Advertentie

Irak-veteraan Camilo: ‘Ineens denk je: ik ga niet meer vechten’


Dit artikel is een reactie op de aflevering van EénVandaag: Amerikaanse soldaten echte ‘killing machines’

bloed1‘Waar gaat het gras van bloeien? BLOED! BLOED! BLOED!’ Schreeuwden die jonge pubersoldaten moordlustig. Heb je de aflevering bekeken? Ik vroeg me tijdens het kijken af hoe het in godsnaam mogelijk is dat gezonde, jonge mensen zo kunnen veranderen in gewetenloze robots. Maar dat heeft alles met Mind Control te maken. In ons Informatiecentrum kun je hier van alles over lezen. Omdat het vooral Engelse stukken zijn, in dit artikel een Nederlandse toelichting en inspiratie om niet in de angst te schieten. Want zei  Franklin D. Roosevelt – de 32ste president van Amerika – eens: ‘Er is niets om bang voor te zijn, behalve voor angst zelf!’

We hebben de macht uit handen gegeven

Voor een eerste introductie in Mind Control gebruik ik het boek ‘De 13 Satanische Bloedlijnen’ van onderzoeksjournalist Robin de Ruiter. Hij heeft in dit boek een hoofdstuk aan dit onderwerp gewijd. Een manier om de massa onder de duim te houden en te controleren is gedachtecontrole. Jij en ik hebben er ook mee te maken. Bijvoorbeeld via de film- en muziekindustrie en de media. Dagelijks krijgen wij ons portie nieuws voorgeschoteld, via kranten, radio, televisie en internet. Vervolgens scheppen we een beperkt beeld van de werkelijkheid. Want er gaapt een grote kloof tussen wat er in de wereld gebeurt en wat je terugziet in de media. Echter, we geloven er wel in, praten en denken erover en handelen er veelal onbewust naar.

In dit prachtige boek lees ik hierover op pagina 275 het volgende: ‘Omdat we tijdelijk vergeten zijn dat we over de macht beschikken onze eigen werkelijkheid te scheppen, hebben wij de media en het nieuws de macht gegeven ons te programmeren tot het scheppen van een wereld die minder perfect, harmonieus, prachtig en overvloedig is. De volgende stap in het proces is dat mensen zich machteloos beginnen te voelen om deze omstandigheden te veranderen, wat alleen maar bijdraagt aan de bestendiging ervan.’

Personen veranderen in (zelf)moordenaars

mind-control1Gedachtecontrole, allemaal zijn we er dus gevoelig voor en allemaal zijn we veelal onbewust ‘slachtoffer’. Maar wat is Mind Control precies? Hier een fragment (pag. 221) uit het boek van de Ruiter over Mind Control: ‘Gedachtecontrole is één van de diverse geheime projecten van de Illuminati om controle over de wereldbevolking uit te oefenen. De codenaam van het geheime CIA-project voor mind-control luidt: ‘MK-ULTRA’. Dit uiterste geheime project (zie hier een document uit ons informatiecentrum – TK) werd op 13 april 1953 gecreëerd. In officiële documenten spreekt men van één hoofdproject en honderd en vijftig subprojecten (MK-DELTA, ARTICHOKE, BLUEBIRD etc.) De experimenten van dit project en de vele subprojecten bestaan uit de toediening van speciale drugs, elektroshocks en andere manieren van foltering om het menselijk brein en gedachten onder controle te krijgen. Het gewenste resultaat is kort of permanent geheugenverlies, toegang tot de meest intieme gedachten en doelmatige schizofrenie om personen te veranderen in (zelf)moordenaars.’

‘Gedachtecontrole is één van de diverse geheime projecten van de Illuminati om controle over de wereldbevolking uit te oefenen. De codenaam van het geheime CIA-project voor mind-control luidt: ‘MK-ULTRA’.

‘Het idee is dat schieten een reflex wordt’

doden1Uit de aflevering van EénVandaag blijkt dat de soldaten worden getraind (lees: gedrild) om hun angst om te doden verliezen. ‘Het doden van de vijand moet je erin stampen,’ zegt de voice-over. ‘Die les leerde het Amerikaanse leger in de Tweede Wereldoorlog (WOII).’ Want – zo zegt Pete Kilner, commandant van het Amerikaanse leger – in de meeste eenheden probeerde slechts één op de vier soldaten de vijand te doden. Als ze de trekker moesten overhalen, kregen ze gewetensbezwaar.’ Daar is het Amerikaanse leger natuurlijk niet bij gebaat. Zodoende werd besloten de jonge soldaten als honden af te richten. Kilner: “Het idee is dat schieten een reflex wordt. Je blijft ze africhten.”

Je ziet in deze aflevering dat dit vooral gebeurt door zinnen als ‘Als het doel omhoog komt, schiet je!’ of ‘ Blijf schieten! Dood hen! Dat is goed!’ of ‘DOOD! DOOD! DOOD!’ als mantra’s op te blijven dreunen tijdens de schietoefeningen. Het werkt, zegt Kilner nuchter als hij een zaal met leerlingsoldaten toespreekt: ‘Ineens durft 60% te schieten in de Koreaanse oorlog en 85-90% in de Vietnam oorlog. ‘Van de huidige oorlog in Irak en Afghanistan heeft Kilner de cijfers nog niet binnen, maar zegt hij trots: “Ik heb wel veel commandanten gesproken en die zeiden dat de soldaten dodelijker waren dan ooit.’ Wat ik me dan afvraag: is het africhten van soldaten dan de enige methode die wordt gebruikt om van mensen gewetenloze moordmachines te maken? Of zijn er meer middelen?

‘Van de huidige oorlog in Irak en Afghanistan heeft Kilner de cijfers nog niet binnen, maar zegt hij trots: “Ik heb wel veel commandanten gesproken en die zeiden dat de soldaten dodelijker waren dan ooit.’

Men kan de hersenen van de mens stimuleren

brain1Volgens De Ruiter wel. Zo schrijft hij in zijn boek (pagina 226-227): ‘Tegenwoordig is deze technologie door de illuminati zo geperfectioneerd dat men de individuele of collectieve wil van mensen kan beheersen.’ (…) De wetenschap van de illuminati ligt vele jaren voor op de ‘officiële wetenschap’. Dr. José Delgado, een neuroloog aan de universiteit van Yale, onderzocht in opdracht van de illuminati hoe men de hersenen van een mens kan stimuleren met elektrische impulsen. Enkele decennia terug bekende hij openlijk: “De mogelijkheid om de hersenen psychisch te beïnvloeden is al jaren een bewezen feit. Het is zelfs mogelijk om gedachten en visuele ervaringen in de hersenen te ontwikkelen.’ Nog even en er worden chips in de hersenen van soldaten geplaatst om superstrijders van hen te maken.

Ok, het is natuurlijk schokkend te horen van commandant Kilner dat de Amerikaanse soldaten in de huidige oorlogen dodelijker zijn dan ooit. Lees in dit verband ook het onthullende artikel ‘Meer dan een miljoen doden in Irak door Amerikaanse bezetting’. Maar er is ook een tegenbeweging gaande, zoals EénVandaag duidelijk laat zien in deze aflevering. Zo verkeren steeds meer Amerikaanse soldaten in gewetensnood. Irak-veteraan Camilo Meija zegt: “En dan… Ineens denk je dan… Ik ga niet meer vechten. Ik ga niet meer terug. Ik wil niet meer klakkeloos gehoorzamen en mijn mond houden en mijn geweten negeren.” Het aantal deserteurs is gestegen met 80%. Dat komt erop neer dat 3000 soldaten per jaar weigeren om verder te vechten. Lees hier een recent artikel van soldaten die bevelen weigeren in Irak en deserteren vanwege Irak-waanzin. Ook in voorgaande jaren groeide het verzet, lees hier en hier.

Zo verkeren steeds meer Amerikaanse soldaten in gewetensnood. Irak-veteraan Camilo Meija zegt: “En dan… Ineens denk je dan… Ik ga niet meer vechten. Ik ga niet meer terug.”

Gewetensnood een groeiend probleem

Soldaten in gewetensnood vormen een groeiend probleem voor Amerika. Waar het Amerikaanse leger dan ook korte metten mee wil maken. De ontslagprocedure is onlangs dan ook flink aangescherpt. Camilo Meija moest bijvoorbeeld een jaar lang in de gevangenis zitten. Vraag jij je ook hardop af wanneer de Amerikaanse overheid, maar ook de Nederlandse, Engelse (etc.) in gewetensnood gaan komen voor wat er gaande is in Irak? Wat mij goed doet om te zien is dat de waarheid steeds meer aan het licht komt. Neem bijvoorbeeld het nieuws van gisteren dat bekend is geworden dat Buitelandse Zaken kritisch Irak-advies achterhield en dat D66 vindt dat Irak-zaak terug moet naar Tweede Kamer.

‘Onze kracht eindigt waar angst begint’

moed1Wil jij dat er openheid komt over Irak? Of ben je geneigd de houding aan te nemen, zoals bovenaan dit artikel staat beschreven. Namelijk: dat je je machteloos voelt om deze omstandigheden te veranderen? Wat in feite alleen maar bijdraagt aan het instandhouden ervan. Er is dan ook wil en moed voor nodig om bijvoorbeeld net als Irak-veteraan Camilo Meija te zeggen: ‘Ik wil niet meer klakkeloos gehoorzamen’. Vaak weerhoudt angst ons ervan om actie te ondernemen, zonder dat we ons beseffen hoezeer dit ons al in zijn greep houdt: angst voor terrorisme, angst voor de kredietcrisis (lees: armoede), angst voor klimaatverandering, angst voor onszelf, etc. Laatst las ik ergens: ‘onze kracht eindigt waar angst begint’. Dus waar word jij bang van? Draagt het dagelijks nieuws daaraan bij? Zorg dan bijvoorbeeld voor je dagelijkse dosis inspiratie, zodat je weet dat er ook mooie dingen gebeuren en we met elkaar kunnen kiezen voor een andere wereld. WantToKnow biedt genoeg Inspiratie.

2 gedachten over “Irak-veteraan Camilo: ‘Ineens denk je: ik ga niet meer vechten’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.