Advertentie

Schandalig gesol met kinderen-vaccinaties door WHO..!


Wanneer je dit scenario in een horror-verhaal opneemt, zullen mensen roepen dat het niet écht-realistisch is.. Maar het is allemaal écht gebeurd. Kinderen als proefkonijntjes voor een experimenteel mRNA-middel, dat als ‘bescherming’ zou dienen tegen overdracht van het C-19-virus.. En hoewel het in Nederland géén verplichting was om je kind te laten prikken met een nieuw middel, als preventie tegen overdracht, hebben vele ouders het niet aangedurfd, zich te distantiëren van de oproepen van o.a. kinderarts Karel Illy in bijna elk Tv-programma..

Nu blijkt dat de WHO, via een slinkse weg, terugkomt op haar ‘advies-van-preventief-kinderen-met-het-mRNA-prikken’. Maar inmiddels zijn er wereldwijd tientallen miljoenen kinderen ONNODIG geprikt..! Hier het hele verhaal, inclusief de bizarre houding van Rutte en De Jonge inzake het volhouden van de claim, dat je je niet voor jezelf prikt, maar ‘vooral voor je (groot)ouders’…! Sluwe, manipulatieve slogans, die ABSOLUUT NIET GEBASEERD WAREN OP WETENSCHAPPELIJKE FEITEN..

* * *

*
*

Schandalig gesol met kinderen-vaccinaties door WHO..!

2023 WantToKnow.nl/be

x

De melding van de WHO van deze maand, zou veel commotie moeten oproepen, maar deed dat niet. Zoals veel fundamenteel schokkend nieuws rondom de Covid-politiek/vaccins-die-geen-vaccins-zijn/bijwerkingen etc. etc. De WHO-melding bestaat eruit, dat gezonde kinderen en tieners eigenlijk helemaal geen COVID-prik hoeven te krijgen. Maar wat een bizar gekkenhuis is dit nu..? Want op advies van diezelfde WHO, werden de afgelopen Covid-jaren wereldwijd tientallen miljoenen kinderen geprikt met het experimentele mRNA-middel, die heftige bijwerkingen zoals hartonstekingen/myocarditis veroorzaken..!

Het is niet alleen opmerkelijk nieuws dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ineens ‘bijgewerkte richtlijnen (HIER)’ over het ‘vaccineren’ van kinderen en jongeren op haar website plaatste. De WHO is, zo blijkt uit het bericht, – nadat miljoenen kinderen met het experimentele mRNA-middel zijn geprikt – tot de conclusie gekomen, dat gezonde kinderen en jongeren eigenlijk helemaal geen COVID-prikken nodig hebben. Tja, dat waren de ‘wappies’ die dit al deze tijd hebben gemeld..!

Daarbij kwam een minimaal ‘vage’ verklaring van de ‘Strategic Advisory Group of Experts on Immunization’ (SAGE) van de WHO:

‘Deze bijgewerkte richtlijnen zijn bedoeld om prioriteit te geven aan COVID-19-vaccins voor degenen die het grootste risico lopen op overlijden en ernstige ziekte’.

SAGE beveelt aanvullende boosters aan voor groepen met een hoge prioriteit, zoals ouderen, immuun-gecompromitteerden van alle leeftijden, eerstelijns gezondheidswerkers en zwangere ‘mensen’ zes of twaalf maanden na hun laatste boosterdosis. Voor mensen met een gemiddeld risico beveelt de groep primaire vaccinaties en eerste boosterdoses aan, maar geen routinematige aanvullende boosters. Deze groep omvat kinderen en adolescenten met gezondheidsrisico’s en gezonde volwassenen tot ongeveer 60 jaar.

Al die tijd onnodig geprikt..!

Op advies van de WHO hebben gezondheidsinstanties, zoals het RIVM in Nederland, politici en de media de afgelopen jaren druk uitgeoefend op ouders om hun gezonde kinderen te laten vaccineren met de inderhaast ontwikkelde mRNA-producten, waarvan eventuele bijwerkingen op lange termijn nog altijd onduidelijk zijn.

Wel bekend is inmiddels dat de prikken, met name voor jongeren, ernstige bijwerkingen kunnen hebben op de korte termijn. Vooral het risico op myocarditis – ontsteking van de hartspier ­– is een potentieel dodelijke bijwerking; vaak geconstateerd na de ‘vaccinatie’. Een prik die helemaal géén vaccin is. Op zich al de grootste misleiding van de medische politiek i.s.m. de cowboys van Big Pharma..! Maar het reële gevaar van het optreden van Myocarditis, staat om die reden wél vermeld op de bijsluiters van Pfizer en Moderna, van hun mRNA-Covid-prik.

