Advertentie

Wetenschappelijke benadering 9/11 werkt!


Zonder de mensen die hieronder genoemd worden, vakmensen die hun verstand op de juiste momenten laten werken, was er waarschijnlijk ook geen goed gefundeerde opstand geweest tegen de officiële 9/11-versie. Zónder deze mensen was deze valse-vlag-operatie, want dat is het, niet gefundeerd onderuit gehaald, maar op basis van geruchten en een geruchtencircuit. Wie deze mensen zijn? We hebben het dan o.a. over wetenschappers, ingenieurs, architecten, hoge regeringsfunctionarissen, leidinggevende oud-militairen en politici van naam en faam. (Zoals bijv. Michael Meacher, oud-minister onder Thatcher en Andreas von Bulow, voormalig Minister van Defensie van Duitsland).

Teveel nog wordt het ‘alternatieve 9/11-scenario’ op het conto geschreven van dilettanten en relschoppers, waarbij de waarheid officieel te boek dreigt komen te staan, als samenzweringstheorieën. Het liefst worden deze mensen, deze waarheidszoekers, ingedeeld in de categorie ‘verstandelijk gehandicapt’. Maar waar het deze mensen alleen maar om gaat, is de mensen die de 9/11-aanslagen nóg steeds zien, in het kader waarin de ‘krachten-achter-de-schermen’, wakker schudden. En zeg nou eerlijk: zou dat niet eens tijd worden ná 10 jaar..??
x

De website-balk van WantToKnow.info. Klik voor een lead naar de immense hoeveelheid informatie over 9/11..!

x
Wij van WantToKnow mogen trots zijn op onze bijdrage aan dit wereldwijde ontwaken. Het was immers professor David Griffin, één van de meest erudiete mensen op het gebied van 9/11-waarheidsonderzoek, die via onze zustersite WantToKnow.info op het spoor werd gebracht van een alternatief 9/11…!! Wist je dat?
En wat me afgelopen 24 juni overkwam in dit verband, was ook een openbaring voor me. Toen ik Richard Cage ná afloop van zijn presentatie sprak in Rotterdam, bleek dat hij op zijn beurt weer werd getriggerd de waarheid van 9/11 onder ogen te zien, door de woorden van David Griffin in een interview, dat hij op de autoradio hoorde…! Het is ’n vreemde ‘ketting’ van bewustwording, die ons overkomt.

De dader was snel bekend, onderzoek niet meer nodig. “Op naar het Midden-Oosten”. Oorlog voeren; de ‘warrrrrr on terrrorrrr’ was geboren..

Hopelijk heeft WantToKnow.nl/.be ook een substantiële bijdrage mogen leveren aan het ontmantelen van de fantasieën die men ons op de mouw wil spelden. De krachten-achter-de-schermen, die niets anders voor ogen lijken te hebben, dan mensen angst aanjagen en op basis van deze angst hun vrijheden ontnemen..! De onderzoeken naar de ware aard van de 9/11-aanslagen gaan door. Wat we in dit kader hier willen melden, is het feit dat een aantal erudiete wetenschappers zich nu hebben verenigd, om -net als de architecten en ingenieurs van AE911- collectief wetenschappelijk onderzoek te doen naar de ware toedracht van 9/11.

Een nieuwe site van wetenschappers
Daarom hebben deze wetenschappers een nieuwe site over 9/11 is geopend; wetenschappers die de leugens rondom de waarheid van de gebeurtenissen van die 11e September 2001 willen ontmantelen. Want de versie zoals die tot op heden door de officiële Amerikaanse instanties is gepresenteerd, blijkt uit leugens en grove technische onjuistheden te bestaan. Niets minder dan dat.

Maar bij de 10e verjaardag van deze afgrijselijke gebeurtenis, die aan de basis stond van de oorlogen in het Midden-Oosten, is het wijs om te benoemen dat deze aanslagen ook Nederland dus hard hebben geraakt. Niet alleen werden wij meegetrokken in een valse oorlog, maar ook werd en wordt onze vrijheid ernstig beperkt. Kijk eens naar de vernederende wijze waarop mensen in bodyscanners worden gegrild.. (HIER en HIER)
Vooral doordat we instemden met deze officiële, onware visie en rapporten van de Amerikaanse regering. Een instemming die, zoals het rapport Davids aantoonde, volledig was gebaseerd op drijfzand. Tot bittere teleurstelling van oud-premier Balkenende, die zich zelf de verdenking op de hals had gehaald, door ruim 2 jaar er het zwijgen toe te doen.

