Advertentie

USA-verkiezingsfraude..??? Kijk en beslis zelf.!!


Kennedy plot expose‘VOLLEDIG CORRUPT’ dat is de kwalificatie die wij van WantToKnow, aan het Amerikaanse verkiezingssysteem geven. We hebben hier op de site al jaren geleden, bewijzen aangedragen dat het verkiezingssysteem in de VS volledig corrupt is. Een terechte kwalificatie, want als je de keiharde bewijzen van dit verhaal ziet, is geen andere conclusie mogelijk. En wat doen de ‘grote’ Amerika-politieke commentatoren in Nederland, zoals Twan Huys en Charles Groenhuizen..? Zij vinden het onbeschaamd wat Donald Trump doet, door dit verhaal aan de kaak te stellen..

Hebben de heren Huys en Groenhuizen dan hun werk niet gedaan..? Kennelijk, want wij vinden en vonden, de bewijzen voor het corrupte systeem overal op het internet. Weer een gevalletje van ‘cognitieve dissonantie’..? Kennelijk.. Lees het hele verhaal en concludeer met een ‘open mind’ zelf wat je van het verhaal vindt.

wanttoknow info logoWij van WantToKnow (ook onze collega’s van WantToKnow.info in de VS) zien het verhaal aan en kunnen niets anders concluderen, dat een volk de regering krijgt die het ‘waard’ is. Met andere woorden: wanneer je dit soort fundamentele fraude in een land niet afkeurt en je ertegen in verzet komt, dan dien je natuurlijk de consequentie zélf te dragen..(klik op logo voor link naar artikelen en info over verkiezingsfraude in de VS)

Die consequenties komen dan natuurlijk terug bij deze suffe-burgers-die-het-allemaal-best-vinden, in de vorm van een door-en-door-corrupt ‘regime’ van een uiterlijk democratisch gekozen president. Een man/vrouw die niets anders is dan de puppet-on-a-string van de krachten-achter-de-schermen..!! Zo simpel is de conclusie dan toch wel te maken. De moord op een president als John F. Kennedy zou in deze al genoeg bewijs moeten zijn, dat een rechtschapen president deze krachten achter de schermen niet dient.. Dat een dergelijk figuur een bedreiging is voor hun macht. Opruimen die hap.. Dat was het credo van de misdadigers, die de moord op John F. Kennedy op hun conto hebben.

x

‘Het gaat er niet om wat de mensen stemmen,
maar om wie de stemmen telt’

Jozef Stalin (1878 – 1953)
(‘democratisch’ gekozen Russisch president)

x

En zo simpel is het nou! Elke dummy kan het leren.. (klik voor het opzienbarende artikel)

x

x

USA-verkiezingsfraude..? Kijk en beslis zelf.!!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

dieboldMisschien heb je een filmfragment gezien, van de eerste ‘stemfraude-video’ hieronder, bij Tv-programma ‘Nieuwsuur’.. En ja, weer op de bizarre manier, waarop de NOS dit soort FUNDAMENTEEL ontspoorde verhalen, op zo’n kleine manier presenteert. Feitelijk is dit namelijk groot nieuws en geeft het Donald Trump gelijk in zijn opstelling dat de Amerikaanse verkiezingen zijn besmet door corruptie. Het verhaal is ook absoluut niet nieuw, terwijl veel zg. journalisten jou dit wél willen doen geloven en slechts verwijzen naar een soortgelijk geval, tijdens de presidentsverkiezingen tussen Al Gore en George W. Bush.

smashvotesdieboldMaar wat heeft dit met verkiezingsfraude te maken, als in Florida, want daar ging het toen om, de stemmen niet goed geteld zouden zijn..? Niets dus. We spreken hier over verkiezingsfraude; dus willens en wetens fraude toepassen bij het stemproces en het tellen der stemmen. In de VS wordt ongeveer 87% van de stemmen uitgebrachte EN GETELD door stemcomputers. En de vraag of deze betrouwbaar zijn, zou niet gesteld hoeven te worden.. En toch hangt deze vraag al meer dan 25 jaar boven de verkiezingen in de VS>

Zijn deze stemcomputers veilig voor inbraak? Kijk naar de hearing van een Congres-comité hieronder en kijk eens naar rapporten in sommige, kleinere media, die suggereren dat er gerotzooi met computergegevens plaats vindt en zelfs regelrechte fraude. Dat er grote zorgen zijn over de integriteit van de elektronische stemcomputers.En natuurlijk is het duidelijk, dat wanneer deze stemcomputers gefraudeerd zijn, ook het HELE DEMOCRATISCHE PROCES in de VS gefraudeerd is.

