Advertentie

De grootste financiële fraude in de geschiedenis..!


Spreken we in de VS over honderdduizenden fraude-hypotheken? Het lijkt erop dat het deksel van de overheidsdoofpot komt. Een Bush-overheid die de roofbanken beschermde, en daarmee aan de basis stond van een financiële put-zonder-bodem..

Laten we vooraan beginnen. Want wanneer je een huis koopt, dan is dat iets wat je niet zomaar doet en wat ook zomaar kan geschieden. Er dienen allerlei officiële zaken geregeld te worden in verband met de overdracht van het onroerend goed. De notaris komt eraan te pas voor de koopakte, maar ook de woonvergunning, kadasterwijziging etc. zijn van belang.

Maar vooral ook het financiële traject is een stevig proces. Een hypotheekakte, die het onderpand voor de lening contractueel regelt tussen koper en verkoper, speelt een sleutelrol. Ook daar horen allerlei officiële instanties hun bijdrage aan te leveren. Maar wat blijkt? Dit systeem is in de VS volledig ondermijnd.. Lees verder.

X

De grootste financiële fraude in de geschiedenis..

Wat komt er nog boven water..?

x

vertaling Guido Jonkers © wanttoknow.nl/.be

x

Zo is het officiële onroerend-goed-proces óók in de Verenigde Staten geregeld. In de VS staat echter, aan de basis van de financiële crisis, de handel in gewone huis-tuin-en-keuken-hypotheken, die als pakketten werden verkocht en doorverkocht. En nog eens doorverkocht.. Door de grote financiële roofbanken in de VS aan andere banken (en zelfs landen als Griekenland!) in de wereld. Hoe is dit verhaal in elkaar gezet, wat is het onderliggende moeras dan?

Financiële producten, die uit pakketten van wel 100.000 hypotheken bestonden, werden op deze wijze als pakketproduct verhandeld. Zónder dat iemand nog überhaupt wist wat de inhoud van deze hypotheken was.. En dáár ligt nou net de sleutel voor de financiële crisis..!!

Hoofdofficier van Justitie Eliot Spitzer, die de hypotheekmalversaties in New York onderzocht, werd geraffineerd van het toneel verwijderd, door ‘krachten achter de schermen’.

Het was de regering van George Bush, die letterlijk ‘koste-wat-het-kost’, de hypotheekmarkt liet exploderen, teneinde een vals economisch perspectief te schetsen. En mensen die in de weg stonden, zoals hoofd-officier Eliot Spitzer (zie ons artikel van maart 2009 HIER) in New York, werden uit de weg geruimd, zoals Spitzer aan de schandpaal werd genageld.

Het registreren van de hypotheekakte is een essentieel onderdeel van de overdracht van onroerend goed. Dit gebeurt in de VS in het gemeentehuis en is daarmee ‘officieel’. Natuurlijk is dit proces noodzakelijk omdat anders onroerend goed door boeven kan worden gebruikt als een doorschuif-wit-was-product.

Maar raad eens..?!
Onroerend-goed-documenten die een waarde van honderden miljarden dollars vertegenwoordigen, zijn gedurende de Bush-regeringsperiode geproduceerd uit niets anders dan gebakken lucht.. Ongeacht of deze documenten legitiem zijn gemaakt, het gaat erom dat ze VOLLEDIG ILLEGAAL EN VERZONNEN ZIJN.

Maar het bizarre is, dat deze documenten daarom per definitie dan ook NIET GELDIG zijn..! Ze zijn, zoals dat juridisch heet ‘nietig’. Ze bestaan NIET..
We gebruiken hier even flink wat hoofdletters om de situatie duidelijk te benadrukken. Want wat hier plaatsvond is dus nog lang niet opgelost..!!

De grootsheid van deze georganiseerde fraude, die vanaf de top naar de werkvloer is georkestreerde, vond plaats op een schaalgrootte die nauwelijks door het menselijk brein te bevatten is..! Want normaal krijgt daar een ambtenaar op een van de gemeentehuizen te maken met een normaal aantal van zo’n 5 of 6 hypotheekzaken PER DAG.

Maar op deze Engelstalige-video kun je zien, dat deze man een verklaring aflegt, waarbij hij het aantal van naar schatting 5000 AKTES PER DAG diende te verzorgen..!!! En dat niet alléén, deze man was geïnstrueerd door zijn superieuren, om zich voor te doen als een geautoriseerde agent, onderdirecteur zelfs, van méér dan 20 banken..!

