Advertentie

Schoot piloot Dmytro Yakatsust de MH17 neer..?!


MH17 vleugelschade linksonder
Een van de vele, vele wrakstukken die uitermate slecht bewijs tonen van de inslag van het shrapnel van een Buk-raket..! Integendeel: het lijkt een vuurlijn van het kanon van een militaire gevechtsstraaljager. Volledig overeenkomstig de getuigenissen van de dorpelingen die de crash met eigen ogen konden volgen..!

Er is propaganda en er is propaganda.. Het onderstaande bericht over een zojuist verschenen spraakmakende documentaire, waarin de namen van de schuldigen en toedracht van de MH17-crash worden genoemd, kun je nauwelijks meer propaganda noemen.. Want gebruik je bij propaganda dit soort details, die in de documentaire voorkomen? Als deze documentaire op onwaarheid berust, is het toch een kleine kunst de namen van de personen na te trekken en hun verblijfplaatsen op te sporen..? Wanneer  het allemaal leugens zouden zijn, zou de maker van deze ‘propaganda-documentaire’ toch meteen door de mand vallen..?

Vanaf het begin van het beschuldigen van de pro-Russische separatisten in oost-Oekraïne, als de schuldigen van het neerhalen van de Boeing 777  van Malaysia Airways, is er sprake van propaganda van beide kanten. Desalniettemin valt het velen -waaronder ook ons- op, dat het met name het de pro-westerse en ultra-rechtse regering in Kiev is, die op uiterst gladde wijze haar blazoen probeert schoon te vegen..  Het uiterst geraffineerde bewijsmateriaal van diverse filmpjes die plotseling op YouTube te vinden waren van burgers, die waarschijnlijk niet eens zélf een computer hebben, en het BUK-raketrupsvoertuig gefilmd zouden hebben.. En de geraffineerde manier van het tonen van de ‘route van de BUK-raket’, die ontstaat als je al dit soort filmpjes achter elkaar legt.. Allemaal toeval..?

Wij vinden de onderstaande documentaire van journalist en filmmaker Andrey Karaulov in ieder geval méér dan de moeite waard, om hier op deze plaats melding van te maken. Al was het alleen maar om de Onderzoeksraad van de Veiligheid de mogelijkheid te geven, deze informatie niet over het hoofd te zien.. Het lijkt met de moderne middelen die onze geheime diensten ten nutte zijn, een fluitje van een cent, om deze informatie te checken en te verifiëren. We vertrouwen erop.. Want we willen met z’n allen dat de onderste steen boven komt. Toch?

x

* * *

x

x

Haalde piloot Dmytro Yakatsust de MH17 neer..?!

2014 © WantToKnow.nl (bron: novorossia)

x

De laatste informatie over de crash van de Malaysia Airlines Boeing 777, de MH17, boven het luchtruim van oost-Oekraïne, komt van een nieuwe documentaire van journalist Andrey Karaulov. De titel van de documentaire is veelzeggend: ‘How MH17 crashed’, ‘Hoe de MH17 neerstortte’... Ook journalist Arkadiy Mamontov vertelt in de documentaire over het onafhankelijke onderzoek naar deze verschrikkelijke ramp.

De titelafbeelding van de documentaire. President Poroshenko in gesprek met verslaggevers over de aanslag op de MH17.
De titelafbeelding van de documentaire. President Poroshenko in gesprek met verslaggevers over de aanslag op de MH17.

Ook politici, militairen en piloten, zoals Petr Deinekin, Leonid Ivashov en Iosif Diskin wisselen hun meningen en gedachten uit over de oorzaak van de crash. En alléén de internationale luchtvaartexperts die de ramp onderzoeken, zijn op dit moment degenen die niet snel zijn in het publiceren van de data van de zwarte dozen.. Waarom mogen we niet simpelweg lezen en horen, wat de cabinegesprekken waren, tot aan het moment van de crash..? De zwarte dozen waren in uitstekende conditie, zoals iedereen heeft kunnen zien. Waarom dan niet?

De interesse uit het westen naar het onderzoek naar de ware toedracht van deze ramp, lijkt steeds meer te verdampen, sinds uit Rusland en andere delen van de wereld (Maleisië) meer en meer onweerlegbare informatie aan de wereldgemeenschap wordt aangereikt, waarbij de niet-betrokkenheid van Rusland bij deze tragedie blijkt. Het merendeel van de feiten omtrent de oorzaak van de MH17-crash, wijzen keihard in de richting van de versie waarbij de Boeing 777 neergehaald is door de Oekraiense luchmacht..!