De indrukwekkende documentaire ‘Hacking Democracy’ toon keihard de gapende gaten aan in het elektronische stemproces in de VS. Hier een klein stukje uit deze film uit 2006..

Wist je dat bij de beruchte verkiezingen van 2000, tussen Al Gore en George W. Bush, een elektronische stemcomputer in Florida, in Volusia County om precies te zijn, een stemresultaat te zien gaf van min 16.022 stemmen voor Al Gore, terwijl fraude in deze zaak nooit ‘bewezen’ kon worden..? Maar gewaarschuwde computer-wetenschappers, politici en oplettende burgers, hielden ernstig rekening met de mogelijkheid van computerhacking tijdens de verkiezingen.

Daarbij speelt en speelde het computerbedrijf Diebold, dat de verkiezingscomputers levert en de software maakt, een continue cruciale rol. Het is ook deze club, die deze programmeur betaalde om de flip-flop-software te maken, die OP AFSTAND, stemcomputers kan uitlezen en de stemming 180° kan omdraaien. Met één muisklik..! Lees over dit schokkende relaas van sotware-programmeur Curtis.

Het verhaal van de computerprogrammeur..
Clinton Eugene Curtis is computerprogrammeur uit Florida, die voor een panel van het Congres onder ede verklaard dat er geheime computerprogramma’s zijn, die in staat zijn om in het geheim de verkiezingen te manipuleren. Hij legt uit dat hij een prototype maakte voor Congresslid Tom Feeny, dat in staat was de uitgebrachte stemmen in een stemcomputer te ‘flippen’ in het voordeel van één van de kandidaten. Hij zou bijvoorbeeld op deze manier een 60%-40%-stemmenverhouding, simpel om kunnen draaien en er 40%-60% van te maken..

Dit gebeurde al in 2001 en je zult er niet over lezen, als je er niet via-via over hoort. Er wordt door de MSM op structurele wijze GEEN AANDACHT aan gegeven.. Het kwam eerst als uitgebreid artikel in het computerblad ‘Wired News’, en enkele lokale kranten in Florida besteden er aandacht aan, maar werd er niet of nauwelijks landelijke aandacht aan besteed. Bizar toch?Je zou toch denken dat dit soort nieuws met grote koppen in de landelijke kranten op de voorpagina’s zou moeten verschijnen.. Amerikaanse kranten spreken kennelijk liever over verkiezingsfraude in andere landen dan de VS.

Alleen al de potentie van dit soort software zou genoeg moeten zijn om uiterst skeptisch te zijn over de betrouwbaarheid van deze stemcomputers. En het gebrek van de media-aandacht hiervoor is wellicht nog huiveringwekkender.. Clinton Curtis werkte als programmeur voor de NASA, Exxon Mobil en het Amerikaanse ministerie van Verkeer en hij verklaart keihard, dat de Amerikaanse verkiezingen heel eenvoudig kunnen worden gemanipuleerd, door simpele en onvindbare software te installeren in de stemcomputers.

VoteScam
Klik voor alle informatie over dit boek, door Victoria Collier, de overlevende dochter van een van beide auteurs. Haar vader en zijn broer schreven dit boek, dat kennelijk niet geschreven mocht worden..

Overigens zou het eenvoudig kunnen, dat de HERverkiezingswinst door George W. Bush, wel degelijk ook te maken kan hebben met ernstige stemfraude. Deze verklaring van Curtis is opgenomen, kort nadat Bush was herkozen. En Clinton Curtis heeft dus ook volksvertegenwoordigers aangewezen, die geprobeerd hebben hem om te kopen om hun hun stemmentellers in de computers te manipuleren.

En luister naar het verhaal Victoria Collier..
Zij is de dochter van een van beide broers, die het boek ‘Votescam’ schreven, dat als ondertitel draagt: “The stealing of America’, of in goed Nederlands: ‘De diefstal van de VS’.. Victoria hierover:

“Ik ben opgegroeid met twee mannen die vijfentwintig jaar van hun leven hebben doorgebracht met onderzoek naar stemfraude in Amerika: James en Kenneth Collier, mijn vader en oom. Hun boek ‘Votescam; The stealing of America’, werd gepubliceerd in 1992, direct verboden en gemeden door de grote boekketens die het boek vermeldden als zijnde ‘out of print’, en tevens actief deelnamen aan het voorkomen van de verkoop van het boek.

