Advertentie

Het Eindspel


 endgame

x

Het Eindspel

januari 2013 © Frank Hoogerbeets – Ditrianum.nl

 x

Na een relatief rustig jaar is het tijd voor een update over de gebeurtenissen in de wereld die zich nu in snel tempo ontvouwen waarbij niets is wat het lijkt te zijn, dat wil zeggen, als je de kranten en zenders op radio en televisie hebt gevolgd. Het wordt steeds duidelijker dat ogenschijnlijk los van elkaar staande gebeurtenissen feitelijk deel uitmaken van een plan gedreven door een verborgen agenda. Je hoeft alleen maar te kijken met wat onderscheidingsvermogen om te zien dat zaken worden georkestreerd achter de schermen om de massa om de tuin te leiden en politieke, financiële alsook militaire doelen te bereiken.

Frank Hoogerbeets
Frank Hoogerbeets

Echter, de tentakels van controle en manipulatie zijn tegenwoordig zo wijd verspreid dat de meeste mensen zich er niet van bewust zijn en bijna alles voor lief nemen. Maar de waarheid is dat we de laatste fase hebben bereikt en het eindspel is begonnen.

Terwijl de media en filmindustrie hebben geprobeerd om mensen af te leiden en zelfs bang te maken met zogenaamde voorspellingen gebaseerd op de Maya-kalender, en vele new-agers ervan overtuigd waren dat er iets groots zou gebeuren, zoals poolverschuivingen e.d., bleef de verborgen agenda zich ontvouwen. Dus nu we de kritieke december 2012 zijn gepasseerd en mensen weer ontvankelijk worden voor aardse zaken, zal ik vertellen wat er gaat gebeuren en hoe we erop voorbereid kunnen zijn.
Voor alle duidelijkheid: ik ben geen profeet, noch zie ik beelden in kristallen. Het is gewoon een kwestie van observeren en de wereldgebeurtenissen in de afgelopen twaalf jaar hebben mijn ogen geopend en mij bewust gemaakt van een verborgen agenda die wordt uitgevoerd die ‘de elite’ moet dienen, zoals bankiers, kerkleiders, bepaalde politieke figuren en koningshuizen wereldwijd.

De elite probeert haar macht en rijkdom te beschermen ten koste van miljoenen mensen die nauwelijks rond kunnen komen. Zij geven jaarlijks miljarden dollars uit aan zogenaamd noodzakelijke oorlogen en andere ondernemingen die geen mens in de wereld beter maken behalve hen zelf. Het is een zieke wereld geworden, vrienden, en diegenen op invloedrijke posities die meer geven om hun eigen weelde dan om het welzijn van de mensheid zouden zich diep moeten schamen dat zij dit laten gebeuren.

Polarisatie
Iedereen weet dat er oorlogen en conflicten zijn geweest zover als onze bekende geschiedenis reikt. Slechts weinigen beseffen dat conflicten zijn gebruikt als een middel om de massa te beheersen. ‘Verdeel en heers’ is een kunst geworden en wordt nu meer gebruikt dan ooit. De Koude Oorlog was een opzettelijke polarisatie om angst te zaaien onder de bevolking. Toen het ijzeren gordijn viel en Duitsland werd herenigd, moest er een nieuwe dreiging worden gecreëerd, en dat werd het Islamitische terrorisme. In werkelijkheid maakte dit alles deel uit van een veel groter plan waarbij Duitsland en ook Europa moesten worden verenigd als een volgende stap naar een Nieuwe Wereld Orde. In alle gevallen moet er een vijand zijn, een zogenaamde dreiging van buitenaf. Verscheidene ’terroristische aanvallen’ werden opgezet om iedereen in de wereld te laten geloven dat deze dreiging werkelijk is en dat maatregelen moesten worden genomen om onze veiligheid te waarborgen.

bush-911-jetfuel-wtc-laffDe grootste hoax van allemaal waren de aanvallen van 11 september 2001, waarbij Arabische terroristen vier vliegtuigen zouden hebben gekaapt en deze in het WTC en het Pentagon zouden hebben gevlogen. We hebben allemaal de beelden op televisie gezien, toch? Maar deze beelden waren vervalst om ons het officiële verhaal te laten geloven. In werkelijkheid was niet één vliegtuig betrokken bij de aanvallen van 11 september. Jawel, ik zei niet één vliegtuig! Het probleem echter, is dat de leugen zo groot is dat mensen moeite hebben om in te zien dat het allemaal was opgezet en uitgevoerd met militaire precisie door een schaduwregering die in het diepste geheim opereert.

Ondanks dat het bewijs overweldigend is, hebben alle mainstream media het officiële verhaal gesteund en doen dat tot op de dag van vandaag. De waarheidsprekers worden eenvoudig genegeerd. Goede vraag: “Waarom zouden zij zoveel moeite doen om hun eigen landgenoten om te brengen en de mensen wereldwijd voor de gek te houden?” Zoals ik al eerder zei, maatregelen moesten worden genomen om onze veiligheid te waarborgen. Jullie weten allemaal welke maatregelen er zijn genomen in veel landen om ‘de veiligheid van onze democratie’ te beschermen en hoeveel privacy en vrijheid we moesten opgeven.

Dit is de werkelijke reden vrienden. Deze oorlog tegen terrorisme gaat niet om het bestrijden van terrorisme, het gaat om jou! Ze willen jou! Zij willen alles en iedereen beheersen. Zonder deze ’terroristische aanvallen’ zouden al die camera’s niet zijn geplaatst in de straten van onze steden, want mensen zouden het niet hebben geaccepteerd.

Je ziet dus hoe het spel van polarisatie wordt gespeeld; er moet altijd een dreiging zijn, een vijand die met alle mogelijke middelen moet worden bestreden. De Nazi’s deden precies hetzelfde voor de Tweede Wereldoorlog om oorlog tegen andere landen te rechtvaardigen. De geschiedenis herhaalt zich weer.

Van Chaos naar Orde
Hoe is de situatie nu? Chaotisch! We bevinden ons in de volgende en laatste fase op weg naar een Nieuwe Wereldorde. Meer en meer hoor je in de media dat Moslims toch niet zo slecht zijn. Veel Moslimlanden hebben zich bevrijd van hun dictators en worden democraties. De ‘Arabische Lente’ is de magische kreet. Maar de elite is er al om haar ‘democratie’ in deze landen te installeren. Het maakte al heel lang deel uit van het plan. Zij wil een fascistische Wereldorde. En weet je, die zal er ook komen, zij het voor korte tijd.