Naam en toenamen van de daders genoemd..!?
Voor het eerst worden in deze documentaire namen en feiten genoemd, die simpelweg te checken zullen zijn. En die verder onderzoek, door bijv. de Onderzoeksraad voor Veiligheid, heel gericht mogelijk maken. Het gaat -zoals in deze documentaire wordt benoemd- om het 299ste eskader van de Oekraiense luchtmacht, en specifiek om 2 vliegtuigen, gevechtsjagers van het type SU-25, met de staartnummers 06, 07, 08 en 38, die, in tegenstelling tot het bericht van het centrale hoofdkwartier in Oekraïne,  daadwerkelijk in de lucht waren, op 17 juli 2014. Ze worden met naam en toenaam in de documentaire genoemd..!

vluchtverkeersleider Anna Petrenko
Dit is vluchtverkeersleider Anna Petrenko, die op de bandopnamen van de MH17-zwarte dozen zou moeten staan. Zij begeleidde het vliegtuig van Malaysia Airways, de MH17, op zijn laatste kilometers, vóórdat het neergehaald werd.

Uit deze documentaire blijkt dat de Malaysia Airways Boeing 777, vlucht MH17, volgens de informatie van de documentaire-makers, neergeschoten zou zijn, specifiek door de SU-25 met staartnummer 08, die gevlogen werd door luitenant-kolonel Dmytro Yakatsust, die sinds 18 juli tot op de dag van vandaag in de Verenigde Arabische Emiraten zou verblijven.

De Boeing 778, vlucht MH17, zou die dag, begeleid zijn door de vluchtverkeersleider Anna Petrenko, de vrouw die de volgende dag, 18 juli, volledig onverwacht met verlof zou gaan. Een verlof waar ze nog steeds niet van is teruggekeerd..!

Andrey Karaulov, de documentairemaker, slaagt er vervolgens in zijn documentaire ook in, ándere keiharde feiten te noemen rondom de catastrofe met de MH17. Hij heeft in deze documentaire zelfs een interview opgenomen met de huidige vice-minister van Defensie van Oekraïne, die in het interview toegeeft dat de Oekraïnsche luchtmacht was, die de MH17 heeft neergehaald..!

De documentaire is reeds te zien op YouTube, maar er is nog geen Engelstalige, of Nederlandse vertaling te vinden. We plaatsen de origineel documentaire hieronder en zullen deze video direct vervangen door een vertaalde versie met ondertiteling, zodra deze beschikbaar is..!

Hou ons op de hoogte, mocht je deze versie tegenkomen. Heb je de mogelijkheid eventueel een transcript te maken van deze documentaire? Ook daarvoor houden we ons aanbevolen, teneinde deze informatie krachtiger te kunnen brengen om de waarheid aan het ligt te brengen. Zeg maar, de onderste steen boven te krijgen..!

x

x

Hier op YouTube kun je kijken naar de vertaalde en ondertitelde eerste 16 minuten van deze documentaire: Hoe de Boeing MH17 aan zijn einde kwam

 

x

Het commentaar van weer een militair luchtvaartexpert..!

david palmer MH17

x
Nadat we al eerder commentaar plaatsten van luchtvaartexperts die melden dat de schade aan het vliegtuig alleen maar door mitrailleurvuur van gevechtsvliegtuigen kan zijn veroorzaakt (HIER en HIER bijvoorbeeld), maakten we op internet (o.a. via Facebook (zie hierboven)) kennis met ingenieur David Palmer, piloot en militair vliegtuigdeskundige.

MH17 jet fighter approachHij vermeldt dat de schade die aan de metalen wrakstukken van de MH17 te zien is, het werk is van boordkanonnen van gevechtsvliegtuigen. Of zoals David het onder woorden brengt: “EN DAT TONEN ALLE FOTO’s van de wrakstukken van de MH17. Ik heb vaak het resultaat gezien op het metaal van vliegtuigen die geraakt werden door 16 mm of 30 mm boordkanonnen.

Ik woon in Engeland en werk nog steeds in de luchtvaartindustrie en zodra ik de foto’s zag van de MH17 cockpit, kort al ná de crash, trok ik deze conclusie. Wanneer het vliegtuig door mitrailleurvuur van deze kanonnen geraakt is, waarbij elke 3e of 4e ronde munitie explosief is, zouden er in het toestel ontegenzeggelijk explosies hebben plaatsgevonden, als gevolg van de decompressie…!

