Advertentie

Belangrijke informatie over vaccinaties op DVD!


Wij van WantToKnow vinden het waardevol om jou de 2 DVD’s aan te bieden met een fascinerend achtergrondverhaal over vaccinaties. Dr. Tinus Smits is arts en doet de uitspraak dat 70% van Autisme zijn oorzaak vindt in vaccinatieschade, een heftige uitspraak, maar gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
Lees in een hoofdartikel hier op WantToKnow over het prachtige werk dat Tinus verricht in het bestrijden van vaccinatieschade bij baby’s, kinderen en volwassenen. Zeker in het kader van de HPV-campagne van de overheid, die over de negatieve gevolgen van de vaccinaties geen woord rept, is dit verhaal een goed tegenwicht.

De DVD’s vertellen het boeiende verhaal over Tinus’ strijd tegen het onbegrip over vaccinatieschade bij de gevestigde medische orde. Homeopathie is de sleutel, die Tinus gebruikt om de relatief eenvoudig oorzaken van deze schade in het licht te zetten. Een aanrader!

Deze DVD’s zijn inmiddels niet meer via WantToKnow verkrijgbaar, maar heb je interesse kijk dan HIER!

   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wie is Tinus Smits?

Tinus Smits stond 30 jaar geleden als leraar Frans voor de klas, maar vanaf 1986 is hij een bijzonder succesvol homeopathisch arts met een drukke praktijk in Eindhoven. Hij publiceerde verschillende boeken over homeopathie en de bijwerkingen van vaccins en talloze artikelen.

Hij ontwikkelde een geheel nieuwe vorm van homeopathie en heeft daarnaast een speciale belangstelling voor de niet-toxische tumortherapie. Hierbij combineert Tinus Smits homeopathie, orto-moleculaire geneeskunde, voedingsadviezen en ontgiften als aanvulling de gangbare behandeling van kanker.

Tinus Smits is internationaal docent in de Inspiring Homeopathy. Hierbij staat centraal dat ieder mens universele lagen heeft, die met specifieke middelen behandeld kunnen worden. De behandeling die hierop is gebaseerd begeleidt de patiënt in een diepgaand proces van groei en zelfrealisatie.

Vaccinaties

hpv_2
Tja, wat zijn eigenlijk de schaduwkanten van vaccinaties?

Wij denken over het algemeen dat vaccins nauwelijks schadelijke gevolgen hebben en dat maar een paar uitzonderingen deze regel bevestigen, maar het blijkt dat het niet bij die paar uitzonderingen blijft! Er zijn namelijk veel aandoeningen die direct verband houden met vaccinaties, alleen wordt dat verband nog steeds niet voldoende herkent en zeker niet erkend. En de arts Tinus Smits ziet die verbanden wél.

In zijn praktijk ziet hij ziekteverschijnselen die indirect het gevolg moeten zijn van een vaccinatie. Vaak kwamen de patiënten ook pas bij hem als ze uitgedokterd waren. De oorzaak van de aandoeningen was door de reguliere geneeskunde niet te vinden; laat staan dat ze er een remedie voor hadden. Maar Tinus legde zich niet neer bij deze uitkomsten!

Als Tinus vermoedt dat het gaat om de gevolgen van een vaccinatie, zoekt hij naar een therapie in deze richting, daarbij geholpen door zijn diepgaande studie van de homeopathie. Zijn behandelingen hebben in vele gevallen succes en hij heeft veel patiënten kunnen helpen, juist door in het vaccinatie-verleden van deze personen de oorzaak te zoeken..!

Vaccinatieschade

Een 2-delige documentaire over de mogelijke gevaren van vaccinatie. De DVD’s laten het indringende verhaal zien van patiënten met chronische aandoeningen, waarbij geen arts kon helpen, totdat ze bij dokter Tinus Smits kwamen. Hij bracht hun ziekte in verband met vaccinaties en zocht daarbij passende therapie. En omdat televisieomroepen nog steeds niet geïnteresseerd zijn in het uitzenden van dit beeldmateriaal, heeft producent Paula Rennnings besloten deze beide DVD’s in eigen beheer uit te geven.

