Advertentie

Insidejob 9/11 is nu bewezen!


Misschien geloof je mijn woorden niet, maar toch komt het hier op neer! De bewijzen voor een inside job die 9/11 veroorzaakten zijn in feite rond. World Trade Centre-gebouw no. 7 stortte ’s middags op de 11e September in elkaar. Zo rond 17:20 uur, terwijl de Twin-towers  ’s ochtends rond 11 uur al waren ingestort. Lees het onderstaande en je zult het met me eens zijn..!

Gebouw no.7 stort precies in zijn vertical as in elkaar. Gereed voor de sloper om het weg te halen. Het gevolg van 'n gecontrolleerde explosie?
Gebouw no.7 stort precies in zijn verticale as in elkaar. Prachtig: gereed voor de sloper om het weg te halen. Het gevolg van ’n gecontrolleerde explosie? Het kan bijna niet anders!

De oorzaak van de ineenstorting van gebouw no. 7 is ‘officieel’ omschreven als veroorzaakt door het vuur(tje!) dat woedde, sinds de ochtend, door de schade opgelopen door het instorten van de Torens 1 en 2.

Maar het is werkelijk belachelijk dat de overheid volhoudt dat dit vuurtje de oorzaak was van de instorting. Het officiële speciale rapport dat onder grote druk vorig jaar verscheen over dit gebouw no.7, vermeld dat er meer onderzoek nodig is.. Ja dank je de de koekoek dat er meer onderzoek nodig is!

Maar waarom moeten ze volhouden, zul je je afvragen, dat het gebouw is ingestort door de beschadigingen van het vuurtje dat er brandde…

Waarom kun je niet eenvoudig zeggen dat het gebouw was neergehaald?

Nou heel simpel. Omdat een gebouw als WTC7 niet kan worden neergehaald, zónder dat hier weken aan voorbereiding aan vooraf gaan!! Dit is een waarheid die je niet kunt omzeilen. En dit zou dus betekenen dat men wist dat de aanslagen gingen plaatsvinden..

En bovendien wordt dit verhaal van de gecontrolleerde sloop, door de eigenaar, LARRY SILVERSTEIN, bevestigd!!! En deze meneer Silverstein had dit zelfs kort ná de 9/11 catastrofe bevestigd..! En deze woorden moest hij later weer snel inslikken, zoals je kunt begrijpen..! (Maar helaas meneer Silverstein.., woorden zijn niet meer in te slikken, sterker nog: ze vormen het sterkste bewijs van een Inside Job!)

EN HIER ZIT NOU PRECIES DE ACHILLESHIEL VAN 9-11

Om je geheugen op te frissen: kijk zelf nog even naar de beelden van het neerhalen/neergaan van gebouw 7:

De eigenaar van het WTC-complex was Larry Silverstein, een boefje, maar dan ook een boef van het zuiverste kaliber. Ik raad je aan, wanneer je meer over deze man wilt weten, je via de vele goede sites, verder te informeren over zijn gedrag. Hier is dus het beroemde filmpje waarin hij trots zit te vertellen dat ze het gebouw neer moesten halen om verder gevaar te voorkomen! Maar meneer Silverstein vergat even in al zijn hebberigheid, dat dit dus een planning van minstens 2 weken voorbereiding nodig heeft.

Hier zijn de feiten die ONOMSTOTELIJK de geplande instorting van het gebouw, WTC7, bewijzen:

– vuur heeft nog NOOIT de ineenstorting van een wolkenkrabber veroorzaakt. Het WTC7 zou ingestort zijn, slechts 6 uur na het nauwelijks zichtbare kampvuurtje, door heftige schade aan de constructie! Belachelijk!! Want hier is opnieuw bewijs dat een wolkenkrabber niet  in kan storten door vuur, waarvan overigens uit de historie vele andere voorbeelden zijn. Het gaat om het in aanbouw zijnde, 40 verdiepingen tellende Mandarin Hotel in Beijing. Dit ging op 9 Februari 2009 volledig in de brand. Na dagen van blussen  was het gebouw één grote geblakerde hoop staal, MAAR HET STOND NOG!