Ik weet het, sommige new-age denkers, of mensen die berichten uit verschillende spirituele bronnen hebben gelezen op mijn website gaan nu misschien denken dat ik erg negatief ben geworden. Nee beste vrienden, integendeel. Ik zie een stralende en veelbelovende toekomst voor de mensheid, maar we moeten onze ogen niet sluiten en de negatieve invloeden in onze samenleving negeren in de hoop dat God of Zijn Zoon of Wezens van andere werelden ons komen bevrijden. De tijd voor kinderlijke dromen is voorbij; wat de wereld nodig heeft is mannen en vrouwen met een sterk hart, mensen die in staat zijn hun innerlijke kennis en wijsheid te delen zonder terug te deinzen voor diegenen die de ‘arme liefde’ vertegenwoordigen.

Rond 2008 werd een financiële crisis in gang gezet – allemaal deel van het spel van de elite – waarbij sommige banken moesten omvallen en andere niet. Toen kwam Griekenland in de problemen, en vervolgens Portugal, Spanje, Italië en Ierland. Velen dachten, nu gaat het gebeuren. De EURO gaat onderuit, het einde van de EU! Maar dat is nog steeds niet gebeurd. Waarom? Omdat de elite het niet toestaat, nog niet. Zij willen een wereldwijde, financiële crisis. Zij willen dat elk land, elke provincie, elke stad in schulden komt die nooit kunnen worden terugbetaald. Je ziet nu de druk op de Verenigde Staten die diep in de financiële problemen zitten.

Hoe de elite dit voor elkaar krijgt? Dat geschiedt door middel van inflatie; pers meer geld – zoals de Federal Reserve nu doet – en het wordt elke dag minder waard, totdat de valuta dood is. De dollar moet nu wel zo’n beetje dood zijn, of zal dat binnenkort zijn. Ik zeg niet dat hij zal verdwijnen, maar hij zal sterven. De hele financiële crisis is bewust opgezet om uiteindelijk totale controle te verkrijgen.

De schietpartij op de Sandy Hook-basisschool ga zóveel aanleiding tot verder vragen, dat de officiële versie volledig in de schaduw is verdwenen...!
De schietpartij op de Sandy Hook-basisschool ga zóveel aanleiding tot verder vragen, dat de officiële versie volledig in de schaduw is verdwenen…!

Een Nieuwe Wereldorde
In december 2012 en opnieuw deze maand zijn er schietpartijen geweest op Amerikaanse scholen in de Verenigde Staten. Geloof me, die zijn ook bewust opgezet. Waarom? Om de bevolking te ontwapenen. Maar dit is voor de elite een harde noot om te kraken want wapenbezit maakt vanaf het begin deel uit van de Amerikaanse cultuur en de bevolking zal dat niet zomaar opgeven. Na het eerste incident werd de Amerikanen wijsgemaakt dat wapens wegdoen zal bijdragen aan een veiliger samenleving. Sommigen gingen hierin mee, maar velen protesteerden; zij willen geen nieuwe wet omtrent wapenbezit.

Toen kwam het tweede incident, want één was duidelijk niet genoeg en de elite wil echt haar agenda erdoor drukken, en mensen ontwapenen in landen zoals de Verenigde Staten is blijkbaar een belangrijke, en misschien wel hun laatste stap naar een Nieuwe Wereldorde. Ik weet niet hoe zij deze Wereldorde willen verkopen aan de mensen als het kritieke punt is bereikt, maar het volstaat om te zeggen dat ze ervan uitgaan dat mensen er niet vrijwillig in meegaan. Dat staat vast. En hier zien we duidelijk het verschil tussen Christus en Anti-Christus. Christus is Liefde en staat altijd vrije keuze toe. Hij zal mensen nooit iets opleggen. Anti-Christus is tegenovergesteld. Hij is angst, controle en het gevangen zetten van de vrije geest. Ik zal in latere delen verder hierop ingaan.

Valkuil
mandala christusTeruggaand naar de tijd toen ik voor het eerst een spirituele gewaarwording in mezelf voelde ontwaken, was één van mijn eerste inzichten dat we in een heel bijzondere tijd leven en dat onze huidige politieke en financiële systemen niet blijvend zouden zijn. Dit was meer dan vijfentwintig jaar geleden. Ik besefte toen nog niet hoezeer de wereld een plaats van beproevingen zou worden voor alle mensen. Dit maakt deel uit van het Goddelijke Plan, en ofschoon wij niet precies weten waarom al deze negativiteit juist nu naar de oppervlakte komt, hebben we wel de keuze hoe te reageren op al deze openbaringen.

Mensen overal ter wereld hebben een spiritueel ontwaken ervaren en zagen kansen om oude gewoontes los te laten die in meerdere of mindere mate negatief waren. Feitelijk heeft elk mens nu op Aarde de kans gehad om zich te zuiveren en elk mens heeft de gelegenheid gehad om zich voor te bereiden op het eindspel dat zich nu ontvouwt. Maar niet iedereen heeft dit gedaan, en sommigen zijn nog steeds vastgeroest in hun oude gewoontes.

Met je vinger wijzen naar iets of iemand anders dan jezelf is de grootste valkuil. Jeshua onderwees ons tweeduizend jaar geleden om onze vijand lief te hebben. Hijzelf vergaf zijn executeurs. Waarom? Omdat het de dualiteit oplost waarin de mensheid zolang heeft vastgezeten. Wij moeten niets en niemand de schuld geven van de situatie waarin we verkeren. Maar we hebben de keuze om te accepteren en onvoorwaardelijk lief te hebben in plaats van het zwaard op te nemen. Zei Jeshua niet dat hij die het zwaard opneemt door het zwaard zal sterven?

Het is een diep reinigingsproces dat we nu op Aarde ervaren, en iedereen zal de gelegenheid krijgen om zich te verheffen en immuun te worden voor elke negatieve invloed. Er zal geen sluiproute zijn, geen uitstel, geen interventie. Alles is in Goddelijke Orde en uiteindlijk zal Christus zegevieren. Ben je er klaar voor om de valkuil te ontwijken? Ben je er klaar voor om je Christus-bewustzijn geheel te omarmen?

Frank Hoogerbeets

* * *

 Copyright © 2013 Frank Hoogerbeets, Ditrianum.
Deze informatie mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid
met inbegrip van deze copyright-vermelding.

 

54 gedachten over “Het Eindspel

  1. De leugen zit voooral in dit artikel.
   Wil je niet in die wereld leven, lees dan niet dit soort onzinwebsites…

  2. Fijn zo’n heerlijk afgewogen standpunt.. Altijd fijn om te lezen, zodat je je eigen mening en vooringenomenheid weer eens kunt toetsen. 🙄
   Whatever, je bent een waardevolle aanvulling hier bij de reacties. Inhoudelijk sterk, niet gespeend van enige humor.. Heerlijk.. Dank, dank, dank.. Ofzo.