‘Votescam’ vertelt het verhaal van het baanbrekende onderzoek van de Collier-broers naar de met multi-miljarden gemanipuleerde verkiezingsindustrie, de zakelijke overheid en de media functionarissen die er de controle over hebben.

Het Votescam onderzoek begon in 1970, in- verrassing! – Dade County, Florida, waar Ken zich als kandidaat voor het congres opwierp (met Jim als zijn campagne leider). Door middel van stemmingszwendel werd Ken uit de verkiezing gemanoeuvreerd. Later ontdekten de Colliers dat deze fraude al tientallen jaren plaatsvond door het gehele land. ” (Klik op de illustratie hiernaast voor het hele verhaal van Victoria Collier. En de eerste 8 hoofdstukken van het boek zijn gratis beschikbaar online HIER)

Hillary Clinton: wellicht niet eens de gekozen kandidaat van de Democratische Partij..!
De stemfraude is niet alleen op het hoogste niveau in volle actie; het is niemand minder dan Hillary Clinton die waarschijnlijk meedoet als kandidaat van de Democraten, TERWIJL ZE NIET GEKOZEN IS.. Maar dat stembusfraude tijdens de DNC, de ‘Democratic National Committee’ ervoor gezorgd heeft, dat Bernie Sanders’ stemmen niet of nauwelijks werden geteld en die van Hillary wel of dubbel. Kijk naar deze video, waar je dus maar een klein stukje van zag tijdens ‘Nieuwsuur’..

https://www.youtube.com/watch?v=yi9O_Gl15XA

voter-fraude-hillary-knows

 

Wil je meer informatie uit een uiterst gefundeerde bron, over het fraudulente VS-verkiezingssysteem,

klik dan op deze banner van onze zustersite WantToKnow.info

wanttoknow info figuurtje

29 gedachten over “USA-verkiezingsfraude..??? Kijk en beslis zelf.!!

 1. Top British General Warns of Nuclear War With Russia; “The End of Life as We Know It”
  http://www.prisonplanet.com/top-british-general-warns-of-nuclear-war-with-russia.html

  Pentagon: Hillary Should Be Arrested for Leaking Nuclear Intelligence During Debate
  http://www.prisonplanet.com/pentagon-hillary-should-be-arrested-for-leaking-nuclear-intelligence-during-debate.html

  Sturen ze het er op aan om de verkiezingen te annuleren of om de staat van beleg af te kondigen??
  Strange Time’s!!

 2. “Hebben de heren Huys en Groenhuizen dan hun werk niet gedaan..? …. ‘cognitieve dissonantie”?
  Ik ben er van overtuigd, dat deze heren de boel ook moedwillig verdraaien voor het grotere plaatje.
  De meeste media en politici werken bewust of onbewust mee aan het creeëren van de Nieuwe Orde.
  Een wereld waarin de elite via hun wereldwijde financiële en economische systemen toewerken naar één wereldregering.

  Komt dit ook in Nederland voor? Natuurlijk!
  Kijk maar eens naar het volgende artikel.

  ’Samsom verwaarloosde fractie bewust’
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26863965/___Samsom_verwaarloosde_fractie___.html

  Wanneer de top de fractie kaapt, waarvoor kies je dan nog de rest van de volksvertegenwoordigers?
  In feite pleeg je een coup tegen je eigen democratisch politieke strukturen binnen ons kiessysteem.
  Nadat Monasch zich kandidaat stelde als fractievoorzitter, dienden er zich binnen de kortste keren meerdere deelnemers aan.
  Dit om te voorkomen dat Monasch radicale wijzigingen kan doorvoeren in het beleid.
  Wanneer je het grotere plaatje kent is het allemaal zo doorzichtig.

