Advertentie

Deel 2: E.T’s en hun boodschap aan ons mensen


Aarde was niet bedoeld als gevangenis en dat wij slaven zouden worden in ons eigen huis. Hoe vinden we onze weg hieruit? Allereerst via onszelf. Maar wat dacht je ervan als we hierbij worden geassisteerd door … buitenaardsen.  Steeds meer mensen ‘zien ze vliegen’ maar slechts enkelen snappen waarom. Niet alleen nucleaire dreigingen wekken hun interesse, ook wie wij zijn als universele wezens. Met wie zij zich meer verbonden voelen, dan andersom. Simpelweg omdat wij zijn vergeten wie we zijn.

Dat is dan ook één van de belangrijkste redenen dat ze hier zijn. Ze willen ons teruggeven aan onszelf, zodat we door kunnen met onze evolutie, die met man en macht wordt tegengewerkt door een relatief kleine club mensen.  Of moet ik zeggen: buitenaardsen? Want het lijkt erop alsof we allemaal buitenaards DNA hebben en onze oorsprong teruggaat tot diep in het heelal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Korte inleiding

Hun boodschap is unaniem: ‘Jullie zijn universele wezens met een ongekend potentieel.

Het wordt tijd dat jullie wakker worden en verantwoordelijkheid gaan nemen.’

In dit driedelige artikel laat ik Aardse ambassadeurs aan het woord: de Amerikanen Alex Collier en Barbara Marciniak en onze eigen Janosh. Mensen die in dit kleine wereldje hun sporen hebben verdiend en wereldwijd gerespecteerd worden. Respectievelijk staan ze in contact met afgezanten van de constellatie van Andromeda, het zevengesternte de Pleiaden en planeet Arcturius.

Hoewel ze als ras verschillend zijn, is hun boodschap unaniem: ‘Jullie zijn universele wezens met een ongekend potentieel. Het wordt tijd dat jullie wakker worden en verantwoordelijkheid gaan nemen.’

Barbara Marciniak
Barbara Marciniak

In dit tweede deel aan het woord: Barbara Marciniak, of beter gezegd: bewoners van de Pleïaden. De Pleiadiërs die zij channelt, bestaan uit een collectief van multi-dimensionale wezens van het Zevengesternte de Pleiaden. Zij spreken door Barabara sinds mei 1988.

De Pleiadianen zijn hier om de mensheid te assisteren bij onze spirituele transformatie in de jaren die komen, tot december 2012. Ik heb een aantal passages gebruikt uit de eerste hoofdstukken van het boek genaamd: ‘Brengers van de Dageraad’. Het hele boek is samengesteld uit materiaal dat Barbara tijdens meer dan 400 uur channeling ontving.

Hoewel ik me kan voorstellen dat dit artikel weerstand bij je oproept, raad ik je aan af te gaan op je eigen gevoel en je eigen onderscheidingsvermogen. EN: geloof alleen jezelf.

““““““““““““““““““““

Voltooiing betekent dat je begrijpt wie je bent

Wij zijn hier. Wij zijn de Pleiadiers, een collectief van energieën van de Pleiaden. We hebben een lange geschiedenis. Onze voorvaderen kwamen van een ander universum, dat voltooiing had bereikt. Een universum! Jullie werken gewoon op een planeet, die voltooiing nadert. En wij zijn hier om jullie met die taak te helpen. Deze voltooiing of transformatie is door velen al eeuwenlang aangekondigd. Het is een belangrijke tijd. Wat er nu op aarde gebeurt zal het hele universum raken.

Voltooiing betekent dat je begrijpt wie je bent. (…) Onze voorvaderen zijn ook jullie voorvaderen, en wij noemen jullie graag onze oude familie, wat jullie in feite ook zijn. onze voorvaderen gaven hun DNA aan de Oorspronkelijke Ontwerpers, en dit DNA werd deel van het DNA van het menselijk ras. Wij, Pleiadiërs komen uit jullie toekomst. (…)

Tijd, in jullie driedimensionale wereld, is een zeer slecht begrepen fenomeen: jullie geloven dat tijd wordt gemeten in minuten of graden. Tijd is veel uitgebreider dan jullie beseffen. Tijd, in werkelijkheid, codeert en speelt met informatie, en geeft daarbij de mogelijkheid in meerdere realiteiten tegelijk te zijn. (…)

Omdat geen enkele realiteit vaste vorm heeft, en omdat de toekomst niet vaststaat (het is slechts een aantal waarschijnlijkheden), zien we nu een kans om een positievere werkelijkheid voor de Aarde in te lassen. Wij willen weer licht aan deze planeet toevoegen en Aarde terugbrengen naar haar oorspronkelijke doel: een schitterende, intergalactische marktplaats voor informatie. (…) Deze verandering zal niet alleen de Aarde beroeren, ze zal jullie toekomst raken zowel als ons heden en het hele universum.

