Advertentie

Prof. Kees van der Pijl en het zionistisch 9/11-verhaal..


Je mág er kennelijk niet luid en duidelijk over spreken.. Over de mogelijkheid dat zionistische krachten zich schuilhouden áchter een aantal (valse-vlag) aanslagen in de wereld, waaronder bijvoorbeeld de aanslagen van 11 september 2001. Deze aanslagen zijn bedoeld, omdat het zionisme haar agenda verder wenst uit te rollen. Dat dit zionisme daarbij de holocaust-kaart speelt als een soort troefkaart, is niet alleen hemeltergend, maar maakt hun bedoelingen des te grimmiger..

Keer op keer blijken ‘Zionisten’ het alleenrecht op het bestaan van de staat Israël te claimen. Ondanks wereldwijde protesten van Joden, zoals hier op de foto, die zich volledig afkeren van de Zionistische ideologie. De uiterst huichelachtige praktijken van de Likud-partij van premier Netanjahu, probeert haar politieke ideologie tot ‘de waarden van de staat Israël’ te verheffen. Dat Zionisme echter wordt verdoemd door grote groepen Joden, laten zij natuurlijk volledig buiten beschouwing..!

Het zijn nota bene veel Joden, die méér dan afstand nemen van het zionisme, dat nietsontziend om zich heen maait, om alles uit de weg te ruimen, dat in hun ogen een gevaar is, bij dat uitrollen van die agenda. Wát die verborgen agenda dan is, voert té ver om hier uit de doeken te doen, maar is in vele artikelen hier op de site wel degelijk terug te vinden.

Wij publiceren dit artikel ook in het kader van het transparant maken van het zionisme als een door vele krachten ‘beschermde macht’, waarover geheimzinnig en in verbloemde termen gesproken dient te worden. ONZIN natuurlijk, want wat is nou belangrijker dan waarheidsvinding..?? Elke waarheid kan immers grondige toetsing doorstaan en als we ons gaan gedragen als de dorpelingen in het sprookje ‘de Nieuwe Kleren van de Keizer’, wachten ons nog heel vervelende tijden.

Je kent ongetwijfeld dit sprookje, waarin een slim kleermakertje zich op gladde wijze toegang verschaft tot het keizerlijk paleis en daar ‘lucht verkoopt’ in de vorm van een ‘kleed van ragfijn garen’. Zó ragfijn, dat maar weinigen het goed kunnen zien.. Niemand die het ragfijne draad kan zien.. En daar een mantel van, zou dat niet geweldig zijn..?

De keizer trapt in zijn praatjes en laat in het paleis ruimte vrij maken voor dit oplichtertje om zijn werk te doen. Na maanden van aandringen, maakt de kleermaker bekend dat het kleed af is, waar inmiddels het hele dorp over spreekt. Niemand die het kleed kan zien natuurlijk, maar dát gegeven wijt iedere burger en kasteelmedewerker, zélfs de keizer, aan zichzelf..De ánderen zien het immers wél..!

De keizer laat zich het kleed om de schouders hangen en wil ermee gaan paraderen door het dorp. Aldus geschiedde, waarbij ALLE aanwezig burgers op het plein, denken dat het aan henzélf ligt, dat zij de keizer geen kleed zien dragen en… zwijgen. Totdat… dat éne jongetje.. Dat jongetje, dat op het dorpsplein roept, wanneer de keizer dáár in zijn blote kont langs komt paraderen, DAT de keizer niet gekleed is..

Of, om in het in kleine-jongetjes-termen te zeggen:
“De keizer loopt in zijn blote kont” roept dit jongetje, waarna langzaam maar zeker, de betovering over ‘het-er-niet-over-spreken’ wordt verbroken onder het hele aanwezige gepeupel..

En mogen wij deze dappere en erudiete dr. Kees van der Pijl als dit jongetje zien, dat roept en ons feitelijk wakker schreeuwt..! Deze wijze man roept niet ‘zomaar’ iets en zal zich vanzelfsprekend goed hebben ingelezen, vóórdat hij een dergelijk citaat doet.. Genoeg wellicht om jou aan te moedigen, zélf ook eens op fundamenteel onderzoek te gaan, naar ‘de dikte van het garen’ van het illusionaire kleed.. Lees hieronder het verhaal over keizer, eh professor Kees van der Pijl..

* * *

x

– Een volk dat voor tirannen zwicht,

zal meer dan lijf en goed verliezen;

dan dooft het licht –

x

Hendrik M. van Randwijk,

1906-1966,
(dichter, prozaschrijver, verzetsheld, journalist)

x

x

Dit stuk verscheen op 6 november in de MailOnline. Klik om het hele artikel te zien.

x

x

Prof. Kees van der Pijl en

het zionistisch 9/11-verhaal..

