Advertentie

Filmmaker Dan Drasin bewijst Robbert vd Broeke’s echtheid..


x

x

Filmmaker Dan Drasin bewijst de echtheid van Robberts paranormale fotografie

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Filmmaker Dan Drasin heeft onlangs in Nederland de bijzondere fotografie van Robbert van den Broeke onderzocht voor zijn nieuwe documentaire. Hij bekeek alles wat er mét en rondom Robbert gebeurt, tijdens het maken van de intrigerende foto”s, waarmee Robbert telkens iedereen -inclusief zichzelf!- verbaast. Onder sterk bewijskrachtige condities werd Robbert onderzocht, om volledig de mogelijkheid van trucage uit te sluiten) voor zijn documentaire.

Dan Drasin RvdBEn Robbert presteerde ook onder deze strikte condities, zoals ‘normaal’. Er verschenen weer een beeltenis van een persoon, een verschijning op de foto, die Dan Drasin bekend voorkwam.. Maar ook veranderde tijdens dit experiment weer de tijd van de foto, sloegen er weer bestandnummers van de foto’s over en veranderde de achtergrond. (Klik hier voor een dergelijk voorval in 2013 met meer informatie over deze specifieke randverschijnselen).

Zijn fotografie werd van begin tot eind gefilmd door 2 camera’s, 1 aan de voor en 1 aan de achterkant, zodat zowel de lens als het scherm van de fotocamera in de gaten gehouden werden. Robbert mocht de fotocamera (van hun) alleen onder het toezicht van deze lopende videocamera’s in handen hebben en de geheugenkaart werd iedere keer gewist voordat Robbert foto’s nam. Onder deze condities word iedere vorm van trucage uitgesloten.

Ook gebeurde er meer bijzonders en reageerde hun videocamera (van het filmteam) op de aanwezigheid rondom Robbert. Kijk hiervoor ook naar de video hier onder. Robbert weet dat hij zich niet zozeer moet bewijzen, het belangrijkste is ook de boodschap en het bewustzijn achter deze fenomenen, maar een deel van de mensheid heeft deze bewijzen echter nog nodig. Daarom is dit een mooie aanvulling op alle wetenschappelijke onderzoeken en experimenten die al naar zijn fotografie zijn gedaan. Bekijk hieronder de beelden.

 

Het is een stuk video, specifiek dus rondom Robbert van den Broeke, uit de nieuwe, 1,5 uur-durendefilm van Dan Drasin, getiteld: ‘CALLING EARTH’, Deze documentaire gaat onder andere over communicatie met overledenen, via moderne electronische technieken. En je kunt de laatste versie van deze film op VIMEO bekijken, op deze link HIER

x

[bol_product_links block_id=”bol_53cbc5f76132c_selected-products” products=”1001004002717651,9200000026848249,9200000009935888,9200000014231453,9200000019508147,9200000000491393″ name=”Dan Dasin RvdB” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”D4FFFE” border_color=”401BD2″ width=”768″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

46 gedachten over “Filmmaker Dan Drasin bewijst Robbert vd Broeke’s echtheid..

 1. Indrukwekkende documentaire! Dit is iets waarvan ik al in de jaren ’70 hoorde en samen met een vriend al eens mee wilde experimenteren, het opnemen van stemmen op een bandrecorder, toen nog een apparaat dat bij veel mensen thuis stond. Het is er nooit van gekomen, helaas.

  Stichting Skepsis (jazeker de wetenschappelijke kwallen) hebben de afbeeldingen die Robert van den Broeke op fotocamera’s van diverse anderen vastlegde, altijd afgedaan als bedrog. Een nog grotere kwal, Albert Verlinden van RLT Boulevard (een roddelprogramma voor … verzin zelf maar wat) was degene die het ontkennen van Skepsis-kwal Rob Nanninga publiekelijk maakte in zijn roddelprogramma en liet regelmatig een afbeelding van Robert zien, met daarnaast de ‘oplossing’ van Nanninga, namelijk een allang bestaande afbeelding (soms zelfs op het oude tientjes biljet) die exact leek op hetgeen Robert op het negatief had gezet. Volgens de professionele Skepsis-ontkenners het onomstotelijke bewijs dat Robert deze bestaande afbeelding voor de lens had gehouden toen hij bijvoorbeeld even naar het toilet ging. Iets waar Robert absoluut niet was geweest tijdens het experiment omdat hij en de programmamaakster Irene Moors wel over zoveel intelligentie beschikten dat ook zij snapten dat zoiets haar tv-programma ‘Er is zoveel meer’, totaal ongeloofwaardig zou maken.

  Wat ik vanavond uit de bovenstaande documentaire van Dan Drasin niet kan opmaken, is of de doorgekomen portretten bij de diverse onderzoekers en mediums exact gelijk zijn aan bij leven gemaakte foto’s van de overledenen, maar ik vermoed dat dat zo is. Robert krijgt bestaande foto’s of afbeldingen door. Waarom? Omdat dat wellicht het makkelijkst is voor de overledenen vanuit het hiernamaals, ze putten uit bestaande informatie in onze sfeer, dus soms de afbeelding op het oude tientje (zodat iedereen de man duidelijk herkent), of een foto uit een familiealbum dat nog ergens in een kast ligt.

