  Het leven begrijp ik van geen meter meer. En vreemd genoeg komt het juist omdat ik steeds meer begrijp. Juist de mensen die niks zien, denken alles te snappen. Hoe meer je begrijpt, des te minder dat je het allemaal kunt bevatten en begrijpen. De wereld is momenteel een achtbaan. Alleen de mensen die het willen zien, zien het. Voor de rest is de wereld simpel en normaal.

  1. Dank voor het delen Xadner. tja, in mijn ogen is de wereld overhoop gehaald ivm de bekrachtiging die zich achter de schermen, in mega-vorm afspeelt/ontwikkelt. Het is de bedoeling deze te ondermijn met shit, oorlog, tekort en… angst.. En het ‘liefst’ doodsangst.
   Onderschat het nietsontziende repalje niet, dat achter deze megalomane rotzooi in de wereld ziet. Ik ben nu 7 jaar met deze site bezig en kan je vertellen dat bijna ALLES wat ik lees, in het/dat puzzeltje past.. Verdeel en heers. Orde uit chaos..
   En je, ook ik hoor bij elk stukje dat ik weer in de puzzel pas: *snap*..
   Dus blijf puzzelen, niet teveel denken. Maar bedenk wel dat hetgeen je niet ziet, veel belangrijker is, dan datgene wat je aan dualisme-versterkende rommel voor ogen is/wordt getoverd..

 2. Ik lees dagelijks van vrienden die op Facebook zitten dat hun account gehakt word/is Facebook weet hiervan en kan er weinig aan doen, maar ze weten dat dit constant gebeurt, zelf heb ik al bij tientallen vrienden gezien dat ze gehakt waren op Facebook en om hulp vroegen.
  Hun account word gewoon overgenomen en er worden berichten geplaats uit hun naam, en dat kan hele vervelende consequenties hebben, maar voor justitie is het eigenlijk een koud kunstje om uit te vinden wie er achter zit, ten minste als ze dit willen doen, wij gaan er natuurlijk vanuit dat dit wel gebeurt, tenslotte betalen wij hun salaris om zaken als deze snel uit te zoeken.
  Maar er is ook zoiets als een natuurwet die zegt dat niets voor niets gebeurt en dat wat jou toe moet vallen ook precies op tijd gebeurt.
  Je zou dan als je het letterlijk vertaald kunnen spreken dat Robert gevangen zit in zijn innerlijke gevangenis die hij zelf bewust of onbewust heeft gecreëerd!

  1. Beste Elles, er zijn honderden mensen die onheus bejegent worden, en/of onterecht in de gevangenis zitten. Ik denk dat het weinig uitmaakt, of je een petitie o.i.d. start. Het enige wat men kan doen in dit geval van Robbert,om een kaarsje op te steken.

  2. Het recht mevrouw, zal door de rechter uitgesproken worden. Kaarsjes opsteken zal de rechtspraak niet beïnvloeden !

   Het is trouwens ook niet de eerste keer dat Robbertje in opspraak is…..toch ?

 3. Zucht…ik heb er ook last van dat ik veel snap, zie en begrijp maar er geen kant mee op kan. Ik erger me aan mensen die domweg nog steeds alles geloven wat ze op het journaal zien en in de krant lezen. Als ik probeer het één en ander te verduidelijken wordt ik aangekeken of ik mesjogge ben.De minzame glimlachjes zijn nog wel het ergste. Ik word inmiddels gezien als die “vreemde vrouw” van nummer….
  Over Robbert, Robbert is naar mijn gevoel een heel zuiver mens. Ik vind het vreselijk dat dit hem overkomt. Zijn site is uit de lucht dus ik kan hem niet schrijven dat er veel mensen zijn die hem steunen en hem liefde zenden. Ik hoop maar dat hij op deze site leest en dat hij er niet aan onderdoor gaat.

  Maddy

 4. Toch heel jammer dat dit hem weer moet overkomen, of je het nu allemaal geloofd of niet, zoiets doe je je medemens niet aan en wat koop je ervoor?? dat je überhaupt je energie in zoiets wilt insteken, ik hoop voor Robert dat dit ’n goed slot gaat krijgen, het is niet de eerste keer dat hem zoiets overkomt, ik als inwoner van Kaatsheuvel sta achter ’n oud-dorps genoot, we gaan hem in gedachte steunen en richten onze neuzen dezelfde kant uit…..Heb vertrouwen !

 5. Ja, Robbert is een zuiver integer mens.
  Als je hem ooit gezien en gesproken hebt weet je dat hij zoiets nooit zal doen.
  Zo jammer dat zijn naam wederom naar beneden word gehaald op een vervelende sensatiebeluste manier.
  Heel jammer en verdrietig. Ik hoop dat mensen voortaan minder snel een oordeel vellen en dat Robbert snel opknapt. Dit heeft hij niet verdiend en ik vind het erg verdrietig en jammer.

 6. Het kan iedereen overkomen dat jouw FB site gehacked wordt, als je een iets bekendere kaaskop bent dan is de kans wat groter want er zit meer uitdaging en voldoening in. Wie zou je horen als Keesje van de bakker zijn FB site met 57 vrienden is gehacked?
  Het zou ook zomaar het werk van een aliën kunnen zijn, bijvoorbeeld eentje die ontevreden is over de laatste fotoshoot. Je weet het niet hè?

 7. Robbert had een maand geleden al gewaarschuwd dat zijn e-mail en
  dergelijke gehackt waren.

  Computer expert bevestigt dat Robbert gehakt is:
  https://www.youtube.com/watch?v=uTWGc-3Ihq0

  Mogelijk zijn deze hackers nog gewelddadiger geworden nadat ze minder grip op zijn systeem konden krijgen.

  De politie is wel schandalig bezig. Een beetje onderzoek zou dit al naar boven moeten brengen. Als de politie zijn werk doet, kunnen ze bij de providers de IP nummers opvragen van de echte daders. Die overigens Robbert al lange tijd belagen.

  Deze hackers zijn nog amateurs. Er zijn ook hackers die sporen van de computer kan wissen. Maar die werken meer in het criminele circuit of bij de inlichtingen diensten.

