Advertentie

Amish-kinderen officieel: ‘Gezondste kinderen ter wereld’..!!


De bittere waarheid is dat wanneer je naar je westerse dokter gaat,
je gezien wordt als een potentiële markt
voor de producten van de medische fabriek.

Voor Big Pharma is er geen financiële prikkel om je te genezen,
want een genezen patiënt is een verloren klant..!

Zelfs als je niet ziek bent, richt Big Pharma zich op jou
en probeert ze je ervan te overtuigen dat je niet ziek moet worden,
zodat je de nieuwste ‘preventie’ gaat proberen.

 

* * *

Amish-kinderen officieel:

‘Gezondste kinderen ter wereld’..!!

2024 © Planet Today | deze versie + vertaling WantToKnow.nl/be
x

Een belangrijk nieuw onderzoek heeft aangetoond dat Amish-kinderen vrij zijn van de chronische aandoeningen die jonge kinderen in de rest van de wereld wél treffen. De Amish is een bevolkingsgroep, bekend om hun eenvoudige leven, eenvoudige kleding, traditionele voeding en christelijk pacifisme. Ze zijn een groep traditionalistische christenen die de meeste moderne technologie en geneesmiddelen afwijzen en hard werken om een zelfvoorzienend leven te leiden in hun lokale gemeenschappen. In 2017 werden ongeveer 318.000 (Old Order) Amish geteld in 31 Amerikaanse staten en drie Canadese provincies, waarvan de meeste in Pennsylvania, Ohio en Indiana wonen.

De Amish koesteren het plattelandsleven, eerlijkheid, handenarbeid, nederigheid en ‘Gelassenheit’, zoals ze het noemen; onderwerping aan de Wil Gods. Ze geven de voorkeur aan tijd met het gezin, de natuur en persoonlijke gesprekken wanneer dat maar mogelijk is.

Een onderzoek uitgevoerd door de Vaccine Safety Research Foundation (VSRF) toonde aan dat het sterftecijfer door Covid in Amish gemeenschappen een ongelooflijke 90 keer lager ligt dan in de rest van het volledig gevaxte en opgepepte, maskerdragende en opgesloten Amerika. Ondanks het afwijzen van de pillen en drankjes van Big Pharma, zijn de Amish officieel de gezondste mensen in het land.

Wat is hier aan de hand en wat kunnen we hiervan leren?
Amish gemeenschappen verwierpen Covid vaccins, weigerden maskers te dragen en gingen door met hun normale dagelijkse bezigheden terwijl de rest van Amerika op zijn kop werd gezet door Fauci, Gates en de plandemie-bende. Volgens het CDC en de mainstream media zouden de Amish een enorme toename van sterfte lijden als gevolg van Covid.!! Maar: In werkelijkheid gebeurde echter precies het tegenovergestelde.

Volgens het CDC en de mainstream media zouden de Amish een enorme toename van sterfte lijden als gevolg van Covid.!! Maar: In werkelijkheid gebeurde echter precies het tegenovergestelde.

Terwijl mainstream Amerika leed onder de pandemie, werden de Amish in mei 2020 weer normaal. Laat me dat nog eens zeggen. De Amish werden weer normaal in mei 2020. Dat klopt, de Amish bereikten kudde-immuniteit nog voordat de vaccins beschikbaar waren. De mainstream media zal dit verhaal niet aanraken omdat het het hele verhaal van de gevestigde orde volledig ontmantelt.

Het laat zien dat alle COVID interventies volledig onnodig waren.
De Amish deden niets ongewoons om zich te beschermen tegen het krijgen van COVID: geen lockdowns, geen vaccinaties, geen maskers, geen sociale afstand, geen mandaten, geen sluiting van scholen… niets. De Amish bereikten kudde-immuniteit en beschermden de gezondheid van hun families door precies het tegenovergestelde te doen van wat de CDC aanbeveelt.

Als leden van de Amish gemeenschap ziek werden, gebruikten ze Ivermectine, zink, vitamine D uit zonlicht en andere methoden die door het CDC en de FDA werden gedemoniseerd. Zelfs als het vaccin werkte en veilig was, was er gewoon geen reden voor hen om het vaccin te nemen omdat 90% al in 2020 besmet was. Een vaccin nemen nadat je al natuurlijke immuniteit hebt is onzinnig en contraproductief.