  Nog een aanwijzing dat Robert (en de andere onderzoekers of mediums) bestaande informatie doorkrijgen, is het feit dat hij ooit tijdens een reading aan iemand een naam doorgaf, ene Lubbert Wessels, Robert vertelde ook dat die man tapper was geweest (bier tappen in een kroeg) en een ‘genverbrander’. Robert vertelde erbij dat hij niet wist wat dat betekende. Nanninga ging op zoek naar Lubbert Wessels en kwam uit op een website waar deze man werd genoemd en het bleek dat op die website het beroep van Lubbert verkeerd geschreven stond, namelijk genverbrander, dat natuurlijk ‘geneverbrander’ moest zijn. Volgans Nanninga onweerlegbaar bewijs dat Robert op Internet informatie vergaarde en dat tijdens een reading klakkeloos aan zijn ‘slachtoffer’ doorgeeft, inclusief dus de fouten. Mijn mening is dat de overledene die tijdens die bewuste reading deze informatie doorgaf, simpelweg putte uit bestaande informatie op Internet omdat dat de meest gemakkelijke manier voor hen is om info met ons in het land der levenden te delen.

  1. Paul, ik zat me af te vragen…zou het mogelijk kunnen zijn dat er in Robbert’s camera net als bij een mobile telefoon een chip (ontvanger) zit, die met behulp van wifi ‘beelden en informatie’ kan ontvangen…?

  2. Mooi verhaal Paul.

   De cognitieve dissonantie in mensen, maakt van de meest sympathieke, vredelievende en aardigste goedzakken, heftige, manipulerende monsters, die niet terug schrikken voor een paar dagen voorbereidend werk (zoals met readings en het maken van graancirkels) om hun medemens te vernachelen, besodemieteren en manipuleren.
   Maar… Gewoon tegen jezelf zeggen: “Ik kán het gewoon niet geloven”, schijnt echter ook te helpen, om even op de vluchtheuvel van het leven te wachten op een voorbijkomend nieuw inzicht.. Hoef je niet iedere oprechte medemens, die dingen doet die je niet begrijpt en al helemaal niet in je wereldbeeld passen, voor oplichter uit te maken.. 😉

  3. Monica 1.1: Paul, ik zat me af te vragen…zou het mogelijk kunnen zijn dat er in Robbert’s camera net als bij een mobile telefoon een chip (ontvanger) zit, die met behulp van wifi ‘beelden en informatie’ kan ontvangen…?

   Als je de geschiedenis van Robbert kent, dan weet je dat hij regelmatig met camera’s van anderen werkt, zo krijgt hij vaak van een journalist die een interview met hem komt doen de vraag of hij (Robbert) met de camera van de journalist wat foto’s wilt maken en ook dan verschijnen er de meest opwindende foto’s, vaak tot consternatie van de journalist, want die geloofde er tot dan geen malle moer van.

   In de documentaire die je in het bovenstaande artikel kunt bekijken, begint op 1:09:57 het item over Robbert van den Broeke en daar kun je zien hoe de filmmaker Robbert foto’s laat maken en welke voorzorgsmaatregelen hij heeft genomen om alle invloed van Robbert uit te sluiten, behalve dan natuurlijk zijn gave om beelden op de foto’s te laten verschijnen.

   Overigens is de documentaire ook in zijn geheel het bekijken meer dan waard, dan zul je zien dat van oplichterij absoluut geen sprake is bij al die mensen die in de documentaire aan het woord komen en die berichten uit het hiernamaals ontvangen. Er komen mensen aan het woord die zelf de grootste scepticus waren, totdat ze een absoluut overtuigend bericht van een overleden familielid of vriend ontvingen.

   Het blijft echter een feit dat iedereen het zelf zou moeten proberen wil je echt overtuigd raken. Probeer het bijvoorbeeld eens op je computer met de standaard geluidsrecorder.

  4. Zo vond ik in 2011 de ervaring van Bert Janssen heel indrukwekkend. Robbert was met hem in een maïsveld bij Etten Leur, toen hij weer iets ‘voelde’ als aanwezigheid. Hij kreeg ter plekke de camera van Bert Janssen en deze foto werd gemaakt. Maar er was veel meer aan de hand.. Later ontdekte Bert, ingenieur van origine, dat er ook nummers van foto’s wegwaren.. Dat er een verborgen bestand op zijn sticky stond, dat de tijden niet klopten van opeenvolgende opnames. Dat er ook computertechnisch een bizarre zaak aan de hand was met geheugensectoren.

