Advertentie

Bilderbergvoorzitter: ‘Conferentie in mei gaat over het mondiaal aanpakken van crisis’


Mr. Davignon
Mr. Davignon

Dat belangrijke beslissingen wel degelijk worden genomen binnen geheime genootschappen, wordt bevestigd door Etienne Davignon (77). Hij is topman en voorzitter van de Bilderberggroep en vertelt in een interview met de online krant EUobserver.com dat deze ‘informele’ club, bestaande uit o.a. machtige politici, bankiers en captains of industry, het in mei tijdens de 57ste conferentie in Athene gaat hebben over het kweken van goodwill om de financiële crisis mondiaal aan te pakken, want zegt hij:  “Nationale regulatie van de financiële sector is een ramp.”

Hiermee worden de woorden van Illuminati-insider alleen maar meer kracht bijgezet: ‘Deze financiële crisis is ‘gemaakt’ om één wereldregering te realiseren.’

De wereld wordt nooit meer hetzelfde

“Het is duidelijk dat de wereld nooit meer hetzelfde zal worden na september 2008,” zegt Davignon op 16 maart in het interview met de online krant. Inderdaad, zoals de wereld nooit meer hetzelfde is geweest na 9/11, zo zal de wereld ook nooit meer hetzelfde zijn na de financiële crisis. Meneer Davignon: “Het ziet ernaar uit dat de crisis voor fundamentele veranderingen gaat zorgen in Europa.”

Inderdaad. En als we in de agenda kijken van de ‘machtselite’ gaat alles precies volgens plan. Tenminste, als ik wat losse eindjes aan elkaar knoop ziet het er zo naar uit. Als je als machthebbende elite graag één wereldregering, één wereldeconomie en één wereldleger wilt realiseren, dan is het logisch dat er fundamentele veranderingen nodig zijn. Dus waarom deze niet zelf in gang zetten? Volgens Illuminati-insider Svali is de financiële ineenstorting een soort wegbereider van de New World Order.

Mr. Davignon: “De vergadering in juni in Europa van de Bilderberggroep, zou ook het begrip kunnen vergroten (om de crisis mondiaal aan te pakken – TK) bij toekomstige besluiten, op dezelfde manier zoals het heeft bijgedragen om de euro in de jaren ’90 in te voeren.” Hoe groot wil je het op de muur hebben, dat cruciale beslissingen die de wereld en onze levens ingrijpend beïnvloeden wel degelijk binnen geheime genootschappen worden genomen?!!

Brown belooft hervorming internationale financiële systeem

‘Ja, maar…’ denk je misschien ‘De komst van de euro is in veel gevallen toch ook positief? En waarom zou het niet positief zijn om de economische crisis mondiaal aan te pakken?’ Dat ben ik wel met je eens. Het punt is alleen: ik heb er een hard hoofd in dat de elite club die in feite voor de meeste ellende in de wereld zorgt, de boel kan gaan oplossen op een manier dat we er allemaal beter van worden. Ik ben geen financieel expert, maar 1 + 1 = 2 toch??

Davignon verwachtte dat de G20 meeting in april in Londen, goodwill zou kweken voor gezamenlijke actie. Hij verwachtte echter niet dat ze met een gedetailleerde agenda zouden komen. Hij had gelijk. Inmiddels is de G20 top geweest en zijn honderden miljarden voor herstel beloofd. Dat maakte de Britse premier Gordon Brown donderdag bekend. Hij beloofde ook dat de landen werk zullen maken van de hervorming van het internationale financiële systeem. Maar waarom het nu zo anders is als voorheen, dat wordt niet duidelijk. Bovendien zitten de meeste ‘poppetjes’ die de crisis veroorzaakten, nog op dezelfde positie. Neem Brown himself bijvoorbeeld. Was hij niet eerst Minister van Financiën? Daar stoort ook Middelkoop – journalist en economieverslaggever werkzaam bij RTL Z – zich aan.

Middelkoop: ‘Na deze G20 begin ik mij zorgen te maken’

Kunnen we nu rustig gaan slapen, vraagt Matthijs van Nieuwkerk Middelkoop traditiegetrouw aan het einde van de uitzending van DeWereldDraaitDoor (zie item hieronder). Middelkoop, kijkt ernstig en zegt dan gedecideerd: “Na deze G20 begin ik mij zorgen te maken.” Als we Middelkoop mogen geloven (en hij voorspelde deze kredietcrisis ook al ver vooruit!!) staat ons nog iets veel rampzaligers te wachten…

Svali zet de woorden van Middelkoop in dit artikel kracht bij: “De illuminati bankpresidenten, zoals bijvoorbeeld de Rothschilds, de Vanderbilts, de Rockefellers, de Carnegies en de Mellons, zullen zichzelf bekend maken en de wereldbevolking aanbieden de in de afgrond stortende wereldeconomie te ‘redden’. Er zal een nieuw geldsysteem worden opgezet, dat is gebaseerd op het huidige internationale geldsysteem, en de Centrale Bank hiervan zal gevestigd wordt tussen Cairo (Egypte) en Brussel (België). Een ware ‘één-wereldeconomie’, die de één-wereldregering in het zadel zal tillen, zal dan realiteit zijn geworden…”

De werkelijke agenda van de Verenigde Naties

Hoe ons land er in staat? Helaas hoeven we van koningin Beatrix geen uitleg te verwachten over wat er zal worden besproken tijdens de 57ste Bilderberg Conferentie. Maar in feite komen we zelf al een heel eind. Premier Balkenende en Minister van Financiën Wouter Bos hebben in NRC Handelsblad in november 2008 al een tipje van de sluier gegeven: “Mondiale financiële stabiliteit is alleen mogelijk als het Internationaal Monetair Fonds (IMF) grotere bevoegdheid krijgt. Zo kan het IMF veranderen in de Wereldorganisatie voor Financiële Stabiliteit.”