  Anti hacker tips:
  Ga over op linux, neem de laatste updates. Veel virussen werken niet goed op linux, doordat het systeem met passwords beveiligd is.
  Voor passwords: neem moeilijke passwords. Schrijf ze met een pen op in een boekje.
  Als je gehackt bent, verander alle passwords van een systeem dat vrij is. Sommige systemen als skype en facebook staan toe zonder password in te loggen, door een paar vragen te beantwoorden of via een e-mail. Verander ook die vragen en de e-mail.
  Ik vermoed dat de vragen-truuk bij Robbert gebruikt is.

  1. Goh wat interessant dat Robbert als helderziende aan zag komen dat hij zou worden gehackt. Dient zich natuurlijk onmiddellijk de vraag aan of hij ook voelde aankomen wie de hacker is. Voor iemand die de exacte plaats van de graancirkels en lichtbollen weet te voorspellen zou dat niet moeilijk mogen zijn lijkt mij !

  2. @Jakob,

   Toen Jezus aan het kruis genageld werd, waren er ook een paar die riepen dat het voor hem toch gemakkelijk zou moeten zijn om zich te ontdoen van zijn belagers en/of zelf van het kruis af te komen. En jij reageert op dezelfde manier, maar nu naar Robbert toe.

   Maar misschien snap je niet hoe het talent van Robbert werkt? Wel, ik ben ook geen expert, maar ik weet wel dat, in de meeste gevallen, Robbert dit niet zelf kan sturen, immers, het is het ‘hogere’ (zoals hij dat vaak noemt) dat dingen laat gebeuren, en hem daarvan op de hoogte stelt. Hij stuurt dit dus niet zelf. Maar dit wil niet noodzakelijk zeggen dat hij niet weet wie de dader(s) zijn, want misschien weet hij dat wel, en misschien heeft het hogere en/of zijn talent hem daarover al meer informatie gegeven, alleen wil ik duidelijk maken dat zijn talent een gave is van het hogere, en niet door hem zelf gestuurd wordt, dus kan hij niet op afroep van om het even wie dingen doen. Dat gebeurt namelijk alleen als dit voor het hogere ok is…

   Ik zou dus toch niet te snel oordelen over iets waar je wellicht te weinig van afweet. Groetjes,

 8. Ook ik heb vreemd ‘gedrag’ bemerkt bij de laatste update van Skype (vorige week), ineens zou ik een link hebben verstuurd van een internetpagina die ik van iemand op Facebook had toegestuurd gekregen. Ik heb beiden nu van mijn smartphone gegooid en ga gauw mijn wachtwoorden wijzigen. Hopen dat het daarmee over is!

 9. Duidelijk een vorm van indentiteitsfraude. Wie Robbert ooit heeft horen spreken WEET dat hij dit nooit zal doen. Deze vorm van bedreigingen komen uit een zieke geest, dus niet van Robbert. De spreuk zegt ” Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel ” en dat zal ook gebeuren. Ik wens Robbert heel veel sterkte toe.

 10. Beste Robbert, als jij of je vrienden dit lezen: het moet een afschuwelijke tijd voor je zijn. Ik denk aan je en hoop dat je naam binnenkort met glans gezuiverd wordt. Veel sterkte van een lezer van je site.

 11. Laat mij die pc harddisk voor hem onder zoeken. Kan kijken met welke IP,s de computer is verbonden. Ieder IP na trekken wie de eigen naar is hier van. Deze melden bij je provider, politie, advocaat!

  Tuurlijk is bij belangrijke pc beter om internet te beperken!

  Duidelijk is dat hier Microsoft naar de prullenbak moet. Dit is standaard voor beginner zo te hacken! Neem Linux van een live CD af! Wal wat traag. Maar kan geen virus worden geschreven op de cd. Dus geen simpele back door.

 12. Robert, ik vind het vreselijk voor je wat er nu over je heen komt. Als er iemand is die liefde verspreid ben jij het wel. Wie jou heeft horen spreken of je site bezoekt…weet gewoon dat de beschuldigingen vals zijn.
  Veel sterkte!

 13. Lieve Robert,
  Ik wens je heel veel Liefde en kracht!!! Maar je bent heel krachtig, het is je Liefde die je krachtig maakt. En je Liefde heb ik gevoeld toen ik je ontmoette in een graancirkel.
  Ik hoop dat het gauw over is en neem je op in m’n gedachten en meditaties zoals velen, velen met mij. Wens je nogmaals heel veel Licht en Liefde toe, Sophia

 14. Wat een grove fout maakt de politie hier! Ik vind het schandalig dat zo’n liefdevol en bijzonder mens wordt opgepakt. Laten ze eerst een goed onderzoek doen en zich bezighouden met zaken die er écht te doen. Wat een blunder wordt er hier gemaakt. Hier kan ik echt heel boos over worden. Wat een onrecht!!

 15. Dit is verschrikkelijk, dat iemand zo belemmerd wordt in zijn werk. Robbert heeft een belangrijke taak als medium, om mensen bewust te maken van dat er meer is tussen hemel en aarde en hoe dat er dan uitziet. Het lijkt erop dat bepaalde mensen er belang bij hebben om onze bevolking onbewust te houden en zij schuwen geen enkel middel hierbij. Een onbewuste massa is makkelijker te hanteren/manipuleren en deze mensen willen hun ‘macht’ over de massa kennelijk behouden.Kennelijk steekt Robbert inmiddels teveel boven het maaiveld uit.

  1. Heeft Robbert een belangrijke taak als medium volgens u ? Nee mevrouw, Robbert is gewoon een oplichter ! Mensen die meegaan in de gaven van Robbert zijn naïef, ook al viel hij door de mand met zijn van het internet verhaal van genverbrander, dan nog willen jullie in die onzin geloven die hij verkondigd.
   Als Robbert verhuist, verhuizen de graancirkels mee, en dan nog heeft niemand van jullie heeft argwaan !
   En ik durf de weddenschap aan, dat als Robbertje veroordeeld wordt jullie allemaal in koor zingen zingen dat het een gerechtelijke dwaling is…..

 16. Tja, is ie zelf bij door de boel te belazeren of ie het nu bewust of onbewust doet. En dan komt de wet en zo trek je het gelijke aan. Dus alweer een bewijs maar ja de meeste lezen er zo over. Als je waarlijk met je recht in schoenen staat, dan trek je dit niet aan want je hebt er niet meer mee tem aken dus hij heeft er in meer of mindere mate zelf mee te maken. Bewijzen zat!

