Advertentie

Corona-vaccin.. Zijn wij gek of zij zo slim..?


X
X

Corona-vaccin.. Zijn wij gek of zij zo slim..?

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Voor doodsangst is geen remedie voorhanden.. Anders dan deze recht in de ogen te kijken en te relativeren naar dat wat het is.. Zo werden we kennelijk ook geboren.. Wát het ook voor je is..! Maar in onze ogen, dienen we ons vooral te beseffen, dat het manifesteren van doodsangst, ons benauwd maakt; de doodsangst (ook op onbewust niveau) snijdt een mens de pas af, van ontspannen naar situaties kijken en oordeelloos te doorvoelen. Besef dat deze doodsangst zorgt voor ONTKRACHTING van onze eigen manifestatie van persoonlijke autoriteit. Hierdoor worden we schaapjes, die mee blaten in de kudde, die achter de vermeende oplossing voor de doodsangst aan huppelt.. Kijken we waar de ‘autoriteiten’ ons naar toe brengen..?? Het is met name de ‘self proclamed’ herder des volks, Bill Gates, die zich opstelt als alles-wetende, alles-financierende ‘herder’.. Maar het is in onze ogen een valse herder..!

We worden richting de massale overgave aan ‘het Corona-vaccin’ gedreven, omdat we zélf niet geschikt zouden zijn om de oplossing voor deze aandoening te verzorgen. De cijfers en feiten zeggen genoeg in dit verband; kijk naar het staatje hiernaast. Waarbij niet het -door rammelend beleid veroorzaakte- tekort aan IC-bedden als de relatieve meetfactor maken, waarlangs we de heftigheid van de Corona-aandoening kunnen leggen. Maar de corona-aandoening relateren aan andere heftige aandoeningen.

Zoals de NORMALE SEIZOENSGRIEP. Waartegen ook nog eens wordt gevaccineerd..! Maar de cijfers en feiten worden niet getoond door NOS, noch RTL, omdat dit een verstorend beeld zou kunnen opleveren..? De mens is sterk genoeg om zich te verweren en zélf anti-stoffen aan te maken. Maar omgekeerd geldt ook, dat vele medische wetenschappers ons waarschuwen voor een volledige overgave aan deze Heilige Graal-gedachte, dat ‘het vaccin’ ons wel even komt redden.

Hieronder tref je de doeltreffende presentatie aan van emeritus professor dr. Pierre Capel over de ontwikkeling van het virus en de werking van vaccins in het algemeen, en op corona- en griepvirussen in het bijzonder. Bijzonder is dat deze erudiete kerel zich OOK bekwaamd heeft, in de potentie van ieder mens, om ZICHZELF te genezen/helen. En ja, dan kom je simpel bij een prachtig talent dat IEDER MENS heeft op dát gebied: het zelfgenezend vermogen. De magistrale aanleg van ons lichaam, om schadelijke indringers te elimineren en vooral te leren van eerdere aanvallen.

Op zijn eigen site (HIER) heeft professor Capel het over de effecten van zelfbekrachtiging door meditatie, waarbij hij meldt:

“Mediteren is niet en vaag zweverig gebeuren zittend in de lotushouding, maar is een zeer sterk biochemisch proces waarmee je direct aan de knoppen van het DNA regelmechanisme kunt draaien en zo genen aan en uit kan zetten. Op zeer veel niveaus beïnvloedt mediteren allerlei lichaamsprocessen. Zo verandert de doorbloeding in de hersenen binnen een paar minuten met grote lichamelijke gevolgen.”

De volgende presentatie raden we je aan te bekijken en je consequenties hieruit te trekken. En dan met name in relatie tot je houding richting een Corona-vaccin. Ben je ook zo iemand die eigenlijk geen vertrouwen durft te leggen in de eigen lichamelijke en mentale kracht? Voel je je ontkracht door vooral de berichtgeving over het hele Corona-verhaal, dan kun je die houding veranderen. Door simpel het lot in eigen handen te nemen, door jezelf te bekrachtigen in plaats van te ontkrachten..! Daarvoor is ons immuunsysteem je heel dankbaar, want als jij niet in je weerstand gelooft, wie of wat moet het dan wél doen..?