Florida Foreclosures
Maar wat gebeurt er? Door de massale onteigeningen van woningen in de VS, komen veel burgers in opstand. Ze zijn hun woning kwijt, of hangen aan onbetaalbare hypotheken, juist door de financiële crisis..

Het juridisch advieskantoor Forest Law Firm in Florida behandelt veel zaken van deze burgers en staat op het punt deze affaire wereldkundig te maken. Onderdeel hiervan zijn het tapen van verklaringen van oud-bankwerknemers. De zg. robo-signers.. (Robot contract-ondertekenaars!)

Het werk van de zielepieterige werknemer op de onderstaande video, werd ook nog eens uitgevoerd door honderden andere (mogelijk zelfs duizenden!!) mensen, die dag-in-dag-uit miljoenen frauduleuze documenten hebben opgesteld, om de pijplijn te vullen, die Wall Street nodig had, om haar volledig waardeloze financiële pakketten samen te stellen..! Deze werden door de roofbanken (ook weer frauduleus!!) voorzien van het kenmerk ‘AAA’, wat staat voor een financieel product van de HOOGSTE BETROUWBAARHEID, en doorverkocht aan investeringsbedrijven, banken, pensioenfondsen, lokale overheden etc. over de héle wereld..

Dit is waar het allemaal op neer komt:

1.    Honderden miljarden dollars aan hypotheken zijn niet gedekt door ENIG onderpand..

2.    De schuldsaneringen van de roofbanken, zoals we die eind vorig jaar gezien hebben, zijn een wanhopige poging geweest om dit gruwelijk-gapende financiële zwarte gat te dichten. Zodat niet de hele financiële wereld in dit gat zou verdwijnen! Maar raad eens wie opdraait voor deze pure fraude? Wij als burgers natuurlijk, in de vorm van hogere belastingen, lagere pensioenen, minder overheidsdienstenservice en een toenemende overheidsdruk op de private huishoudens..

In deze video de ‘grijze muis’ die als één van de vele werknemers, dus de valse papieren voor ‘officieel-verklaring’ van hypotheekleningen indiende bij diverse lokale overheden. Let wel: dit is een verhoor van 4 November jl. Dit grijze muisje gaat binnenkort nog ongetwijfeld een staartje krijgen. Even officieel:

Video verklaring van de vermeende ‘robot-opsteller’ Bryan Bly opgenomen door officier van justitie Christopher Forrest van het ‘Forrest Law Firm’ in Pinellas County, Florida op 4 oktober 2010. (Zie hier de website)

Voor de verklaring van nóg een van de andere ‘robo-signers’, Chrystal Moore, kijk je HIER op YouTube.

 

x

11 gedachten over “De grootste financiële fraude in de geschiedenis..!

 1. vraag me af of we hier de gevolgen nog gaan merken, als die rechtszaken gaan lopen, want dan moeten er toch wel wat mensen wakker worden.
  ik las op een forum dat ze in Frankrijk een bankrun willen houden op 7 december, en dat er in duitsland en ierland ook al geruchten gaan om dat te doen.
  Als slechts 10 % van de mensen dat doen, dan schijnt zo’n bank al om te vallen, omdat ze simpelweg het geld niet hebben, ja, alleen op papier hebben ze miljarden.
  ben benieuwd of ze hier ook zo’n oproep doen !!!

  Dick.

  1. Zie dat de actie in Nederland geannuleerd is..lijkt mij wel een strakke actie..Inderdaad nadat er 10% van ons geld is opgehaald vallen de banken om. De wereld moet toch veranderen..laten we dat zelf op 7 december doen!

  2. @ michael Er is vetrder geen overkoepelende aktiecommitee nodig om allemaal je geld van de banken af te halen, dat kunnen we gewoon allemaal op eigen initiatief doen. Dus van annuleren is geen sprake,toch?

  3. @Dick,

   Het oproepen tot een bankrun is het domste wat we kunnen doen. Ja natuurlijk is het systeem verrot en dit moet veranderen, er zijn veel andere manieren om dit te bereiken, stoppen met aangaan van schulden bijvoorbeeld. Laten we aub snappen dat de rijken en de heren bankiers zich allang met veel goud en zilver hebben verzekerd hun welvaart te bewaren. Die pakken we hier echt niet mee , wel ons zelf want wat gebeurd er als we niet meer kunnen pinnen?

   Meindert Reus heeft er een boek over geschreven op zich wel de moeite dit eens door te lezen.

   http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/als-de-pinautomaten-leeg-blijven/1001004009648579/index.html

   Want dat gebeurt er, er onstaat totale chaos!!!