   Lees het hele verhaal HIER op de site van Robbert. De moeite waard, zéker als je van speurwerk houdt..
   rvdb bert janssen

 2. Robbert heeft het ongeloof van mensen uiteindelijk aan zichzelf te danken. Het moment dat hij op tv z,n excuses aanbood vanwege z,n leugen over die ballen om hem heen, ben ik niet vergeten. Z,n ouders zaten zich kapot te schamen.
  Dat Robbert dergelijke gaven heeft zal ik niet ontkennen, maar mijn vraag is dan wel, uit welke bron haalt hij al die informatie. De demonische wereld werkt graag mee aan mensen met gaven.

  1. Ik denk dat in deze tijd steeds meer mensen hun gaven gaan (her)ontdekken. Wat Truus hierboven schrijft, dat vraag ik me ook af. Ik geloof zeker dat Robert het e.e.a. door zal krijgen, maar uit welke sferen komt dat…?? Denkend aan de wet van resonantie, denkend aan de boeken (31)van hét medium van de wereld, onze Nederlander Jozef Rulof, ben ik heel voorzichtig geworden met het geloven wat een ander doorkrijgt, laat staan me er mee te verbinden.
   Mooi meegenomen is dat door de bekendheid van Robert meer mensen zijn gaan openstaan voor het paranormale.
   Waar resoneer je op en hoe gebruik je je onderscheidingsvermogen.
   Wat mezelf betreft, ik doe m’n best… 🙂

  2. Dank Maria, het is aan ons ieder idd, om de valse profeten te onderscheiden, het kaf en het koren. Juist dáár ligt imo ieders éigen kracht.. 😉
   Truus, in welke uitzending was dit dan? ‘Z’n leugen om de ballen om hem heen’…??? Hier heb ik nog nooit (iemand) over gehoord! Graag meer info.

  3. Truus, als je de documentaire bekijkt dan zal je duidelijk worden uit welke bron de informatie komt, gewoon (hoewel ‘gewoon’ misschien wat gek klinkt) uit het hiernamaals en afkomstig van je overleden familieleden, vrienden, kennissen en bekenden. Ik zal echter niet beweren dat de kans niet bestaat dat je met demonen te maken krijgt, maar dat zal je dan heel snel duidelijk worden. Absoluut zeker is dat Robbert GEEN contact met demonen heeft als hij met anderen werkt, iedereen waarmee hij heeft gewerkt merkte dat het een liefdevol contact was.

   Iedereen maakt wel eens een fout in het leven en iedereen heeft wel eens een leugentje verteld, maar is dat reden om dan ALLES wat die persoon doet, ondanks het overtuigende bewijs, als oplichterij te betitelen? Zoals ik al onder een eerdere reactie schreef, probeer het zelf eens met de standaard geluidsrecorder in je computer, je moet natuurlijk niet verwachten dat je binnen de eerste minuten succes hebt, het kan zelfs een week of langer duren, dat hangt ook van je eigen intenties af, maar uiteindelijk zal iedereen succes hebben, daar ben ik van overtuigd, maar je moet er wel voor openstaan.

   Wat je eventueel voor boodschap krijgt is meestal zo duidelijk, dat je meteen weet dat het inderdaad om je overleden moeder, kind, opa, noem maar op, gaat. Vaak een koosnaampje dat anderen niet kennen, de toon van de stem, de wijze van spreken, enz.

   Kijk voor een goede instructie naar de documentaire, het is niet alleen even de geluidsrecorder aanzetten en daarna weer afluisteren.

  4. Als je luistert naar/leest van Robbert, tijdens het beschrijven van de vele bijzondere ervaringen, heeft hij wel degelijk het onderscheid in de gaten m.b.t. ‘liefdevolle’ en andere energieën..
   Lees bijvoorbeeld het verhaal van een paar weken geleden, over zijn ontmoeting met het ‘aapwezen’, de Larga.. (opvallende overeenkomst overigens met het verhaal van Stephan Denaerde)
   http://www.robbertvandenbroeke.nl/bijzondere-gebeurtenissen/Boodschap_van_11e_formatie_2014_verschijning_van_wezen_en_teken

  5. “Mooi meegenomen is dat door de bekendheid van Robert meer mensen zijn gaan openstaan voor het paranormale.”

   Dat is vanaf de hippie tijd al zo Maria, zij het dat het ging onder het kopje love and peace.
   In deze tijd is goed merkbaar hoe het kwaad zich er in draait dmv bwvs Harry Potter boeken en films waardoor er Potter spellen werden gemaakt voor kinderen om mee te experimenteren.
   Dat maakt dat de valkuilen op den duur niet te overzien zijn.
   Met het paranormale an sich is niets mis, zij het dat er een heel gevaarlijke kant aan kan zitten.

   Guido, dat weet ik niet meer. De jaren gaan voor mij zo snel dat ik tijd kwijt ben geraakt.
   Wat ik me herinner is dat Robbert in tranen zat en heel veel spijt betuigde.
   Ik wens de jongeman heel veel kracht toe, en voor al heel veel Liefde voor zichzelf.

   Paul? Wel eens gehoord van “hij doet zich voor als een engel van Licht?”

