Advertentie

Stephen Bassett: ‘Ruimteschepen zijn dè oplossing voor het klimaatprobleem’


 

Stephen Bassett
Stephen Bassett

In de kwaliteitskrant New York Times van 14 mei 2009 trof ik een zeer nieuwswaardig artikel aan. In dit artikel vertelt lobbyist Stephen Bassett dat buitenaardse technologieën het antwoord bieden op het huidige klimaat- en energieprobleem. Hij beweert dat de Ameri-kaanse overheid in het bezit is van E.T voertuigen en buitenaardse technieken, die het gebruik van de vervuilende fossiele brandstoffen copmpleet overbodig maken. Hij lobbyt bij de Amerikaanse overheid voor openheid over het UFO-fenomeen en heeft stille hoop dat president Obama ’the ufo-disclosure president’ zal worden.  Bassett:  “Obama heeft vrienden die het vrijgeven van alle informatie over extraterrestrials steunen.”

 

Tekst: Anne C. Mulkern – Vertaling: Tessa Koop

Een van de nieuwste energielobbyisten beweert dat hij het antwoord heeft op klimaatverandering: ruimteschepen.

“De Amerikaanse regering heeft ‘ET voertuigen’ in zijn bezit,” zegt lobbyist Stephen Bassett. “Zoals vliegende schotels.”

“Stel je de krachtbron eens voor,” aldus Bassett. “Van een schotel met een omvang van 30 voet, die hetzelfde weegt als een vrachtwagen met aanhanger, maar dan door de galaxies raast met een snelheid van 20.000 miles per uur.”

“Door welk energiesysteem wordt dat ruimteschip aangedreven?” vraagt Bassett zich af. “Ze verbruiken geen kerosine.”

Hij vervolgt: “Olie wordt overbodig. Kolen zijn overbodig. Als het net zo goed is als wij denken dat het is, dan transformeert het alles.”

Geen gaten meer in de ozonlaag of smeltende ijskappen, zegt Bassett. De prijs van stroom zou dalen tot bijna niets.

Olie wordt overbodig. Kolen zijn overbodig.

Als het net zo goed is als wij denken dat het is, dan transformeert het alles.

Geen gaten meer in de ozonlaag of smeltende ijskappen en de prijs van stroom zou dalen tot bijna niets.

Bassett gelooft dit. Vurig.

Hij werkt vrijwillig als een lobbyist, en vertegenwoordigt – de in Hawaii gevestigde – Exopolitics Institute, een educatieve organisatie, die zichzelf omschrijft als ’toegewijd aan het bestuderen van de sleutel actoren*, instituten en politieke processen gerelateerd aan extraterrestrial leven’. Bassett vindt zichzelf  meer een politiek activist, dan een lobbyist.

“Het UFO fenomeen is echt,” zegt Bassett. “De aanwezigheid van E.T. extraterrestrial leven is echt.”

Bassett is ongeveer zeven maanden aan het lobbyen, met als doelwit wetenschap en technologie, en defensie- en luchtvaartzaken. Onlangs heeft hij daar energie aan toegevoegd.

In het verleden heeft hij met beleidsmakers gesproken, zegt Bassett, maar het lobbyen bij Congres heeft hij voor nu afgeschreven, want de kwestie buitenaards leven heeft daar weinig tot geen prioriteit. Bovendien, heeft hij – en andere aanhangers – grotere namen op hun lijstje staan.

“Wetende dat het Congres weinig tot niets kan doen,” aldus Basset, “focussen we ons nu op het uitvoerende orgaan, het Witte Huis.”

Diegenen die geloven dat de waarheid ergens moet zijn, hebben gewacht op een president als Obama, die korte metten maakt met het verbergen van informatie over buitenaards leven, zegt Bassett. Volgens Bassett is Obama gevoelig voor de belangen van de gemeenschap van militaire inlichtingen, plus hij is wereldwijd populair en “hij heeft de intelligentie om ermee om te kunnen gaan.”

Bassett en andere medestanders, lanceerden tijdens de presidentsverkiezingen de actie ‘Miljoenen Fax naar Washington’. Tijdens die actie werd Obama bestookt met faxen en emails en voicemailberichten met het verzoek dat hij toegeeft dat ET echt is.

De kans dat dit op een dag zal gebeuren, neemt toe zegt Bassett. Obama heeft vrienden die het vrijgeven van alle informatie over extraterrestrials steunen.