Je hoeft het je slechts te herinneren

Dit is groot nieuws! Jullie zijn op aarde op een plaats en in een tijd waarin evolutie op handen is. Er staat een grote sprong te wachten. Jullie zijn gekomen om daaraan deel te hebben, en jullie zijn niet alleen, want er komen nu vele energieën naar de Aarde om deel te nemen aan dit gigantische project. De Aarde wordt omgeven door moederschepen, die letterlijk dienen als energietransformatoren. Er komen lichtbundels naar Aarde van zeer oude sterrenstelsels, die al een eeuwigheid met jullie samenwerken. Deze informatiestralen worden op de planeet afgevuurd. Als deze informatie naar jullie toe wordt gestraald, moeten jullie fysiek in staat zijn deze te ontvangen, te transformeren, te bewaren en weer uit te stralen naar anderen.

Vele van jullie zullen telepathische verbindingen met deze moederschepen aangaan; dat zal zijn zoals het hebben van een eigen radiostation, waardoor je op elk moment zal kunnen afstemmen op een schat aan informatie. Dit is de evolutie van bovenbewustzijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je zo een wezen wordt, want dat ben je al! Je hoeft het je slechts te herinneren. (…)

Jullie zijn op aarde op een plaats en in een tijd waarin evolutie op handen is. Er staat een grote sprong te wachten.

Jullie zijn gekomen om daaraan deel te hebben, en jullie zijn niet alleen, want er komen nu vele energieën naar de Aarde om deel te nemen aan dit gigantische project.

Jullie evolueren nu in zo’n enorm versneld tempo, dat elk jaar van dit decennium gelijk staat aan 10 of meer jaren uit de vorige eeuw. (…) Er staat een overgang voor de deur: een verschuiving in dimensie, die de dichtheid van de derde dimensie zal verminderen, zodat je je naar hogere dimensies kunt begeven, waar het lichaam niet zo een vaste vorm heeft. (…) Diep in jezelf begraven liggen alle antwoorden.

De mensheid leert nu een enorme les

Semjase, een vrouwelijk wezen van de Pleiaden
Semjase, een vrouwelijk wezen van de Pleiaden

De mensheid leert nu een enorme les. Natuurlijk is deze les, het realiseren van jullie godheid, van jullie verbondenheid met Oorspronkelijke Schepper en met alles dat is. De les ligt in het besef dat alles met elkaar verbonden is en dat jullie deel zijn van het geheel.

Er bestaan massa’s beschavingen en maatschappijen in de oneindigheid van de ruimte, en deze beschavingen en maatschappijen zijn vanaf het allereerste begin, bij tussenpozen, op Aarde aanwezig geweest. het is niet zo dat alleen wij, de Pleiadiers, zijn gekomen om te helpen; wij zijn slechts één groepering van één sterrenstelsel. Er zijn velen, om vele redenen hierheen gereisd. De meeste buitenaardsen zijn hier voor jullie verheffing.

Sommige in jullie leefwereld denken dat wij hier zijn om angst te zaaien; wij zien dat anders. We willen niemand bang maken; we willen jullie slechts informatie geven over jullie realiteit. Licht is kennis, onwetendheid is duisternis. We willen dat jullie in het licht werken, niet in de duisternis. (…)

We geven jullie ons verhaal om jullie naar een hoger bewustzijn te voeren. We willen niet zeggen dat dit verhaal, en alleen deze versie, de waarheid is! Deze hele les is ontworpen met een groots doel voor ogen, en de verhalen die we jullie vertellen zitten zo in elkaar dat ze jullie naar een hoger plan van bewustzijn zullen voeren. Dat is onze bedoeling. (…)

