Advertentie

dr. Fauci ontmaskerd: Leugens en dubbele agenda..!*

dr. Fauci ontmaskerd:

Leugens en de dubbele agenda..!

2024 © WantToKnow.nl/be

*
Het is de fameuze dr. Anthony Fauci die op dit moment bijna in z’n nakie staat; alles wat hij beweerde, de afgelopen jaren, inzake de Covid-19 zaken, blijken misleidingen te zijn, uit leugens te bestaan en te duiden op een DUBBELE AGENDA als motief.. Waarom financierde Fauci als grootste gezondheidsautoriteit in de VS, het zogeheten en heftige omstreden ‘Gain-of-Function’-onderzoek? Ondanks uitdrukkelijk verbod van de ’toch al dubieuze’ president Barack Obama..

‘Gain of function’ is medisch onderzoek dat een organisme genetisch verandert, op een dusdanige manier, dat de biologische functies van genproducten worden aangepast naar wens van deze kan veranderen. Zoals een gewijzigde ziektegraad of overdraagbaarheid /gastheerbereik inhouden (bijv. soorten gastheren die een micro-organisme kan infecteren).

Je kunt HIER op de site veel lezen over de samenwerking van Fauci’s organisaties met de Chinezen in het biolab in Wuhan, preciés dáár waar de plandemie ‘uitbrak’.. Vanaf het begin is Fauci de spin-in-het-web geweest van deze wereldwijde mis-leidingen. Ondanks het verbod dat president Barack Obama had afgekondigde tegen het ‘gain-of-function’-onderzoek, is dr. Fauci -in ieder geval als eindverantwoordelijke- doorgegaan met dit type onderzoek.

Wat we doen hieronder, is jou zélf laten bepalen wat je hierover van belang vindt om tot je te nemen. Het laatste woord is uiteraard over deze zaak nog niet gezegd, integendeel, de eerste kaart in het kaartenhuis van bedrog, misleiding en fraude, is gevallen; het kaartenhuis staat op instorten..!! En ja, dan volgt -zoals bij een kaartenhuis- de rest vanzelf; door de ‘zwaartekracht’ die we hier als ‘WAARHEID’ willen duiden.

Kijk eerst naar een verhoor door senator dr. Rand Paul van ’the doctor’, Anthony Fauci over het SARS-virus en natuurlijk de Covid-19-ontwikkelingen; besef dat dit verhoor een jaar geleden plaats vond. Kijk naar de gladde wijze waarop Fauci een ‘schone lei’ probeert te presenteren..

Kijk, dan is er nu, mei 2024, de eerste verklaring van een hoge Fauci-medewerker, die de leugens van Fauci onthult. Uit de verklaring blijkt overduidelijk, dat Fauci wel degelijk het groene sein heeft gegeven (of het rode sein niet!) inzake dit type onderzoek en de samenwerking met de Chinezen in Wuhan..

Deze eerste verklaring komt van Lawrence Tabak, hoofd adjunct-directeur van de National Institutes of Health (NIH), die afgelopen week in het Congres heeft toegegeven dat Amerikaanse belastingbetalers in de maanden en jaren voorafgaand aan de COVID-19 pandemie ‘gain-of-function’-onderzoek hebben gefinancierd aan het Wuhan Institute of Virology in China.

Republikein Debbie Lesko van de Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic, vraagt aan Lawrence Tabak:

“Dr. Tabak, heeft het NIH ‘gain-of-function’-onderzoek gefinancierd bij het Wuhan Institute of Virology via (de in Manhattan gevestigde non-profit) EcoHealth (Alliance)?”.

Het antwoord van Tabak laat aan duidelijkheid niet veel te wensen over:

“Dat hangt af van je definitie van ‘gain-of-function’ onderzoek. Als je het hebt over de algemene term, ja, dat hebben we gedaan.

Ongelooflijk deze reactie, die wordt gedaan, na meer dan vier jaar van ontwijkingen door federale volksgezondheidsfunctionarissen, waaronder deze meneer Tabak zélf, maar vooral voormalig directeur Dr. Anthony Fauci van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID). Het gaat over de essentie van het onderzoek, om controversiële onderzoekspraktijken toe te passen, waarbij virussen worden gemodificeerd om ze besmettelijker te maken.

Het Erasmus Medisch Centrum (EMC) is/was hierbij de HANDLANGER (GEWEEST)…
We schreven HIER op de site al over de hand-en-spandiensten die het Erasmus Medisch Centrum (EMC) heeft geboden aan deze samenwerking tussen de Amerikanen en Chinezen. Deze inspanningen leverde hoofd-onderzoeker Dr. Ron Fouchier in ieder geval een stevige map met patenten op.. Onderzoek zal ongetwijfeld uitwijzen, hoeveel financiële rijkdom hij en zijn afdeling (waaronder ene Marion Koopmans) hebben kunnen vergaren uit deze patenten..!!

300 Pages of Emails Leave No Doubt (kijk op Twitter)

How was it possible that Dr. Fauci was able to murder so many people? (Twitter)

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.