Dat betekent dat op de hoogte waar het vliegtuig gevlogen zou hebben, de passagiers bijna onmiddellijk bevroren zouden zijn geweest, doordat op deze hoogte (33.000 voet) de temperatuur op zo’n -70 °C ligt. Dit is overeenkomstig de foto’s van de slachtoffers, die niet verbrand zijn door een explosie van het toestel, maar alleen heftige schroeiwonden vertonen, doordat hun lichamen bevroren waren. Een beetje cru, maar zo moet ik het helaas omschrijven.”

Op deze situatieschets is de hoek van inval van het munitievuur te zien van een fighter jet als mock up. Wanneer deze gevechtsjager 30 mm munitie gebruikt heeft, is het heel wel mogelijk dat deze munitie én de hoek van inval (een dode hoek voor de bemanning van de MH17), de vleugelbeschadiging aan de MH17 (zie onderste deel van de montage) heeft veroorzaakt. Daarna zijn de kogels hetzelfde traject doorgegaan en hebben de cockpit doorboort.

En om je een idee te geven van de grootte en omvang van deze 30 mm munitie en de schade die deze toebrengt aan het aluminium van een vliegtuig, laten we je deze foto-combi zien:

su25 30 mm gun ammo

De aluminium huid van een verkeersvliegtuig is bij de cockpit, op het neusgedeelte versterkt om inslag van hagel en vogels te weerstaan. 30 Mm-munitie zou echter absoluut geen moeite hebben met deze dikte van aluminium. De kogels zouden met grote snelheid de cockpit doorboord hebben, en bijna direct de piloot en co-piloot hebben gedood; hen daarbij geen of nauwelijks kans hebben gegeven een radio-oproep uit te zenden!

Het zijn met name deze foto's die duidelijk laten zien dat een 'rijtje' inslagen heeft plaatsgevonden.. Het kan mogelijk shrapnel zijn uit een bukraket, maar dit is veel en veel onwaarschijnlijker dan een salvo mitrailleurvuur uit de kanonnen van een gevechtsstraaljager..!
Het zijn met name deze foto’s van de MH17-wraksukken, die duidelijk laten zien dat er een ‘rijtje’ inslagen heeft plaatsgevonden.. Het kan mogelijk shrapnel zijn uit een BUK-raket, maar dit is veel en veel onwaarschijnlijker dan een salvo mitrailleurvuur uit de kanonnen van een gevechtsstraaljager..!

 

43 gedachten over “Schoot piloot Dmytro Yakatsust de MH17 neer..?!

 1. Dit lijkt nu allemaal mooi te passen nu er een dader op de proppen komt. Echter hoe zit het nu met de verhalen dat het in scene is gezet en alle brokstukken op de ramp plaats zijn neergelegd?
  Ik heb veel van de MH17 artikelen hier op de site gelezen. Ik heb echter niet alle filmpjes bekeken.
  Ik zit namelijk nog steeds met de vraag of er beeldmateriaal is waarop te zien is, hoe de MH17 neerstort? Dus niet alleen een ontploffing op de grond.
  Heeft iemand hier een filmpje van?

 2. Waar is het andere Malysian air toestel gebleven, zo maar weg dat kan gewoon niet, en dan het neerschieten van dit toestel MH17, er is iets fout gegaan het scénario is verstoord, dode lichamen van Aziatisch uitziende mensen die stijf stonden van de Formaline, waarschijnlijk Nederlander met zuurstof kapje op zijn gezicht, duidelijker kan het niet, de black boxen gaan we nooit horen want daar staat de paniek op van de piloten, en dan het toestel van Putin die iets vroeger door deze vlucht corridor is gepaseerd, het vliegtuig met bijna het zelfde silhuette als het Malyse toestel, vragen met eigenlijk niet zo moeilijke antwoorden, of insinuatisch.

 3. @Sun: zo’n filmpje kwam pas idd. voorbij. Die trek ik in twijfel; het komt nagenoeg intakt neer, zonder brand aan boord.

