Advertentie

De geraffineerde verkiezingsfraude in beeld..!


x

dummies-election-theft-verkiezing-fraude

x

x

De geraffineerde verkiezingsfraude in beeld..!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Een zogenaamde ‘real-time demo’ van een van de meest verwoestende mechanismes van verkiezingsdiefstal, die zijn gevonden, met context en uitleg. De demonstratie gebruikt een écht kiessysteem en een échte kiezersdatabase, en vindt plaats in enkele seconden, door meerdere kiesdistricten..! Zo’n 5000 sub-contractors en tussenpersonen hebben toegang om het systeem te bewerken, voor enkele of zelfs voor ALLE cliënten. Het systeem kan de autoriteit voor het tekenen van contracten (kiesdocumenten) bij elke persoon, die de gebruiker van het systeem uitkiest..

Alle politieke macht kan dus worden neergelegd bij enkele anonieme tussenpersonen. Het is gewoon een product.. Dat product leert zijn omgeving kennen en is in staat zich aan te passen aan elk politieke omgeving, aan elke demografische setting. Het loopt geruisloos, onzichtbaar, en produceert uiteindelijk plausibele resultaten, die doorgaan voor échte resultaten..! Of: hoe geraffineerd kun je besodemietert worden..!

De video is relatief moeilijk te volgen en bevat een aantal computertermen en – handelingen, maar wanneer het je op dat vlak téveel wordt, kijk dan gewoon verder, naar het proces en vooral de relatieve eenvoud, waarmee de verkiezingscomputers EN HET HELE PROCES zijn verkracht in de VS. Kortom..

WE ZITTEN NAAR DE GROOTSTE POPPENKAST-VERKIEZINGEN TER WERELD TE KIJKEN..!

En wanneer je nog steeds moeite hebt dit te geloven kijk dan eens naar de artikelen die we al jaren hiervoor op de site plaatsten.. Over mensen die de verkiezingsfraude met de dood moesten bekopen (HIER), over het boek dat is geschreven door de dochter van één van de 2 mannen, Victoria Collier, die het hele frauduleuze proces aan het daglicht bloot wilden stellen. (HIER) (Enja, natuurlijk het ook niet meer na kunnen vertellen, behalve via hun boek ‘Fraud Scam’)

Zoals je weet zijn de Amerikaanse verkiezingen de afgelopen weken al van start gegaan, in kleine gemeenschappen in verschillende staten. En ja, daar gaat dus ook de verkiezingsfraude weer van start….!! Kijk zelf en make up your mind!

Het ongelooflijke verhaal van Clint Curtis, de programmeur-klokkenluider
We hebben het verhaal van deze Clint Curtis, klokkenluider, hier al vaker op de site aangehaald, maar ontdekten onlangs, dat er een hele film is gemaakt over deze zaak rondom de verkiezingsfraude-software. Software die Curtis in 2000, opdracht van de machtige Republikeinse overheids’dienaar’, Tom Feeney, voorzitter van het parlement in Florida, moest gaan ontwikkelen.

Het ging daarbij om de zogenaamde ‘flip-flop’-software, waarbij met de bekende ‘druk-op-de-knop’, op afstand, in één keer Republikeinse stemmen veranderd konden worden in Democraten. En andersom natuurlijk..! Deze documentaire heet ‘Murder, Spies & Voting Lies’ en wij willen je deze graag tonen. Laten we daarvoor eerst de 7 minuten durende trailer zien, zodat je een indruk krijgt van de film (VIMEO) eronder. (Tot onze spijt is deze video niet ondertiteld)

Het is een bevestiging van ’t verhaal van Andy Stephenson, een bekende verkiezingsactivist, die op 43 jarige leeftijd stierf aan alvleesklierkanker. Hij reisde het hele land door en hield presentaties over de uiterst fraudegevoelige verkiezingscomputers en de manipulaties die al werden uitgevoerd met vooral de DIEBOLD-verkiezingscomputers. Hij was het die –naast vele andere zaken- het verhaal aan het licht bracht van Jeffrey Dean, de vice-president van Diebold, die de software verzorgde van de verkiezingsmachines/computers.

