Advertentie

Michael Moore: een ware patriot!

De grootste zwendel uit de geschiedenis van de VS!


Michael Moore: een ware patriot!
Michael Moore: een ware patriot!

Michael Moore, jeweetwel, staat op het punt om ‘de grootste zwendel uit de Amerikaanse historie’ bekend te maken, maar kan wellicht ook jouw hulp gebruiken. In een e-mail vroeg Michael op 12 Februari aan iedereen die connecties heeft op Wall Street of in de financiële wereld om hem te contacten over informatie m.b.t. de economische instorting. Alle berichten die hij ontvangt, zullen met discretie en onder geheimhouding worden behandeld. Berichten op bailout@michaelmoore.com. Michael WantsToKnow…

Michael Moore is als cineast en activist natuurlijk bekend van films als o.a. SICKO, Bowling for Columbine  en Fahrenheit 9/11. Zijn vrij te downloaden film Slacker Uprising, die vorig jaar uitkwam, onthulde de krankzinnige omvang en onrechtvaardigheid in de Amerikaanse gezondheidsindustrie. Ook de idiote wapenindustrie die Amerika in zijn ban houdt en zijn revolutionaire visie op de 9/11 aanslagen kwamen in de films aan bod, allen van een bijzondere klasse. Je kunt je dan wel al een voorstelling maken van wat voor een karakter zijn onthullingen zullen hebben in het kader van de uitkoop van ontslagen CEO’s van de Amerikaanse banken die failliet gegaan zijn. De CEO’s wiens hebzucht en egoïsme, heeft geresulteerd in het sluiten van bedrijven en het dreigende ontslag van miljoenen Amerikanen en het oplopen van de staatsschuld door steunmaatregelen, met maar liefst met US$ 1,1 triljoen. (1100 miljard!)

Howard Rubenstein is directievoorzitter van een vermaarde public-relationsfirma in New York en in die hoedanigheid heeft hij veel advieswerk gedaan voor investeringsmaatschappijen, banken en ontwikkelingsmaatschappijen. Hij deed onlangs de uitspraak: “De reputatie van Michael Moore is solide; maar alles wat hij aanraakt gaat in duigen”.. Maar op dit moment heeft Michael Moore dus nog wel hulp nodig om het ‘de grootste misdaadverhaal ooit’ te vertellen. Dat belooft wat.

Deze youtube laat de bank CEO’s alvast zien in een hearing voor het Amerikaanse congres in de week van 9 Februari; ze zijn zo goed als sprakeloos… Zeker wanneer democratisch senator Michael Capuano ziedend wordt en op een gegeven moment uitroept: “AMERICA DOESN’T TRUST YOU ANYMORE!”

4 gedachten over “De grootste zwendel uit de geschiedenis van de VS!

 1. in belgië gaan ze een oorlogstribunaal oprichten,
  met daarin,
  das zeker
  dezelfde bende die mee aan de basis ligt
  van de huidige rotzooi,
  zo wil ik het ook:
  geld verdienen om het slecht te doen,
  en dan terug om oplossingen te geven hoe het wel moet
  alles mensen (voorlopig nog) mogen staken,
  zouden we dan nekeer niet beginnen staken tegen onze “offergeit”
  dat is pas wijs,
  gewoon doen ?

  (en bedankt guido, voor al de moeite tot nu!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.