  Ooggetuigen-filmpjes tonen een steekvlam uit de stuurboordmotor.
  Het toestel heeft nog even doorgevlogen. Maar maakte ook een zwenking (verlies stuwkracht aan 1 kant) alsmede daalde het ca. 1.000 meter. Raakte kennelijk stuurloos. Het is ook waarschijnlijk dat door het van 2 kanten doorzeven van de cockpit de romp van het toestel in grote stukken is gebroken. De versrpeiding van lichamen en bagage over ruim 5 km. duidt daar ook op.
  Dit zou gefilmd zijn op het moment waarop het in het veld terecht kwam. De omgeving klopt wél. Smalle plattelandsweg, komt neer vlak naast die weg in een veld. Maar er vallen geen brokstukken van af, je ziet geen bagage, lichamen, e.d. uit de lucht vallen. Alhoewel je toch kleinere brokstukken óp de weg ziet liggen (daarheen geblazen door de ontploffing van de brandstoftanks op moment van de grond raken? Het zou nog ruim de helft van de brandstof die het in Amsterdam aan boord nam in de tanks hebben moeten gehad. ca. 40 ton.
  http://www.youtube.com/watch?v=tLtp19kGL7M#t=14
  Het is natuurlijk al lang al wel duidelijk. Zou de ware toedracht gezocht worden, dan zet je geen notoire brokkenmaker als Tjibbe Joustra aan het hoofd van z’n onderzoek. En zou überhaupt Nederland (zonder meer 1 van de verdachten) niet de leiding moeten krijgen/nemen.

  Vele lijntjes wijzen naar onze regering; Schiphol, ICTS, de AIDS-industrie te Amsterdam, vette Kon. sHELL concessie, de troepenbewegingen van de NATO naar en in de Ukraine (Schiphol staat bekend als ‘hub’ voor (illegale) wapenhandel, het convenant tot non-disclosure (van de ware toedracht);
  Het bezoek van Rutte aan Maleisië was duidelijk een toneelstuk. Ze zijn laaiend in Maleisië. Waren direct ter plaatse, hebben precies gezien welke lading aan boord van de MH17 was. Rutte dwong ze de zwarte dozen af te staan, en hun mond te houden.

  Kortom, nog voor het onderzoek olv. ‘capo’ Joustra begint, is al besloten wat de uitkomst zal zijn. Er is alleen nog tijd nodig om een theater op te voeren, en een fantastische complottheorie er bij de mensen in te hameren. Immers, Osama bin Laden (aka. commandant Tim Osman, in kringen van geheime diensten). Geheime diensten hebben een voorkeur vliegtuigrampen te organiseren als valse vlag.
  Zo is ‘Operatie Northwoods’ gebruikt om Cuba te ontwrichten, ‘Operatie Trojan’ aka. Lockerbie, slaagde wel in de opzet, nl. de bodemschatten van Libië roven.
  Joustra c.s., via Nieuwsuur e.d., beweren dat dát onderzoek aantoont hoe zo de ware toedracht achterhaald zal worden. Daartoe werd dan wel de rapportage van Juval Aviv (Interfor)weggemoffeld. In ‘Flight 103’ heeft hij zijn memoires daaraan verwerkt. ‘What if they are innocent?’van journalist Russell Waren Hall toont aan dat alle andere sporen nooit werden onderzocht …. Victor Ostrovsky schrijft in ’the Other Side of Deception’, over operatie Trojan, die in feb. 1986 begon.
  Mooi voorbeeld hoe inlichtingendiensten steeds bezig zijn met ‘mind control’; de uitkomst cq. doelen staan op voorhand vast; de propaganda dient ervoor een geloofwaardige complottheorie omheen te spinnen.
  Pearl Harbour is lang ook door iedereen gehouden op een brutale ‘blitz krieg’ van Japan op de kroonjuwelen van de Amerikaanse marine.
  Onzin, de aanval kwam niet onverwacht. Sterker nog, de Amerikanen hadden hun verouderde oorlogsbodems bijeen gebracht. Het doel, verontwaardiging onder de bevolking en de geesten rijp te maken voor de mensonwaardige aanval op Japan was 100% succesvol.
  Ze doen het zo weer. Nu dus.

  http://www.stein-zeit.tv/mordfall-mh17-peter-haisenko-im-gespraech-mit-robert-stein/
  http://www.youtube.com/watch?v=iuoIw3jBV4g

  1. hoi Leugendetector, ja iets beters dan dat filmpje zal er wel niet zijn, niet echt geloofwaardig en volgens de comments eronder zijn het oude opnames van een ander ongeval en betreft het geen Boeing.
   Dit doet wederom sterk vermoeden dat het idd allemaal in scene is gezet.
   En Rusland doet ook gewoon mee aan het toneelstuk. Ik las onlangs dat de Brics landen ook in aansturing van het Vaticaan opereren. Alle wegen leiden naar Rome & Israël.