msvl_logo_titles_largeDeze Jeffrey Dean bleek een veroordeelde misdadiger te zijn die gestraft was voor verduisteringszaken, waarbij computers zijn inbrekersgereedschap waren. Andy Stephenson kreeg via een landelijke donatie-actie US$ 50.000,- toegewezen voor een behandeling van zijn kanker. Maar Andy Stephenson stierf aan complicaties tijdens de operatie en een aantal beroertes. Zijn operatie moest echter 2 weken worden uitgesteld omdat het totaalbedrag van de donatie-actie nog niet kon worden vrijgegeven.

Wat bleek? Onbekende personen hadden geprobeerd bij het bekende PayPal-internetbetalingssysteem, de donatie-actie te torpederen. Ook in het universiteitsziekenhuis Johns Hopkins waar Andy Stephenson werd behandeld, bleken regelmatig zaken te zijn gesabotteerd, die diréct met de behandeling van Andy te maken hadden. Iemand slaagde er bijvoorbeeld in zijn bewakingsapparatuur uit te zetten, vlak na de operatie. Er werden zelfs valse geruchten verspreid, dat Andy helemaal niet ziek was, maar dat hij het geld wilde verduisteren.

Andy Stephenson zei 13 Juli 2004 in een interview het volgende:

“Ik ben door ‘these people’, de producenten van kiescomputers bedreigd en wordt regelmatig gevolgd vanaf huis naar mijn werk. Mijn telefoon wordt afgetapt en de directeur van Diebold heeft me meegedeeld te kappen, omdat ik anders wel ‘een bezoekje’ zou krijgen. Ik wordt beschuldigd en zwart gemaakt en voor samenzweringsactivist uitgemaakt.

En natuurlijk ga ik hen zwart maken, want het is verkeerd, we hebben onze verkiezingen geprivatiseerd. Deze horen echter in de handen van het volk en we moeten deze verkiezingen weer in handen krijgen, want het gaat om ‘We the people..’ Als ze ons kiesrecht wegnemen, zijn we niets anders dan slaven en het spijt me, maar ik heb geen zin om een slaaf te zijn, om stil de nacht in te lopen.”

nu-laurels

 

Interesse in meer Nederlandse informatie..?
Dan raden we je aan de nog steeds toegankelijke informatie te bekijken over verkiezingsfraude, die journalist/auteur Daan de Wit op zijn site ‘Deep Journal’ heeft staan.. Een gedegen artikel in 12 (!) hoofdstukken. Klik daarvoor hieronder op deze illustratie..

deep-journal-verkiezingsfraude

 

Rop Gongrijp
Rop Gongrijp

Is dit in Nederland ook mogelijk..?
Weet je waarom wij in Nederland alweer een tijdje met het rode verkiezingspotlood stemmen..? Dat is te danken (want dat is het..!) aan een Nederlander met de naam Rop Gongrijp. Hij was een van de eersten die de waanzinnige mogelijkheden van het internet zag en was de oprichter van de kwaliteitsinternetprovider XS4ALL.nl. Later is dit bedrijf aan KPN verkocht en had Rop de mogelijkheid werk te gaan doen, dat de gemeenschap ten goede kwam.

En daarbij richtte hij zich, als computer-expert, met zijn eerste hackerspijlen op.. de fraudegevoelige stemcomputers.. Hij toonde uiteindelijk aan dat stemcomputers in Nederland ook zo lek als een mandje waren en dreigde via rechtsprocedures de Nederlandse Staat en – Gemeentes, die indirect verplicht werden het aloude rode stempotlood weer in te voeren..!

Wil je meer lezen over deze Nederlandse varianten van het gebruik van fraudegevoelige stemcomputers, dan is de link naar de site van Gongrijp belangrijk. Het blijkt dat er weer volop stemmen opgaan om de verkiezingscomputers weer terug te laten keren..! Snuffel maar eens op zijn site rond ‘wij-vertrouwen-stemcomputers-niet.nl’ HIER

nrc-stemcomputers-afgekeurd

31 oktober 2006; de daden van Rob Gongrijp krijgen praktische gevolgen..!