 1. Mooi beschreven hoe het in elkaar zit. Maar ook gericht op het wakker maken van mensen en dat is nu net het punt. Dat willen de meesten niet, wakker gemaakt worden is niet leuk. Misschien beter laten slapen en zelf er het beste van maken?

 2. De mens DENKT aan de universele wet van oorzaak en gevolg te kunnen ontkomen en zeker hen die MACHT menen te hebben gaan steeds waanzinniger tekeer. het is ofwel streven naar macht (yin) dan wel de spirituele weg naar binnen gaan (yang).
  de mensheid zal altijd yin en yang tonen, het individu kan transformeren; dat is de werkelijkheid. jammer maar helaas. wij kunnen met onze intentie wel het licht steunen. laat dat in je hart altijd aanwezig zijn in deze tijden waarin de schaduw zijn macht op het grootsts is. dat dat nniet kan duren is ook een gevolg van de wet van oorzaak en gevolg.
  licht en liefde voor allen

 3. Goed geschreven, al was het ons allemaal allang duidelijk. Maar voor de ontwakenden een goede uitleg met bijhorende historiek.
  Wat de schietpartijen betreft, ben ik het volmondig eens met de opvatting dat die voor het creëren van nog meer angst zijn bedoeld.
  Maar dat die evenzeer bedoeld zijn om de bevolking via nieuwe wetten, te ontwapenen, vind ik erg eenzijdig.
  Waarom zou een dreigend wapenembargo niet bedoeld kunnen zijn om nog méér wapens onder de bevolking te verspreiden? Alle wapenhandelaars zeggen dat zij nog nooit zoveel wapens en munitie verkochten, per hoofd zijn er nu meerder wapens in omloop.
  Wat als de verborgen agenda erin bestaat dat men de bevolking zich zelf laat uitroeien? Een aanleiding is gauw gevonden, denk maar aan het radiohoorspel van Orson Welles.

 4. Het is 1 groots spel wat we spelen en er hangt niets van af. Er is maar 1 essentie die zich uit in ontelbaar verschillende vormen. Wat iedereen gemeen heeft, is dat we zijn . Ongeacht je geloof, je geslacht, je ras of je afkomst! Het is dus heel democratisch want niemand wordt uitgesloten.

  Er is maar een oceaan van Zijn, en wij zijn allemaal golven die verschijnen in dat ene zijn. We zijn wel allemaal verschillend in verschijningsvorm, maar wel gelijkwaardig in essentie. Rijk of arm, blank of zwart, moslim of christen, we zijn allemaal golven in 1 oceaan. We lijken aparte golven te zijn, maar in wezen zijn we allemaal gemaakt van hetzelfde water.

  Daarom is dit inzicht een ideale basis voor wat we mededogen noemen. Dit mededogen volgt niet uit medelijden of omdat je spirituele leider je dit heeft opgedragen, maar omdat je begrijpt dat het bewustzijn bij jezelf hetzelfde bewustzijn is als dat van je buurman. Dit is voor mij de kern van het eenheidsdenken. Wat je een ander aandoet, doe je jezelf aan – letterlijk dan. We zijn al een. Er is maar een bewustzijn dat zich uit in miljarden verschijningen. Is dat niet prachtig?’

 5. in grote lijnen ben ik het helemaal eens met dit artikel, jammer dat het dan weer zo’n stomme religieuze uitzwaaier moet krijgen. Ook religie is een vorm van controle, groepsproces, macht. Laat ieder geloven hoe en waarin hij/zij wil! Maar ook kiezen voor een religie doe je zelf (normaliter).

  Ik geloofde nog steeds in ‘verbeter de wereld, begin bij jezelf’. Eet al twintig jaar geen dierlijke producten meer en ben gezonder en sterker dan ooit. Maar moet helaas toezien dat men/nederlanders/wereld het niet laten kan, dieren te exploiteren, en er vooral niet over te WILLEN nadenken c.q. ernaar handelen.
  Dus je kan wel schrijven ‘je moet niet willen wijzen naar anderen’ maar alleen het goede voorbeeld willen geven, is niet genoeg. Nu heb ik het alleen nog maar over dierenleed en milieu, voor vele, vele andere onderwerpen tot aan oorlog toe, geldt het zelfde.

  Mijn realisatie afgelopen jaren is;
  Zolang mensen er zich bewust van zijn de waarheid ongestraft te kunnen verdraaien in hun eigen voordeel, zolang zullen er leugens zijn.
  Zolang er leugens zijn, is de wereld niet echt. Aan ons om door de leugens heen te ‘zien’.

  Ik vraag me regelmatig af, of we niet alleen maar een experiment zijn; ‘laten we één soort een vorm van bewustzijn geven en dan kijken wat er gebeurt’. En al die lui in die ufo’s zich maar te pletter lachen om ons…

  1. Kan het zijn dat de term ‘Christus-bewustzijn’ door de kerk is ingepikt.. En dat we er (bijna) nooit neutraal/in waarde naar hebben kunnen kijken..?

  2. @Eco-Ernie,

   “Verbeter de wereld en begin bij jezelf” is nog steeds een steengoeie en komt oorspronkelijk van C.G. Jung. Het betekend dat je je eigen innerlijke duisternis moet oplossen. Dan heeft het invloed op het Christus bewustzijn. Ook wel Collectief bewustzijn genoemd. Ook een term van Jung. niet religieus bedoeld.

  3. ja zodra ik het woord christus al zie springen bij mij de zekeringen door… Vandaag lees ik voor het eerst dat je dat ook anders kan/mag uitleggen. Hmm, ik weet het niet. Proef nog steeds die ‘adoratie’ voor whatever ons hier gebracht heeft en het gebruik van een hoop mooie woorden voor het beschrijven van de kille werkelijkheid.
   Als ‘liegen & bedriegen’ nou eens tot de onmogelijkheden werden gemaakt in de mensch, dan komen we ergens.
   Dat is wat ik in dieren zo mooi vind; ze zijn altijd eerlijk omdat ze niet anders kunnen.

  4. Ik snap precies wat je zegt, eco-ernie :). Daarom spreek ik ook liever niet van een God, maar van de Bron.

  5. Sla een kruis en zie dat de verticale lijn van midden-Aarde naar midden-Kosmos loopt. Sla de horizontale lijn en zie hoe je op de Aarde-bol, oneindig kunt verbinden in het niet-eindige bolvlak. Christus-energie in optima forma..