  2. Hoi Sun,
   ik denk echt wel dat er een vliegtuig naar beneden kwam.
   Maar alles is chaotisch omdat er zo een situatie is geschept door de betrokken landen. Nu zijn er delen op weg naar Nederland waar dan een soort ‘reconstructie’ van het ongeluk wordt gemaakt. Haha…eerder wat ze willen dat gebeurt is….
   Ik twijfel tot nu toe iig niet aan Poetin. Hij heeft zo veel voor Rusland gedaan…en daarmee behoorlijk tegen het verkeerde been van de VS aangeschopt… Dit kwam ik toevallig tegen over Poetin en Rusland na de Sovjet-Unie.
   http://www.youtube.com/watch?v=GIVX6Wx_bNg

 4. @Jenne. Jou comment had het mijne gekruist. Alle flagrante leugens uit de mond van Rutte, Timmermans, Joustra – ja, dat zet aan tot fileren van die leugens.

  Zo is idd. natuurlijk feit – dat de wet van behoud van materie ook opgaat voor Boeing toestellen.
  Alhoewel die allemaal zijn voorzien van een automatische piloot, het ACARS systeem, waarop van buitenaf het commando kan worden overgenomen – en deze zo ‘remote control’ worden bestuurd.

  Israël is bezig met nieuwe wapentechnologie, zgn. ‘energie wapen’ dat geschikt wordt gemaakt voor Boeing lijntoestellen. Uiteraard met het briljante plan dat geen ‘vijand’, of beter beoogd doelwit zich tegen aanvallen met lijntoestellen kan beschermen. http://www.intellihub.com/israel-deploys-new-weapons-system-gaza/

  Wat betreft MH370 kwam ik deze – uitgebreide – research tegen. Het ontbreekt aan tijd en middelen daar zelf in detail in te duiken. Maar het ziet er zeker gedegen uit. Check zelf maar:
  http://www.rense.com/general96/role.html
  http://www.rense.com/general96/mh370rv.html
  http://www.express.co.uk/news/world/465557/Malaysian-plane-20-on-board-worked-for-ELECTRONIC-WARFARE-and-radar-defence-company

  Maleisië krijgt dezelfde behandeling als ieder land dat tegenstribbelt tegen de dwangbuis v/h ZionAmerikaanse Imperium (VN):
  Bush, Blair zijn veroordeeld voor oorlogsmisdaden (terecht natuurlijk
  http://nieuws.maleisie.be/2007/20070207_tribunaal_Maleisië_behandelt_klachten_tegen_wereldleiders.html
  https://www.globalpolicy.org/component/content/article/209/42930.html

  Libië, Syrië, Iran, Rusland, Venezuela – allen hadden het IMF niet nodig, nutsbedrijven waren dat nog, ze konden zichzelf goed redden. Dat tollereert de Wereldregering niet.

  Rutte c.s. doet ook precies wat de IMF (VN) blauwdruk voorschrijft. Belastingverlaging voor kapitaal en rijken, loonsverlaging, afbraak sociale verzekeringen, eroderen pensioenen, etc..
  We zijn blind en geconditioneerd tot individualisten – we zien het niet, en de samenhang is uit de samenleving. ’t is een ‘walk over’.

 5. Rt.com meldt:
  Russia worried Netherlands ignoring some MH17 fragments – spokesman
  Moscow is not satisfied with the course of investigation into the downing of Malaysia Airlines Flight MH17 in eastern Ukraine on July 17, Russian Foreign Ministry spokesman Aleksandr Lukashevich said Tuesday. Russia is also worried by the fact that authorities in the Netherlands are not interested in part of fragments of the crashed aircraft, he said, adding that some of these fragments bear traces of strike elements.

 6. tja, onaangetaste paspoorten zijn idd natuurlijk onmogelijk als het vliegtuig is neergeschoten en ontploft.
  1 grote toneelstuk. Wat ook precies de ware toedracht is geweest, het is allemaal massa manupilatie. En idd afstraffing en vrij baan maken in Oekraïne voor shell.

  1. Ik weet niet of onaangetaste paspoorten onmogelijk is. Als een mens van 100 meter naar beneden komt valt hij te pletter. Als een papiertje van 100 meter naar beneden komt….ja…dan denk ik dat dit niet echt te pletter valt.
   Ongeschonden…het is inderdaad raar, maar onmogelijk….dat durf ik in ieder geval niet met zekerheid te zeggen. Je mag je bedenkingen hebben, maar direct hieruit conclusies trekken….ik zou zeggen wees daar voorzichtig mee. En ik ben het met je eens, ook ik heb hierover mijn bedenkingen, ook over dit argument, maar het is wel het laatste argument waar ik over val, de rest is veel interessanter.
   Ik vind in ieder geval niet dat je deze paspoorten kan vergelijken met 9/11. Iets dat je soms ook leest. Dat was een heel ander verhaal. Dat was pas echt bizar, dit vind ik niet zo bizar.