– Explosievenexperts over de hele wereld zijn het er over eens dat gebouw no.7 door gecontrolleerd gebruik van explosieven is neergehaald!! Het gebouw stort niet in, doordat het omvalt ofzo, nee het implodeert. Kenmerken van een gecontrolleerde vernietiging zijn in slow motion te zien. Kijk hieronder de YouTube, waarin de Nederlandse explosieven-expert Danny Jowenko dit onomwonden verklaart, terwijl hij zich doodschrikt als hem verteld wordt dat deze instorting dezelfde dag plaatsvond… Danny realiseert zich ineens dat hier een ongelooflijk spelletje wordt gespeeld…

– De BBC liet, zo rond 17:10 ’s middags, een reporter aan het woord vanuit Ground Zero, die verklaarde dat het gebouw, WTC7, reeds was ingestort, 20 minuten voordat het werkelijk plaatsvond!! Hoe is het mogelijk! Gepland dus? Jazeker, gepland! Heb je het filmpje nooit gezien, kijk dan hieronder!! En vind je het niet bijzonder vreemd dat plotseling de verbinding met deze BBC-mevrouw wordt verbroken, enkele minuten vóór het neerhalen van WTC7..?

Wanneer je dit verhaal aan vrienden en familie vertelt, dan kunnen deze mensen de essentie niet geloven. Want jij ziet dan spoken, jij bent een excentriekeling, en er zou dan toch al veel meer bekend moeten zijn, en mensen die meewerkten aan deze samenzwering zouden toch gewoon lekken, enz. enz. enz. Kortom ontkenning dus!! Ik heb inmiddels alle argumenten de afgelopen 5 jaar voorbij horen komen. Maar het ´grappige´ is dat de werkelijkheid voor hen wellicht veel te groot is om te bevatten..! Daarom is een eerste, volkomen gezonde reactie als mens ook heel simpel: ONTKENNEN! Anders zou je gek worden van de heftige impact van de betekenis van deze woorden, toch..?

Maar voor al die mensen, zou ik je willen verwijzen naar het ongelooflijk erudiete stuk van Professor David Griffith, een vertaling ervan kun je op onze site vinden. HIER. LEZEN ZOU IK ZEGGEN.

Jeetje, een waarheid te groot voor je voorstellingsvermogen, kun je je dat voorstellen…? Maar kijk daarom maar eens naar het gezicht van explosievenexpert Danny  Jowenko (zie hierboven in het YouTube-filmpje). Stel je nou eens voor dat je een wereldbeeld moet accepteren, op logische gronden, waarvan je -in ieder geval onbewust- begrijpt dat de hele wereld erdoor zou veranderen, wat zou JIJ dan doen..?

De volgende presentatie van Richard Cage, lid van de club architecten & ingenieurs die de technische kanten van 9/11 onderzoeken, laten we je ook zien. In dit filmpje zie je officiële beelden van die dag, waarin brandweermannen WTC7 verlaten en roepen dat je moet maken dat je wegkomt, “You better watch out, this building is gonna come down..!!” Er was nog NOOIT een gebouw in elkaar gezakt door vuur, OOK NIET DOOR WEKENLANG HEFTIG VUUR, dus dit gebouw gaat ná een kampvuurtje van 6 uur tegen de vlakte..? En brandweermannen zien dit aankomen….??? Ben ik nou gek of zie ik iets over het hoofd? Nee, ik zie niets over het hoofd: het gebouw was ondermijnd en DAARDOOR kregen de brandweermannen te horen dat het zou neergaan, want wisten zij verder veel meer? Dit was hen waarschijnlijk doorgegeven. Kijk zelf:

Overigens kan ik je aanraden eens een kijkje te nemen op de uitmuntende site van Architects & Engineers 9/11 HIER

Gebouw WTC7 is dus de achilleshiel in het hele 9/11 verhaal, terwijl er duizenden dingen zijn die niet kloppen aan de officiële theorie, in het hele 9/11-verhaal, is dit WTC7-relaas wel het meest indrukwekkende. Was er dan een reden om het gebouw op te blazen..? Naast het feit dat je bij alle beelden en tekeningen van de instortende torens kunt zien, dat je vanuit WTC7 de beste positie hebt om de torens te bekijken, zaten er ook nog huurders in het gebouw waar je je wenkbrauwen van fronst..

Bij de onderstaande namen van huurders die in dit gebouw zaten, gaat wellicht een lampje branden? De rest van de WTC torens bleef zwaarbeschadigd staan, maar dit gebouw moest kennelijk tegen de grond, weg bewijzen!

Deze huurders vallen erg op:

De IRS, de Amerikaanse belastingdienst. Deze deed o.a. intens onderzoek naar de ENRON-affaire, die hierna moest worden gestopt, omdat er 100-den persoonlijke files verloren waren gegaan van grote WallStreet-bonzen, die veel te vrezen hadden van strafrechtelijk onderzoek. Ook alle onderzoeken naar de  inmenging van overheidsfunctionarissen in deze ENRON-zaak moesten worden stilgelegd.

