Enige gezondheidstips van Dhr. K. Neel..


Er zijn mensen die zich vergapen aan de ontdekkingen van de moderne medische wetenschap in het algemeen, en het ‘prachtige’ werk van de farmaceutische INDUSTRIE in het bijzonder. Wat zij al niet voor elkaar krijgen. We schijnen daarbij te vergeten, dat zowel de medische wetenschap áls de chemische farmacie, zich in bijna alle gevallen baseren op natuurlijke processen.. Processen die al eeuwen en eeuwen oud én bekend zijn..!

Hoe is het dan mogelijk dat we toch de scheiding zo heftig maken tussen ‘regulier’ en ‘alternatief’..? Want liggen ze niet gewoon in elkaars verlengde?
En is die scheiding niet gewoon een spiegel van onze duale geest, die het ‘makkelijk’ vindt om in vakjes te denken en dan pas naar de inhoud kijkt..? Dát hoort bij alternatief en is daarom sussemmeso. E
n dít is regulier en daardoor dittemmedat.. Hoe mooi is het niet om de natuurgeneesWIJZEN van vroeger niet te vergeten en gewoon weer eens te raadplegen.

Kwakzalverij..?
Het is ook heel grappig natuurlijk hoe hier op de site in de reacties vaak het duale karakter van alternatief en regulier, goed of slecht, wordt bevochten. Alsof het een wedstrijd is.. Waar eindigt kwakzalverij en begint het onvatbare van de essentie van heling..? Waar eindigt de chemische reikwijdte van Big Pharma en horen we weer de essentiële roep van de natuur?