  2. Paspoorten zitten in tassen en die kunnen een paspoort goed beschermen. Het vliegtuig is niet ontploft. Er was ook geen explosie of brand in de lucht..Bepaalde stukken branden NA het neer komen. Zeker niet alle stukken. En veel van de persoonlijke eigendommen zijn ook heel naar beneden gekomen….Kijk naar het aantal knuffels.

 7. Zie hier veel reacties voorbij komen over wat al lang bekend is en meer. Voor mensen die (echt) meer willen weten beveel ik onderstaande sites aan. Gebruik de zoekfunctie op MH17. Lees ook vooral de reacties daar, want velen kwamen/komen daar met waardevolle links.
  http://herstelderepubliek.wordpress.com/
  http://stickyleaks.wordpress.com/
  http://www.martinvrijland.nl/
  http://nodisinfo.com/
  http://www.metabunk.org/forums/flight-mh17.46/
  http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?73055-Malaysian-Plane-MH17-shot-down-with-over-295-on-board.-But-by-wh
  Voor FB liefhebbers: http://www.facebook.com/pages/MH17-False-Flag/604729309648126?fref=ts

  1. Hoi Anna, dit verhaal over de mogelijke dader deed mij gelijk denken aan de moord op JFK denken waar ook een zondebok naar voren werd gebracht. Waarom?
   Omdat ik ook hier op WTK destijds las, dat het hele gebeuren in scene is gezet. Brokstukken die er gewoon zijn geplaatst etc. Ik heb er ook helemaal geen tijd meer in gestopt sindsdien, dit viel me gewoon op. Het blijft voor mij een voorstelling op het wereld toneel. Vanaf de zijlijn valt het gewoon op dat het altijd speculatie blijft en dat er meerdere opties als (mogelijke) waarheid worden geschetst.
   Dat het een complot is, waar ook de Nederlandse regering meer van weet is natuurlijk voor een ieder die ook maar een beetje de berichten heeft gevolgd wel duidelijk. Het is ook niet zo moeilijk om te bedenken dat er veel geld & grote belangen mee gemoeid zijn.

 8. Ik zeg niet dat ik dit verhaal geloof. Maar ik zeg ook niet dat ik dit verhaal niet geloof. Ik weet het niet, maar wij hebben wel het recht dit soort informatie te krijgen. En Guido heeft gelijk. Het moet onderzocht worden. Zo simpel is het. Men hoeft ons niet te beschermen tegen valse informatie. Want de media heeft ook valse informatie gegeven omtrent de zogenaamde verijdelde aanslag. Men heeft het onderzocht en opgeklaard. Dat moet ook met dit soort informatie gebeuren. Het zou immers zomaar toch waar kunnen zijn.
  Dat is alles wat wij in principe vragen. Alle informatie serieus nemen en onderzoeken en uitsluiten.
  Maar als de helft van de informatie verzwegen wordt waarvan er zeker een aantal zeer relevant zijn heb ik daar niet zo’n goed vertrouwen in dat het onderzoek echt degelijk en onafhankelijk verloopt.

  1. Mee eens. Stel daadwerkelijk de vragen.
   Ook in de MSM.

   We zijn niet machteloos.

   Ik doe pogingen bij Trouw.
   Wie nog meer?

 9. Ik heb de link hiervan doorgestuurd naar The Saker (Vineyard of the Saker) in de hoop dat hij kan helpen met de vertaling. Hij spreekt Russisch zowel al Engels.

  1. Dit is nooit als zodanig verkocht. Het was gewoon een bericht op de tv in Rusland in het kader van waarheidsvinding en daar valt men nu over heen…pfff. Van daar komt tenminste nog iets, de VS is een grote smeerboel aan het verdraaien met de andere onderdanige landen. Verder is er ws van geen enkel land in Europa te verwachten dat ze met een keurig onderzoek komen.
   Duitsland met Merkel, waarvan ik nu weet dat ze tot 2099!!! onder de knoet van de VS(geallieerden)staan. Dus alle duitse media is goedgekeurd (gecenseerd) door de VS.
   http://ireport.cnn.com/docs/DOC-183232

 10. Hoe verdacht is het dat we niets van de zwarte dozen horen , daarop zal waarschijnlijk informatie staan die niet gehoord mag worden .

  Hier zijn de zwarte dozen juist voor om te bekijken wat er daadwerkelijk in de cockpit gebeurde , geen toeval naar mijn idee dat je van de inhoud niets hoort .