US Secret Service (CIA): 2 verdiepingen en

2 zwaar bepantserde verdiepingen met het veiligheidscentrum van de burgemeester van NY, Rudolf Giuliani. Hier trok meneer Giuliani overigens rond de middag uit, met veel bombarie, omdat het er niet veilig zou zijn..

Verder zaten in WTC 7, de hoofdkantoren van American Express en Standard Charterd Bank, en verder een aantal andere commerciële huurders.

Maar naar mijn idee was het WTC7, met name de 2 verdiepingen waar het NY-disaster centre was gevestigd, dé plek om de hele bizarre reeks 9/11-gebeurtenissen te regisseren..! Vervolgens hoef je geen bewijzen weg te moffelen, doordat je gewoon het hele gebouw neerhaalt!

Waardevolle informatie over WTC7 en diepe achtergronden over 9/11 vind je bij onze onvolprezen collega’s van Waarheid911. HIER en Zapruder HIER

56 gedachten over “Insidejob 9/11 is nu bewezen!

 1. de lastige lui waar ze vanaf wilden hebben ook vlak voor het geheel zich afspeelde een baan gekregen in die torens onder het mom opgeruimd staat netjes en daarbij moet je denken aan een persoon die zich zijn hele leven heeft bezig gehouden met “terreurdreiging” en daarbij het spel van deze regering doorzag maar dat niet alleen ook een kantoor van nesara was hier gehuisvestigd

  ik heb me er altijd al over verwonderd dat er op bvb discovery channel programma’s zijn over slopen met explosieven waarin dan naar voren komt dat er weken planning voor nodig is om ze zo mooi recht in te laten storten en dan komt er een vliegtuig in elke toren en ze vallen zo mooi recht in elkaar

  en dan nog het pentagon waar ook al bewijzen genoeg van zijn dat het geeneens een vliegtuig van dat formaat kan zijn geweest, misschien gewoon een kruisraket? aan het gat te zien en alle afwezige schade op het grasveldje ervoor was het in ieder geval geen vliegtuig van dat kaliber

 2. Wij gaan in de loop der tijd meer en meer aandacht hieraan besteden. Het is om de ogen te openen. ZOALS GEZEGD: MENSEN GELOVEN HET NIET OMDAT ZE HET NIET KUNNEN GELOVEN..!! Het heeft bijna niets te maken met de feiten. “Zou de hele wereld dan aan het dwalen zijn, en ben ik dan degene die dit ziet?” Dat is meestal het gevoel. Maar je moest eens weten hoeveel mensen dit ook al weten. Kijk eens op de site van AE911.com. Architects and Engineers on 9/11. Nou als die jongens het zeggen..!!

  WORDT VERVOLGD!

 3. Dit laatste filmpje is hét bewijs dat alles van tevoren gepland is.
  10 minuten vóór het instorten al bekend maken dat het WTC7 reeds is ingestort. BBC was simpelweg een bladzijde te ver in het 9/11 draaiboek bezig!
  De twin towers zijn in ongeveer 11 seconden neergestort. Dat getal is bijna gelijk aan de valsnelheid. Dat kan zo nooit veroorzaakt zijn door een brand.

  De explosie en inslag van het Pentagon is een tomahawk raket (of drone o.i.d.) geweest en zeker geen vliegtuig.

  Groetjes
  Yoep

 4. Het is duidelijk. Was het al maar nu helemaal.
  Nu zou je toch mogen verwachten dat alle vrijheidsbeperkende maatregelen en controlemiddelen die na 911 zijn ingevoerd teruggedraaid gaan worden en de echte massamoordernaars van 911 eindelijk eens worden berecht.

 5. Ja wat moet er nou nog mèèr uitlekken om het verhaal te bevestigen..?!
  Het staat voor mij en menigeen als een Paal boven water dat het een Inside Job is, maar of het ooit bevestigd zal worden..??
  groet Irene.

 6. Beste Guido,

  Waarom stuur je dit prima verhaal niet door naar alle redacties van alle kranten in dit land?
  Dit is m.i. een uitgelezen kans voor de gevestigde media in dit land om zich te rehabiliteren.
  Ik ben alleen bang dat ik hun reactie al weet (stilzwijgen). Toch zou het niet verkeerd zijn, als we na 2001 opnieuw zouden kunnen vaststellen of er nog media in dit land te vertrouwen zijn.

 7. Be my guest René! Bovenaan het artikel staat een emailknop. Leads, filmpjes, alles wordt doorgestuurd, evenals bronvermelding van de plaatjes. Mensen bij nieuwsmedia zijn ook mensen, velen geloven het gewoon ook niet, kunnen het niet geloven en/of voelen zich niet sterk genoeg erover te beginnen.. Maar er zijn er ook genoeg die niet weten waar te beginnen. Nou simpel, bij jezelf dus. Vertel het je omgeving, dat je toch een hoop rotzooi bent tegengekomen. Stuur dingen door, zo gaat het dan verder. Er ontstaat bovendien een bekrachtiging van de ongeziene energetische wolk die in de wereld hangt en die de truthers hebben gecreëerd.

 8. Onze media worden ernstig gecencureerd, dat weet nu toch wel iedereen. En op de site “the truth about 911″was dit al een jaartje of 3 duidelijk. Maar er zal hier in opdracht van onze corrupte ministers door de landelijke pers niet over geschreven worden daar je een “partner” als Amerika toch niet kan zwartmaken en zeggen dat dit een inside job was. Nee hoor, ben maar niet bang, een en ander zal in de doofpot blijven zodat onze corrupte bende in Den Haag kan blijven zitten en dingen doen voor het volk waar het volk niet om gevraagd heeft, alhoewel het volk ze daar wel gekozen hebben, en mijns inziens dus MOETEN DOEN WAT HET VLK WIL. Niet dus, ik heb in die bende in Den Haag helaas geeeeeeen vertrouwen meer. Het zijn grote boeven die ons dag in dag uit meer bestelen en bedriegen!!!
  Groetjes,

  Robert

 9. Beste Guido,
  Prachtig stukje schrijfwerk met kloppende bewijzen. Maar weet je wat het probleem een beetje is, zo’n beetje iedereen snapt wel dat de twin towers niet allebei zo mooi ineen konden storten en dat het verhaal van WTC#7 helemaal rammelt aan alle kanten net zoals alle andere uit-de-duim gezogen zotheid (Pentagon en die vlucht die “zoek” raakte), maar het interessert niemand geen ene fok. Men maakt zich liever druk over de hypotheekrente aftrek, de (on)populariteit van Geert Wilders of dat andere verzonnen sprookjes verhaal van Global Warming. Men wil niet nadenken, daar wordt men moe van, “Het gaat toch goed zo?” is het algemene denken…
  Maar ga vooral door met je schrijfsels, ik zal je hele website uitpluizen (voordat de illuminatie het uit de lucht haalt), ik heb het net pas ontdekt en ben reuze benieuwd naar de verdere inhoud.

  Achterdochtige groetjes,
  Johan

 10. @Henk.

  Yo, heb toevalliger wijs net het hele wetenschappelijke artikel waarnaar jij verwijst gelezen.De klojo’s kunnen ogenschijnlijk via zgnde nano technologische toepassingen, superthermiet op je roestige fundamenten/-alisten smeren en het eruit laten zien of het netjes in the menie zit. Anyways, vond het een heel verhelderend nieuw ‘antwoord’ of the massa psychose die ons niet toestaat gewoon te zeggen: Maar huh? zeg eens, 2 vliegtuigen ennuh 3 skyscrapers….ennuh…..OH SHIT, dat was zo perfect, er is een god en mahemmad is zijn profeet?

  Hoe veel mensen zullen zich niet intens schuldig voelen, DAAR maar ook gewoon hier. Mensen geloven hun eigen zintuigen niet meer en dat is een gedachte die klaarblijkelijk zo pijnlijk en beangstigend is dat men het liever uitzit of zo. Nou ik niet.

  9-11-2001 Ik kijk op van een potje snooker met een maat. Zie nr2 erin vliegen. Ik wist meteen, of voelde meteen: OH nee toch, de klootviolen hebben een manier gevonden om mij nog moeier te maken. Ben de sec erna verder gaan spelen. IT WAS JUST WRONG, IT LOOKED WRONG etc.

  veel loze woorden hier, maar hoe moet die wereld wijde catharsis zich nou precies verwerkelijken?

  Ooops, de volgende catastrophe er aan te komen. Ik ben er zoo moei van. Echt waar.

 11. Het was al lang bekend dat het gebouw neergehaald werd. Het staat zelfs in de atlas. Het is voorspeld.
  De dondere man de nieuwe president is. Met daarbij de ME.

 12. Er is geen sprake van samenzwering in het geval van de WTC torens. Wat wel het geval is, is dat men niet mag zeggen dat er in alle hoge torens in een skyline (New York of waar dan ook in de wereld) springladingen zijn aan gebracht om de torens verticaal te laten inzakken. Dit ter vermijding van het domino effect. Dit grote geheim is er om bewoners van die torens niet ongerust te maken. Feitelijk leven ze altijd in een bom. Er zijn maar weinig mensen die daarvan weten. Dat ik hiervan weet is te danken aan een analyse van dit 9/11 gebeuren. Morgen kan het gebeuren in Los Angeles, Londen of Frankfurt. Ik wil niet in de schoenen staan van degeen die die torens moet opblazen nadat ze ‘beschadigd’ raken. Je hoort en leest van alles maar nooit over het domino effect. De schade en de doden door torens die tegen elkaar aan vallen is vele malen groter dan door gecontroleerd opblazen.

 13. @Bertoa, mis ik nou de vliegtuigen in jouw verhaal..? Waarom vertellen ze niet dat iemand jouw fameuze ladingen heeft af laten gaan, trouwens? Het was toch nood…? Of was dat ook een groot geheim..? Je verhaal is niet af.

 14. Goed verhaal,maar er zijn nog zoveel meer bewijzen dan dit alleen dat het allemaal een complot is.Zoals het ontbreken van ook maar 1 duidelijk filmpje hoe het pentagon is geraakt ( 1 van s’werelds zwaar bewaakte gebouw),lijkt mij stug dat daar geen cameras zijn.Alle videobanden in omliggende hotels etc zijn direct in beslag genomen door de FBI,Why vraag je je dan af ? Plus als je de filmpjes van het moment dat het “vliegtuig” de wtc invliegt…Lijkt het eerder dat hij erin glijdt(animatie),en de ontploffing pas komt nadat het vliegtuig totaal is verdwenen in het gebouw,( en je de neus er trouwens aan de andere kant weer uit ziet komen, Heel en niet beschadigd) dat gaat in tegen de wetten van de natuur.Maar ik kan hier nog uren over doorgaan,mijn punt is gewoon er zijn zoveel meer bewijzen dat dit allemaal een complot is dan dat een groepje terroristen ergens vanuit een grot in afghanistan naar amerika zijn gekomen om 2 vliegtuigen het wtc in te laten crashen.Funny ook nog…dat de passports zijn gevonden van deze “terroristen” totaal onbebeschadigd,Dus volgens hun stort een gebouw compleet in door de enorme hitte..maar een passport overleefd dat waarschijnlijk dus, en die vinden ze ook,maar de black box is nergens te bekennen.Er is trouwens ook nog een telefoongesprek beschikbaar geweest tussen Mark Bingham ( als ik het goed heb) en zijn moeder,hij belde haar vanuit het “gekaapte” vliegtuig en het hele gesprek sloeg eerlijkwaar totaal nergens op,Btw de audio van dat gesprek is nu ook Nergens meer te bekennen,was eerst wel op youtube en op google te vinden.( wel de vele filmpjes waarin de moeder van de “overleden” mark bingham Lachend uitlegd waarom hij haar belde en zei Mom This is Mark Bingham Speaking,Ipv hoe een zoon zijn moeder normaal zou bellen, denk niet dat het nodig is als je je moeder belt om je achternaam erbij te zeggen.

 15. Anderen informeren, mezelf bewuster maken, het hier op de site zetten. Het doorsturen naar vrienden: “wist je dit al?”
  Er over praten met mensen, huisdieren en andere zuidvruchten. Kortom, niet ver weg, maar gewoon ‘voor de voet’ beginnen.
  Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden, dat jij ook collega’s, familie, vrienden, e-mailadressen en dat soort dingen kunt doen..

  Geloof in ieder geval het andere verhaal niet, dát is de essentie. Doe wat je kunt en wat goed voelt.
  Succes Anoniem.

 16. @Anoniem

  Goed punt, Ik werk al jaren zo zwart als roet, van mij stelen ze geen cent en ik zeg het de rechter zonder advocaat recht in zijn smoelwerk! Het gehalte drogratio onder de PLUK ZE! wetgeving is ongeëvenaard, ik heb al twee keer een inval gehad en meegemaakt dat zelfs de OvJ met zijn bek vol tanden stond, zijn aanklacht wederom baserend op een aanname, iets waar veel juristen ook niet erg lekker op lopen. Ik weet zeker dat ik een engeltje op mijn schouder heb zitten want beide zaken, samen goed voor 35.000 euro zijn door procedurefouten geseponeerd.
  Verder heb ik een stel zeer betrouwbare kennissen die er niet anders overdenken, en op het chirurgische gedeelte na komen de jantjes splinter prima door de winter! Watjes schrijven nou eenmaal geen geschiedenis en je moet toch ergens beginnen.

  1. Hahaha ”voor het ware verhaal” ? vind je die dan tegenwoordig bij wikipedia ? wat naief,je kan wikipedia ”bewerken” en schrijft wat je hart begeert, zo da’s geen harde bewijs

 17. @Forseti: wat een tragisch toneelspel daar op Wikipedia; en dan ook nog eens in het Engels… En dan ook nog eens link..

  Wij zijn hier gewend om wel inhoudelijk te discussiëren..

  Je vertelt jouw waarheid. Jij hebt het ‘ware verhaal’ gevonden. Enjoy!

 18. Zullen we een inhoudelijk begin maken? Hoe kun je aankondigen dat een gebouw ingestort is, terwijl het gewoon nog overend staat..? Nota beide benen achter de reporter die het staat te verkondigen.

  Nee, nee, mr. Forseti, zo makkelijk kom je hier niet mee weg. En jij maar denken dat we nu allemaal naar Wikipedia gaan zitten koekeloeren?

 19. Grapje toch zeker, Forseti? Niemand gelooft toch echt dat 9/11 gebeurd is zoals de officiele versie is? Dat geloof IK nou weer niet. Hoe dom denken ze nu eigenlijk dat we zijn? Het officiele verhaal rammelt aan alle kanten. Het is eigenlijk treurig dat ze niks beters konden verzinnen. ..Of zou het hoogmoed zijn: ‘ze slikken het toch wel, de schaapjes’?

  1. Nee,dit hele onzinnige artikel rammelt aan alle kanten!! Denk je nou echt dat het gebouw beschadigd was door een kampvuurtje? Wat dacht je van de brokstukken van de twin towers die naar beneden kwamen en de fundering van gebouw 7?! En de overheid heeft dat gebouw gewoon naar beneden gehaald omdat het op instorten stond. Dat kunnen ze echt wel in een paar uur plannen als alles er om heen toch al is ingestort. Mensen zijn tegenwoordig zo dom…

 20. Forseti: wat is het stil aan de overkant..
  Volgende punt, gewoon even naar 2 oud-ministers kijken, common-sense. Gezond verstand gebruiken, dat is wat ze allebei vragen. Heb je 50 minuten?
  HIER even koekeloeren, naar Andreas von Bulow, oud minister van Duitsland en Michael Meacher, oud minister onder Blair, nota bene, die het wel weten.
  Succes.

 21. zover mij bekend ben ik er wél van overtuigd dat 9/11 een complot is geweest, hoe de gebouwen zijn ingestort kan nooit zo ten gronde gaan, en ben ik van mening dat er wél degelijk explosieven zover mogelijk gebruikt zijn. Dat het voor mijn gevoel geen direct aanslag is geweest. Toch gaan er vele theorieën over en weer en kan men veel erover lezen, zo is ieder voor zich hoe en wat te geloven.

 22. Bewezen met feiten? = Media zit in het complot om het te verzwijgen voor het publiek en daarnaast zijn alle massa media bedrijven in handen van de overheid,conclusie de overheid speelt met levens alsof we een grapje zijn voor hun. Ze zeggen dan dat een ander volk het heeft gedaan en dan gaan wij als normale mens naar andere landen om hun te vermoorden ? Dus iedereen op de planeet word een beetje opgestookt tot haat en oorlog.
  Ja als je toch al alles hebt in de wereld kan je risk spelen met echte mensen ja.
  Wij hoefen het aleen maar te geloven en zij zorgen voor de wapens.
  Sorry maar ik schaam me voor mijn mede mens op deze planeet.
  Zit ik echt tussen zulke figuren als jullie die alles op tv geloven omdat je niet verder kan denken dan dit ? Dan verdien je ook genaaid te worden als je zo makkelijk alles geloofd.
  Religie is een psychose, en rijke mensen+ Tv en supersterren aanbidden ook!

  1. Wanneer twee honden vechten om een been dan gaat de derde ermee heen.

 23. De termiet verhalen zijn niet enkel onwaarschijnlijk, maar ook onjuist. Een Russische militaire wetenschapper, Dimitri Khalezov, heeft uitgelegd hoe de WTC torens gesloopt waren. Bovendien blijkt de Sears Tower in Chicago ook uitgerust te zijn met eenzelfde nucleaire demolitie lading. Nadat de gebruikte technologie gelekt was, is het Sears gebouw hernoemd. Nucleaire explosies voor vredes doeleinden zijn uitgebreid getest in de jaren 1950 en 60, zoals project plowshare voor het aanleggen van kanalen. Ook voor de mijnbouw heeft het Amerikaanse leger destijds nucleaire explosies als technologie onderzocht en aangeboden aan dergelijke bedrijven.