Wellicht dat journalisten, die toch de bewakers van de democratie zijn, op basis van de wetenschappelijke benadering van deze mensen, hun wenkbrauwen ophalen en ook wakker mogen worden. Zich tenminste de moeite gaan getroosten om er eens goed in te duiken en hun vooringenomenheid opzij te zetten en de waarheid de ruimte te geven..!

‘Scientist for 9/11-truth’..
Tja zo heet die site en wat ons meteen opvalt is het woord ’truth’.. Ook deze wetenschappers gaan er dus -op basis van hun kennis- vanuit, dat tot op heden de waarheid niet aan het licht is gekomen; om het netjes te zeggen.. De 5 wetenschappers die deze site zijn gestart, het organisatie-comité, bestaat uit 2 fysici en 3 chemici. Hoogleraren die we graag aan je voorstellen. Klik op hun naam voor een (Engelse) kennismaking:

Niels Harrit, PhD Chemistry, University of Copenhagen

Steven E. Jones, PhD Physics, Vanderbilt University

Frank Legge, PhD Chemistry, University of Western Australia

Kevin Ryan, B.S. Chemistry, Indiana University

John D. Wyndham, PhD Physics, Cambridge University

Dr. Niels Harrit is mede-oprichter van Scientist-for-9/11-truth (klik voor artikel!)

2 Namen er even uitgelicht. Dr. Steve Jones en Dr. Niels Harrit zijn de twee uiterst sympathieke en erudiete mensen, die hebben aangetoond dat er sprake was van explosieven in de beide torens. Hun conclusie luidt, dat met een ‘aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid’ de beide torens ondermijnd zijn met thermiet en nano-thermiet, waardoor stalen balken als luciferhoutjes doorgesneden werden. Niels Harrit was ook de man die microscoopfoto’s van het nano-termiet heeft vrijgegeven. En wat denk je? Geen journalist die ernaar kraait..!

Dr. Steven Jones werd als hoogleraar de wacht aangezegd op universiteit (Bringham Young), na zijn -op zuiver wetenschappelijk onderzoek gebaseerde- uitspraken over 9/11.

Maar inmiddels heeft een groot aantal wetenschappers gehoor gegeven, evenals dat architecten en ingenieurs dat deden bij AE911, om zich te verenigen. Van zich te laten horen. In een collectief. En collega-wetenschappers te vragen óók de petitie te tekenen en zich bekend te maken. Wanneer je deze lijst met wetenschappers/personen wilt bekijken, klik dan simpel HIER. En vanzelfsprekend laten we niet na, om wetenschappers uit Nederland en België op te roepen, deze petitie ook te tekenen en de waarheidsvinding rondom 9/11 te steunen!

Een voorbeeld..
Een goed voorbeeld van het werk dat deze wetenschappers zullen proberen onder de aandacht te brengen, is de instorting van de Noord WTC-toren. De instorting van deze toren, die bekend staat als WTC1, is vanaf de camera-positie, en vanuit een wetenschappelijk standpunt, uitmuntend te zien… Let wel, de officiële versie luidt: “De brandstof van het binnengevlogen vliegtuig is ontbrand en heeft de stalen structuur van deze toren ernstig verzwakt. Daarop stortte de toren in en vielen de verdiepingen als pannenkoeken op elkaar, na elkaar bezwijkend onder het van boven komende, cumulatieve gewicht”

Er zou dus geen sprake zijn van explosieven, terwijl ALLE bewijzen die richting op wijzen. Maar vooraan beginnend, laat dit filmpje de ineenstorting van WTC1 zien.

We vragen je op te letten op het (Engelse) commentaar, die je meeneemt door de diverse bewijzen die keihard op film zijn vastgelegd.. Een paar van de vragen die jij je kunt stellen, ook al ben je geen wetenschapper:

Is deze ineenstorting het gevolg van een, onder haar eigen gewicht, inzakkend gebouw?  Of praten we hier over zichtbare explosies, die (precies op hetzelfde tijdstip!) onder een mantel van instortend puin plaatsvinden? Deze wetenschappers maken je erop attent dat het onmogelijk is, dat de kerosine van het vliegtuig dat in de toren gevlogen zou zijn, in staat is, deze explosies te veroorzaken. Hoe is het dan mogelijk dat het puin wordt gelanceerd vanaf de toren, tot soms wel 150 meter afstand..? Hoe is het dan mogelijk dat het puin VOLLEDIG tot stof wordt verpulverd..? Waar komt de energie vandaan om dit te veroorzaken?
x

