Advertentie

Open brief aan Tweede Kamer-leden: vaccinaties..


x

x

Open brief aan Tweede Kamer-leden: vaccinaties..

2018 © mr. drs. Jaap Rameijer | deze versie WantToKnow.nl/be

Inleiding..

Jaap Rameijer. Als weldenkend mens vooral bezig zijn verbazing te delen. Bijvoorbeeld over de vaccinatie-politiek in de wereld..!

Jaap Rameijer is bij velen bekend als auteur. Daarnaast exploiteerde hij tijdens zijn werkzame leven het retraite-centrum ‘Les Labadous’ in het plaatsje Rennes les Chateau, aan de voet van de Pyreneeën. Inmiddels is hij gepensioneerd en woont weer in Nederland; in het mooie Friesland om preciés te zijn.

Vanuit zijn werk in het bedrijfsleven, heeft hij een schat aan bestuurservaring in zijn arsenaal en vanuit die achtergrond, schreef hij deze open brief aan de Tweede Kamerleden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport, inzake de discussie rondom het invoeren van verplichte vaccinaties.

Een discussie die de groep ongevaccineerden in een hoek probeert te zetten en hen tot een soort ‘outcasts’ maakt. Een discussie die ook niet eerlijk wordt gevoerd, maar op basis van diepe angst, dáár waar meer vertrouwen in het menselijke immuunsysteem op z’n plaats zou zijn.

Feitelijk -in de ogen van Jaap Rameijer- dus een onevenwichtige en daarmee volstrekt oneerlijke discussie. Gevoerd en geïnitieerd door mensen die de waarheid in pacht zeggen te hebben. Uitgangspunten hebben, die niet met bewijs te staven zijn. Daarom geven wij geven graag ruimte aan de plaatsing van deze brief, zodat deze in het publieke domein zijn weg kan vinden.

 

Aan de leden en plaatsvervangers van

de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,

 

Geachte leden,

Graag vraag ik uw aandacht voor de vele acties die nu gevoerd worden tegen de zogenaamde ‘anti-vaxxers.’ Mag ik u in dat verband een aantal vragen stellen?