Ook is na de bekentenis van Pfizer-directeur Janine Small sinds vorig jaar oktober bekend dat de vaccins de overdracht van het virus niet tegenhouden, iets wat Pfizer zelfs al wist voordat het mRNA-product in december 2020 op de markt werd gebracht. Het is dus één groot schandaal, dat veel ouders zich hebben laten overhalen. o.b.v. hun onzekerheid en ‘het advies van mensen die het kunnen weten’,  om hun kinderen te laten prikken met het mRNA-middel. Allemaal gebaseerd, zoals o.a. kinderarts Karo Illy dat maar bleef herhalen op Tv/Radio/in Kranten: op het onterechte argument dat ze daarmee ‘opa en oma zouden beschermen’.

De hele poppenkast om ‘het vaccinatiepaspoort’ erdoor te duwen!!
In oktober 2022, COVID-hoorzitting (HIER) in het Europees Parlement, waarbij Pfizer-directeur Janine Small aanwezig was. Zij beantwoordde vragen van Europarlementariërs te beantwoorden. O.a. de Nederlandse EU-parlementariër Rob Roos greep de kans aan om deze Pfizer-directeur te vragen of het COVID-vaccin van Pfizer wel was getest op het stoppen van de verspreiding van het virus voordat het op de markt kwam.

En zo ja, of Small daar dan bewijzen en data van kon overhandigen. En wat stamelde deze BigPharma-directeur toen uit:

“Over de vraag of we wisten of het de verspreiding stopte voordat het op de markt kwam? Nee, haha, we moesten echt handelen op het tempo van de wetenschap om te begrijpen wat er op de markt plaatsvond.”

Het commentaar van Rob Roos liet niets aan verbeelding over; hij foetert tegen een reporter uit Nederland:

“En wat was de strekking van de boodschap van Mark Rutte en Hugo de Jonge? ‘Wie zich niet laat vaccineren, is een asociaal’ Want… en daar komt ie.. Dit was de slogan: ‘Vaccineren doe je niet alleen voor jezelf – je doet het voor de hele samenleving’. Maar op basis van dit antwoord van Janine Small kunnen we spreken over ‘manipulatieve onzin’ uit de monden van Rutte & De Jonge.”

De bekentenis van Pfizer, dat van tevoren niet is onderzocht en dus niet bekend was of het vaccin verspreiding van het virus kon voorkomen, heeft vanzelfsprekend enorme implicaties. Niet alleen blijkt het argument ‘je doet het voor een ander’, dat wereldwijd gebruikt werd, gebaseerd te zijn op een smerige leugen, zo simpel is het..! En daarbij slaat deze bekentenis in een klap vooral ook alle fundering weg onder digitale identificatiemiddelen zoals het coronapaspoort en het EU Digital COVID Certificate. Middelen die zogenaamd bedoeld waren om ‘het virus te beteugelen’ door ongevaccineerden uit te sluiten.

Er moest dus een drogreden worden gevonden, om het digitale EU-vaccinatie-paspoort tóch in te voeren. Kortom, we zijn misleid! Maar op basis van dit ‘preventieve (VALSE) argument’ zijn miljoenen kinderen wereldwijd geprikt! Op sociale media leidt deze nieuwe ‘draai’ van de WHO over het mRNA-injecteren van kinderen, vanzelfsprekend tot veel verontwaardigde reacties. Niet alleen omdat kinderen massaal onnodig zijn blootgesteld aan een gevaarlijke experimentele therapie, maar ook omdat veel mensen twee jaar lang gecanceld en gecensureerd werden als ze zeiden dat het vaccineren van kinderen onnodig was.

Tekenend is de onderstaande Twitter-reactie van huisarts Frank Peeters in dezen:

“Vorig jaar moest ik gaan uitleggen aan de Orde der Artsen,
waarom ik geen kinderen wou vaccineren;
en nu zegt de WHO dat dit inderdaad niet nodig is.”

Ook de Engelse Molly Kingsley onderging hetzelfde lot.

“In mei 2021 schreef ik het artikel voor The Telegraph ‘Gezonde kinderen hebben gewoon geen C19-prik nodig’ (HIER). Op grond daarvan, werd ik door de overheid gelabeld voor censuur, gelabeld als anti-vaxxer, geschrapt van een aantal platforms en meedogenloos getrolled. Maar nu is er dit verhaal van de WHO..!”

Advocaat en auteur Michael Senger:

“Volgens nieuwe richtlijnen van de WHO hebben gezonde kinderen en tieners waarschijnlijk geen COVID-vaccins nodig. Dit komt slechts één maand nadat de CDC officieel COVID-vaccins heeft toegevoegd aan het routine vaccinatieschema voor kinderen..”

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.