  6. Wat nog boeiend is zijn de Ghost Adventures. Zijn 3 kerels die zich laten opsluiten in gebouwen waar afschuwelijke zaken zijn gebeurd in het verleden en hetgeen ze daar men allerhande technologie opnemen is zeer zeker de moeite waard. Ook hebben ze regelmatig contact.

   Mijn persoonlijk top 7 bij deze zijn:

   —-
   Ghost.Adventures.S04E18 Goldfield Revisited
   Ghost.Adventures S06E06 The Galka Family
   Ghost.Adventures S07E28 Goldfield Hotel Redemption
   Ghost.Adventures S07E29 Glen Tavern Inn
   Ghost.Adventures S08E03 Tuolumne Hospital
   Ghost.Adventures S08E11 Battle of Perryville Field.Hospitals
   Ghost.Adventures S09E08 St.James.Hotel
   —-

   Deze zijn gewoon te bekijken via youtube of te downloaden via torrentz.ch

   Maar natuurlijk the one place to be for the real deal en dit met gedetailleerde uitleg hoe het werkelijk allemaal zit achter de sluier…. http://rulof.org

   In Geestelijke Gaven wordt de uitleg gedaan en ieder die er kennis van heeft genomen kan redelijk gemakkelijk spirituele ervaringen ontrafelen.

  7. Truus, ik heb zomaar het idee dat je verhaal over Robbert’s excuses van geen kanten deugd. Waarom..? Dit zou zeker terug te vinden zijn op internet, om al die Robbert-meppers van wapens te voorzien.. Toch? NIETS te vinden. Jij weet het ook al niet meer precies..
   En tot slot.. Robbert in een mailwisseling gevraagd en die bevestigt: NOOIT GEBEURD.. Dus Truus.. Ik werd een beetje Truuseluurs van je, van het zoeken dus.
   Je wordt bedankt voor je verhaal en JOUW evt. excuses..

 3. Lieve lui,
  Het is wel erg opvallend dat wiens “gave” dan ook nooit in mijn bijzijn blijkt te werken en dan ben ik nog maar een simpele naaister. Wellicht ben ik niet lichtgelovig genoeg, zoals jullie. Ik zou jullie willen adviseren eens een cursus rationeel denken te volgen.

  1. Truus, ik ben zo trots als een pauw dat je onze site bezoekt. Maar sorry, ik dwaal af..
   Wellicht heb je op de cursus ‘rationeel denken’, waar wij idd nog nooooojt van gehoord haddu, ook geleerd, dat je als mens je omgeving beïnvloedt. Het gaat zelfs zovér, volgens bijv. de uiterst rationele gevoelsmens, Prof. Dr. Rupert Sheldrake, dat we onze eigen wereld BEPALEN.. (mooi woord ook, als je er rationeel over nádenkt.. 😉 )

   Dus als ik je advies mag geven, kleine lieve naaister: gelóóóóóf in jeZELF en laat je geen rationele praatjes aanpraten..!! Het enige wat je daarmee bereikt, is dat gevoelige mensen (zoals Robbert!!) niet meer in je buurt durven komen, omdat JIJ NIET in hén gelooft, doordat je niet in JEZELF gelooft…! Dat voelen zij, als gevoelige mensen, natuuuuuuurlijk haarfijn aan..

   Nu jij weer, Cora Coupeuse.

  2. In mijn bijzijn gebeurt er wat dat betreft ook nooit wat, helaas. Ik zou het graag eens meemaken, lijkt me reuze spannend, maar nee hoor.

   En Guido, waarom moet je er toch altijd eerst in “geloven” als het om paranormale verschijnselen gaat opdat er iets gebeurt? Ik hoef toch ook niet eerst te geloven in de de elektromagnetische kracht opdat de lampen gaan branden als ik de schakelaar overhaal? We moeten dus eerst geloven in Robbert, en pas dan kan Robbert zijn wonderen laten zien. Raar hoor, de vraag of hij het al dan niet kan, is dus afhankelijk van de mate van geloof van de toeschouwers. Dat vind ik eerlijk gezegd nogal raar.

  3. JennyJo, de wonderen verschijnen vanzelf in ons leven al we ze leren ZIEN. Daarom deel ik ook de mening van Guido onder 3.1: “Truus, laat je geen oor aan naaien”. Vertrouw op je eigen Innerlijk Weten 🙂

  4. Dick,

   Je wordt een beetje vermoeiend en jammer genoeg lees je ook slecht. Als Robbert echt wat kan zou het hem niks uitmaken of mensen nou wel of niet in hem “geloven”; het feit dat je éérst in hem moet geloven vind ik een brevet van onvermogen.

   Overigens is op grond van “innerlijk weten” in de loop der geschiedenis al zo ongeveer het equivalent van de halve wereldbevolking uitgeroeid, dus waarom dat nou zo geweldig is ontgaat me eerlijk gezegd.