  6. @ Eco-Ernie

   Ik zou zeggen wordt als het dier, wees eerlijk omdat je niet anders kunt 🙂

   Op die manier be-invloed je ook je omgeving, Jouw aversie tegen het Christusbewustzijn kan ik volledig begrijpen, hetzelfde heb ik gehad met het begrip God, ik kom uit een gelovig milieu maar op een gegeven moment brokkelde dat voor mij helemaal af. Ik zag meer de schijnheiligheid dan de oprechtheid van wat toch tot uitdrukking moest komen vond ik. Dat soort liegen en dan ook nog in naam van God? Ammehoela!!!! Dan bestond God voor mij niet meer. Afstand genomen, veel gaan lezen, heel breed georienteerd. En tot ontdekking gekomen dat het leven voor mij zin heeft als ik mezelf recht in de ogen kan kijken. Dit vind ik de zin van het leven:”Ken U zelve” Ik geloof dat dit wel een uitspraak is van Jezus, maar tegen deze figuur kijk ik inmiddels heel anders aan dan gebracht wordt. Eco-Ernie, kijk niet teveel naar de buitenwereld, maar ga bij jezelf te rade, niemand weet het beter dan jij. Aangezien jij alleen kan voelen, wat voor jou werkt, niemand kan zeggen wat jij moet voelen.

  7. Wat ik Christus-Bewustzijn noem, heeft niets te maken met religie. Dit probeer ik in deel 2 duidelijk te maken. Als de term Christus-Bewustzijn je niet bevalt, wil ik het ook wel LIEFDE-Bewustzijn of WAARHEID-Bewustzijn noemen. Wat 2000 jaar geleden is uitgedragen, had aanvankelijk niets met religie of welke kerk dan ook te maken. Het waren kosmische leringen die voor iedereen gelden omdat ze inherent zijn aan het leven zelf. Deze leringen dienen om de mensheid wakker te schudden (en dat is heel hard nodig). Waarheid gaat hand in hand met Liefde, zoals Onwaarheid gepaard gaat met angst. Het zijn de twee polen die lijnrecht tegenover elkaar staan en die in deze eindtijd om de heerschappij strijden in het hart van ieder mens.

  8. Juist, Dat Jezus, Boeddha of Osho o.a. een hogere bewustzijn verkondigden, heeft niets met een of andere sektarische of georganiseerde geloof’s dogma te maken. Het is oorspronkelijk ook een Grieks woord. Carestos, otw Het Hogere. The Crest. In het Spaans weet ik dat Cresta de lijn is tussen lucht en hoogste rand van een of meerdere bergen ook dus de hoogste lijn van een golf,. Het is de plek waar zowel het “onzichtbare”opf het Spirituele samenkomt met de materie of Maja, illusie, verschijning …enz.
   Taal wordt soms genuanceerd verandert in de loop der eeuwen. Weet ook dat de eerste echte Christenen zich in twee richtingen spreidden, Via de Arabische wereld en via de Hellenistische wereld richting Rusland. Pas met de komst van wat we nu “De Kerk”noemen, dus het Romeins invloed op het geloof, de wat nu de Orthodoxe zijn met hun leven werden bedreigd door Constantijn en consorten om bepaalde kennis voort te verkondigen, een was de betekenis van Het Christus, de andere reïncarnatie en verder bepaalde boeken uit het Hebreeuws geloof te verbannen uit de toen door iedereen gebruikte geschriften. Mat het gevolg dat tegenwoordig zowat alle gelovigen elkaar te lijf gaan met het verdedigen van elkaars eigen interpretatie van het leugen. Daarom, je kan net zo goed Boeddhist zijn , of naar Osho luisteren of je zo minimalistisch mogelijk enkele zeer belangrijke woorden van Jezus.

  9. Juist, Dat Jezus, Boeddha of Osho o.a. een hogere bewustzijn verkondigden, heeft niets met een of andere sektarische of georganiseerd geloof’s dogma te maken. Het is oorspronkelijk ook een Grieks woord. Carestos, otw Het Hogere. The Crest. In het Spaans weet ik dat Cresta de lijn is tussen lucht en hoogste rand van een of meerdere bergen ook dus de hoogste lijn van een golf,. Het is de plek waar zowel het “onzichtbare”opf het Spirituele samenkomt met de materie of Maja, illusie, verschijning …enz.
   Taal wordt soms genuanceerd verandert in de loop der eeuwen. Weet ook dat de eerste echte Christenen zich in twee richtingen spreidden, Via de Arabische wereld en via de Hellenistische wereld richting Rusland. Pas met de komst van wat we nu “De Kerk”noemen, dus het Romeins invloed op het geloof, de wat nu de Orthodoxe zijn met hun leven werden bedreigd door Constantijn en consorten om bepaalde kennis voort te verkondigen, een was de betekenis van Het Christus, de andere reïncarnatie en verder bepaalde boeken uit het Hebreeuws geloof te verbannen uit de toen door iedereen gebruikte geschriften. Mat het gevolg dat tegenwoordig zowat alle gelovigen elkaar te lijf gaan met het verdedigen van elkaars eigen interpretatie van het leugen. Daarom, je kan net zo goed Boeddhist zijn , of naar Osho luisteren of je zo minimalistisch mogelijk enkele zeer belangrijke woorden van Jezus.

  10. Tis allemaal verdraaid. Ik lees nu zo nu en dan de Nag Hamadi geschriften. Blijkt Jezus toch heel anders uit de hoek te komen. Richt je niet naar hem maar naar het Volmaakte in jezelf. Voorbij denken, één met Al.

  11. @Ja Martijn,

   Iedereen heeft weer een andere “hoek”. Het Al heeft geen hoeken: vandaar ook “het ongeluk zit in een klein hoekje”.
   Maar het “geluk” vind je over- “AL”. Maar omdat het in onszelf zit is het zo moeilijk te vinden schijnt het. De illusie is voor de meesten van ons zo werkelijk. Als je blijft focussen op dat hoekje, vind je geen midden, geen kern.

 6. Volgens mij heeft de “elite” al decennia lang problemen om hun eindspel te implementeren.
  Ze willen ons graag laten geloven dat ze alle touwtjes in handen hebben. Waarom zouden ze zo lang willen wachten?

  Voor hun gaat het een grote anti-climax worden.
  Maar hoe eerder wij opstaan en de spelletjes niet meer spelen, hoe sneller deze (anti) climax zich zal ontplooien.