De professor en de computerfabrikant aan het woord.
Die computerfabrikant is natuurlijk Bill Gates, wiens naam té vaak op de voorgrond treedt als de Heiland, die ons de Heilige Vaccinatie-Graal komt aanreiken, met zijn monsterachtige miljardenkapitaal en zijn bijzondere filantropische houding. Een houding die naar onze mening en voor alle mensen die naar de achtergronden van deze computerfabrikant hebben gekeken, even monsterachtig is als de omvang van zijn miljardenvermogen.. Kijk voor alle info eens naar de bizarre versprekingen die hij zich regelmatig laat ontvallen..

De manier om zijn waarheid erin gestampt te krijgen, is voor velen duidelijk waarneembaar. Kijk eens hoe Bill Gates en George Soros hun waarheid financieren, door ‘fake news’ te helpen bestrijden en op Facebook (en elders) de fact-checkers te financieren.. Tja, wat en wie dat zijn, doet er kennelijk niet zo toe.. Hun waarheid zal er zéker mee gediend zijn, anders zouden ze er geen miljoenen instoppen, nietwaar..? En dan was er ineens dit volgende filmpje, waarin Bill Gates spreekt over het uitbreken van een epidemie.. En zegt dan dat het kan kan gaan over een OPZETTELIJK of natuurlijk ontstane epidemie..! Hoe komt je erop..? Anders dan dat je je verspreekt, toch??

Dezelfde man komt hieronder nog een keer aan bod, in zijn ‘oneindige bereidheid’ om zijn verhaal te verkopen.. Het verhaal dat 7 miljard mensen gevaccineerd moeten worden, omdat het het ENIGE middel is, waarmee we de Corona-pandemie de baas kunnen worden. Nee, dan dr. Pierre Capel, de man die in deze presentatie je bij praat over de gebrekkigheid van vaccins, maar vooral ook over de gevaren van ons geloof erin.. Een zogenaamde ‘must-see’ voor iedereen die bereid is, eigen verantwoordelijkheid te nemen en zich zelf te bekrachtigen..!

Tja, tot slot, maar vooral ‘last but not least’ tonen we je deze recente video van de monsterlijke rijke computerman, die zegt filantroop te zijn en zijn geld aan de mensheid ten goede te willen laten komen. De gehele houding van Bill Gates is er een van een betweter, de man die volledig geïnformeerd is en precies weet, waar het allemaal naar toe gaat. Hij verspreekt zich in woord en gebaar en vooral het heimelijke lachen over bijwerkingen van het Corona-vaccin, doen ons gruwelen van deze man.. Wat is het toch dat we hem zo wantrouwen..? Dat zijn natuurlijk heel simpel voor 99% de FEITEN rondom zijn handel en wandel, die iedereen kan opzoeken en bekijken. Zo ontstaat een kader, waarin dat wantrouwen wel degelijk gefundeerd lijkt te zijn..! (HIER bijv. op de site)

Een aanvullend bericht van Amazing Polly
De volgende analyse van ‘Amazing Polly’ (helaas alleen in het Engels) plaatsen we hier graag, als aanvulling op het werk van de onvolprezen James Corbett, in het kader van aan het daglicht brengen van de strapatsen van deze ‘Creepy Bill’.. Kijk naar zijn achtergronden, waarbij contacten aan de orde komen van Bill Gates met Jeffrey Epstein, de pedofiele miljonair en mensen als de uitermate creepy kunstenaar Marina Abramoviç. Researcher Polly zegt over deze video:

“Put on your seatbelts, you’re in for a bumpy ride. I show you how so-called ‘philanthropists’ use language and veneers to hide their bad deeds as they de-humanize us. These people are like vampire aliens determined to hijack free will.”

vert.

“Maak je veiligheidsriemen vast; je gaat een schokkende rit tegemoet. Ik laat je zien hoe de zogenaamde filantropen, een taalgebruik hebben en een fineerlaag gebruiken om hun daden te maskeren, die ons ontmenselijken. Deze mensen zijn als vampier buitenaardsen, die vastberaden zijn, om onze Vrije Wil te kidnappen.”