  1. @ Dianthus
   ” Als je waarlijk met je recht in schoenen staat, dan trek je dit niet aan want je hebt er niet meer mee tem aken”

   Sukkelaar!
   Wanneer jij via het internet op een karaktermoordcampagne getrakteerd wordt en er zelfs door in de cel terecht komt, dan wil ik jou nog wel eens horen piepen.
   Ik heb het zelf ook meegemaakt. De gestoorde figuur die mij dit flikte is er overigens niet in geslaagd mij bij de politie verdacht te maken; zij wisten dat ik mijn zoon niet vermoord kón hebben. Wie het wel heeft gedaan is nog niet bekend. Maar die karaktermoordenaar heeft zich wél in de kijker gespeeld..

 17. Beste Robbert.
  Als je dit leest, ik geloof helemaal in je onschuld!! Die haat-mails passen totaal niet in jouw gedachtengoed. Het zou alles ook overhoop halen waar je voor staat en waar je je helemaal voor inzet. De waarheid zal uiteindelijk boven water komen.
  Heel veel sterkte en troost toegewenst in deze voor jou zo moeilijke tijd. Weet dat de geestelijke Lichtwereld en nog heel veel mensen achter je staan. God zegene je.

 18. Als ze mij ooit een tijd vastzetten ga ik alle gevangen uitleggen hoe je de perfecte moord kan plegen. Dan komen er zo 200 slimmer moordernaars vrij. Handig zo’n rechten studie. Ze zullen het nog vele jaren bezuren.

 19. Dit verschijnsel komt vaker voor. In deze moderne tijd is het eenvoudig om misbruik van mensen te maken zeker als ze alles over hun leven op internet zetten. Deze mensen worden TI genoemd. Als er niet wordt ingegrepen dan zal het zeer ernstige vormen aannemen. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt op tinet.nl terecht. Dat is een website waar nu meer dan 500 TI’s zijn geregistreerd. De politie zal je niet helpen.

 20. Ik zie dat er iemand met een dicht hoofd negatief reageert op onze reacties. Daarom reageer ik even met een bericht over hoe we dit kunnen helen.

  Iemand met een dicht hoofd produceert veel onzin, want die kan maar op één manier denken.

  Dit is het probleem waarmee we vaak kampen.
  Zelf heb ik ook gaven, vergelijkbaar met Robert. En kom regelmatig zulke mensen tegen.

  Ze willen altijd gelijk hebben, en laten geen opening voor twijfel. Ze kunnen zeer vijandig zijn. Vooral als je met enige vorm van bewijs komt, want dat kan in hun ogen niet bestaan.
  Als ze heel vijandig worden, kunnen ze “grappen” uithalen zoals nu met Robbert is gebeurt.

  Er is een goede reden voor hun agressie, want ze zijn doodsbang voor de werkelijkheid over hunzelf. Mensen met een dicht hoofd hebben namelijk een enorme blokkade in hun geest. Hun geest zit vast in gedachten en materialistische (of soms extreme religieuze) overtuigingen. Er zijn vele levens met traumas die deze overtuigingen bekrachtigen. Deze mensen zijn dus eigenlijk heel zielig.

  Het is jammer dat deze zielige mensen hun traumas afreageren op mensen die meer open zijn. Ze hebben onze hulp hard nodig. Maar zoals je al merkt kunnen ze geen enkele hulp toelaten, en kunnen ze giftig reageren.

  In plaats daarvan kunnen we kijken naar de krachten waarmee ze hun traumas en gedachten vasthouden. Deze krachten kunnen alleen sterk zijn doordat ze gevoed worden door licht. Wij voeden ze zelf niet, dus krijgen ze licht van de natuur. Ze houden onbewust natuurenergieen vast die verbonden zijn met die overtuigingen. Zoals ik het zie zijn veel overtuigingen natuurenergieen die worden vastgehouden.

  Deze natuur-energieen kunnen wel luisteren. Ik kan ze vaak als een donkere bol waarnemen. Breng ze terug naar de aarde, naar de natuur. Breng ze terug naar de oorspronkelijke staat die helder en helend is.
  Dat is wat de energie achter de echte graancirkels ook doet: De energie van de natuur herstellen. En soms vervangen. Ze werken samen met mensen die open zijn, zoals als ik en Robert. En ook jij kan hun hulp inroepen.

  Met het bevrijden van de natuur-energieen, gaat de kracht van de trauma-overtuigingen weg. Deze worden namelijk niet meer gevoed.

  We zijn als groep al vaak actief met het helpen van de mensen. Nu zijn de mensen aan de beurt die niet geholpen willen worden. We kunnen hun niet helpen een andere keuze te maken, maar wel de kracht van hun overtuigingen weghalen.

  Daarom wordt er geen groot bewijs aan de wereld geleverd over de realiteit van de graancirkels. De energie achter de graancirkels weten dat dit weerstand oplevert. In plaats daarvan veranderen ze de energie van de overtuigen subtiel, zodat de mensen met zulke enorme traumas veranderen en hun negatieve energie-bron verliezen.

  1. Ik zou mij met die veronderstelde gaven van u melden bij de Jams Randie Foundation, of bij stichting Skepsis. Zij hebben een leuk zakcentje voor u klaarliggen als u kunt bewijzen dat u over paranormale gaven beschikt !

   U moet zich echter voorbereiden op een mogelijke teleurstelling, want veel collega’s van u (o.a, Dereck Ogilvie) gingen af als een gieter !

   Maar wie weet bent u de eerste die wel paranormale gaven heeft. hoewel die kans nihil is, maar goed, je weet maar nooit !

   Terug naar Robert: het lijkt mij glashelder dat Robert iets af weet van die dreijgtweets of hatelijke mails.Ook zou hij als eerste aangifte hebben moeten doen om zich van alle beschuldigingen te zuiveren. Maar Robbert deed het niet….en waarom niet zal wel blijken als de rechter uitspraak doet !

  2. “In plaats daarvan veranderen ze de energie van de overtuigen subtiel, zodat de mensen met zulke enorme traumas veranderen en hun negatieve energie-bron verliezen” ?? Wat wilt u hiermee precies zeggen? By the way,Benjamin Creme zegt dat de graancirkels gemaakt worden door ruimtebroeders.