 11. CIA massamoord op 300 ongewapende burgers die dachten op vakantie te gaan. Hetzelfde als Joden die denken een douche tegen luizen te krijgen. Wij Nederlanders met onze corrupte vertegenwoordigers zijn nu zelf Joden vergassers geworden. Wij zijn allemaal totaal moreel corrupt.

  CIA massamoord. De CIA heeft deze massa moordaanslag weken zoniet maanden geoefend in simulatie computers om zoveel mogelijk fouten op te spoten. Het zou een Duits of Nederlands vliegtuig worden.

  Den Haag, CIA marionetten voor de IMF private bankiers van het financiele centrum Londen.

 12. Mensen laat je toch niet voor de gek houden!
  PvdA, CDA, CU, D66, VVD, Groen Links, allemaal partijen die in de top geinfitreerd zijn door CIA marionetten of door de CIA chanteerbare figuren. De CIA instaleert in Afghanistan pedofiele provincie bestuurders en pedofiele politiechefs. Dat de CIA dus over de hele wereld. Ook in Nederland. Pedofielen zijn maximaal chanteerbaar.
  Onze politieke top, onze juridische top, onze rechtelijke top, onze justitiele top zijn allemaal CHANTEERBARE figuren. Chanteerbaar voor de CIA. De CIA dient niet de Amerikanen maar de prive bankiers uit Londen.
  Het hele onderzoek naar MH17 zal daarom gedaan worden door tot op het bot corrupte Nederlanders. Joden vergassers.
  De thermonucleaire oorlog komt eraan. Deze sukkels met hun gebrekkige zelfbeheersing (waardoor ze chanteerbaar zijn) zien niet het grote plaatse waar ze deel van uit maken. Daar zijn ze te dom voor.

  https://www.youtube.com/watch?v=5hfEBupAeo4

  All Wars are Bankers wars

  Als de Russen, Koreanen, Iraniers en Chinezen maar weten op wie ze hun atoom-bommen moet gooien.

  Against war it pais te be prepared!
  An alliance with the powerfull is never to be trusted.
  Nations do not have friends, only interests.

  Mijn advies aan de nabestaanden: daag zo snel mogelijk iedereen in Nederland die betrokken is bij MH17 voor de rechter en laat ze verklaringen afleggen onder ede. Dat is het enige waar deze corrupte figuren gevoelig voor zijn. Verklaren onder ede bij de rechter. Stel ze hoofdelijk aansprakelijk!

  1. Genies of deaths, je bent er nog steeds 🙄
   Ik dacht je bent al lang in Scandinavië verstoppertje aan het spelen…
   Het is niets nieuws onder de zon, dat we door ziek, zwak en misselijke worden bestuurt. Verder je uitspraak ‘joden vergassers’ laat me ook herkennen dat je nog niet alles weet. Succes.

  2. Beste Monika,
   Ik ben met Noorwegen bezig.
   Ik heb een lijst met de adressen van 50 leegstaande boederijen in Noorwegen in mijn kladblok en ik heb 2 grote bestelbussen klaarstaan.
   Ik kan al mijn spullen en dieren binnen 1 uur inladen en vertrekken.
   Dus voor de korte termijn kloppen mijn plannen.
   Als er een thermo nucleaire oorlog is maak ik mij echt niet druk om het kopen van een boederij.
   Ook de Noorse staat bestaad dan niet meer als functionerende staat.
   Op de lange termijn ben ik geld voor een boerderij aan het regelen.
   Dat duur 1 jaar max denk ik.

  3. Hoi GoD, klinkt reuze spannend je geplante ‘uittocht’. Alleen wie rijdt de 2e bus, je alter ego? 😉

 13. mijn commentaar op Trouw, onder http://www.trouw.nl/tr/nl/6844/Rob-de-Wijk/article/detail/3804454/2014/12/05/Ontwrichting-Rusland-ligt-op-de-loer-met-dank-aan-Poetin.dhtml:

  ‘en die santies, ook Putins schuld?

  Wie heeft dan de MH17 neergeschoten?
  Was dat piloot Dmytro Yakatsust? In zijn oekrainse SU25 met staartnummer 8?
  http://tinyurl.com/lfkqchn

  Wat heeft de vluchtverkeersleider Anna Petrenko geweten en gezegd tegen de MH17 tijdens de laatste minuten van de vlucht?

  Welke journalist duikt er nu eens echt in?’

  Maar of deze geplaatst wordt…

 14. “Er is propaganda en er is propaganda.. Het onderstaande bericht over een zojuist verschenen spraakmakende documentaire, waarin de namen van de schuldigen en toedracht van de MH17-crash worden genoemd, kun je nauwelijks meer propaganda noemen..”