  1. Ik ben het helemaal met je eens DingieM..! De krampachtige manier waarop ze nu in de VS proberen de wapens van burgers te onfutselen.. Dat gaat echt niet lukken. Maar toont m.i. wel hun paniek. Ook de kneuterigheid waarmee dat Sandy Hook-drama is verkocht.. pfff.
   Het artikel over het aankopen van munitie in miljarden (!) stuks, valt nu ook ineens op zijn plek, en in een ander daglicht.. ANGST van de Illuminatie zélf.. 😉
   Zie dit artikel: HIER

  2. Wanneer je al zolang een spel zo goed speelt, lijkt het mij opzet om nu ineens zo kneuterig te doen. Juist om degenen die het spel denken in de gaten te hebben uit te spelen en bij de massa schapen te kakken te zetten als aluhoedjes. Zo kan alles wat tot nu toe aan het licht is gekomen bij de lulkoek op 1 hoop geschoven worden.
   Zoveel desinformatie creeren zodat je niet meer weet wat je nu voor waar moet houden.
   …denk ik….

 7. Je kan natuurlijk alles beweren over vliegtuigen die niet in de twintowers zouden zijn gevlogen, maar….zouden al die mensen die er bij betrokken waren, en zij die gezien hebben dat er daadwerkelijk vliegtuigen de torens invlogen aan een tijdelijke hallucinatie hebben geleden? Je beweert bewijzen te hebben dat alles in scene is gezet om de publieke opinie te beïnvloeden ten gunste van de elite om de mensheid voor hun lugubere karretje te spannen. Ik heb nog geen enkel plausibel bewijs gelezen die uw beweringen bewijskracht geven. Voor mij geldt dit verhaal en alle andere complottheorieën als onzin. Dat er geen engeltjes op aarde rondlopen weet ik maar al te goed….ook mijn stellige overtuiging dat de Irak-oorlog door de VS uitgelokt is lijkt mij duidelijk, maar uw complottheorieën gaan mij veel te ver!!

  1. De grap is dat de waarheid zoals u hem accepteert over 9-11 een complot is.. 🙄

   Wij raden u aan heer De Boer om enigszins te proberen om wakker te worden in dit kader. Wanneer u hier op WantToKnow de artikelen gaat lezen over 9/11, dan ben ik ervan overtuigd dat dit zeker zal gaan lukken. Ik bedoel deze opmerking absoluut niet denigrerend, maar uw reactie is -zo leert mij de ervaring!- de meest logische reactie over 9/11 die er is.

   Bijna iedereen (incl. ikzelf) kunnen namelijk het hele WERKELIJKE 9/11-verhaal gewoon niet geloven! Dat is ook de kracht van deze specifieke Valse-vlag-operatie. Maar helaas kunnen wij uit uw opstelling niet anders concluderen, dan dat u niet juist en ook zeer onvolledig geïnformeerd bent over het fenomeen 9/11.

   In dit kader zou met name het werk van 3 eminente wetenschappers u wellicht de oogleden kunnen openen. (En tegelijkertijd de wenkbrauwen doen fronsen..!)
   Het gaat daarbij in de eerste plaats om Prof. dr. David Griffin, waarvan ik u graag DEZE LINK hier op de site geef. Hij is de man die ook gezegd heeft, net zoals mijn ervaring inmiddels is, dat de werkelijke achtergronden van 9/11 gewoon NIET te gelóven zijn. Het zou namelijk je hele wereld omver gooien, al je aannames, je vertrouwen ernstig schaden, zo niet verwoesten..!

   Vervolgens spreken we over Prof. Dr. Steven Jones, die metallurgisch onderzoek deed naar het instorten van de Twin Torens zg. door vliegtuigbrandstof.. Hier een artikel over zijn verhaal.

   En tot slot, last but not least, praten we over Prof. Dr. Judy Wood, briljant fysica. HIER een lead die uw aandacht meer dan waard is.

   Daarnaast is wellicht het verhaal van de conciërge van de Twin Towers ook aanleiding, de officiële versie william rodriguez bush 911niet voor zoete koek te slikken. Dat verhaal, van William Rodriguez, vind u HIER. Bijzonder in dit kader is het bizarre gedrag van president Bush en de Amerikaanse regering rondom Rodriguez.. Eerst werd hij tot held verheven, tótdat deze man de waarheid ging vertellen.. Toen werd hij gemeden, verguist zelfs.. Alleen omdat hij de waarheid sprak.

   Of misschien dat 1277 doorgewinterde architecten en ingenieurs uw mening op losse schroeven mogen zetten..? Klik dan HIER om te beginnen..

   Bewijs dat er een uniek explosief gebruikt is bij de vernietiging van de Twin Towers..? Nano-termiet.. Weleens van gehoord? Na het lezen van DIT ARTIKEL vast wel.

   Wij wensen u wijsheid en inzicht, maar vooral afwezigheid van vooringenomenheid. En indien je een documentaire wilt zien over 9/11 in een ander daglicht, dan raden we u aan DEZE YOUTUBE te gaan zien..!

   Zal ik eindigen met een tweetal treffende citaten in dit verband?

   ‘Als tirannie en onderdrukking dit land (de VS) binnentreedt, zal dat gebeuren onder de dekmantel van een buitenlandse vijand’
   (Oud) U.S. President James Madison

   “… tenslotte zijn het de leiders van een land, die het politieke beleid bepalen. Daarbij is het altijd eenvoudiger om de bevolking mee te sleuren, of dat nu in een democratie is, een fascistisch dictatorschap, een parlement of een communistisch dictatorschap. Een stem of geen stem, de bevolking kan altijd op hun knieën gebracht worden voor hun leiders.
   Het is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is hen vertellen dat ze aangevallen worden, beschuldig de vredelievenden ervan dat ze een groot gebrek aan patriottisme hebben en hun land aan ernstig gevaar blootstellen. Het werkt in alle landen precies gelijk’

   – Hermann Goering, Nazi leader.

  2. Geachte heer de Boer, dat de officiele lezing van de Amerikaanse overheid niet deugde, werd mij vooral duidelijk door de snelheid waarmee de torens instortten. Eric Hufschmid had hier een uitstekende, goed onderbouwde documentaire over, genaamd “Painful Deceptions”. Toen ik in 2006/2007 voor het eerst op internet las dat er in werkelijkheid geen vliegtuigen betrokken waren bij 9/11, vond ik dat echt te ver gaan, hoewel er wel zaken waren m.b.t. de vliegtuigen die niet leken te kloppen. Pas in 2010, na het zien van deze http://www.youtube.com/watch?v=t4r01Y7ew4c video, gingen mijn ogen pas goed open. Het moeilijkste voor de meeste mensen is inzien dat er op de bewuste dag op tv films zijn getoond van de crashes, i.p.v. live-beelden, behalve dan die ene clip in bovengenoemde video die iets heel anders laat zien dan een vliegtuig!.