2018 © WantToKnow.nl/be

x

professor dr. Kees van der Pijl

In Engeland is een redelijke stofwolk opgewaaid, rondom de recente uitspraken van de erudiete Nederlandse professor Kees van der Pijl, emeritus hoogleraar ‘International Relations’ in het ‘Centre for Global Political Economy’ aan de University of Sussex.

Het is heel duidelijk dat deze gepensioneerde professor geen blad meer voor de mond neemt, maar zeker als je kijkt wat deze intelligente man nu voor knuppel in het hoenderhok gooit. Het lijkt een hele boomstam, in plaats van een knuppel, getuige zijn actuele uitspraak over het zionistisch bolwerk áchter de aanslagen van 911.

Wij vinden het, in het kader van waarheidsvinding 911, van groot belang, dat de feiten, zoals door Kees van der Pijl omschreven, gewoon besproken mogen en zelfs DIENEN TE worden. Het lijkt er immers té vaak op, dat de zogenaamde Zionistische krachten in de wereld, maar kunnen doen wat ze willen, om hun verborgen agenda te verwezenlijken. Dat deze krachten ook achter de aanslagen van 911 zouden zitten, dient te onderzocht en op normale wijze tegen het licht gehouden te kunnen worden.

Overigens heeft het zionisme NIETS met het jodendom te maken, zoals we ook zo vaak Hajo Meyer in dat kader hebben aangehaald. Maar het zionisme is wél altijd de schreeuwende partij, die roept dat zij Joden vertegenwoordigen. Kijk naar het verhaal van David Icke in dit opzicht, die het niet véél duidelijker kan maken in deze video, die we je nog maar eens tonen.

Eerder dit jaar kwam overigens een indrukwekkend boek uit van professor Van der Pijl, over wat hij betitelt als ‘de werkelijke feiten achter de MH17-ramp’.  Want ook dáár zitten volgens Van der Pijl geopolitieke krachten achter, die partijen tégen elkaar op willen zetten en op die wijze hun agenda uitrollen. Wil je meer over dit boek lezen en daarbij een interview zien van onze onvolprezen collega’s van Café Weltschmerz, klik dan HIER.

Wat heeft Van der Pijl dan wel-niet gedaan, gezegd of geschreven over 911-zionisten..?
In het artikel van de MailOnline werd/wordt gesproken als volgt:

‘De ‘Sussex University’ onderzoekt de uitlatingen van een hoogleraar, die beweert dat Israël achter de aanslagen van 11 september zat ‘via zionisten in de Amerikaanse regering’. Professor Kees van der Pijl, voormalig hoofd van de afdeling internationale betrekkingen, gebruikte als bron een artikel getiteld ‘9-11/Israël heeft het gedaan’ dat werd gepubliceerd door samenzweringstheorie site ‘Wiki Spooks’.

Deze site beweert ook dat Al-Qaeda een front is voor Mossad, de Israëlische geheime dienst. De gepensioneerde academicus, die reageerde op een artikel waarin kritiek werd geuit op Amerikaanse sancties tegen Iran, werd onmiddellijk overspoeld met een storm van spottende tweets. Onder andere één die grapte: ‘Ja, en Bruce Lee was de eerste man op de maan, verdomde media!’ De Sussex University zegt op de hoogte te zijn van de post van Van der Pijl en heeft nog niet besloten om verdere actie te ondernemen. Van der Pijl’s Tweet werd op 3 november gepost en luidde: ‘Geen Saoediëers, maar Israëli bliezen de Twin Towers op, met hulp van zionisten in Amerikaanse overheid’

Een hele Twitterstorm kwam op gang, zoals die van Andre PolinCor die antwoordde: ‘En Elvis verliet de Twin Towers vlak voor de impact. Idiot!’
Revol’ schreef spottend een Tweet: ‘De VS blies de Twin Towers op. Krijg het goed!’ Andere mensen postten plaatjes, waarvan één, met een man met zijn hoofd in de handen en een andere met een man die alu-hoedje draagt. Het cliché voor iemand die afgeschilderd wordt, als vertegenwoordiger van ongefundeerde complottheorieën. Van der Pijl was het voormalige hoofd van Sussex’ afdeling internationale betrekkingen. Op Twitter vraag ene ‘Cor Poli’ zich af: ‘Sussex University, accepteer je aluhoedjes-voetzoekers gebaseerd op diversiteitsbeleid?’

Hetzelfde Wiki Spooks artikel werd in 2015 gedeeld door dominee Stephen Sizer, vicevoorzitter van de Church of England. Deze verontschuldigde zich vervolgens voor zijn ‘ongevoelig en misleidend commentaar’, dat samenviel met de Holocaust Memorial Day. Van der Pijl woont nu in Amsterdam en werd in 2012 uitgeroepen tot emeritus, een eretitel voor gepensioneerde academici, die oud-hoogleraren in staat stelt zichzelf ‘professor’ te blijven noemen.