 

* * *

10 gedachten over “Corona-vaccin.. Zijn wij gek of zij zo slim..?

 1. Nu 5G werkt en de eerste acute doden gevallen zijn is dit natuurlijk een prachtig gebeuren om een ‘Covid hoax’ eromheen te verzinnen met als extra doel dat iedereen zich straks uit angst zal gaan laten inenten.
  In die vaccinatie zit naast de troep ook een chip en straks in het globale 5G netwerk kunnen ze je realtime volgen, je smartphone thuis laten liggen heeft geen enkele zin meer, de chip geeft alles door.
  Never let a crisis go to waste he?

  Ik ben benieuwd hoe ze dit gaan opzetten allemaal, als ze het verplichten kan je er donder op zeggen dat er best wel wakkere Nederlanders zijn die zich niet laten inenten en dan?
  Gaan ze suffe regeltjes bedenken zodat ze ons alsnog kunnen dwingen zoals dat je niet meer op het werk mag komen zonder een covid-paspoort, de wensdroom van Bill Gates, dat iedereen straks met een paspoort rond loopt?

  Natuurlijk is Nederland haantje de voorste en de braafste van de klas, onze burgertjes zijn goed opgevoed door hun media en we luisteren hier gehoorzaam naar. We morren en mopperen wel wat maar we doen er niks tegen.

  Maar laten we vooral niet vergeten dat we in een transitie zitten van het tijdperk vis (patriarchish systeem) naar tijdperk Aquarius (op het hart gebaseerde samenleving).
  Deze transitie zal nooit zonder chaos gaan omdat het oude systeem afgebroken dient te worden en daar zitten we midden in.
  Dat de parasieten deze dynamiek proberen te kapen en hun endsolution hopen door te voeren was natuurlijk wel te verwachten.
  Blijf positief, voel je goed en kijk vooral geen media, die is er alleen maar om je angst te bezorgen.
  Ik zou nog even af willen sluiten met Rudolf Steiner, sommigen kennen hem al maar dit wilde ik nog wel even aanhalen.

  “There are beings in the spiritual realms for whom anxiety and fear emanating from human beings offer welcome food. When humans have no anxiety and fear, then these creatures starve… If fear and anxiety radiates from people and they break out in panic, then these creatures find welcome nutrition and they become more and more powerful. These beings are hostile towards humanity.

  Everything that feeds on negative feelings, on anxiety, fear and superstition, despair or doubt, are in reality hostile forces in supersensible worlds, launching cruel attacks on human beings, while they are being fed. Therefore, it is above all necessary to begin with that the person who enters the spiritual world overcomes fear, feelings of helplessness, despair and anxiety. But these are exactly the feelings that belong to contemporary culture and materialism; because it estranges people from the spiritual world, it is especially suited to evoke hopelessness and fear of the unknown in people, thereby calling up the above mentioned hostile forces against them.” ~Rudolf Steiner
  Een waarheid als een koe, zeker voor degene die ze zelf ontdekt hebben.

  en dan kwam Rudolf Steiner met het volgende en dat past precies in de situatie waar we in zitten.

  Nearly 100 years ago, in a series of 14 essays published under the title, The Fall of the Spirits of Darkness, Steiner issued a warning to future generations about a possible measure of mass control, quite similar to the visions presented by Orwell and Huxley. Steiner foresaw a future when vaccines could steal our spiritual nature.