  3. Benjamin zou er goed aan doen om zich eens psychiatrisch te laten onderzoeken mevrouw. Graancirkels gemaakt door ruimtebroeders ?….jammer dat ze in mijn directe omgeving nooit landen, zou leuk zijn opdat ik dan bewijsmateriaal kan verzamelen zoals de landingen op film of op foto vast te leggen. Vreemd genoeg is dat nog nooit iemand gelukt….ook Robbert niet, terwijl hij altijd aanvoelde komen wanneer de buitenaardsen in aantocht waren.

   En hoe zit het eigenlijk met dat vreemde niet aardse poeder wat Robbert ooit vond in een graancirkel ? Experts op deze site wisten mij toen te vertellen dat het laboratorisch onderzocht werd….zijn de testresultaten nog niet bekend ?

  4. Jakob,

   in antwoord op 26.3

   Jakob, ik heb een bijzondere passie voor graancirkels, niet enkel van de schoonheid die ze tentoonspreiden maar ook het artistieke niveau dat ze bereiken.

   In die zin ben ik reeds tweemaal naar Engeland geweest op graancirkeljacht!

   In 2007 ben ik veel bijzondere dingen tegen gekomen. Normaal neem ik graancirkelfoto’s al draaiend rond mijn as en dit soms heel snel!

   Jakob, ik kan je aantonen dat er ufo’s opstaan! zelf op meerdere van deze foto’s!

   De joke is dat ikzelf niet bewust was dat ze erop stonden tot ik in contact kwam met een kunstenaarfotograaf die me erop wees! Tis dus maar hoe je naar dingen kijkt!

   Verder zijn hogere energieën onvoorwaardelijk liefdevol! Zij zullen zich dus NIET laten gebruiken voor onze voorwaardelijke liefde waar jij voor pleit!

   Jullie die alles denken te kunnen afkopen , zelf jullie schijnbaar bewijs zullen nooit een bewijs vinden!

   Overigens weet ik voldoende dat zelfs ik kan bewijzen dat ufo’s bestaan dit bewijs nooit zal worden aanvaard! Integendeel , ik zou mezelf dan blootstellen aan allerhande nadelige toestanden! In onze wereld is alles tot op de ziel doordrongen van corruptie en is alles te bewijzen of te weerleggen!

 21. Het weghalen van de kracht van hun overtuigingen, met hun trauma’s.
  Met diepe consentratie op dit probleem ging ik slapen.

  Vannacht heb ik doorgekregen dat duistere krachten Robbert in bezit hebben genomen sinds hij de tentakels van de Octopus Buitenaardsen heeft opgeraapt en in de diepvrieskist heeft gestopt.
  Dat had hij nooit moeten doen, dat was tegen de wetten van de Octopus Buitenaardsen.
  Want 2x 8 armen omstrengelen elkaar als ze de liefde bedrijven.
  Zoveel liefde, is een voorbeeld voor de mensen en dat zit nu in de diepvries !
  Hoe is het mogelijk dat Robbert zich dit niet heeft gerealiseerd.

 22. Geachte @Jacob, U hebt nu in drie reacties overduidelijk laten zien dat u er geen jota van snapt en dat er geen vezel in uw lijf van plan is zich ooit open te stellen voor een andere mening of visie. En u staat daarmee volledig in uw recht, laat daar geen misverstand over bestaan.
  maar dat is iedereen alhier nu meer dan duidelijk en uw missie lijkt me dan ook voltooid. Verdere reacties uwerzijds dienen dan ook geen enkel doel meer en wordt door geen mens op welke manier dan ook gewaardeerd, een enkeling die uw mening deelt daargelaten maar die kunt u beter meenemen naar sites van uw kaliber zoals die van De Telegraaf of iets dergelijks. Dat scheelt een hoop ergernis en negatieve energie.Met sarcasme kom je immers nooit en te nimmer bij elkaar en is overbodige negatieve energie het enig mogelijke doel en laat dat nou net zijn waar we zo veel mogelijk vanaf willen.

  1. Beste meneer, mevrouw,

   Als u gelooft in die duistere en onbewezen krachten van paranormale Robbert heb ik daar geen moeite mee.Maar als Robbertje in die mysterieuze graancirkels van hem octopussen vind en een poeder wat hier niet op aarde voorkomt dan vraagt dat om opheldering. Als hier op deze site wordt vermeldt dat het zeldzame poeder in een laboratorium zal worden onderzocht dan ben ik wellicht nog nieuwsgieriger dan u om te vragen wat voor soort poeder dat nou moet zijn geweest ! U ontloopt mijn antwoorden, en dat is meestal geen goed teken.

   Bovendien zou iedereen hier op deze site sportief moeten zijn om andere meningen te accepteren. Als Robbert mensen die zoals ik sceptisch zijn niet op een andere manier kan overtuigen dan met een inktvis en beetje bakpoeder, dat is en blijft hij voor mij een fantast !

   Maar misschien dat iemand bereidt om mij uit te leggen wat voor poeder het wel was, ik neem aan dat ook jullie nieuwsgierig zijn…..toch ?

  2. Beste Jakob,

   Ik wens u toe in uw leven eens iets mee te maken wat u vanuit uw huidige bewustzijn, écht niet kunt verklaren. Mocht het zo zijn, het zou immers zomaar kunnen, weet dan dat het eerste waar u zich waarschijnlijk lullig over zult voelen, de denigrerende toonzetting zal zijn van uw inmenging in deze discussie over Robbert van den Broeke.
   U klinkt als een drammerig opstandig kind die bewijsvoering eist over zaken waaraan hij nog helemaal niet toe die te kunnen bevatten. Voorts baseert u uw opvattingen over, in dit geval Robbert vd Broeke, op conclusies van mensen die allemaal één ding gemeen hebben: ze hebben vd Broeke nooit gezien, gesproken of onderzocht. Ze hebben ook niet gesproken, laat staan zich verdiept, met en in de onderzoeken naar zijn gaven van talloze kritische, wetenschappelijke en zeer sceptische mensen uit binnen en buitenland. Chapeau voor hen overigens, zij bleven niet hangen in vooroordelen, maar stapten er zelf op af. Van hen is er niemand die enige onzin of fraude kon vaststellen.