Tijdens zijn werkzame leven in Sussex ontving Van der Pijl prijzen voor zijn ‘uitzonderlijke bijdrage’ aan het academische leven in 2002, 2007, 2008 en 2011. Op allerlei kritiek op zijn functie en functioneren, reageerde Van der Pijl antisemitisch: ‘Als de kritiek op de harde lijn Likud en de Mossad, waarvoor inmiddels miljoenen doden zijn gevallen en verschillende landen zijn gesneuveld, “virulent antisemitisch” is, dan ben ik schuldig.’

Heeft Kees van der Pijl daar een punt..?
Natuurlijk zullen we je zo een link geven en passages aanreiken van die Wikispooks-pagina, waar Van der Pijl zich op beroept in zijn Tweet. Een website waar ook jij heel simpel je informatie vandaan kunt halen. Waarom deze informatie niet ‘gewoon’ naar buiten komt, is een andere, donkere kant van het verhaal. De media wereldwijd worden geregeerd door hetzélfde zionistische bolwerk..!! In dat kader, in relatie tot 911, laten we hier graag even 911-deskundige Christopher Bollyn (HIER) aan het woord over de zionistische MEDIA-agenda in de Verenigde Staten.

Natuurlijk zat ook de CIA diep in het 911-drame. Zij produceerde een tape, waarop Bin laden te zien zou zijn. Waarin hij zelfs zijn rol als schuldige in het 911-drama opbiechtte.. Alleen schrijft hij in het filmpje met rechts, terwijl de échte Bin Laden links was. En vooral de niet gelijkende presentatie van een fake-Bin Laden, schokte velen.

Iedereen die de gebeurtenissen van 9-11 heeft bekeken, weet dat er in principe twee concurrerende geschiedenissen zijn. Ten eerste is er de officiële versie, gepresenteerd door president George W. Bush in een toespraak kort na de aanslagen en ondersteund door de benoemde 9-11 commissie, dat moslimterroristen verantwoordelijk waren voor de dood en vernietiging. Deze versie is sindsdien aangenomen en ondersteund door de regering-Obama en vrijwel alle leden van het Congres.

De tweede versie is fundamenteel tegengesteld aan de officiële versie, omdat deze beweert dat de terreuraanslagen een verfijnde “valse vlag” operatie waren, uitgevoerd door Israëliërs met de hulp van hooggeplaatste zionistische agenten binnen de Amerikaanse regering. Deze versie stelt dat het Israëlische plan was om Al Qaida de schuld te geven van de aanvallen om de Zionistisch ontworpen “War on Terror” in te luiden met zijn vooraf geplande invasies van Afghanistan en Irak.

Terwijl de officiële versie de enige is die in de reguliere media wordt besproken, zijn verschillende onderdelen van de onofficiële versie voornamelijk te vinden op het internet. Zoals elke serieuze student van 9-11 weet, negeert de mainstream media een hele reeks legitieme vragen, feiten en bewijzen over de aanvallen die zouden worden gerapporteerd en onderzocht door de media als het vrij zou zijn om dit te doen.

Amerikanen worden opgevoed met de gekoesterde overtuiging dat de Verenigde Staten een vrije en onbelemmerde pers hebben waarin belangrijke zaken vrijelijk worden besproken. Maar als de Verenigde Staten werkelijk een vrije pers hebben, hoe verklaren we dan het opvallende falen van de mainstream media in een periode van negen jaar om de cruciale feiten en ontdekkingen over 9-11 te bespreken? Als we geloven dat de pers in Amerika vrij is, hoe kunnen we dan de schaamteloze dekmantel van de media begrijpen?

Negen jaar lang hebben de massamedia, in nauw contact met de regering, een strategie gevolgd om de feiten en bewijzen die in tegenspraak zijn met de officiële versie te verbergen. De mediavertoning is bedoeld om de officiële versie van de terreurwraak te beschermen en te versterken door te voorkomen dat het grote publiek op de hoogte is van de feiten. Door elke serieuze discussie over het bewijs te censureren, hebben de massamedia het criminele systeem en degenen die de terreurwreedheden van onze tijd hebben uitgevoerd, beschermd.

Om te begrijpen wat wordt bedoeld met de term ‘media cover-up’, beginnen we met deze eenvoudige vraag: ‘Hebben de verslaggevers en schrijvers in de reguliere media de vrijheid om de relevante feiten en bewijzen van 9-11 te bespreken, of wordt deze discussie gecontroleerd en gecensureerd door een verborgen hand?’
En met ‘mainstream media’ (MSM) bedoel ik gewoon de grote nationale netwerken van drukwerk, televisie en radionieuws. Dit zijn de bekende commerciële en ‘publieke’ media netwerken die de Amerikanen dagelijks informeren en vermaken. Voor veel Amerikanen bepalen deze massamedia hun realiteit; wordt een onderwerp niet als ‘echt’ beschouwd, wanneer het niet is besproken én goedgekeurd door de pratende koppen van de nieuwsprogramma’s die ze consumeren.