Deel 1 Introductie

Who is affraid of Tinus Smits..? Goeje vraag en titel van DVD deel 1
Who is affraid of Tinus Smits..? Goeje vraag en titel van DVD deel 1

Deze documentaire behandelt een aantal casus in het kader van de genoemde vaccinatiestoringen. Een autistisch kind, een baby met kinkhoest, een kind met het syndroom van West en een volwassene die 11 jaar in de ziektewet zat, na een vaccinatie tegen Hepatitis B. Tinus Smits is ervan overtuigd geraakt dat veel meer ziekteverschijnselen zijn toe te schrijven aan vaccinaties en hij heeft in zijn praktijk gezien dat in een aantal gevallen een homeopathische therapie dé remedie is.

Tinus is een groot pleitbezorger van intenser onderzoek naar de mogelijke bijwerkingen van vaccins. Meer onderzoek is absoluut noodzakelijk omdat met name heel jonge baby’s en peuters een kwetsbare groep zijn! Kinderen dienen sowieso na een vaccinatie beter in de gaten te worden gehouden. Maar daarnaast wil Tinus dat homeopathie erkend wordt, zodat vandaar uit, nuttige en zeer waardevolle geneesmiddelen kunnen worden gemaakt.

Maar helaas stuiten deze wensen van Tinus op veel tegenwerking vanuit de gevestigde orde, want het blijkt dat Tinus onrust zaait onder die mensen die er vanuit gaan vaccinaties absoluut NIET gevaarlijk zijn. Voor hen is iemand die een nader onderzoek wil naar vaccins, dus niets anders dan een querulant. En als Tinus als gediplomeerd arts kiest voor homeopathie, is hij daarmee een kwakzalver geworden.

Tinus heeft zich in 2006 moeten verantwoorden voor het Medisch Tuchtcollege. Daar heeft hij zich nog eens uitdrukkelijk kunnen uiten op het gebied van zijn positie ten opzichte van vaccinatie en vaccins. Tinus is absoluut geen tegenstander van vaccineren, maar hij vraagt alleen aandacht voor de bijwerkingen vaccinatie is, die hij onderkend. Hij wil niets liever dan dat er een bewustwordingsproces over dit onderwerp aankomt.

Tinus heeft inmiddels een aantal boeken gepubliceerd waarin hij zijn bevindingen heeft opgeschreven en waarin te lezen is dat hij opmerkelijke resultaten heeft geboekt met homeopathische middelen. De medische wetenschap zou haar ogen niet moeten sluiten voor deze successen, die volledig wetenschappelijk zijn onderbouwd en waarvan de resultaten tot op de dag van vandaag zijn na te zien. In 2006 is het tot een veroordeling gekomen vanuit het Medisch Tuchtcollege, alleen mag Tinus Smits niet meer beweren dat hij kinkhoest kan genezen met homeopathie.

Deel 2-Vrije Keuze

Deel 2: Who is affraid of TInus? Vrije Keuze.
Deel 2: Who is affraid of TInus? Hebben patienten een vrije keuze?

Deel twee haakt in op deel 1 maar de beide DVD’s kunnen los van elkaar worden gezien. De producent van deze DVD’s merkte echter dat bij de opname van deel 1 zoveel vragen naar boven kwamen, dat het goed was om nog een tweede deel te laten volgen.

In deel 2 worden vragen beantwoord zoals:

– Waarom mag Tinus Smits van het medisch tuchtcollege niet meer zeggen dat hij met homeopathie kinkhoest kan genezen?
– Waarom wordt de werking van homeopathie niet geaccepteerd?
– Waarom kan Tinus in Nepal wel starten naar de werking van zijn kankertherapie en in Nederland niet?
– Waarom kunnen de artsen uit het reguliere en alternatieve circuit zo slecht samen door één deur? Terwijl dat toch in het belang van patiënten is!
– Hebben we als patiënt nog wel een vrije keuze als ze ziek zijn? Dit is wellicht de belangrijkste vraag die aan de orde komt.

De vraag is inderdaad of wij nog wel een vrije keus hebben als patiënt, of dat ze gedwongen worden te kiezen voor die behandeling waar ‘ hard’ wetenschappelijk bewijs voor is?