   Dat u van paranormale zaken nog geen kaas hebt gegeten is heel menselijk, maar verwerp zaken niet te snel onder de noemer ‘onzin’ als u het gewoon nog niet kunt begrijpen. Zelfs niet als het over inktvissen en poeder gaat. De ‘bewijsvoering’ waar u om vraagt komt eens, maar waarschijnlijk niet volgens de criteria die u nog nog in uw macht hebben. Die zijn slechts rationeel en derhalve héél beperkt.
   Sceptisch zijn lijkt me een schone zaak. Oprecht nieuwsgierig, respectvol en humaan eveneens. Uw voornaam is ook heel amusant en zielig te veranderen in iets kleinerend.

   Maarten Oversier

  3. Meneer Oversier,

   Ook u maakt een denkfout, door alles wat niet onmiddellijk wetenschappelijk te verklaren is wenst u het predicaat paranormaal aan te plakken. Lekker eenvoudig natuurlijk, maar ik raak hiervan niet onder de indruk ! Niets, maar dan ook echt niets wat Robbert tot op heden heeft vertoont duidt op een bovenaardse of paranormale gaven. Ook zijn foto’s van geesten of overleden personen zijn kinderlijk na te maken. Jullie staan niet open voor gezonde kritiek, omdat de meesten hier op deze site in de wonderlijke gaven van Robbert willen blijven geloven.

   Maar nu mijn vraag aan u als medium of paranormaal-expert:noemt u mij eens een paranormale medium, die onder wetenschappelijke condities werd getest en paranormaal werd bevonden. U vindt ze niet, inktvissen en een poeder vinden in een graancirkel is wat te ridicuul om als bewijslast te kwalificeren.

   U mag van u afbijten als u het niet met mij eens bent, daar is een discussie voor. Maar als ik u zeg, dat er nog nooit iemand erin is geslaagd om aan te tonen paranormaal te zijn. Een Uri Geller niet, een Derek Ogilvie niet en Robbert v/d Broeke evenmin niet !

   Laat Robbert anders even naar James Randi gaan om die miljoen dollar op te strijken, kan ie net als zijn collega Ogilvie laten zien in hoeverre hij paranormaal blijkt te zijn…..maar ik kan u nu al verklappen dat er geen “paragnost” te vinden zal zijn die het aandurft…..en dat werpt vragen op !

 23. Beste @Jacob,
  als ik iets heb geleerd in het leven is het wel dat ik niet hoeft te proberen om mensen af te brengen van hun overtuiging of het moet gaan over leven of dood, dan wil voor iemands bestwil mezelf nog uitsloven anders bedank ik graag voor de eer.

  U mag van mij Robert een bedrieger vinden, u mag zijn beweringen in twijfel trekken en wat dies meer zij, maar dat hebt u inmiddels meerdere malen duidelijk gemaakt en hier op verder borduren lijkt mij niet meer dan energieverspilling en het onnodig genereren van negatieve gevoelens

  Verder zijn uw vragen en opmerkingen grotendeels off-topic. Het artikel gaat over het feit dat hij deze bedreigingen onmogelijk zelf kan hebben geuit omdat hij niet beschikte over de middelen en mogelijkheid op de betreffende momenten

  1. Beste Exegese,

   Mijn vragen zijn niet off-topic hoor, u heeft er alleen geen antwoord op ! Ook ik loof allang op deze site 10.000 euro uit voor diegene die kan bewijzen paranormaal te zijn. Neem de uitdaging dan aan zou ik zeggen ! Het kost u 300 euro voor de onkosten, en ik stel er 10.000 euro tegenover als u kunt bewijzen dat u paranormale gaven hebt! Een deal ?

  2. Geachte @Jacob, ik kan mij niet heugen hier of elders beweerd te hebben paranormale begaafd te zijn en heb ook geen enkele behoeft met u een deal of welke overeenkomst dan ook te sluiten. U hoeft mij niets te bewijzen en ik u niet. Als ik ergens bewijzen voor wil of sterke aanwijzing dan zoek ik dat zelf wel uit,naar ik hoop met uw goedvinden.Als u er niet aan twijfelt dat er niet meer is dan u met horen, zien, ruiken of voelen kunt waarnemen is dat uw goed recht. Als u echter met grof geld wilt gokken zijn daar wel andere gelegenheden voor, persoonlijk heb ik daar geen enkele behoefte aan. Bergen geld en hebberigheid is immers de basis van een onnoemelijke berg ellende, daar hebben we al meer dan genoeg van.

  3. hmmm , Jacob,

   in antwoord op 29.1

   begrijp uit je topics dat je het vertrouwen in Robert verloren bent om je door jezelf beschreven redenen.

   Je vraagt naar uitleg en je daagt mensen uit te bewijzen dat paranormale krachten bestaan.

   beste,

   in hoeveel van de gevallen worden mensen effectief genezen van de medicatie die ze voor heel veel geld kopen? Mag ik de pharmacie dan ook bedriegerij noemen? Bewijzen zij de doelmatigheid van hun producten?

   tis maar even een idee!

 24. Jacob, Van mij krijg je voor 100% gelijk met je reacties. Wat mij het meest verbaast, is het volgende: Robbert zou altijd van tevoren aanvoelen waar de graancirkels zouden ontstaan. Waarom dan niet alle bruikbare apparatuur klaar zetten om dan eindelijk eens met duidelijke bewijzen te komen? Niets van dat alles, het blijft zeer vaag. En dat is dan nog zachtjes uitgedrukt!
  En met die opmerking van de “GENVERBRANDERS” is Robbert wel héél erg door de mand gevallen! Gr. Martien

  1. Martien,

   Dat is nou juist wat ik bedoel. Laat ie nou met bewijzen komen dan zijn we van deze discussies af, ik zal de eerste zijn om toe te geven dat ik er faliekant naast zat. Niet alleen voelt Robbert altijd als eerste het legertje ufo’s aankomen, nee, hij communiceert met hun en ze maken zelfs gezamenlijke ruimtereizen. Maar foto’s of filmmateriaal ontbreken wonderwel om de ontmoetingen vast te leggen om vervolgens mensen zoals jij en ik te overtuigen van het bestaan van ufo’s !
   En als ik dan vraag of de inktvissen en het mysterieuze poeder laboratorisch zijn onderzocht wordt er onder zijn aanhang furieus gereageerd ! Eerst roepen dat het poeder buitenaards is om dan vervolgens te zwijgen over ingrediënten van het poeder ? niet erg geloofwaardig lijkt mij !