Hoewel 9-11 geldt als een van de meest schandalige criminele gruweldaden aller tijden, is er een lange lijst van onbeantwoorde vragen die de mainstream media vermijdt. Als onafhankelijk journalist heb ik vele 9-11 gebeurtenissen en ontdekkingen behandeld die volledig genegeerd zijn door de reguliere media. De weigering van de media om belangrijke 9-11 gebeurtenissen te behandelen zie ik bijvoorbeeld in het verhaal rondom professor Steven Young.

In maart 2009 publiceerde deze hoogleraar van de Brigham Young University, de fotografische bewijzen van een extreem explosieve verbinding van superthermiet, die hij in grote hoeveelheden ontdekte in het stof van de verpulverde Twin Towers. De chips van superthermiet waren fragmenten van een bi-layered coating, gemaakt met behulp van nanotechnologie en aangebracht op de binnenoppervlakken van de Twin Towers. Groot nieuws zou je zeggen, alleen al om de vraag hoe die nano-snippers, daar in massale hoeveelheden in het stof voorkwamen.

Dr. Steven Jones werd verwijderd van zijn universiteit, na zijn op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde uitspraken over 9/11.

Deze ontdekking verklaart namelijk ook de verpulvering van de 220 betonnen vloeren en de stalen frames die ze vasthielden, maar legt ook de valsheid bloot van de bewering van de overheid dat brandende vliegtuigbrandstof de torens deed instorten. Net als de vele onbeantwoorde vragen over de sloop van de drie torens van het World Trade Center is de cruciale ontdekking van Jones door zowel de overheid als de media volledig vermeden. Hoe kan zo’n belangrijke ontdekking door de overheid en de media worden genegeerd in een vrije en open samenleving? Dan zit hier toch een veel grotere macht achter, dan alleen de dáders van de aanslagen..?

Als de redacteuren en journalisten van de duizenden kranten, tijdschriften, televisie- en radiostations in de Verenigde Staten echt vrij zouden zijn om de relevante feiten en bewijzen van 9-11 te bespreken, hoe kan het dan zijn dat geen enkele nationale nieuwsredactie de ontdekking van superthermiet door Dr. Jones na twee jaar heeft gepubliceerd?

Van onze kant maken we graag de aantekening, dat het niet-vermelden van de resultaten van dit onderzoek naar nanothermite niet alleen het verhaal is, maar dat zowél professor Steven Jones als journalist Christopher Bollyn, na het bekend worden van dit onderzoek en de resultaten, op een ongelooflijke wijze zijn lastig gevallen en onder druk gezet. Lees HIER op de site het hele verhaal hierover en besef wat beide FEITEN betekenen.. Zowel het verdoezelen van feiten rondom de vernietiging van de WTC-torens als het onder druk zetten van beide mannen..!

Kijk naar deze video waarin Chrystopher Bollyn zijn visie rondom de deelname van Mossad en de zionistische krachten achter 911 uit de doeken doet.

En in dit interview verklaart Bolyn het verhaal nader:

Maar OM PRECIES TE ZIJN.. Het is niet alleen dat berichten NIET worden doorgegeven, maar ook dat dátgene wat wel is doorgegeven, in het kader van de waarheidsvinding 911, VOLLEDIG IS GEMANIPULEERD.. We tonen je deze video, mocht je hier niet van overtuigd zijn..

En precies dit gegeven probeert dr. Kees van der Pijl te doorbreken…!
Het is precies zoals de prachtige uitspraak van Van Randwijk boven het artikel aangeeft.. Wanneer niet gesproken mag worden over de waarheid, zoals die door mensen wordt waargenomen, dan dimt en dooft het licht. De waarheid heeft één bijzonder kenmerk..! En dat is dat waarheid zich ALTIJD laat checken..! Alleen al het proberen te verdonkeremanen van waarheid en waarheids-vinding, is een misdaad op zich en toont aan, dat er onder de leugens, die de waarheid dienen te verkrachten/vermoorden, een volledig andere waarheid schuilgaat..!

Wikispooks en de zionistische waarheid..
Om erachter te komen hoe dit hele waarheids-verkrachtingsplan in elkaar steekt, dien je veel onderzoek te doen. Je hart als kompas te gebruiken en je intuïtie als stuurwiel..! Wanneer jij je laat leiden door de kletsverhalen van het kleermakertje uit het sprookje van Andersen, is het wachten kennelijk op het ‘jongetje-op-het-marktplein’ dat jou doet ontwaken..? En als wij dat in dit geval mogen zijn, so be it.

