Advertentie

Zo behandelt politiek ‘ON’-omroep én Arnold Karskens…!


x

Zo behandelt politiek omroep ‘ON’
én Arnold Karskens…!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

De mensen achter Ongehoord Nederland’, de nieuwe omroep die binnen ruim één maand het (al dan niet virtuele) levenslicht zag, zijn kennelijk een regelrecht bedreiging voor de ‘powers that be’ in Nederland. Dat is niet in de laatste plaats gelegen in het feit, dat de respectabele (oorlogs-)journalist Arnold Karskens een niet-aflatende kruistocht tegen het vlaggenschip van de NPO aan het voeren is, namelijk de NOS en specifieker, tegen het NOS-journaal, waarvan Marcel Gelauf hoofdredacteur is. Over de strapatzen van deze ‘journalist’ schreven we al eens, in het kader van de ‘hetze’-tegen-Poetin, die Gelauff kennelijk wil voeren.

Dat ging over leugens in het 8-uur journaal, waarvoor Gelauff later ‘excuses’ aanbood via Twitter.. Met de bizarre woorden ‘dat was niet handig van ons’.. (M.a.w. we hadden het slimmer moeten aanpakken…!) Kijk, in relatie tot de genoemde kruistocht van Karskens tegen de NOS, eens naar dit artikel HIER op de site, waarin we deze kruistocht van Arnold tegen het NOS-journaal al ruim aandacht gaven. Maar, zoals je waarschijnlijk weet, heeft Arnold Karskens er zijn buik van vol. Tenminste, als je aangifte gaat doen tegen de NOS in het algemeen en het NOS-journaal in het bijzonder, dan doe je dat niet zomaar, toch?

In dit interview kun je de toelichting van Arnold Karskens horen op zijn presentatie inzake het in de ban doen van met name het NOS-journaal.

Hoe is het mogelijk. De bange manipulaties van minister Arie Slob…!
Tussen neus en lippen vertelde woensdagavond 11 december 2019 minister Arie Slob van Basis- en Voorgezet Onderwijs en Media, in de Tweede Kamer (in een volkomen lege Kamerzaal, met maar één aangekondigde  spreker, Martin Bosma, die het debat had aangevraagd, dat de ‘peildatum’ met een jaar verschoven was.  Peildatum? Wat is dat zul je misschien zeggen. Nou, die peildatum is dus heel belangrijk. De peildatum is namelijk de datum waarop de omroepen, maar ook de aspirant omroepen, zoals ON! hun ledenaantal moeten indienen bij de overheid.

De peildatum stond op 31 december 2019.
en dat wordt 31 december 2020..!

Dat betekent dat eventueel nieuwe omroepen ook pas vanaf januari 2022 kunnen uitzenden. Zien we hier de Christen-Unie-voorman, Arie Slob plotseling als achterbaks politicus..? Want deze daad, het op het allerlaatste moment verschuiven van deze peildatum, is een typisch voorbeeld van een uiterst onbetrouwbare en manipulerende overheid. Voor de nieuwe toetreders binnen het omroepbestel, zoals de als een raket omhoog gekomen nieuwe omroep   ‘ON!’, wordt het dus ineens ’n stuk moeilijker gemaakt om toe te treden.

Of zoals ‘ON!’ het verwoordt:

Wij zijn gedwongen onze strategie te veranderen.’ ON! zit midden in een campagne om de 50.000 leden te halen die nodig zijn om een aspirant omroep te worden. En, zoals u kunt zien aan de teller: Dat gaat heel goed, dank u, we zijn er bijna! En nu, ineens, zegt de minister dus achteloos tegen die lege Kamerzaal: ‘O ja, de peildatum verandert.’ Wat je dan dus doet is vlak voor de finishlijn de spelregels veranderen. Zo ga je toch niet om met de burgers?

Wij van ON! zijn woest!  Maar we geven niet op. Integendeel.
We zijn strijdbaarder dan ooit.

De noodzaak van ON! werd voor ons gisteren nog eens extra duidelijk toen een rapport verscheen van de Algemene Rekenkamer over de NPO. Een dodelijk rapport (HIER), want de conclusie zegt al alles:

“NPO kan zijn wettelijke taak om te zorgen voor doelmatige uitgaven voor omroepprogramma’s niet waarmaken. Jaarlijks ontvangt NPO € 850 miljoen aan publieke middelen uit de OCW-begroting, maar de organisatie heeft weinig inzicht of ‘Hilversum’ dat publiek geld doelmatig besteedt.”

Zeg je het wat minder netjes, dan is de conclusie keihard: er wordt in Hilversum gegraaid en verbrast. Allerlei juridische constructies zijn bedacht om de zakken te vullen. Van uw belastinggeld. En daar is dus nauwelijks controle over. (HIER) Maar goed. Als we gedwongen worden om ineens een nieuwe wedstrijd te gaan spelen, dan zullen we dat doen ook. ON! is in staat gebleken om in enkele weken bijna 50.000 leden binnen te halen. Dat bewijst onze Ongehoorde potentie.

De nieuwe wedstrijd kan gaan betekenen; nog veel meer leden binnen halen.  Reken maar dat we dit dan ook zullen gaan doen. ON! zal voor een tweede keer de omroepwereld, met hun verkalkte omroepen en hun wegstromende leden, versteld doen staan. ON! zal de NPO veranderen door u een echte stem te geven. Want daar is ON! namelijk voor opgericht. Voor u.

Omroep ON!

 

5 gedachten over “Zo behandelt politiek ‘ON’-omroep én Arnold Karskens…!