   Met dat “genverbrander” verhaal viel Robbert idd door de mand, het was de oplettendheid van Rob Nanninga die het wonderkind in verlegenheid bracht door te stellen dat hij het van internet geplukt had. Een dom foutje van Robbert, alhoewel zijn aanhang nog steeds geloven dat Robbert het op paranormale wijze doorkreeg….een geest die geneverbrander was in zijn vorig leven geeft opeens “genverbrander” door…precies zoals het fout gespeld stond op internet ! En nog twijfelen zijn volgelingen niet aan zijn “gaven”….hoe naïef moet je dan zijn ?

  2. Voor velen en ook voor mij is hij niet door de mand gevallen, DUS bedoel je: ‘VOOR MIJ is hij etc.’

 25. Laat die mijnheer Jacob toch zitten. Hij will bewijzen,laat het hem onderzoeken.Probeer hem niet te overtuigen,hij is al overtuigd van zijn gelijk. Prima toch? Met deze man in discussie blijven is oeverloos gelul.

 26. Erg voor Robert dat hij hier mee te maken heeft. Het is zo’n goede en lieve jongen. Mensen vinden het nu eenmaal lastig te geloven als iemand bijzondere gaven heeft. Daar weet ik alles van. Robert dit heb je niet verdiend!!

 27. Ik wil zo even reageren op @Jakob! Zelf ben ik al jaren bezig met experimenten met magnetisme en daarom bezit ik duizenden kleine magneetjes (kost $$$$$) waarmee ik modellen / constructies maak (dit wordt gefilmd met meerdere bewakingscameraatjes). Sommige van die modellen hangen aan een draad. Soms dagen lang). Hier vsbc.nl komen die onderzoeken te staan. Sommige modellen reageren op overdrijvende wolken. Sommige modellen …… enzovoort. Op die website kan je zelf zien hoe het komt dat een vliegende schotel zweeft. Tijdens proeven waarvan ik verwachtte dat er magneetjes zouden gaan zweven gingen er ook magneetjes zweven. In die tijd stond de camera uit omdat ik nog niet zoveel harde schijven had om zoveel te bewaren (het was toen nog te duur). Sommige proeven met modellen/constructies gemaakt van magneten duren weken of maanden en daarom kan het nog wel even duren voordat die informatie openbaar is (op de website vsbc.nl staat).

  Robbert van den Broek beschikt blijkbaar over een natuurlijk systeem wat in de wetenschap een ontvanger van scalaire golven wordt genoemd. Veel landen zijn bezig, door middel van wetenschappelijk onderzoek, van hoe om te gaan met scalaire golven.

  Voor wat betreft het woord ‘genverbrander’ kan ik zeggen dat op het platteland, waar mijn ouders woonden net voordat ik geboren was, die uitspraak van het woord geneverbrander bijna hetzelfde is als ‘genverbander’ maar dat willlen sceptici waaronder skepsis niet weten (zal mij een zorg zijn). Het lijkt er veel op dat de uitspraak ‘genverbrander’ vanwaar ik vandaan kom een mix is van het Engelse woord Jennifer en brander.

  1. Meneer / mevrouw Reijersen van Buren,

   Over het magneetjesverhaal zal ik verder niet over uitweiden ! Ik kan u alleen vertellen dat de wetenschap heus wel in staat is om magnetisme of energieën te meten of aan te tonen.

   U denkt misschien met iets nieuws te komen door te stellen dat op het platteland het woord genverbrander bijna hetzelfde is als het woord geneverbrander. Ik kan u geruststellen, het woord geneverbrander of het woord genever is gewoon een Nederlands woord, en deze naam wordt nog door sommige jeneverstokers gebruikt. Wat het platteland hiermee te maken heeft ontgaat mij totaal.
   Robbert gebruikte tijdens zijn zgn reading het woord GENVERBRANDER, en dat woord bestaat namelijk niet. Robbert had snel op internet gekeken om iemands stamboom inclusief beroepen op te sommen om hiermee indruk te maken. Wat hij echter over het hoofd zag was, dat met destijds het woord geneverbrander als genverbrander heeft opgeschreven.

   Een hele domme fout van Robbert, als hij werkelijk telepatisch contact kan maken met iemand die voor driehonderd jaar geneverbrander was dan zou deze geest zich vast geen genverbrander noemen…zoals op internet vermeldt stond !
   Van de betrefennde familie uit een vroeger verleden waar het omging stond toevallig nog een stamboom op internet vermeldt, en dit keer was het woord geneverbrander WEL goed gespeld, maar dit had Robbert natuurlijk over het hoofd gezien !

   Voor u mij van repliek dient, moet u zich eerst verdiepen in hoe het verhaal over het woord genverbrander daadwerkelijk is ontstaan !

  2. Exact Jakob..! En het verhaal is nog steeds, dat als men een hond wil slaan, er altijd wel een stok te vinden is. Zelfs de stok van het eigen stokpaardje is daarvoor geschikt.. 🙄

 28. @Jakob Filmopname-apparaten en geluidsapparaten en andere apparaten zijn tegenwoordig erg gevoelig. Deze apparaten worden ook gebruikt bij onderzoek op plaatsen waar gemeld wordt dat er paranormale verschijnselen optreden. Verder zijn er nog meer mensen die, net zoals Robbert van den Broeke, zeggen dat ze paranormaal zijn. Bij de digitale kanalen van Ziggo zijn onder andere bij de kanalen 121, 122, 123 en 132 documentaires over onderzoek naar het paranormale. De namen van die programma’s zijn onder andere Ghost Lab, Ghost Hunters, Ghosthunters(UK), Haunted Collector, Psychic Detectives, The Haunting of …, The Haunted. Door deze documentaires te vergelijken met wat Robbert van den Broeke meemaakt blijkt dat Robbert van den Broeke nauwelijks afwijkt met wat in die documentaires is te zien. Zelfs het niet goed kunnen horen van wat er gezegd wordt en dan zeggen dat er genverbrander wordt gezegd komt overeen met wat in deze documentaires naar voren komt als het gaat om wat is opgenomen voor wat betreft geluid. Ik heb overigens al honderden van die documentaires gezien en dat komt omdat ik ze versneld afspeel (1,5 – 1,8) en als er wat bijzonders is dan laat ik stukjes film op normale snelheid afspelen.