  5. JennyJo, zoals met alles: ’t is maar hoe je het bekijkt…… “de halve brevolking is uitgeroeid op grond van innerlijk weten” of “de halve wereldbevolking is uitgeroeid bij gebrek aan innerlijk weten ( oftewel gebrek aan ge-weten)”

   En over “je wordt een beetje vermoeiend”.: Niemand hoeft me te lezen, alles is zoals het is en gaat zoals het gaat. 🙂

  6. JennyJo, zoals met alles: ‘t is maar hoe je het bekijkt…… “de halve brevolking is uitgeroeid op grond van innerlijk weten” of “de halve wereldbevolking is uitgeroeid bij gebrek aan innerlijk weten ( oftewel gebrek aan ge-weten)”

   Nee, niet alles is zoals je het bekijkt.
   Je zei me zelf dat je moet vertrouwen op je innerlijk weten; dat moet je dan niet ineens gaan omdraaien tot gebrek aan geweten – of hebben jouw woorden soms elke keer een andere betekenis, al naar gelang het jou uitkomt?

   Onze waarneming is notoir onbetrouwbaar, ons gevoel ook; veel mensen zijn verschrikkelijk bedrogen door mensen die ze volledig vertrouwden op grond van hun “innerlijk weten”.

   “Innerlijk weten” is helemaal niks Dick, als het niet getoetst wordt aan de ratio en betrouwbare kennis. Wie zijn “innerlijk weten” boven alles stelt, is een arrogante, gevaarlijke domkop.

  7. JennyJo, wijsheid ontstaat mijns inziens als we in staat zijn om onze ratio dienstbaar te laten zijn aan ons innerlijk weten, dat schuilt in ons hart en dat innerlijk weten kan tot uiting kan komen als we ons hart openstellen. Dan zijn hart en hoofd met elkaar in verbinding, de symboliek van de Adelaar en de Condor.

  8. wijsheid ontstaat mijns inziens als we in staat zijn om onze ratio dienstbaar te laten zijn aan ons innerlijk weten, dat schuilt in ons hart en dat innerlijk weten kan tot uiting kan komen als we ons hart openstellen.

   Dat vind ik betekenisloos quasi-filosofisch gewauwel.

  9. Tja, de vraag is dus omgekeerd ook legitiem.. Dus: Als ik ergens NIET in geloof, kan ik dan iets blokkeren..? Waarom de vraag omgekeerd stellen Jenny, zodat degene die iets laat of ziet gebeuren, zich zou moeten verantwoorden..? Is dan niet bizar.. Ik weet wel dat jij omgekeerd zegt dat je het niet gelooft..! Maar probeer deze lijn te volgen ajb.

   Niet bij jezelf te raden gaan en jezelf afvragen of je in staat bent jezelf te blokkeren, doet net zoveel afbreuk aan het verhaal, waar je ONLOSMAKELIJK onderdeel van BENT, dan vragen waarom je erin zou moeten geloven… Want dat is natuurlijk de echte vraag: “Ben ik in staat iets te blokkeren?”.. Wanneer we ook onze Wim Hof goed hebben geobserveerd en de artsen van het Radboud in Nijmegen..!!
   https://www.wanttoknow.nl/overige/we-zijn-eruit-mind-over-matter/
   wim hof on the rocks

   Dus goede Jenny, wanneer je oprecht en met een open mind deze vraag stelt, is een oprechte introspectie van essentieel belang. Dezelfde vraag, maar dan de ‘omgekeerde’, geeft hetzelfde antwoord..

   Ja, door erin te geloven, laat je de flow gaan en mag datgene waar je interesse in hebt om zich te manifesteren, zich manifesteren..! Lijkt ingewikkeld, maar dat zijn alleen mummies..

  10. Guido bij 3.9,

   Je maakt het veel te ingewikkeld en het voorbeeld van Wim Hof slaat in dit verband nergens op. Wim Hof had en heeft namelijk nooit vooraf GELOOF in zijn capaciteiten geëist; niemand hoefde in hem te geloven, ook zonder geloof van toeschouwers kon hij laten zien waartoe hij in staat was. Hij heeft ook nooit gezegd: “het ging deze keer niet goed want de aanwezigen geloofden niet in mij”.

   Maar bij Robbert moet je éérst geloven (sommigen zouden zeggen: bereid zijn om je kritisch vermogen uit te schakelen en je te laten bedotten) en pas dán kan hij iets laten zien. Tja, ik vind dat nogal vreemd.

  11. Je snapt er helemaal niet van, wat ik probeer te zeggen. Let it be! Maar misschien kun je dan jouw verhaal verwoorden met ‘volgens mij maak je het te ingewikkeld’.
   En, zoals gezegd, alleen mummies zijn ingewikkeld. Zorg dan dat je ‘ont-wikkelt’.. 🙄

  12. @Guido

   Je snapt er helemaal niet van, wat ik probeer te zeggen.

   Nee, ik snap er inderdaad niks van.

  13. We zijn eruit. Dat verdere ont-wikkeling je ten deel mag vallen, dat ont-hullingen je weg mogen plaveien, ont-spanning mag leiden tot een diepere kijk op zaken.