 • Heeft u ook niet het vermoeden dat het hier gaat om een bewuste, goed georganiseerde en breed opgezette media campagne?
 • En heeft u enig idee wie deze campagne heeft geiniteerd en wie de campagne financiert?
 • En vindt u het niet vreemd dat VVD-fractieleider Dijkhoff zich in dezen zo fel heeft uitgesproken en dat hij ‘witheet’ is geworden van het ‘onbenul’ van de groeiende groep anti-vaccers? Het onbenul van hoog opgeleide mensen!
 • En vindt u het niet vreemd dat de VVD, de partij voor Vrijheid en Democratie, vaccineren verplicht wil stellen? Wie heeft de VVD en wie heeft Dijkhoff toch op dat onzalige idee gebracht?
 • En heeft u zich wel eens afgevraagd waarom de groep anti-vaxxers de laatste jaren zo sterk groeit?
 • En waarom deze groep voor een belangrijk deel uit hoger opgeleiden bestaat?
 • Zou het kunnen dat deze mensen, deze ouders, zich extra goed hebben laten informeren?
 • Zou het soms kunnen dat de ouders zich zorgen maken over de gezondheid van hun kinderen?
 • En mogen zij zich misschien zorgen maken, nu er steeds meer gevallen van ernstige vaccinatieschade gemeld worden en nu er steeds meer chronische ziekten de kop opsteken?
 • En heeft u, als commissie, enig idee waar de opkomst van chronische ziekten vandaan komt?
 • Zou dat misschien iets te maken kunnen hebben met de gifstoffen die er in de vaccins zitten? Lees er de bijsluiter maar op na.
 • Heeft u eigenlijk ooit wel eens goed geluisterd naar de argumenten van de anti-vaxxers. Naar de ouders van pas geboren baby’s. Naar de direct betrokkenen. Naar hun zorgen. Naar de redenen waarom zij hun baby’s liever niet laten inspuiten met gevaarlijke stoffen?
 • Of schenkt u meer aandacht aan de verhalen van de farmaceutische industrieën en hun lobbyisten? Naar de industrieën die jaarlijks miljarden dollars winst maken
 • En vindt u het niet triest dat gewone, bezorgde ouders, mensen die zich terecht zorgen maken over de gezondheid van hun baby’s en jonge kinderen, op zo’n onheuse wijze in de pers en media bejegend worden?
 • Vindt u het niet buitengewoon triest dat de anti-vaxxers, mensen die de ouders alleen maar aanraden om zich goed te laten informeren, als heksen en moordenaars afgeschilderd worden?
 • En vindt u het niet vreemd dat nergens, een openbaar, toetsbaar, wetenschappelijk onderzoek te vinden is waaruit onomstotelijk zou blijken dat vaccins veilig en effectief zijn?
 • Onderzoek waarnaar keer op keer door de anti-vaxxers gevraagd is. Maar wat nog nimmer getoond is.
 • Onderzoek waarmee in een klap de angst voor vaccinaties weggenomen zou kunnen worden.
 • En bent u zelf, in uw verantwoordelijkheid voor de zorg en het welzijn van de Nederlandse bevolking, ook niet benieuwd naar het bestaan van dergelijk onderzoek?
 • Of vertrouwt u liever op de mooie woorden van de farmaceutische industrieën en hun lobbyisten?
 • En als de farma’s de onderzoeksresultaten, zo die al bestaan, uit concurrentie overwegingen niet prijs willen geven, waarom laat u dan zelf geen onafhankelijk, wetenschappelijk onderzoek verrichten naar de ingrediënten in de vaccins?
 • En als u hier toch mee bezig bent, waarom laat u dan geen onderzoek uitvoeren naar de gezondheidstoestand van gevaccineerde kinderen versus die van niet gevaccineerde kinderen?
 • Of, en nu gaan we nog een stapje verder, naar de mogelijke oorzaken van de vele, chronische ziekten die de laatste jaren de kop opgestoken hebben.
 • En waarom gaat u zo achteloos voorbij aan de vele signalen uit de samenleving, rapporten, boeken, artikelen, onderzoeken, klokkenluiders, juridische processen, schademeldingen, cijfers van opkomende chronische ziekten en veel, veel meer?
 • Het is alleen al om over achter de oren te krabben, dat er geen consensus is onder artsen, of vaccinaties veilig, effectief en betrouwbaar zijn..!!

  En dat terwijl u zo’n belangrijke verantwoordelijkheid draagt voor het welzijn en de gezondheid van de samenleving. En dan in het bijzonder voor onze baby’s en jonge kinderen?

Beste mensen, het is heel eenvoudig. Als u werkelijk de zorgen van de mensen die hun kinderen niet willen laten vaccineren wilt wegnemen, en dat is heel wat anders dan via dwangmaatregelen het vaccineren verplicht te stellen, luister dan naar hun argumenten. Praat met de anti-vaxxers. En toon aan, met onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek, dat vaccins veilig en effectief zijn.

En als u de maatschappelijke onrust die nu in Italie en Frankrijk is ontstaan na het invoeren van verplichte vaccinaties wilt voorkomen, toon dan overtuigend aan dat vaccins niet alleen veilig en effectief zijn, maar ook dat ze nodig zijn.

En mocht u meer willen weten over dit boeiende onderwerp, kijk dan eens naar het verhaal wat ik onlangs over vaccineren geschreven heb. Het verhaal van een verontruste, hoog opgeleide man, die zich enigszins in deze materie heeft verdiept en die het goed voor heeft met de gezondheid van onze kinderen en onze samenleving. Zie de annex met als titel “Hoe is het mogelijk?”

mr. drs. Jaap Rameijer

Najaar 2018

(Het artikel van Jaap Rameijer, getiteld ‘Hoe is het mogelijk?’ vind je HIER op wanttoknow)

Een vergelijking dus tussen ongevaccineerde en gevaccineerde kinderen..!!

Dit geciteerde onderzoek door Dr. Mercola bekijken? Klik op afbeelding:

2 gedachten over “Open brief aan Tweede Kamer-leden: vaccinaties..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.