  Dimitri Khalezov
  9/11 WAS A NUCLEAR JOB

 24. In het complete interview met Jowenko blijft de mogelijkheid open dat de brandweer wtc7 heeft neergehaald. hij zegt dat het mogelijk is in een paar uur de hoofdkolommen te laten springen zodat het gebouw netjes instort, zeker als je niet met schade aan de omliggende gebouwen (meer) rekening hoeft te houden. Maar dan nog blijft het opmerkelijk dat in de officiele lezing het gebouw door brand is ingestort.

  1. dan was als ze toen hadden besloten het neer te halen er nog een hele operatie geweest die niet ongemerkt zou blijven . Dus als de brandweer toen besloten had zou dat nieuws zijn geweest . Er is een filmpje waarin een agent iedereen bij wtc 7 weg roept want ze gaan het gebouw opblazen ??? Tis leuker als je er achter komt wat NEDERLAND (lees van Duyne Familie) met de aanslagen te maken heeft . Van duyne is de familie die de VOC heeft opgezet en hier nog steeds met de scepter zwaait !! Wil je “Van duyne”zien toets rvc dnb in youtube en zie daar het grote geheim van “The modern Dutch anglo Empire”

 25. Misschien ook iets om te overwegen, Seth Macfarlane, Michael Lomonaco, Gwyneth Paltrow, Patti Austin, Julie Stoffer, Ian Thorpe, Jim Pierce, Mark Wahlberg en Sarah Ferguson zijn allemaal aan de dood ontsnapt omdat ze op 11 september door een ongelukje net te laat in het WTC of de vliegtuigen waren. Ik vind dit eigenlijk wel achterdochtig, vooral dat zowat de enige mensen die het vliegtuig hadden gemist waren Seth Macfarlane en Mark Wahlberg.

 26. Dit geloof je zelf toch niet he.
  Een gebouw met duizenden mensen erin expres in laten storten.
  Bovendien als staal heet wordt,word het zo zacht als pudding.
  En met 20 ton kerosine word het aardig heet van binnen, zo’n 2000 graden.
  En beton klapt uit elkaar, bewapening smelt,als het maar heet genoeg wordt.

  1. Ja precies, als het maar heet genoeg word. Ga maar eens filmpjes kijken. De vuurbal buiten de torens zijn de kerosine. Er was eigenlijk geen kerosine meer aanwezig in de torens, dat was al tot ‘ontploffing’ gekomen buiten de torens. Stalen wolkenkrabbers moeten bestand zijn tegen vuur. Nooit eerder is een complete wolkenkrabber naar beneden gekomen als gevolg aan een vuur op een van de bovenste verdiepingen. Het onderste gedeelte was ongedeerd. Als de bovenste verdiepingen op wat voor manier dan ook naar beneden zou komen zou het onderste gedeelte ongeveer op de helft sterk genoeg zijn om de rest op te kunnen vangen. Een wolkenkrabber kan niet zomaar recht naar beneden instorten als er alleen in het bovenste gedeelte is beschadigd. En WTC7 was een stabiel gebouwd gebouw wat op geen enkele manier ooit uit zichzelf naar beneden zou kunnen komen als gevolg van een brand, hoe groot dan ook. Als je ziet hoe het instorte, dan weet je dat. Het kwam recht naarbeneden, niet eerst de linkerkant ofzo, nee, het kwam bijna waterpas naar beneden. Onmogelijk als gevolg van een brand.

  2. Plus het feit dat met de aanwezige materialen, vloerbedekking, meubelen en al die dingen, er nooit een vuur gemaakt kan worden dat zo heet is dat het ooit massief staal of gewapend beton zou kunnen vernietigen. Volgens een expert kun je het vuur, welke je met de aanwezige materialen + een kleine hoeveel kerosine, op zn heetst, ‘like forever’ onder staal of ijzer houden, zonder dat het smelt. Het hele officiële verhaal is pure waanzin. Aangezien er op foto’s te zien is dat er gesmolten staal ligt en zelfs word opgeruimt, dan moet je inzien dat er iets anders is gebeurt. En weet je trouwens wat er met het opgeruimde materiaal van de Twin Towers is gebeurt? Regelrecht naar China gestuurd en gebruikt voor andere producten. Al dat bewijsmateriaal is gewoon de wereld uit geholpen. Best mogelijk dat als jij een schoffel of iets dergelijks hebt, gemaakt omtrent 2001 in China, dat daar gedeeltes van de geliefde Twin Towers in zit verwerkt…

  3. Maar wolkenkrabbers worden niet gebouwd om een vliegtuig aan te kunnen!!!!!!!!!! Je hoeft niet van de theorie uit te gaan om te beseffen dat als er een vliegtuig in een gebouw vliegt er een hele grote kans bestaat dat het gebouw gaat instorten.