Je zult merken dat jullie maatschappij heel knap ontworpen is om je weg te houden van de kennis van dit meest intieme, bevredigende en opwindende deel van jezelf. Als Hoeders van het Licht gaan jullie opties voor werkelijkheden scheppen en die naar het massabewustzijn van de planeet brengen. Jullie zullen dit bereiken door dit eerst voor jezelf te doen, het scheppen van een innerlijke vrede en een innerlijke liefde, door het accepteren en integreren, want je zult beseffen, dat dit precies de situaties zijn geweest die nodig waren om je te brengen naar deze laatste fase van het veranderen van licht. (…) Als je gaat leven naar eigen leiding en eigen durf, verandert alles volkomen.

Je zult merken dat jullie maatschappij heel knap ontworpen is om je weg te houden van de kennis van dit meest intieme, bevredigende en opwindende deel van jezelf. Als je gaat leven naar eigen leiding en eigen durf, verandert alles volkomen.

(…) Een deel van de stroefheid die je met anderen ervaart, komt omdat je op het pad van evolutie vooruit bent en vooruit brandt. Anderen vinden dit niet prettig, omdat zij niet geprogrammeerd om nu zo te reageren, zoals jij doet. Sommige mensen hebben hier helemaal geen programma voor. (…) Elke deelnemer is nodig, want hoe meer frequenties er op deze planeet zijn, hoe meer energie zich zal kunnen opbouwen om de oude frequentie te veranderen. Het lichaam van ieder die zich open heeft gesteld voor licht, wordt letterlijk geherstructureerd. (…)

Dat wat wetenschappers ‘junk-DNA’ noemen, heeft heel lang in je lichaam liggen sluimeren, en dat wordt nu geactiveerd. (…) Dit ontwakend DNA zal je in staat stellen je gezichtsvermogen te veranderen, je levensduur te verlengen en nog veel meer. (…)

Je kunt verwachten dat de veranderingen zichtbaar worden en dat je nieuwe capaciteiten ontwikkelt. Je zult automatisch dingen weten. (…) Niet alle mensen op de planeet maken op dit moment deze veranderingen door, want jullie zijn niet allemaal gecodeerd om precies in deze tijd te reageren. (…)

De emotionele snelweg

Nu wordt de hele planeet ondergedompeld in uitdijende werkelijkheden. Om in deze realiteiten binnen te gaan, zul je je eigen werkelijkheid eerst heel grondig moeten onderzoeken. (…) Jullie zullen de emotionele snelweg moeten gaan, want het menselijk lichaam drukt zich uit door emoties. Allereerst zul je emotionele snelwegen moeten openen naar gebieden, die je voor jezelf verborgen hebt gehouden in dit specifieke leven. (…) Als jij je huidige lichaam, je identiteit en je leven onderzoekt, doe het dan snel. Je hebt geen jaren de tijd om ze te bestuderen. (…) Het is van het grootste belang dat je je gaat herinneren wie je bent. Jullie zijn niet alleen. Je zou dit niet in je eentje kunnen klaren. (…) We kunnen het belang van deze tijd niet genoeg benadrukken en de opwinding en vreugde die zij belooft – als jullie maar bereid zijn te veranderen.

(…) Je hebt de volledige beheersing over alles. Totdat je dat ontdekt en het gelooft, zul je onderworpen zijn aan alles wat anderen van je willen in deze vrije-wil-zone. En in je onschuld ben je blootgesteld geweest aan beheersing van je DNA door anderen, aan beheersing van je intelligentie en van vele andere dingen.

Hier vind je deel 1 van deze serie

Advertentie

61 thoughts on “Deel 2: E.T’s en hun boodschap aan ons mensen

 1. Een deel van de stroefheid die je met anderen ervaart, komt omdat je op het pad van evolutie vooruit bent en vooruit brandt. Anderen vinden dit niet prettig, omdat zij niet geprogrammeerd om nu zo te reageren, zoals jij doet.
  Haha

 2. Ik geloof dat het David Icke was die over de channelings zei “De laatste zak kolen voor de pot met goud”
  ofterwijl de laatste misleiding voor de mens om de waarheid buiten zichzelf te zoeken.

  quote:
  “Aarde was niet bedoeld als gevangenis en dat wij slaven zouden worden in ons eigen huis. Hoe vinden we onze weg hieruit? Allereerst via onszelf. Maar wat dacht je ervan als we hierbij worden geassisteerd door … buitenaardsen.”