29 gedachten over “De geraffineerde verkiezingsfraude in beeld..!

 1. De verkiezingsfraude in de USA is niet nieuw. Op 30 Nov 1980 verklaarde Dr Deter David Beter omtrent zijn eigen campagne voor governeur in West Virgina het volgende:

  (het totale verhaal van hem staat ook op audio: http://www.peterdavidbeter.com/docs/Dr-Peter-Beter/Dr_Peter_Beter_AL-60-Part-01.mp3 )


  To bring home what I am about to tell you (about election fraud), I would like to tell you a personal story. It’s a story of my own race for the governorship of my home state of West Virginia 12 years ago.

  The idea that I run for Governor came from a political leader in West Virginia. I was then in my sixth year as Legal Counsel to the United States Export-Import Bank here in Washington. I had been appointed to that position in 1961 by President Kennedy, and apparently there were those who remembered my efforts in helping Kennedy win in West Virginia in 1960. In any case, I decided to accept the suggestion. On May 1, 1967, I resigned from the Export-Import Bank and returned to my native State of West Virginia.
  For the next year I carried out an exhausting grass-roots campaign throughout the state. My wife Lilly and I went everywhere and spoke to everyone, or so it seemed. There was not a county we missed and there was hardly a hand that I had not pressed, and from every indication my campaign was going very
  well. Then one night two weeks before the election, the telephone rang. When I picked up the telephone, a voice said, “This is (so and so).” I asked what I could do for him, and he replied: “Well, you’d like to have your votes counted, wouldn’t you?” Still half asleep I said, “Of course. What are you
  talking about?” His answer was: “Well, you know politics is a business. You’d like to have your votes counted, wouldn’t you?”
  By that time I was wide awake. I replied that there were plenty of county officials and precinct workers to take care of the vote counting. Then I asked him what he was driving at. He said, “Well, in those precincts which have machines you have to make sure your votes are counted. Don’t you understand? This is just
  how it’s done. If you want your votes counted, it’ll cost you $250,000.” I was flabbergasted and said I would not pay a cent; I didn’t do things like that. At that point the caller said, “Well, it looks like we can’t do any business then”, and hung up.

  After putting the telephone down I just sat there astonished. My wife Lilly said, “What was that?” and I told her: “We just lost the election.” My friends, in the counties and precincts where old-fashioned paper ballots were used, I did receive votes; but without exception in every location where voting machines were used, I received no votes. Not one single vote!

  1. bigdaddyOoohoodirtymouth triangle evil eye handsigning satanicPoo-PoPscheistermonsters on stage for the little screaming and yelling young dumbass dementia monster kidcrowd hands up in da air for hellary helloween slayertellanotherlieshow; Inside The Vulgar Jay Z, Beyonce, Hillary Rally https://www.youtube.com/watch?v=m30VBIf6bTM so for how long do we have to put up with this stinking brownbubblingbloody garyglittergarlicbreathsjithole radio nonsense huhh?! welcome in da showbiz slaughter house to bamboozle the mindless roboyouth of the nations around the globsterglobe with all that cheaptrick darkblackmatterpimpingniggahmobsterSSSorossnazieNGOfakerrrevolutionsssjittt ; no brain no taste no future poor trendy hooded youngsterminigangsters white and black under class trailertrashasses going rapidly down the drain as fast as dark transylvania zwarte piet diarrhea our lives don’t matter anymore oncrack whack claptrap on mao 50s jumpsuits for communist china merkhellarygenocide presidents.. http://www.merriam-webster.com/dictionary/claptrap https://en.wikipedia.org/wiki/Transylvania SLAYER – You Against You (OFFICIAL MUSIC VIDEO) https://www.youtube.com/watch?v=2zhi3FmTUFg wat een viezestomme rotkoppen hebben die queen bee-onzin-feeks-weegteenons en die smerige wcsjeeziehh borstel harses toch zeg… wie wil daar nou nog muzikanaal zwaar satanisch mee verder geassocieerd worden vraag ik mij af, jaren terug nog zelf onnozele ‘blackswingmusic-fan van geweest’ , gatver de gatver, wat een verraaaiers, kun je toch niet meer mee aan komen zetten op de radio? gielduhbiel en roeptoetermannetje van grachtengordelrioolroos dewerelddumbsdownby the second show zullen er nog wel ijskoud voor blijven gaan schat ik zo in. terug naar Thank you for the mu-sick van abba for detox.. en de ‘vrouw’ van de president natuurlijk; Michelle Obama: Host To Date Rape Rappers https://www.youtube.com/watch?v=6umSlnPS670

