Advertentie

Boek beschuldigd Bush van 269 oorlogsmisdaden..


George Bush: a picture paints a thousand words?
George Bush: a picture paints a thousand words?

Het in december 2008 verschenen boek: ‘George Bush, Oorlogsmisdadiger’, beschuldigt zonder veel omhaal, de voormalige president van maar lieft 269 oorlogssmisdaden!  Het voorwoord van het boek is geschreven door Benjamin B. Ferencz, die speciaal aanklager was in Neurenberg, vlak na de 2e wereldoorlog, tijdens het berechten van Nazi-kopstukken i.v.m. de uitroeiing van joden, zigeuners en gehandicapten.

De Bush-regering is verantwoordelijk voor deze 269 oorlogsmisdaden aldus schrijver Professor Michael Haas. Het boek zal ongetwijfeld in het Nederlands worden vertaald, zeker nu alle ogen gericht zijn op premier Balkenende, inzake zijn vuile of schone handen ten tijde van het nemen van de beslissing of Nederland betrokken moest worden bij de Irak-oorlog.

Een opzienbarend boek
Een opzienbarend boek

Haas beschuldigd Bush van gedrag dat grenst aan verraad.. Bush handelde namelijk willens en wetens tegen de Onafhankelijksverklaring van de Verenigde Staten en negeerde daarbij ook nog eens de grondwet en de Amerikaanse traditie vertrapte, die internationaal recht ontwikkelt en orde brengt in de wereldpolitiek. Hij smeedde bovendien, aldus professor Haas, een soort Faustiaans Pact met Osama Bin Laden. Hierdoor was er een zwart schaap gevonden voor de intelligentia als oorzaak van het  wereldwijde terrorisme.

Het boek verschaft in formatie over gebeurtenissen in Afghanistan, Guantanamo Bay, Irak en andere plaatsen waar zich verschillende geheime gevangenissen bevinden. Deze informatie wordt getoetst aan de afspraken die wereldwijd zijn gemaakt middels de Conventie van Genéve en andere internationale verdragen betreffende oorlogsmisdaden.

Het overzicht dat professor Haas opstelt is het eerste op dit gebied dat een samenhangend beeld geeft van specifieke oorlogsmisdaden in de volgende 4 categoriën:

 1. – De beslissing om oorlog te gaan voeren
 2. – Wangedrag tijdens deze oorlogen
 3. – Mishandeling van oorlogsgevangenen en
 4. – Slecht bestuur door de VS tijdens de bezetting van Afghanistan en Irak

Wil je meer informatie over dit onderwerp, kijk dan op de site: www.USwarcrimes.com

Bijzonder van deze site zijn de quotes van mensen die Bush vanaf het begin niet begrepen en vasthoudender werden in hun commentaar op zijn woorden en daden. HIER.

Ook blijft de vraag wat Obama moet gaan doen met dit verhaal… Bush zal -volgens de eed van Obama- vervolgd dienen te worden. Lees het gefundeerde stuk van Elizabeth Holtzman. HIER.

4 gedachten over “Boek beschuldigd Bush van 269 oorlogsmisdaden..

 1. waarom ??/wort alleen de kleine man opgepakt en loopt dat verschrikelijke misselijk maken mensdom nog steeds vrij rond !ze lopen al jaren achter mladits en consorten aan totdat ze deze hebben en dat zgn amerikaanse mens die laten ze gewoon lopen !als je dan wat wil moeten ze deze man ook oppakken of de anderen laten gaan !!want dan hebben ook zij geen BLOED AAN DE HANDEN

 2. Waarom worden alleen mensen buiten de U.S.A. naar de international courtroom voor oorlogsmisdadigers in DEN HAAG gestuurd en vervolgens veroordeeld. en de grote haaien in de amerikaanse regering met name BUSH FAMILIE , DICK CHANEY ,D> RUMSFELD en ga zo maar door met die gasten dat hun niet daar worden gebracht. wetten zijn voor iedereen en moeten toch nageleefd worden OOOoo sorry alleen voor ons die hard werken en de belasting moeten betalen want hun zijn boven de wet toch (hun zijn de ELITE) ja daarom juist mogen ze alles doen en laten. -niet topic gerelateerde opmerkingen verwijderd-

 3. Zie hoe dom de reptilians zijn, vechten tot ze erbij neervallen i.p.v.
  samenwerken en samen verdienen.
  bush en handsmen moeten ze in een drone zetten en op hun eigen huis afsturen.
  usa heeft niks geleerd van de vietnamoorlog. als je het balletje rolt. komt ie terug
  dat is de wet van karma, dat weet elk mens, zijn ze zo dom in het pentagon??
  Of is het beveel is beveel cultuur daar.
  Dat lijkt op de nazi cultuur.
  obami heeft toch ook niks te vertellen, het is een poppenspeler vooruitgeschoven door
  de reptilians.
  Al die kruistochten die er geweest zijn, in de loop der eeuwen, onder leiding van de pausen,
  er zijn miljoenen mensen vermoord in naam van de paus, dus verdient de paus ook een drone in zijn kont.
  Hoe gauwer van het toneel, hoe eerder er vrede is.
  Ik sta toch al op de dodenlijst van de reptilians, dus zeg ik alles hardop.
  Ik ben de nieuwe reptilians terminator en volg ze tot in de hel, die stiekeme schijtbakken met hun zonnebrillen
  op en zwarte lease autos, zelfs snachts lopen ze met die zonnebril op. stiekum je remblokken van je fiets loshalen snachs
  kan je nagaan hoe achterbaks ze zijn.
  Ik schijt een grote drol op ze.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.