  Of in gewoon hollands laat je weer lijden als het schaap, nu niet door een elite maar door buitenaardsen.

  Als je ziet hoe de elite ons gemanipuleerd hebben dan kan ieder mens zich wel indenken dat die plannen elk menselijk brein te boven gaan, te geavanceerd, te uitgekiend, ze hebben hulp gekregen…
  waar vandaan blijft uiteraard de vraag…

  Ik laat iedereen in z’n waarde, iedereen moet geloven wat hij wil.
  Ik geloof in buitenaards leven, mijn hart zegt me echter dat die channelings onzin zijn.

 3. Spijker op de groene bemoeizuchtige manipulatieve buitenaardse kop “power-2d-people”

  Niet alles van boven is alleen maar goed; de Illuminatie heeft ons door diezelfde “service to self” buitenaardsen duizenden jaren lang bedrogen en onderdrukt en nu een beetje alleen maar een Halleluja verhaaltje???

  Dan maar gewoon ggristelijk, ik zie het verschil niet.

  Semjase lijkt zo inderdaad wel op een Hitler Jugend meisje

  En met wie had het SS Thule genootschap dan contact?!

  En met wie onderhandelde President Eisenhower dan om illegale superieure militaire technieken los te krijgen in ruil voor ongelimiteerde ontvoeringen van onschuldige onwetende schaapjes?! mensen?

  ik kan op zich zich wel geloven dat het verhaal van Billy Meyer oprecht is en dat Semjase “echt” is; MAAR toch is het dan wel heeeeel vreeemd verlopen met die plots afgebroken romance tussen Billy en Semjase; ineens valt Semjase op haar bevallige buitenaardse koppie en ineens moet ze met de ruimte ambulance vervoert worden naar een beschaving die gespecialiseerd is in hersen regeneratie en daardoor kan ze nooit meer op de koffie bij Billy komen; Jaaah Jaaaah; het klinkt allemaal nog niet zo zuiver deze getuigenis overlevering…

  En toch is het een lekker ding hoor die Semjase; alleen ik vraag me af of ze in het ‘echt’ ook zo empathisch en plezierig in de omgang is als wordt gesuggereerd…

  Hier de vooroorlogse Germaans Arische Blonde ‘Vrilerinnen’, Maria, Traute, Sigrun, Gudrun, Heike en medium Maria Orsic die na de oorlog ook plots mysterieus verdwenen zijn:
  http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_flyingobjects55.htm

 4. De inhoud van de channeling inspireert me, dank je wel voor het plaatsen van dit stuk. Ik haal er de boodschap uit juist meer naar je eigen hart te leven, je eigen leiding te volgen.
  Billy Meyer spreekt me niet aan, maar voor geinteresseerden misschien deze link:
  http://www.blossomgoodchild.nl klik dan op federation of light.

  groetjes Grace

 5. @Grace
  According to Goodchild, the channeled message included the remark, “We wish it to be understood that on the 14th day of your month of October in the year 2008 a craft of great size shall be visible within your skies. It shall be in the south of your hemisphere and it shall scan over many of your states.

  On 15 October, Goodchild closed her blog to the public. A public apology was issued the following day. Goodchild has since reopened her blog, but the posts relating to the predicted UFO appearance have been deleted.

  Oeps…

 6. Tja,

  Met dit soort berichten heb ik wel heel veel moeite hoor.

  Dit soort berichten doet mij bijna geloven dat er maar van alles klakkeloos op de site geknikkerd wordt, zou jammer zijn.

  Denk dat het krachtiger is als men toch wil weten om zo dicht mogelijk bij de feiten te blijven.