In de VS werd ons echter verteld dat we het vaccin moesten nemen, zelfs als we herstelden van COVID. Boosteren, dát vooral, keer-op-keer-op-keer… Veel mensen verloren zelfs hun broodwinning als ze hier niet aan voldeden. Vandaag de dag, meer dan 3 jaar nadat de Amish elk aspect van het advies van de CDC verwierpen, kun je nog steeds niet meer dan een handvol Amish in Amerika vinden die aan COVID zijn overleden. Toch weigert het reguliere Amerika nog steeds te luisteren naar de wijsheid van de Amish en vertrouwt liever op Big Pharma en de reguliere media.

De westerse geneeskunde heeft vanzelfsprekend een aantal goede punten en kan geweldig zijn in noodgevallen, maar het is hoog tijd dat mensen begrijpen dat de reguliere geneeskunde, met haar focus op medicijnen, bestraling, vaccins, medicijnen en nog eens medicijnen, aan de basis een geldverslindende Rockefeller creatie is. Mensen kijken je tegenwoordig raar aan als je het hebt over de helende eigenschappen van planten of andere holistische praktijken.

De gruwelijke erfenis van een van de grootste EN RIJKSTE oplichters
Net als alles, zijn politiek en geld gebruikt om de gedachten van mensen te vervormen en hen aan te moedigen om te gaan met wat slecht voor hen is. Het begon allemaal met John D. Rockefeller, een oliemagnaat, roofridder, Amerika’s eerste miljardair en een geboren monopolist. In 1900 waren natuurlijke geneesmiddelen en kruidengeneesmiddelen erg populair in Amerika.

Bijna de helft van de artsen en medische hogescholen in de VS praktiseerden holistische geneeskunde, gebruikmakend van kennis uit Europa en van inheemse Amerikanen. (lees dit artikel HIER op de site over Rockefeller in relatie tot het bijna vermoorden van Homeopathie!) Rockefeller, de monopolist, moest en zou een manier vinden om van zijn grootste concurrent af te komen.

Dus gebruikte hij de klassieke strategie van ‘probleem-reactie-oplossing’. Dat wil zeggen, creëer een probleem, maak mensen vervolgens bang voor dit ‘probleem’ en bied dan een (de vooraf geplande) oplossing. John Rockefeller ging naar zijn maatje Andrew Carnegie – ook een plutocraat die zijn geld verdiende met het monopoliseren van de staalindustrie – die een plan bedacht.

Vanuit de prestigieuze Carnegie Stichting, stuurden ze een man genaamd Abraham Flexner het land door, om hen verslag uit te brengen over de status van medische hogescholen en ziekenhuizen in het land. Dit leidde tot het Flexner-rapport (HIER), dat de geboorte gaf aan de moderne geneeskunde zoals we die nu kennen. Onnodig te zeggen dat het rapport sprak over de noodzaak om onze medische instellingen te vernieuwen en te centraliseren.

Op basis van dit rapport werd al snel meer dan de helft van alle medische faculteiten gesloten. Homeopathie en natuurlijke geneesmiddelen werden bespot en gedemoniseerd en artsen werden zelfs gevangen gezet. Om te helpen bij de overgang en om andere artsen en wetenschappers op andere gedachten te brengen, gaf Rockefeller meer dan US$ 100 miljoen aan hogescholen en ziekenhuizen en richtte hij een filantropische dekmantelgroep op met de naam ‘General Education Board’.

Dit is de klassieke wortel-en-stok-aanpak.
In korte tijd werden alle medische faculteiten gestroomlijnd en gehomogeniseerd. Alle studenten leerden hetzelfde en geneeskunde draaide alleen nog maar om het gebruik van gepatenteerde medicijnen. Wetenschappers kregen enorme subsidies om te bestuderen hoe planten ziekten genazen, maar hun doel was om eerst vast te stellen welke chemische stoffen in de plant effectief waren en vervolgens in het lab een soortgelijke chemische stof na te maken – maar niet identiek – die gepatenteerd kon worden.

Een pil voor een ziekte werd de mantra van de moderne geneeskunde. Meer dan een eeuw later is mainstream Amerika nog steeds in de ban van Rockefellers Big Pharma fraude.

Alleen dappere mensen zoals de Amish hebben de wijsheid om de bangmakerij van de elite af te wijzen en hun vertrouwen te stellen in de natuurlijke geneeswijzen die hen al generaties lang goed doen. Misschien is dit de reden dat de reguliere maatschappij de Amish blijft demoniseren en hen probeert te dwingen om zich aan te sluiten bij de reguliere maatschappij, met al haar ziektes, zowel lichamelijk als geestelijk, en chronische aandoeningen. We kunnen nog veel leren van de Amish en hun afwijzing van het kwaad in deze wereld.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.