 4. Lieve Robbert ik heb altijd in je geloofd maar nu…. soms is het teveel je bent echt een medium tussen werelden je staat hoog in mijn vaandel ! Ik wens je heel veel liefde toe dat verdien je ook ! oOK JE VRIEND DIE ZOO IN JE GELOOFD ! Ik wens jullie veel liefde toe en die zend ik ook naar jullie en wees goed bezig! Wees gord voor elkaar !
  Heel veel liefs
  Glenn

  1. Goede vriend, ik vind het aanmatigend om mensen te betichten van niet-wakker zijn, slapen zelfs.. Mede daardoor ontkracht je eigen positie ook nog eens.
   Juist door dát te doen, wat je ZELF als beste kunt, maak je mensen wakker, waarvan je zelfs wel gedacht had dat die juist wakker waren..! 😉

   Ik heb onder een andere reactie een heel verhaal gemaakt over hoop en verwachting. Het komt erop neer dat ik vermoed dat er een lavastroom van verandering onder de ‘oppervlakte’ zit. Van mensen die lijken te slapen maar wakker zijn. Niet weten waar ze met hypotheek, werk, collega’s etc terecht moeten met dit wakkere verhaal. Wachten op…!!

   En zodra..
   Dan klapt de vulkaan, staan wakkere mensen op die leken te slapen.

   Het is mijn intuïtie die me dit laat zien Robert, Nederland is de hypofyse van de wereld, wordt door veel zieners gezegd. Kishya Crowter is hiervoor zelfs speciaal naar NL gekomen..! Dus:
   Op de hypofyse liggen minuscule ‘eilandjes’ van hormoonproducerende cellen, die elk een ander hormoon produceren of aansturen. De hypofyse maakt deel uit van het hormonale stelsel en speelt daarin een centrale rol. De hypofyse wordt wel de dirigent van het hormonale orkest genoemd.

  1. Of om het laatste stuk uit je artikel te quoten:

   De grote vraag is: hoe heeft Robbert van den Broeke zijn foto’s tot stand gebracht. Nep of niet? Gezien het werk van Hans Kennis, kunnen we naar mijn idee niet anders dan Robbert van den Broeke het voordeel van de twijfel te gunnen. Tot het moment dat hij of betrapt wordt of dat duidelijk wordt dat hij de waarheid spreekt. Laat ik duidelijk zijn dat dit artikel niet bedoeld is om een mening uit te spreken over Robbert van den Broeke, maar geschreven is om geïnteresseerden kennis te laten maken met de kennis van Kennis. En natuurlijk de vraag wie er in Nederland nog meer in staat is om zonder photoshop of bedriegerij vreemde zaken op de foto te krijgen. Nepperij is er genoeg en ook daar heeft Hans Kennis aandacht aan besteed. Dus charlatans onder u, pas op want Kennis was u voor…

  2. Thanks Guido…:) Dit artikel maakt naar mijn idee duidelijk dat Robbert geen charlatan is maar dat er meer tussen Hemel en Aarde is dan slapend Nederland denkt…..

  3. Het zijn imo mensen als Truus hieronder (2) die praatjes/geruchten/van-horen-zeggen verspreiden van wat ze ‘menen’ zelf te hebben gezien. Als Truus hier roept dat ze Robbert excuses heeft horen maken op Tv, is dat m.i. een schandalige statement, wanneer er geen onderbouwing komt, dan alleen ‘Ik kan me herinneren’.. (Is dit dan wishful thinking of willens en wetens valse informatie op het internet zetten..?!)
   Dus gezocht en gezocht op internet, zeker een uur. En toen dus bij Robbert vdB zélf maar nagevraagd: “Je zult het niet vinden, want ik heb dat nooit gedaan!” Tja wie is er nu een oplichter/misleider (wellicht niet met opzet), Robbert of ‘onze’ Truus..??

  4. Niet relevante (OFF TOPIC) en/of beledigende REACTIE VERWIJDERD.
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  5. Die Robbert is een welbespraakte jongen en hij is intelligent…… enorm intelligent. Wat ik me dan afvraag waarom hij op 8:44 van het volgende interview met Sandra Reemer ineens begint te stotteren als hij het verschijnsel van “geleende afbeeldingen” wil verklaren. Nota bene, zo’n intelligente jongen “struikelt” een aantal seconden over de term “Readers Digest”. Kijk hem maar diep in de ogen in die seconden en probeer er een gevoel bij te krijgen!

   http://www.youtube.com/watch?v=wQ6Wt_MXOm4&feature=youtu.be

   Even terugkomend op “Readers Digest”:

   “Eerder al wist de website Dossier X te achterhalen dat één van de andere buitenaardse wezens op de foto’s van Van den Broeke afkomstig was van een foto uit het boek De Wereld van het Ongrijpbare van Reader’s Digest, waarop een aantal traditionele Afrikaanse mudmen staan afgebeeld”

  6. Ja Dick, dat gaan we proberen.. Pffff. En het gevoel voor en bij jouw aanwijzingen even links laten liggen, bedoel je..?