 7. Volgens mij houden ze er ook een andere kalender op na….en zolang het via mensen gechanneld wordt heb je nog altijd de kans dat het bewust of onbewust wordt de gemanipuleerd naar de ego van de “interpertor”. Als er wordt gesteld dat de nietziende mensen die er nog niet open voorstaan achter blijven….. dan zet ik toch wel grote vraagtekens??
  Moeten we dan de”rest”achter laten? Dat lijkt me niet de bedoeling. Laten we vooral onze intuitie spreken. Ook al komen ze bezoek om te helpen en misschien te manipuleren….Laten we dan vooral niet blindelings alles geloven! Give your self same credit…. Ik denk dat de veranderingen vanbinnen gebeuren. Laten we eerst elkaar wat meer begrijpen en uit de goot halen. In plaats van al onze aandacht naar buiten te richten moeten we toch eerst onze eigen zooi opruimen. We weten allemaal dat we niet alleen zijn… het is. Voordat we echt respect kunnen hebben voor buitenaardse moeten we toch echt wel eerst onvoorwaardelijk liefde en respect voor onze aarde en elkaar krijgen. Dan kunnen we ook niet meer gemanipuleerd worden….dan wordt… the root of any action…meteen duidelijk Lijkt meX

 8. Nu is het wachten op een wanttoknow avond met 20 euro entree, het niburu charlatan recept. Inspelen op andermans hoop op E.T en flink cashen.

  Als ze zich aan ons bekent zouden willen maken kiezen ze wel iemand met geloofwaardigheid. Of ze doen iets wat niet te ontkennen is.

  Wat is er gebeurd met de nuchtere Hollander…..

 9. Natuurlijk kun je het niet met de insteek en strekking van dit artikel eens zijn. Alle begrip. Maar er is ook in een voorgaand artikel duidelijk aangegeven dat ze ook ‘niet verifieerbare’ informatie aanbieden op deze site.
  Dat is dan toch een duidelijke zaak? Dit is zo’n artikel.
  Dus om dan om ‘feiten’ of zo te roepen lijkt me wat overbodig: Het is een kwestie van geloof en instelling/ervaringen.

  Tessa heeft na de start van deze site al heel snel kenbaar gemaakt dat ze graag in conclaaf wil over dit soort onderwerpen(linkend aan 5D, nieuw bewustzijn, weg van de dualiteit, etc.) met een publiek. Daarvoor wordt een zaal afgehuurd. En die huur moet dan betaald dus dat genereer je door entree te vragen, lijkt me volkomen normaal of je het nu wel of niet eens bent met de thema’s.
  Het is even wennen, ogenschijnlijk goed onderbouwde artikelen en dan dit tussendoor. Maar je kunt zelf kiezen wat je wilt lezen en voor waar aanneemt toch?
  Buiten dat: Als die Pleiadische schonen er allemaal zo uitzien als dat tekeningetje dan teken ik ervoor ;).

 10. En wat me persoonlijk flink tegenstaat aan dit soort materie is o.a.(Citaat uit artikel):
  ‘Een deel van de stroefheid die je met anderen ervaart, komt omdat je op het pad van evolutie vooruit bent en vooruit brandt. Anderen vinden dit niet prettig, omdat zij niet geprogrammeerd om nu zo te reageren, zoals jij doet.’

  Oeiiii. Dat vind ik een uiterst dualistische en dubieuze stelling. Het impliceert dat als je hier voor openstaat en/of in geloofd, jou ‘evolutie’ ernstig sneller gaat dan mening ander. Dat vind ik jezelf boven de massa stellen, net zoiets als het gros van de mensen ‘sheeple’ noemen en ‘niet wakker’. Het komt erg denigrerend en badinerend over. Als ‘dit is de waarheid en niet anders’. En dat vind ik een erg vreemde zaak en uitspraak voor een ‘spiritueel gevorderd wezen van de Pleiaden’.

 11. @mosselman
  “Het is een kwestie van geloof en instelling/ervaringen”

  Ik mag dan aannemen dat dit artikel niet geplaatst is om alleen steunbetuigingen te genereren? En ook bedoeld om je eigen overtuigingen verder uit te diepen, tja, ook met feiten… Zoals de schimmige rol van nazi figuren. Toch?

 12. Lieve reasonable, met alle respect, maar waarom zou je je druk maken over hetgeen je hier wordt aangeboden. Hoe kom je hier, terwijl je nog zo 3d-mindend bent. Misschien een mentale strijd. Je gelooft toch niet helemaal in de poppenkast die je altijd is voorgeschoteld. Of struin je alle websites af om dwars te liggen. Dan: gebruik je talenten voor een lagere trillingsfrequentie of lounge lekker weg met all dat niet is. De nuchtere Hollander bestaat niet, kijk maar eens over je schutting. Veel liefs!