 3. Ondertussen speelt zich achter de schermen van de verkiezingen in de USA een gevaarlijk spel af, dat er op gericht is de USA te betrekken in een oorlog tussen Iran en Israël. Een zeer subversieve rol wordt hierbij gespeeld door Phillip Zelikow :
  http://new.euro-med.dk/20150812-der-gefahrlichste-mann-fur-den-weltfrieden-ist-netanyahus-maulwurf-im-weissen-haus.php
  met uittreksel :
  “Der gefährlichste Mann für den Weltfrieden ist Netanjahus Maulwurf im Weissen Haus: Gigantischer Versuch, die USA in Grosskrieg mit Iran zu Treiben
  22. Oktober 2016 von beim Honigmann zu lesen
  Posted by Anders
  Kurzfassung: Während die jüdischen Organisationen, das AIPAC und die Antidefamations-Liga, lauthalsig die öffentliche Meinung durch
  die zu 90% jüdischen Massenmedien mit einfachen “Schimpfworten” wie “Antisemitismus” und “Verschwörungstheorie” dank ihres Konzepts der “politischen Korrektheit” ihrer kommunistischen Frankfurter Schule tyrannisieren können und die Politiker kaufen, hat der israelische Ministerpräsident, Netanjahu, in seinen Bemühungen darum, die US-Soldaten in einem Grosskrieg mit dem Iran für seine messianischen Vorstellungen von einem Gross-Israel sterben zu lassen, einen formidablen Helfer im Weissen Haus.
  Es geht darum, den Atomvertrag zwischen den 5-Mächten und dem Iran zu sabotieren.
  Netanjahus Trumpfkarte heisst dabei Phillip Zelikow. Der ist Obamas Berater, Vorsitzender des Geheimnisdienst-Vorstands des Präsidenten und sehr einflussreich. Er besitzt anscheinend teuflische Gaben, die Menschen dazu zu überreden, nach Israels Pfeife zu tanzen.”.
  De ganse tekst is van belang om duidelijk te weten in welke mate de USA een vazal geworden is van Israël.
  De verkiezingen worden dan ook maar door één onderwerp gedomineerd, en dat zijn de belangen van Israël, en de machten die er achter schuil gaan.

 4. Ik en natuurlijk velen met mij, vragen ons af hoe lang dit land the USA in zijn huidige vorm nog zal bestaan, voor Canada geld het zelfde, volkomen in handen van een bepaald soort volk, die denken dit te mogen en kunnen doen, de mensen in een soort slavernij te Voeren.

  Zij de Amerikanen zijn verdomd goed op de hoogte hoe het er voor staat en wat er gaat gebeuren, je moet het van obscure sites afhalen, de media is volkomen corrupt en in handen van, de sporadische berichten van mijn familie uit de States, ze willen niet maar ze weten, dat ze er niet aan ontkomen, een burger oorlog, heel veel mensen lijden armoede, we wachten maar af.
  en kunnen geen echte probleem tijd zo als oorlog overleven.

 5. Goede morgen zonder zorgen, kom net terug van de Zondags ochtend markt, gezellig veel aardige mensen, in het cafétje ging het gesprek over van alles, maar ook over de grote internet aanval op het net van de USA-CIA, hier liggen wellicht toch kansen om ze te laten zien, dat ze toch rekening hebben te houden met de rest van de wereld !!!

  groet Jenne

 6. http://www.liveleak.com/view?i=8c3_1477257542

  Beste documentaire over Hillary Clinton als “New World Order” marionette van de afgelopen week.

  “Rusland en China blokeren de New World Order.”

  – Hilarry Clinton

  Alle woorden betreffende nucleaire wapens van de “USA government” of hun marionetten is ALLEMAAL BLUF!!! Zij die wereld willen controleren, zij die handelen uit hebzucht en ambitie “are no match for the power of the dark side”. De duisternis, niet per se de slechte kant.

 7. Fraude, het gebeurt elke dag. Het zal mij dan ook niet verbazen dat Trump, door fraude, de verkiezingen wint. Hij begint harder te roepen en is steeds meer zelfverzekerd.

  1. Keihard bewijs van de manipulatie door de Democraten en jij gaat Trump beschuldigen??
   Je wist vroeger zeker ook niet hoeveel 1+1 is?