 1. https://nos.nl/artikel/2314698-moeizame-slotfase-klimaattop-madrid-onenigheid-over-uitstootrechten.html
  Citaat://Een groot struikelblok is de discussie over de verhandeling van emissierechten.(einde citaat). Emissie kan volgens mij meerdere stoffen aangeven en niet alleen Co2.
  Citaat: De discussie is gekaapt door een paar landen die grote flexibiliteit willen houden om Co2 rechten uit te wisselen. (Einde citaat).
  Het expliciet en alleen noemen van Co2 past natuurlijk wel in het plaatje van de hedendaagse politiek en kan dus de toon zetten.
  Dat er meer uit schoorstenen kan komen leest u hier in de volgende verwijzing bij een fabriek in Nederland en dus niet ALLEEN in de landen die door de NOS genoemd worden waarbij Nederland dus voor het gemak maar vergeten is.
  https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/108073/Fabriek-Yara-stilgelegd-na-bruingele-wolk

  1. Emissierechten worden door de NOS dus ineens Co2 rechten genoemd waarschijnlijk om de indruk te wekken dat vooral niet toe te staan en dan kan de politiek zeggen we staan dat wel toe want dan wordt Co2 verspreidt en trappen velen er weer in.
   Vergeet dan niet dat het ook andersom kan en dan kunnen fabrieken zelfs na het bereiken van het maximum gewoon op dezelfde plaats doorgaan met vervuilen.

 2. Wie kijkt er nog naar het Nationaal Onderdrukkend Syndicaat van nep nieuws? Wees blij dat het zo gelauf-en is, het visioen van ver is een wie is wie van wie is de mol! De gele vestjes laten zich niet sussen door de sociale academie-Marcel. https://www.nrcombudsman.nl/artikel/3208/de-twee-grootste-leugens-van-marcel-gelauff-tegen-de-gele-hesjes.html
  Kees Driehuis genoot zijn opleiding aan het Ignatius college waar André Rieu sr muziekleraar en dirigent is geweest, opgegroeid zonder vader (was ziek) en arm. Na ontslag van ‘per seconde wijzer’ werd hij ziek, dit is zijn overlijdensbericht: https://www.mensenlinq.nl/mensenlinq/overlijdened/site/advertentie/detail?aid=8571961&pid=8571962 zijn vrouw is de laatste persoon van de 4; klaverjassen is een 4 personenspel. Zijn broer Gerard is één jaar directeur van een klooster geweest en richtte onWelingelichte Kringen op oa. Dan heb je Joost Karhof die opeens gaat hemelen. Het punt is: een misleidend spel wordt gespeeld en de spelregels en grote lijnen moeten gehandhaafd blijven; hier Orson Welles vertelt over zijn oud-leraar en handelaar, Roger Ailes en de lamme Roosevelt, dezelfde avond is hij dood. minuut 25:https://www.youtube.com/watch?v=NAFeMzfLTmk Het heeft geen zin om kwaad te worden op één persoon want het zijn maatschappelijke marionetten van een netwerk van de oude tijd. De nieuwe tijd breekt aan, dus maak jezelf niet ziek, blijf energiek!

 3. Arnold heeft het over de linkerkant en bedoeld daar ook de NOS mee. Heb ik nooit zo begrepen.
  Ik versta onder ‘links’ een heel ander gedachtegoed maar je hebt vele kleuren rood en zo laat de NOS zien aan haar vruchten om welke politiek boom het gaat. De politiek is bij lange na niet links te noemen maar er loopt wel een zichtbaar spoor naar een heel ranzig soort neo-marxisme waar de toekomstige dictatuur op gestoeld is. Er ligt een behoorlijk totalitair niet libertarische ideologie aan ten grondslag wat de modus operandi voor de toekomst moet zijn en alle facetten die nu zichtbaar zijn, horen daarbij. Tot en met kik out zwarte piet en de transgender idioterie, vaccinatie pogroms en klimaar hoax aan toe. Allemaal onderdeel van hetzelfde common purpose, club van Rome gefrutsel. Op de werkvloer gebracht door de Bilderbergers uiteraard.
  Dus het Wynand Duivendak kindje Jasses Klavertje drie en de SP (spat poep) horen daar niet bij want die lopen niet in de maat alhoewel ze links als de sodeju zijn. Met de Poep van de Achterkant is kennelijk nog wèl te woekeren. En dat hebben ze bewezen door klakkeloos te collaboreren met het rechtse blok waarvan ik de naam niet uit m’n toetsenbord kan krijgen met als huzarenstuk, de moord op Fortuyn.
  Zag laatst bij cafe Weltschmertz een gesprek met een blonde dame welke zei, ‘rechts te zijn’.
  Bij het beluisteren ervan dacht ik,’als zij rechts is, dan ben ik dat ook’.
  Sinds ik onderdeel ben van Vrede en Recht, ben ik links noch rechts en laat mij niet stigmatiseren. De politiek bij monde van de NOS laat geen kans onbenut om FvD met stront te bekogelen. Los van wat pronkhaan Boudet doet voorkomen, kan ik een heel eind mee met deze club. Ook de redenaties van Jordan Peterson op youtube verslind ik met smaak.
  Vooral als je hem tekeer hoort gaan tegen het politiek correcte gelul en de C16 regel in de Canadese wet over de verplichte aanspreekvorm voor transgenders en de doorgeslagen 4e feministische golf. Heerlijk om jezelf te kunnen zijn in een wereld van opinieregie!

 4. Raar verhaal van die peildatum. Het kan niet zo zijn dat toetreding als omroep ineens onmogelijk wordt gemaakt. Waarom is er geen kort geding aangespannen? Het klinkt allemaal ongeloofwaardig, Karskens mak lammetje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.