 13. En lilith je hebt dan de naam van de tweede Eva jeweetwel de vrouw van Adam maar je gedraagt je er niet naar geef ons dan een antwoord als je zo wijs bent! Ik zit te wachten op je antwoord !
  Met alle respect overigens !

  Pietje

 14. @truthseeker. Nee hoor, op de website van Blossom Goodchild is alles nog gewoon te vinden. Ook alle informatie voor en rondom 14 oktober staat nog gewoon op de site, volg de link maar die ik eerder heb genoemd. Of je volgt m niet als je er niets mee hebt, ook goed.
  Ik haal uit de channelings wat ik inspirerend vind en laat de rest voor wat t is. Dat doe ik ook met wat ik hoor van mensen om me heen, wat ik lees in artikelen en wat uit de wetenschap komt. Waarom zou ik gechannelde informatie buitensluiten puur op basis van wat anderen als geloofwaardig (of niet) bestempelen? Ik benader het liever vanuit mijn eigen intuitie en sta dus open voor van alles, maar neem het niet kritiekloos aan.
  hartelijke groet, Grace

 15. @Grace, dat is je goed recht hoor.

  Maar wat ik wel gevaarlijk vind aan dit soort informatie op een bewustmakende site als deze is dat de mensen die er net achter komen wat er gaande is in de wereld meteen afhaken bij het lezen van zo’n stuk, en vervolgens alles met bewustmakend nieuws voor zichzelf bestempelen als zweverige prietpraat.
  En dan wordt het hele doel van deze site teniet gedaan in mijn ogen.

 16. Ik geloof wat er in dit artikel staat en als Tessa dergelijke artikelen wil plaatsen kun je daar weinig aan doen. Harde woorden zijn niet nodig over zulke artikelen. Als mensen het nog te zweverig vinden hoeven ze het echt niet te lezen. Dan komt dat misschien later wel. Iedereen mag zijn of haar mening geven maar doe dat netjes. Gepraat dat mensen dit onzin vinden met dergelijk woorden, of dat mensen zeggen dat anderen in hun 3d wereld blijven leven is helemaal niet nodig. Vertel rustig wat je vindt en natuurlijk waarom, maar doe dat niet opzettelijk op een kwetsende manier. En de ander moet daar begrijpelijk op reageren, ook al ben je het er niet mee eens. Probeer de ander niet te overtroeven met wat jij vindt, denk aan een wederzijdse win situatie.

  Met vriendelijke groeten
  Jorn

 17. @ Droppie die zei

  Toch eens kijken of ik nog terug kan vinden waar verteld werd dat Hitler ook iets had met die Pleiadiërs. Waar dan zijn voorliefde voor blanke blonde mensjes vandaan zou komen.

  A Ha…Nu weten we waarom perse Wilders blond wil zijn.

 18. @ lilith

  Ik probeer jullie te behoeden voor massa psychose aangezien de meesten al in een vergevorderd stadium zijn.

  Ik bezig alleen logica en bestrijd mensen die dat principe niet erkennen.

  En over geloof maakt meer stuk dan je lief is 😀

 19. Nou ja zweverig of niet.
  Vind het op zich goed dat er informatie gedeeld wordt.

  Maar ja, net als met het gewone nieuws moet je filteren en bekijken wat je praktisch gezien soms als waar aan moet nemen.

  Mijn grootste zorg met dit soort berichten vanuit een medium is de medium zelf.

  Mijn vriendin is op een gegeven moment in aanraking gekomen met een medium. En van daaruit weer met andere mediums (schrijf je dat zo?). Ook ik heb er mee gesproken omdat ik het ongelovelijk interessant vindt. Maar met het eerste gesprek zag ik al dat er gegooid werd met algemene waarheden, het proberen oppikken van lichamelijke signalen om te gebruiken en je te overtuigen. Ook zichzelf tegenspreken. En hele kuddes mensen lopen hier achteraan, dat stoort me.

  Maar dat zijn mijn eigen ervaringen en ben dus huiverig als verhalen zoals hierboven staat.
  Want de manier van schrijven doet persoonlijk mijn haren recht overeind staan.

  Artikel leunt op hoop, ontevredenheid en algemene waarheden.

  Maar nogmaals, dat is mijn eigen mening en ik probeer dit echt niet aan anderen op te dringen.

  Wellicht ben ik gekleurd door mijn eigen ervaringen maar let op met wat je leest, dat is mijn gechannelde boodschap.

  Mensen willen graag verandering en een betere wereld, er zijn genoeg mensen die daar gebruik van willen maken.

 20. @sebastiaan Ik vind dit heel goed gezegd, want je hebt ze er inderdaad tussen zitten. Misschien dat het inderdaad teveel mensen afschrikt. Aan de andere kant als je het gaat filteren kan het zo zijn dat de boodschap weer niet goed overkomt. Het komt eigenlijk neer op keuzes maken en wat de ontvanger er van vindt. Er kunnen mensen zijn die dit afwijzen daardoor, anderen die hier niks mee hebben vinden dit juist prettig omdat het direct is.

  met vriendelijk groeten
  Jorn

 21. Toch geloof ik in de mogelijkheid van telepathisch contact.
  Zoals bijv. het verhaal van dr. Steven Greer(initiator Disclosure Project). Hij kwam jaren na het rationele Disclosure Project met zijn persoonlijke verhaal en dat betrof onder andere ontmoetingen via uittredingen /telepathisch contact. Hij geeft trainingen aan mensen hoe dat te doen. Bij deze een link naar een recent resultaat van een dergelijke training. Ook verteld hij dat er onlangs weer intensief contact is geweest met 1 van de G7 landen ivm Disclosure. Er schijnt een land te staan trappelen om het naar buiten te brengen…Maar goed, men was met een groepssessie bezig. En toen(luister deel 1 van het radio interview op youtube):

  Amazing UFO Contact by Greer and CSETI Part1
  http://www.youtube.com/watch?v=YwIGYtIzdOk

 22. Aan de comments te zien is het duidelijk; verandering wekt weerstand op. Ga op je gevoel af en neem alle informatie voor kennisgeving aan. En wat waar is voor jou komt vanzelf naar je toe. Focus jezelf op positiviteit, de rest is verlies van energie. Wees en voel.

  Verder nog dit. Om spiritueel te kunnen zijn moet je met je beide benen op de grond staan, dus zweven is een totaal verkeerde metafoor wat mij betreft.

 23. Ik ben er van overtuigd dat er goede mediums bestaan hier op aarde, ik ben ervan overtuigd dat er goedaardige buitenaardse beschavingen bestaan, ik ben er van overtuigd dat wij op aarde het verschil tussen goed en slecht, donker en licht te vaak niet goed kunnen onderscheiden omdat het “kwaad” ons geniaal zo geprogrammeerd heeft dat we denken dat dat niet echt kan bestaan (dat noemen we dan “wetenschappelijk denken”); ik ben er van overtuigd dat Tessa een bepaalde missie heeft en dat ze die op een voor ons misschien onnavolgbare manier nog waar gaat maken ook!

  ik ben op m’n best als ik mezelf verbaas over wat ik nu weer opgeschreven heb; goh ik wist niet eens dat ik dit weet! zo lees ik m’n eigen stukkie vaak tig keer over en verbaas me dan telkens over mezelf (ook een soort mediumschap misschien; of een ras-autist dat kan natuurlijk ook) helaas moet ik zelf eerst altijd door het donkerste scenario heen voordat ik me kan openstellen voor wat positievers en lichts…

  maar als die buitenaardse Antichrist wel bestaat en de boel gaat beduvelen met z’n Blue Beam Project; dan hoop ik wel dat we er even op tijd doorheen prikken; alles wat zich zo opzichtig lief, mooi en poezelig voor doet zo als bijvoorbeeld dat roosje-good-child medium; m’n haren gaan recht overeind staan bij die naam alleen al; alleen al die naam associeer ik met zieke gedeformeerde occulte rituele Illuminatie geesten….

 24. Net als religie.

  Gelovigen gaan heel ver met je mee tot op het punt dat het lastig wordt en dan is het: “maar dat geloof ik” en daarmee is dan de kous afgedaan.

  Net als bovenstaand verhaal, ben ervan overtuigd maar ja je kunt net als geloof dit niet hardmaken.

  Daarmee zeg ik niet dat het niet zo hoeft te zijn, helemaal niet.