  4. Jaja, meesterlijk denkwerk Jordy. Het gaat erom dat het gebouw was berekend op 2 vliegtuiginslagen en 5x de sterkte had, die het eigenlijk diende te hebben.
   En dan stort het in, via de zg. ‘weg van de MEESTE WEERSTAND’. Enfin, als je later groot bent, zul je snappen dat niet alles ‘boem’ en ‘klabbats’ is.. 😉

 27. Tegenwoordig hoor je allerlei dingen onaardige dingen die gezegt worden over de Islam. Mensen vergeet niet het zijn ook maar mensen en als een paar mensen iets doen wilt niet zeggen dat alle islamieten zo zijn. En waarom is het weer de schuld van islamieten? Dat begrijp ik echt niet.

 28. sommige mensen zijn zo blind en dom zelfs als je het ze uitlegt snappen ze het nog niet. Dat de amerikaanse overheid voorover heeft om 3000 mensen van zijn eigen volk te doden om irak binnen te vallen en zich richten op de midden oosten (machtspelletje om olievelden) En natuurlijk internationaal rond te verspreiden dat wij islamieten de terroristen zijn.
  De waarheid is hard maar als jullie Nederlanders nog steeds de billenlikkers zijn van Amerikanen weet dat jullie net zo hard als hun medeplichtig zijn aan terrorisme. Achter de gordijnen gebeuren er veel maar je ziet niet alles en sommige dingen worden in de nieuws verdraaid en niet als de waarheid aan de mensen verteld,
  Maar als een grote leugen. vieze corrupte duivelaanbidders brand in hel. Wat is er met irak gebeurd nu? het zou toch een land worden die helemaal stabiel zou worden? 13 jaar later is het alleen maar erger geworden en komen ze nu aanlopen met joden die vermomd zijn als moslims die zichzelf ISIS noemen. Zoals binladen zeker die voor de CIA werkte. Ik durf te wedden dat die man plastische chirurgie heeft gehad en nu in washington DC zit te chillen.
  Ik hoop dat de russen mans genoeg zijn om de waarheid aan de mensen te onthullen binnekort, dat zou een harde klap zijn in de mensheid geschiedenis maar zoals ik het eerder zei de waarheid is hard..

  1. Helemaal mee eens…..
   Wat als Bin Laden inderdaad in DC zit te chillen met een masker op…..

 29. Ook het filmpje waarin Osama Bin Laden de verantwoordelijkheid op zich neemt is niet heel erg waterdicht.
  1. De kwaliteit van het filmpje is zodanig slecht dat zekere identificatie zeer moeilijk was.
  2. Op het filmpje is te zien dat ‘Osama’ gouden ringen draagt. Mannen mogen van de Islam geen goud dragen.
  3. Op het filmpje is te zien dat ‘Osama’ met zijn rechterhand schrijft. Volgens het officiële opsporingsbericht was Bin Laden linkshandig.

  Op een gegeven moment ga je zoveel fouten ontdekken dat je het officiële rapport over 9/11 niet meer te geloven is! Wat er werkelijk gebeurt is, daar ga ik geen uitspraken over doen omdat je daar in feite niks over kunt zeggen omdat dat waarschijnlijk nooit met zekerheid bewezen zal worden. Ook het motief zal alleen maar gissen blijven. Wat voor explosieven zijn er gebruikt? Wie zat er werkelijk achter de hele gebeurtenis? Hoe zijn de explosieven in werking gezet? Wist de staf van de beveiliging van de Towers van te voren wat er ging gebeuren? Was het werkelijk gepland om Afghanistan binnen te kunnen vallen? Of was het om de burgerlijke vrijheid in te binden en zo beter controle over het land te krijgen? Vragen zullen blijven. Er zullen nooit bewezen antwoorden komen.

  If I would act like my goverment, I would be arrested.

 30. We gaan voor Osama Bin Laden en hangen Sadam Hoessein op. En dan zeggen dat je gewonnen hebt? Inlichtingendiensten falen wel vaker, maar dat mag je niet weten. Dan wordt je vermoord of zo.

  1. Dank Thijs, we hebben het filmpje weer vervangen door een wel werkend exemplaar..! Dit gebeurt continue, dat krachten achter de schermen, veelal op basis van vermeend copyright, dit soort 9/11 filmpjes willen verbieden..!
   Veel mensen echter, over de hele wereld, hebben kopieën in hun bezit, die ze telkens terug zetten…!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.