   Leuk? Sommige kunnen niet wachten heb ik wel eens het idee.

   Ik zit er niet op te wachten, vergeet niet dat na drie maaltijden een ieder in een beest veranderd, dit telt ook voor de meest verheven goeroes, behalve diegene die reeds van het licht leven->:)

   De mensen laten zich echt niet van hun beste kant zien als ze honger hebben, zeker mensen die het niet zien aankomen dat een bank uberhaupt kan omvallen en denken dat het de komende 10 jaar net zo zal zijn als de afgelopen 10 jaar.

   Ruilhandel kinkt leuk, maar als het laatste bijzettafeltje van oma is verruild voor een verlepte prei zijn de opties ook over. Na drie dagen in nederland worden de winkels niet meer bevoorraad (want dat is mede het gevolg) wat dan?

   Laten we dus oppassen met al te stoere woorden op dit vlak, de oproep lijkt sympathiek maar is meer verstrekkend dan dat je in je wildste fantasieen kunt voorstellen,

   Dus bezint eer ge begint en laat de heren bankiers vooral bezig zijn met hun alsmaar groeiende gevoel van tekort hebben, want één ding staat vast, alleen ZELF kun je iets doen aan een gevoel te kort te hebben, niemand anders. Het is beter snappen dat een tekort hebben niet bestaat met een volle dan met een lege maag.

 2. Dank je Guido. Maar het grootste schandaal uit de financiële wereld is het minst opvallende… Rente. En het speelt al meer dan 4 eeuwen.

  Rente is stress en stress is ziekte. Stress betekent ook dat de hersenen van kinderen zich niet normaal ontwikkelen. En dan bedoel ik niet de stress van het kind zelf, maar de stress van de ouders.

  En rente is stress, want rente betekent economische groei. En meer dan 4 eeuwen economische groei hebben ons precies gebracht waar we nu zijn.

  De aarde is geplunderd. Water en lucht smerig. Kraanwater ondrinkbaar. Voedsel zonder vitaminen en mineralen. Wij zijn ziek en onze kinderen lopen met kapotte hersenen rond.

  Groet,

  Dzyan

  1. 1 % van alle mensen op aarde besturen de wereld. Ongeveer 300 families runnen de show. Psychopaten tot op het bod.
   Verbannen naar de maan en van de planeet een tweede paradijs maken en dan denk ik aan de beelden van Jaque Fresco en zijn fantastische wereld, het venus project.
   Nee het zijn geen Luciferianen en ook geen vrijmetselaars gewoon mensen met goede ideen.
   Fresco is geniaal.

 3. @ burke
  Even voor de goede orde, ik roep niet op tot een bankrun, maar ik las erover, en ben benieuwd of het zover gaat komen.

  Maar soms denk ik wel eens: misschien moet het eerst zover komen voordat er iets veranderd.
  WIJ BETALEN TENSLOTTE NU DE REKENING VAN DE OP GELD BELUSTE ACTIES VAN BANKEN EN HUN BESTUURDERS.

 4. In Amerika geldt de slogan, ‘for a profit you may even cheat the devil’ en dat laten ze de wereld duidelijk zien.
  Men exporteert moord en oorlog als meest winstgevende handel en men controleert de wereldwijde drugshandel.
  Ze verzinnen marketing slogans zoals, ‘war on terror’ en ‘war on drugs’ en nog meer van dat soort onzin om hun eigen zakken te vullen en ellende over de Aarde uit te storten door allies hun dure wapentuig op te dringen en onschuldigen ermee te vermoorden in landen ver weg van huis.
  Amerika moordt, chanteert, steelt, bedriegt, graait, koopt om, installeert puppets om de rijkdommen te kunnen plunderen van andere landen.

  Als je je echt gaat verdiepen in die beerput dan open je de zogenaamde ‘can of worms’ en wordt je ziek als je ziet hoe diep dit gaat en hoe verrot de democratie die hun promoten in feite is. Net als toendertijd de kerk wordt onder het mom van ‘we bring democracy’ miljoenen mensen vermoord omdat die gewoon pech hadden dat ze in een land wonen waar veel natuurlijke rijkdom is.

 5. Wat mij opvalt,. is dat sommige video’s niet meer beschikbaar zijn?!, Omdat het de waarheid verteld, worden ze weggehaald??? Jajaja, vrije meningsuiting, ga zo door met uw site, is super interessant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.