 8. Hele goede samenvatting. Niet schreeuwerig of vol van al die andere vrijwel dagelijkse gebeurtenis die nog onder het label samenzwering theorieën vallen, ook al weet men genoeg om ze tot echte gegevens om te noemen.
  Het geeft ons de mogelijkheid om zelf achter meer nieuws aan te gaan als men tenminste dat zou willen doen, want zolang je denkt “wat niet weet, wat niet deert zit je goed..TOT..er op een dag stront aan de knikkers komt, of zo als de yank zegt “shit hits the fan day”.Als je enkele van de gebeurtenissen zoekt kom je gauw in de sites van de “mongers”en “ranters”zo als Alex Jones e.d. die wel een geweldig stuk info geven maar in hun eigen samenzweerders stijl, wat soms kan vervelen of ook je doet huilen als hij ook zijn tranen laat vallen, echt.

  Dit boven is een echt rustig beschreven wakey wakey bericht.Het vertelt mij niets nieuws, maar ik vind de sequentie in het verhaal erg goed, en dat werkt verfrissend. Zelf heb ik al zeker de laatste tien maanden me zeer intensief in alle soorten en mogelijkheden lopen te verdiepen om mijn eigen visie te creëren. Er zijn nog veel engere dingen, die hier wel in de sfeer van vertelt wordt. Maar wat ik mis is dit, wat de WTC betreft. Dat de BBC een verhaal vertelde van het in elkaar storten van WTC 7 terwijl het gebouw nog duidelijk op het achtergrond nog stond en pas half uur later werd gesloopt.
  En dat doet me gelijk denken aan het sandy drama wat in een website voor hulp aan de slachtoffers gevraagd werd, maar die werd wel twee dagen voor het schiet incident gemaakt..eh tja..foutje bedankt. Inmiddels snel het datum weg gehaald, maar ik zag het wel eerst. Oh ja, en de moeder die haar eigen kind zag tussen de slachtoffers in de krant, en ze vroeg zich af wie dat klein kindje was die precies, en ook nog haar eigen familie foto van Facebook oid exact had gekopieerd. Het dode jongetje die enkele dagen daarna naar school ging en op de bus wachtte, of de vader die eerst grapjes maakte en toen ie voor de camera moest zijn hyperventilatie oefeningen deed en een triest gezicht trok, oh, ja, dat ook nog…

  Heeft iemand de helikopter beelden gezien? Die vloog over de school, daders auto was al met lint afgezet, een Detroit brandweerwagen een politie wagen, geen ambulances en iedereen liep relaxed rond en maakten praatjes met elkaar terwijl er binnen geschoten werd en ook nog door het spook van de dader na het schieten zijn wapen in de kofferbak zette van de afgeschermd wagen,,,en nog steeds geen ambulances of meer politiewagen,zo veel fouten wel een lijst van 35 drie dagen na het schieten.Film van Batman, The Dark Knight Rises. Je ziet een donkere kamer een verlicht map, op de achtergrond in neon AURORA ( plaats van de Batman shootings, the Dark Knight Rises AGAIN ) Dus Aurora is al in neon letters, en een stem zegt wijzend naar de map, ‘here we gonna strike next’. En het vinger wijst duidelijk Sandy Hook..hoe verzinnen ze dat he?n In de Bat Man Shootings zijn er ook ongelooflijke dingen gebeurt wil men niet weten, maar dat is al oud nieuws, wel de moeite waard om het na te gaan. Ik vraag me af wat Whatever beweegt om zo iets te zeggen..

 9. Waarom moet er altijd het onverklaarbare antichrist en jezus de verlosser bij gehaald worden het betreft hier gewoon in en in slechte mensen puur omdat zij zich daarvoor hebben opgesteld en er zijn mensen die het beste voor hebben met de mensheid en dan heb je natuurlijk nog een groep die het allemaal nie zoveel boeit en gewoon zonder veel te veel gezeur aan zn hoofd zn leventje wil lei(ij)den.

  goed artikel maar weinig nieuws omvattend, wat mij betreft dan, zou liever de journalistiek/wetenschap is echte de moeite willen zien doen om dit kwaad bloot te leggen en dan niet omdat het ze veel geld roem op zal brengen maar puur omdat ze dit als plichtsbesef zien naar hun medemens toe

  1. @Huge,

   Een mooi streven wat jij hier naar voren brengt. Volgens mij zijn hier veel mensen mee bezig. Ongetwijfeld ken je de uitspraak ook: “verbeter de wereld en begin bij jezelf”
   Het “kwaad blootleggen” is nog zo gemakkelijk niet, want wat de een ziet als kwaad kan de ander wel zien als goed. Denk maar aan de Noor, die zoveel mensen doodschoot, zijn naam wil me niet te binnen schieten nu, hij dacht echt dat hij de mensheid een dienst bewees. En dan kunnen jij en ik wel denken die vent is hartstikke gek. Maar het gebeurt. En Jezus de verlosser is een voorbeeld voor veel mensen die het goede nastreven. Er zijn veel verhalen over hem in omloop, wat is hiervan waar en wat niet, ook dit is weer persoonlijk, wat wil jij als waarheid, wat voel jij als waarheid.
   Voor mij is de geboorte van Jezus een symbool van het Bewustzijn, even daargelaten of Jezus al dan niet heeft bestaan. Hij heet verlosser te zijn dat staat voor mij ook symbool als het verlossen van onszelf. Wat slecht is voor de een is goed voor de ander, dat is de dualiteit waarin we leven en wij kunnen door de gekregen vrije wil zelf onze keus maken. Wat goed en kwaad is maken we zelf uit, dat kan in wezen niemand ons vertellen. Ons geweten, ons innerlijk weten, onze eigen waarheid vertelt ons dat.
   Dit is een citaat van C.G. Jung: “Misschien is al het verschrikkelijke in zijn diepste wezen “iets” hulpeloos, dat om onze hulp vraagt.”

   Want volgens mij is altijd de vraag: “waarom doet die mens zoiets verschrikkelijks”
   Die mens die zoiets doet heeft wat mij betreft geen zelfrespect want als je respect hebt voor jezelf, heb je geen behoefte om een ander naar het leven te staan.
   En tussen goed en kwaad, hier in lijkt mij de balans zoek. Maar er zijn met mij heel veel mensen op zoek, waaronder jij Huge, dat blijkt wel uit bovenstaande.