  Er worden door anderen, waarvan velen niet paranormaal zijn, ook bijzondere films en foto’s gemaakt net zoals Robbert van den Broeke doet en dat is in die documentaires bij Ziggo te zien. Een verschil kan mogelijk zijn dat Robbert van den Broeke aanvoelt dat er speciale energie aanwezig is waardoor hij opnamen kan maken waar iets bijzonders op staat terwijl anderen lukraak opnamen maken in de hoop dat er iets op staat.

  Als gevolg van wat ik allemaal heb gezien kan ik zeggen dat Robbert van den Broeke voor wat mij betreft integer (fatsoenlijk /eerlijk) is.

  1. Begrijpt u me goed, ik heb niets tegen een Robbert v/d Broeke, want ik ken hem helemaal niet persoonlijk. Op you-tube filmpjes lijkt het mij verder een aardige vent die in zijn eigen gaven geloofd, deels aangemoedigd door familie vrienden of bekenden. Dat Robbert echter het verhaal van de “genverbrander” tot in de allerkleinste details “doorkreeg” is ongeloofwaardig !

   Het feit blijft dat mediums vaak iets claimen te kunnen wat niet of moeilijk te bewijzen valt. Het communiceren met overledenen bijvoorbeeld. Kijk naar het programma “Dit is mijn Toekomst” bijna iedereen heeft daar de gave om met de doden te praten. Wat mij altijd opvalt is waarom er een spervuur aan vragen op de beller wordt afgevuurd ? Allemaal overbodige vragen, als er onderling contact is met genenzijde dan kan de overledene dat zelf wel aan het medium doorgeven of hij / zij groot, dik of dun of grijs had….toch ? Dit trucje heet cold-reading, ofwel shotgunmethode, het vissen en gokken naar gegevens of aanknopingspunten.
   Een medium zal nooit direct zeggen: uw vader ging iedere dag aan het vissen en dronk als ie thuis kwam altijd Whiskey van het merk X ,de kans dat het medium er dan faliekant naast zit is levensgroot ! Maar de cliënt werkt altijd mee om ongemerkt informatie te verstrekken, de wens om bevestiging te vinden dat de overledene rust en vrede heeft gevonden is groot.

   In 1988 promoveerde parapsycholoog Henk Boerenkamp aan de Utrechtse Universiteit op het proefschrift ‘Een onderzoek naar paranormale impressies van paragnosten’
   Alle paragnosten werden onder wetenschappelijke condities getest waarbij fraude uitgesloten was. En wat bleek ? niemand van de paragnosten scoorde beter in de testen dan willekeurige proefpersonen !

   Conclusie: of ook de andere testpersonen zijn ook paranormaal, of niemand van alle kandidaten is paranormaal.

   Het uitgebreide onderzoek kunt u nalezen op internet. Maar wellicht kent u een persoon die onder gelijke condities is getest en wel is geslaagd….ik ken niemand !

 29. We praten allemaal over dat ene woord wat niet kan kloppen, de rest wordt gewoon totaal over het hoofd gezien door de debunkers die een totaal afgesloten hart hebben.
  Komt door dat alleen de linker hersenhelft gebruikt wordt als man zijnde = feit = logisch beredeneren wat de mannen doen. Vrouw gebruikt meer de rechter hersenhelft = gevoel.

  Hart heeft een magnetisch veld wat 5000 keer sterker is dan de hersenen waar de meeste mensen denken waar de kennis vandaan komt. Waar denk je dat het onderbuik gevoel vandaan komt , je denkt dat je goed zit met je beslissing maar je gevoel strookt hier niet mee . Wie krijgt hier gelijk , je gevoel en dit wordt niet op school geleerd om de antwoorden in jezelf te zoeken en je hart te volgen om te voelen wat realiteit is. Ja ik denk en voel wat Robert zegt dat dat de waarheid is, begrijp ik sommige dingen waar hij mee komt, nee maar dat kan.

  1. Robbert is op deze site onschendbaar, ook al blijkt dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan bedreigingen. Ook al geeft Robbert volmondig toe Irene Moors te hebben aangevallen met verwensingen die niet door de beugel kunnen, dan nog blijft hij de “liefste en zachtaardigste graancirkelontdekker van Nederland” daar kan geen rechter iets aan veranderen !

  2. Dat de heer van den Broeke anders is dan de gemiddelde Nederlander dat lijkt me helder. Deze uitbarsting staat daar los van. Het is dus niet nodig om hem volledig te diskwalificeren. Maar onschendbaar… dat is er over.

  3. Graan cirkel expert!

   Ik probeer een hele grote graancirkel te maken door middel van 500 mega ton aan thermonucleair bommen.

  4. @Genies.

   Jij bent volgens mij helemaal gek van atoom bommen!Nog geen jaar geleden wist je al te vertellen,dat er binnenkort(toen),een paar op Londen zouden vallen.Wel.?

  5. Cedar,

   lees maar eens de VT to day, dan zal je begrijpen hoe de hele wereld wordt belogen en bederogen, en wat voor psycho’s de USA besturen, het wachten is dat Putin door pakt, en de boel op zijn plaats zet, Turkije, Israel, USA, nu wat daar dan voor door gaat, de hele zionistische wereld organisatie, er worden heel veel verschillende heren bediend in dit geweld.
   Als er nu geen eind aan wordt gemaakt, leven de mensen voor altijd in slavernij, en zal het licht van de vrijheid voor altijd doven en uit gaan!