Neem een kijkje op deze pagina van Wikispooks hieronder en lees je in. (HIER) Besef, dat je in de bek kijkt van een gruwelijk monster dat naar alle waarschijnlijkheid achter de evenzo monstrueuze 911-aanslagen zit. Met een simpele agenda, die echter zó krachtig verborgen is gehouden, dat het tot nu heeft geduurd, voordat je erachter gekomen bent, dat je al die tijd in de maling bent genomen..

Wat is Wikispooks..?
Een interview met Robyn, één van de oprichters van deze website, maakt je veel duidelijk. Ook het feit, waarom Wikipedia inmiddels een volledig corrupte site is geworden, gebruikt door partijen, die hun propaganda de wereld in willen hebben. Een site waar niet of nauwelijks toezicht op is, ten aanzien van het vertekenen van waarheidsvinding..

Het verhaal is duidelijk, voor hen die kijken en ZIEN en luisteren en HOREN. Laat je niet in een hoekje zetten, door verhalen over het ‘not done’-zijn van het zoeken naar waarheden in gebieden, die bepaalde mensen ‘pijn kunnen doen’. Om het beestje bij de naam te noemen: het verhaal is namelijk ook dáár weer precies andersom.. Zoals gezegd, wordt de holocaust-kaart gespeeld, om mensen het zwijgen op te leggen..! Dit is niet alleen uiterst verachtelijk, maar ook PRECIES dátgene wat Joodse mensen, zoals Hajo Meyer boven dit artikel continue hebben verteld..!

Laat dit verhaal alsjeblieft goed inzakken, voordat je bijvoorbeeld in een ‘kramp’ schiet over dit verhaal. Waarheid is een zwaard, waarmee het onderscheid tussen goed en kwaad gemaakt kan worden. Maar vooral het onderscheid tussen LEUGEN en WAARHEID.. En daarin is waarheidsvinding het proces waarin wij je graag de instrumenten en informatie aanreiken, teneinde fundamentele afwegingen te kunnen maken. En besef dat ook jij anders weleens die koning kunt zijn/worden, die zonder kleren over de markt loopt.. ! In dat kader wijzen we je maar weer op het plaatje hieronder, van een jongetje, dat via zijn spandoek schreeuwt, dat de koning in zijn blote kont loopt..!

En, om niet te serieus te eindigen, laten we je hier nogmaals het  onvolprezen filmpje zien van James Corbett, over de letterlijk BELACHELIJKE FEITEN achter deze aanslagen, waarmee de wérkelijke daders kennelijk gewoon weg denken te kunnen komen.. Laat ook deze idiotie eens bezinken en gebruik het figuurlijke zwaard, om waarheid en leugen te onderscheiden..!

21 gedachten over “Prof. Kees van der Pijl en het zionistisch 9/11-verhaal..

 1. In het kort Zionistische(Joden), zo als Benjamin Netanyahou, maken het voor de bona fide Joden met op zet onmogelijk om zich zelf te zijn, en aansluiting te kunnen zoeken, met andere vrede lievende zoekende groepen of religies !

 2. Ik heb van af mijn vroege jeugd met Joden geleeft, het begon tijdens de oorlog, Suze en Clara woonden bij ons in huis, mijn moeder drukte mij altijd op het hart hier mag je nooit met niemand niet over praten, maar verwarrend waq het wel mijn zuster was met een duitse marine man getrouwd in 1939, die kwam ook bij ons overhuis, en later hoorde ik dat hij op de hoogte was geweest van deze verstopte mensen, maar goed dit speelde in de oorlog, heb in mijn Amsterdamse tijd met en onder Joden geleeft, tja ’t waren mensen als de anderen, veel levens vreugde en ook levens kunst, de meeste hadden wel één of meerdere familie leden verloren, niemand droeg een keppeltje, nergens Davids sterren te zien, van Anne Franck waren we niet op de hoogte, we leefden er maar op los, gezellig al feestend door het leven, ja het was verrukkelijk, en wij dachten dat het als maar door zou gaan, nee deze mensen kun je zeker niet haten, of kwaad willen doen, we waren één grote familie, ik weet dat er anderen zijn, maar we moeten onderscheid blijven maken, dit geld ook voor andere nieuwkomers, de goede sluit ik in mijn armen de slechten zie ik niet staan,
  wens ieder één een prettig week einde groet Jenne

  1. Als je het verhaal leest Jenne, blijkt dat het dus NIET om joden gaat. Door dit verhaal weer zo op te schrijven, hou je het zionistisch perspectief hoog.. Óf je begrijpt het niet, óf je leest niet. Wil ik graag hier even melden, om dat je reactie in die zin afbreuk doet aan de ESSENTIE van het artikel.
   In die zin sluit ik me bij je eerste opmerking aan en snap ik eigenlijk niet waar je met deze naar toe wilt..