X

Scientists for 9/11 Truth vragen je in dit eerste voorbeeld, om alleen maar te overwegen wat je ziet..! Presenteer deze informatie nu eens aan een wetenschapper die jij in je vriendenkring of familie kent.. Iemand die je kent en vertrouwd. En schrijf het verhaal op, als je denkt dat er géén sprake is van explosieven en stuur het naar deze website.
En bedenk bij dit voorbeeld, dat bijna ALLE bewijsmateriaal dat op die dag is verzameld, door de 9/11-commissie NIET is bekeken noch becommentarieert..! Deze commissie was kennelijk wel in staat nog een officieel rapport uit te brengen, waarin de officiële versie van Bush-Cheney werd bevestigd.

En het blijkt gelukkig maar weer: ook wetenschappers zijn mensen. En het lijkt erop alsof steeds meer mensen het niet meer pikken, de leugens, het gesjoemel, de manipulaties en de vrijheids-onderdrukking! Deze uitspraak van Martin Luther King is actueler dan ooit:

A times comes when silence is betrayal.

x

Vert.: Er komt een tijd, dat zwijgen verraad zal zijn.

x

* * *

Dr. Martin Luther King Jr. 1967, Riverside Church in New York City

“Er komt een tijd, dat zwijgen verraad zal zijn. De bevolking staat niet snel stil bij hun taak om hun regering weerwoord te geven, haar politiek ter discussie te stellen, speciaal in tijden van oorlog.

We moeten ons vanuit onze eerbaarheid uitspreken en wellicht binnen onze beperkte visie, maar we moeten ons uitspreken. Omdat we zeer ernstig behoefte hebben aan een nieuwe weg dóór het Donker dat zo dicht om ons heen is.

We worden opgeroepen om te spreken namens  de zwakken, namens de mensen die niet gehoord worden, namens de slachtoffers van onze natie. Namens hén, die we de ‘vijand’ zijn gaan noemen. Bedenk dat niet één document, geschreven door mensenhanden, in staat is om van deze mensen iets minder te maken, dan onze broeders en zusters”.

 

* * *

20 gedachten over “Wetenschappelijke benadering 9/11 werkt!

 1. Het is Richard Gage met “G”.

  Wat ook wel mag meegenomen worden zijn dat sommige van de wetenschappers een dubble agenda hebben. Neem een S. Jones. Je kunt ze zien als gatekeeper.

 2. En daarnaast hoop ik ook dat men er weet van heeft, dat gros van de zogenaamde overleden personen een simulatie was. Ook wel bekend als vicsim.

  Er zijn wel veel zieken en overleden bij diegene die eerste hulp verleend hebben.

 3. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel… al kost het dan 10 jaar. Ik heb vernomen dat pilotsfor911truth met de nadering van de herdenking ook weer goed bezig zijn. Wordt vervolgd…

  Om nog een laatste duit in het zakje te doen aangaande de verpulvering van de twin towers en de officiele pannekoektheorie…

  Als de pancake theorie zou kloppen, zouden de centrale kolommen nog fier in het midden overeind staan. Voor de wat ouderen onder ons die de tijd van de jukebox nog hebben meegemaakt, denk eens aan die spindel met 45 toeren grammofoonplaatjes die 1 voor 1 naar beneden zakten.

  Mooi werk…

 4. Eigenlijk allemaal ouwe koek. Vijf jaar geleden dacht ik ook dat er een doorbraak zou komen omdat zoveel mensen ervan overtuigd waren 9/11 stinkt en dat de waarheid spoedig geopenbaard zou worden. Niets daarvan, nog harder werd geroepen dat de complotters bestaan uit zwakzinnigen en paranoïde sukkels die de “waarheid” niet opwindend genoeg vinden.
  Over een paar weken is het 10 jaar geleden en zal 9/11 weer prominent in het nieuws zijn. Als het al genoemd wordt zullen de complot-theorieën in de MSM weer compleet belachelijk gemaakt worden.