Even terug weer naar de basis.
Honing en kaneel.. Hoeveel van dit soort huis-, tuin- en keukentips zijn er wel niet, die ons gewoon van de meest basale klachten af kunnen helpen. BEWEZEN! Kijk bijvooorbeeld ook eens naar het eerder geplaatste artikel hier op de site over zoiets simpels als de UI.. Een volwaardig plantaardig medicijn. Preventief én genezend. (HIER).
Maar voor nu even naar Honing én kaneel. (En ga nu niet naar het bewijsje-voor-het-lijstje vragen..!)

~~~~~~~~~~~

Honing en Kaneel

Ik wed dat de farmaceutische industrie niet wil dat dit de ronde doet. De eenvoud waarmee natuurlijke middelen ons  lichaam weldadig kunnen genezen, wordt té vaak over het hoofd gezien. Neem nou eens gewoon Honing en Kaneel. En neem nou ook eens de feiten..

Feiten over Honing en Kaneel

Ontdekt is dat een mengsel van honing en kaneel veel kwalen kan genezen. Honing wordt geproduceerd in de meeste landen van de wereld. Hedendaagse wetenschappers accepteren honing ook als een “wonderolie” (heel effectief) voor alle soorten kwalen.

Honing kan gebruikt worden zonder enige bijwerking bij iedere soort ziekte. Hedendaagse wetenschap zegt dat zelfs, omdat honing zoet is, als het als medicijn ingenomen wordt in de juiste dosering, het diabetes patiënten niet schaadt. (Dat moet je wel even uitzoeken…winny)

Weekly World News, een Canadees tijdschrift, heeft gaf op 17 januari 1995 een lijst van kwalen/ziektes op, die genezen kunnen worden door honing en kaneel zoals dat door westerse wetenschappers werd onderzocht. Hier volgt dit lijstje:

HARTKWALEN:

Maak een pasta van honing en kaneelpoeder, doe dat op brood in plaats van jam en eet het regelmatig als ontbijt. Het vermindert de cholesterol in de arteriën en redt de patiënt van een hartaanval. En voor degenen die al een aanval kregen, als zij dit proces dagelijks volgen, worden ze mijlen ver gehouden van de volgende aanval. Regelmatig gebruik van dit proces bevrijdt je van ademnood en het versterkt de hartslag.

In Amerika en Canada hebben diverse verzorgingshuizen succesvol patiënten behandeld en ontdekten dat als je ouder wordt, de arteries en aderen hun flexibiliteit verliezen en verstoppen; maar dat honing en kaneel de arteries en aderen her-vitaliseren.

ARTRITIS:

Artritis patiënten kunnen dagelijks, ‘s morgens en ‘s avonds een kop heet water met twee lepels honing en een theelepeltje kaneelpoeder drinken. Als dat regelmatig wordt ingenomen kan zelfs chronische artritis worden genezen. In een recent research uitgevoerd op de Universiteit van Kopenhagen, werd ontdekt dat als de doktoren hun patiënten behandelden met een mengsel van een lepel honing en een halve theelepel kaneelpoeder voor het ontbijt, ze binnen een week ontdekten dat van 200 mensen die zo behandeld waren, praktisch 73 mensen totaal verlost waren van pijn en binnen een maand konden de meeste patiënten die door de artritis niet konden lopen of zich voortbewegen beginnen te lopen zonder pijn.

BLAAS INFECTIES:

Neem twee theelepels kaneelpoeder en een theelepel(of lepel?) honing in een glas lauwwarm water en drink het. Dit vernietigt de bacillen in de blaas.

CHOLESTEROL:

Twee lepels honing en drie theelepels kaneelpoeder gemengd in een kop theewater, aan een cholesterol patiënt gegeven, en men ontdekte dat het cholesterolniveau in het bloed tien procent minder was, binnen twee uren.

En zoals genoemd bij artritis patiënten, als je dit drie keer daags doet, wordt iedere chronische cholesterol genezen. Volgens informatie die kwam uit dat Blad kan zuivere honing, dagelijks bij voedsel ingenomen, klachten van cholesterol wegnemen.

VERKOUDHEDEN:

Zij die lijden aan gewone of ernstige verkoudheid kan drie dagenlang, dagelijks dus, een lepel lauwwarme honing innemen met ¼ lepel kaneelpoeder. Dit proces zal de meeste chronische hoest, verkoudheid genezen, en de sinussen schoonmaken.

MAAG DIE VAN STREEK IS:

Honing ingenomen met kaneelpoeder geneest maagpijn en reinigt maagzweren vanaf hun wortel.

GAS:

Volgens studies die in India en Japan gedaan zijn, is onthuld dat als honing met kaneelpoeder wordt ingenomen, de maag vrij wordt van gassen.

IMMUUN SYSTEEM:

Dagelijks gebruik van honing en kaneelpoeder versterkt het immuun stelsel en beschermt het lichaam tegen bacteriële en virale aanvallen. Wetenschappers hebben uitgevonden dat honing diverse vitamines en ijzer bevat in grote hoeveelheden. Constant gebruik van honing versterkt de witte bloedlichaampjes om tegen bacteriële en virale ziekten te vechten.

INDIGESTIE:

Kaneelpoeder dat op twee theelepels honing wordt gestrooid en voor het eten ingenomen, verlicht zuurheid verteert de zwaarste maaltijden.

INFLUENZA : GRIEP:

Een wetenschapper in Spanje heeft bewezen dat honing een natuurlijk ingrediënt bevat die influenza bacillen doodt en de patiënt redt van de griep….

LANG LEVEN:

Thee gemaakt met honing en kaneelpoeder, indien regelmatig ingenomen, houdt de verwoestingen tegen van ouder worden. Neem vier lepels honing, een lepel kaneelpoeder, en drie kopjes water en maak er thee van. Drink een kwart kop drie of vier maal per dag. Het houdt de huid fris en zacht en houdt veroudering tegen. De levensspanne neemt toe en zelfs een 100 jarige, begint karweitjes van een 20 jarige uit te voeren.

PUISTJES:

Drie lepels honing en een theelepel kaneelpoeder pasta. Breng dit aan op de puistjes voordat je gaat slapen en was het de volgende dag met warm water af. Als je dit twee weken dagelijks doet, haalt het de puistjes af van de wortel.

HUIDINFECTIES:

Leg honing en kaneelpoeder in gelijke delen op de aangedane plekken, dit heelt eczeem, ringworm en alle soorten huid infecties.

GEWICHT VERLIEZEN:

Dagelijks ’s morgens een half uur voor het ontbijt op een lege maag, en ’s nachts voor het slapen, drink dan honing en kaneel in een kop water gekookt. Als je dit regelmatig gebruikt reduceert het het gewicht van zelfs de meest dikke persoon. Dus, het regelmatig drinken van dit mengsel laat het vet zich niet opbouwen in het lichaam, zelfs als de persoon een dieet met een hoog aantal calorieën gebruikt.

VERMOEIDHEID:

Recente studies hebben laten zien dat suiker die in honing zit eerder behulpzaam dan nadelig is voor de sterkte van het lichaam. Oudere mensen die honing en kaneel innemen in gelijke delen, zijn alerter en flexibeler. Dr. Milton die hiernaar onderzoek heeft gedaan, zegt dat een halve lepel honing in een glas water en besprenkeld met kaneelpoeder, dagelijks ingenomen na het poetsen en in de middag om ongeveer 03:00 uur als de vitaliteit van het lichaam begint te verminderen, dan neemt de vitaliteit van het lichaam binnen een week toe.

SLECHTE ADEMHALING:

Mensen uit Zuid Amerika gorgelen als eerste in de morgen met een theelepel honing en kaneelpoeder die in heet water gemengd zijn, dus blijft hun adem de hele dag door fris.

Advertentie

45 thoughts on “Enige gezondheidstips van Dhr. K. Neel..

 1. Honing+ Kaneel.
  Ik meng Acacia honing met ceylon
  kaneel poeder.
  IK denk dat thee te warm is
  en te veel goede dibgen verloren gaan.
  Mijn vraag hoeveel in gram moet een
  mannelijke volwassene in nemen per dag ?
  Graag met dank een antwoord.

  Tsafke

 2. Wat wordt bij vermoeidheid bedoeld met na poetsen?Tandenpoetsen?
  halve lepel is het eetlepel in glas water is het warm water besprenkeld met kaneel hoeveel?
  Kan het ook later dan 3u.Mijn vermoeidheid begint omstreeks 19.00 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *