Advertentie

Mis-leiding en tijdlijnen…


x
x

Mis-leiding en tijdlijnen..!

2022 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

De misleiding heeft zolang stand kunnen houden, omdat de mensheid volledig mentaal wordt geschoold. Hoe meer je presteert, hoe meer je wordt beloond. Hierdoor wordt de intuïtie op een zijspoor gezet en raken we onszelf volledig kwijt. Jarenlang, werd informatie die volgens de gevestigde orde, niet van de juiste bronnen was voorzien, als onvolledig, of zelfs als onzin aan de kant geschoven. Nu wordt steeds duidelijker welke gevolgen hieruit zijn voortgekomen. Belangrijke kennis is verdwenen, en we zijn als mensheid het contact met de werkelijkheid zo goed als helemaal kwijtgeraakt.

Wij worden samen met Gaia overspoeld met chemische stoffen, pesticiden, kunstmest en genetisch gemanipuleerde gewassen. Wil je dit willen overleven, en je bent nog in het bezit van een televisie, doe hier zo snel mogelijk afstand van, want alles is met leugens aan elkaar gebreid. Het enige wat daarop nog verifieerbaar is, is het weerbericht, omdat je hiervoor naar buiten kunt lopen om te voelen of het klopt. We kijken naar een film die zich voor onze neus aan het afspelen is. Wat daar de reden van is, zal binnenkort duidelijk gaan worden. Het script rolt zich dagelijks verder uit.

Voor velen onder ons, gaat het te traag maar ik begin steeds meer in de gaten te krijgen dat dit de ‘Goddelijke interventie’ is, die continu alles balanceert om de minste hoeveelheid slachtoffers te veroorzaken. Zo zij er bijvoorbeeld momenteel drie Joe Biden’s.. Snuffel eens rond op internet bij betrouwbare sites, die dit onderzoeken/vergelijken. Eén heeft blauwe ogen, de twee anderen bruine. De ene is linkshandig, de andere is rechtshandig, en geen van de oren komt overeen met de originele Joe Biden van een paar jaar geleden.

Net zomin is Dr. Tony Fauci, die Joseph Mengele zijn werk uit de 2de Wereldoorlog doet verbleken, dezelfde persoon als voorheen. Dat is het mooie van internet. Hier kun je bij afbeeldingen heel gemakkelijk foto’s naast elkaar plaatsen, en zal duidelijk worden waar ik op doel. Ben je eenmaal wakker en begin je in de gaten te krijgen wat er werkelijk gaande is, dan is het van belang dat we erover gaan spreken. Alleen daarmee kunnen we voorkomen dat toekomstige generaties in dezelfde valstrikken verzeild zullen raken.

Hoe heeft het zover kunnen komen?
Ongeveer 6000 jaar geleden arriveerde hier op aarde een groep buitenaardsen. Ze integreerden volledig in de Babylonische cultuur. Aan de oppervlakte leek alles normaal. Het leven verliep zoals altijd, met het verschil dat deze buitenaardsen technologisch zeer geavanceerd waren en daardoor niet langer een hartsverbinding hadden met de Godskracht.

Baal aka Moloch, Lucifer, Satan. Het maakt niet uit welke naam je gebruikt. Dezelfde kwaadaardige entiteit die alle mensen wil onderdrukken en ombrengen. In ruil voor het verrichten van zijn ‘vuile werk’, beloont hij degenen die hun Ziel aan hem versjacheren,  dat zij een enorme rijkdom zullen krijgen, evenals faam en macht. Dit kennen we als ‘je ziel aan de duivel verkopen’.. Exact zoals het boek ‘FAUST’ van Goethe vertelt.

Ze gebruikten hun kennis en technologie om mensen voor zich te winnen, en zo steeds meer macht te krijgen, door middel van chantage, afpersing en moord. Sinds die tijd is er niets veranderd, omdat ditzelfde systeem tot op de dag van vandaag wordt toegepast om de mens tot slaaf te maken. Het monetaire systeem werd eveneens door hen geïntroduceerd. Alles werd zeer geleidelijk uitgerold, om de ware agenda verborgen te houden.

Deze mensen kunnen duizenden jaren oud worden. maar zijn niet langer in staat om zichzelf te reproduceren omdat ze hun scheppingskracht hebben vervangen door technologie. Dit zelfde fenomeen wordt nu ook op aarde zichtbaar. De vruchtbaarheid is in de afgelopen decennia drastisch gedaald en om in leven te kunnen blijven, hebben ze menselijk eiwit/proteïne nodig, wat de reden was, dat ze naar de aarde kwamen. Dit wordt verkregen door hun doodcultus, mensenoffers, bloedrituelen en kannibalisme.