   Ik kan het ook anders zeggen, waardoor misschien een ‘aha’-moment zich mag tonen: ‘Je hoeft geen jood te zijn, om zionist te worden’..

 3. Er zit een nog grotere macht achter de zionisten: de Peyseur familie.

  http://theunhivedmind.com/wordpress4/the-payseur-french-royal-family-in-the-united-states-of-the-virginia-company/

  One Unknown Family Rules the World; Two Dueling Branches; w/ Dr. Dave Janda Pt 1
  https://www.youtube.com/watch?v=MFFBDNraxS0

  One Unknown Family Rules the World; Two Dueling Branches; w/ Dr. Dave Janda Pt 2
  https://www.youtube.com/watch?v=cRxsVg_oBCc

  The Rothschild Zionist Banksters… Why They Love Making War!
  https://www.youtube.com/watch?v=r3FOMiQtZXo

 4. Jullie blijven maar door drammen, over wat en hoe het zou kan zijn, nou de oplossing van alles op deze planeet ligt op en in het menselijke vlak, vormen wij een hechte eenheid, of laten wij ons verdelen, et voila de oplossing, ’t is zo eenvoudig, respect vriendschap mededogen, zijn er een paar, we komen met al onze media geen sikkepitje dichterbij een oplossing, wij moeten door onze opstelling het gaan veranderen, zet maar eens een grote hoeveelheid naakte mensen ergens neer, nou wat is het enigste onderscheid, man en vrouw, voor de rest geen onderscheid, so wath, Jenne

  1. Zolang mensen elkaar blijven veroordelen komen we geen stap dichter bij de oplossing van de problemen die zich hier op aarde voordoen. Argwaan is een grote factor.

   Hier een video die veel verklaard over het hoe en waarom hier alles gebeurt.
   En dit is nog maar een uittreksel van de originele film die komt: Above Majestic

   “The Video The Internet Doesn’t Want You To See!” David Wilcock
   https://www.youtube.com/watch?v=T3iQBU7xFwo&t=8s

   Above Majestic: Implications of a Secret Space Program – Official Trailer
   https://www.youtube.com/watch?v=1Vvx0xY5qRo

   Gepubliceerd op 15 okt. 2018

   On September 10th 2001 Secretary of Defense Donald Rumsfeld announced that $2.3 trillion dollars could not be accounted for within Department of Defense expenditures. The very next day the Pentagon’s budget analyst’s office was destroyed in the 9/11 attack. The mystery remains: Where are the missing trillions?

   Above Majestic is a shocking and provocative look at what it would take to hide a multi-trillion-dollar Secret Space Program (a clandestine group of elite military and corporate figureheads charged with reverse-engineering extraterrestrial technology also known as “Majestic 12”) from the public and the implications this would have for humanity. Viewers will be guided through take a deep dive into the origins, technologies, history, cover ups, conspiracies, testimony and research that goes beyond and Above Majestic.

   Featuring some the most prominent and prolific authors, researchers, whistle-blowers and disseminators in the movement for Truth and Full Disclosure. This includes David Wilcock, Corey Goode, John Desouza, William Tompkins, David Adair, Laura Eisenhower, Niara Isley, and Jordan Sather.

  2. Valse vergelijking weer Jenne.. De zionisten zetten zichzélf als naakte mensen neer en doen het daarmee voorkomen, dat zij een groep apart zijn.. Boven de wet en bóven het gepeupel, de massa-goyim..!

  3. Guido.j.

   Jij verwijdt mij dat ik niet goed lees, is mogelijk, maar of jij mij goed wilt lezen is de vraag, ik geef aan dat er tussen mensen op zich geen wezenlijk onderscheid (is) bestaat ! pas na het inbrengen van denkbeelden (religies) vangt het aan, ach ja de Goyim, de onreine voor de ander, daar wil ik niet heen, wij mensen zouden met een schone lei moeten kunnen beginnen, nu misschien na de volgende grote catastrofe, alhoewel wij zijn behept met iets ja zeg het maar !
   En waarom valse vergelijking “”WEER””, bisar om dat te schrijven, of wil je mij kwetsen, groet Jenne