  2. huge, je wilt er niet weten, maar ik heb pas zo’n Christelijke TV presentator van een programma over profetieën gezien, en ik stond helemaal paf van de interpretaties over het symbolisch inhoud van de gebeurtenissen vanaf 911 tot op heden. Als je het sausje Christelijk weg haalt, dan blijft er wel degelijke symbolisch waar vergelijking materiaal . Het betreft de interpretaties van een messiaans Rabbi die zich in profetieën heeft gespecialiseerd. In feite zal je het best ipv je gemolesteerd te voelen omtrent benamingen, je meer in de betekenis ervan te gaan verdiepen.Ik had het vroeger ook, en vond op gegeven moment het juist zeer belemmerend om me met die zo genoemde gegevens te werken, dat deed het boek gelijk dicht bij mij.Nu en na veel jaren, prik ik doorheen, dus de plaatjes omtrent de symbolische namen en ontdek al gauw of het geen dogmatisch of van de aardbodem losgeraakte zwammer is.
   Dit is de Rabi die het een en ander verklaart, waar je mond van open valt.
   Ik zelf volg geen enkele dogma of welke kerk dan ook. Maarin mijn kennis heb ik ook veel gezien in archeologie waar ook veel van de “dogma’s” onderuithalen.
   http://youtu.be/hHSs73IAoPs

  3. Beste huge,
   Iets hoeft niet nieuw te zijn om je te raken. En mainstream media hoeft niets bloot te leggen dat heeft geen meerwaarde. Uiteindelijk gaat het om dat lichtpunt dat je raakt. Het verhaal van je buurman dat je wakker schudt.
   liefs Anke

 10. Wakker worden, ogen open en blij zijn omdat het leven zijn koers vaart. Zelfs als alles in lijkt te storten is er een eigen houvast.
  Dat is het gevoel wat ik krijg bij dit artikel.

  Licht straalt altijd in duisternis. En gelukkig zijn er genoeg die licht willen zijn of willen volgen.

 11. Dankje Frank voor dit uitermate boeiend betoog. Ik kan me in grote lijnen vinden in jouw perceptie van de werkelijkheid. Ik ervaar deze ook als een eindspel dat zich nu echt serieus ontvouwt. Er zijn twee punten die ik er aan zou willen toevoegen.

  Elite
  Jij schrijft over de elite alsof dit een homogene groep is. Daar geloof ik niet in. Ik ervaar het meer als een RISK spel van diverse elitegroepjes die samen strijden om de heerschappij. Zij zijn dus net zo versnipperd als wij ‘gewone mensen’.

  Passivisme
  Je eindigt met het promoten van christusbewustzijn en passivisme (de wang toekeren). Ik voel het tegenovergestelde. Ik word almaar bozer. Ik ben geneigd om net als Jezus deed, de tempel binnen te lopen en de bankiers eruit te gooien! Met bonus en al. Het is klaar met het gegraai, de oorlog, de plundering, het misbruik, kortom de dualiteit. Als ik het hierover heb, maak ik onderscheid tussen de mensen die in het systeem werken en het systeem zelf (banken, VN, overheden, multinationals, etc). Het systeem heeft zijn tijd gehad. Dat willen we nooit meer terug, ook niet in een onzichtbare machtsstructuur zoals de elite dat met Agenda 21 voor elkaar probeert te krijgen.

  Natuurlijk zit het grootste werk van binnen in de groei van ons bewustzijn. De afgelopen jaren was het daarom geoorloofd om naar binnen te kijken. Maar dit jaar zullen we zelf in actie moeten komen. De systemen moeten omver gehaald worden. Dat begint met ons bewustzijn, maar dat eindigt met het maken van keuzes en het ondernemen van actie.

  2 Voorbeeldjes:
  Stel we besluiten morgen -en masse, met z’n allen- dat we geen processed food meer kopen, dan zijn de dag erna een heleboel multinationals failliet. Het heeft dus zin om heel bewust te zijn van jouw deel in de consumentenwereld. Koop je bij kleine winkels? mijdt je ketens? Koop je lokaal en biologisch? Moedig je de mensen om je heen aan om daar ook bewust mee bezig te zijn? Etc.

  Tweede voorbeeldje: Als alle technisch slimme & wakkere mensen in NL zich samen kwaad zouden maken op nulpuntenergie en dat vervolgens vrij en belangeloos gaan delen (in plaats van in patenten en bescherming te gaan denken), dan is Eneco aan het eind van het jaar 2013 out of business. Hoe meer we elkaar gaan opzoeken, hoe meer we de kracht van synergie gaan ontdekken.

  2011 was nog navelstaren en wakker worden
  2012 ging over de boel van binnen schoonmaken en opruimen
  2013 verbinden en tot actie overgaan

  Je begint zelf met te schrijven dat 2013 het jaar voor de aardse actie wordt. We zijn het waarschijnlijk dus roerend eens, maar ik wilde toch graag even deze opmerkingen plaatsen. Bedankt voor je mooie stuk en op naar de eenheid (en niet alleen het bewustzijn, maar de hele eenheid;)!

  Loesje

 12. Ja…er is weer een nieuw wetenschappelijk onderbouwd onderzoek gepost op Youtube. Alles is hier zeer correct naar mijn mening, en hoewel ik wel lucht heb gekregen van geheime voertuigen, in dit geval een vliegend apparaat, en met de reeds toegepaste kennis van Tesla en andere alternatieven in het oorlog systeem van de VS, moet ik gewoon zeggen, geef hem het voordeel van de twijfel, want wat er ook ertegenaan gevlogen is, de berekening zijn zeer overtuigend. Wat mij het meest verbaasd is de getuige ooit die het vliegtuig op zich af zag koen en zijn kantoor totaal verwoest heeft, zou het weer zo een acteur zijn geweest, want de hitte van de explosie had hem op zijn minst tot as hebben doen omtoveren.Dat beeld kwam gelijk naar boven toen ik dit video zag.
  http://www.youtube.com/watch?v=t4r01Y7ew4c&feature=share&list=FL1cxObf3c36JBDwL7vCSmJw