Ben je eenmaal omgekocht, dan dien jij je trouw te tonen en deel te nemen aan bovengenoemde activiteiten. Weiger je, dan betekent dit een pijnlijke dood. Hun meest geliefde prooi zijn kinderen en vrouwen. Dit zal binnenkort aan het grote publiek bekend gemaakt gaan worden. Iedereen dient hiervan op de hoogte gebracht worden en dit zal voor velen een enorme shock teweeg brengen, ‘nodig’ om ons volledig te kunnen bevrijden..! Alles is omgedraaid, vijanden lijken vrienden, vrouwen blijken mannen te zijn en omgekeerd. Wanneer de overheid of de media iets promoot, doe exact het tegenovergestelde!

Het zijn namelijk allemaal leugens.
Alle wereldoorlogen zijn bewust gecreëerd door deze zelfde groep, met als doel om hun agenda uit te kunnen rollen en de daadwerkelijke macht over de aarde te verkrijgen. De opzet achter de hele Holocaust was, om ze een veilige schuilplaats te kunnen verschaffen in het huidig Israël, dat in 1949 officieel werd opgericht.

Iedereen die in de gaten kreeg wat er werkelijk gaande was. kreeg het stempel een antisemiet te wezen. Hier stonden zelfs straffen op. Hitler stamt af van de Rothschild bloedlijn. Hij is zelf aan het einde van de oorlog onder ‘Project Paperclip’ veilig overgebracht naar Argentinië (HIER), waar hij op 78-jarige leeftijd uiteindelijk overleed.

Angela Merkel, de huidige Duitse Bondskanselier is verwekt met zijn zaad, en grootgebracht door niemand minder dan Joseph Aloisius Ratzinger, oftewel Paus Benedictus XVI. Ze werden beiden op dezelfde dag op hun troon gehesen. Ratzinger werd paus en Merkel Bondkanselier van het Verenigde Duitsland.

De Israëlische overheid heeft samen met de Mossad een belangrijke rol gespeeld in de onderdrukking van de wereldbevolking. Ze gaan letterlijk over lijken. Zo komen er steeds meer geluiden dat het Ben Goerion (afbeelding), de eerste premier van Israël, is geweest die de opdracht heeft gegeven op de moord van president John F. Kennedy. Naar verluidt bestaan er geluidsbanden die dit kunnen bevestigen; deze zijn echter na al die jaren nog steeds niet vrijgegeven. En momenteel wordt er een slachtpartij aangericht onder de Israëlische bevolking zelf, waarbij van massaal overlijden sprake zal zijn, als gevolg van -zoals elders in de wereld- het Covid-vaccin en alle boosters.

In Rusland en China werd op eenzelfde manier gehandeld…
Onder hun communistische regimes kwamen in Rusland meer dan 60 miljoen mensen om, en in China meer dan 100 miljoen. De verantwoordelijken hebben niets met de echte Joden te maken, want het gaat hier om Zionisten (HIER) en Jezuïeten (HIER). Zij zijn tevens de oprichters van o.a. het Vaticaan, The City of London, Washington DC, de Verenigde Naties, UNICEF, het Rode Kruis, Hollywood e.a. die allemaal betrokken zijn bij de internationale kinderhandel.

Ondertussen hebben CIA en FBI in de VS, de rol van de Duitse ‘SS’ overgenomen en zijn VOORAL de bedenkers en daders achter de vele, vele ’Valse Vlag’ aanvallen, waar met veel menselevens, het doel nagestreefd werd, de aandacht van het steeds wakker=wordende volk af te leiden en vrienden tot vijanden te maken… Kijk naar de uitspraak van MalcolmX op de illustratie rechts, in dit verband.

Het was in Zwitserland, waar de betrokkenen leerden hoe ze de rest van de wereld onder controle zouden kunnen krijgen. Dat scenario had zich nu volledig moeten gaan uitrollen onder de noemer van het ‘World Economic Forum’ van ene Klaus Schwab. Ook hij camoufleert het uitrollen van de COVID-pandemie, door een sluwe uitspraak, dat het als het ware jammer is dát dit gebeurt, maar dat ‘een geluk bij een ongeluk’ is ontstaan, doordat we nu (‘a rare oppertunity’) een ‘unieke kans hebben om het allemaal ‘weer beter op te bouwen’..! (Build, Back, Better)..

Ik denk dat maar heel weinig mensen daadwerkelijk beseffen hoe dicht we als mensheid aan de afgrond van totale vernietiging hebben gestaan. Natuurlijk zullen er straks vele slachtoffers te betreuren zijn, dat gebeurt nu eenmaal in een wereldoorlog. Maar het zal bij lange na niet de geplande 90% van de wereldbevolking zijn, dankzij het ingrijpen van de vrijheidsstrijders.

Spy was een glossy satirisch maandblad, dat werd gepubliceerd van 1986 tot 1998. Het tijdschrift, gevestigd in New York City, werd opgericht door Kurt Andersen en E. Graydon Carter, die de eerste redacteuren waren, en Thomas L. Phillips, Jr., de eerste uitgever.

Binnen de Illuminatie kringen heersen hele bizarre gewoontes.
Zo worden jongens vaak als meisje opgevoed en omgekeerd. Jongetjes krijgen op hele jonge leeftijd al hormonen toegediend, die moeten voorkomen dat hun stem zwaarder wordt. Dit verklaart het hele transgenderverhaal. Als gevolg van de belangrijkste wet in het universum ‘de vrije wil’, die ook hier op aarde geldt, zijn ze verplicht om over alles; wie ze zijn;  wat ze van plan zijn, de waarheid naar buiten te brengen. Het is dan aan ons als wereldbevolking, of we daarmee akkoord gaan of niet. Dit gebeurt echter vaak door publicaties in bladen als ‘Spy Magazine’ dat zich specialiseerde in oneerbiedige en satirische stukken, gericht op de Amerikaanse media- en entertainmentindustrie en spot met de high society.

Niemand nam het daarin gemelde nieuws dus serieus, waardoor het een fantastische dekmantel was. Een aantal edities van ‘Spy Magazine’ zijn HIER gratis online te bekijken. Je zult met de kennis van nu, gaan ontdekken, dat vele van hun misdaden daar open en bloot vermeld worden. Het is een wereld waar God en alles wat natuurlijk is, wordt gewist. In deze technocratische wereld is alles erop gericht, om de mensen te veranderen in bio-robots. Hiermee willen ze voorkomen, dat wij mensen met behulp van onze scheppingskracht een andere wereld zullen creëren.

We krijgen niet langer de tijd om zelfstandig na te denken, omdat het leven van de gemiddelde mens, die tegenwoordig ongeveer tachtig jaar wordt, van wieg tot graf wordt ingevuld:

  • De eerste achttien jaar proberen ouders en leraren hun denkwijze en kijk op de wereld aan het kind over te brengen.
  • Mensen moeten werken om aan voedsel, kleding en een woning te komen. Dit werk neemt ongeveer tien aaneensluitende jaren in beslag.
  • Voedselbereiding en boodschappen doen nemen gemiddeld zeven aaneensluitende jaren in.
  • Ze brengen gemiddeld acht volle jaren voor het tv-scherm door of doem sites op internet.
  • De resterende vijftien jaren die overblijven, worden grotendeels door de programma’s in beslag genomen, die gekoppeld zitten aan de rol die men speelt in dit leven. En jij vraagt je nog af hoe het komt, dat je deze slapers niet kunt bereiken……. Deze mensen zijn complete zombies geworden.

Godskracht, verbinding met de oneindige Bron-van-Creatie..
Alle beschavingen die gedurende 120 jaar of langer hun kinderen offeren, zijn ten dode opgeschreven, omdat ze daarmee de verbinding met de Godskracht kwijtraken. De Godskracht is verbonden aan de ‘Wet van consistentie’, waarin er steeds een betere toekomst wordt gecreëerd dan de bestaande. De kinderen vertegenwoordigen te allen tijde de toekomst. Alle bestaande kennis zal worden doorgegeven. Kinderen leren dezelfde kennis als de volwassenen, dat is de basis.

Hieraan wordt meer en meer kennis toegevoegd, hoe ouder ze worden. Kennis wordt niet opgedeeld in lessen en klassen. Het doel zal altijd zijn om een natie van leiders af te leveren, die verantwoordelijk zijn voor zichzelf. Dwang komt in die levensopvatting niet voor. Dit, staat haaks op de huidige samenleving waar meer en meer kennis wordt weggesluisd, en waar we een valse geschiedenis leren, om onze oorsprong verborgen te houden. Dit gaat allemaal veranderen, maar dat kan natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Dit is een proces.

Wat we in de komende maanden gaan leren is heftige, maar noodzakelijke kennis voor de toekomstige generaties en mag niet langer verzwegen worden. Alles is nep in deze realiteit. Het is één grote theatervoorstelling. Alles is aan elkaar gelogen om een valse realiteit te scheppen. Dit werd helaas een echte realiteit, omdat we de leugens gingen geloven en deze met onze eigen scheppingskracht hebben neergezet en in stand gehouden.

Alle lagen van de samenleving werden geïnfiltreerd. Reclames werden ingezet om ons volledig te hersenspoelen. De perfecte man en vrouw werden geïntroduceerd. De innerlijke schoonheid maakte plaats voor een artificiële schoonheid aan de buitenkant. Velen, die daar dachten niet aan te kunnen voldoen, lieten zich met behulp van plastische chirurgie ombouwen, niet in de gaten hebbende welke gevolgen dat zou hebben.

De resultaten waren namelijk maar beperkt houdbaar, en begonnen na een bepaalde periode te lekken. De gifstoffen die hierdoor in het lichaam komen, zijn zeer kankerverwekkend en kunnen via borstvoeding ook doorgegeven worden aan de pasgeboren kindjes. Daarnaast heeft deze nepschoonheid nog een ander nadeel, je verouderd zeer snel…

Religies, conflicten, oorlogen etc. zijn bewust gecreëerd om verdeeldheid te zaaien, en te voorkomen, dat we erachter komen, dat we als mensheid hier 1 volk vormen, een heel bijzonder volk, dat uit mensen bestaat, die gezamenlijk in staat zijn een paradijs op aarde te creëren.  Daar wordt al heel lang aan gewerkt door groepen als o.a. ‘The Light System’, waarvan je hier een videopresentatie ziet:

Donald en Ivana Trump 1968

Generaal George S. Patton, de echte vader van president Donald Trump, blijkt hier net als zijn zoon een belangrijke rol in te vervullen. Van beide wordt gesuggereerd dat ze.. uit de toekomst afkomstig zijn. Generaal Patton is op een gegeven moment gefotografeerd in een uniform, dat identiek is aan de uniforms die gebruikt zijn in de ‘Star Trek serie’.

Ook is er een foto van Donald en Ivana Trump uit 1968 boven water gekomen afkomstig zelfs uit de New York Times. We hebben hier, ofwel met het Mandela effect te maken, ofwel met een hele andere tijdlijn. (HIER) Want deze Donald Trump heeft -in de verste verte- natuurlijk niets te maken met de Trump die wij nu kennen, die voor het eerst in beeld kwam rond 1987.

Het wordt dus duidelijk, dat we nog enorme verrassingen krijgen gepresenteerd. De waarheid over wat er daadwerkelijk op aarde heeft plaatsgevonden, zal o.a. naar buiten gebracht worden via het nieuwe platform ‘Truth Social’, dat in de komende weken door Trump gelanceerd gaat worden. Want alles wat we nu willen, is die waarheid. Dat is de basis voor de nieuwe wereld. Vanaf nu zal de mensheid hier op aarde voor altijd gaan veranderen. Wij zijn de voorvaders en voormoeders voor de toekomst. De 4de dimensionele dichtheid wacht op ons, gevolgd door de 5de en hoger.

Niet iedereen zal dit meemaken, omdat dit niet voor allemaal is weggelegd. Iemand die niet in staat is wakker te worden, zal een 4de dimensionele dichtheid niet overleven, om de simpele reden dat daar al hun angsten bewaarheid zullen worden. Ze hebben geen besef van hun eigen scheppingskracht en zullen exact datgene creëren waar ze in geloven. Je kunt ze niet dwingen om ze te laten geloven wie wij werkelijk zijn, want zij slaapwandelen letterlijk door het leven en zijn onbereikbaar.

In dit transformatieproces gaat het dus enkel om jou, wie jij bent…!
Om grip te krijgen op je leven is het noodzakelijk, om je toekomst met behulp van beeldkracht vorm te geven. Visualiseer de wereld waarin jij weer jezelf kunt zijn, en gelukkig bent. Als mens zijn we heer en meester over alle energieën die er in het universum bestaan. Met onze wensen en ons streven zijn we in staat om een programma van actie in werking te stellen. Wat echter meespeelt is het belang van het doel dat wordt nagestreefd, dus of een wens is afgestemd op het licht, of op het duister.