  Enkele dagen na 9/11 verschenen in alle kranten over de hele wereld foto’s en namen de daders van de aanslagen. Zelfs nadat uit een onderzoek van de BBC was gebleken dat een groot aantal van deze kapers nog gewoon in leven waren en niets met 9/11 te maken hadden, heeft dit niet of nauwelijks invloed gehad op de grote leugen van 9/11, die bij het grote publiek en de media nog steeds als waarheid geldt.

  Ik snap met de beste wil niet waarom wij zo onder de indruk zouden moeten zijn van deze Russische documentaire. Mijns inziens een niet heel bijzonder voorbeeld van typisch Russische propaganda.

  Illustratief in deze is misschien wel de reactie van een burger uit Moskou op de laatste “troonrede” van Poetin: “Het is weer net als in de oude Sovjettijd, als het in de krant staat zal het wel niet waar zijn”

  1. Het is aan U om uit al de gegevens Uw waarheid te cristaliseren, en wat Uw oma zij is helemaal waar, daarom werden de kranten gelezen om hun eigen gelijk weerspiegeld te zien, ook de Enkhuizer almanak vond gretig aftrek met zijn weersvoorspelling, maar buiten dat bestaat er ook nog een historische waarheid, De Turkse volkeren, gevolgt door Napoleon, daarna Hitler vielen Rusland binnen, ja en een medaille heeft twee kanten, maar ik geloof toch dat de USA-CIA-Mossad en anderen een groter kwaad vertegenwoordigen als het huidige Rusland.

 15. Waarom zou ik de Russen wel vertrouwen wat hun info betreft en de Oekrainers en Amerika niet. Ze hebben er allemaal belang bij om hun versies van hetgeen er gebeurd zou zijn te verdedigen. Zolang er geen onafhankelijk onderzoek gebeurt door de UN kun je overal vraagtekens achter zetten en zelfs als de UN het doet.Ik kan zo foto’s maken van kapotgeschoten vleugels; waaraan u als leek niet kunt zien dat het nep is. Mijn oma zei altijd: papier is geduldig; m.a.w. je kunt er alles op kwijt: waar en onwaar. TV en film is misschien nog “geduldiger” dan papier omdat het overtuigender lijkt.

  1. Tjarko.
   Als niets u kan overtuigen,hoe kan u dan ooit achter de ware toedracht komen?

  2. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.
   Als er een land is dat kinderen van Arabieren verkracht voor de ogen van hun ouders in de hoop dat ze anderen veraden. Zou u dan dat land of dat volk nog vertrouwen? Dat doen de Amerikanen in Irak. Abu Ghraib met hun CIA. Die verkrachten kleine kinderen voor hun ouders.
   De Amerikaanse senaat heeft in een besloten zitting die video beelden gezien. An alliance with the powerfull is never to be trusted.
   Amerikanen bezetten Nederland sinds de Duitse bezetting. Wij zijn nog steeds een bezet land.

  3. De foto’s van de vleugels zijn 99% zeker authentiek. Dat komt omdat ze komen uit de fotocollectie van Jeroen Akkermans, die als eerste westerse fotograaf na de crash ter plekke was. Er was dus nog geen tijd om gekke dingen te doen, te manipuleren, en men wist ook nog niet hoe men zaken kon gaan manipuleren.
   https://farm4.staticflickr.com/3840/14747431724_a561535908_m.jpg?rnd=0.86725097685121

   Jeroen Akkermans heeft overigens nog meer foto’s van de vleugel, vanuit andere hoek, die dit verhaal ondersteunen.

   Dus, het is moeilijk om dit soort feiten te blijven negeren.

 16. hier: http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3807920/2014/12/10/We-moeten-nu-vervolgen-tot-het-hoogste-niveau.dhtml

  heb ik net dit gepost: “@Sjangske; inderdaad, kijk naar Oekraine.
  Wat is er gebeurd op 2 mei in Odessa?
  Koenders subsidieert dit regime.

  En waarom staat er eigenlijk een Amerikaanse vlag op het gebouw van de geheime dienst in Oekraine? http://tinyurl.com/mzlb4k6

  Hebben ze daar de gesprekken tussen de verkeerstoren en de MH17? Waar zijn die dan? We willen heel graag horen wat vluchtverkeersleider Anna Petrenko heeft gezegd. Waar is zij nu trouwens? http://tinyurl.com/lfkqchn

  1. Ja Sun, je kan ook niet meer ‘verhapstukken’ dan je frequentie op dat moment toelaat 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.