Gerelateerd artikel:

Wanneer geeft ook Nederland UFO-files vrij? En wordt Obama ‘UFO-disclosure president’?

Stephen Basset kun je hier zien in een interview met FOX-news, waarin de waarneming wordt besproken van een UFO-sighting boven Mexico, die vervolgens door de Mexicaanse overheid wordt bevestigd. Dit is heel ongebruikelijk, omdat meestal dit soort berichten werden weggemoffeld. Steeds meer overheden, waaronder die van Canada, Frankrijk en de UK komen met berichten naar buiten over dit soort waarnemingen. Volgens Stephen Basset ligt het initiatief steeds meer bij de regering van de VS om met een openheid inzake het UFO-fenomeen te komen.

17 gedachten over “Stephen Bassett: ‘Ruimteschepen zijn dè oplossing voor het klimaatprobleem’

 1. Er zijn tienduizenden getuigenissen over de hele wereld sinds de tweede wereldoorlog tot de dag van vandaag. YouTube barst van de filmpjes waarin UFO’s te zien zijn. De Amerikaanse Dr. Steven Greer heeft zijn Disclosure Project met meer dan 400 stevige getuigenissen van hooggeplaatste militairen, astronauten, wetenschappers, FBI agenten, ingenieurs, ex-minister van Buitenlandse Zaken van Canada enz. Engeland, Frankrijk, Mexico,Canada en Zweden hebben UFO-files vrijgegeven. James Gilliland heeft zijn Mount Adams waar per jaar duizenden mensen van over de hele wereld naar toe gaan om daadwerkelijk UFO’s te kunnen zien. Je zou verwachten dat het allemaal met grote koppen in de krant zou staan. Dat dit het meest belangrijke nieuws van de eeuw is. Maar het blijkt gewoon een van de publieke geheimen te zijn waar mensen niet veel notie van nemen zo lijkt het. Ik ben er vol van en voor mij is er niets belangrijker dan de mondiale openbaringen van de aanwezigheid van buitenaardse beschavingen op onze planeet. Wanner krijgen we de revolutie?

  1. Sinds de tweede wereldoorlog…??? De getuigenissen van onaardse aanwezigheid komt al voor sinds mensenheugenis. vele grotschilderingen, vroege schilderijen en zelfs in het glas en lood van gebedsplaatsen en kerken komt dit voor! Er is wel een heel epistel naar boven gekomen over de duitsers die ten tijde van de wo2 een basis zouden hebben op antartica waar zij al met bolvormige objecten vlogen…waar die basis zou zijn en wat amerika daar mee heeft gedaan of wat daar is gebeurd kan ik 123 even niet met linkjes bekrachtigen maar zoek daar maar eens naar! Ook is het zo dat er de afgelopen generatie een extreme toename is van deze activiteit, deels ook omdat het fysiek vastleggen veel vaker geschied en mogelijk is dan voor die periode! Zie die filmpjes van de twintowers en die jongen die 2 objecten aan het filmen is boven de brandende torens, dat zijn geen vliegtuigen…..

  2. verklaringen en Youtube filmpjes en nog meer verklaringen enz enz enz jaha zelfs op rotstekeningen !!
   maar fysiek bewijs ontbreekt volledig !!

   toch jammer want ik zou maar al te graag met mijn persoonlijke ufo door de melkweg willen sturen

  3. Gait jongen ga jij nou eerst eens zelf onderzoek doen, dat laat je wel achterwege want dan zal je dienen te reageren met inhoud en dan knapt je luchtballon…Ik ben bezig met een aantal stukken, helemaal voorzien van links etc. eer ze tot in detail klaar zijn hou ik ze achter en dan ontvangt Guido ze, ik kijk nu al verheugd uit naar jouw reacties want och jongen wat jij nog niet kan bevatten omdat je het nog niet hebt ervaren.. ach vergeef hen zij weten niet…

 2. Wanneer je kennis hebt van electronica. Is de kennis van de aarde en heelal ongeveer hetzelfde. We zijn allemaal een onderdeel van de film er was eens. In 2012 zijn we allemaal klaar om deze planeet te laten wat het is en te doen waarvoor wij zijn uitgezet. We zijn zoiets als plankton voor een groter geheel of wezen hierbuiten. Zoiets als wij mensen voor de leeuwen worden gegooid. Veel meer dan dit zal het niet zijn. Wij mensen zijn een super geheugen en gekweekt ras.
  Neem maar aan kristallen metalen bollen die niemand kan thuisbrengen is de soeplepel om te vertrekken.