De producent van de DVD, Paula Rennings, pleit in deze documentaire voor het behoud van de vrije keuze van de patiënt; dat deze mag blijven kiezen voor middelen en therapieën die (nog) niet wetenschappelijk bewezen zijn, zonder dat de behandelaars voor het Medisch Tuchtcollege worden gedaagd.

Naast Tinus Smits komen op deze DVD vanzelfsprekend ook zijn patiënten aan het woord.

Ook Rogier Hoenders komt in beeld; psychiater en oprichter van het Centrum Integrale Psychiatrie van Lentis Groningen. Hij heeft promotie onderzoek gedaan naar de effectiviteit en veiligheid van complementaire en alternatieve geneeswijzen psychiatrische stoornissen. Daarnaast ook een interview met Maarten de Wit, de inspecteur voor de gezondheidszorg, die in 2006 Tinus voor het Medisch Tuchtcollege daagde. 

VERANTWOORDING REGISSEUR

Deel 1

Als ouder en regisseur vind ik het belangrijk dit verhaal te vertellen omdat ik mijn kinderen zonder meer heb laten inenten. Ik zou nu alerter zijn en er goed over nadenken.

Ik maak deze documentaire ook uit eerbied voor de bevlogenheid van Tinus Smits. Hij zwemt in tegen de krachtige stroom van de gevestigde medische orde, maar doet zijn werk in alle openheid. Hij publiceert alles over zijn ervaringen en zijn kennis van de homeopathie. Ik ben ervan overtuigd dat hij belangrijk werk doet en nog vele mensen met zijn kennis en kunde kan helpen.

Deel 2

Persoonlijk hou ik er niet van als andere mensen voor mij gaan beslissen wat goed voor mij is en wat niet. We mochten helaas niet filmen tijdens de zitting bij de aanklacht tegen Tinus Smits Tegenover Tinus zat een groep mensen die met alle goede bedoelingen vonden, dat zij wisten wat goed is voor ons Nederlandse burgers.

Wat is goed voor ons? Dat wordt bepaald door de wetenschap. Een groot deel van die wetenschap is overgedragen aan mensen die financieel belang hebben bij de resultaten en in het verleden is toch vaker aangetoond dat wetenschappelijk bewijs lang niet alles zegt. Zaken die bewezen leken goed te

werken hadden onverwachte bijwerkingen of werkten anders dan gedacht. Voor mij is dit een pleidooi voor het behoud van het recht op vrije keuze op basis van eigen verantwoording.

Deze documentaires zijn voor mij geen commercieel project. Financieel leg ik er op toe, maar ideëel denk ik erbij te winnen.

Paula Rennings.

Hoe te bestellen?

Op de DVD’s staan de documentaires in het Nederlands en Engels (Ned gesproken met Nederlandse ondertiteling, Deel 1 & 2 (duur: 52 minuten) samen voor € 30,00 Per deel voor € 17,50

Stuur een mail naar guido@wanttoknow.nl met de bevestiging van je bestelling. EN VERMELD IN DEZE MAIL JE VOLLEDIG NAAM EN ADRES. Maak tevens het bedrag van jouw bestelling over, incl. € 3,50 voor handling- en verzendkosten, op ING rek. 4313174 van Dolpins & Whales publishing bv. (Dit is de uitgever van WantToKnow).  We sturen je de DVD of DVD’s op, zodra je betaling binnen is.

1 gedachte over “Belangrijke informatie over vaccinaties op DVD!

  1. Wat een geweldig artikel! Bravo, Tinus en zijn medewerkers, voor het roeien tegen de stroom in.. Ben onder de indruk van zijn inzet en verbijsterd dat dit niet serieus genomen wordt! Alweer een motie van wantrouwen ten opzichte van de autoriteiten… Vreselijk voor dat jongetje en zijn ouders in Barendrecht, maar alweer een teken aan de wand… Ik wist niet eens dat ze in één keer zoveel vaccins loslaten op 9-jarige leeftijd (DTP/BMR), dit kan toch nooit goed zijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.