 5. Het is goed dat WTK blijft kloppen op de nagel…. met de tekst over Prof. Kees van der Pijl m.b.t. 11 september. Het is nu wachten op een politieker met dezelfde moed als Prof. Kees van der Pijl. Waar zit de Geert ??? Het zionistische verhaal is echter niet beperkt tot 9.11 maar is ook verantwoordelijk voor tal van andere terreurmisdaden over de ganse wereld, via de usual suspects : Mossad en CIA. (en dit via het systeem van de false flags). Ik dien echter wel de aandacht te trekken op het feit zoals ook Henry Makow doet, dat de zionisten een actieve medewerking krijgen van de vrijmetselarij(=judaïsme voor de goyim). Het is via deze vrijmetselarij dat de zionisten(en al wat er mee verbonden is) toegang hebben tot alle sleutelposities, waar ook ter wereld, voor hand – en spandiensten. De loge is via haar eeuwenlange tradities, en geheimhouding het ideale instrument voor dergelijke false flags. Ik zie daarbij dan ook de rol van de georganiseerde misdaad, die ook de loges zijn binnengetrokken. Dit heeft ook als gevolg dat in alle landen waar deze false flags plaatsvinden de top van de politiek – politie en veiligheidsdiensten maar al te goed weten wat er gebeurt, voor zover ze er al zelf niet bij betrokken zijn (via o.a. het Simas netwerk). Ze moeten echter allemaal zwijgen, de enen door omkoping, de anderen door chantage met corruptie en zedendossiers. Zolang dat deze omerta duurt, zal deze false flags terreur blijven duren. Had men in Parijs de waarheid gezegd over Charly Hebdo dan hadden de aanslagen van Brussel en Zaventem luchthaven niet meer plaatsgevonden… idem voor andere gevallen. Zolang dat de duivel in Tel Aviv niet wordt ontmaskerd , zal hij zijn duivels blijven ontbinden. Als ik de reacties lees , heb ik de indruk dat men het gevaar schromelijk onderschat. Tegenover een dergelijk gevaar verwijs ik naar het oude volkse gezegde :
  “Zachte heelmeesters, maken stinkende wonden”. En alvorens te genezen dient een juiste en volledige diagnose gesteld te worden van het gevaar, ook als men daarmee tegen de schenen schopt van bepaalde mensen., maar “nood breekt wet….”, en hier gaat het m.i. immers om een zaak van leven of dood.

  1. Dank Sub Rosa. Kees van der Pijl is niet gek. Wat hij doet, doen wij hem graag na. Het verbreken van het taboe over de troefkaart, die ‘holocaust’ heet. Dit verschrikkelijke gebeuren KAN ELKE test met de waarheid doorstaan..! En dient niet continue als een soort excuus-Truus, wisselkaart of troefkaart gebruikt te worden.
   Als er al joden zijn, die deze manier van werken verafschuwen, zegt dat genoeg over het smerige zionistische spelletje, dat je zo in dit soort karikaturen kunt terugvinden >>

  2. MC :
   Inderdaad, ik had het ook al gezien. Ik stel vast, tot vervelens toe, dat geen enkele vlag nog de werkelijke lading dekt. We worden overspoeld door een tsunami van leugens en bedrog. Achter alles gaat een verborgen agenda schuil. Ik ben dagelijks doende om achter de schermen pogen te kijken… maar het is een eindeloze en vermoeiende zoektocht. Ik word dan ook nog geregeld op het verkeerde been gezet en dien mijn opvattingen dan bij te stellen. Het is ook een gevaarlijke zoektocht, Prof. Kees van der Pijl kan er van mee spreken. Het is dan ook noodzakelijk dat dergelijke “moedigen” gesteund worden, waar toe WTK al een belangrijke bijdrage heeft geleverd via de bovenvermelde publicatie. Mijn ervaring wijst immers uit, dat als men in de “vuurlijn” ligt, omdat men de waarheid benadert, velen afhaken…en zelfs mee gaan huilen met de wolven in het bos. In Vlaanderen hebben we alleen nog dergelijke “mee huilers….”. De echte moedigen werden intussen monddood gemaakt of zijn overleden. Het is dus een kwestie van zeer waakzaam te blijven. Ik herinner mij nog een gezegde, maar niet meer de auteur ervan :
   “Als men slaapt tijdens de democratie, wordt men wakker in de dictatuur”.

  3. Ik ga niet mee in deze discussie, wat ik wel op wil merken het is allemaal veel en veel genuanseerder als dat men weet en denkt, je kunt Gods onmogelijk hele volkeren groepen systemen broederschappen over één kam scheren, dat kan niet maar dat mag ook niet, want zo zit het niet in elkaar, we hebben het hier over mensen, met hun verschillende geaardheid en denkwijze, en wij weten hoe gecompliseerd het leven kan zijn, nee ik heb ondervonden dat overal mensen zijn die door en door goed zijn, en die kun je niet maar even zo voor de leeuwen gooien !
   Vind het tekeningetje verwerpelijk, heel verwerpelijk, net zo verwerpelijk als het misbruik maken van al die vermoorde Joden voor hun politieke doel !
   Groet Jenne

  4. mc gegroet,

   ja welke waarheid bedoel je, die van jou die van hem die van mij, over ieder historische gebeurtenis, zijn er net zo veel waarheden beweerd, als de keren dat er over geschreven is.
   Het vreemde is dat sommige waarheden op eens niet meer als “DE” waarheid worden gebracht, maar meer als veronderstellingen.
   Een feit is dat je constant om je kop wordt gemept met waarheden wat helemaal geen waarheden zijn, maar indien aanvaard ze heel gelegen komt, groet Jenne

  5. Niets nieuws onder de Zon, daarom hamer ik ook altijd, op ons mensen, wij kunnen onderling veel doen, om het geheel menselijk en leefbaar te houden ! na het schijnt plakt oorlog voeren
   aan ons, misschien ??? zit het in onze genen !