Punt is dat de machtselite de bestaande structuren – zoals de VN waar het IMF en de Wereldbank onder vallen – zelf heeft opgericht. Svali zegt daarover in dit artikel: “De VN streeft hierbij officieel vrede na en wil millitaire- en vredesmissies onder haar vlag brengen. Maar in werkelijkheid blijkt dat wanneer de VN deze rol krijgt toegewezen, de individuele slagkracht van afzonderlijke naties ernstig wordt verzwakt, wat hen ertoe brengt dat zij steeds meer gaan leunen op externe organisaties, zoals de VN. Hierdoor zullen zij steeds minder in staat zijn om zelfstandig weerstand te bieden als de coupe zal plaatsvinden.”

‘Zorg voor voldoende cash in huis!’

Tot dusver heb ik dit artikel geschreven op basis van de feiten zoals die er liggen. Maar het is natuurlijk slechts één kant van het verhaal. Het is één perspectief, die van de machtselite. Hoe jij en ik met deze informatie omgaan, ja dat is een heel ander verhaal. Wat ik doe? Ik neem het ter kennisgeving aan maar ik voel mij niet in paniek raken. Ik citeer de Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt: ‘Er is niets om bang voor te zijn, behalve voor de angst zelf.’  Maar dit is ook een mooie spreuk: ‘Duistere krachten hebben geen macht over jou, tenzij jij hen die macht geeft.’ Oh en verder zou ik het praktische advies van Middelkoop ter harte nemen: ‘Zorg dat je voldoende cash in huis hebt!”

Wil je meer over de inspirerende kant van dit verhaal lezen? Dan raad ik je deze artikelen aan:

‘Een betere toekomst bouwen’
En: ‘Wat is waarheid en over de ultieme doofpot: ons eigen gevoel’

13 gedachten over “Bilderbergvoorzitter: ‘Conferentie in mei gaat over het mondiaal aanpakken van crisis’

 1. de oplossing om de rijke machtselite te treffen is al je geld van de rekening halen; als iedereen zijn geld terug opeist ontstaat er een enorm probleem: de banken kunnen namelijk niet voldoen aan die verplichting.
  Een illusie dus, daar niemand dat doet…

 2. @Joep Deumes
  Denk je echt dat je daarmee de illuminatie zult raken.
  Die beschikken niet over miljarden of biljoenen maar over tig triljoenen aan geld, aandelen, goud ect. Ze bezitten bijna alles.

 3. Alles verloopt volgens de protocollen van Sion. Intussen de mensen in slaap houden met positieve beursberichten en de aandacht afleiden met het speeltje van Obama, de Portugese waterhond.
  Natuurlijk is doomdenken een zeer negatieve factor in je belevingswereld en handelen, maar het andere uiterste van de kop in het zand zteken is ook verwerpelijk.Hou de ( alternatieve) nieuwsgaring goed in de gaten, reageer hierop en leef bewust

 4. Jaaaa, mooie stukken nog steeds, die van een betere toekomst bouwen en wat is waarheid en over de ultieme doofpot….

  Ik lees hieruit: Het belang van bewust kiezen voor kwaliteit van het leven in plaats van kwantiteit. Kiezen voor duurzaamheid, kiezen om echt geïnformeerd te worden, kiezen om mee te doen in plaats van te verstarren. Kiezen om die prachtige mens te zijn die je in wezen bent.

 5. Zorg dat je cash in huis hebt? Wat moet je daar mee doen als er een nieuw systeem komt? De banken hebben geen geld, dus dat verdwijnt. Kan me zo voorstellen dat we straks met een plastic card zitten opgescheept waarmee we tot een bepaald bedrag de aankoop van onze levensmiddelen, kleding, medicijnen enz. moeten registreren. Inkomen krijgen we van wie? En als je je als keurig burger gedraagt, dan krijg je extra uitgavepunten! Al onze gegevens worden vastgelegd en daar waar nodig is bijgestuurd. Ga maar vast veel spullen inslaan, het wordt weer een tijd voor de ruilhandel…

 6. @Pablo
  Helaas werd mijn zoektocht extra bemoeilijkt door het verkeerde URL. Na ja, toch gevonden.
  Een indiaan die ’toevallig’ een rots met een eeuwenoude boodschap erin gegraveerd heeft gevonden.
  Ja hoor. Alhoewel… alles poefff, in een keer weg, lijkt me wel zo relaxed.

  Dan nu lekker in de contramine:
  2012 debunked
  http://www.youtube.com/watch?v=cB-7DZ426DI
  Hoort erbij als je op zoek bent toch?

 7. Ja daar komt Maxima vandaan. ZIj heeft daar met WIllem Alexander een groot landgoed gekocht waar vakantiehuizen op gebouwd gaan worden, die haar broer en vader gaan beheren. Want pa is zijn pensioen kwijtgeraakt vanwege zijn criminele verleden. Ik denk er maar niet over na hoeveel belastingeld van ons daar mee gemoeid is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.