Is het doel afkomstig van het licht dan zullen er veel meer krachten en energieën aangetrokken worden om iets te verwezenlijken, dan als het doel afkomstig is van het duister. Een belangrijke manier om daar meer grip en overzicht op te krijgen is een schetsboek aanschaffen, waarin je dagelijks dingen schetst of notities maakt waar je blij van wordt, dus hoe jij de nieuwe wereld vorm wil geven. Soms lukt dit iets uitgebreider, de andere keer lukt het maar met één woord of zin. Maar hiermee bouw je iets op waar je op terug kunt vallen als het even niet lukt.

De wereld om je heen behoort tot de oude wereld, die we binnenkort gaan verruilen voor een nieuwe. In de oude wereld zullen steeds meer scheuren gaan ontstaan en hoe minder jij je nog laat afleiden door die oude wereld, hoe beter. Je beeldkracht zal hiermee in kracht gaan toenemen en gaandeweg de oude bestaande wereld overschrijven. Zie het landschap, het klimaat, je huis, de mensen in je omgeving etc. duidelijk voor je. Hoe gedetailleerder je vormgeving is, hoe beter. Want zonder deze vormgeving geef je de negatieve krachten alle ruimte je toekomst vorm te geven. Dit overkomt de mensen die anderen volgen. Ze worden onderdeel van een groepsbewustzijn, waarin je gemakkelijk te beïnvloeden bent.

Als dit goed tot ons mensen doordringt en we gaan daar massaal mee aan de slag, breekt er een nieuwe tijd aan waarin we als goden de Aarde gaan bevolken. Zodra we in de 4de dimensionele dichtheid aankomen, zal ons geheugen terugkeren met alle daaraan verbonden herinneringen. Er zal een hele volksverhuizing op gang komen voor alle zielsgroepen die hier vanuit de 4de dimensionele dichtheid zijn ingedaald, zij keren terug naar de beschavingen en gebieden waar hun oorsprong ligt.

Degenen die afkomstig zijn uit de 5de dimensionele dichtheid en hoger, zullen samen met Gaia de 5de dimensionele dichtheid binnenstromen, alsof ze zich op een ruimteschip bevinden. Eenmaal daaraan gekomen zal iedereen ook daar terugkeren naar de plek waar hun oorsprong ligt. Wat zich daarna zal afspelen is nog een ongeschreven boek.

De 3de dimensionele dichtheid zal volledig imploderen, wat gaat inhouden dat er in dit deel van het universum niet langer een 3de dimensionele dichtheid zal bestaan. Dat zal ons verlossen van de duistere krachten/ machten afkomstig uit Orion, inclusief alle A.I., demonen, en geesten. Zij keren terug naar de Bron/ God, om een geheel nieuwe start te kunnen maken. Niemand wordt dus vernietigd, maar wel gereset. De Bron/ God wordt in tegenstelling tot de religies hier op aarde, door de meeste beschavingen in het universum gezien als een vrouwelijke, scheppende kracht. Zij zal in alles de balans terugbrengen, niet alleen op deze planeet maar in ons gehele zonnestelsel…..

Harriet Algra

januari ’22

totalhealthfoundation.nl

 

Bronvermelding:

alex-collier-webinar-148/1

dr-zelenko-ds-big-pharma-hid-the-cures-from-we-the-peoplechoice-has-been-made-collapse

the-perfection-prison-label-lies-toxic-food-products-with-diane-kazer/

trumps-assassination-of-soleimani-five-things-to-know

https://drcharlieward.com/time-traveller-trump-hillarys-big-secret-with-jason-q/

Jason Q on Fauci’s Emails 12th Jan 2022  https://www.bitchute.com/video/KZJDjYM7pl7z/

the-world-is-being-brought-to-a-stalemate-insurance-policy-put-into-place-strings-cut/

 

 

1 gedachte over “Mis-leiding en tijdlijnen…

  1. George Patton (1885 – 1945) geloofde in reïncarnatie en meende dat hij ooit een Romeinse generaal is geweest. Van hem is de uitspraak: ‘we hebben tegen de verkeerde vijand gevochten.’
    OSS-directeur in Zwitserland was Allen Dulles (1893 – 1969) die tussen 1953 en 1961 de CIA leidde, tot hij in november 1961 door president Kennedy is afgezet vanwege zijn betrokkenheid bij de invasie van de Varkensbaai op Cuba in april 1961 om Fidel Castro (1926 – 2016) af te zetten. Bovendien had hij Kennedy verre van volledig geínformeerd.
    Dulles zat duimendik in het complot van de aanslag op president Kennedy net als o.a. vice-president Lyndon Baines Johnson (1908 – 1973), burgemeester Cabell van Dallas en gouverneur van Texas John Connaly (1917 – 1993).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.