 3. Prachtig satirisch programma over de zogenaamde opwarming van de aarde.
  Er zijn wetenschappers die beweren dat maar 3% van de CO2 uitstoot
  door mensen wordt veroorzaakt.
  De rest is van natuurlijke oorsprong.
  Flinke marketing heeft van de klimaatverandering een product gemaakt waar heel veel geld aan te verdienen valt.
  Wereldwijd maken politici zich op om met de introductie te komen van een CO2 belasting.
  YEP!

  Penn and Teller Being Green
  http://video.google.com/videoplay?docid=-5329857034306331360&hl=en

 4. BUITENAARDSE TECHNOLOGIËN ==KLINKT ALS== GELUL IN DE RUIMTE…
  Wat me opvalt is dat er voor elk probleem een buitenaardse technologie is, tenminste als je dit zo geloven moet he, het is een opmerking die je maar (veel)/ (al) te vaak tegen komt, begint bijna als gebakken lucht te klinken…

 5. @Jeroen, je bent vrij om je mening te geven maar wanneer je iets zo stellig afwijst dan vraag ik me af waar je deze wijsheid vandaan hebt. Stop je kop niet in het zand en kijk om je heen. Zelfs astronauten geven aan in interviews dat ze vaak UFO’s hebben gezien. Lullen die ook allemaal in de ruimte? (figuurlijk dan niet letterlijk 😉

 6. @mau
  dat je eruit leest dat ik buitenaardse technologieen afkeur, dat zijn jouw woorden, ik zie hier niets meer in dan een vergelijking …en als je verder leest zou het je duidelijk kunnen worden wat ik ermee bedoel, namelijk precies zoals het er staat, het is nu wel erg makkelijk te stellen dat dat soort technologieen bestaan, er zijn een hoop filmpjes te zien op het net waarin het e.e.a aan vreemde anomalien te zien zijn, maar of dit ook buitenaardse technologieen zijn betwijfel ik, om te voorkomen dat het uitmondt in een oeverloze discussie zeg ik er gelijk bij dat wat ik bedoel met buitenaards ook daadwerkelijk buitenaards is en geen aanpassing van een aards modelletje van wat je ook maar verzinnen kan wat voor aanpassing in aanmerking komt…niet buitenaards dus! en wat blijft erover…
  Maar ik denk dat die technologien namelijk al van alle tijd zijn en dat wij mensen het vergeten zijn en dat we nu op een drempel staan om alles weer te herinneren zoals het was en zoals het is en zoals het moet…en dus in die zin niet nieuw maar meer vergeten…stom van ons…

 7. Eh… was er niet ooit een Victor Schauberger die ‘gewoon’ zelf als aardling al een vliegende schotel had gebouwd, helemaal zelf bedacht en uitgevonden, n.a.v. het jarenlang bestuderen van de beweging van water (in de tijd voor en rond W.O.II)? Die technologie werd natuurlijk direct geconfisqueerd en hij heeft nog een tijd onder dwang voor geheime projecten in de US moeten werken. 5 dagen nadat hij weer werd ‘losgelaten’ stierf hij. Z’n laatste woorden waren: “Ze hebben alles van me afgenomen”. Dusss… het zou niet eens ge-back-engineerd hoeven zijn geweest van ET UFO’s, maar gewoon een kwestie van de afgelopen 60 jaar voortborduren op eigen maaksels, met hulp van het geweldig gulle Black Budget. (Hiermee beweer ik overigens niet dat er geen ET’s zouden kunnen bestaan. Ik bedoel alleen dat de waarheid misschien wel veel minder spectaculair is dan de mythen hopen).
  Behalve Victor Schauberger schijnt er in die tijd ook een Amerikaan geweest te zijn die zelf al een vliegende schotel had gebouwd. Het heeft zelfs in de krant gestaan, toen hij zijn testvlucht aankondigde. Kort na de eerste veelbelovende testvlucht, werden zijn verdere onderzoeken steeds gedwarsboomd, totdat hij er zelf mee stopte. Een van zijn leerlingen/medewerkers schijnt nog te leven.
  Ik ben helaas de naam kwijt. Groet!

 8. Lobbyist met een speculantenmasker van de wallstreetbeurs en de fortuinjagers uit het beruchte Zwitserse Davos.
  Bassett is ongeveer zeven maanden aan het lobbyen met als doelwit wetenschap en technologie, en defensie- en luchtvaartzaken. Onlangs heeft hij daar energie aan toegevoegd.