  2. HyperAlert, nu nog een beat eronder en je hebt een protest rap geschreven.
   Verborgen talenten?
   Maar ja, je slaat de spijker op zijn kop!
   Ik walg ook al heel lang van de vulgaire, satanische/Apocalyptische taal en symbolen in de huidige muziekindustrie.

  3. Het blijft jammer dat de Vrij metselaars / Franc Maçon het altijd zonder aanwijsbare reden moeten ontgelden, en an passant als een kwaad decor worden misbruikt, velen hebben het altijd over niet generaliseren, en hun mond vol over niet oordelen veroordelen, en vooral niet over één kam met het kwaad scheren, maar ja wat de boer niet kent eet hij niet, ik vind het altijd onbenullig iets beschuldigen zonder echt aanwijsbare redenen of feiten, alleen om dat hun tegenstanders, de Muslim Brother Hood, en het wereld Zionisme er niet in zijn geslaagt via hun pentratie de hele Brotherhood te verwoesten en verkrachten, wordt er nu een keiharde campagne gevoerd met de in hun handen verkerende Media, om deze mensen in een kwaad daglicht te stellen, en als zo vaak kiest het publiek weer de makkelijkste weg en de zo doende ongemerkt de verkeerde opposant !

   Jenne

 2. We kunnen vanavond zien of ABC voorspellende gaven bezit.
  Op 3 november werd er een verkiezingsuitslag gepost, op een site die alleen toegankelijk is voor de media.

  The Fix Is In: NBC Affiliate Accidentally Posts Election Results A Week Early: Hillary Wins Presidency 42% to Trump’s 40%
  http://freedomoutpost.com/the-fix-is-in-nbc-affiliate-accidentally-posts-election-results-a-week-early-hillary-wins-presidency-42-to-trumps-40/

  1. @Boudine
   “Wedden? Iemand?”

   Ik wed op Clinton.
   Ze wint de verkiezingen maar daarna komt er zéér belastende informatie over haar naar buiten waardoor zij geen president kan worden, geen inauguratie.
   Amerika zit daardoor zonder president.
   Noodtoestand wordt uitgeroepen en Obama blijft president.

  2. Pochrist,

   heel goed mogelijk dit scénario !

   Maar zal wel tot een volks opstand leiden !

  3. @Jenne
   Het wordt een ander scenario.
   Ben ik even blij dat we geen geld hebben ingezet.

 3. Een zonnenstorm (CME – coronal mass ejection) treft de aarde vanavond en gaat gepaart met het bekent maken van de volgende President. Wat wil de Zon ons hiermee zeggen ?

  Hieronder het bericht van Ed Dames:

  Warning and events such as today’s news about yet another CME that will be hitting the Earth tonight are increasing in frequency, and it’s no coincidence that just weeks ago Obama passed an executive order preparing the US for an impending, near future, catastrophic solar event. Tonight’s CME strike is NOT the Killshot, but is it a chilling foreshadowing of what’s coming right over the horizon.

  Also, today is election day, but make no mistake; as previously stated, this is NO election in any traditional sense. With various governments now publicly preparing for the Killshot and global unrest, the “powers that be” have already determined who will be taking the presidential seat in the United States. As Remote Viewers foresaw years ago, our democratic process is now over.