 5. Tijden van ontwaking ~ We hebben geen oplossingen nodig voor de kwalen van de wereld. We moeten de oorzaak van het probleem te verwijderen. En dat is onwetendheid en arrogantie. Dit zijn onafscheidelijke partners in de oorlog tegen het menselijke bewustzijn en aangeboren intelligentie. De domheid van onwetendheid kan alleen overleven dankzij de blindheid van arrogantie. Ze hebben elkaar nodig voor hun wederzijdse welvaart.

  Einstein zei: “Degene die de menigte volgt zal doorgaans niet verder komen dan de menigte. Voor degene die alleen loopt, is het waarschijnlijk om zichzelf te vinden in plaatsen waar niemand ooit is geweest.” Door de massa te volgen zijn we in deze stroom met een ontbrekende peddel terecht gekomen. En om de oorzaak van het probleem weg te nemen hebben we een massale ontwaking van onze Geest naar Bewustzijn nodig. Ontwaking van de beperkingen tot elke mogelijkheid. Er zijn geen grenzen aan mogelijkheden, alleen de afwezigheid van het mogelijke. We leggen onszelf dat op – en dus kunnen we ons ook vrij zijn van die slopende beperking.

  Da Vinci zei: ‘Het grootste bedrog waar de mensen onder lijden is die van hun eigen mening’ Ja en wat zijn meningen? Ze zijn alleen het resultaat van persoonlijke achtergrond, vooroordelen en toegang tot gepercipieerde kennis, en toch zijn ze naadloos overgaan in uitgekristalliseerd ‘feit’. De meeste wetenschap en bijna alle publieke perceptie van ‘feiten’ is weinig meer dan meningen en aannames, herhaald tot het algemeen geaccepteerd wordt. Er is geen manier waarop we kunnen voorkomen wat er is gepland voor de mensheid, tenzij de oogkleppen van het geloof terzijde worden geworpen en de kracht van informatie en inzicht ons gevoel van realiteit dicteert in plaats van geprogrammeerde waarneming.

  We kunnen de wereld niet veranderen totdat we onszelf veranderen, want de wereld is een collectieve uiting van de menselijke totaliteit. Je kunt alle protestmarsen en demonstraties hebben die je wilt, maar zonder een uitbreiding van bewustzijn zullen op het hamster wiel blijven lopen die alleen mogelijk gemaakt wordt door geprogrammeerde onwetendheid. >>> http://www.scribd.com/doc/235116932/Ontwakende-tijden

  1. Coz, mooi filosofisch verhaal.
   Denk alleen dat velen er niets mee kunnen.
   Alle mensen zijn bewuste wezens.
   Bewust van hun aanwezigheid hier in dit leven.
   Maar er wordt ook onbewustzijn verondersteld.
   Hoe verhoud onbewustzijn zich tot bewustzijn.
   Wanneer is iets onbewust en wanneer is iets bewust?
   Wat is onwetendheid?
   Wanneer is iets arrogant en wanneer niet.
   Ik heb er uiteraard zelf mijn mening over.

  2. Jung is al jaren mijn grootste inspirator als het het onbewuste en bewuste betreft.
   Synchroniciteit neemt een belangrijke plek in bij Jung en ook in mijn eigen leven. Synchroniciteit kun je mijns inziens alleen maar ervaren wanneer je bewust bent in wat je wil, dus voelende vanuit de verlangende intentie. Wat je wil creëert je ervaringen.

  3. Maar zo bewust ik dacht te zijn…
   Wat heb ik er een puinzooi van gemaakt 😉

  4. Inderdaad, ‘Tijden van ontwaking’ alleen of dat hier in het duffe Nederland ooit nog een keer zal gebeuren, is nog maar de vraag…

   Het Nederlandse volk slaapt. In slaap gesust door de gecontroleerde en gecensureerde media en de hersenen bedolven onder E-nummers en ander gif in het dagelijkse voedsel. Tel daar al die kunstmatige straling bij op en voila, het recept voor een slapende natie…

   Maar niet alleen de reguliere media is schuld aan het slapen van de mensen, want wat te denken van al die zogenaamde ‘alternatieve-‘ of ‘new-age’ websites alwaar men elkaar al jarenlang napapagaait zonder met echt nieuws te komen. Met alle respect voor websites zoals wanttoknow, echter, er is niks nieuws onder de zon. Zo ook nu weer over Robbert van den Broeke. Alweer. De discussie of hij de boel voor de gek houdt of niet is nu al jaaaaren aan de gang zonder dat er een eind aan lijkt te komen. Hebben we nu echt niets beters te doen dan ons daar druk over te maken….?