  Deze actoren zijn overal te vinden in het bedrijfsleven.
  Met kolonisatie van planeten, de spacescience
  kennis en techniek zijn onberekenbare fortuinen te verdienen of te vergaren met of zonder Extraterrestrials met welke negatieve en positieve gevolgen voor wie, wat en waarom!
  De fossiele brandstoffen en andere grondstoffen raken ooit op, wanneer
  tot de laatste druppel olie, tot de laatste gasbel, tot de laatste gr zwarte en bruine kolen, turf, hout…dat is zo helder als pompwater.

  Maar op het terrein voor een sociale democratische
  planetaire regering met gelijke rechten en plichten voor de burgers ook voor Extraterrestrials (misterievat van de ruimte) roepen vele negatieve vragen op omtrent deze bovenstaande gegevens.

  Het neo-blauwe-liberale vrije marktkapitalisme van de Wallstreetbeurs is een doodsteek voor
  het behoud van de stabilisatieprocessen van de planetaire ecosystemen, ook voor een te kolonisatie van planeten, slaat men de bal volledig verkeerd.

  Oh, ja zijn er betrouwbare Extraterrestrials die
  al jaren zelfs eeuwen de Aarde bezoeken, hier al dan niet willen verblijven, de bestuderingsmogelijkheden zijn of waren of werden onttrokken aan de democratische volksvertegenwoordiging, hoe is het daar mee gesteld, ufo-coverups van de VSA sinds 1947 zowel door republikeinen als democraten tot op de dag van vandaag.

  Weinigen durven zich de vragen stellen welke problemen hebben deze Extraterrestrials die de Aarde bezoeken zelf gekend om hun ruimtevaart wetenschappelijke samenleving uit de grond te stampen, geen geschiedenisvervalsingen zijn nodig. Iedere toekomstige generatie zal het ondervinden mits geluk van overleven……

  Samenwerken of kunnen met Extraterrestrials in welke mate en omstandigheden …..

 9. Spacefuture exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen :

  spacedefensie

  leven er nog oorlogsvoerende kosmoscivilisaties in het universum die de Aarde hebben bezocht door de tijden heen tot op de dag van vandaag?

  Het is en blijf een groot verschil de juiste maatregelen te nemen om de veiligheid te garanderen ook al dan niet in samenwerking met Extraterrestrials enkel op basis van waarheden zonder leugens!

  Hoelang nog gaan regeringsleiders met hangende poten naast een VS-president staan of ervoor plat op den buik liggen, made in de VS ufo-cover-ups sinds 1947 zowel binnen als buiten de VN!

  De VN en de VS moeten niet zich aanmelden een democratische verkozen wereldregering te zijn
  en bekijk degoutante samenstelling en werking van de veiligheidsraad
  en algemene vergadering van de VN!

  Een democratische sociale democratische planetaire regering
  met gelijke rechten en plichten voor de burgers houden heel wat andere zaken in…

  De woorden van Eisenhouwer in 1961
  “In de overlegstructuren van de overheid, moeten we ons wapenen tegen de pogingen van het militaire industriële complex, om ondemocratische invloed te krijgen, of deze nou wel of niet zo bedoeld is. Het potentieel van een catastrofale opkomst van misplaatste macht bestáát en zal volhouden.
  Wij mogen nooit het gewicht van deze combinatie onze vrijheden en democratisch proces laten bedreigen. We dienen niets voor kennisgeving aan te nemen. Alleen een alerte en goed geïnformeerde burgerij kan de correcte samenwerking afdwingen van deze enorme industriële en militaire defensiemachine, met onze vreedzame methodes en doelen. Hierdoor kunnen veiligheid en vrijheid sámen opbloeien.”

  Enkel de vsa interresse in Extraterrestrial technologie voor de defensiepotentiele macht aan te zuiveren …….

  De credietcrisis tengevolge van rommelhypoteken made in de
  VSA Washington nog echter dan de recessie van de jaren ’30 enkele dag de gevolgen van een op hol geslagen gok en pokerspel via de speculatie op de wallstreet.
  Doe u rustig verder

  Samenwerken met Extraterrestrials kan zonder inmening in het Aardse financiele economische industriele complex, via kolonisatie van planeten ….
  Daar beslissen de politieke verantwoordelijken over binnen de landsgrenzen…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.