 2. Billeke een man zonder enige medische achtergrond is één van de grootste gehandicaptenbezorger van de wereld de Indiërs hebben hem al buiten gesmeten.’We wachten allemaal op een vaccin, en als ze met een vaccin komen en ze hebben er echt veiligheidstesten op gedaan, en het vaccin werkt, dan zou ik het vaccin graag hebben. Maar het probleem is dat ze het op dit moment niet veiligheid testen …
  Mensen hebben jarenlang geprobeerd – al drie decennia – om een coronavirusvaccin te maken. Het coronavirus kan super virulent, super dodelijk en super overdraagbaar zijn, of het kan mild zijn, zoals verkoudheid. De Chinezen proberen een vaccin te ontwikkelen … en als je een vaccin probeert te maken, versnel je de evolutie. ”Je kunt een milde vorm aannemen en een persoon die milde vorm geven, en ze worden niet echt ziek. Ze ontwikkelen de antilichamen, en dat is de theorie [achter vaccinatie]. Maar er zijn redenen waarom ze die supervirale vormen willen creëren. Een daarvan is dat de meeste laboratoria waar ze het doen, zoals Fort Detrick in [de VS] en het Wuhan-laboratorium in China, niet alleen vaccinlaboratoria zijn, maar ook militaire laboratoria.
  Ze willen dus rommelen en kijken naar deze virussen die ze mogelijk kunnen gebruiken. Niet alleen dat, de mensen die vaccins maken, creëren ook graag super virale vormen. Ze geven ze aan muizen die genetisch zijn ontworpen om in wezen een menselijk immuunsysteem te hebben. Vervolgens proberen ze ze te genezen.
  Die experimenten liepen tot 2014 in de Verenigde Staten. Het waren de projecten van Dr. Anthony Fauci. President Obama heeft bevolen dat te stoppen omdat ze in 2014 veel lab-escape-problemen hadden vanuit drie verschillende labs …In plaats van te stoppen zoals hem was bevolen, verplaatste Fauci die operaties naar het Wuhan-laboratorium in China en bleef ze die experimenten uitvoeren tot het moment dat het coronavirus [pandemie] plaatsvond]. In feite deed [expert in infectieziekten] Ian Lipkin die experimenten daar toen [COVID-19] explodeerde. Ik wil dat duidelijk maken – maar er is een mogelijkheid dat iemand die zijn baan in dat lab is kwijtgeraakt … het virus zou kunnen hebben vrijgegeven.
  Omdat het onmiddellijk een onmiddellijke markt creëerde voor mensen met die specifieke vaardigheden, namelijk het bestuderen van het maken van een coronavirusvaccin. Dus je zou bijna van de ene op de andere dag van werkloos naar hoogbetaald kunnen gaan als je een van die micro-organismen vrijgaf die ze in dat lab creëerden. De waarheid?

 3. Op het “doden per dag wereldwijd” plaatje staat bij COVID-19 het getal 56. De bronvermelding onder het plaatje suggereert dat dit getal van de CDC, WHO en/of Lancet afkomstig is. Even los van de discussie over de betrouwbaarheid van de statistieken zie ik vandaag 8 juni dat er 407,584 doden zijn. Zelfs al zou vanaf nu iedereen worden behandeld met de kuur van Rob Elens en er het hele jaar geen dode meer vallen, dan nog kom je op 1.113 doden gemiddeld per dag.

  Dat verschil is natuurlijk veel te groot. Dus of ik maak ergens een fout, of de auteur van het plaatje maakt ergens een fout, of jullie hebben een plaatje ergens uit maart in een artikel in juni gebruiktt…..

  1. Je zult gelijk hebben, het is dus nóg erger dan we dachten..? Gewone spaghetti is al een hele kluif, laat staan cijferspaghetti.
   Dank voor je verheldering. Zoekt en ge zult vinden..?!

  2. @GuidoJ: precies andersom, het is minder erg dan dit plaatje suggereert. Met gemiddeld (zeg) 1200 doden per dag stijgt COVID-19 naar de bovenkant van het lijstje en gaat het richting malaria / AIDS. En daarmee is het nog steeds erg genoeg. Niemand zou ooit suggereren dat we voor die ziektes de wereld op slot moesten gooien en de bevolking van hun vrijheid zouden moeten geloven.

   Ik snap niet goed waarom er zo’n verkeerd plaatje bij dit artikel moet staan. Zoals ik al zei: de waarheid is erg genoeg, er is geen enkele reden om te misleiden. Vandaar ook mijn vraag (aan de redactie) in mijn eerste reactie. Dit komt de betrouwbaarheid van dit artikel en daarmee van deze site niet ten goede.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.