   Of die andere afleiding van het door Amerika neergeschoten vliegtuig. Woede, angst en frustratie vieren hoogtij, reactie na reactie worden op internet gegooid. Precies zoals na 911 en precies zoals de elite het graag hebben wil. We weten allemaal precies te vertellen hoe een en ander in elkaar steekt, echter, daar blijft het dan ook bij…

   Wat ik hiermee duidelijk wil maken is dat we uitsluitend lijken re reageren op hetgeen BUITEN ons gebeurt. Exact zoals de Matrix het graag ziet. Angst, woede en frustratie zijn allen frequenties waarmee we de Matrix onbewust voeden. We zijn batterijen die het systeem verder voeden zonder het in de gaten te hebben dan we zelf de oorzaak zijn van de shit waar we momenteel middenin zitten. Mede gevoed door een alternatieve media die inmiddels al enkele jaren draait op het archief over Robbert van den Broeke, graancirkels, UFO’s en noem alle andere bezigheidstherapie van de Matrix maar op…

   Dus wat die ‘Tijden van ontwaking’ betreft, ik betwijfel of Nederland ooit nog wakker zal worden als men zich bezig blijft houden met zaken die uitsluitend BUITEN ons liggen…

   Voor eenieder die verder wil en wakker is: http://robertboerman.nl/pdf/demachtvandematrix.pdf

   En voor al die 17 miljoen andere Nederlanders: welterusten en slaap zacht…

   Robert; of the family Boerman
   Freeman on the Land / Visionair / Author / Researcher / Photographer / Inventor / Artist / Musician

  5. Robert; of the family Boerman 6.5, ik kan met de inhoud heel ver meegaan. Toch heb ik mijn bedenkingen over de slotconclusie “En voor al die 17 miljoen andere Nederlanders: welterusten en slaap zacht…”

   Door die conclusie te trekken leg jij/jullie de focus op iets wat buiten je zelf ligt. En het staat ook haaks op wat jij/jullie zelf melden “Wat ik hiermee duidelijk wil maken is dat we uitsluitend lijken te reageren op hetgeen BUITEN ons gebeurt.”

   Ontwaken (bewustworden, uit de onwetendheid stappen) is iets heel persoonlijks. En het tempo waarin en het tijdstip waarop dat voor ons ieder individueel zal gebeuren ligt volgens mij al in de sterren beschreven

  6. @ Dirk:

   Laat ik het zo formuleren:

   Indien men echt wakker wil worden dan dient men naar mijn idee alle media aan de kant te schuiven, inclusief de alternatieve media. Daarnaast dient men zuiver van lichaam en geest te leven, dat wil zeggen: gezond voedsel en geen E-nummers (gif) in het voedsel die juist bedoelt zijn om de mens tot slaaf te houden. De E-nummers bevatten over het algemeen stoffen die de hersenen aantasten en de mens in zijn zombie-achtige toestand houden. De fluor in de tandpasta is daar een voorbeeld van. De Duitsers deden in WO2 niet voor niets fluor in het water van de gevangenen: daar hou je ze lekker rustig mee…

   Tel daar nog eens de kunstmatige straling op waar Nederland onderhand onder verscholen ligt, en je hebt de blauwdruk klaar om een gehele natie onder controle te houden…

   Wat die straling betreft: ooit over nagedacht dat men die kan gebruiken om elektromagnetisch (EM) parasieten te verspreiden om daarmee de mensen in een nog lagere trilling te houden…? Met de door mij gebruikte apparatuur is het eenvoudig aan te tonen dat veel mensen onder de parasieten zitten. Dit is mede te wijten aan de mobiele telefoon die men dag EN nacht bij de hand heeft of onder je kussen heeft liggen. Je kunt het vergelijken met hetgeen in deel 1 van ´The Matrix´ gebeurt: Neo wordt door agent Smith van een parasiet (zender) voorzien… En aangezien alles om ons heen, inclusief de mens elektromagnetisch (EM) van aard is, is het heel simpel om met behulp van kunstmatige frequenties de mens op het diepste niveau te beïnvloeden (en in een lagere trilling te houden).

   Vergelijk het met dit voorbeeld: slik een pot slaappillen en probeer dan eens wakker te worden. Dat is zo ongeveer de toestand waarin Nederland momenteel verkeert. Vandaar dat ik het hier voor gezien houdt en binnenkort vertrek naar het buitenland want voordat de mensen in Nederland wakker worden en begrijpen waar men middenin zit, zijn we minstens 5 tot 10 jaar verder. ALS men wakker tenminste wakker kan worden met al die ‘slaappillen’ (media, straling, voedsel) waarmee men dagelijks bestookt wordt….

 6. Alles wat je met liefde hebt gemaakt gaat nooit verloren. Dat is de boodschap van onze buitenaardse vrienden.
  Het kleinste deeltje, ontelbare bouwstenen van het universum, noemt Jezus het adamantine partikel. Evenals de uitspraak hierboven weergegeven, wordt in het boek “Love Without End” door Jezus uitgelegd, dat de partikels waaraan jij met liefde vorm hebt gegeven altijd tot je beschikking blijven staan, nu en in de toekomst. Als wij kiezen voor ontwaken, dan staat ook een gezond lichaam met het oorspronkelijk DNA weer voor ons ter beschiking. Robert ga verder met het slagen van je missie. Winfried

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.