  De laatste tijd heb ik me weer eens verdiept in 22 nov. 1963, de moord op JFK. Ik ben zelfs op Dealey plaza wezen kijken. Bijna 48 jaar geleden nu en nog altijd houdt de MSM het erop dat LH Oswald de “lone nut” was die alles alleen heeft gedaan. Er is inmiddels zoveel overtuigend bewijsmateriaal dat hij het niet (alleen) was dat geen zinnig mens het Warren Report nog serieus kan nemen. MSM dus wel.

  Ik ben benieuwd maar heb er geen enkel vertrouwen in, dit is veel te groot en er zitten veel te veel zeer belangrijke mensen in het complot, net als bij de moord op JFK.

 5. Geheel mee eens met: Albert
  27 augustus 2011 om 12:58

  2013 zou de “JFK year of the truth” moeten worden want dan is het 50 jaar dat de files
  van FBI/CIA vrij gegeven ‘zouden’ worden.

  Betreft 9/11 is het op dit moment vreselijk stil rond om G. Bush jr, D. Rumsfeld, D. Cheney. Wanneer worden die lui juridisch aangepakt en door wie?

  11 september is heel gauw, mij benieuwen

 6. Tja, de waarheid… Ik ken mensen die bewust hun oogkleppen blijven ophouden omdat ze anders danig in de war raken. Niet iedereen durft uit zijn zorgvuldig opgebouwde droomwereld te stappen. Met name Amerikanen met hun korte historie, moeten het nog hebben van hun ‘sterke leiders’ die hen de weg wijzen en zeggen: ‘het is goed jongen vertrouw maar op mij’. Bijbelvolk! Geen kritiek hoor! Kijk maar wat wij zelf in het Torentje hebben zitten…
  Vraag me alleen af wat er op den duur gaat gebeuren met deze dappere waarheidsvinders. Heb ooit ergens een stuk gelezen over een een aantal microbiologen dat plotseling kwam te overlijden door rare ongevallen. Had iets te maken met het ontstaan van het aidsvirus en chemische oorlogsvoering. Hoop dat deze wetenschappers de erkenning krijgen die ze verdienen…

 7. Goed zo WTK ! Ook de Belgische tv brengt op 8 september in Panorama een kritische kijk op het gebeuren. Toch denk ik dat de boodschap van deze groep wetenschappers vooral voor de Amerikanen belangrijk is. Naïeviteit en hokjesdenken, kenmerkend voor de doorsnee in bijbelse termen denkende Amerikaan, zijn niet direct ‘Europese’ eigenschappen. En nu de Tea Party met haar ultra-rechtse arrogantie en mind control meer en meer terrein wint binnen de Amerikaanse politiek, kan een flinke wake up opdonder de mensen misschien wakker schudden. Ik hoop het van ganser harte.

 8. what do i see? i see paper flying around while steel supposedly melted…

  i remember my unbelief when i saw ‘m drop the first time, i said out loud; this isn’t possible. i still don’t believe that airplanes could cause the towers to collapse. i wonder is we will ever find out the truth.

 9. Grappig… Nu het wetenschappelijke bewijs er is, durven mensen ineens te geloven wat hun ogen allang hadden gezien. Tot die tijd werd iedereen die het beweerde voor gek versleten.

  Vandaag zag ik op nujij.nl een bericht wat verwees naar de Volkskrant. Op beide sites is het artikel inmiddels weer weggehaald. Wie het weet waarom, mag het zeggen :).

  1. @Lilian, Als het bedrog per ongeluk alsnog naar de oppervlakte komt, roepen diegene die de afgelopen 10 jaar de complotters voor gek hebben versleten om het hardst dat ze het altijd wel hebben geweten…

 10. Niet te geloven!!!
  Mischien al goed dat we alles niet weten,het zou van ons
  leven een hel maken.We worden langs alle kanten bedrogen
  zelfs hier in ons klein landje weten we niet wat er achter
  onze rug gebeurd(justitie????
  )

  1. Niet zo heet van de naald als het suggereert, ik ken dit interview al ruim 2,5 jaar van CIT maar desalnietemin een zeer belangrijk onderdeel dus goed dat het hier geplaatst is.

   Meer recent is deze “gelekte” video over een zichtbare kruisraket die in het Pentagon verdwijnt.

   http://www.presstv.ir/usdetail/196559.html

   Helaas zijn de beelden niet al te goed en zou het fake kunnen zijn maar evengoed zou het ook echt kunnen zijn en de theorieen die al ruim 10 lopen over dat bewuste “gaatje” van 6 meter, waarvan ik in ieder geval zeker weet dat het niet door een Boeing 757 is veroorzaakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.