  6. Mijn mening is dat oorlog voeren NIET in onze genen zit maar meer met gezond verstand,hebzucht en misleiding te maken heeft.
   Oude slogans als “voor volk en vaderland” zijn wel de meest bekende maar ik stel daar toch vraagtekens bij want velen zullen toch denk ik met mij eens zijn dat onze eigen regering de hardwerkenden en hen met de laagste inkomens telkens blijven beroven en wanneer ze hulp nodig hebben niet zelden laten barsten,terwijl ze kapitalen naar de toch al rijksten dragen.
   Wat betreft voor volk ook daar heb ik zo mijn twijfels bij want tegenwoordig is het ieder voor zich dus als het volk daar zelf voor kiest waarom zouden anderen dan hun leven in de waagschaal moeten stellen voor datzelfde volk?
   Wanneer er dan toch een leger zou moeten zijn dan is mijn mening dat het dan een leger moet zijn dat alleen verdedigd tegen indringers zonder mogelijkheden om het buitenland aan te vallen.(Als elk land deze afspraken zou maken en nakomen zou denk ik al veel opgelost zijn).Het verleden heeft toch laten zien dat er maar een kleine groep beter van is geworden door oorlog in het buitenland te voeren zoals in Irak bv.Ongeacht of Sadam Hoessein nu een dictator was of niet dan nog was het een probleem van Irak zelf wat landelijk opgelost had moeten worden zonder de bemoeienis van de VS en bondgenoten.
   In veel landen zijn de vluchtelingenstromen pas op gang gekomen na bemoeienis van anderen en dat zou kunnen betekenen dat wanneer dat stopt de vluchtelingenstroom ook minder wordt (inclusief hen met kwade bedoelingen die mogelijk gesponserd worden).
   De toelatingseisen aanscherpen en naleven kan daar ook bij helpen.
   9/11 was volgens velen bedoeld om de oorlog tegen het “terrorisme” te rechtvaardigen waar wederom alleen maar een kleine groep rijken beter van worden of geworden zijn.
   Zoals ik al eerder schreef lost het niets op en zijn er alleen maar verliezers wanneer leiders ruzie met elkaar krijgen en dan anderen voor hun karretje spannen door ze op elkaar te laten schieten met miljoenen doden en ellende als gevolg behalve dan voor hen die de opdracht geven/gaven want die worden er vaak alleen maar beter van.
   Oorlog is goed voor de oorlogs en olieindustrie dus voor grote bedrijven want die verdienen meer door de middelen te produceren die nodig zijn voor oorlogsvoering maar gelijktijdig laten zij oorlogen daardoor langer duren ten koste van enorm veel leed en slachtoffers.Ook is het goed voor depopulatie ongeacht of dat nu opzet is of niet.
   De politiek is naar mijn mening volledig van het paadje en ze blijven maar door gaan zo hebben ze eerst dieren naar de Oostvaardersplassen gebracht en wanneer er dan teveel zouden komen dan willen ze af gaan schieten.
   Nu las ik vanmorgen weer dit https://nos.nl/artikel/2259038-om-mestfraude-alleen-op-te-lossen-als-er-minder-vee-is.html
   Hier gaan bureaucraten op de stoel van de boer zitten terwijl het gewoon een bureaucratisch probleem is (als het al een probleem is natuurlijk) wel is het natuurlijk weer goed voor bv Unilever want in tijden van nood kunnen we niet meer terugvallen op plaatselijke boeren en daardoor zijn wij van grote bedrijven afhankelijk geworden als we niet opletten.Mijn mening is zoals ik al eerder schreef dat het MKB kapot moet zodat alleen de grootsten overblijven.

  7. In de beginne, Caân en Abel !
   En helaas de rede heeft dit nog nooit kunnen overwinnen, helaas natuurlijkl !

 6. Even een kleine historische toelichting, de verzets helden zoals Randwijk en dominé Buskus, en vele andere pseudo verzets helden, die nooit een echte verzetsdaad hebben gepleegt !!!, die na de oorlog zich zelf in de helden lichtbundel schaarden, op allerlei slinkse gemene manieren de echte verzets mensen de Communisten de grond in trapten, mijn oude vadertje nou met zijn kleine cel van verzet vele vele mensen gered, nou hij kon maar net de gevangenis ontlopen, toen is het verraad al geboren, en het woekert nog steeds voort , door anderen naar beneden te trappen, proberen zelf omhoog te komen bah wat een zooitje !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.