 4. In wezen is het voorspellen, altijd met 50% mogelijk te winnen ! Maar dat er weekbladen zijn die hun oplage met als winnares Hillary Clinton klaar hebben liggen spreekt boekdelen/weekdelen, en toond ook enige voorkennis ?!
  En dat de FBI is terug getreden, of liever gezegt is terug gevloten zegt genoeg, over wie moet gaat winnen misschien. Ook dat de FBI agent die het onderzoek naar de Clintons heeft geleid, ahum zelfmoord heeft gepleegs zijn vrouw heeft omgebracht en zijn in vlammeen heeft laten opgaan. Dat USA hoogste Rechter Jane Reno heel snel is overleden, nou ja wat een land, echt om bang van te worden !
  We wachten af Jenne

 5. Rellen bij protestmars tegen verkiezing Trump
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27002074/__Rellen_bij_Trump-protest__.html

  Het volgende filmpje geeft een indruk dat de protesten zijn georganiseerd.
  Hier zien we de door Soros gehersenspoelde 12 jarige jeugd aangevoerd door volwasssen mensen.
  Een beetje hetzelfde, als de zogenaamde spontane occupy beweging.
  Ook in Groningen zag je meestal Engelstalig sprekende mensen de “leiding” nemen.
  Getrainde communistische/anarchistische jeugd die geloven in de Socialistche NWO heilstaat.
  http://www.youtube.com/watch?v=L67qmFXsBR8

  1. Neem aan dat ná zo’n heftige verkiezingsstrijd, de mensen stoom moeten afblazen; vooral zij die niet Hillary verkozen om Hillary, maar Hillary als proteststem tégen Trump..!

  2. Guido, ik hoop dat het daar bij blijft. Maar heb zo mijn twijfels.
   Soros en de NWO hebben een duidelijke agenda. Er worden letterlijk mensen in elkaar geslagen en bedreigd. Dat vind ik meer, dan alleen maar stoom afblazen. Wereldwijd zie je de tegenstellingen aangewakkerd worden en groeien. Wanneer Trump ook een puppet is, is hij de ideale kandidaat om enorme binnenlandse onrust in de kiem te smoren.
   Eén van zijn campagnedoelen was om de orde in Amerika te herstellen. Maar dant moet daar wel een reden voor zijn. Maar we volgen de ontwikkelingen en zullen zien wie Trump echt is. Tot nu toe geef ik hem het voordeel van de twijfel.

  3. Tja, het voordeel van de twijfel, dat zeg je goed imo. Méér dan dat kan je niet doen natuurlijk. Maar de manier waarop hij bij Obama zat en de lichaamsexpressies.. Pff, het zijn volgens mij een ‘ander soort mensen’..
   De uitspraken van 9/11 en vaccinaties bijvoorbeeld, zullen Trump achtervolgen. Vooral door de gedupeerden (nabestaanden van bijv. de brandweermannen) en de deskundigen (AE911Truth).
   Vaccinaties veroorzaken autisme, is er ook een van hem..

  4. Guido, er is al een uitspraak van het Italiaanse Hooggerechtshof over de schadelijkheid van vaccinaties(autisme). Wanneer Trump met al zijn stellingnames een “Fals prophet” blijkt te zijn, is de geloofwaardigheid van de politiek finaal ten gronde gericht. Dat zal dan uitmonden in zeer extreme uitingen in de maatschappij.
   Wanneer ik zie, dat Trump een top bankier van JP Morgan wil aanstellen als Minister van Financiën, hou ik mijn hart vast. Misschien zitten er ook wel anti-globalisten tussen. Ondanks dat dit een contradictie lijkt te zijn. Maar meer mensen komen los van de “brainwashing”.

  5. Guido
   In Amerika waarschuwen ze Trump om zich aan zijn verkiezingsbeloftes te houden.
   Supporters to Trump: break campaign promises at your peril
   http://www.msn.com/en-us/news/politics/supporters-to-trump-break-campaign-promises-at-your-peril/ar-AAkbUZa?li=BBmkt5R&ocid=spartandhp

   Soros-fronted orgs among groups calling for anti-Trump protests
   http://www.rt.com/usa/366579-soros-orgs-driving-trump-protests/

   George Soros predicts riots, police state and class war for America
   http://www.rt.com/usa/george-soros-class-war-619/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.