 8. Een recente publicatie van P.C. Roberts :
  http://kingworldnews.com/paul-craig-roberts-the-matrix-of-lies-and-how-the-elite-plan-to-steal-the-election/
  met uittreksel :
  “Dr. Paul Craig Roberts: I am now convinced that the Oligarchy that rules America intends to steal the presidential election. In the past, the oligarchs have not cared which candidate won as the oligarchs owned both. But they do not own Trump…”
  Belangrijk is ook de opsomming van de “oligarchen “:
  “Who are the oligarchs?
  —Wall Street and the mega-banks too big to fail and their agent the Federal Reserve, a federal agency that put 5 banks ahead of millions of troubled American homeowners who the federal reserve allowed to be flushed down the toilet. In order to save the mega-banks’ balance sheets from their irresponsible behavior, the Fed has denied retirees any interest income on their savings for eight years, forcing the elderly to draw down their savings, leaving their heirs, who have been displaced from employment by corporate jobs offshoring, penniless.
  —The military/security complex which has spent trillions of our taxpayer dollars on 15 years of gratuitous wars based entirely on lies in order to enrich themselves and their power.
  —The neoconservartives whose crazed ideology of US world hegemony thrusts the American people into military conflict with Russia and China.
  —The US global corporations that sent American jobs to China and India and elsewhere in order to enrich the One Percent with higher profits from lower labor costs.
  —Agribusiness (Monsanto et.al.), corporations that poison the soil, the water, the oceans, and our food with their GMOs, herbicides, pesticides, and chemical fertilizers, while killing the bees that pollinate the crops.
  —The extractive industries—energy, mining, fracking, and timber—that maximize their profits by destroying the environment and the water supply.
  —The Israel Lobby that controls US Middle East policy and is committing genocide against the Palestinians just as the US committed genocide against native Americans. Israel is using the US to eliminate sovereign countries that stand in Israell’s way.”
  Er is ook een link naar een toespraak van Trump :
  https://www.youtube.com/watch?v=EYozWHBIf8g&app=desktop

 9. “VOLLEDIG CORRUPT” dat is de kwalificatie die wij van Want To Know aan het Amerikaanse verkiezingssysteem geven.
  Afgezien van de redenen die hier eerder al door mensen zijn gegeven wordt er nu nog een schepje bovenop gedaan.
  Nederland stuurt controleurs naar de VS om te controleren of alles wel correct verloopt.
  In principe is daar natuurlijk niets op tegen want hoe eerlijker het gaat hoe beter het is.
  Wie mogen wij dan sturen?
  Zomaar een greep uit geschikte personen:
  https://digitalehofstad.wordpress.com/2016/01/27/commissie-oosting-heropening-onderzoek-teeven-deal/
  Nederland heeft deze “onbesmette” man goed bevonden en stuurt hem nu naar New Mexico zodat hij kan controleren of alles wel eerlijk verloopt in verband met de verkiezingen.
  http://www.omroepwnl.nl/video/detail/gnl_021116
  In deel 4 vanaf minuut 04.18-05.30 ziet u hier de bevestiging van tijdens de uitzending van woensdag 2 november 2016.
  Uitgerekend uit alle beschikbare mensen wordt juist deze man gekozen hoe kan dan ooit corruptie uitgebannen worden?

  1. Nou heb ik nog even verder gekeken en inderdaad de keuze wordt iets begrijpelijker als we naar de misstanden van overige bestuurders kijken.
   https://archive.org/stream/VoorbeeldenVanCorruptieInNederland/Voorbeelden%20van%20Corruptie%20in%20Nederland_djvu.txt
   Ik zie namen als H.Zijlstra en A.Pechtold voorbij komen die ook niet helemaal clean blijken te zijn dus ja dan wordt de keuze wel erg beperkt en Pechtold en Zijlstra hebben we hier in Nederland nodig om het landsbelang te dienen net zoals Rutte dat ook doet ivm het associatie verdrag met Oekraine.

 10. Eigenlijk is het probleem dat, de USA Citizen het tot nog toe niet echt interesseerd hoe of wie hun land bestuurd, maar Trump heeft ze wakker geschudt, dat is een grote verdienste van deze man.

  Een groot deel van deze Citizen leven in een niet te geloven armoede,
  volkomen afhankelijk van de staat !

  De middenstand worsteld om te blijven bestaan, net ald boerenstand.

  Dan is er de 1% met corrupte aanhangers en handlangers zo’n 10%, daar onder veel Joden, die de eigenaars van de USA-CIA zijn, en precies doen wat ze willen.

  Je moet toch ergens in geloven, misschien, waarschijnlijk niet, is Trump de nieuwe Messias, ’t zou mooi zijn !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.