 13. 1 ding is zeker voor mij. Op dit moment kun je niets meer geloven. Bij twijfel, geen aandacht aan schenken of geheel vermijden indien mogelijk. Wat je denkt ben je zelf dus let op hoe je een mening formuleert. Het blijft in je achterhoofd hangen en dan kan het maar beter een goede formule zijn.
  Wisselen van de wacht komt ook weer op een moment dat wat afleiding geeft. Daarom een massaal hoera?
  Het is maar wat je wilt met je leven. Oppakken en er wat van maken of iemand anders de beslissingen laten nemen. Dat is gemakkelijker maar voor mij niet bespreekbaar.
  Het is me duidelijk geworden dat er op de achtergrond van al dat negatieve gebeuren er mensen hard aan het werk zijn om deze wereld te veranderen in een wereld waar je fantastisch kunt leven, met elkaar.
  Ze vallen nog niet zo erg op maar dat komt nog wel. Het is nu nog te vroeg om van de toren te blazen. Eerst alles maar eens verbinden waar het nog te veel los van elkaar staat.
  Het vervelende is dat als je aan de zijlijn staat je wel van alles ziet maar het ontzettend moeilijk is te zien wie er precies aan de goede kant staan.
  Niet alles is wat het lijkt op het eerste gezicht. En dat is in feite een waarschuwing niet te snel te oordelen over mensen. Men weet toch nog wel wat er met verzetsstrijder gebeurde en nog gebeurt? Klokkenluiders idem.
  Vergelijk het maar met een “Hitchcock” film. Het einde is nog open zolang we nog niet zeker weten wie de moordenaar nu werkelijk blijkt te zijn. Dus die persoonlijke aanvallen zijn veel te agressief zonder duidelijk weten.
  Beter lijkt het me wat afwachtend te blijven en je zeker niet al te druk te maken over dingen die ons af en toe overvallen. Want dat is juist het gevaar. Je verdwijnt in een woede die blind maakt voor de kleine nuances die misschien net een ander verhaal vertellen dat veel belangrijker is.
  En die verhalen moeten we blijven volgen. Ze wijzen de weg naar mensen die wel heel goed bezig zijn. Die verdienen onze steun en vertrouwen door naar de positieve dingen in deze wereld te zoeken en die te ondersteunen. En al dat andere registreren maar verder stilletjes laten wat het is. Iets wat nutteloos is daar verdoe je beter je tijd niet aan. Uiteindelijk komt alles goed. Daar ben ik van overtuigd. Maar ik maak me dan ook geen illusies dat we in luxe zullen blijven leven. Het is veel belangrijker dat we weer een eerlijke samenleving krijgen. Daar is geen plaats voor overdreven rijkdom met aan de andere kant vreselijke armoe en of ziekte.

 14. Een herhaling van wat ik op deel II heb gepost
  En dan dit, ik werd er helemaal stil van. Ik doe niets met georganiseerde religies, eerder als een eenzame wolf achter de waarheden..eigenlijk De Waarheid. Niet alleen fysieke dreigingen, maar profetieën komen nu tot aan de oppervlakte. Armageddon is nabij..maar dit slaat alles, en voor wie dit snapt, en ik hoop ook politici, dan is er nog hoop. Want profetieën zeggen ook, het zal gebeuren mits je je tot God keert. Hoe je God ervaart is voor iedereen persoonlijk, of het vanuit een Christelijke zienswijze is of door meditatie..Boeddhisme, ook al zeggen ze daar niets over, wel het hogere Zelf, de Singulariteit in het metafysische of Kwantum fysica…alle wegen leiden tot Rome, maar niet DIE Rome, want daar zetelt Satan.
  http://youtu.be/kuUEPdyXvb0 Dit is bijzonder!

 15. Interessante materie, alleen jammer Guido van al die reclame met Asian Girls en relatie bureaus.Vooral die foto van Frans Hoogerbeets vlak naast een Asian Girl. Het lijkt er op dat de kapatalitichedictatuur ook zijn intrede heeft gedaan binnen de alternatieve media.

  1. Gerry , de Google-adds zijn interactief met de cookies in je browser . Het feit dat jij Asian girls en relatieburo advertenties ziet zegt dus iets over wat Google voor jou heeft geselecteerd , alsjebegrijptwattikbedoel 😉

  2. haah het lijkt wel mijn cookie monster browser, wat moet een mens zonder dagelijkse overdosis oosterse internet dames in compromitterende houdingen en gladde strakke fluoriserende olympische old style zwempakjes, dan ben ik de instructeur, dan wel, in mijn eigen autocratische hive mind beleving, de cookies houden bij waar je bent geweest, op maat gesneden reclame, 1 op 1 reclame, hunnie van de google cookies weten precies waar je belangstelling naar uit gaat, het cookie mysterie dat je deelt met met hyper man, nu weer een toontje lager, mag wel weer eens, hoog van de toren in kampen, de val doet pijn, maar batman super grover staat weer op, op zoek naar z’n matties, kan nie zonder, ik ben geen malle pietje zei ik tegen mijn moeder vanmiddag aan de keukentafel, precies zei mijn moeder, dat karakter heb ik van jou ma, en we keken elkaar alsof we broeders in arms zijn, mooi is dat, het kan wel, ze is 78 nu…. Ma ik mis mijn open podium, ze hebben een oostblok quarantaine hek rond het open sjjjettt podium geplaatst, eerst mogen we zonder kleren jaren voor malle pietje voor paal staan op het open sjjettt podium, en nu het succesvol word door de aanzuigende werking van meekijkende passanten, nu gaan de gordijnen ineens dicht, zit ik ineens in een broeierige semi gesloten sauna club, ik weet niet of ik dat wel zo leuk vind ma, maar zei mijn ma, die vrienden waar je het over hebt, ik kan ze niet overboord gooien ma, ik kan het niet, dus wil ik dat niet, misschien hou ik wel van ze ma, ma ik word gewoon schijn nicht, wat kan mij het schelen, welke vrouw kent nog kameraadschappelijkheid, zo wel, laat het mij please zien, geef me die illusie asjeblieft, de wereld word zo soapie plat anders

  3. @Hyper 18.6: Nou toevallig ken ik het wel en breng ik het ook in de praktijk Hyper: kameraadschappelijkheid. Staat hoog in het vaandel bij mij. Dit zeg ik zonder mezelf op de borst(en) te kloppen.

  4. dan begrijp je Nu dat je onmisbaar bent zonder het zelf te weten Willie, ik weet het Willie, na 50 jaar gasbel feminisme wie zijn er in het overbetaalde leeg gepompte leegwater laagland nog over gebleven met een eigen onuitwisbare Willie wortel wil van zichzelf, oei ik heb die hausmagger band nog een keer beluisterd, ze zijn leuk Willie, wel 4 autie eilandjes op het podium in plaats van een harmonie die samen speelt, de muziek en de vocalen kan ik overigens GOED waarderen omdat er tientallen jaren vpro hardcore radio aan vooraf zijn gegaan voor mij met dit soort type straat muziek, dit zijn de jonkies voor mij Willie, al is Myrle maar tien jaar jonger dan ikkus… ik leer je deze muziek waarderen Willie, hoe weet ik nog niet, maar dat gaat mij lukken weet ik zeker

   M.I.A. – ‘Bucky Done Gun’ http://www.youtube.com/watch?v=2LFdPVf1diw

  5. Gait….Iemand met een “zwak” voor Aziaten? Oh zo val je wel door de mand zeg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.