  6. Hmmm. Vervelend als je iedere zucht of scheet moet delen met de wereld en vervolgens verantwoorden. Of dhr. vdBroeke nu wel of niet fout is en dan ook strafbaar in een aantal zaken, is niet aan ons. Ja, je kunt er wat van vinden, net als van de aanvallen op zijn persoon of rechtvaardigheid in het algemeen en justitie in het bijzonder. Geen nette uitspraken, ook niet grappig.
   Ik heb wel minder grappige en ergere dingen gezegd in mijn leven. Ik kan me zijn venijn ook goed indenken gezien de smaad en trashtalk van die ene bepaalde mevrouw, dan blijft het geen mooie uitspraak, nog minder in het openbaar. Maar, iets verwensen is nog altijd iets anders als een bedreiging. ‘God’ verhoede dat mijn vloeken ook mogen uitkomen -en dan ook om zoiets lulligs als je teen stoten bijvoorbeeld. Iemand anders iets slechts toewensen is weinig chique en niet meer dan dat.
   ‘Zijn’ internetbedreigingen/verwensingen vallen onder een andere catogerie, ik hoop dat zijn reacties naar mensen door de rechter naar waarde worden geschat en waar het zijn reacties niet betreft dwz anders via een hack oid hij snel mag worden vrijgesproken.
   Ik kan me indenken dat dhr. vdBroeke al een weinig gemakkelijk leven had, dan ligt hij nu ook nog onder een vergrootglas en helaas ligt afkeuring vanwege persoonlijke smaak op de loer gezien de bijzondere voorvallen waar weinig mensen aan willen of iets mee kunnen.
   Daarom..
   Heel veel sterkte Robbert.

 30. toevallig was hij op tv bij omroep brabant van de week en hij werd geconfronteerd met opnames van zijn stem.
  oa 1 uitspraak daarin was ; die zou ik wel ik coma willen trappen.
  dan ga je plots heel anders over hem denken.
  hij gaf toe dat hij dat was en noemde het een beetje dollen oid en zei dat hij dat niet had moeten doen
  en een andere uitsprak was over irene moors dat god haar lelijk had gemaakt
  omdat ze robert van den broeke had verlaten.
  zou kunnen dolletje maar niet verwacht van hem

  1. Maar inhoudelijk reageren doen ze niet. Jammer om reacties te verwijderen terwijl wij gewoon iets aan de orde stellen wat waar is….nee, niet erg sportief, maar het verbaast mij daarentegen ook weer niet !

  2. Nee, ik ben iemand die gewoon objectief is in het vaststellen van feiten. Wat heeft het voor doel om Robbert v/d Broeke te steunen als hij zelf toegeeft deze bedreigingen te hebben geuit ? Of ben jij iemand die ons zand in de ogen wil strooien en alles met de mantel der liefde wilt toedekken ?…daar lijkt het wel op !

   Wees een vent, en geef toe dat Robbert hier fout zat, anders maak je je alleen nog maar meer belachelijk….of niet Guido ?

  3. Er zijn mensen die meer op kunnen pakken dan anderen. Dat noemen ze dan 6e zintuig. Zelf wil ik het zo niet noemen. Ze zijn gevoeliger, pakken meer op dan een gemiddeld persoon. Robbert vind ik zelf een neppo maar goed, dat is mijn mening dan he. Ik vertrouw die gast voor geen mm.

 31. Er schijnen nogal wat lieden te zijn die Robert graag zien bungelen om wat voor reden dan ook. Ze komen dan aanzetten met heimelijk opgenomen Skype gesprekken die uitgelekt zijn naar de kwaliteitskrant De Telegraaf. Kijk eens naar de titel van dit artikel en krab jezelf eens achter de oren mocht er nog een hersencel actief zijn binnen de onderliggende schedel.
  En NEE ik ben geen Robert vd Broeke fan en ook de uitspraken die hij doet over sommige mensen staan behoorlijk haaks op zijn “healingwork” https://www.youtube.com/watch?v=JpT4WgE3JMU

  1. In feite maken onze verwachtingen ten opzichte van schuldig/niet-schuldig niet zo veel uit, toch?

   Want wie enigszins op de hoogte is van computers (en wie is dat niet anno 2016) weet dat iedere modem, telefoon of computer een spoor achterlaat – een soort technisch DNA. Justitie heeft mensen in dienst die dat spoor als geen ander kunnen volgen.

   Dus mocht hij het vanuit een uitbarsting van de bekende psychopathologie der spiritualiteit hier toch schuldig aan zijn, kan dat waterdicht worden aangetoond, tenzij zijn familie van zijn technische apparaatjes gebruikt heeft gemaakt…

   En psychopathologie van de spiritualiteit is een echte valkuil, d.w.z. altijd maar ‘licht’ willen zijn en daarmee ontstaat de noodzaak alle aanwezige onhebbelijkheden bewust-onbewust te onderdrukken en te ‘sugar coaten’, totdat die yin-yang-disbalans-bom serieus barst – denk aan al die oosterse ‘meesters’ waarvan alle jonge vrouwen van het dorp precies weten wat die ’s nacht uitspoken…

   Komt het inderdaad vanaf andere computers/telefoons en is er sprake van een hack dan komt dit ook aan het licht.

   Zo simpel ligt het en volgens mij heeft dit niets te maken met onze denkbeelden c.q. verwachtingen van de heer vd Broeke. Die staan hier mijns inziens buiten.

 32. Ik geloof ook in de goede wil van Robbert.
  Ik bekeek regelmatig zijn website en heb ook die 2 boeken over hem gelezen.
  Robbert heeft een hele moeilijke jeugd gehad.
  Als daarbovenop nog jarenlange bespottingen en verdachtmakingen worden gemaakt, dan kan ik me goed voorstellen dat hij op een gegeven moment helemaal uit de bocht schiet door die verwensingen die op dat bandje stonden en waarvan hij toegaf dat ze van hem komen.
  Natuurlijk keur ik dit af en Robbert heeft ook spijt betuigd in dat TV interview dat hij dat niet had moeten doen.
  Die verwensingen van hem op dat bandje zijn natuurlijk GEEN bewijs, zoals in een van de reacties gesuggereerd wordt, dat die haatmails dus van hem komen.

 33. Halo,halo vrienden van Robbert
  Ik ben heel trots dat we z’on liefdevol en speciaal persoon in Nederland hebben. Oké, niemand is perfect(misschien speelde ze New Kids van Maaskantje na)en er is de Karma wet. Misschien werd Robbert op zijn vingers getikt om meer rust te nemen en zo kalmer te blijven. Nou, ik zou zeggen: laat je niet meetrekken door negativiteit anders wordt je ook negatief en verlies je misschien al je gaven. Gedachten zijn krachten!! We kunnen liefde en warmte naar Robbert sturen want de wereld heeft mensen zoals Robbert heel erg nodig!!! Dank jullie wel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.