  Maar ja, ik ben een gevoelsmens en weet dat het verdomd verraderlijk kan zijn.

  Dus errr wat wil ik hier eigenlijk mee zeggen?

  Ow ja, wij zijn een jong en groeiend ras/volk, we weten nog zoveel niet. Laten we uitkijken dat we geen kralen en spiegels te zien krijgen en daardoor besodermieterd worden.

  Sterker nog wie weet worden de mediums als ze oprecht zijn wel gefopt. Wie weet zijn de mogelijk goede aliens/beings wel de slechte.

  Mijn gevoel zegt dat er grote veranderingen op komst zijn.

  Mijn verstand zegt dat mijn gevoel getriggerd wordt door wat ik lees/hoor/zie, de verbanden die ik leg en de hoop op veranderingen ten goede.

  Dus ja,
  Praktisch gezien hanteer ik maar mijn verstand en hou een open mind.

  Wees voorzichtig!

 25. Ik denk dat hier meer aan de hand is dan een goed bedoelde boodschap van buitenaardse maw manipulatie. @ reasonable: het is echt kortzichtig om te denken dat niburu het om het geld doet, een website en een paar bijeenkomsten in de maand levert voor hen nauwelijks genoeg geld op om van rond te komen. Geloof me als ik zeg dat ze een goede bedoeling hebben. Dat ze wellicht niet de juiste benadering hanteren is een tweede

 26. @Evert; Niburu heeft zeker goede intenties, de kerk ook trouwens, maar wat zegt dat?

  maar ik mag graag de laatste nieuwtjes lezen hoor op het alternatieve persbureau Niburu en ook hier op Want to know.

  verder is er natuurlijk overal veel manipulatie en ruis waar je alert op moet zijn; ik heb ook m’n eigen persoonlijke drama bagage die je toch overal mee naar toe zeult; ook zeker (juist) in een stukje tekst proef je dat altijd; hier nog 1 van de vele interventie mogelijkheden van de “Dark Side” waar bijna niemand bij stil staat;

  Quote:

  “Alien Interference in Human Love Relationships:

  * Aliens setting up two targeted partners
  * Aliens breaking up and/or disrupting a love relationship
  * Human/Military setting up or breaking up two “abductees or milabs”
  * Unseen cult influences to set up/arrange a relationship or marriage”

  http://www.alienlovebite.com/

 27. Beste Pietje,

  Lilith was de eerste vrouw van Adam!
  Zij wilde gelijkwaardigheid, maar Adam niet, dus ging ze. Vervolgens zeurde Adam bij god dat ‘ie zo alleen was en god nam een rib en maakte de volgzame Eva.

 28. @HyperAlert
  Posting 18.18. Heftug. Je hoeft niet alles zomaar aan te nemen wat hier staat.
  Toch geeft het voor mij maar weer eens aan dat het in je eigen kracht staan, de enige weg is.

 29. Leuk om te weten dat ze nu ook internet aanbieden in de van mesdag kliniek, vermoed ook dat de helft van de reacties hier daar vandaan komen. redactie waarschijnlijk ook.

 30. @reasonable
  Nou vraag ik me af waarom je nou zo’n reactie plaatst. Ik vindt het echt niet netjes en totaal niet nodig. Je schiet er niks mee op en je zorgt dat discussies alleen maar uitlopen op ruzies. Hou iedereen even in zijn waarde zou ik zegggen.

 31. @reasonable

  Jorn heeft een punt 🙂

  Kom maar met je killerargumentatie reasonable, daar hebben we echt wat aan.

  Niet zoals kleine kinderen te werk zou ik zeggen, het met woorden niet kunnen winnen, dan maar slaan.

 32. Ik heb zelf alle boeken van Barbara Maciniak. Echt een aanrader als je letterlijkt wilt weten wat ser zich afspeelt! En je dit is de pure waarheid. Wat wij nu zien is de illusie maar we zijn ook nog niet in staat om de totale werkelijkleid te kunnen bevatten. Geloof wat je gelooft, denk wat je denkt, wees het er mee eens of oneens. Dit maakt allemaal niet uit en dit is objectief gezien.

  Het beste allemaal en nog veel succes met de echte waarheid te ontdekken. “Dingen” gaan spoedig gebeuren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.